GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή - παράπονο προς κάθε ενδιαφερόμενο...

...είναι ως έχει συγκινητική.‏ .. Του Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλου Οικονομολόγου – Επιχειρησιακού ερευνητή http://www.bazioto.blogspot.com . Κυ...

...είναι ως έχει συγκινητική.‏
..
Του Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλου
Οικονομολόγου – Επιχειρησιακού ερευνητή
http://www.bazioto.blogspot.com
.
Κυρία Καψαμπέλη,
Η επιστολή σας παράπονο προς κάθε ενδιαφερόμενο είναι ως έχει συγκινητική.
Αναφέρεστε σε πολλές αλήθειες και στα στραβά του πολιτεύματός μας που δεν οφείλονται στο ότι είναι δημοκρατικό όπως ανοήτως ισχυρίζονται πολλοί στο blog σας αλλά στο οτι δεν φροντίζουμε όλοι να το κάνουμε να λειτουργεί δημοκρατικά.
Με άλλα λόγια, έχουμε μια δήθεν δημοκρατία και κατ’επέκταση μια δήθεν δικαιοσύνη που βασίζονται σε μια δήθεν ηθική όπως ακριβώς συμβαίνει με τους μαφιόζους που εκκλησιάζονται τακτικά αφού προηγουμένως έχουν δώσει εντολές για την δολοφονία των αντιπάλων τους...
Τη δημοκρατία όμως θα την βελτιώσουμε μόνο με συνειδητή και σκληρή προσπάθεια.
Δεν θα την φτιάξουμε με ανώνυμες καταγγελίες ή εκβιαστικές επιστολές που ναι μεν δεν είναι δικές σας αλλά έμμεσα τις προκαλείτε να κυκλοφορήσουν μεσω της δικής σας πλατφόρμας επικοινωνίας...
Πρακτικά το blog σας έχει καταντήσει χαβούζα χυδαιολογημάτων.
Αυτό δεν θα διορθώσει τα όσα σωστά επισημαίνετε ως κακώς κείμενα.
Δεν θα τα διορθώσει επίσης ο εριστικός και συχνά απαράδεκτος τόνος φωνής του κυρίου Καψαμπέλη που εμφανίζεται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, χάνοντας αντι κερδίζοντας σε αξιοπιστία με την εικόνα που παρουσιάζει.
Είναι σαν να μιλάει κάποιος για καθαριότητα ενω εμφανίζεται με χεσμένα ρούχα... Πιστεύετε ότι θα του δώσει κανείς σημασία;
Είμαι υπέρ της ελευθερίας αλλά όχι της ανωνυμίας, κυρία Καψαμπέλη.
Όποιος δεν αντέχει να πει ποιος είναι, δεν μας χρειάζεται διότι η πολιτεία μας θέλει ενεργούς πολίτες που συνεισφέρουν δημιουργικά με το έργο και τον λόγο τους σε περιβάλλον απόλυτης διαφάνειας... Δεν θέλει ανώνυμους.
Η άποψη που έχει επικρατήσει, οτι και η ανωνυμία είναι χρήσιμη, είναι αντίστοιχη με την λογική οτι οι γνωστοί-άγνωστοι (κουκουλοφόροι), οι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, είναι χρήσιμοι...
Έτσι υπηρετούμε όλοι μας τις πρακτικές των εν διατεταγμένη υπηρεσία κοκουλοφόρων που στηρίζουν τις δυνάμεις καταστολής και τις ερεβώδεις διασυνδέσεις τους, αντι να ωφελούμε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς.
Προωθείτε δηλαδή, μεσω της αποδοχής της ανωνυμίας σε συνδυασμό με την ελεύθερη καταχώρηση εκβιαστικών κειμένων, την αντίδραση αντι της δράσης.
Δίνετε επιπλέον πλατφόρμα να εκφράσουν τα εσώψυχά τους εκτός απο τους διεστραμμένους χυδαιολόγους και πολλοί δήθεν καθωσπρέπει ομιλούντες, που είναι αναμφίβολα πολυ ποιο επικίνδυνοι απο τους χυδαιολόγους αφού έχουν την εξουσία στα χέρια τους...
Κυρία Καψαμπέλη, παρακαλώ μην έχετε καμία αμφιβολία οτι οι Σπάρτακοι είναι δυσεύρετοι και στο τέλος πεθαίνουν χωρίς να αφήσουν έργο παρά μια ρομαντική ανάμνηση...
Αντίθετα οι οπαδοί της δημοκρατίας μπορούν να είναι πολλοί περισσότεροι και να έχουν αποτέλεσμα αφήνοντάς να το βελτιώσουν οι απόγονοί τους.
Στην εποχή της υπερπληροφόρησης δεν έχουμε ανάγκη:
-απο δημοκρατικά πυροτεχνήματα και ανώνυμα ψευτοφιλελεύθερα κρωξίματα σκοτεινών υβραιολόγων που δεν έχετε καμία εγγύηση οτι ενδιαφέρονται για την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την διαφάνεια.
-απο την ανωνυμία μερικών που λειτουργεί ως πραγματικός οχετός σε στάβλο του Αυγείου ενω στερούμεθα Ηρακλειδών που θα τον καθαρίσουν.
Μη γίνεστε μέρος του σκοτεινού συστήματος της συγκάλυψης που αγαπά την ανωνυμία διότι τρέφεται απο αυτήν όπως οι βρικόλακες την νύκτα...
Στο φως ακόμα και αν υπάρχουν στραβά τα βλέπουμε και κάποια στιγμή θα τα αντιμετωπίσουμε...

77 σχόλια

  1. ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ, ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ...

    ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stamatisa sta "xesmena rouxa" kai de sinexizo parakato tin anagnosi, xasimo xronou - eiste anaxiopistos, anaireite o idios ton eauto sas se osa legate peri vrisiwn.

    Vriste tous paidia!!! :)

    Vrisidi tous xreiazetai agapite.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xman
    TI ΩΡΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιστολή του Μίκη για όλους τους Έλληνες


    Τέλος στην προδοσία και στην ασχήμια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά της εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος νέοι υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα έρθει η σειρά των "ατάκτων" της Νότιας Αμερικής, ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας.

    Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο την "Μεγάλη Αλβανία" ξεκινώντας από το Κόσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.

    Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί "επιστήμονες" επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της "Μεγάλης Αλβανίας" την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκει στην Αλβανική Τσαμουριά απ' όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ και γι' αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως, τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της φιλοαλβανικής τακτικής οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία τη Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Έτσι γυρίζοντας σε 'μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική.

    Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από τις όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.

    Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς και εμείς.

    Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας, γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της Διεθνούς Κοινότητας του ΟΗΕ δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας, και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

    Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xman
    pistotikes kartes dexontai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ISE MALAKAS APO KOUNIA PALIOARXIDI POU 8ES NA MAS LOGOKRINISP ALIOKARIOLI XAFIEDOMOUTRO

    OUSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT APO EDO
    ROUFIANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυβερνητικός βόθρος

    Βολεμένα φασιστοειδή σε κυβερνητικό βόθρο
    Αυτοί είναι που πρόδωσαν τον τόπο για να μας κυβερνήσουν
    μαζί με τα μπάσταρδα τους.
    Αυτό το μπάσταρδο ήρθε να μας κάνη πολιτική επειδή
    το έβαλε ο ‘πατέρας’ με το έτσι θέλω σε κυβερνητικό σχήμα βόθρου
    να νομοθέτηση για εμάς τα ΣΚΑΤΑ

    αυτός είναι ο λόγος που δεν σέβονται τους Έλληνες και την Ελλάδα

    ρε πάτε καλά για ξυπνήστε και δείτε ποιοι ανώμαλοι προδότες μας κυβερνάνε,
    η καλύτερη οικογένεια από αυτές πρόδωσε και σκότωσε.

    Εφόσον ανεχόμαστε τέτοιου είδους πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.λ.π.
    ή μαζοχιστές πρέπει να είμαστε ή μπάσταρδοι της 15ης γενεάς.

    ekviastis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Μπαζιωτόπουλε,
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ανέκδοτο της ημέρας.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ......ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    Σας ευχαριστώ πολύ για την διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον εχει δικιο ...


    Εχει το θαρρος την γνωμης του επωνυμως και με πολυ τακτ ευγενια και επιχειρηματα.

    Τελικα μετραει πολυ πως παρουσιαζεις τις αποψεις σου!!

    Αυτο προς καθε φιλτατο bloger που βρωμολοχει απο το πρωι μεχρι το βραδι και υποτιμα πρωτιστος τον εαυτο του.


    Ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kyrie mpaziwtopoule ta sxolia sas peri dimokratias einai swsta ,omws ta blogs einai kati diaforetiko etsi leitourgoun yparxoun xristes epwnymoi kai anwnymoi, xristes pou ekfrazoun tin gnwmi tous me eygeneia kai alloi me xydaiotita opws lete auto einai to internet.Opws kai sti tileorasi etsi kai edw mporoume na epilexoume ti einai auto pou mas aresei na doume, i epilogi einai dikia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο συντάκτης προσπαθεί να λύσει ένα πρόβλημα αλλά η λύση που προτείνει δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

    Τελικά μόνο ο έρωτας μας μένει όπως λέει και ο συνήθης spammer της σελίδας μόνο που αυτός δεν είναι στη γαμημένη σκατοσελίδα που προτείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Καψαμπέλη,
    Το σχολιο του κυρίου Μπαζιωτόπουλου οφείλετε να την αναρτήσετε χωρίς τα αηδιαστικά σχολια των πασης μορφης,φυσεως και διαστροφής κομπλεξικων χυδαιολογων.Αν έχετε το ηθικό και ιδεολογικο υπόβαθρο...
    Συγχαρητηρια στον κ.Μπαζιωτόπουλο.
    Το κειμενο του μπορει να χαρακτηρισθει ως η διακηρυξη του υπευθυνου bloger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MAS EVRISE ME TON TROPO TOU O KYRIOS AUTOS POU LOGOKRINE PRIN APO LIGO KEIMENA KAI OXI XYDEES BRISIES

    PROSPATHISE NA KRATISH TO EDAFOS KATHARO GIA GLYFTES KAI PROVOKATORES THS ALOITHIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ελάδα δεν έχει καταφέρει να λύσει άλλα προβλήματα όπως οι λακούβες που σκοτώνουν μοτοσυκλετιστές

    ....και θα λύσει φιλοσοφικά θέματα του Internet που δεν τα έχουν λύσει οι χώρες που έχουν ποσοστό χρήσης 97% όπως η κορέα, ή χώρες όπως η Λεττονία όπου οι δημόσιες υπηρεσίες της καταργήσαν πλήρως τα χαρτιά και λειτουργούν Ιντερνετικά?

    Γινόμαστε γραφικοί.....

    Και τέλος πάντων... αν τέτοια θέματα πρέπει να τα βάλουμε σε βάση συζήτησης, ποιός θα τα βάλει? Ο Αστυνόμος ή ο Εισαγγελέας?

    Θα σας πω αυτό που μου είπε φίλος γερμανός που φιλοξένησα το Καλοκαίρι στο σπίτι μου.

    όμορφη χώρα η Ελλάδα αλλά... βαθιά ανατολή (Τριτοκοσμική δηλαδή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμόκ έπιασε το "επίσημο" δημοσιογραφικό κατεστημένο από την απήχηση του PRESS-GR στον ιντερνετικό κόσμο και με λυσσώδη αγώνα θα προσπαθήσει πάση θυσία , αν δε φιμώσει , τουλάχιστον να ελέγξει τη ροή ειδήσεων και σχολίων έξω από τα "επίσημα" δικά του sites. Δεν καταλαβαίνω πως αυτό το έρμο "δημοσιογραφικό απόρρητο" δικαιολογείται να το επικαλείται ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού για να καλύψει τον κομιστή του περίφημου DVD, αλλά οι επικαλούμενοι το "ιντερνετικό απόρρητο" bloggers χαρακτηρίζονται εύκολα "συμμορίες " του διαδικτύου και εκβιαστές ή συκοφάντες , όταν δεν αρέσουν τα σχόλια των ανθρώπων που έχουν την ευχέρεια να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Αν ήταν τόσο αυστηροί και αληθινοί οι διώκτες του ηλεκτρονικού εγκλήματος, σίγουρα θα είχε εκλείψει από το διαδίκτυο η βρώμα που αναδύεται σε πολλούς άλλους τομείς-πολύ πιο εύκολα στα διάφορα πορνοκάναλα της TV πρώτα - και θα είχε μείνει τελευταία η αδρανοποίηση των Bloggers. Φυσικά και υπάρχει θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να πετάει ανεξέλεγκτα λάσπη σε οποιονδήποτε και άντε να πείσεις μετά , ότι δεν είσαι ελέφαντας. 'Ομως τέτοια φαινόμενα δεν είχαμε και στον παραδοσιακό "έγκυρο" τύπο", όπου μάλιστα ιστορικές σκευωρίες ντύθηκαν με επίσημο ένδυμα; Τί ήταν ο "Ασπίδα"; τι ήταν το "βρώμικο" 89; Πως απέδειξε ο νυν πρωθυπουργός τον ισχυρισμό, ότι ο πολιτικός του αντίπαλος ήταν ο "αρχιερέας" της διαπλοκής; Πως απέδειξαν οι υπουργοί της Ν.Δ. τον ισχυρισμό , ότι "πράσινοι" έκαιγαν το πράσινο; Τι χειρότερο χαρακτηρισμό διάβασε κάποιος σ΄αυτό το Blog; Στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας που ψάχνει στο διαδίκτυο είναι δέκα φορές πιο υποψιασμένος από τον αφελή τηλεθεατή του καναπέ και ξέρει να ξεχωρίζει τις περισσότερες φορές τη λάσπη από την αλήθεια. Δεν παίρνει δεδομένο τίποτα απ΄αυτά που διαβάζει.
    Είναι φανερό , ότι το πρόβλημα δεν είναι η προστασία των πολιτών από τη "μαφία του διαδικτύου" . Το πραγματικό πρόβλημα είναι στο ότι η πληροφορία και η ενημέρωση γενικά ξεφεύγει από τα επίσημα φίλτρα της εξουσίας και γιαυτό δημιουργείται επικίνδυνο περιβάλλον για την ίδια.
    Χρήστος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:57 πμ
    εάν θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο blogger και συμφωνείς με τα γραφόμενα του Μπαζιωτόπουλου τότε να σχολιάζεις αναγράφοντας το όνομά σου διαφορετικά τα δικά σου σχόλια καθίστανται άστοχα και άμεσα ακυρώνεις αυτό που υποστηρίζεις.

    την επόμενη φορά σκέψου τι θα γράψεις πριν ποστάρεις.

    no offense my friend

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην Ιαπωνία οι υπουργοί έχουν φιλότιμο...
    ... και αυτοκτονούν! Στην Ελλάδα;
    ο
    Η είδηση που διαβάσαμε έρχεται από την Ιαπωνία, μια χώρα που ...ευτυχώς για τους δικούς μας πολιτικούς είναι πολύ μακριά. Στο Τόκιο λοιπόν ο Ιάπωνας υπουργός Γεωργίας,Τοσικάτσου Ματσουόκα, αυτοκτόνησε χτες μετά τις κατηγορίες που είχαν διατυπωθεί εναντίον του για διαφθορά. Ο 62χρονος υπουργός Ματσουόκα βρέθηκε από συνεργάτη του κρεμασμένος στο σαλόνι του διαμερίσματός του. Ο αυτόχειρας είχε κατηγορηθεί ότι είχε πάρει "μίζες" πολλών εκατομμυρίων γεν από επιχειρηματίες που ασχολούνται με δημόσια έργα, κάτι που ο ίδιος είχε αρνηθεί.
    Σε τι μοιάζει η Ιαπωνία με την Ελλάδα: Εχουν κι εκεί, σε λίγους μήνες, εκλογές...

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τρίτη, Μάϊος 29, 2007
    Comments:


    ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΕΣΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ????


    ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ???


    ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ????

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ!!


    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ...ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λυπουμαι κυριε αλλα ζητε σε αλλη εποχη.Προφανως θελετε να ζουμε σε μια κοινωνια υποκρισιας.Κι αυτο γιατι σαν ανωνυμος δεν υποκρινεσαι,δεν εισαι οπως θελουν οι αλλοι.. και το συστημα.. να εισαι.

    Το ονομα μου δεν θας ελεγε τιποτα ,
    το nick μου ισως να σας έλεγε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO PARAPONO TOU XLIDATOU KANAPE EKFRAZI O KYRIOS

    TORA TON PEIRAZOUN OI KOUKOULE THS ANONYMIAS OTAN H OIKOGENIA TOU FOROUSE TOIS KOUKOULES THS PRODOSIAs KALA HTANE
    TO SPOUDASANE TO PALIKARI VLEPIS

    ANTE RE KANTE KAPOIA SOVARH DOULEIA REEEEEEEEE

    POU BRIKATE TON TROPO NA KTIPISETE TA OLIGA ELLINIKA NIATA POU SAS VRIZOUN

    KALA SAS KANOUN EFOSON KSEXASATE NA VGALETE TOIS KOUKOULES THS KATOXHS

    PRODOTES TOY EUNOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και παιδεια μη ξεχνατε οτι αμα εχεις χοντρα μεσα και κανεις μαλακια παλι στα @@ σου γιατι τροποι υπαρχουνε να τη βγαλεις καθαρη , παραδειγμα Νικολιτσοπουλος , και ενα καρο ακομη τι μας λενε μωρε του μουνιου τους το χαβα , Ελευθερια λογου ρε ΞΥΠΝΑΤΕ θα μας γαμανε και θα τους λεμε και ευχαριστω τα παλιοαρχιδια αμα δεν εισαι στην κλικα σου θελουνε να σε θαψουνε αυτοματα ετσι κυριοι λειτουργει το συστημα η εισαι με αφτους και κανεις τα εκαστοτε θεληματα τους η τρως την παπαρα . Τερμα οι μαλακιες με τα σου πα μουπες και συμμοριες και ασπρα αλογα . Αντε να πανε να τραβηξουνε καμια μυτια να στανιαρουνε . Καποιοι ευποληπτοι πολιτικοι το συνιθιζουνε αυτο . Αμα βγαλω ονοματα στη φορα θα γινει τις πιπας . Οχι μεσα θα με βαλουνε αλλα ουτε σε χιλια χρονια δε θα βγω απο τη στενη . Το συστημα ειναι παμφαγο τρωει και αυτοκαταναλωνεται , λες και οι ειδησεις τους ειναι ηθικες και με νοημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαι υπέρ της ελευθερίας αλλά όχι της ανωνυμίας, κυρία Καψαμπέλη.
    Όποιος δεν αντέχει να πει ποιος είναι, δεν μας χρειάζεται διότι η πολιτεία μας θέλει ενεργούς πολίτες που συνεισφέρουν δημιουργικά με το έργο και τον λόγο τους σε περιβάλλον απόλυτης διαφάνειας... Δεν θέλει ανώνυμους.
    Η άποψη που έχει επικρατήσει, οτι και η ανωνυμία είναι χρήσιμη, είναι αντίστοιχη με την λογική οτι οι γνωστοί-άγνωστοι (κουκουλοφόροι), οι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, είναι χρήσιμοι...
    Έτσι υπηρετούμε όλοι μας τις πρακτικές των εν διατεταγμένη υπηρεσία κοκουλοφόρων που στηρίζουν τις δυνάμεις καταστολής και τις ερεβώδεις διασυνδέσεις τους, αντι να ωφελούμε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς.
    Προωθείτε δηλαδή, μεσω της αποδοχής της ανωνυμίας σε συνδυασμό με την ελεύθερη καταχώρηση εκβιαστικών κειμένων, την αντίδραση αντι της δράσης.
    Δίνετε επιπλέον πλατφόρμα να εκφράσουν τα εσώψυχά τους εκτός απο τους διεστραμμένους χυδαιολόγους και πολλοί δήθεν καθωσπρέπει ομιλούντες, που είναι αναμφίβολα πολυ ποιο επικίνδυνοι απο τους χυδαιολόγους αφού έχουν την εξουσία στα χέρια τους...
    Κυρία Καψαμπέλη, παρακαλώ μην έχετε καμία αμφιβολία οτι οι Σπάρτακοι είναι δυσεύρετοι και στο τέλος πεθαίνουν χωρίς να αφήσουν έργο παρά μια ρομαντική ανάμνηση...
    Αντίθετα οι οπαδοί της δημοκρατίας μπορούν να είναι πολλοί περισσότεροι και να έχουν αποτέλεσμα αφήνοντάς να το βελτιώσουν οι απόγονοί τους.
    Στην εποχή της υπερπληροφόρησης δεν έχουμε ανάγκη:
    -απο δημοκρατικά πυροτεχνήματα και ανώνυμα ψευτοφιλελεύθερα κρωξίματα σκοτεινών υβραιολόγων που δεν έχετε καμία εγγύηση οτι ενδιαφέρονται για την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την διαφάνεια.
    -απο την ανωνυμία μερικών που λειτουργεί ως πραγματικός οχετός σε στάβλο του Αυγείου ενω στερούμεθα Ηρακλειδών που θα τον καθαρίσουν.
    Μη γίνεστε μέρος του σκοτεινού συστήματος της συγκάλυψης που αγαπά την ανωνυμία διότι τρέφεται απο αυτήν όπως οι βρικόλακες την νύκτα...
    Στο φως ακόμα και αν υπάρχουν στραβά τα βλέπουμε και κάποια στιγμή θα τα αντιμετωπίσουμε...


    ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ? ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ...ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ,ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ , ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AYTO TO ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ???


    ΔΗΛ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΟΧΙ???


    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ!!!


    ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.


    Ψάχνουν τις σχέσεις του Ευγένιου και με την J.P. Morgan...
    ...και την ύπαρξη κοινής εταιρείας με τον Αλεσάντρο Μπαρνάμπα
    Δεν ψάχνουν μόνο τους λογαριασμούς του Ευγένιου Παπαδόπουλου για τις "φούσκες" του 1999-2000. Αλλη είναι η ταμπακιέρα. Αυτό που ψάχνουν -φανερά και ...μυστικά- είναι αν αληθεύει ότι έχει κοινή εταιρεία με τον Ιταλό Αλεσάντρο Μπαρνάμπα, γενικό διευθυντή της J.P. Morgan στο Λονδίνο. Κάτι που αν αληθεύει είναι "ατομική βόμβα".
    Γι' αυτό, όταν το έμαθε ο Καραμανλής, αποφάσισε ότι δεν έχει άλλα περιθώρια και -μόλις δόθηκε η κατάλληλη αφορμή για τις "φούσκες"- τον καθάρισε αυτόν και τον Σ. Τσιτουρίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ. ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ.
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ. ΖΟΥΓΚΛΑ. Η ΒΑΣΗ ΣΑΘΡΗ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ…….. ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ» «ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ» KAI THN IΔIA TYXH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To new press πρέπει να είναι 100 φορές πιο χυδαίο και υβριστικό.

    Οι "κύριοι" αυτοί πρέπει να χτυπιούνται με χτυπήματα κάτω από τη μέση, μέχρι να λειώσουν, να μας παρακαλάνε στα τέσσερα να σταματήσουμε, όχι να βγαίνουν με περηφάνια και να λενε μήνυσα το press

    Το παλιό press θα πρέπει να φαίνεται σαν εκκλησία μπροστά στο new

    Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα βρώμικο εχθρό με ...λουλούδια. Τα '60s έχουν περάσει προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον κύριο Μπαζιωτόπουλο:

    Μπαζιωτόπουλα για να σου μιλήσω στη μάγκικη γλώσσα προτιμώ την αυθεντική ανωνυμία παρά την επώνυμη υποκρισία αυτήν που εκφράζουν κάθε βράδυ στις 20.00 η Τρέμη και η παρέα της που περπατάνε στο δρόμο και όλα για αυτούς έχουν το σχήμα του ευρώ.Για όλους αυτούς οι φύλακες έχουν γνώση αλλά είναι τόσο λαμόγια που κάθε εννοια ηθικής έχει ισοπεδωθεί για αυτούς και είναι τόσο παχύδερμα που βγαίνουν στα κανάλια σαν να μην τρέχει τίποτα νομίζοντας ότι απευθύνοντε σε ζώα..

    Η δημοκρατία μας θέλει ενεργούς?Με ποιον τρόπο Μπαζιωτόπουλα?Εγώ τυφλός είμαι και δεν το βλέπω και είσαι εσύ ο έξυπνος?Μήπως γνωρίζεις όταν ο βουλευτής Άρης Σταθάκης πήγε στον κύριο πρωθυπουργό και του είπε να αγοράσει το κρατος κράνη και να τα μοιράσει δωρεάν σε όλους τους μοτοσυκλετιστές πως κάγχασε ο κύριος?Μήπως δεν έχεις καταλάβει Μπαζιωτόπουλα ότι οι ενεργοί πολίτες σε αυτό το μπουρδέλο αντιμετωπίζοντε ως γραφικοί μαλάκες?
    Ο Σταθάκης έιχε εκπομπή από το 1989 και μαζί με Καββαθά έχουν κάνει άπειρα ρεπορτάζ για το πόσες ανθρώπινες ζωές χανοντε στην άσφαλτο..βλέπεις κανέναν να νοιάζεται από τους ανωτέρους?όταν ειρωνεύοντε έναν βουλευτή που υποτίθεται σερνει κόσμο πίσω του εγώ ως απλός πολίτης τι μπορώ να κάνω?Δεν τους νοιάζει καν η ανθρωπινή ζωή...το μόνο που τους νοιάζει είναι τα φράγκα...

    Δεν έχεις καταλάβει Μπαζιωτόπουλα ότι ζούμε σε μία Βιρμανία απλά σε κάποια πράγματα υπάρχει μια σχετική ελευθερία ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ?

    Δηλαδή να γράψω το όνομα μου Μπαζιωτόπουλα γιατί?Για να βγεις εσύ και να πεις "α ναι τον ξέρω τον Κακομοίρογλου είναι ΠΑΣΟΚΟΣ θέλει να ρίξει τον Καραμανλή" ή "α ναι το ν ξέρω τον Τρεχα είναι κομμουνιστής" ο άλλος φασίστας κτλ κτ...δλδ σε αυτή τη χώρα πρέπει να ανήκεις κάπου..όταν μιλάς για κράτος δικαίου είσαι γραφικός και αντιμετωπίζεσαι με καχυποψία...

    Αυτό ακριβώς πετυχαίνεις με την ανωνυμία.Ξεμπροστιάζεις όλους αυτούς τους αληταράδες που το παιζουν ηθικοί στα κανάλια
    αλλα έχουν κατακλέψει τον κοσμάκη και δεν ξέρουν τι έχουν.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕς ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΝ SIEMENS κτλ κτλ...το πολύ πολύ να με βρούνε σε κάνα χαντάκι μαχαιρωμένο από τους υποτακτικούς τος...

    Οπότε Μπαζιωτόπουλα αυτά που γράφεις είναι μαλακίες.Σε μία κατ΄ευφυμησμόν δημοκρατίς τους πολεμάς με τα λίγα όπλα που σου εχουν απομείνει..και αυτό τους πονάει πιο πολυ..όταν το καταλάβεις τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλε Οικονομολόγε – Επιχειρησιακέ ερευνητή, δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά κυκλοφορεί στα πέριξ κάποιος ΑΓΙΟΣ που ισχυρίζεται ότι είστε ανώνυμος και σεις παρά το ονοματεπώνυμο και την επαγγελματική ταυτότητα και ένας άλλος μυστήριος ονόματι Μαρδαβέλης που θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα γίνετε επώνυμος.
    Τώρα τους τυπάδες αυτούς για κουκουλοφόρους δεν τους κάνω…αλλά που ξέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΦΙΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ????






    Μάκη, δώσε τα σε μας...

    Πρόταση του Press-Gr στον Τριανταφυλλόπουλο
    Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη νέα τηλεοπτική στέγη του. Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζει, έχουμε όμως να του κάνουμε μια πρόταση: Αν δεν μπορεί να "βγάλει" τα στοιχεία που έχει, από κάποιο κανάλι, γιατί δεν τα δίνει σε μας να τα αποκαλύψουμε;
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΠΛΗΡΕΣ δημοσίευμα!

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τετάρτη, Οκτώβριος 25, 2006 0 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΦΙΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ????






    Μάκη, δώσε τα σε μας...

    Πρόταση του Press-Gr στον Τριανταφυλλόπουλο
    Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη νέα τηλεοπτική στέγη του. Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζει, έχουμε όμως να του κάνουμε μια πρόταση: Αν δεν μπορεί να "βγάλει" τα στοιχεία που έχει, από κάποιο κανάλι, γιατί δεν τα δίνει σε μας να τα αποκαλύψουμε;
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΠΛΗΡΕΣ δημοσίευμα!

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τετάρτη, Οκτώβριος 25, 2006 0 comments





    ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΦΙΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ????






    Μάκη, δώσε τα σε μας...

    Πρόταση του Press-Gr στον Τριανταφυλλόπουλο
    Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη νέα τηλεοπτική στέγη του. Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζει, έχουμε όμως να του κάνουμε μια πρόταση: Αν δεν μπορεί να "βγάλει" τα στοιχεία που έχει, από κάποιο κανάλι, γιατί δεν τα δίνει σε μας να τα αποκαλύψουμε;
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΠΛΗΡΕΣ δημοσίευμα!

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τετάρτη, Οκτώβριος 25, 2006 0 comments












    ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΦΙΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ????






    Μάκη, δώσε τα σε μας...

    Πρόταση του Press-Gr στον Τριανταφυλλόπουλο
    Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη νέα τηλεοπτική στέγη του. Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζει, έχουμε όμως να του κάνουμε μια πρόταση: Αν δεν μπορεί να "βγάλει" τα στοιχεία που έχει, από κάποιο κανάλι, γιατί δεν τα δίνει σε μας να τα αποκαλύψουμε;
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΠΛΗΡΕΣ δημοσίευμα!

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τετάρτη, Οκτώβριος 25, 2006 0 comments








    ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΦΙΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ????






    Μάκη, δώσε τα σε μας...

    Πρόταση του Press-Gr στον Τριανταφυλλόπουλο
    Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη νέα τηλεοπτική στέγη του. Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζει, έχουμε όμως να του κάνουμε μια πρόταση: Αν δεν μπορεί να "βγάλει" τα στοιχεία που έχει, από κάποιο κανάλι, γιατί δεν τα δίνει σε μας να τα αποκαλύψουμε;
    Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΠΛΗΡΕΣ δημοσίευμα!

    # posted by press.gr@hotmail.com @ Τετάρτη, Οκτώβριος 25, 2006 0 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αλεξία Καψαμπέλη!
    Αφού δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα μιας ομάδας επισκεπτών του μπλογκ, επίτρεψε μου να τα διατυπώσω λιγάκι ποιο διαφορετικά!
    Το βράδυ λοιπόν όταν δεν διαβάζεις τις αναρτήσεις στο μπλογκ του μπαμπά σου τι κάνεις?
    Τραβάς μαλακία?
    Με ένα, με δυο ή με τρία δάχτυλα?
    Είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή καθιστή?
    Είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα ή ανάσκελα?
    Χαϊδεύεις τις ρόγες σου ή τις γλύφεις?
    Βάζεις δάκτυλο στον κώλο σου ή έχεις δονητή?
    Έχεις έναν οργασμό ή πολλούς και καλούς?
    Έχεις λίγα υγρά ή πολλά?
    Όταν λέμε πολλά, είναι σαν να κατουριέσαι την στιγμή που τελειώνεις?
    Αν πάλι σαν 20χρονη έχεις γκόμενο, τι μέγεθος είναι?
    Μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή τεράστιο?
    Μπάμια δηλαδή ή αγγούρι Καλυβιώτικο?
    Όταν γαμιέσαι κουνιέσαι?
    Σε παίρνει από εμπρός ή και από πίσω?
    Ή μόνο από πίσω?
    Μήπως από εμπρός είσαι παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα?
    Πόσους ερωτικούς παρτενέρ θέλεις να έχεις ταυτόχρονα?
    Πόσους άντρες και πόσες γυναίκες?
    Μόνο άντρες και μόνο γυναίκες?
    Όταν σε τσιμπουκώνουν τον φτάνεις μέχρι το λαρύγκι σου ή μόνο με το κεφαλάκι παίζεις?
    Το σπέρμα το φτύνεις, το καταπίνεις ή πασαλείβεις το πρόσωπό σου με αυτό?
    Σου αρέσει να γλύφεις την κωλοτρυπίδα του παρτενέρ σου?
    Αντρική κωλοτρυπίδα ή γυναικεία?

    Καλώς ήλθες στο δάσος Κοκκινοσκουφίτσα! Μπορεί ο Κακός Λύκος να μην ‘ρθει μα θα ‘ρθουν άλλα ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ


    ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒ ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ...
    ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ...
    ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ? ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟ
    ...ΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
    174
    ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΚΠΛΙΞΗ
    ΚΑΘΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΩΣ ΤΟ ΣΟΥΒ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ
    ΑΜΑ ΣΙ ΠΩ ΤΙ ΔΛΙΑ ΚΑΝΣ ΘΑ ΜΙ ΔΩΙΣ ΤΟΥ ΖΟΥΝΤΑΝΟ ΠΙΣΟΥ (ΑΜΑ ΣΕ ΠΩ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΙΣΩ)
    ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
    ΟΙΚΟΥΝΟΥΜΟΥΛΟΓΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ
    ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο "ΦΙΛΟΣ" ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    ΜΟΝΟΥ ΙΕΝΑΣ ΟΙΚΟΥΝΟΥΝΜΟΥΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΙΡΝΕΙ ΤΟΥ ΣΚΛΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΖΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... Η ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΛΩΤΑ ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ...

    ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ... ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ

    Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ... "Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ" ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΟ ΟΜΟΡΦΑ... ΚΟΣΜΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΔΑ...

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ... ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

    ΚΡΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΣ...

    ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ... ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ...

    ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ

    ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ...

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΊΤΗΣ" ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ σοβαρά έχουν πάρει την καύλα ορισμένων να τα χώσουν χοντρά σε ότι τους δυσαρεστεί.

    Τόσα blogs υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό είναι όπως είναι. Η καλύτερα να πω ήταν;

    Κατά καιρούς μπαίνω και όταν δεν μου αρέσει κάτι εδώ μέσα (π.χ. θέμα Γιαννάκου) τα χώνω στο press όπως και πολλοί άλλοι. Όταν κατάλαβα ότι με άφηναν να πω την άποψή μου που πολλές φορές ήταν αρνητική δεν με λογόκριναν. Αυτό είναι το press και γι’ αυτό μου άρεσε.

    Όσοι θέλουν να διαβάζουν Σεφέρη να πάνε αλλού.

    Μου φαίνεται ότι έχουν καεί πολλές φλάντζες εδώ μέσα.

    Όσο για το φίλο ανώνυμο (1:52 πμ) τι να πω. τα έγραψε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλά τα λέει ο κ. Μπαζιωτόπουλος αλλά δεν έλαβε υπόψη του σε ποιους απευθύνεται η κριτική.

    Όταν κάνεις κριτική σε απόφοιτους γυμνασίου πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι αυτή που μιλάμε εδώ...

    Οι ευπρέπειες και η καλή συμπεριφορά είναι όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους κ. Μπαζιωτόπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άμα κλείσουμε την πόρτα σε κάθε χυδαιότητα, τότε θα αφήσουμε την ευπρέπεια έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εμάζεψα πολύ θυμό.
    Μέχρι τώρα υπέγραφα
    με σταθερό Ψευδώνυμο, τώρα Η/Ο

    Ο Κρόνος μ'έφαγε από ενδιαφέρον να σταθώ Η/Ο ακέραιος
    δεν αντέχω
    Απέμειναν οι ώρες το ξημέρωμα
    Καμμιά φορά
    που σου αφήνουν να σταθείς
    να ατενίσεις

    Επήλθε τιμωρία; Ας γελάσω!
    -θέλω να καταριέμαι Δημήτρη- Διάβασε μου το τέλος σου,
    πεθαίνω σα... Χώρα (η/ο)
    Να βρίσω

    Εμπιστεύομαι τη φαντασία
    Πλυμένο πρόσωπο με λίγο νερό
    Ποθώ αδιαμφισβήτητα εσένα
    σε ποθώ χωρίς ιδιότητα
    και από την κορφή ως τα νύχια.
    Ας όψεται ο καιρός

    Η μεγαλειωδέστατη βλακεία
    -και ποιανού να αποδώσεις-
    (που αναβλύζει καν πιο χύδην
    αφ'ότου γενικεύθη η αρρώστεια)

    Πλάι σου, ήθελα να έχω τύχη!
    -μωρές μου τρυφηλές εικόνες-
    Πώς μπορούμε
    να χαμογελάμε αμήχανα,
    χωρίς να βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα ανώνυμα τέρατα…
    και μη ξεχνάτε δύο πράγματα:

    Όταν η ανωνυμία συναντά το επώνυμο έχουμε είτε συναλλαγή είτε σύγκρουση.
    Ή αγορά με brand-names ή κατεδάφιση του αυθαίρετου.

    Μην ακούτε τον επώνυμο που σας λέει ότι ο χρόνος είναι χρήμα ακούστε τον ανώνυμο που δίνει δωρεάν το χρόνο του για να του μείνει λίγη αξιοπρέπεια.
    Αυτό το τελευταίο μου το έμαθε ένας μεγάλος ποιητής, που δεν γούσταρε να τον φωνάζουνε Αλεπουδέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ.
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ 4 ΤΧ.71304

    Του Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλου
    Οικονομολόγου – Επιχειρησιακού ερευνητή

    Θα καταλάβεις τίποτα από αυτά σαν ερευνητής μην το πας στο θρησκευτικό ;ΕΧΑΣΕΣ.

    Αμαρτία η... νηστεία, η προσευχή και η ελεημοσύνη;;;
    Ευαγγέλια, λοιπόν! Υπάρχουν πολλά, αλλά η Εκκλησία έκρινε ότι μόνο τα τέσσερα που ξέρουμε έπρεπε να αποτελέσουν τον κανόνα.
    Αν κάποιος διαβάσει κάποια από τα άλλα, θα δει από μόνος του τους λόγους που τα απέκλεισε η Εκκλησία! Εμ τι; Νομίζετε η χειραγώγηση της πληροφόρησης είναι νέο φρούτο; Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιλέχθηκαν τα τέσσερα –κανονικά- Ευαγγέλια, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...
    Όπως έχουμε πει συχνά, τα πρώτα τρία Ευαγγέλια (Κατά Ματθαίον, Κατά Μάρκον και Κατά Λουκάν) βασικά ακολουθούν την ίδια περίπου ιστορία, τα ίδια πράγματα λένε και περίπου με την ίδια σειρά. Οι εξαιρέσεις είναι λίγες, όπως λίγες είναι και οι… αντιφάσεις (μια-δυο βαρβάτες)!
    Τόσο ίδια τα λένε, που είτε ο ένας Ευαγγελιστής αντέγραψε τον άλλον, είτε όλοι είχαν ως βάση ένα πιο παλιό κείμενο. Γίνεται μεγάλος λόγος για ενα χαμένο χειρόγραφο το οποίο οι Ευαγγελιστέςσυμβουλεύτηκαν/μελέτησαν και σε μεγάλο βαθμό αντέγραψαν, το λεγόμενο χειρόγραφο –Q-. Το Κατά Ιωάννην είναι ένα πιο –φιλοσοφικό- Ευαγγέλιο, αλλά μάλλον και αυτός ο Ευαγγελιστής αντέγραψε από το το –Q-. Όσο για την Αποκάλυψη, ο συγγραφέας αντέγραψε αρκετά από το -Βιβλίο του Ενώχ-, ένα εσχατολογικό κείμενο που διασώθηκε αλλά δεν είναι πλήρες.
    Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του Ενώχ (προσωπικά έχω),
    που είναι κατά πολύ προγενέστερο της Αποκάλυψης, θα καταλάβει τι εννοώ.

    Ορισμένα εδάφια είναι σκέτη αντιγραφή...
    Το Ευαγγέλιο το οποίο ταρακούνησε τους πάντες, όμως, είναι το Κατά Θωμάν, χειρόγραφο του οποίου βρέθηκε, μαζί με άλλα Γνωστικά χειρόγραφα, πριν καμιά
    εξηνταριά χρόνια στο Ναγκ Χαμαντί της Αιγύπτου, σ’ ένα πήλινο δοχειο θαμμένο σε κοπριά.
    Χρονολογείται γύρω στον 3ο - 4ο αιώνα, αλλά αυτή είναι η κοπτική έκδοση!
    Υπάρχουν, όμως, αρχαίες αναφορές σ’ αυτό το Ευαγγέλιο και πιστεύεται ότι, όχι μόνον προϋπήρξε των –κανονικών- Ευαγγελίων, αλλά ότι οι Ευαγγελιστές αντέγραψαν και από αυτό. Θωρούνταν χαμένο, μέχρι που βρέθηκε ο –θησαυρός- στο Ναγκ Χαμαντί.
    Να εξηγήσω εν συντομία τι είναι η κοπτική γραφή. Όταν οι πρώτοι Χριστιανοί είχαν πάει στην Αίγυπτο, εκεί ακόμα μιλούσαν και έγραφαν τη φαραωνική.
    Αυτοί οι πρώτοι Χριστιανοί, λοιπόν, χρησιμοποίησαν κυρίως το ελληνικό αλφάβητο,
    μαζί με ορισμένους άλλους χαρακτήρες που εφεύραν και που είναι ιδιαίτεροι στην κοπτική,
    ούτως ώστε να να μεταφράζονται φαραωνικά κείμενα για να τα διαβάζει ο κόσμος, οι –μετανάστες-. Και, βέβαια, για να μεταφράζονται ελληνικά κείμενα.
    Μιλώντας για ελληνικά κείμενα, ενώ η πλειοψηφία των χειρογράφων του Ναγκ Χαμαντί ήταν χριστιανικά, υπήρχε και ένας αριθμός εβραϊκών και ερμητικών χειρογράφων και τουλάχιστο ένα ελληνικό: Μέρος της Πολιτείας του Πλάτωνα! Παρεμπιπτόντως,
    οι Γνωστικοί είχαν αρκετά νεοπλατωνικά στοιχεία στη χριστιανική διδασκαλία τους (και ίσως γι’ αυτό δεν τους ήθελε το παπαδαριό!).
    Έχουν συσταθεί αρκετές επιτροπές λογίων για τη μετάφραση και μελέτη των χειρογράφων του Ναγκ Χαμαντί, με πιο γνωστή τη γερμανική Berliner Arbeitskreis fur koptisch-gnostiche Scriften.
    Αντίθετα με τα –κανονικά-, αυτό το Ευαγγέλιο δεν λέει καμιά ιστορία.
    Απλά αποτελείται από 114 αποφθέγματα, πράγματα που είπε ο Ιησούς.
    Ούτε φάτνη, ούτε Βηθλεέμ, ούτε Βάπτιση, ούτε γάμος της Κανά, ούτε θεραπείες λεπρών και δαιμονισμένων, ούτε Σταύρωση, ούτε Ανάσταση, ούτε Ανάληψη, ούτε τίποτε.
    Και τα περισσότερα αποφθέγματα αρχίζουν με -Είπε (ή λέει) ο Ιησούς-.
    Λοιπόν, θα παραθέσω κάποια από τα αποφθέγματα για να δείτε αφενός μια άλλη μορφή της διδασκαλίας, αλλά επίσης και το λόγο που το Κατά Θωμάν παρέμεινε –απόκρυφο-.
    Φανταστείτε παπά ή ιεροκύρηκα στον άμβωνα, να κηρύττει και να εξηγεί αυτά τα πράγματα!
    Οι πλείστοι πιστοί δεν θα καταλάβαιναν τίποτε, αλλά ούτε και οι παπάδες!
    Άσε που ορισμένα πράγματα είναι πολύ αλλόκοτα και εκ διαμέτρου αντίθετα προς αυτό που παρουσιάζεται ως η διδασκαλία, η φιλοσοφία του Χριστιανισμού.
    Ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα από τα γραφόμενα.
    Κάτω από ορισμένα αποφθέγματα θα γράψω ένα δικό μου σύντομο σχόλιο.
    Να μη ξεχνάμε, όμως, ότι ανάλογα με τη δυσκολία ή/και τη διφορούμενη έννοια ενός κειμένου, η ερμηνεία είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση, βασισμένη στην προδιάθεση του καθενός!
    Δεν έχω το συγκεκριμένο Ευαγγέλια στα ελληνικά. Οι δύο εκδόσεις που έχω είναι εξαιρετικές και πολύ επίσημες, με σχόλια από σεβαστούς λογίους και πανεπιστημιακούς (τα οποία σχόλια αγνοώ!), αλλά στα αγγλικά.
    Οπότε μεταφράζω, αλλά όποιος έχει το Ευαγγέλιο στα ελληνικά,
    μπορεί να δει κάποιες (ελάχιστες) εκφραστικές/λεκτικές διαφορές, κυρίως αν το έχει στην καθαρεύουσα, αλλά το νόημα θα είναι ακριβώς το ίδιο.
    Καμιά απολύτως διαφορά στο νόημα, την κατέχω την αγγλική, ίσως καλύτερα από την ελληνική!
    . Αυτά είναι τα κρυφά λόγια που είπε ο ζων Ιησούς.
    Και ο Δίδυμος Ιούδας Θωμάς τα κατέγραψε.
    Και είπε: -Όποιος ανακαλύψει την έννοια αυτών των λόγων, δεν θα γευτεί θάνατο-.
    Σχόλιο: Πάλι έχουμε τον Ιησού να μιλάει κρυφά λόγια,
    όπως κάνει στα κανονικά Ευαγγέλια με τις παραβολές.
    Δεν ήθελε όλους να καταλάβουν, αλλά μόνο αυτούς που -ήρθε η ώρα τους- για να καταλάβουν. Ο ίδιος το είχε πει...
    . Ο Ιησούς λέει: Αυτός που ψάχνει δεν πρέπει να σταματήσει, μέχρι να βρει. Και όταν βρει, θα τρομάξει. Και όταν τρομάξει θα μείνει κατάπληκτος.
    Και τότε θα γίνει βασιλιάς του όλου.
    . Ο Ιησούς λέει: -Αν αυτοί που σας οδηγούν σας πουν:
    “Κοιτάξτε, το βασίλειο είναι στον ουρανό”, τότε τα πουλιά
    θα προηγηθούν (θα πάνε μπροστά σας). Αν σας πουν:
    “Είναι στη θάλασσα”, τότε τα ψάρια θα προηγηθούν. Μάλλον, το βασίλειο είναι μέσα κι έξω από εσάς. Όταν γνωρίσετε τους εαυτούς σας, τότε θα γίνετε γνωστοί (ή γνώστες) και θα αντιληφθείτε ότι είστε τέκνα του ζώντος Πατρός. Όμως, αν δεν γνωρίσετε τους εαυτούς σας, τότε ζείτε στη φτώχεια και είστε η φτώχεια-.
    Σχόλιο: Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι το είπαν πιο λακωνικά: Γνώθι Σεαυτόν!
    Ο Ιησούς είπε κάτι παραπάνω, το οποίο προσωπικά ερμηνεύω, πάντα στο περίπου, ως:
    Κοίταξε να δεις, δικέ μου, αν νομίζεις ότι υπάρχεις για να παραπονιέσαι κάθε Πάσχα για την τιμή της νεφραμιάς, για ν’ αγωνιάς κατά πόσον η Σαουθάμπτον θα ζορίσει τη Μπόλτον, να βλαστημάς κάθε φορά που είσαι καυλωμένος και η γκόμενα έχει την περίοδό της και κάθε φορά που πας στην Εθνική και στέκεσαι στην ουρά να ορκίζεσαι ότι θ’ ανοίξεις λογαριασμό στην Arab Bank, τότε είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας.
    Ψάξε λίγο τη δουλειά, Θεός είσαι και όχι ανθρωπάκι...
    . Ο Ιησούς λέει: -Ένα άτομο γεροντικής ηλικίας δεν θα διστάσει να ρωτήσει ένα βρέφος εφτά ημερών για το μέρος (ή σκοπό) της ζωής και θα ζήσει.
    Διότι πολλοί που είναι πρώτοι θα γίνουν τελευταίοι και θα γίνουν ένας (μια μονάδα)-.
    Σχόλιο: Μπορεί κανας αρχιμανδρίτης να το ερμηνεύσει;
    . Ο Ιησούς λέει: -Ευλογημένο το λιοντάρι που θα φάει ένας άνθρωπος και το λιοντάρι θα γίνει ανθρώπινο. Και ανάθεμα είναι ο άνθρωπος που θα τον φάει το λιοντάρι και το λιοντάρι θα γίνει ανθρώπινο-.
    Σχόλιο: Εδώ νομίζω χρειαζόμαστε δεσπότη και όχι αρχιμανδρίτη για να το ερμηνεύσει...
    . Ο Ιησούς λέει: -Αυτός ο ουρανός θα παρέλθει και ο πιο πάνω ουρανός θα παρέλθει.
    Και οι νεκροί δεν ζουν και οι ζωντανοί δεν θα πεθάνουν. Τις μέρες που τρώγατε αυτό που ήταν νεκρό, το κάνατε ζωντανό (του δίνατε ζωή). Όταν είστε (μπείτε) στο φως,
    τι θα κάνετε; Τη μέρα που ήσασταν ένας, γίνατε δύο. Όταν, όμως, γίνετε δύο, τι θα κάνετε;-.
    Σχόλιο: Άλλος δεσπότης διαθέσιμος; Ο πρώτος τα έφτυσε γαρ...
    Ένας ουρανός πιο πάνω από αυτό τον ουρανό; Μιλάει για διαφορετικές διαστάσεις, για παράλληλα σύμπαντα, ή για διάφορα επίπεδα... θεότητας; Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι Γνωστικοί έχουν τον Δημιουργό για Θεό της πλάκας που πολύ λίγο διαφέρει από τον
    Διάβολο, ένα... τσογλανάκι που δημιούργησε την ύλη που είναι η φυλακή του πνεύματος, έναν κατώτερο Θεό που απέχει παρασάγγας από τον Ύψιστο...
    . Ο Ιησούς είπε στους μαθητές του: -Συγκρίνετέ με και πείτε μου σαν ποιος είμαι (με ποιον μοιάζω).
    Ο Σίμων Πέτρος του είπε: -Είσαι σαν ένας δίκαιος αγγελειοφόρος-.
    Ο Ματθαίος του είπε: -Είσαι σαν ένας εξαιρετικά σοφός φιλόσοφος-.
    Ο Θωμάς του είπε: -Δάσκαλε, το στόμα μου δεν αντέχει καθόλου για να πει σαν ποιος είσαι-.
    Ο Ιησούς είπε: -Δεν είμαι ο δάσκαλός σας. Διότι ήπιατε, μεθύσατε από την πηγή που αναβράζει την οποία πρόσφερα (μοίρασα)-.
    Και τον πήρε και αποχώρησε(αν) και είπε τρεις λέξεις σ’ αυτόν.
    Αλλά όταν ο Θωμάς επέστρεψε στους συντρόφους του, αυτοί τον ρώτησαν:
    -Τι σου είπε ο Ιησούς;-.
    Ο Θωμάς τους είπε: -Αν σας πω μια από τις λέξεις που μού είπε, θα πάρετε πέτρες και θα μου τις ρίξετε, και φωτιά θα βγει από τις πέτρες και θα σας κάψει-.
    Σχόλιο: Ο Θωμάς μιλάει -πρώτο χέρι-, αφού είναι ο συγγραφέας του Ευαγγελίου.
    Τι φοβερό θα του είπε ο Ιησούς; Και γιατί δεν το είπε σε όλους; Και γιατί αν ο Πέτρος, ο Ματθαίος (βαρέων βαρών μαθητές!) και οι άλλοι ήξεραν μόνο κάτι από αυτό που του είπε, θα τον λιθοβολούσαν;
    Και γιατί θα τους έκαιγε φωτιά αν το έκαναν; Δεν μιλάμε για εθνικούς ή άλλους εχθρούς, αλλά για μαθητές του Ιησού, μια παρέα. Γιατί η διάκριση; Κανας ιεροκύρηκας μπορεί να το εξηγήσει αυτό; Και επίσης να ρισκάρει να πει ποιες ήταν οι τρεις λέξεις; Δε νομίζω...
    . Ο Ιησούς τους είπε: Αν νηστέψετε, θα φέρετε αμαρτία στους εαυτούς σας.
    Και αν προσευχηθείτε θα καταδικαστείτε. Και αν δώσετε ελεημοσύνη, θα βλάψετε το πνεύμα σας.
    Και αν πάτε σε κάποια γη και περιπλανηθείτε από τόπο σε τόπο, και
    αν σας καλέσουν μέσα, τότε να φάτε αυτό που θα βάλουν μπροστά σας (στο πιάτο σας).
    Γιατρέψετε τους αρρώστους ανάμεσά τους!
    Διότι αυτό που μπαίνει στο στόμα δεν σας μολύνει. Μάλλον αυτό που βγαίνει από το στόμα θα σας μολύνει.
    Σχόλιο: Οι δύο τελευταίες παράγραφοι υπάρχουν και στα κανονικά Ευαγγέλια,
    γνωστά πράγματα. Όχι, όμως, η πρώτη, που φέρνει τα πάνω κάτω!
    Ο Ιησούς να λέει ότι η νηστεία, η προσευχή και η ελεημοσύνη είναι αμαρτίες...
    άξιες καταδίκης; Μήπως εννοούσε αυτό που λένε οι –φτασμένοι-; Ότι ο άνθρωπος που θα γνωρίσει τον εαυτό του, που θα αντιληφθεί τη θεότητά του, δεν έχει ανάγκη, ούτε από προσευχή, ούτε από νηστεία, ούτε από μετάνοια, ούτε από Θεία μετάληψη, ούτε από τίποτα; Ότι αυτά είναι ανθρώπινα πράγματα, μόνο για τους -καθ’ οδόν- και μόνο πίσω μπορούν να πάρουν τους -φτασμένους-;
    Πάντως, πιστεύω ότι ένας δυο βαρβάτοι μοναχοί που έχω γνωρίσει,
    κυρίως ο γέροντάς του Σταυροβουνίου στην Κύπρο, μπορούν να το απαντήσουν.
    Ο γέροντας έχει –ξεφύγει-, για να μην πω ότι έχει –φτάσει-.
    Μόνο όποιος δει το μέτωπό του και τα μάτια του μπορεί να καταλάβει...
    Ο Ιησούς λέει: Θα σας δώσω αυτό που κανένα μάτι δεν είδε,
    και κανένα αφτί δεν άκουσε, και κανένα χέρι δεν άγγιξε,
    και που το ανθρώπινο μυαλό δεν σκέφτηκε-.

    . Οι μαθητές είπαν στον Ιησού: -Πες μας πώς θα είναι το τέλος μας-.
    Ο Ιησούς είπε: -Ανακαλύψατε ήδη την αρχή και τώρα ρωτάτε για το τέλος;
    Διότι εκεί που είναι η αρχή, εκεί θα είναι και το τέλος.
    Ευλογημένος είναι εκείνος που θα σταθεί στην αρχή.
    Θα γνωρίζει και το τέλος και δεν θα γευτεί τον θάνατο-.
    Σχόλιο: Αυτό είναι ένα από τα πολύ -σπέσιαλ μου- για ειδικούς λόγους
    που δεν είναι ανάγκη να παραθέσω εδώ. Ας πούμε λόγω κάποιας εμπειρίας που είχα πριν από χρόνια.
    Τέλος πάντων, εδώ ο Ιησούς μιλάει βασικά για την ανυπαρξία του χωροχρόνου.
    Όχι ανυπαρξία όσον αφορά τα γήινα, τα υλικά, τα ανθρώπινα δεδομένα,
    αλλά τα δεδομένα του Πνεύματος. Ο χωροχρόνος δεν υφίσταται για το Πνεύμα, είναι διαστάσεις-σκαρφίσματα του νου (που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πνεύματος!)
    για να λειτουργήσει o άνθρωπος σ’ αυτό το καφενείο.
    Η ύλη δεν θα μπορούσε να υφίσταται χωρίς τόπο και χρόνο.
    Για το Πνεύμα, όμως, αυτό δεν ισχύει.
    Το Πνεύμα ουδέποτε δημιουργήθηκε και ουδέποτε θα εκλείψει. Απλά –Είναι-.
    Αν υποθέσουμε ότι η μεγάλη έκρηξη, το big bang που λένε, έγινε πριν
    από δισεκατομμύρια χρόνια και η μεγάλη κατάρρευση, το τέλος δηλαδή,
    όταν όλο το σύμπαν θα καταρρεύσει στο σημείο της μοναδικότητας απ’ όπου ξεκίνησε, θα συμβεί σε άλλα τόσα δισεκατομμύρια χρόνια, αυτός ο οποίος θα μπορέσει να σταθεί στη στιγμή της αρχέγονης έκρηξης, την ίδια στιγμή θα δει και τη μεγάλη κατάρρευση (και δεν θα του καεί καρφί!).
    Τώρα, ο άνθρωπος ως ύλη δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
    Πώς μπορεί να πάει δισεκατομμύρια χρόνια μπροστά, ή πίσω;
    Το Πνεύμα, όμως, μπορεί. Διότι για το Πνεύμα δεν υπάρχει χρόνος,
    μόνο το αιώνιο παρόν. Κάτι -τρεις παρά είκοσι-, -μεθαύριο-, -πέρσι-,
    -σε δέκα χρόνια- και... -τον καιρό του Νώε- είναι ανθρώπινες μετρήσεις, ΔΕΝ ισχύουν για το Πνεύμα. Άρα ο άνθρωπος που εξελίχθηκε πνευματικά σε σημείο που το πνεύμα,
    αντί η ύλη του, να είναι ο κουμανταδόρος, θα ζήσει το αιώνιο παρόν, δηλαδή την αιωνιότητα.
    Το -ΕΓΩ ΕΙΜΙ-. Και φυσικά δεν θα γευτεί θάνατο, διότι στην αιωνιότητα δεν υπάρχει θάνατος, μόνο στο χωροχρόνο υπάρχει.
    Προσωπικά έτσι το αντιλαμβάνομαι, αλλά επαναλαμβάνω, λόγω μιας - συνταρακτικής - εμπειρίας που είχα πριν από πολλά χρόνια. Άλλοι θα το ερμηνεύσουν διαφορετικά και το σέβομαι...
    Το επόμενο συνδυάζεται υπέροχα με το πιο πάνω:
    . Ο Ιησούς λέει: -Ευλογημένος είναι αυτός που ήταν, πριν υπάρξει.
    Αν γίνετε μαθητές μου και ακούσετε τα λόγια μου, αυτές οι πέτρες θα σας υπηρετήσουν.
    Διότι έχετε πέντε δέντρα στον Παράδεισο που δεν αλλάζουν καλοκαίρι και χειμώνα και τα φύλλα τους δεν πέφτουν. Όποιος τα γνωρίσει, δεν θα γευτεί τον θάνατο».
    Σχόλιο: Αδυνατώ να εξηγήσω τα περί πέντε δέντρων, θα μείνω στο -Ευλογημένος είναι αυτός που ήταν, πριν υπάρξει-! Μα, δεν καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάει εδώ;
    Για την προύπαρξη της ψυχής, του πνεύματος. Πιστεύω, και μπορεί να κάνω λάθος, ότι αυτό είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από αυτό που διδάσκει η Εκκλησία. Με λίγα λόγια λέει:
    -Πριν υπάρξεις σ’ αυτή τη διάσταση, ήσουνα-. Και αυτό πάει χέρι-χέρι με το 18 πιο πάνω.
    Το Πνεύμα, το οποίο είναι το βασικό (αν όχι το μόνο!) συστατικό του κάθε ανθρώπου, ΔΕΝ δημιουργήθηκε ποτέ. Πάντα... ήταν! Ο Θεός, βρε! Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να μου φορτώσουν πάνω στην πλάτη το προπατορικό αμάρτημα, αν άλλοι με θέλουν να πιστεύω ότι
    γεννήθηκα μια φορά και μετά θα κριθώ μια κι έξω, τι να κάνουμε; Ο καθένας με τα χούγια του.
    Στο κορμί και στο μυαλό μου τα φορτώνουν, όχι στο Πνεύμα μου. Και ποιος υπολογίζει ΄(αλλιώς ποιος το χέζει, για να μη παρεκτραπώ τελείως και πω ποιος το γαμάει!) το κορμί και το μυαλό...
    Υπάρχει, όμως, και μια άλλη διάσταση, την οποία είχαμε αγγίξει : Ποιος είσαι, Τηλεμαχε, που στα 49 του ασχολείται με το κουμάρι.Και ελπίζεις ότι κάπου κάποτε σε περιμένει μια θεϊκή ύπαρξη για να σου πει -κάνε μου ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις και όπου θέλεις-; Λες και χαθήκανε τα σφριγηλά νιάτα, ηλίθιε!
    Ακόμα ασχολείσαι με το κορμί σου που θα φάνε και θα αφοδεύσουν τα σκουλήκια, αθεόφοβε, αντί με το πνεύμα σου που είναι αιώνιο, που είναι Θεός. Διότι όπως ζεις και συμπεριφέρεσαι,εσύ Θεός δεν είσαι. Ένα δίσμοιρο ανθρωπάκι είσαι. Μόνο το Πνεύμα σου είναι Θεός
    και δεν κυνηγάς, δεν τη ψάχνεις την υπόθεση, το αναβάλλεις και όταν τελικά αποφασίσεις -από αύριο τα παρατάω όλα και ασχολούμαι μόνο με τη θεϊκή μου υπόσταση-, θα κλατάρεις, όχι πάνω σε θεϊκή ύπαρξη, αλλά πάνω σε καμιά φαφούτισα 55άρα που μασάει τσίχλα και σκέφτεται τον Ρουβα την ώρα που σπρώχνεις και λαχανιάζεις λες και ανεβαίνεις το Λυκαβηττό καπνίζοντας, μετά από ένα τσιμπούσι στα βλάχικα, φορτωμένος με πετροκάρβουνο! Και πολλή σού πέφτει! Βλάκα...
    Ήμουνα, πριν υπάρξω. Αν αυτό δεν σημαίνει προύπαρξη της ψυχής μου, τότε δεν ξέρω τι σημαίνει!
    Βρε, δεν έχει καμιά σημασία τι είμαι ως υλικός άνθρωπος. Χριστιανός, αλλόθρησκος, γυναικάς, ομοφυλόφιλος, τίμιος, απατεώνας, άντρας, γυναίκα, καλόγρια, πόρνη.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι το Πνεύμα μου, αυτό μόνο μετράει,
    ο Θεός που είναι μέσα μου που όμως ξεφτιλίζω καθημερινά. Βέβαια ο Θεός, το Πνεύμα, δεν ξεφτιλίζεται, μόνο εγώ αυτοξεφτιλίζομαι, αλλά κουβέντα να γίνεται...
    Είναι και το άλλο, όμως: Διαβάζουμε συνεχώς -δεν θα γευτεί θάνατο-.
    Μα, για να μού λέει κάθε τόσο ότι δεν θα γευτώ θάνατο, έστω κάτω από προϋποθέσεις, τότε αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι ΕΧΩ τη δυνατότητα να μη γευτώ το θάνατο.
    Πουλάει μούσι ο Ιησούς; Όσο πουλάγανε ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και ο Ηράκλειτος!
    Και πώς δεν θα τον γευτώ, αφού το κορμί μου αναμφισβήτητα θα το φάνε και θα το χέσουν τα σκουλήκια; Μόνο αφού καταλάβω ότι είμαι αθάνατο, αναλλοίωτο ΠΝΕΥΜΑ, φυλακισμένο στην ύλη που πεθαίνει/μεταλλάσσεται, και πράξω/ζήσω ανάλογα. Μπορεί, βέβαια, και να είμαι λάθος...
    . Ο Ιησούς λέει: -Όποιος δεν μισεί τον πατέρα του και τη μητέρα του, δεν μπορεί να γίνει μαθητής μου. Και όποιος δεν μισεί τους αδελφούς και τις αδελφές του και δενσηκώσει (βαστάξει) το σταυρό του όπως κάνω εγώ, δεν θα είναι άξιός μου-.
    Σχόλιο: Προφανώς μιλάει για την ανθρώπινη οικογένεια. Αφενός θα θεωρεί ως τον μόνο συγγενή του τον Θεό, το Πνεύμα και όσους έχουν γίνει –πνευματικοί-, δηλαδή μη σαρκικοί,και αφετέρου πιθανότατα μιλάει για ανθρώπινες/γήινες προσκολλήσεις, σε ανθρώπους όπως
    και σε υλικά αγαθά. Η μη προσκόλληση είναι μια από τις βασικές διδασκαλίες, τόσο του ιδίου, όσο και – πολύ πιο καθαρά – των Βραχμάνων (Ινδών κλπ.) και Βουδδιστών.
    Κατ’ αυτούς, όπως και κατά τον Ιησού όπως θα δούμε αργότερα, η οποιαδήποτε προσκόλληση εμποδίζει την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και συχνά τον φέρνει πίσω για να ξαναζήσει
    αυτά που άφησε πίσω του όταν «πέθανε», μόνο που συχνά βρίσκει άλλα πράγματα και καταστάσεις.
    Την πατάει, δηλαδή...
    Εν πάση περιπτώσει, αυτό συνάδει με την – επιεικώς – αδιάφορη στάση προς τη μητέρα του και τους αδελφούς του, όπως βλέπουμε και στα κανονικά Ευαγγέλια. Π.χ. στον γάμο της Κανά να λέει στη μητέρα του
    -Και τι έχει να κάνει αυτό (η έλλειψη κρασιού) με σένα και μ’ εμένα, ΓΥΝΑΙΚΑ;- και να αγνοεί τη μητέρα και τους αδελφούς του όταν στο σπίτι/αυλή του Πέτρου στην Καπερναούμ στέκονταν απέξω ζητώντας να τον δουν κι εκείνος δεν τους προσκαλούσε μέσα, λέγοντας ότι μητέρα και αδελφοί του ήταν εκείνοι που έκαναν το θέλημα του Πατρός του.
    Και τώρα το μπουμπούκι!
    : Ο Ιησούς λέει: -Όποιος θα (ανα)γνωρίσει μητέρα και πατέρα, θα κληθεί γιος της πόρνης-.
    Σχόλιο: Εδώ δεν μπορώ παρά να χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ως –πειραματόζωο-, αυτό είναι το σωστό. Μου λέει στο περίπου: -Εάν γνωρίσεις, αναγνωρίσεις, δεχτείς, αποδεχτείς,
    όπως θέλεις πέστο, τους πραγματικούς γονείς σου, τότε είσαι γιος της πουτάνας! Διότι Πατέρας σου και Μάνα σου είναι ο Θεός, το Πνεύμα από το οποίο πηγάζεις, του οποίου είσαι μέρος, είσαι ομοούσιος. Ο γήινος πατέρας και μάνα σου δεν είναι τίποτε άλλο παρά φορείς, σε φέρανε στον κόσμο ως πνεύμα εγκλωβισμένο στην ύλη. Και να σου πω και κάτι, με συνουσία συλλήφθηκες και γεννήθηκες. Το Πνεύμα δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς συνουσίας.
    Απλά “Είναι”, είναι Θεός. Γιός του Υψίστου είσαι, ομοούσιος. Και έρχεσαι, ρε αχάριστε κι ανώμαλε, να αναγνωρίσεις ως πατέρα σου και μάνα σου την ύλη; Και σε ρωτάω:
    Ποια η ουσιαστική διαφορά μεταξύ της συνουσίας της μάνας σου και μιας πουτάνας; Καμιά!
    Πέος στο αιδοίο και στις δύο περιπτώσεις, άντε η πιο μαγκιόρα, τολμηρή, ή ξηγημένη, να κάνει και καμιά πεολειξία (σ.σ πίπα ή τσιμπούκι). Μήπως κάνουν τη διαφορά οι γαμήλιοι όρκοι;
    Η αγάπη; Μπα! Ξέρεις πού έχουν γραμμένους τους γαμήλιους όρκους οι πλείστοι σύζυγοι,αρσενικοί και θηλυκοί; Στους πρωκτούς τους. Και να σου πω κάτι άλλο, φίλτατε: στο μπουρδέλο που λέγεται υλικός κόσμος, αμέτρητες πουτάνες αγαπήθηκαν από πελάτες
    πολύ περισσότερο απ’ όσο ο δήθεν κύρης σου αγάπησε τη δηθεν μάνα σου. Που την περίμενε να πάει στα βουνά με τα παιδιά τα καλοκαίρια, για να τρέξει στα καμπαρέ και να την κερατώσει.Κατάλαβες, Τηλεμαχε; Οπότε μη μου δίνεις εμένα “ο μακαρίτης ήταν ένας γίγας γαμιάς”και “χρυσό θρόνο θα στήσω για να κάτσει η ταλαίπωρη μανούλα μου”, για να μη σε πω κι εγώ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ! Σύνελθε, κατάλαβε επί τέλος ποιος είσαι και από πού πηγάζεις...-.
    Και κάποιος -θεοφοβούμενος- πετάγεται και μου λέει: -Πώς μιλάς έτσι για τον Χριστό, αχρείε αμαρτωλέ, αστροπελέκι να σε κάψει;-. Κι εγώ του λέω: -Μιλάω έτσι ΜΕ τον Χριστό και όχι ΓΙΑ αυτόν, διότι είμαι το μικρό αδερφάκι του. Τον ίδιο πατέρα έχουμε. Εσύ άναβε το κεράκι σου και πήγαινε να κοινωνήσεις και το ίδιο βράδυ να πηδήξεις σαν σκύλος και να κάτσεις να μελετήσεις Πρέμιερ Λιγκ και Σεγκούντα Ντιβίζιον για να χάσεις τόσα λεφτά, όσα θα εξασφάλιζαν την όραση εκατό παιδιών στην Αφρική που είναι καταδικασμένα σε τύφλωση από τραχώματα και άσε με εμένα να κάνω κους-κους με τη στενή οικογένεια. Χριστός είμαι, ρε, για να σε πείσω ότι είσαι Θεός; Ένας μαλάκας είμαι κι εγώ. Μη σώσεις να το πιστέψεις. Βολόδερνε στο μπουρδέλο, πήγαινε - έλα όσες φορές θέλεις, σήμερα πρίγκηπας και αύριο επαίτης, μεθαύριο χειρούργος και αντιμεθαύριο κατάκοιτος με ανίατη αρρώστια, τη μια λαμόγιο μπουκ και την άλλη αρχιδάμπουρας που τα χάνει αβέρτα με τετράδες, μέχρι να 'ρθει η ώρα που θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά και θα πεις ΑΜΑΝ, ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ! Διότι θα το πεις, κούκλο, με την ώρα σου!
    Εσύ το χαβά σου, κανένας δεν σε βιάζει. Εξάλλου Θεός είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις. Άντε...
    Πάμε λοιπόν στις ερμηνείες, οι οποίες, επαναλαμβάνω, είναι άκρως υποκειμενικές.
    Όπως τα βλέπει ο καθένας, σύμφωνα με την προδιάθεσή του, ό,τι τον βολεύει!!!
    . Ο Ιησούς λέει: -Αυτός που γνώρισε (κατάλαβε) τον κόσμο, ανακάλυψε ένα κουφάρι. Και όποιος ανακάλυψε αυτό το κουφάρι, (όλος) ο κόσμος δεν είναι (αντ)άξιός του-.
    * Σχόλιο: Εύκολο είναι αυτό. Ο υλικός κόσμος αξίζει όσο ο αριστερός όρχις ενός πιγκουίνου!
    Σκέτη μετάλλαξη και -θάνατος-. Τα πάντα ρει, εκτός από το Πνεύμα που είναι επ’ άπειρον αναλλοίωτο και σταθερό. Όποιος μπει στο νόημα του Πνεύματος,
    όποιος έχει καταλάβει και ζήσει τη θεότητά του, «γράφει» τον υλικό κόσμο, ολόκληρο το σύμπαν, κανονικά και με το νόμο. Για να μην πω ότι το απεχθάνεται.
    Βλακείες και ασυναρτησίες είναι η –ζωή- και ο –κόσμος- όπως τα βλέπουμε και τα αντιλαμβανόμαστε με τα ανθρώπινα μάτια και το ανθρώπινο μυαλό. Όλα με ημερομηνίες λήξης, όλα ψευδαισθήσεις...
    . Ο Ιησούς λέει: -Ψάξτε για τον Ζώντα ενόσω ζείτε, για να μην πεθάνετε και μετά να ψάχνετε για να τον δείτε. Και δεν θα μπορέσετε να τον δείτε-.
    * Σχόλιο: Εδώ είναι το τεστ, αγορίνα μου! Όσο κι αν ο κόσμος είναι μια μαλακία, εδώ θα φανούν τα κότσια σου! Εδώ θα εξελιχθείς σε Πνεύμα, όχι -εκεί πάνω- που δεν θα έχεις την ύλη να σε περικυκλώνει. Εδώ, ανάμεσα στα στεγαστικά δάνεια, τις πιστωτικές, τα εξοχικά, τους μπουκ, τα βυζιά και τα μουνιά, τις νεφραμιές και τις φράουλες,
    τα χασίσια και τα ουίσκια, εδώ θα φανεί αν εξελίχθηκες αρκετά για να τα απορρίψεις.
    Εδώ πρέπει να δεις μέσα σου, αντί έξω σου, όχι εκεί. -Εκεί πάνω- υπάρχει μια εξέλιξη, αλλά το τεστ, το... εργαστήρι είναι εδώ!
    . Είδε ένα Σαμαρείτη που προσπαθούσε να κλέψει ένα αρνί, όντας καθ’ οδόν προς την Ιουδαία.
    Είπε στους μαθητές του: -Αυτός παραφυλάει (φερμάρει) το αρνί-.
    Εκείνοι του είπαν: -Για να το σκοτώσει και να το φάει-.
    Εκείνος τους είπε: Όσο είναι ζωντανό δεν θα το φάει, παρά μόνο όταν το σκοτώσει και αυτό γίνει ένα πτώμα-.
    Εκείνοι είπαν: -Αλλιώς δεν μπορεί να το κάνει-.
    Εκείνος τους είπε: -Το ίδιο κι εσείς, ψάξτε για το στήριγμά σας, για να μη γίνεται πτώμα(τα) και σας φάνε-.
    * Σχόλιο: Αυτονόητο.
    . Ο Ιησούς είπε: Δύο θα αναπαύονται πάνω σ’ ένα κρεβάτι, ο ένας θα πεθάνει και ο άλλος θα ζήσει-.
    Η Σαλώμη του είπε: -Ώστε, ποιος είσαι, άνθρωπε; Βρήκες μέρος ως ξένος στο ντιβάνι μου και έφαγες από το τραπέζι μου-.
    Ο Ιησούς της είπε: -Είμαι εκείνος που έρχεται από τον ένα που πάντα είναι (παραμένει)ο ίδιος. Μού δόθηκε κάτι που ανήκει στον Πατέρα μου-.-Είμαι μαθητής (μαθήτρια) σου-.
    Επομένως λέω: -Αν κάποιος γίνει όπως ο Θεός, θα γεμίσει από φως. Αλλά αν γίνει ένας που είναι χωρισμένος από το Θεό, θα γεμίσει από σκοτάδι-.
    * Σχόλιο: Αυτονόητο. Το μόνο που αξίζει αναφοράς είναι ότι η Σαλώμη ως μαθήτρια δεν αναφέρεται στα κανονικά Ευαγγέλια...
    . Ο Ιησούς λέει: -Ένα άτομο είχε προσκεκλημένους. Και όταν ετοίμασε το δείπνο, έστειλε τον υπηρέτη του για να τους φωνάξει. Πήγε στον πρώτο και του είπε:
    -Ο κύριός μου σε καλεί-. Εκείνος είπε: -Έχω λογαριασμούς για κάποιος εμπόρους. Θα έρθουν σε μένα απόψε. Θα πάω για να τους δώσω οδηγίες. Απάλλαξέ με από το δείπνο-.
    Ήρθε σε άλλο και του είπε: -Ο κύριός μου σε κάλεσε-. Εκείνος του είπε: -Έχω αγοράσει ένα σπίτι και με κάλεσαν μακριά για μια μέρα. Δεν θα έχω το χρόνο-.
    Πήγε σε άλλο και του είπε: -Ο κύριός μου σε καλεί-. Εκείνος του είπε: -Πρόκειται να παντρευτεί ο φίλος μου και εγώ είμαι εκείνος που θα ετοιμάσει το φαί. Απάλλαξέ με από το δείπνο-. Ήρθε σε άλλο και του είπε: -Ο κύριός μου σε καλεί-. Εκείνος του είπε: -Αγόρασα ένα χωριό. Αφού θα πάω να συλλέξω τα ενοίκια, δεν θα μπορέσω να έρθω. Απάλλαξέ με-.Ο υπηρέτης έφυγε. Είπε στον κύριό του: -Αυτοί που προσκάλεσες για δείπνο ζήτησαν
    να απαλλαχτούν-. Ο κύριος είπε στον υπηρέτη του: -Πήγαινε έξω στους δρόμους. Φέρε όποιους βρεις, για να φάνε-.
    -Αγοραπωλητές και έμποροι δεν θα μπουν στα μέρη του Πατέρα μου-.
    * Σχόλιο: Αυτονόητο, αλλά να εντρυφήσουμε λίγο! είχαμε πει για τις προσκολλήσεις, που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς, που σε φέρνουν πίσω. Ε, άμα συνέχεια το μυαλό σου είναι πάνω στη λινάτσα αν είσαι υφασματοπώλης και στο μουνί αν (έχεις την ψευδαίσθηση ότι!) είσαι μέγας γαμιάς, τι να κάνουμε;
    Την άλλη φορά που θα κατέβεις, άλλαξε χαβά (αν θυμηθείς!).
    . Είπε: -Ένας τοκογλύφος είχε ένα αμπέλι. Το έδωσε σε κάποιους αγρότες για να το δουλέψουν και αυτός να παίρνει τον καρπό. Έστειλε τον υπηρέτη του για να του δώσουν οι αγρότες τον καρπό του αμπελιού. Εκείνοι άρπαξαν τον υπηρέτη, τον έδειραν και σχεδόν τον σκότωσαν. Ο υπηρέτης πήγε πίσω και το είπε στο αφεντικό του.
    Το αφεντικό είπε: “Ίσως να μη τον αναγνώρισαν”. Έστειλε άλλον υπηρέτη και οι αγρότες τον έδειραν κι εκείνον. Τότε το αφεντικό έστειλε το γιο του και είπε: “Ίσως σεβαστούν
    το γιο μου”. Όμως οι αγρότες, ξέροντας ότι εκείνος ήταν ο κληρονόμος του αμπελιού, τον άρπαξαν και τον σκότωσαν. Όποιος έχει αφτιά, ας ακούσει».
    * Σχόλιο: Αυτονόητο, για τους προφήτες πριν από αυτόν και για τον εαυτό του μιλάει.
    . Ο Ιησούς λέει: -Αν ο παντογνώστης υστερεί σε ένα πράγμα, ήδη υστερεί σε όλα-.
    * Σχόλιο: Ο δικός μας το είπε αλλιώς: Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα. Ό,τι και να ξέρεις, αν δεν ξέρεις ότι είσαι Πνεύμα και όσα ξέρεις ως άνθρωπος είναι μαλακίες, διότι ως Πνεύμα δεν υπάρχει πράγμα που δεν ξέρεις (και δεν χρειάζεσαι!), τότε δεν ξέρεις τίποτα...
    . Είπε: -Πολλοί στέκονται μπροστά από την πόρτα, αλλά οι μοναχικοί (ασυντρόφευτοι) θα μπουν στο γαμήλιο κοιτώνα-.
    * Σχόλιο: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον για προσκόλληση σε ανθρώπους αναφέρεται.
    Αν –φύγεις- με τη σκέψη -αχ... τι θα κάνουν τα παιδιά μου, ωχ... έπρεπε ν’ αφήσω το ρετιρέ στο γιό, διότι δεν γουστάρω το κωλόπαιδο με το οποίο τραβιέται η κόρη, αμάν...
    νέα την αφήνω τη δική μου και μάλλον θα μου γαμηθεί εν καιρώ-, χέστα! Θα ξανάρθεις, ίσως ως γιος (ή και κόρη) του κωλόπαιδου!
    . Ο Ιησούς λέει: -Είμαι το φως που είναι πάνω απ’ όλα. Είμαι το Όλο. Το Όλο βγήκε από μέσα μου. Και σε μένα ήρθε το Όλο. Σχίστε ένα κομμάτι ξύλο – είμαι εκεί.
    Σηκώστε την πέτρα και θα με βρείτε εκεί.
    * Σχόλιο: Αυτό το βλέπω ως δήλωση –Πανθεϊσμού-. Δεν το δέχεται η Εκκλησία, αν δεν κάνω λάθος...
    . Ο Ιησούς λέει: -Γιατί πάτε έξω στην ύπαιθρο; Για να δείτε ένα καλάμι να το κουνάει ο αέρας και να δείτε ένα άτομο ντυμένο με απαλά ρούχα, όπως οι βασιλιάδες σας
    και τα σπουδαία πρόσωπά σας; Είναι ντυμένοι σε απαλά ρούχα και δεν θα μπορέσουν να αναγνωρίσουν την αλήθεια-.
    * Σχόλιο: Κι εδώ για προσκολλήσεις στα γήινα μιλάει...
    83. Ο Ιησούς λέει: -Οι μορφές είναι ορατές στην ανθρωπότητα, αλλά το φως μέσα τους κρύβεται μέσα στις μορφές. Το φως του Πατέρα θα φανερωθεί, αλλά η μορφή του κρύβεται από το φως-.
    * Σχόλιο: Ο κάθε άνθρωπος έχει το φως μέσα του, αλλά ο άλλος δεν μπορεί να το δεί, διότι τα (ανθρώπινα) μάτια του είναι συγκεντρωμένα στη μορφή που βλέπει. Στη περίπτωση
    του Θεού μπορεί κάποιος να δει το φως, αλλά όχι τη μορφή που κρύβει. Κανένας δεν μπορεί να –δει- τον Θεό ως μορφή. Λίγο δύσκολο αυτό...
    . Ο Ιησούς λέει: Όταν βλέπετε τις ομοιότητές σας (σ.σ. στον καθρέφτη) είστε γεμάτοιχαρά. Όταν όμως θα δείτε τις ομοιότητές σας που υπήρξαν πριν από εσάς – ούτε πεθαίνουν ούτε εκδηλώνονται – πόσο(α) θ’ αντέξετε;
    * Σχόλιο: ΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πάλι προύπαρξη της ψυχής. Λούζεσαι, ξυρίζεσαι, κοιτάς τον καθρέφτη και του στέλνεις φιλάκια. Πολύ ωραία! Θα έρθει η ώρα, όμως, που θα αντικρύσεις τον εσώτερο εαυτό σου, το Πνεύμα σου, το οποίο ουδέποτε δημιουργήθηκε, απλά –Είναι-. Θεός γαρ! Και τότε θα πάθεις την πλάκα σου.
    Αν, όμως, μιλάει εδώ ότι θα δεις τον εαυτό σου σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, άντε τώρα ν’ αντέξεις αν δεις ότι ήσουνα ο Αλή Πασάς, μια πουτάνα στη Μασσαλία, ένας μανάβης που έκλεβε στο ζύγι, ένας βασανιστής και εκτελεστής της αργεντίνικης χούντας...
    Θα το αντέξεις;
    . Ο Ιησούς λέει: Ο Αδάμ είχε έρθει από μεγάλη δύναμη και μεγάλο πλούτο. Δεν είχε γίνει, όμως, (αντ)άξιός σας.
    Γιατί, αν ήταν άξιος, δεν θα γευόταν το θάνατο-
    * Σχόλιο: Αυτονόητο. Όποιος –πεθάνει- δεν είναι έτοιμος ή άξιος. Τώρα θα μου πείτε: Μα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πεθαίνουν; Που ζουν αιώνια; Που υπόκεινται σε Ανάληψη; Μμμμ...λέτε;
    . ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ
    * Σχόλιο 1: Αυτό το έγραψα στα κεφαλαία σκόπιμα!!!
    ** Σχόλιο 2: Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα. Για μένα, υπάρχουν δύο πιθανές ερμηνείες, η πρώτη η πιο –δυνατή-.
    Πρώτη ερμηνεία: Ένα σώμα, ένας άνθρωπος δηλαδή, που εξαρτάται από ένα άλλο σώμα, έναν άλλο άνθρωπο, είτε για συντροφιά, είτε για μαγείρεμα, είτε για γαμήσι, είναι δυστυχισμένος. Διότι ως Πνεύμα δεν χρειάζεται τίποτε απ’ όλα αυτά. Το Πνεύμα του,όμως, είναι θαμμένο σε ανθρώπινες, υλικές, σαρκικές καταστάσεις. Τώρα, η ψυχή,
    που θα ενσαρκωθεί κατόπιν συνουσίας, που εξαρτάται από ένα γαμήσι για να –κατέβει- και να περιβληθεί κι αυτή από την ύλη, είναι εξ ίσου δυστυχισμένη.
    Βέβαια αυτό σηκώνει περαιτέρω κουβέντα. Τουλάχιστο σηκώνει μια ερώτηση: Μα, γιατί αυτό;
    Αφού είναι ο μόνος τρόπος για να ενσαρκωθεί; Απάντηση: Ίσως δεν είναι!!! Δεν κάνω πλάκα,σοβαρά μιλάω. Δεν παίζεις με το Πνεύμα! Είχα αφήσει έξω ένα απόφθεγμα, το οποίο παραθέτω .
    . Ο Ιησούς λέει: -Όταν δείτε ένα που δεν γεννήθηκε από γυναίκα, πέσετε στο πρόσωπό σας και λατρέψτε τον. Εκείνος είναι ο Πατέρας σας-.
    Τι λέει εδώ, ρε παιδιά; Να μη λατρευτεί ο ίδιος, διότι γεννήθηκε από γυναίκα, τη Μαρία;
    Μα, δεν μπορεί να μιλάει για μετά θάνατον, αφού λέει -πέσετε στο πρόσωπό σας-.
    Το Πνεύμα δεν έχει πρόσωπο για να πέσει και εξάλλου, το Πνεύμα είναι το ίδιο Θεός, ομοούσιο.
    Μιλάει για εδώ, σε αυτή τη διάσταση. Τι λέτε να εννοεί; Ότι Πνεύματα ενσαρκώνονται
    κατά βούληση, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ; Δηλαδή, ο περιπτεράς μου μπορεί να είναι
    αυτός που πρέπει να λατρέψω, ή οποιοσδήποτε κυκλοφορεί στον κύκλο μου και που είναι Πνεύμα που έχει υλοποιηθεί ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ, απλά παρουσιάστηκε κάποια στιγμή, πιθανότατα ως 20άρης ή 30άρης, από το πουθενά και κανένας δεν το ξέρει; Είναι δυνατόν;
    Κοιτάξτε να δείτε, προσωπικά πιστεύω ότι ο Ιησούς, ο οποιοσδήποτε γνησιος μύστης, δεν πούλησε μούσι. Και είχε πει στους μαθητές του: -Ό,τι κάνω εγώ, θα το κάνετε κι εσείς-. Και τι είναι εκείνο που έκανε, το πιο –βαρβάτο-, όλα τα λεφτά; Μα, βέβαια την υλοποίηση και αφυλοποίηση. Και μάλιστα μπήκε στον μπελά για να τους το δείξει.
    Πότε; Όταν παρουσιάστηκε στους μαθητές του, όταν αυτοί ήταν κλεισμένοι σ’ ένα δωμάτιο,φοβισμένοι. Ξαφνικά παρουσιάστηκε, υλοποιήθηκε από το πουθενά. Και τι έκανε;
    Είπε -πεινάω, έχει κάτι να φάω;-. Πρώτον: Καλά, δεν έβλεπε ότι υπήρχε φαί εκεί;
    Βεβαίως έβλεπε, απλά έπρεπε να πει –πεινάω-, αυτό ήταν σκόπιμο, είτε από τον ίδιο, είτε από τον Ευαγγελιστή! Μα, μόλις είχε υλοποιηθεί. ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΡΕ; Όχι, βέβαια,
    το έκανε για να δείξει ότι μπορούσε να σηκώσει ύλη (φαί), να μασήσει και να καταπιεί.
    Ως υλικό σώμα! Και μετά ζήτησε από τον Θωμά να βάλει τον δάκτυλό του επί τον τύπον των ήλων.
    Σωστά; Σωστά! Για ποιο λόγο; Για να του δείξει ότι ήταν ύλη, σάρκα. Τα κανονικά Ευαγγέλια το λένε, όχι καμιά... αιρετική φυλλάδα! Οπότε μπήκε στον μπελά για να δείξει
    ότι υλοποιούνταν και αφυλοποιούνταν κατά βούλησιν! Ότι τη μια ήταν Πνεύμα που πέρναγε μέσα από τοίχους και πόρτες και την άλλη ήταν υλικό σώμα. Και, βέβαια, έχουμε την Ανάληψη, μια άλλη αφυλοποίηση. Λέτε, λοιπόν, αυτή να ήταν η μεγάλη υπόσχεση;
    Η υλοποίηση και αφυλοποίηση; Ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να το κάνει, όταν εκδηλωθεί το θαμμένο Πνεύμα του; Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ είπε! Σαπουνόφουσκα ήταν;
    Μήπως είναι εφικτή η ανθρώπινη/υλική ύπαρξη χωρίς συνουσία, σύλληψη και γέννα; Και αν είναι έτσι, πόσοι κυκλοφορούν στον κόσμο με αυτό τον τρόπο; Ποιος ο ρόλος τους; Καταλάβατε τι εννοώ;
    Η δεύτερη εμηνεία, που είναι το –αουτσάιντερ-, είναι ότι μιλάει για τα διάφορα σώματα του ανθρώπου, το φυσικό, το αστρικό, το νοητικό κλπ. Κάτι σαν ρώσικες κούκλες είμαστε,
    η μια κλεισμένη μέσα στην άλλη, το ένα σώμα μέσα στο άλλο, με τη ψυχή στο κέντρο, ουσιαστικά θαμμένη. Αυτό, όμως, σηκώνει κανα μήνα για να γραφτεί!
    Αυτά και μπορεί να είναι ΟΛΑ λάθος! ..
    Υ.Γ. Κοιτάξτε να δείτε, είμαστε όλοι Θεοί, μας κοροϊδεύουν, μας το κρύβουν.
    Δεν βλαστημάω, βρε! Και να σας πω την αλήθεια, καλύτερα να αισθάνομαι σαν... ζαβολιάρης Θεός, ένας μαζόχας Θεός, ένας θαμμένος στην ύλη Θεός αν προτιμάτε, που αναβάλλει συνεχώς την είσπραξη της κληρονομιάς του, τη εκδήλωση της Θεότητάς του,
    την Ανάστασή του, παρά ένα μαλακισμένο, δυστυχισμένο, ουσιαστικά ανύπαρκτο ανθρωπάκι, που τον θέλουν να πιστεύει ότι προορισμός του είναι να φάει, να χέσει, να παίξει κουμάρι, να γαμήσει, να βρίσει, να θίξει, να προσβάλει, να γελάσει, να κλάψει, ν’ αγοράσει, να πουλήσει, να ζητήσει άφεση αμαρτιών και μετά να τον φάνε και να τον χέσουν τα σκουλήκια!
    Ποιος θα μου δώσει άφεση αμαρτιών, ρε, εκτός από τον Θεό, τον Χριστό, το Πνεύμα που είναι μέσα μου; Ε; Τέλος πάντων, ό,τι γουστάρει ο καθένας, όπως βλέπει τα πράγματα, όπως νοιώθει μέσα του. Τι άλλο μπορώ να πω, εκτός από:
    -Ο Θεός στέκεται σε συγκέντρωση Θεών και ανάμεσά τους θα κρίνει Θεούς...
    Ούτε ξέρουν, ούτε καταλαβαίνουν, περπατούν στο σκοτάδι. Θα σαλευτούν όλα τα θεμέλια της γης.
    ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΛΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ. Αναστήσου Θεέ, κρίνε τη γη, διότι εσύ θα κληρονομήσεις όλα τα έθνη-.
    (Δαυίδ, με αναφορά και επιβεβαίωση/έγκριση από τον Ιησού στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο).
    Και αυτό στη Βίβλο είναι, αλλά σας το έκρυψαν! Για σένα μιλάει, βρε, για ν’ αναστηθεί, να φανεί, να εκδηλωθεί ο Θεός που έχεις μέσα σου. Σας άφησαν, όμως, κολλημένους στο προπατορικό αμάρτημα και στο πυρ το εξώτερον, με μόνη διέξοδο κι ελπίδα τα εκκλησάκια του παγκαριού και του ελέους! Φτύνω την υστεροβουλία..
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ …
    Η ΜΠΩΡΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΕ H TOY Ι.ΧΡΙΣΤΟ H TOY ΤΡΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εδώ είναι και κάποιοι που διαβάζουν Σεφέρη.

    Να λοιπόν μία "επώνυμη" απάντηση στον "επώνυμο":

    "Ω, φρίκη! Ξάφνου απ' τους δρυμούς
    πηδήσανε οι αρτζούνες!
    Με κάτι φλογερές μουτσούνες
    και με κακούς σκοπούς

    ...........

    Κι όταν εφύγαν μουλωχτά
    πέρα στις αμαλάκες
    είπε: "Α' στο διάολο μαλάκες!.. "
    κι έφαγε ανόρεχτα."

    Γ. Σεφέρης, "Ινδικό Παραμύθι", 1931

    Για την αντιγραφή, spider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΜΠΑΙΝΕ


    ΚΑΥΛΟΜΟΙΡΑ


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
    ΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ

    ΕΥΡΟΒΥΖΙΟΝ

    ΚΑΙ ΞΕΡΟ ....ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κύριε, Καθηγητά,
    Σίγουρα δεν έχω το δικό σας πνευματικό υπόβαθρο αφού τυχαίνει να είμαι εργάτης, θα προσπαθήσω όμως με το δικό μου οπτικό πεδίο να τοποθετηθώ στα γραφόμενα σας.
    Συμφωνώ απόλυτα στην διαπίστωση σας ότι: «Με άλλα λόγια, έχουμε μια δήθεν δημοκρατία και κατ’επέκταση μια δήθεν δικαιοσύνη που βασίζονται σε μια δήθεν ηθική όπως ακριβώς συμβαίνει με τους μαφιόζους που εκκλησιάζονται τακτικά αφού προηγουμένως έχουν δώσει εντολές για την δολοφονία των αντιπάλων τους...». Θα συμπλήρωνα μόνο ότι δεν έχουμε ακριβώς μια δήθεν δημοκρατία αλλά μια αστική δικτατορία.
    Από δω και πέρα όμως έχω κάποιες ενστάσεις. Γράφεις: «Τη δημοκρατία όμως θα την βελτιώσουμε μόνο με συνειδητή και σκληρή προσπάθεια.
    Δεν θα την φτιάξουμε με ανώνυμες καταγγελίες ή εκβιαστικές επιστολές που ναι μεν δεν είναι δικές σας αλλά έμμεσα τις προκαλείτε να κυκλοφορήσουν μεσω της δικής σας πλατφόρμας επικοινωνίας...». Από θέση αρχής πιστεύω ότι ο καπιταλισμός δεν φτιάχνει, αλλά μόνο ανατρέπετε. Αυτό όμως το προσπερνάω. Αλλωστε για «βελτίωση της δημοκρατίας μας» μιλάν όλοι. Απ’ τον Καραμανλή μέχρι τον Τσίπρα. Δεν μας λέτε κάτι καινούργιο. Από κει και πέρα δεν εκτιμάς ότι αυθαιρετείς όταν ισχυρίζεσαι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει το έναυσμα για να υπάρξουν «ανώνυμες καταγγελίες ή εκβιαστικές επιστολές». Με ποια επιχειρήματα μπορείς να τεκμηριώσεις κάτι τέτοιο;
    Εκεί όμως που πραγματικά αγανάκτησα με το κείμενο σας ήταν όταν γράφατε: «Έτσι υπηρετούμε όλοι μας τις πρακτικές των εν διατεταγμένη υπηρεσία κοκουλοφόρων που στηρίζουν τις δυνάμεις καταστολής και τις ερεβώδεις διασυνδέσεις τους, αντι να ωφελούμε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».
    Πως μπορείτε τόσο εύκολα μια μερίδα νεολαίων που αντιδράει αυθόρμητα κινηματικά και με το δικό της σκεπτικό να την χαρακτηρίζετε ότι βρίσκετε σε «διατεταγμένη υπηρεσία»; Εδώ εσείς συκοφαντείτε και σπιλώνετε –έχει φυσικά την σημασία του ότι το κάνετε επώνυμα αλλά δεν είναι το κύριο- ένα ολόκληρο νεολαιϊστικο χώρο και από την άλλη διαμαρτύρεστε ότι μπορεί κάποιος ανώνυμα να διατύπωση εκτιμήσεις για κυβερνητικά στελέχη που πιθανόν να μην ισχύουν.
    Αν αυτό δεν λέγετε υποκρισία τότε οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία τους.
    giorgis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΩ.
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΡΙΔΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ, ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΜΗ ΑΣΧΕΤΟΙ ΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  44. Δεν έχετε την υποχρέωση να υπογράφετε τα σχόλιά σας με το πραγματικό σας όνομα.

    Αν δεν θέλετε, έχετε το Συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ανωνυμίας.

    Αυτά βέβαια επειδή ΔΕΝ μας προστατεύει τίποτα άλλο.

    Θέλετε να σας κάψουν το αυτοκίνητο, να σας βάλουν βόμβα στο σπίτι η να κινδυνεύσει η ζωή της οικογένειας σας; Δεν έχουμε "προσωπική ασφάλεια" όπως οι 500 άλλοι.

    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ το εαυτό σας και τους οικείους σας ασκώντας το δικαίωμα της ανωνυμίας. Μην ακούτε αυτούς που επιβουλευονται την νομιμότητα.

    Είμαστε περίπου 42000 Ελληνες bloggers με πάνω από 500.000 χιλιάδες αναγνώστες την ημέρα.

    Αυτό είναι που φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  45. Μπορεί μεν, αλλά...


    Μπορεί να έμαθαν να μην απαντούν σε καταγγελίες, μπορεί να έμαθαν να αρχειοθετούν σκάνδαλα, μπορεί να συνήθισαν στο κουκούλωμα, μπορεί ειδικεύτηκαν στην παρανομία, μπορεί να λειτούργησαν αντισυνταγματικά, μπορεί.

    Φανταζόμαστε την έκπληξή τους τώρα που βρέθηκαν απέναντι σε αυτούς που δεν εξαγοράζονται, δεν συναλλάσσονται και δεν σιωπούν. Ω, ποια έκπληξη όταν ο ένας μετά τον άλλον οι Ελληνες λένε «τα νόμιμα, τα νόμιμα κύριε Κλαδά»!

    Τα νόμιμα κύριε Καραμανλή, τα νόμιμα Ρουσόπουλε, τα ΝΟΜΙΜΑ!

    Να φανεί επιτέλους ποιος είναι ο παράνομος, ποιος παρανομεί σε αυτή τη χώρα!

    Κύριε Χατζηγάκη; ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008
    Ο δημόσιος "καταδότης" λέγεται Σπύρος Γκουντζάνης! Ρουφιάνεψε λάθος blogger σε άλλο blog! Δεν ξανάγινε.

    Ο απαράδεκτος κ.Σπύρος Γουντζάνης προχώρησε και σε δηλώσεις σε blog κάνοντας μια δήθεν αποκάλυψη ότι πίσω απο το troktiko είναι η ομάδα του Μάκη και το blog είναι ελεγχόμενο απο τον Τριανταφυλλόπουλο! Η κωμωδία του.... "ιπποκόμου" δεν έχει τελειωμό. Ο... ανεκδιήγητος αυτός δημοσιογράφος που απο την πρώτη ημέρα χωρίς να ξέρει αν κάποιος απο την εφημερίδα θα κατηγορηθεί ή όχι με πλημμέλημα ή κακούργημα πήρε θέση υπερ του κομιστή έκανε προσπάθεια με δόλο να χαφιεδίσει συναδέλφους του εργαζόμενους σε τηλεοπτικό σταθμό! Ο Σπύρος Γκουντζάνης είναι τόσο ....μεγάλος δημοσιογράφος που το ρεπορτάζ του είναι ανακριβές. Θα μάθει ποιοι είμαστε πολύ σύντομα και τότε άραγε τι θα κάνει; Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που βρίσκονται στο "Πρώτο Θέμα"; Ο εκπρόσωπος εργαζομένων γίνεται "χαφιές" και δίνει λάθος ονόματα για bloggers! Τον ευχαριστούμε που μιλάει για την ταχύτητα μας αλλά έτσι είμαστε απο την πρώτη ημέρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Η ταχύτητα του, να απαντήσει το βράδυ μετά απο 12 ώρες είναι άγνωστη σε μας. Γιαυτό και η επισκεψιμότητα μας έχει εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλα νούμερα. Δεν θα δώσουμε εξηγήσεις στον κ.Γκουντζάνη για την θέση που κρατήσαμε και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την στήριξη που έδωσε στον κομιστή τον βοηθό ωσαν....ιπποκόμος(όπως τον είπε ο Μάκης τον οποίο μας χρεώνει!). Έγιναν ταχυδρόμοι της εξουσίας. Ο κ.Γκουτζάνης δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για το εξώφυλλο - πορνό με τις προσωπικές στιγμές του Ζαχόπουλου όταν αυτός ήταν στην εντατική. Προφανώς έχει μένος με την ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό του και της ομάδας του γνωστού δημσιογράφου. Αφού του αρέσει ο χαφιεδισμός (έμπλεξε τζάμπα ανθρώπους) ας μας δώσει τις κλήσεις του κινητού του να δούμε τι τηλέφωνα δέχθηκε, που πήρε όταν ήταν στο Ντουμπάι και κυρίως στην Ινδία; Ήξερε ή όχι ο κ.Γκουντζάνης όλα όσα συνέβαιναν στην εφημερίδα μιας και είναι εκπρόσωπος στην ΕΣΗΕΑ; Συγκάλυψε την υπόθεση ή τόσο καιρό που είναι μέσα στην εφημερίδα (και αφού εξελίσσεται η υπόθεση) δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Συγχαρητήρια στον δημόσιο.... καταδότη Σπύρο Γκουντζάνη. Στην ιστορία των blog ποτέ δεν βγήκε κάποιος να πει ονόματα(και μάλιστα λάθος!!!) ανθρώπων που γράφουν σε αυτά. Ο Γκουντζάνης ζει μέσα στον χαφιεδισμό και τους κομιστές και ρουφιάνεψε λάθος ανθρώπους. Γελάμε κ.Γκουντζάνη για τα χάλια σας.

    Υ.Γ.: Ουδέποτε υπήρχε blog που να επιτρέψει τον χαφιεδισμό κατά δικαίων και αδίκων. Το ξεκίνησε πρώτος ο killbill. Όχι εμείς. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αλλά και να γνωρίζαμε σίγουρα δεν θα λέγαμε το όνομα του ούτε θα ρισκάραμε να ονοματολογίσουμε όπως ο κ.Γκουντζάνης.

    Υ.Γ.2: Ρε παιδιά του Μάκη. Τι να σας πούμε και εσας; Ζητούμε συγνώμη που ένας "καταδότης" σας έμπλεξε εξαιτίας μας. Το "καταδότης" είναι όρος στην γλώσσα των bloggers μην σας τρομάζει.




    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ???

    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΦΑΤΣΑ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ!!


    ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΘΕΜΟ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ.!!

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
    ΙΣΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 5.000.000 !!

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!


    ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ????














    Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008
    Ο δημόσιος "καταδότης" λέγεται Σπύρος Γκουντζάνης! Ρουφιάνεψε λάθος blogger σε άλλο blog! Δεν ξανάγινε.

    Ο απαράδεκτος κ.Σπύρος Γουντζάνης προχώρησε και σε δηλώσεις σε blog κάνοντας μια δήθεν αποκάλυψη ότι πίσω απο το troktiko είναι η ομάδα του Μάκη και το blog είναι ελεγχόμενο απο τον Τριανταφυλλόπουλο! Η κωμωδία του.... "ιπποκόμου" δεν έχει τελειωμό. Ο... ανεκδιήγητος αυτός δημοσιογράφος που απο την πρώτη ημέρα χωρίς να ξέρει αν κάποιος απο την εφημερίδα θα κατηγορηθεί ή όχι με πλημμέλημα ή κακούργημα πήρε θέση υπερ του κομιστή έκανε προσπάθεια με δόλο να χαφιεδίσει συναδέλφους του εργαζόμενους σε τηλεοπτικό σταθμό! Ο Σπύρος Γκουντζάνης είναι τόσο ....μεγάλος δημοσιογράφος που το ρεπορτάζ του είναι ανακριβές. Θα μάθει ποιοι είμαστε πολύ σύντομα και τότε άραγε τι θα κάνει; Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που βρίσκονται στο "Πρώτο Θέμα"; Ο εκπρόσωπος εργαζομένων γίνεται "χαφιές" και δίνει λάθος ονόματα για bloggers! Τον ευχαριστούμε που μιλάει για την ταχύτητα μας αλλά έτσι είμαστε απο την πρώτη ημέρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Η ταχύτητα του, να απαντήσει το βράδυ μετά απο 12 ώρες είναι άγνωστη σε μας. Γιαυτό και η επισκεψιμότητα μας έχει εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλα νούμερα. Δεν θα δώσουμε εξηγήσεις στον κ.Γκουντζάνη για την θέση που κρατήσαμε και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την στήριξη που έδωσε στον κομιστή τον βοηθό ωσαν....ιπποκόμος(όπως τον είπε ο Μάκης τον οποίο μας χρεώνει!). Έγιναν ταχυδρόμοι της εξουσίας. Ο κ.Γκουτζάνης δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για το εξώφυλλο - πορνό με τις προσωπικές στιγμές του Ζαχόπουλου όταν αυτός ήταν στην εντατική. Προφανώς έχει μένος με την ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό του και της ομάδας του γνωστού δημσιογράφου. Αφού του αρέσει ο χαφιεδισμός (έμπλεξε τζάμπα ανθρώπους) ας μας δώσει τις κλήσεις του κινητού του να δούμε τι τηλέφωνα δέχθηκε, που πήρε όταν ήταν στο Ντουμπάι και κυρίως στην Ινδία; Ήξερε ή όχι ο κ.Γκουντζάνης όλα όσα συνέβαιναν στην εφημερίδα μιας και είναι εκπρόσωπος στην ΕΣΗΕΑ; Συγκάλυψε την υπόθεση ή τόσο καιρό που είναι μέσα στην εφημερίδα (και αφού εξελίσσεται η υπόθεση) δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Συγχαρητήρια στον δημόσιο.... καταδότη Σπύρο Γκουντζάνη. Στην ιστορία των blog ποτέ δεν βγήκε κάποιος να πει ονόματα(και μάλιστα λάθος!!!) ανθρώπων που γράφουν σε αυτά. Ο Γκουντζάνης ζει μέσα στον χαφιεδισμό και τους κομιστές και ρουφιάνεψε λάθος ανθρώπους. Γελάμε κ.Γκουντζάνη για τα χάλια σας.

    Υ.Γ.: Ουδέποτε υπήρχε blog που να επιτρέψει τον χαφιεδισμό κατά δικαίων και αδίκων. Το ξεκίνησε πρώτος ο killbill. Όχι εμείς. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αλλά και να γνωρίζαμε σίγουρα δεν θα λέγαμε το όνομα του ούτε θα ρισκάραμε να ονοματολογίσουμε όπως ο κ.Γκουντζάνης.

    Υ.Γ.2: Ρε παιδιά του Μάκη. Τι να σας πούμε και εσας; Ζητούμε συγνώμη που ένας "καταδότης" σας έμπλεξε εξαιτίας μας. Το "καταδότης" είναι όρος στην γλώσσα των bloggers μην σας τρομάζει.




    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ???

    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΦΑΤΣΑ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ!!


    ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΘΕΜΟ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ.!!

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
    ΙΣΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 5.000.000 !!

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!


    ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ????












    Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008
    Ο δημόσιος "καταδότης" λέγεται Σπύρος Γκουντζάνης! Ρουφιάνεψε λάθος blogger σε άλλο blog! Δεν ξανάγινε.

    Ο απαράδεκτος κ.Σπύρος Γουντζάνης προχώρησε και σε δηλώσεις σε blog κάνοντας μια δήθεν αποκάλυψη ότι πίσω απο το troktiko είναι η ομάδα του Μάκη και το blog είναι ελεγχόμενο απο τον Τριανταφυλλόπουλο! Η κωμωδία του.... "ιπποκόμου" δεν έχει τελειωμό. Ο... ανεκδιήγητος αυτός δημοσιογράφος που απο την πρώτη ημέρα χωρίς να ξέρει αν κάποιος απο την εφημερίδα θα κατηγορηθεί ή όχι με πλημμέλημα ή κακούργημα πήρε θέση υπερ του κομιστή έκανε προσπάθεια με δόλο να χαφιεδίσει συναδέλφους του εργαζόμενους σε τηλεοπτικό σταθμό! Ο Σπύρος Γκουντζάνης είναι τόσο ....μεγάλος δημοσιογράφος που το ρεπορτάζ του είναι ανακριβές. Θα μάθει ποιοι είμαστε πολύ σύντομα και τότε άραγε τι θα κάνει; Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που βρίσκονται στο "Πρώτο Θέμα"; Ο εκπρόσωπος εργαζομένων γίνεται "χαφιές" και δίνει λάθος ονόματα για bloggers! Τον ευχαριστούμε που μιλάει για την ταχύτητα μας αλλά έτσι είμαστε απο την πρώτη ημέρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Η ταχύτητα του, να απαντήσει το βράδυ μετά απο 12 ώρες είναι άγνωστη σε μας. Γιαυτό και η επισκεψιμότητα μας έχει εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλα νούμερα. Δεν θα δώσουμε εξηγήσεις στον κ.Γκουντζάνη για την θέση που κρατήσαμε και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την στήριξη που έδωσε στον κομιστή τον βοηθό ωσαν....ιπποκόμος(όπως τον είπε ο Μάκης τον οποίο μας χρεώνει!). Έγιναν ταχυδρόμοι της εξουσίας. Ο κ.Γκουτζάνης δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για το εξώφυλλο - πορνό με τις προσωπικές στιγμές του Ζαχόπουλου όταν αυτός ήταν στην εντατική. Προφανώς έχει μένος με την ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό του και της ομάδας του γνωστού δημσιογράφου. Αφού του αρέσει ο χαφιεδισμός (έμπλεξε τζάμπα ανθρώπους) ας μας δώσει τις κλήσεις του κινητού του να δούμε τι τηλέφωνα δέχθηκε, που πήρε όταν ήταν στο Ντουμπάι και κυρίως στην Ινδία; Ήξερε ή όχι ο κ.Γκουντζάνης όλα όσα συνέβαιναν στην εφημερίδα μιας και είναι εκπρόσωπος στην ΕΣΗΕΑ; Συγκάλυψε την υπόθεση ή τόσο καιρό που είναι μέσα στην εφημερίδα (και αφού εξελίσσεται η υπόθεση) δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Συγχαρητήρια στον δημόσιο.... καταδότη Σπύρο Γκουντζάνη. Στην ιστορία των blog ποτέ δεν βγήκε κάποιος να πει ονόματα(και μάλιστα λάθος!!!) ανθρώπων που γράφουν σε αυτά. Ο Γκουντζάνης ζει μέσα στον χαφιεδισμό και τους κομιστές και ρουφιάνεψε λάθος ανθρώπους. Γελάμε κ.Γκουντζάνη για τα χάλια σας.

    Υ.Γ.: Ουδέποτε υπήρχε blog που να επιτρέψει τον χαφιεδισμό κατά δικαίων και αδίκων. Το ξεκίνησε πρώτος ο killbill. Όχι εμείς. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αλλά και να γνωρίζαμε σίγουρα δεν θα λέγαμε το όνομα του ούτε θα ρισκάραμε να ονοματολογίσουμε όπως ο κ.Γκουντζάνης.

    Υ.Γ.2: Ρε παιδιά του Μάκη. Τι να σας πούμε και εσας; Ζητούμε συγνώμη που ένας "καταδότης" σας έμπλεξε εξαιτίας μας. Το "καταδότης" είναι όρος στην γλώσσα των bloggers μην σας τρομάζει.




    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ???

    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΦΑΤΣΑ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ!!


    ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΘΕΜΟ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ.!!

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
    ΙΣΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 5.000.000 !!

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!


    ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  47. Μπορεί μεν, αλλά...


    Μπορεί να έμαθαν να μην απαντούν σε καταγγελίες, μπορεί να έμαθαν να αρχειοθετούν σκάνδαλα, μπορεί να συνήθισαν στο κουκούλωμα, μπορεί ειδικεύτηκαν στην παρανομία, μπορεί να λειτούργησαν αντισυνταγματικά, μπορεί.

    Φανταζόμαστε την έκπληξή τους τώρα που βρέθηκαν απέναντι σε αυτούς που δεν εξαγοράζονται, δεν συναλλάσσονται και δεν σιωπούν. Ω, ποια έκπληξη όταν ο ένας μετά τον άλλον οι Ελληνες λένε «τα νόμιμα, τα νόμιμα κύριε Κλαδά»!

    Τα νόμιμα κύριε Καραμανλή, τα νόμιμα Ρουσόπουλε, τα ΝΟΜΙΜΑ!

    Να φανεί επιτέλους ποιος είναι ο παράνομος, ποιος παρανομεί σε αυτή τη χώρα!

    Χατζηγάκη; ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. Δεν έχετε την υποχρέωση να υπογράφετε τα σχόλιά σας με το πραγματικό σας όνομα.

    Αν δεν θέλετε, έχετε το Συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ανωνυμίας.

    Αυτά βέβαια επειδή ΔΕΝ μας προστατεύει τίποτα άλλο.

    Θέλετε να σας κάψουν το αυτοκίνητο, να σας βάλουν βόμβα στο σπίτι η να κινδυνεύσει η ζωή της οικογένειας σας; Δεν έχουμε "προσωπική ασφάλεια" όπως οι 500 άλλοι.

    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ το εαυτό σας και τους οικείους σας ασκώντας το δικαίωμα της ανωνυμίας. Μην ακούτε αυτούς που επιβουλευονται την νομιμότητα.

    Είμαστε περίπου 42000 Ελληνες bloggers με πάνω από 500.000 χιλιάδες αναγνώστες την ημέρα.

    Αυτό είναι που φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  49. Μπορεί μεν, αλλά...


    Μπορεί να έμαθαν να μην απαντούν σε καταγγελίες, μπορεί να έμαθαν να αρχειοθετούν σκάνδαλα, μπορεί να συνήθισαν στο κουκούλωμα, μπορεί ειδικεύτηκαν στην παρανομία, μπορεί να λειτούργησαν αντισυνταγματικά, μπορεί.

    Φανταζόμαστε την έκπληξή τους τώρα που βρέθηκαν απέναντι σε αυτούς που δεν εξαγοράζονται, δεν συναλλάσσονται και δεν σιωπούν. Ω, ποια έκπληξη όταν ο ένας μετά τον άλλον οι Ελληνες λένε «τα νόμιμα, τα νόμιμα κύριε Κλαδά»!

    Τα νόμιμα κύριε Καραμανλή, τα νόμιμα Ρουσόπουλε, τα ΝΟΜΙΜΑ!

    Να φανεί επιτέλους ποιος είναι ο παράνομος, ποιος παρανομεί σε αυτή τη χώρα!

    Κύριε Χατζηγάκη; ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008
    Ο δημόσιος "καταδότης" λέγεται Σπύρος Γκουντζάνης! Ρουφιάνεψε λάθος blogger σε άλλο blog! Δεν ξανάγινε.

    Ο απαράδεκτος κ.Σπύρος Γουντζάνης προχώρησε και σε δηλώσεις σε blog κάνοντας μια δήθεν αποκάλυψη ότι πίσω απο το troktiko είναι η ομάδα του Μάκη και το blog είναι ελεγχόμενο απο τον Τριανταφυλλόπουλο! Η κωμωδία του.... "ιπποκόμου" δεν έχει τελειωμό. Ο... ανεκδιήγητος αυτός δημοσιογράφος που απο την πρώτη ημέρα χωρίς να ξέρει αν κάποιος απο την εφημερίδα θα κατηγορηθεί ή όχι με πλημμέλημα ή κακούργημα πήρε θέση υπερ του κομιστή έκανε προσπάθεια με δόλο να χαφιεδίσει συναδέλφους του εργαζόμενους σε τηλεοπτικό σταθμό! Ο Σπύρος Γκουντζάνης είναι τόσο ....μεγάλος δημοσιογράφος που το ρεπορτάζ του είναι ανακριβές. Θα μάθει ποιοι είμαστε πολύ σύντομα και τότε άραγε τι θα κάνει; Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που βρίσκονται στο "Πρώτο Θέμα"; Ο εκπρόσωπος εργαζομένων γίνεται "χαφιές" και δίνει λάθος ονόματα για bloggers! Τον ευχαριστούμε που μιλάει για την ταχύτητα μας αλλά έτσι είμαστε απο την πρώτη ημέρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Η ταχύτητα του, να απαντήσει το βράδυ μετά απο 12 ώρες είναι άγνωστη σε μας. Γιαυτό και η επισκεψιμότητα μας έχει εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλα νούμερα. Δεν θα δώσουμε εξηγήσεις στον κ.Γκουντζάνη για την θέση που κρατήσαμε και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την στήριξη που έδωσε στον κομιστή τον βοηθό ωσαν....ιπποκόμος(όπως τον είπε ο Μάκης τον οποίο μας χρεώνει!). Έγιναν ταχυδρόμοι της εξουσίας. Ο κ.Γκουτζάνης δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για το εξώφυλλο - πορνό με τις προσωπικές στιγμές του Ζαχόπουλου όταν αυτός ήταν στην εντατική. Προφανώς έχει μένος με την ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό του και της ομάδας του γνωστού δημσιογράφου. Αφού του αρέσει ο χαφιεδισμός (έμπλεξε τζάμπα ανθρώπους) ας μας δώσει τις κλήσεις του κινητού του να δούμε τι τηλέφωνα δέχθηκε, που πήρε όταν ήταν στο Ντουμπάι και κυρίως στην Ινδία; Ήξερε ή όχι ο κ.Γκουντζάνης όλα όσα συνέβαιναν στην εφημερίδα μιας και είναι εκπρόσωπος στην ΕΣΗΕΑ; Συγκάλυψε την υπόθεση ή τόσο καιρό που είναι μέσα στην εφημερίδα (και αφού εξελίσσεται η υπόθεση) δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Συγχαρητήρια στον δημόσιο.... καταδότη Σπύρο Γκουντζάνη. Στην ιστορία των blog ποτέ δεν βγήκε κάποιος να πει ονόματα(και μάλιστα λάθος!!!) ανθρώπων που γράφουν σε αυτά. Ο Γκουντζάνης ζει μέσα στον χαφιεδισμό και τους κομιστές και ρουφιάνεψε λάθος ανθρώπους. Γελάμε κ.Γκουντζάνη για τα χάλια σας.

    Υ.Γ.: Ουδέποτε υπήρχε blog που να επιτρέψει τον χαφιεδισμό κατά δικαίων και αδίκων. Το ξεκίνησε πρώτος ο killbill. Όχι εμείς. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αλλά και να γνωρίζαμε σίγουρα δεν θα λέγαμε το όνομα του ούτε θα ρισκάραμε να ονοματολογίσουμε όπως ο κ.Γκουντζάνης.

    Υ.Γ.2: Ρε παιδιά του Μάκη. Τι να σας πούμε και εσας; Ζητούμε συγνώμη που ένας "καταδότης" σας έμπλεξε εξαιτίας μας. Το "καταδότης" είναι όρος στην γλώσσα των bloggers μην σας τρομάζει.

    ..................................
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΛΙΨ ΓΛΙΨ ΣΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ..ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ --ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΤΟΥΣ--Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ..ΔΥΟ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΔΥΟ ΔΥΟ...ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΚΟΜΟΣ ???ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΑΡΖΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;; Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ --ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  51. "Του Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλου
    Οικονομολόγου – Επιχειρησιακού ερευνητή
    http://www.bazioto.blogspot.com"


    Δηλαδή σκέτο "τάκης".

    Ακου λοιπόν να δείς Τάκη παιδί μου, από την στιγμή που είσαι με μπλογκ και όχι δική σου ιστοσελίδα να υπακούς στην νομολογία που διέπει τα μπλόγκς.

    Είσαι τζαμπατζής γιατί με δωρεάν ημερολόγιο το οποίο όμως προβάλεις σαν ιστοσελίδα σου, μας δίνεις τους "τίτλους" σου που όμως δεν επιβεβαιώνονται από το μητρώο της.

    Αν θες Τάκη μου να υπογράψεις, τότε να καταχωρήσεις το δικό σου domain (πχ www.bazioto.com, www.bazioto.gr) και εκεί να κάνεις ότι νομίζεις, δεν θα έχεις μόνο το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση.

    Τακούλη, αν δεν το θεωρούσα ύβρη για τους συμ-bloggers μου εδώ, θα σου πέταγα στη μούρη τους τίτλους μου κι εγώ να κάνουμε κόντρες.

    ...κι ένα τελευταίο ψηφιακέ αναλφάβητε τακούλη:
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που θα μας αποκαλέσεις όλους συλλήβδην "κουκουλοφόρους" ηλίθιε βαλτέ τραμπούκε συκοφάντη;
    Με ποιο δικαίωμα ρε αλήτη;
    Κάναμε συμφοιτητές, μαζί φαντάροι η ήπιαμε πολλές φορές καφέ μαζί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Hey 29 Φεβρουάριος 2008 1:50 πμ



    Den ntrepesai vre KTHNOS ??

    Theleis kapoios na grafei gia th mana sou-thn adelfh sou H' gia th gynaika sou? Seva sou ton eayto sou MORON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  54. Παναγιώτη Μπαζιωτόπουλε


    Καθόσον αφορά στις ύβρεις που απρόκλητα απεύθυνες σε όλους μας ανεξαιρέτως, νομίζω ότι σε έβαλε στη θέση σου ο συνάδελφος αποπάνω μου στις 4.10.

    Εγώ απλώς προσθέτω ότι στείλαμε στην Google αυτό:

    Greek government is preparing a law to deny the right of anonymous blogging. This besides being a disgrace to our country, may change the entire communication and free speech status in Greece. It is not only our "blue ribbon time" but something much darker than CDA was.

    We would like to know what is Google's policy position on this privacy violation for free speech prevention purposes by preventive measures.
    Will Google comply to this EVEN if it's preventive, without any accusations pronounced or it being a part of an undergoing criminal act investigation procedure?

    I'm afraid Greece is to join China Iran Pakistan and other "democratic" regimes... very soon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ…
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ “ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ “
    ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΕΠΟΥΔΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ - ΕΓΙΝΑΝ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΑ, ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ..
    Ε.. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΟΥΣ.. ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ..!!!
    ΤΡΩΝΕ, ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ.. ΧΕΖΟΥΝ ΣΕ ΧΡΥΣΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ…
    ΚΛΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ… ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ..
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ… ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ…!!!
    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ… ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ..
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΕΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ…
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ..

    ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..
    ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ…
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ…
    ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΛΟ.. ΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.. ΜΕ 120% ΕΠΙΤΟΚΙΟ..
    ΠΕΘΑΙΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟ..ΑΛΗΤΕΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΚΟΥ.. ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ .. ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.. ΕΧΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.. ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ..!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ…

    ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΡΕ..
    ΠΟΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΡΕ.. ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕ..
    ΠΟΙΟΙ.. ΠΟΙΟΙ.. ΠΟΙΟΙ.. ΠΟΙΟΙ… ΠΟΙΟΙ… ΡΕΕΕΕΕΕ….
    Ρ Ε Ν Τ Ι Κ Ο Λ Α Τ Η Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Σ…!!!

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.. ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΦΑΡΔΟΚΟΛΟ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, (ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΙΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ..)
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ PLAYSTATION ..
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ..

    ΩΠΑ ΡΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ..
    ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,
    ΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ,
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΑ,
    ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ..
    ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ..
    ΑΝΤΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..;;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ..
    ΕΔΩ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΙ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΑ ΠΑΧΟΥΛΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΦΑΛΑΛΟΥΣ ..
    ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ..

    ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΤΕ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΙΛΟΛΙΓΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΡΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…
    ΓΙΑΤΙΙΙΙ…..;;;;;;;; ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ… ΕΔΩ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ.. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ.. ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΤΟ ΜΑΓΑΖ... ΓΑΜΩΤΙ ΜΟΥ.. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.. Η ΜΑΝΑ…!!!!

    ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ..
    ΕΔΩ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΩΣ).. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.. ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.. ΖΩΕΣ.. ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ…
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ… ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ…
    (ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ..;;; (ΗΤΑΝ ΨΙΛΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. )
    Η Ο ΑΛΛΟΣ.. ΑΥΤΗ Η ΝΥΦΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.. ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΒΙΛΛΑ..;;
    ΘΛΙΒΕΡΟΙ…!!!
    ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ .. ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΠΙΠΩΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΛΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ .. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ..
    ΕΝΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΥΡΙΩΣ (ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΠΟΥ) .. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΜΕ ΤΑ BLOGS..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ…;;;
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΕΣ..
    ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΖΑΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ..
    ΕΝΑ ΞΕΡΑΚΙΑΝΟ ΖΑΡΩΜΕΝΟ (ΑΧ.. ΑΧ.. ΑΧ..) “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ” ΠOY ME TO ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ… (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”) ΛΑΚΙΣΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΖΑΡΩΜΕΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΡΑΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΑΥΝΑΝΑ
    ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΛΑ ΤΟΥ (ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,
    ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΤΙΜΙΟΤΗΣ.. ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ..)

    ΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΟ MAIL

    ΤΟΥ ΜΑΚΟΥΛΗ ΚΑΛΕΕΕ… ΤΟΥ ‘’ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ’’, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ.. !!!
    ΧΜ.. ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ..;;; ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝ..!! ΤΗΝ ‘’ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ’’
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:
    (ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ)
    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ , ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΦΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Ο ΒΡΟΜΥΛΟΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ .. ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΛΠ.ΚΛΠ..ΚΛΠ.. ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΓΕΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.. ΕΙΔΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ.. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ… ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ.. ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ POSCE O ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, (ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ) ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΓΓΕΛ.. ΜΕΓΓΕΛ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.. ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ..
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..
    ΡΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΨΟΦΙΟ Η ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΟΣΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΟΥΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ-ΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΗΛΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΥ ΖΑΡΩΜΕΝΟΥ ΖΟΥΜΠΑ.. ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΙΣΕΙ ΤΟ “KOΥΜΠΙ»
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ-ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΚΟΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ (ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΘΕΣΑΡΑ ΕΕ..)

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ-ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΡΕΣ (ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΙΠΙΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΜΠΙΜΠΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ)
    ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΟ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ) ΕΡΓΟ ΤΟΥ

    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕ… ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
    …‘’ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..’’
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ… ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΤΑ ..ΧΑ ΧΑ.. ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..;;

    ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΙΣΛΕΚΤΙΚΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ..

    Α.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ.. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ(;) ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ‘’ΤΕΛΟΣ’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ,
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..;;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ..ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.. ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.. (ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..;;;;)
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ, ΟΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..;;;;;; ΕΕΕΕ;;;
    ΤΙ ΕΙΠΕΣ..;;; ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑ.. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ..

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..;;;;

    Ρ Ε Α Ε Ι ΣΤ Ο Δ Ι Α Ο Λ Ο Ο Λ Ο Ι Σ Α Σ Π Α Λ Ι Α Ρ Χ Ι Δ Α…

    Αλλά πρέπει να μάθετε βρε ξεφτιλισμένα υποκείμενα, που μας τρίβετε τα σκατά σας
    καθημερινά στα μούτρα θησαυρίζοντας παλιοξεφτίλες,
    Ότι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
    Και με μεγάλη ευχαρίστηση θα ξερνάγαμε στα εμετικά μούτρα σας
    τα σκατά που μας σερβίρετε κάθε μέρα.

    Dinos Georgiou (alitirios)
    (Συλεκτης μεταχειρισμενων κολοτρυπιδων )

    ΥΓ και για να μην μου ζαλιζετε τα παπαρια με μυνησεις και συληψεις..
    σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:
    Δ Ι Α Κ Α Τ Ε Χ Ο Μ Α Ι Α Π Ο Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Ι Δ Ε Α Σ Μ Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΥΜΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ"
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ PRESS-GR BLOGSPOT
    ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΜΑΙΛΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΘΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΓΚ....
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πανούτσος στη Sport Day

    Αναφερόμενος, λοιπόν, σε συναδέλφους, δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από την είδηση ότι το δημοφιλέστερο blog με αναφορά στον Τύπο ανήκε σε δημοσιογράφο. Υστερα από καταγγελίες για εκβιασμούς η Αστυνομία ανακάλυψε ότι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης είναι ιδιοκτήτης του Press-gr. Τις θέσεις του Καψαμπέλη για την επιδρομή της Αστυνομίας μπορεί κάποιος να τις διαβάσει στη διεύθυνση του blog, αλλά το θέμα είναι άλλο. Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πιστεύεις ότι η δύναμη των blogs βρίσκεται στην έκφραση των συναισθημάτων και των απόψεων του μέσου πολίτη. Οι περισσότερες γνώμες των μέσων πολιτών ανήκουν στην κατηγορία de profundis. Αυτά τα εκ βαθέων «ολοι οι πολιτικοί κλέφτες είναι…» και τα «ποτέ δεν θα γίνουμε άνθρωποι οι Ελληνες», μαζί με προσωπικά ημερολόγια του στυλ «τις προάλλες κατέβηκα στο κέντρο της Γλυφάδας. Το πιστεύετε ότι είναι αδύνατον να βρεις θέση για παρκάρισμα;». Τα blogs που τραβάνε είναι αυτά των επαγγελματιών, που είτε βγάζουν το άχτι τους εναντίον συναδέλφων είτε ρίχνουν δεξιές κι αριστερές με κείμενα που αν τα είχαν βάλει σε εφημερίδα, θα πέρναγαν τη μισή ζωή τους στην Ευελπίδων. Τώρα γιατί οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δηλώνουν ανεξάρτητοι χρειάζονται blogs για να δημοσιεύουν τη γνώμη τους, δεν είναι δύσκολο να αναλυθεί. Είτε διότι δεν τους αφήνουν να γράψουν αυτό που ξέρουν, είτε διότι δεν μπορούν να το διασταυρώσουν, είτε διότι ξέρουν ότι ανακατεύοντας μισή αλήθεια -για να φανεί η πληροφορία μπετόν- με μισό λίβελο -για να γίνεται και η δουλειά μας- διασπείρουν φήμες στην πιάτσα, που επαναλαμβανόμενες θα πείσουν αυτούς που θέλουν να πειστούν. Η πληροφόρηση, πάντως, ανήκει σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να την αντλήσουν. Τα υπόλοιπα είναι ονειρώξεις της εναλλακτικής αριστεράς, που ψάχνει γκρουπούσκουλα για να τα προσεταιριστεί.


    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φίλτα τε κυριε Παναγιώτη Μπαζιωτοπουλε οικονομολόγε επιχειρησιακέ ερευνητα! Η τυπολατρία σας δεν έχει όρια ούτε περιθώρια! Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε τα δάση. Θυμηθείτε ότι οι σοφοί ζητούν τον ελενχο , και όχι τον έπαινο! Μπορεί να είστε ανιδιοτελείς μπορεί όχι! Η θέση σας πάντως δεν γοητεύει αλά προκαλεί! Και δημιουργεί όλα τ’ αρνητικά που ενοχλούν τις αγαθές προθέσεις σας!

    Ελαχιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 4:44
    Εγώ ρε μαλάκα δεν έβαλα ούτε την μάνα μου, ούτε την αδελφή μου, ούτε την γυναίκα μου να κλαψουρίζουν στο μπλογκ.
    Εκτός αυτού δεν σε ενοχλεί που δεν απάντησε στις άλλου τύπου, τις αθώες, ερωτήσεις που της έκαναν. Τα "Γαλλικά" σε πείραξαν!
    By the way τον ηλίθιο στο χωριό σου Moron τον λένε?
    Αντε γαμήσου ψώνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Kala milame tha xasoume kai to ligo myalo pou mas emeine
    diladi ftaie o Kapsampelis i o kathe Kapsampelis epeidi o kathe MALAKAS (emena mou aresei na rixno kai ta mpineliakia)pou mpainei anonyma kai postari ena keimeno yvristiko-sikofantiko-i oti allo telos panton pou kataferetai se kapoion i kapoious na ton theoroume ypeftyno gia tin MALAKIA pou varei ton thematografo kai na ton katigoroume gia ekviasmous i oti alli PAPARIA mas erthei stin koutra
    Re seis mipos prepi na thymomaste pio syxna ti perasame apo to 1967 eos kai to 1974 ? leo ego tora mipos ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πως να μην βελαζω.....


    /Η Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...
    Να σας πω επίσης ότι η γνώση των οικονομικών είναι βασική ιδιαίτερα σήμερα που τα προβλήματα που έρχονται είναι τερατοδώς μεγαλύτερα και συνθετότερα απο αυτά που ήδη αντιμετωπίζουμε... Το λεγόμενο χρηματοπιστωτικό τσουνάμι δε έφθασε ακόμα στη χώρα μας και όταν θα φθάσει προτείνω σε όλους να έχουν βρει κάτι να κρατηθούν διότι ο λόγος θα είναι περιττός όπως είναι πάντα σε στιγμές τραγωδίας...

    Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος
    Οικονομολόγος – Επιχειρησιακός ερευνητής
    http://www.bazioto.blogspot.com




    o/Η Ανώνυμος είπε...

    κ. Μπαζιωτόπουλε λετε
    "Το λεγόμενο χρηματοπιστωτικό τσουνάμι δε έφθασε ακόμα στη χώρα μας και όταν θα φθάσει προτείνω σε όλους να έχουν βρει κάτι να κρατηθούν διότι ο λόγος θα είναι περιττός όπως είναι πάντα σε στιγμές τραγωδίας..."

    Μηπως αυτην την στιγμη παρανομητε, διασπειροντας ψευδεις ειδησεις στο ιντερνετ με στοχο την προκληση πανικου στους μικροεπενδυτες και πρεπει να επιληφθει του θεματως η Επιτροπη Κεφαλαιαγορας???

    μπεεεεεεεε


    Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...
    Στον ανώνυμο που βελάζει μετά απο κάθε του σχόλιο, να του ευχηθώ καλή τύχη διότι το Πάσχα πλησιάζει και θα αντιμετωπίσει κινδύνους όπως κάθε ελεύθερο αιγοπρόβατο...

    Όσον αφορά το μπέρδεμα μεταξύ ανάλυσης και πληροφόρησης στα χρηματοπιστωτικά, δεν μπορώ να βοηθήσω... Άλλωστε η αμάθεια στοιχείο των αιγοπροβάτων, βελαζόντων και μη, δεν έχει πιθανότητα αποκατάστασης...

    Εάν επρόκειτο για εκφραστή του ανθρώπινου είδους, θα έστελνα σχετική βιβλιογραφία με την ευχή της καλής μελέτης... Σε ένα αιγοπρόβατο όμως τι να άλλο να στείλω απο τις ευχές μου να ξεπεράσει τον κίνδυνο της αναστάσιμης σούβλας...

    Μετα είμαι σίγουρος ότι θα τα βρει με μας τους ανθρώπους και ισως του μεταφέρουμε κάποια μηνύματα πρακτικής αγροτικής οικονομίας...

    Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος
    Οικονομολόγος – Επιχειρησιακός ερευνητής
    http://www.bazioto.blogspot.com




    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    κ. Μπαζιωτόπουλε λυπαμαι αλλα μπερδεψατε την κλουτσα με την π.και με βαση αυτο δεν σας κατατασω στην κατηγορια ανθρωπων που θα μπορουσαν να μου κανουν μαθηματα αγροτικης οικονομιας.
    Μια ερωτηση εκανα σε αντιθεση με σας που εκφρασατε βεβαιοτητα-πληροφορια.Εκφρασατε την βεβαιοτητα οτι το χρηματοπιστωτικο τσουναμι θα φτασει και στην χωρα μας και μας προτρεψατε να παρουμε τα μετρα μας ως ειδικος αναλυτης και επιστημονας.Δεν πιθανολογησατε και ουτε αναλυση κανατε,εκφρασατε βεβαιοτητα αγαπητε μου.Αυτο εγω το αμαθη προβατο το εκλαμβανω ως πληροφορια.

    Φαντασου εναν σεισμπλογο να βγει και να πει παρτε τα μετρα σας τις επομενες μερες θα εχουμε μεγαλο σεισμο...τον πανικο που θα ακολουθησει.

    Και μην φοβαστε μηνυση δεν θα σας κανω .

    Και για να ληξει η κουβεντα μας, θα σας κανω και εγω ενα μαθημα ....οταν εισαι επωνυμος και φιγουραρεις τον τιτλο σου να εισαι προσεκτικος στο τι γραφεις.Αν αυτο σου ειναι κουραστικο υπαρχει η λυση της ανωνυμιας!!!!!
    καλη σου ορεξη

    μπεεεεεεεεεεε



    Ο/Η Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

    Φαίνεται οτι το χορτάρι είναι το μόνο εξυγιαντικό του νου των ανωνύμων εδώ...

    Έτσι τρώγοντας απο το ίδιο βελάζετε ίδια μονότονα...

    Αντι να φαυκαλίζεστε στο έρεβος της ανωνυμίας θα περίμενα να είχατε αντιληφθεί ότι έτσι καλλιεργείτε και γιαγαντώνετε την ανελευθερία.

    Η ανωνυμία είναι η τέχνη της αγυρτείας και το περιβάλλον των βρικολάκων της εξουσίας που σπέρνουν δηλητήριο στους αγρούς που εσείς προτιμάτε να βόσκετε...

    Αφήστε λοιπόν την βοσκή και ελάτε πίσω στην κοινωνία των ανθρώπων χωρίς βελάσματα και ασυναρτησίες...

    Η χώρα μας σας έχει ανάγκη με πλήρη νοητική εξάρτηση ως ενεργούς πολίτες με ετοιμότητα στο λόγο αντι της ανοησιολογίας των βελασμάτων ...


    Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος
    Οικονομολόγος – Επιχειρησιακός ερευνητής
    http://www.bazioto.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μπεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τι λε ρε μεγαλε;

    Δηλαδη τοτε γιατι τα δικαστηρια
    δεχονται "ανωνυμους" (προστατευομενους) μαρτυρες κατηγοριας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πφφφφφ. Βρωμοκοπάει εδώ μέσα. Σε τί βόθρο έπεσα. Ξεχειλίζει από υγεία το ... κίνημά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η Επιστημη να δωσει λυση στο σημερινο διπλωματικο αδιεξοδο.
    DNA απο αντιπροσωπευτικο τμημα του πληθυσμου της ΦΥΡΟΜ και της Ελλαδας και συγκριση αυτων με το DNA των αρχαιων Μακεδονων.
    Η αληθεια θα ειναι λυτρωτικη για ολα τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ...

    Το μισος και η αδικια που θα νιωθουν οι δυο πλευρες μετα τον δακτυλοδεικτουμο συμβιβασμο απο την Αμερικη θα μας βαλει σε περιπετειες.

    ΟΧΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    μπεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Άλλο ενημέρωση, άλλο προπαγάνδα και αλλο ανώνυμη ενημέρωση και επώνυμη ανημερώτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Απουσιάζει δραματικά από την ελλαδική κοινωνία ένα, πραγματικά και τίμια, αριστερό πολιτικό κόμμα.

    Δεν ξέρω ποιοι είναι σήμερα, διεθνικά, «της γης οι κολασμένοι», μπορώ όμως στην Ελλάδα να τους εντοπίσω σε πολύ συγκεκριμένη μερίδα πολιτών: Είναι όσοι για να γιατροπορευτούν εξαρτώνται, με οποιοδήποτε τρόπο, από την εγχώρια δημοσιοϋπαλληλία. Και ξέρω ακόμα ότι με αυτούς τους εντόπιους κολασμένους δεν έχει τίποτα να κάνει καμιά Αριστερά: Ούτε η παλαιοημερολογίτικη ούτε η «ανανεωτική» ούτε η γελοιώδης «σοσιαλιστική».
    Αν υπήρχε ένα, πραγματικά και τίμια, αριστερό κόμμα στην Ελλάδα (κόμμα δηλαδή συγκροτημένο για να υπερασπίζει κοινωνιοκεντρικές προτεραιότητες, να αντιμάχεται την εκμετάλλευση και τον βασανισμό του αδύναμου, ανυπεράσπιστου πολίτη), το κόμμα αυτό θα λογάριαζε πρωταρχικό του αντίπαλο, άσπονδο, τη δημοσιοϋπαλληλία. Και ειδικά τη δημοσιοϋπαλληλία την επιφορτισμένη να διακονεί τις ανάγκες περίθαλψης και νοσηλείας του φτωχού και ανήμπορου.
    Ενα τέτοιο κόμμα θα βρισκόταν κάθε πρωί σε κάθε τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ. Οχι με «επαγγελματικά στελέχη» (αργόμισθο κηφηναριό, αδιανόητο όνειδος για πραγματικά αριστερό κόμμα), αλλά με αυτοστρατευμένους εθελοντές. Που αντί να διαδηλώνουν, κάθε μέρα, την κομματική ιδιοτέλεια στους κεντρικούς δρόμους παραλύοντας την πόλη, θα είναι έτοιμοι να διαχειρισθούν το δίκιο και την ανημπόρια του κοσμάκη. Ετοιμοι να αντιπαλαίψουν τη θρασύτητα της συμπεριφοράς (είναι ο κανόνας) ασυνείδητων υπαλληλίσκων διορισμένων σίγουρα από κάποια «κλαδική» χωρίς την παραμικρή κρίση και αξιολόγηση. Θωρακισμένων με μονιμότητα και ατιμωρησία.
    Οταν, λοιπόν, θα εκφέρονται με σαδιστική αμεριμνησία αποφάνσεις του τύπου: «ξαναέλα αύριο», «σήμερα λείπει ο γιατρός», «σε ένα μήνα η σειρά σου για αξονική» ή κάθε παρόμοιος εφιάλτης, τότε να επεμβαίνει οργανωμένη η Αριστερά. Να ρωτάει αυτά που η γριούλα δεν τολμάει να ψελλίσει ούτε ο ολιγογράμματος μεροκαματιάρης, η εξουθενωμένη μικρομάνα, ο συνεσταλμένος αλλοδαπός. Να ζητάει εξηγήσεις παρούσα εκεί η Αριστερά, να επιτιμάει το σατραπικό ύφος, να απαιτεί σεβασμό έμπρακτο του αδύναμου. Οχι να λυσσάει μανιασμένη στις διαδηλώσεις για να λυντσάρει τους αστυφύλακες υπηρέτες της δημόσιας τάξης, και να μην τολμάει ποτέ να τα βάλει με τους κυρίως τυράννους περιφρονητές του έννομου κοινωνικού κράτους, τους βασανιστές της φτωχολογιάς και της ανημπόριας.
    Στα γραφεία και ιατρεία του ΙΚΑ, στα εξωτερικά ιατρεία και στους διαδρόμους νοσοκομείων της εφημερίας, κυρίως στα γκισέ των διοικητικών υπαλλήλων, των καρεκλοκένταυρων και σφραγιδοκρατόρων, εκεί έχει λόγο ύπαρξης και κοινωνική δικαίωση ένα πραγματικά αριστερό κόμμα.
    Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τη συμπεριφορά, την εμφάνιση, το ύφος και το ήθος των εργαζόμενων σε ιδιωτικές κλινικές ή ιδιωτικές ασφαλίσεις, σε σύγκριση με τον σατραπισμό, την αναίδεια, την προκλητική φυγοπονία της δημοσιοϋπαλληλίας; Γιατί το ιδιωτικό συμφέρον να επιβάλλει αυτονόητα την ευπρέπεια και ευγένεια, το δημιουργικό ενδιαφέρον για τη δουλειά, ενώ το κοινωνικό λειτούργημα να βυθίζει νομοτελειακά τον λειτουργό στη χαύνωση ή στην εξουσιαστική ιταμότητα και στον σαδισμό; Χωρίς απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα και συνακόλουθη πολιτική πρόταση δεν μπορεί να υπάρξει κόμμα πραγματικά και τίμια αριστερό.
    Ξεφύτρωσε (φυσικά από το 2001, στον «σοσιαλιστικό» ανθόκηπο Σημίτη) και ο «Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου» (ΟΠΑΔ), ένας ακόμα κύκλος δαντικής κόλασης. Μεταπλάσανε σε οργανισμό την άλλοτε Διεύθυνση Υγειονομικής Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας. Προφανέστατα για να αμείψουν με παχυλές «αποζημιώσεις», σε θέσεις προεδρικές και συμβούλων, παρατρεχάμενους της κομματικής καμαρίλας.
    Στους πρώτους μήνες του χρόνου, οπότε και πρέπει να «ανανεωθούν» (με μια επιπλέον σφραγίδα και μια υπογραφή) τα βιβλιάρια των ασφαλισμένων, η ουρά που σχηματίζουν της γης οι κολασμένοι κατεβαίνει από τον τέταρτο όροφο, της οδού Θησέως 275 στην Καλλιθέα, ώς τον δεύτερο ή και τον πρώτο. Στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Σαπφούς 3, μοιράζονται αριθμοί προτεραιότητας. Αν φτάσει κάποιος στις οχτώμισι το πρωί θα βρει μπροστά του εκατόν πενήντα περίπου ανθρώπους να περιμένουν όρθιοι από προτού να ξημερώσει, με θερμοκρασίες (στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα) κάτω από το μηδέν. Στις εννέα το μηχάνημα παύει να δίνει αριθμούς προτεραιότητας, γιατί σε ένα πρωινό μόνο διακόσιοι ασφαλισμένοι είναι δυνατόν να «εξυπηρετηθούν». Οσοι κακότυχοι φτάσουν πέντε, δέκα, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, από οποιεσδήποτε αποστάσεις, θα πρέπει να ξαναβρεθούν στο κολαστήριο μιαν επόμενη μέρα.
    Με νούμερο 150 στις οχτώμισι το πρωί, ο ασφαλισμένος Ιβάν Ντενίσοβιτς θα πάρει την ποθητή σφραγίδα και υπογραφή στις δωδεκάμισι το μεσημέρι. Τέσσερις ώρες ορθοστάλιασμα στην ουρά, γεροντάκια τρεμάμενα, εύθραυστες γριούλες, με την πλάτη να ζητάει κάποιο τοίχο αποκούμπι, να αντέξουν, να μην καταρρεύσουν. Τέσσερις ατέλειωτες ώρες φριχτού εξευτελισμού κάθε αξιοπρέπειας, κάθε ανθρωπιάς.
    Και όταν κάποτε φθάσουν τα θύματα στο μαρτυρικά δυσπρόσιτο γραφείο 7 του τέταρτου ορόφου της οδού Θησέως 275, τότε κατάπληκτοι βλέπουν μπροστά τους ποια εικόνα «κοινωνικών λειτουργών» συντηρεί η βουβή, πολυώδυνη ανοχή των «ασφαλισμένων»: στριμωγμένες στον χώρο, αλλά ανετότατες στη διάθεση οι υπάλληλοι. Ολες γένους θηλυκού. Με χασκόγελα και πυρετικό μεταξύ τους κουβεντολόι. Τα κινητά τους σε οργασμό. Τυρόπιτες, σάντουιτς και καφέδες σε αναιδή προφάνεια. Κυρίως έκπληξη, οι αμφιέσεις, οι κομμώσεις, το μακιγιάζ, που παραπέμπουν σε άλλου είδους επαγγέλματα, όχι σε κοινωνικούς λειτουργούς. Μοιάζει να μαζεύονται εκεί κάθε μέρα για να σκοτώσουν την ώρα τους, όχι για να βιοποριστούν ανταλλάσσοντας εργασία με μισθό.
    Ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα υπάρχει στα γραφεία του ΟΠΑΔ μια θυρίδα που να δίνει πληροφορίες στους ασφαλισμένους. Ο κάθε υπάλληλος ξέρει (υποτίθεται) αυτό που κάνει ο ίδιος, αλλά αγνοεί, σε σημείο απίστευτο, με τι ασχολούνται στο διπλανό γραφείο, ποιες ανάγκες εξυπηρετεί η υπηρεσία, στην οποία ανήκει, πού πρέπει να παραπέμψει την κάθε περίπτωση. Ο σαδιστικός πολύποδας της δημοσιοϋπαλληλίας περιφρονεί τα όσα στοιχειώδη θα υπαγόρευε η λογική για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Αρκείται η δημοσιοϋπαλληλία στη δική της βολή θωρακισμένη με ατιμωρησία και μονιμότητα.

    Απουσιάζει δραματικά από την ελλαδική κοινωνία ένα, πραγματικά και τίμια, αριστερό πολιτικό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΚΟΜΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Να μη τρελαθούμε ομαδικά!! Από όσα γράφονται στα blogs , όσοι δε γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα , πιστεύουμε μόνο αυτά που θέλουμε να πιστέψουμε. Γι’ αυτούς που γνωρίζουν τα πρόσωπα που θίγονται δε χρειάζονται τα blogs για να μάθουν τα κατορθώματά τους. Τα ξέρουν από πρώτο χέρι. Αναγνωρίζουν μάλιστα αμέσως τους «συκοφάντες» ή τους «κόλακες» κι’ ας είναι «ανώνυμοι». Δε χρειάζεται εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς ότι στα blogs γράφουν (και ) επαγγελματίες δημοσιογράφοι αυτά που δεν μπορούν να γράψουν στις εφημερίδες τους, είτε τα κίνητρά τους είναι ταπεινά, είτε υπηρετούν την αλήθεια. Άλλωστε θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι ποσοστό των ατιμιών , που γίνονται, αποδεικνύονται και πόσες απ’ αυτές βλέπουν τελικά το φως της δημοσιότητας από τον αυστηρά ελεγχόμενο «επίσημο» τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό που γράφει; φίλε 4.14, είναι πολύ σπουδαία ιδέα.

    Ομως για να γίνει ο έλεγχος, θα έπρεπε να ανοίξουμε μια λίστα με προαναγγελίες αποκαλύψεων, με παρακολούθηση της εξέλιξης του θέματος και με ΕΛΕΓΧΟ που θα αποφασίζει αν πρόκειται για πραγματική καταγγελία ή για ΕΚΒΙΑΣΜΟ και αντίστοιχα να αποφασίζουμε αν πρέπει να φωνάξουμε τον εισαγγελέα να ελέγξει τι "έγινε".

    Ισως βέβαια αυτό να έπρεπε να το κάνει η ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ, αλλά αν δεν το κάνουν αυτοί ας το κάνουμε εμείς.

    Ενδιαφέρον θα είχε εκτός από τα επίσημα ΜΜΕ, να ελέγχαμε και τι γράφεται στο ΠΡΕΣΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τι βλακείες είναι αυτές περί ανωνυμίας καί επωνυμίας?Έχετε ξυπνήσει ή είστε ακόμη στο πρώτο τσιγάρο?Έχετε συναίσθηση ότι μιλάμε γιά διαδύκτιο?Σιγά μη πρέπει να σας συστηθώ κιόλας να ρωτήσω καί τι κάνουν τα παιδιά σας επειδή θέλω να πω κι εγώ δυό λόγια.
    Έπειτα η γοητεία βρίσκεται στο γεγονώς ότι δεν με ξέρεις.Εσύ τι προτιμάς να βλέπεις.Μιά γκόμενα στη παραλία τσίτσιδη ή μιά άλλη με ένα αέρινο φόρεμα πού ένα ελαφρύ αεράκι αποκαλύπτει πού καί πού τα ατελείωτα πόδια της?
    Δεν πρόκειται να χειραγωγηθεί το διαδίκτυο με κανένα τρόπο.Με κανένα?Εκτός καί αν θεσπιστούν κανόνες παραβίασης της ελεύθερης άποψης.
    Καί στο φινάλε γιατί εγώ ρε παιδιά δεν φοβάμαι?Μα γιατί δεν έκανα κάτι το μεμπτό.Αυτός πού φοβάται ας πρόσεχε.Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει(ή υπήρχε καί φωτιά)Αυτό είναι βέβαιο.
    Ας είναι λοιπόν προσεχτικοί κάποιοι πού αναλαμβάνουν αυτόκλητα το ρόλο τού παιδαγωγού καί της κατά το δοκούν χρήσης τού διαδικτύου.Επί τέλους βρήκαμε κι εμείς ένα βήμα καί προσπαθούν κάποιοι να μας πάρουν κι αυτή την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  72. Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας στον συνομιλητή μας.

    Εχετε απαντήσει ποτέ εσείς: «Θανάσης Παπαδόπουλος, Βουλευτής, Πούλου 72 Γαλάτσι, Αθήνα, μισό να κοιτάξω, έξη παρα τέταρτο»;;;

    Για ποιον «επώνυμο λόγο» συζητάτε;

    bloopers
    Πάντοτε ανωνύμως και νομίμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  73. Στο φως ακόμα και αν υπάρχουν στραβά τα βλέπουμε και κάποια στιγμή θα τα αντιμετωπίσουμε...


    Να το διορθώσουμε λίγο;

    "Στο φως ακόμα και αν υπάρχουν στραβοί (διαφωνούντες), τους βλέπουμε και κάποια στιγμή θα τους αντιμετωπίσουμε... φιμώνοντας τους."

    Ασε παππούλη μην κουράζεσαι, ξέρουμε... "όλα στο φως".

    χαχαχαχαχα

    DF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να προσθέσω στο σχόλιο του DF μόνο αυτό το λίνκ για να στηρίξω το επιχείρημα του.

    ...γιατί η αλήθεια όπως κι αν ειπωθεί, πάντα σαν την αλήθεια ακούγεται.

    Το audio είναι από παλαιότερο netcasting μας. Αυτά είναι που ενοχλούν, όχι οι παράνομες πράξεις που ούτως η άλλως αντιμετωπίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΙ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    Βγήκαν δημοσιογράφοι
    της ζωής οι πλαστογράφοι
    κι απ’ αρπάχτρες λουφαδόροι
    μας το παίξαν Μπλοκαδόροι.

    Θέλαν κι από εκεί ν’ αρπάζουν
    ν’ απειλούν να εκβιάζουν
    δεν χορταίνουν οι χαφιέδες
    του λαού οι καμπινέδες.

    Το αγνό δικό μας χόμπι
    πήγαν να το κάνουν λόμπι,
    στο δικό μας το μεράκι
    ρίξαν και σ’ αυτό σαράκι.

    Τι ζητάτε ρε αγκάθια
    στα δικά μας τα χωράφια;
    Ένα πράγμα θυμηθείτε
    μόνοι σας θα φαγωθείτε.

    Άιντε Ούστ αρχιρουφιάνοι
    Θεομπαίχτες, λαοπλάνοι.
    Τώρα κάνετε τ’ αρνιά
    θα σας φάει η ρουφιανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εσύ με το σχόλιο σου του δίνεις σημασία. Αυτοαναιρείσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η ανωνυμία στα blog είναι ουσιαστική για την ελευθερία του λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση