GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόκριες...

. .

..

19 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ- ΕΓΙΝΕ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!



    "Η επίδραση των κυτταροπροστατευτικών ουσιών σε ανώτερες φλοιικές λειτουργίες - συμπεριφορά - κάτω από συνθήκες ισχαιμίας - υποξίας"


    Τι σκατά είναι αυτό; η Διδακτορική διατριβή της Νατάσσας μας!!!

    Μετά τον δεσμό της λοιπόν με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός Νατάσα αποφάσισε να γίνει γιατρός. Έτσι κοντά στα 32 γράφτηκε στην Ιατρική.

    Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλεις και να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος;

    Όμως επειδή το κορίτσι μας έχει ικανότητες σούπεργκερλ αποφάσισε κατά την διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική να τα κάνει όλα (!!!)

    1. Να γίνει μητέρα διδύμων το 2003,

    2. να κάνει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο Tufts της Βοστόνης,

    3. να ιδρύσει και να εκλεγεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας 'Ανέμη',

    4. να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα και το εξωτερικό σπουδάζοντας συγχρόνως στην Θεσσαλονίκη ,

    5. να περάσει στην τελευταία εξεταστική του 2/2004, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου 14 μαθήματα μαζί (οι κακές γλώσσες λένε ότι στις προφορικές εξετάσεις, έμπαινε μόνη της στο γραφείο των καθηγητών, όταν οι άλλοι έμπαιναν 5-5 , αλλά εγώ δεν τις πιστεύω γιατί είναι γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι βράχοι ηθικής χωρίς να κάνουν διακρίσεις στα πρόσωπα της εξουσίας ),

    6. να ασχοληθεί και με την πειραματική έρευνα και να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθεια ς στις γνωσιακές λειτουργίες και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή.

    7. Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!


    Όμως οι άξιοι άνθρωποι ξέρουν και να ανταμείβουν αυτούς που τους βοήθησαν στην ζωή τους και στη διατριβή τους Και η Νατάσα μας αυτό έκανε!

    Η καθηγήτρια της Ιατρικής κ.Ολυμπία Γκίμπα -Τζιαμπίρη που πέρασε την διατριβή έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και με την αξία του ο γιός της Άρης Τζιαμπίρης υπέγραψε, μέσω της εταιρείας του που έχει μετοχικό κεφάλαιο το ιλιγγιώδες ποσό των 600 ευρώ, συμβόλαιο 576.000 Ευρώ με τον ΟΠΑΠ και με μηνιαία αμοιβή 24.000 ευρώ και ο Χρήστος Ζαχόπουλος που ως φιλόλογος της στο Λύκειο της χτένισε την διατριβή, Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο του άντρα της.


    (P.S: από το blog του αθεόφοβου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι φωτογραφίες είναι από τη "Σαλάτα Εποχής". Γιατί δεν το αναφέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ιστορία θα καταγράψει και θα θυμόμαστε , όσοι ζούμε, μετά 30-40 χρόνια, παρόλα τα αρνητικά και τα φάλτσα τους από το(μακαρίτη)Καραμανλή την επιτυχή μετάβαση από τη δικτατορία στη Δημοκρατία , από τον Ανδρέα Παπανδρέου τον τερματισμό του διχασμού μετά τον εμφύλιο, την επαναφορά των μισών Ελλήνων στην πολιτική ζωή του τόπου, την ανάσταση της Ελληνικής υπαίθρου, το ΕΣΥ, τα ΚΑΠΗ, από τον Κώστα Σημίτη τα 2/3 της Εγνατίας οδού, την Αττική οδό, το αεροδρόμιο των Σπάτων, το Μετρό, τους επιτυχημένους Ολυμπιακούς αγώνες, τη γέφυρα Ρίου- Αντίρριου, την είσοδο στην ΟΝΕ, την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε., την ομαλοποίηση των σχέσεών μας με την Τουρκία, πέντε καινούργια Νοσοκομεία σε διάφορους νομούς της Ελλάδας(π.χ. Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη ).
    Μήπως μπορεί να μας πει κανείς, έστω και ΕΝΑ επίτευγμα, το οποίο θα αξίζει να θυμάται κανείς μετά 40 χρόνια από τη σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή;;;;
    (Αλήθεια ξεχάσαμε ήδη την κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χθες...
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ GRSex .com ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΛΙΠΟΥΣ! ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νατάσσα θα πας φυλακή και ο μπούλης που ξεκαρφώνεις θα πάει ταϊλανδη για εγχείρηση, εντελώς τελειωμένη και έτοιμη που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος ξέρει απο ψυχολογία και σημειολογία θα καταλάβει πολλά απο τη φωτό.
    Ο μπούλης κοιτά τα παιδιά, ως γκέη που είναι τ' αγαπάει ενώ η φόλα νατάσσα κοιτά το φακό. δείτε με ποιά είμαι, τι κατάφερα απο το τίποτα που είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ http://salata.wordpress.com/
    ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
    ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΣΟΠΙΕΣ
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ


    Δώστε "ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ" στο Google και πατείστε "Αισθάνομαι τυχερός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πάει και ο Λαμπράκης στη Ταϋλάνδη μπάς βρεί καλό πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  13. Το μικρό πράσινο φυτό είναι ο Παπανδρέου;;;;

    Γιατί αν είναι αυτό, τότε η φωτογραφία είναι συκοφαντική.


    Ποτέ αυτή η γλάστρα της πολιτικής δεν έχει παραστεί (μέχρι σήμερα) στην εκπομπή του Μάκη.


    Παρακαλούμε για άμεσε επανόρθωση....







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Μήπως μπορεί να μας πει κανείς, έστω και ΕΝΑ επίτευγμα, το οποίο θα αξίζει να θυμάται κανείς μετά 40 χρόνια από τη σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή;;;;''

    Ένα και μοναδικό έχουν,μέσα στον ορυμαγδό των υποκλοπών,των τραγωδιών,των σκανδάλων,των βραβείων βλακείας από το CNN,της 'Νέας Μακεδονίας' που θα φάμε στη μάπα κλπ.
    Τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
    (που φυσικά την είχαν προετοιμάσει για πολλά χρόνια οι προκάτοχοι).
    Ελπίζω μόνο να μην αποδειχτεί κι αυτή τραγική για τη χώρα(περιβαλλοντικές επιπτώσεις κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το σχόλιο με το κυπελάκι είναι όλα τα λεφτά!
    έπεσε πολύ δάκρυ!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. “Ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν 700 ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν δραχμών», ANTI WEBLOG, 2-2-08.
    Έπ’ αυτού λάβαμε την εξής Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Η ανταπόκριση απο το Μέλλον, μέσω του διεθνούς Πρακτορείου ειδήσεων PKME (“Pisteve Kai Mh Ereyna”)

    Αθήνα, 20 Νοέμβρη 2011

    Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι βανδαλισμοί, οι πυρπολήσεις και οι εκτελέσεις. Μανιασμένα πλήθη όλων των ηλικιών έχουν καταλύσει την έννομο τάξη, πυρπολώντας αστυνομικά τμήματα, εταιρείες security, τράπεζες, εφορίες. Εισβάλουν σ’ αυτά και συλλαμβάνουν τους διευθυντές και διοικητές τους οδηγώντας τους σε κρεμάλες στημένες στην μέση πλατειών. Στα πλούσια βόρεια και ΝΑ προάστια, ρακένδυτοι πρώην συνταξιούχοι μαζί με νεαρούς κουκουλοφόρους βάζουν φωτιά σε βίλες αμύθητης αξίας, ενώ σέρνουν από τα μαλλιά έξω τους ενοίκους και τους αποκεφαλίζουν αλά πάλαι ποτέ Ιράκ και Ζαρκάουι. Φήμες ότι βάζουν τα παιδιά τους στον φούρνο με πατάτες, δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν και παραμένουν στα επίπεδα της φήμης. Η θέση του Στρατού παραμένει ουδέτερη, αν και στρατόπεδα σε πολλά μέρη της μεθορίου προσχώρησαν με τον οπλισμό τους στους στασιαστές. Δεν είναι, πλέον, καθόλου παράξενη εικόνα στην Αθήνα, αλλά, αντιθέτως, φυσιολογική, το να βλέπεις περιπολικά της Αστυνομίας γεμάτα κουκουλοφόρους, που αλαλάζουν πολεμοχαρώς κραδαίνοντας ψηλά τα κλεμμένα από αστυνομικούς όπλα, ενώ από τα ηχεία των στερεοφωνικών των περιπολικών ακούγονται στη διαπασών παλιές επιτυχίες των Lennon, Θεοδωράκη, Rage Against The Machine, ΤΡΥΠΕΣ, Clash, Ξυλούρη, Manu Chao, Active Member κλπ. Η διεθνής κοινότητα παραμένει σύξυλος παρατηρητής, για την ώρα, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη τέτοιου σεναρίου από τις μυστικές υπηρεσίες και η κάθε επέμβαση κρίνεται από αμφίβολη μέχρι καταστροφική. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ, μέσω των υπουργών τους Δημόσιας Τάξης, Άμυνας και Εξωτερικών συσκέπτονται, σήμερα, στο Λονδίνο, με κύριο θέμα την αποτροπή -ένεκα μιμητισμού- παρόμοιων εξεγέρσεων στις χώρες τους. Από χθες, αργά το βράδυ, όπως έγινε γνωστό στην κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών εσωτερικών ΕΕ και ΗΠΑ, απαγορεύτηκε στις χώρες τους η οποιαδήποτε αναμετάδοση εικόνων από την “Εξέγερση των Απελπισμένων” στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοί της την ονόμασαν. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της Ακρόπολης των Αθηνών ως χώρου στέγασης του στρατηγείου των εξεγερμένων πλιατσικολόγων. Η πληροφορία ότι ο δημοφιλής μουσικός Πλιάτσικας ηγείται των συγκεκριμένων ταγμάτων απαλλοτριώσεων, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα αποκαλούν τις κλοπές και τις ληστείες των περιουσιών των νοικοκυραίων, κρίνεται ως φερέγγυα, αν και δεν μπόρεσε να διασταυρωθεί. Έκπληξη, επίσης, έχουν προκαλέσει τα κοινά rave και ρεμπέτικα γλέντια μετά άκρατης οινοποσίας και ατέλειωτων εδεσμάτων, στην Βραυβρώνα, τον Μαραθώνα, την Βουλιαγμένη, την Ν. Μάκρη, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττού και την Πάρνηθα. Η όλη κατάσταση των τριών τελευταίων ημερών φανερώνει ότι αυτοί οι αυτοοργανομένοι Έλληνες είναι οι μόνοι, πράγματι, που μπορούν να βάλουν τάξη σε τέτοιο φοβερό χάος! Μάλλον είναι φυσιολογικό για τους Έλληνες κάτι τέτοιο, αφού οι αρχαίοι τους πρόγονοι ήταν αθεόφοβοι και δεν είχαν σαν αρχή του Κόσμου τον Θεό μας, αλλά το …ΧΑΟΣ!

    (του ανταποκριτού μας, Τάνγκα- Λιάγκα- Μάγκα- Τράγκα- Δάγκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως μπορεί να μας πει κανείς, έστω και ΕΝΑ επίτευγμα, το οποίο θα αξίζει να θυμάται κανείς μετά 40 χρόνια από τη σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή;

    TO ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ;

    ΑΧ ΒΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση