GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δημοσίευμα που έκανε έξαλλο τον Μάκη...

. Αναζητήσαμε το δημοσίευμα του "Εθνους" που έκανε έξαλλο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Είναι ένα ρεπορτάζ που γράφει ότι σύμφωνα μ...

.
Αναζητήσαμε το δημοσίευμα του "Εθνους" που έκανε έξαλλο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Είναι ένα ρεπορτάζ που γράφει ότι σύμφωνα με "υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ", "ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι εκείνος που ζήτησε συναλλαγή με τον κ. Κλαδά" και "έστειλε τον βουλευτή - φίλο του (τον Κουκοδήμο) στον επικεφαλής της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων, προκειμένου να του ζητήσει κατ αρχήν πληροφορίες για το θέμα με τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ του κ. Αναστασιάδη και στη συνέχεια να το κρατήσει «χαμηλά» για το επόμενο διάστημα και σε αντάλλαγμα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και ο ίδιος θα αντιμετώπιζαν ευμενώς την εμπλοκή του κ. Κλαδά στην προσπάθεια διορισμού της Τσέκου".
.
Αυτό το δημοσίευμα τον ώθησε, όπως είπε, να πάρει στο τηλέφωνο τον Κουκοδήμο - και η συνομιλία τους αυτή ηχογραφήθηκε. Και την παρουσίασε από την εκπομπή του. (εδώ η ηχογραφημένη συνομιλία).
Ολόκληρο το επίμαχο δημοσίευμα του "Εθνους" είναι εδώ.

19 σχόλια

  1. ρε καρατάδες,

    11,000,000 κατάρες ρε σε καθένα σας ξεχωριστά ρε εγκληματίες!

    11,000,000 κατάρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί? Μήπως έλεγε αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς» σημειώνουν με νόημα στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πέρα από τον επικοινωνιακό καταιγισμό των τελευταίων ημερών. Οταν τους ζητείται να εξηγήσουν, υπενθυμίζουν υποθέσεις που διαχειρίζεται ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση. Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».

    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ
    ΜΑΚΗ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

    Εννέα μεγάλες υποθέσεις στο «μικροσκόπιο» της Υπ.Ε.Ε.
    Τι ψαχνουν, ποιους ελέγχουν, τι βρήκαν

    Εννέα μεγάλες υποθέσεις, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, ερευνούν οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ) για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσό που διαφεύγει από το Δημόσιο ξεπερνάει τα δύο δισ. ευρώ ετησίως. Κατά συνέπεια, οι τζίροι που γίνονται, αποτιμώνται σε δεκάδες δισ. ευρώ. Στα γραφεία των ελεγκτών της ΥπΕΕ βρίσκονται εννέα φάκελοι. 1) Φοροδιαφυγή επαγγελματιών. Στα χέρια των ελεγκτών υπάρχουν στοιχεία για μεγάλη φοροδιαφυγή δικηγόρου. 2) Προμήθειες νοσοκομείων. Οι φαρμακευτικές δαπάνες αυξάνονται με ρυθμό 10% ετησίως, τα δε χρέη προσεγγίζουν πλέον τα 3,5 δισ. ευρώ. 3) Φαρμακαποθήκες. Πρόσφατα κατασχέθηκαν περίπου 2.500 ταινίες γνησιότητας φαρμάκων παρανόμως αποκολλημένες. 4) Eλεγχος 15.000 επιχειρήσεων που απέδωσαν λιγότερο ΦΠΑ από το 1,5% του τζίρου τους. 5) Μεγάλες υποθέσεις λαθρεμπορίου. 6) Δαπάνες ΟΤΑ. Από τους 1.034 δήμους της χώρας μόλις 27 συντάσσουν και υποβάλλουν ισολογισμό. 7) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Hδη έχει γίνει έλεγχος σε τηλεοπτικό σταθμό. 8) Παράνομα στοιχήματα, κυρίως μέσω του Διαδικτύου, με τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων που δεν φορολογείται. Ο ΟΠΑΠ υπολογίζει τα διαφυγόντα κέρδη του σε περίπου 1,5 δισ. ευρώ τον χρόνο. 9) Κοινοτικές επιδοτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΗ
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ?
    ΟΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ
    ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ
    ΑΠΕΣΥΡΕΣ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    Η ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΘΕΜΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΕΣΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ..



    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    Ο ΜΑΚΗΣ.

    ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ..

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ
    ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΙΑΣΕΙ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ..






    ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ
    ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΙΑΣΕΙ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙΙΙΙΙΙ
    ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΗΛΙΘΙΕ!!! ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ...ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΚΛΑΔΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ
    ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΣ..

    ΥΣ.θα περνεις αυτην την απαντηση οσο βλεπς αυτο το μηνημα σου - 3:29 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:31
    λεω εγω τωρα..μηπως γιατι εχουν δικιο καραγκιοζη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ




    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ


    ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ



    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.


    ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ


    ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ


    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ


    ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΒΕΙ


    Ο ΚΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ


    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΛΑΝΙΑ

    ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 500
    ΑΤΟΜΑ ΓΑΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ 11,000,000 ΡΑΓΙΑΔΕΣ.


    ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.



    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου

    θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΖΑΧΟ
    ΑΞΙΟΣ
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ..




    ΚΑΤΑΘΕΣΗ
    ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .."ΠΗΔΗΜΑ"

    «Ηταν αφηρημένος. Είχε την πληροφορία ότι ο Τριανταφυλλόπουλος είχε στα χέρια του εκβιαστικό υλικό και θα το έβγαζε στην τηλεόραση. Τηλεφωνήθηκε με τον Μυλωνά, ο οποίος στη συνέχεια τον πήρε τηλέφωνο και δεν το επιβεβαίωσε. Ηταν όμως προβληματισμένος γιατί επέμενε ότι αργά η γρήγορα θα το έβγαζαν»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρέκβιεμ του δικομματισμού
    Χρήστος Κούτρας - 11/02/2008

    Η κατακόρυφη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το σημαντικότερο στοιχείο του Βαρόμετρου ΣΚΑΪ / Public Issue



    Πολιτικών ανατροπών συνέχεια στο Βαρόμετρο Φεβρουαρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή", που διενεργήθηκε το διάστημα από 5 έως 8 Φεβρουαρίου 2008.

    Μπορεί η ΝΔ να συνεχίζει να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 3,5 μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ, (38,5% - 35%) ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο ποσοστό ρεκόρ 11,5%, υπερδιπλασιάζοντας το εκλογικό ποσοστό του. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 7,5% και ο ΛΑΟΣ 4,5%.

    Σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου 2007, η ΝΔ εμφανίζει σημαντική πτώση 3,3% και το ΠΑΣΟΚ 3,1%, ενώ εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, η ΝΔ θα έπαιρνε 143 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 94, ο ΣΥΡΙΖΑ 31, το ΚΚΕ 20 και ο ΛΑΟΣ 12 έδρες.

    Άνοδο, εξάλλου, καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ερώτηση για τη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων, αφού συγκεντρώνει 55% θετικές γνώμες και 35% αρνητικές. Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ έχει υπερδιπλάσιες αρνητικές γνώμες απ΄ ότι θετικές (65% έναντι 31%).

    Συντριπτικά είναι τα ποσοστά δυσαρέσκειας απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα: Ικανοποιημένο από την κυβέρνηση δηλώνει μόνο το 19% των ερωτηθέντων (δυσαρεστημένο το 80%), ενώ η δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ αγγίζει το 94%.


    Το σκάνδαλο Siemens. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue, το 87% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι έχουν χρηματοδοτηθεί κόμματα και πολιτικοί. Το 76% απαντά ότι η υπόθεση αφορά το ΠΑΣΟΚ και το 72% τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To Shopping & το Jumping Therapy:

    Οι ασύμμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα (χώρια τα μικρά) του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής απειλής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ (σε άλλες διαστάσεις χώρου ααυτή τη φορά), τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον παίρνουμε ανα πάσα στιγμή και παντού (και στη Ελλάδα, και στον Καναδά και όπου θέλετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ,ΤΟΝ ΜΑΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. IS



    TRIANTAFYLLOPOULOS




    A GAY;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. i dont know if Makis is gay but i m sure he is not for a debate..
    he cant stand any different opinion..he is such an asshole..any way who fucks him !!
    ......
    Εγω πάντως δεν πεισθηκα ουτε απο την κασετα..ειδατε τι γλυκα μιλουσε του Κουκουδήμου? μου εδωσε την εντύπωση ο Μακης οτι ειχε κανει καποια συναδιαλλαγη..περα απο το θεμα του Κλαδα..
    Τι συνδιαλλαγη,λοιπόν ειναι αυτη? Και γιατι πήγαινε τόσο λάου λάου στον Κουκοδήμο?
    Αυτος δε ο Κουκοδήμος μου εδωσε την εντύπωση ότι για αλλα πραγματα μιλουσε στο Μάκη..ενω ο Μακης το πηγαινε προς το προσωπικο του,γνωστο.. θέμα..
    Ισως ο Κλαδας για αλλο πραγμα να μίλησε στον Κουκοδήμο..και ο Μάκης το γύρισε σε βρομικη συνδιαλλαγή..
    γιατι ολοι βλεπετε πόσο διαστρεφει καταστάσεις και γεγονότα ο Μάκης....
    Εμενα μου βρομαει πολυ αυτο το στορυ..κι ισως γιαυτο η εισαγγελευς το εβαλε στο συρταρι..
    Κάποιο άλλο λάκκο κρυβει αυτη η φάβα..
    .....
    Μετα εκεινος ο σκηνοθέτης ..τι παπαριες μας έλεγε χτες βράδυ?
    1.Κολλητοί φίλοιμε το Ζαχόπουλο..και δεν ειχε ιδεα για τη γκομενα που ειχε..Μεταξύ μας ειμαι σίγουρη οτι ήξερε και πως ο χοντρος του ειχε πει αμετρητες φορες..Ειδες ρε? την εχω ξεσκίσει αυτη...(Για να δείξει ποσο καλος γαμιας ειναι )
    2.Ο ιδιος Μυλώνας τον πηγε στον εισαγγελεα και οταν βγήκε ο Ζαχόπουλος...ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    Ρε για τόσο βοδια μας περνανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ
    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δευτέρα βράδυ στην εκπομπή του υποτιθέμενου αντιπολιτευόμενου Γιάννη Πρετεντέρη όλοι , πλην Ανδρέα Λοβέρδου , προσπαθούσαν να βγάλουν λάδι τον βρωμερό Μεξικάνο . Δεν βρέθηκε κανένα σκάνδαλο , έλεγαν ομαδικά , προκαταλαμβάνοντας την Δικαιοσύνη που δεν έχει ακόμα τελειώσει την έρευνα . Πρωτοπόρος στην Ζαχοπούλειο υπεράσπιση ο υιός του πρώην ''σοσιαλιστού'' βουλευτού Καψή .
    Υποτίθεται το Μεγάλο Κανάλι αντιπολιτεύεται σκληρά ...........
    δεν ξέρω αν ΟΛΟΙ τους εκεί μέσα είναι για γέλια η για κλάμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos



    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos




    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos





    Ο Χάρης Παμπούκης σύμβουλος...
    ...του Γ. Tρεπεκλή στην υπόθεση της Siemens!


    benizelos

    12 Φεβρουάριος 2008 6:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..







    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..










    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    12 Φεβρουάριος 2008 7:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?




    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?





    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?





    Επειδή ο Κλαδάς δεν είναι παρά η ΚΛΑΝΙΑ της υπόθεσης θελω να δω "γραμμένα" τα ονοματα των ..
    πρόεδρος και ολο το ΔΣ της τράπεζας
    υπουργός & υφυπουργός Υγείας
    διοίκηση ΙΚΑ
    εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης
    Απορία 1 .. ο Σημίτης με τι ήταν απασχολημένος ?
    Απορία 2 .. τι στάση ειχε κρατήσει η Ελληνική Εκκλησία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση