GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδοφράγματα από "Σερβικές Δυνάμεις"...

,, ... στο Β. Κόσοβο! . Από το greece-salonika . Ενώ η Ελλάδα κινείται ακόμα στους ρυθμούς του dvd και της Siemens, στο γειτονικό Κόσοβο ...

,,
Από το greece-salonika
.
Ενώ η Ελλάδα κινείται ακόμα στους ρυθμούς του dvd και της Siemens, στο γειτονικό Κόσοβο άρχισε από σήμερα να διαγράφεται το σκηνικό της σύγκρουσης που θα ακολουθήσει την- προαναγγελθείσα για την Κυριακή- ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της εως σήμερα Σερβικής Επαρχίας.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων Makfax, "Σερβικές δυνάμεις ασφαλείας έστησαν σήμερα οδοφράγματα σε δρόμους του Β.Κοσόβου και σε
περιοχές που κατοικούνται κυρίως από Σερβικούς πληθυσμούς. Μπλόκο στήθηκε επίσης στη γέφυρα (φωτο) η οποία χωρίζει τον Σερβικό με τον Αλβανικό τομέα της πολύπαθης πόλης Μιτρόβιτσα.
Οι Σερβικές δυνάμεις ασφαλείας που εμφανίστηκαν σήμερα αυτοαποκαλούνται "Σέρβοι αστυνομικοί" και προειδοποίησαν πως "στην περίπτωση που οι Αλβανοί προσπαθήσουν να καταλάβουν το Βορ.Κόσοβο θα υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.." Το κατά πόσο πρόκειται για "Σερβικές επίσημες δυνάμεις" (δείτε εδώ http://greece-salonika.blogspot.com/2008/02/greece-salonika-corriere-della-sera.html ) ή για Σέρβους και Ρώσους παραστρατιωτικούς ελέγχεται..
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής στρατιωτικής δύναμης EUFOR , Ντέηβιντ Φίντλερ, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στην Πρίστινα, πως "η EUFOR παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμοι να απαντήσει σε όποια πρόκληση παρουσιαστεί" ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως "υπάρχουν σχέδια για αποστολή επιπλέον στρατιωτών εάν χρειαστεί"...

4 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι να γινει ανεξαρτητο το κοσοβο.ειανι δικαιωμα των αλβανων.
    εμας δεν μας αφορα απο την αλλη .

    μονο κατι φασιστες εχουν λυσσαξει γιατι φοβουνται και καλα εισβολη των αλβανων στην ελλαδα. τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 2:18

    Επειδή φαίνεσαι για τραβέλι που το πηδάνε τα αλβανά, πήγαινε στην αλβανία να ζήσεις να περνάς και καλύτερα...

    Ε άει σιχτίρ πια.
    Επειδή εσείς οι "κραγμένες" θέλετε να τον παίρνετε multi kulti δεν θα κάνετε την χώρα μπουρδέλο όπως έχετε κάνει το σπίτι σας.

    Εε καλά κάνει εδώ πέρα κάποιος και φωνάζει για τα Τάγματα Ασφαλείας...
    Αυτοί πρέπει να έρθουνε πάλι και μαζί και οι Γερμανοί να ξεριζώσουνε οτι δεν ξερίζωσαν τότε από εσάς τα διεθνιστικά καθήκια τησ Ψευτοαριστεράς των ψώνιων που πάτε με 5-6 κάρτες απο τράπεζες για να πιείτε καφέ στο Κολωνάκι και μετά σας φταίει το κράτος και το κεφάλαιο.

    "ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ"
    αυτό έχω να πω για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Κόσσοβο ανήκει δικαιωματικά στους Σέρβους, ήταν ανέκαθεν περιοχή με σερβικούς πλυθησμούς μέχρι που άρχισε ο κανονισμένος αλβανικός εποικισμός. (Όπως εδώ καλή ώρα). Εγιναν τόσοι πολλοί που οι Σέρβοι πλέον καταχτυπημένοι απο τους βομβαρδισμους και χωρίς καμία υποστήριξη, δεν μπορεσαν να τους σταματήσουν.

    Είναι δικαιωμα τους να προστατέψουν τους σερβικους πλυθησμους γιατί εαν τα αλβανά ανακυρήξουν ανεξαρτησία για να προσαρτηθουν μετά στην αλβανία, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν, θα είναι να κατασφάξουν για ακόμα μια φορά τους σερβικους πλυθησμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση