GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Θέμα" και η νέα επανάσταση που έρχεται...

. Του Γιώργου Φρίμη . Το "ΘΕΜΑ" έφερε την επανάσταση γιατί ήταν νέο, έξυπνο, αποκαλυπτικό, ένα καλοστημένο φύλλο και έκανε τη δ...

.
Του Γιώργου Φρίμη
.
Το "ΘΕΜΑ" έφερε την επανάσταση γιατί ήταν νέο, έξυπνο, αποκαλυπτικό, ένα καλοστημένο φύλλο και έκανε τη διαφορά. Οι αντίπαλοι σε κατάσταση πανικού δεν μπορούν να γεννήσουν ιδέες και ουσιαστικά να αλλάξουν νοοτροπίες, να δώσουν κατευθύνσεις κλπ. για να πουλήσουν στον κόσμο. Φαίνεται καθαρά ότι το "ΘΕΜΑ" δεν πουλάει μόνο λόγω των DVD αλλά έχει γίνει συνήθεια σε αυτούς που το αγοράζουν.
Η επόμενη επανάσταση θα γίνει στην τηλεόραση με την είσοδο στην αγορά ψηφιακών καναλιών και ακόμη περισσότερο στο internet με την ανάπτυξη της IPTV.
Θα ξεφυτρώσουν δεκάδες θεματικά κανάλια (ταξιδιωτικά, διασκέδαση, σπίτι, χόμπυ, κλπ.).
Οι μεγαλοκαναλάρχες αν συνεχίσουν να ασχολούνται μόνο με τις ειδήσεις, τα πρωινά κλπ. θα το χάσουν το παιχνίδι. Θα εμφανιστούν ευέλικτες ομάδες παραγωγής περιεχομένου με στοχευμένο πρόγραμμα, χρήσιμο χαλαρωτικό με έμφαση στην εικόνα χωρίς την παρουσία σταρ και τηλεμαϊντανών που γεμίζουν τώρα τις οθόνες μας. Με νέα πρόσωπα και φυσικά με λογικά κόστη.
Το σύστημα που στηρίζει το σημερινό περιεχόμενο (ειδήσεις, κουτσομπολίστικα, πρωινάδικα, κλπ.) δεν μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο που να κάνει τη διαφορά και να πείσει την αγορά ότι κάτι το καινούργιο γεννιέται. Το άρπα κόλλα, οι μαϊμουδιές, το ψέμα, η υποκρισία δεν θα περνάνε.
Όποιοι πιάσουν τον παλμό και προσφέρουν στη διψασμένη νέα αγορά που δημιουργείται, χρήσιμο περιεχόμενο θα είναι οι κερδισμένοι.
Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

14 σχόλια

  1. Σιγά μην βλέπουμε Divx σε 50'' HDTV .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΠΟΥ Σ' ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ online ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ! ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Φαίνεται καθαρά ότι το "ΘΕΜΑ" δεν πουλάει μόνο λόγω των DVD"

    Καλά ας τα κόψουν τα dvd όχι μόνο
    στο ΘΕΜΑ αλλά και οι υπόλοιποι,και έλα μετά να τα ξαναπείς αυτά.
    Ούτε το 1/5 της κυκλοφορίας τους
    δεν θα έχουν πια,δεν πας να ρωτήσεις κάποιον περιπτερά να δεις τι θα σου πει.
    Καταρχάς πωλούνται ελάχιστα φύλλα
    από την λεγόμενη φτηνή έκδοση,
    αυτή χωρίς τις προσφορές δηλαδή.
    Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι μόλις αγοράζουν την εφημερίδα,την ανοίγουν επιτόπου,βγάζουν το DVD
    και πετάνε την υπόλοιπη !
    Ούτε την περιέργεια να την ξεφυλλίσουν δεν έχουν αφού ούτως
    η άλλως την έχουνε πληρώσει.
    Το σκεπτικό είναι την αγοράζω μόνο
    για την ταινία,που να κουβαλάω
    σκουπίδια στο σπίτι τώρα.

    Τέλος αν υπάρχουν 2-3 φυλλάδες που όντως αξίζει να διαβάσεις κάποια
    άρθρα μερικών αξιόλογων δημοσιογράφων,ΣΙΓΟΥΡΑ το ΘΕΜΑ δεν
    συγκαταλέγεται σε αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν το θεμα εδινε τα 'ματια ερμητικα κλειστα' ντρεπομουνα να παω να το παρω και εστειλα καποιον γνωστο. Υποθετω οτι καπως ετσι θα γινεται με παρα πολλους και για αλλες εφημεριδες φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα την παλιοφυλλαδα το θεμα...

    μονο ο καραγιαννιδης αξιζει (αν γραφει ακομα)

    ολοι οι αλλοι για κλωτσιες...

    μπουρδες των περρηδων...

    ας μην ειχε τα dvd του Βαρδινογιαννη.. ουτε ο Θεμος δε θα την αγοραζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To "Θέμα" έφερε την επανάσταση; (στη μαζική παραγωγή εκβιασμών;) Kαι εγώ που είμουνα; Στους δρόμους, αδέρφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια τυπική ανάλυση, από εντεταλμένο μεν, άσχετο δε, που συνδυάζει τον φανατικό πεοθηλασμό με την αποφασιστική πεολειχία.

    Το θέμα είναι νεκρό γιατί ο αναγνώστης θέλει το όμορφο πακέτο να περιέχει και ουσία. Η ουσία έφυγε, η νομιμοποίηση της κριτικής εξέλειπε μαζί με την δεοντολογία, το τεκμήριο της ανεξαρτησίας πήγε περίπατο μαζί με τα 6.8 "μύρια".

    Ενα ακόμα απελπισμένο σλούρπ στον χοντρό δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράφει ο Γιώργος Φρίμης:
    "Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ."


    Η προαναγγελθείσα "επανάσταση" δεν στρέφεται κατά της μιζέριας των εντύπων αλλά κατά της πολυφωνίας στο Ιντερνετ.

    Ξεκινήστε την λοιπόν μόνοι σας.

    Οι μπλόγκερς είναι εδώ, σας περιμένουν για να σας βάλουν τα ψηφιακά όπλα εκεί που χρειάζεται για δωρεάν εξέταση προστάτη.

    ...σας έχουμε γλαρόσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χθες...
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΘΕΜΑ μόνο σοβαρή εφημερίδα δεν είναι.

    Και αν θες να σου πω μια εφημερίδα που όσα χρόνια και αν περάσουν θα κυκλοφορεί χωρίς DVD και μαλακίες, ευχαρίστψς.

    Το όνομα αυτής

    "ΕΣΤΙΑ"

    Καλό θα μας έκανε να τη διαβάζαμε μπας και μαθαίναμε και σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε βοθρόλυμα της Ρηγίλλης, αμα είχες φιλότιμο, θα έβαζες τη μύτη σου στο κώλο σου, ώσπου να σκάσεις από τη βρώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΘΕΜΑ δεν πρόλαβε να κάνει καμμία επανάσταση. Βούτηξε με την πρώτη και κολύμπησε μία χαρά κι έγινε ένα με το βυθό-βούρκο του "κατεστημένου" που -τάχα τελικώς- πολεμούσε. Αυτή η μπανιέρα πια...

    Οι αγνές προθέσεις(ποιες άραγε..) δεν αρκούν και το φύλλο-αισθητικά-ήταν και είναι η αντανάκλαση του τηλεοπτικού προιόντος που προσφέρουν και πρόσφεραν οι δύο "φίλοι".

    Οσο για την "ψηφιακή εποχή" στην τηλεόραση, οκ σωστά όλα, άλλα τι σχέση έχει με το ΘΕΜΑ και το πόσο επαναστατικό ή όχι φύλλο ήταν; Ασε που η ψηφιακή επανάσταση έχει ήδη αρχίσει.

    "Το άρπα κόλλα, οι μαϊμουδιές, το ψέμα, η υποκρισία δεν θα περνάνε". Καλά, και γαμώ τα επιχειρήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση