GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρηνικός σταθμός απέναντι από τα νησιά μας...

. Πυρηνικο σταθμο ειναι ετοιμοι οι Τουρκοι να κατασκευασουν,στην περιοχη της Μερσινας,στην πολη της Ακουγιου απεναντι απο τα παραλια της ...

.
Πυρηνικο σταθμο ειναι ετοιμοι οι Τουρκοι να κατασκευασουν,στην περιοχη της Μερσινας,στην πολη της Ακουγιου απεναντι απο τα παραλια της Κυπρου. Η εναρξη των εργασιων θα γινη 21 Φεβρουαριου 2008 και το εργο θα παραδοθει το 2012.
Μεχρι τωρα η Ελληνικη κυβερνηση δεν εχει κανει κανενα διαβημα και η Υπουργος εξωτερικων ακομη μια φορα κανει την παπια. Η Τουρκια και το 2000 ειχε προσπαθησει να κανει τον σταθμο αυτο,αλλα συναντησε πολυ σθεναρη αντιδραση της Ελλαδας και της Κυπρου και δεν προχωρησε στην κατασκευη του Σταθμο.
Η πολη της Ακουγιου βρισκεται στα νοτιοδυτικα παραλια της Τουρκιας,δηλαδη μεσα στην καρδια του Αιγαιου, απεναντι απο τα Ελληνικα νησια. Ενα απο τα μεγαλυτερα ρηγματα βρισκεται 15χλ. απο τον τοπο κατασκευης του Πυρηνικου εργοστασιου και οι επιστημονες εχουν επιστησει την προσοχη των κατασκευαστων, για τους κινδυνους απο τους σεισμους στην περιοχη. Τελικα αυτη η Ελληνικη κυβερνηση δεν μπορει να πει ενα ΟΧΙ στους Τουρκους και απο πληροφοριες μαλλον ο Ελληνας πρωθυπουργος θα ειπε το ΝΑΙ κατα την επισκεψη του στην Αγκυρα πριν λιγες μερες. Αν οχι τοτε ας βγουν απο το υπουργειο εξωτερικων και ας απαντησουν στους γειτονες με ενα βροντερο ΟΧΙ। ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... οι Ελληνες πρεπει να μαθουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Condor

21 σχόλια

  1. ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ
    4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΕΝΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ.
    Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΗΛΙΘΙΕ

    Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ
    ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ
    ΔΙΑΚΟΣΙΟΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι αυτό. Εάν "σκάσει" μια μέρα οι πρώτοι που θα ψωγήσουν είναι οι ίδιοι οι τούρκοι. Οπότε οι επόμενες γενιές -αν υπάρξουν- θα έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο (και χίλια περισσότερα).

    σε μια περίπτωση κατασκευής τέτοιου σταθμού νομίζεις ότι οι τούρκοι θα πρέπει να ανησυχούν λιγότερο από τους έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙΠΡΑ
    ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ
    ΝΕΟ ΣΤΑΘΜΟ?

    ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια θα δουν φως και στα ακριτικα νησακια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ?

    ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ
    ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ
    ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΑΣ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ..ΜΙΖΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ..ΡΕΥΜΑ..

    ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς ξεχύλωσε έτσι το Αιγαίο, στα Άδανα έφτασε.
    Μέχρι εκεί έχουμε νησιά???
    Και στριμώχνεστε όλοι στη Μύκονο?
    Το μόο νησί που βλέπω στο χάρτη είναι η Κύπρος και για να πάω μου ζητάν διαβατήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να φτιάξει 5 πυρηνικά εργοστάσια. Ακόμα καλύτερα, να τα φτιάξει και απέναντι από τα εργοστάσια που θα φτιάξουν οι γείτονες.
    Όποιος Έλληνας αρνείται να κατασκευαστούν πυρηνικά εργοστάσια στην Ελλάδα, είναι βλάκας.
    Στοπ στο λιγνίτη, στον λιθάνθρακα και στο πετρέλαιο.
    Στοπ στην εξάρτηση από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
    Επιτέλους, ας πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωθώνια, το πιο πιθανό είναι αν πληρώσουμε πυρηνικό αντιδραστήρα που θα κατασκευαστει σε γειτονική χώρα. (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία).
    Ανοησία θα πουν αυτοί που ξέρουν, αλλά για τους χαζοαριστερούς θα είναι μια χαρά. Το ίδιο έχει κάνει και η Ιταλία....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο σταθμος δεν ειναι απεναντι απο τα ελληνικα νησια ρ3ε μαλακες αγεωγραφητοι στοκοι.ειναι απεναντι απο τη κυπρο που δεν ειναι ελληνικο νησι. η κυπρος ειναι τουρκικη στο βορρα και τζυμπριαγκη στο νοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

    14 Φεβρουάριος 2008 1:45 πμ




    Hahahahahaha!!!!

    Napalm Skopje!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να προσπαθήσουν να φτιάξουν έναν πυρηνικό σταθμό οι Σκοπιανοί. Θα τον κ΄΄ανει πεδίο βολής η Ελληνική αεροπορία!! Χιχιχιχιχι!!!!

    Τα ίδια και οι Τουρκαλάδες. Θα λάμπουν στο σκοτάδι και είναι ό,τι πρέπει για σκόπευση :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απο τον χαρτη βλεπω οτι ο σταθμος ειναι απεναντι απο την κυπρο. τελευαια φορα που ασχοληθηκα θυμαμαι η κυπρος δεν ηταν ελληνικο νησι. αρα δικο της προ΄βλημα. πρεπει καποτε να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τα προβληματα της Κυπρου λες και εχουμε λυσει τα δικα μας. επειδη μιλαμε ελληνικα δεν θα σας αναλαβουμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Apo pote to Akkuyu Bay einai sto Aigaio? Metakomise? Oi stathmoi tis Voulgarias dipla sta synora de se enoxloun?

    Sykofanti axriste simosiografiske...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pia nisia mas re malaka ageografite?
    stou diaolou tin mana eine !
    as kanoun oti theloun sthn xora tous oi tourkoi
    emeis se aythn thn koloxora mas tha kanoume kati tis prokopis????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πρόβλημα με τα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας είναι τα απόβλητα, που δημιουργούνται από την καύση του ουρανίου, τα οποία τα κλείνουν σε μεγάλα μπλοκ από τσιμέντο γιατί για χιλιάδες χρόνια μένουν ραδιενεργά και επικίνδυνα.

    Οπότε μη νομίζετε ότι τα πυρηνικά εργοστάσια είναι ό,τι καλύτερο και ότι είναι το μέλλον... Παρελθόν είναι και αυτά, το μέλλον είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα απόβλητα που παράγει ένα πυρηνικό εργοστάσιο, είναι ένα κυβικό μέτρο το χρόνο. Μέχρι να ωριμάσουν άλλες τεχνολογίες ή να εξαπλωθούν περισσότερο οι ανανεώσιμες πηγές, μπορούμε για 5 εργοστάσια και για τα επόμενα 50 χρόνια να διαχειριστούμε 250 κυβικά μέτρα απόβλητα, ακόμα και αν χρειαστεί να τα εκτοξεύσουμε στο διάστημα.
    Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι η ζήτηση για ενέργεια αυξάνεται χρόνο με το χρόνο με πολύ γρήγορο ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, και να παρακαλάμε μην γίνει κανένα μπαμ και βρεθούμε όλοι με καρκίνο, πέντε χέρια, και εφτά πόδια!

    Και σε μια σεισμογενή γειτονια!

    Θα μας πάρει ο διάολος όλους αργά ή γρηγορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων των απαράδεκτων που βρήκαν το θέμα αυτό άξιο γελοίας πλακίτσας. Ίδιον της φυλής δυστυχώς ο εξυπνακισμός και η αποστασιοποίηση από τα γεγονότα, μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση δε θα ξεφύγει κανείς μας κι ελπίζω ποτέ να μη βρεθούμε στη θέση όσων ευρισκόμενοι πιό κοντά στον πυρηνικό σταθμό, υπέστησαν τα άμεσα "αποτελέσματα" του Τσέρνομπιλ.

    Η είδηση αυτή είναι απείρως σημαντικότερη από κάθε άλλο θέμα που έχει βγει τόσο στο blog αυτό όσο και γενικότερα στην επικαιρότητα και θα έπρεπε πιστεύω να μένει κάπου σαν σταθερό λινκ (ει δυνατόν). Πρέπει όλοι μας να αφυπνισθούμε και να στείλουμε email στον Καραμανλή, πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις! Ξυπνάτε, αφήστε τους φραπέδες και τους εξυπνακισμούς και σπαταλήστε λίγη ώρα απ' το χρόνο σας για ένα email στον Πρωθυπουργό και όπου αλλού κρίνετε απαραίτητο! Παίζεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, ξυπνήστε και αναλάβετε δράση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πρόβλημα είναι ο σταθμός που θα φτιαχτεί στο Ακούγιου ή όλοι οι σταθμοί που θα φτιαχτούν σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία (σε θέση της ευρωπαϊκής Τουρκίας), Σκόπια, Κροατία, Σλοβακία, Αλβανία, Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Μαρόκο και Αλγερία;

    Τελικά εμείς θα μείνουμε μόνοι μας να καίμε κάρβουνο, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, με αποτέλεσμα να καταστρέφουμε το περιβάλλον και να πληρώνουμε πανάκριβα το ρεύμα. Ή βεβαίως μπορούμε να αγοράζουμε ρεύμα (που θα παράγεται από πυρηνικά εργοστάσια) από την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, να τους κάνουμε "μάγκες", τονώνοντας την οικονομία τους και παράλληλα να αυτοϊκανοποιούμαστε ότι δεν έχουμε πυρηνικό εργοστάσιο στο έδαφός μας.

    χαχαχα να στείλουμε mail στον Πρωθυπουργό αχ χαχα χαχα. Και τι να ζητάμε; Να κηρύξει τον πόλεμο σε όλες τις γειτονικές χώρες; Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!

    Ωραίοι μαλάκες θα είμαστε πάλι. Θα διατρέχουμε ακριβώς τον ίδιο κίνδυνο από τα πυρηνικά εργοστάσια των γειτόνων και παράλληλα, θα πληρώνουμε 10 ή 20 φορές παραπάνω από αυτούς το ρεύμα. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση, μια ζωή τις ίδιες μαλακίες και τα ίδια καραγκιοζιλίκια κάνουμε.

    Η Γαλλία παράγει το 80% των αναγκών της σε ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας πυρηνική ενέργεια. Προφανώς αυτοί είναι κρετίνοι...

    Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε και κρίνετε:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi
    /_w_articles_economy_845193_10/02
    /2008_258826

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi
    /_w_articles_economy_808547_17/02
    /2008_259569

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση