GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινη Ψυχική Υγιεινή...

. Πάπαδας (του Ζάντε και του ΠΑΣΟΚ καμάρι), Νικοτσάκου μάτι δε βγάζει.... εκτός κι αν πήρε το μάτι του κάποιο καναπέ (στο Θέμα) να 'χε...

.
Πάπαδας (του Ζάντε και του ΠΑΣΟΚ καμάρι), Νικοτσάκου μάτι δε βγάζει....
εκτός κι αν πήρε το μάτι του κάποιο καναπέ (στο Θέμα) να 'χει την ίδια ούγια,
με αυτούς που χαλάρωνε α-λα Ζαχό στο Κέντρο της δικιάς του πράσινης Ψυχικής Υγιεινής

Ρ.Π.

5 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χθες...
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tqfjouh
    “Ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν 700 ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν δραχμών», ANTI WEBLOG, 2-2-08.
    Έπ’ αυτού λάβαμε την εξής Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Η ανταπόκριση απο το Μέλλον, μέσω του διεθνούς Πρακτορείου ειδήσεων PKME (“Pisteve Kai Mh Ereyna”)

    Αθήνα, 20 Νοέμβρη 2011

    Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι βανδαλισμοί, οι πυρπολήσεις και οι εκτελέσεις. Μανιασμένα πλήθη όλων των ηλικιών έχουν καταλύσει την έννομο τάξη, πυρπολώντας αστυνομικά τμήματα, εταιρείες security, τράπεζες, εφορίες. Εισβάλουν σ’ αυτά και συλλαμβάνουν τους διευθυντές και διοικητές τους οδηγώντας τους σε κρεμάλες στημένες στην μέση πλατειών. Στα πλούσια βόρεια και ΝΑ προάστια, ρακένδυτοι πρώην συνταξιούχοι μαζί με νεαρούς κουκουλοφόρους βάζουν φωτιά σε βίλες αμύθητης αξίας, ενώ σέρνουν από τα μαλλιά έξω τους ενοίκους και τους αποκεφαλίζουν αλά πάλαι ποτέ Ιράκ και Ζαρκάουι. Φήμες ότι βάζουν τα παιδιά τους στον φούρνο με πατάτες, δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν και παραμένουν στα επίπεδα της φήμης. Η θέση του Στρατού παραμένει ουδέτερη, αν και στρατόπεδα σε πολλά μέρη της μεθορίου προσχώρησαν με τον οπλισμό τους στους στασιαστές. Δεν είναι, πλέον, καθόλου παράξενη εικόνα στην Αθήνα, αλλά, αντιθέτως, φυσιολογική, το να βλέπεις περιπολικά της Αστυνομίας γεμάτα κουκουλοφόρους, που αλαλάζουν πολεμοχαρώς κραδαίνοντας ψηλά τα κλεμμένα από αστυνομικούς όπλα, ενώ από τα ηχεία των στερεοφωνικών των περιπολικών ακούγονται στη διαπασών παλιές επιτυχίες των Lennon, Θεοδωράκη, Rage Against The Machine, ΤΡΥΠΕΣ, Clash, Ξυλούρη, Manu Chao, Active Member κλπ. Η διεθνής κοινότητα παραμένει σύξυλος παρατηρητής, για την ώρα, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη τέτοιου σεναρίου από τις μυστικές υπηρεσίες και η κάθε επέμβαση κρίνεται από αμφίβολη μέχρι καταστροφική. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ, μέσω των υπουργών τους Δημόσιας Τάξης, Άμυνας και Εξωτερικών συσκέπτονται, σήμερα, στο Λονδίνο, με κύριο θέμα την αποτροπή -ένεκα μιμητισμού- παρόμοιων εξεγέρσεων στις χώρες τους. Από χθες, αργά το βράδυ, όπως έγινε γνωστό στην κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών εσωτερικών ΕΕ και ΗΠΑ, απαγορεύτηκε στις χώρες τους η οποιαδήποτε αναμετάδοση εικόνων από την “Εξέγερση των Απελπισμένων” στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοί της την ονόμασαν. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της Ακρόπολης των Αθηνών ως χώρου στέγασης του στρατηγείου των εξεγερμένων πλιατσικολόγων. Η πληροφορία ότι ο δημοφιλής μουσικός Πλιάτσικας ηγείται των συγκεκριμένων ταγμάτων απαλλοτριώσεων, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα αποκαλούν τις κλοπές και τις ληστείες των περιουσιών των νοικοκυραίων, κρίνεται ως φερέγγυα, αν και δεν μπόρεσε να διασταυρωθεί. Έκπληξη, επίσης, έχουν προκαλέσει τα κοινά rave και ρεμπέτικα γλέντια μετά άκρατης οινοποσίας και ατέλειωτων εδεσμάτων, στην Βραυβρώνα, τον Μαραθώνα, την Βουλιαγμένη, την Ν. Μάκρη, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττού και την Πάρνηθα. Η όλη κατάσταση των τριών τελευταίων ημερών φανερώνει ότι αυτοί οι αυτοοργανομένοι Έλληνες είναι οι μόνοι, πράγματι, που μπορούν να βάλουν τάξη σε τέτοιο φοβερό χάος! Μάλλον είναι φυσιολογικό για τους Έλληνες κάτι τέτοιο, αφού οι αρχαίοι τους πρόγονοι ήταν αθεόφοβοι και δεν είχαν σαν αρχή του Κόσμου τον Θεό μας, αλλά το …ΧΑΟΣ!

    (του ανταποκριτού μας, Τάνγκα- Λιάγκα- Μάγκα- Τράγκα- Δάγκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ Τ ΑΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ αυτό δημοσιεύστε το ως είδηση γιατί αυτό είναι.
    Τον Νικολιτσόπουλο θα τον εξετάσουν ξανά τη Δευτέρα οι δύο Ψυχίατροι, Παπαδάτος και Νέστορος. Γιατί αποφάσισαν να τον εξατάσουν χώρια; Ψάξτε να δείτε τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, από το παρελθόν (Παπαδάτος και Νέστορος). Επίσης ψάξτε να μάθετε για τις "πραγματογνωμοσύνες" του Νέστορος... Έχουν πολύ ενδιαφέρον για την αξιοπιστία του...
    Ας πούμε ότι δεν ξέρω τι θα πει ο Παπαδάτος...
    Πάντως ξέρω τι θα πει ο Νέστορος!!! Αν δεν βγάλει τον Νικολιτσόπουλο ψυχωτικό (ψυχωτική κατάθλιψη με έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό, ή αντιδραστική ψύχωση με έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό ή κάτι παρεμφερές) ή τουλάχιστον σε βαριά κατάθλιψη, οπότε ανίκανο να καταθέσει, να μην με λένε... Ανώνυμο...
    Ο Νέστορος φημίζεται στο χώρο του για το πόσο... άνετα ξελσπώνει κόσμο, με το αζημίωτο βέβαια...
    Όσο για τον Παπαδάτο, ο άνθρωπος θέλησε να τον εξετάσει χώρια για να διασώσει, τόσο την επιστήμη του, όσο και το κύρος του, αν και πρόσκεειτα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, οπότε και ίσως να γνωρίζει και τον δικηγόρο της 35χρονης... Το κουβάρι σιγά σιγά ξετυλίγεται...
    Νεότερα σε λίγο...
    Ανώνυμος ο Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση