GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

105.000.000 ευρώ χαρατσώνει...

...ο Δήμος Αθηναίων τους δημότες‏! . Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο και περιβαλλοντικό έγκλημα η νέα σύμβαση για τον Ελαιώνα. Ασύλληπτη η ζημι...

...ο Δήμος Αθηναίων τους δημότες‏!
.
Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο και περιβαλλοντικό έγκλημα η νέα σύμβαση για τον Ελαιώνα. Ασύλληπτη η ζημιά για το δημόσιο συμφέρον από τη νέα σύμβαση Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ.
Τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε καταγγείλει ωχριούν μπροστά στα προβλεπόμενα από τη νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ, που η Δημοτική Αρχή θα φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18.02.2007.

Η ΠΑΕ ΠΑΟ, αναλαμβάνοντας την κατασκευή του γηπέδου, προσπορίζεται εντελώς αδικαιολόγητα χώρο 97 στρεμμάτων, όταν η ζώνη του γηπέδου είναι περίπου 40 στρέμματα και απαλλάσσεται μισθωμάτων συνολικού ύψους 192,5 εκατ ευρώ και μάλιστα για 35 χρόνια, όταν το κόστος κατασκευής του γηπέδου ανέρχεται σε 80 εκατ ευρώ (περιλαμβανομένων των τόκων της χρηματοδότησης) σύμφωνα με το υπογεγραμμένο μνημόνιο (μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟ και Δήμου Αθηναίων)
Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟ όχι μόνον πληρώνεται για την κατασκευή του γηπέδου αλλά βγάζει και κέρδος άνω των 100 εκατ ευρώ !!!Αποδεικνύεται πόσο μεγάλο ψέμα είναι ότι το γήπεδο το πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟ.
Την ίδια ώρα ο Δήμος Αθηναίων πρόκειται να υποστεί τεράστια οικονομική αφαίμαξη:
θα εισπράξει από την ΠΑΕ ΠΑΟ επί 37 έτη ΜΟΝΟΝ 2 εκατ ευρώ συνολικά (καθώς από τη Σύμβαση παρέχεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ να πληρώνει ΜΟΝΟΝ το ελάχιστο εγγυημένο μίσθωμα των 50.000 ευρώ ετησίως)
θα πληρώνει όμως στον «ερασιτέχνη» ΠΑΟ ποσό 600.000 ευρώ ετησίως με 4,5% ετήσια προσαύξηση, δηλαδή συνολικά περί τα 59,5 εκατ ευρώ, και αν ληφθούν υπόψη οι τόκοι άνω των 72 εκατ ευρώ. Και μάλιστα με πρόσχημα τα ανύπαρκτα δικαιώματα του «ερασιτέχνη» ΠΑΟ στη Λεωφ Αλεξάνδρας
θα πληρώσει επίσης την αξία της γής, 20,3 εκατ ευρώ και μαζί με τους τόκους άνω των 34 εκατ ευρώ
Δηλαδή ο Δήμος Αθηναίων θα υποστεί συνολική ζημία για τα επόμενα 37 χρόνια άνω των 106 εκατ ευρώ !!!
Ο Δήμος δεν έχει καμμιά δουλειά να παριστάνει τον επιχειρηματία φτιάχνοντας γήπεδα, κάνοντας πλουσιότερους του πλούσιους και φορτώνοντας βάρη (περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά) στο λαό. Αντίθετα οφείλει να φτιάξει πράσινους πνεύμονες, που από το 1995 έχουν θεσμοθετηθεί στον Ελαιώνα.Αποδεικνύεται μέγα ψέμα ότι δήθεν δεν έχουν λεφτά για πάρκα υψηλού πρασίνου.
Η Επιτροπή καλεί σε τους πολίτες της Αθήνας με τη δράση τους να αποτρέψουν αυτήν την ασύλληπτη επιδρομή κατά του περιβάλλοντος και κατά του δημοσίου συμφέροντος.Η καταστροφή της Πάρνηθας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Ο Ελαιώνας δεν θα γίνει τσιμεντώνας
Διαβάστε το αναλυτικό υπόμνημα:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ Σχετικά με τη νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ
Β.

8 σχόλια

  1. Φίλε λες, με το συμπάθιο, παπαριές.
    Πρώτον, ο δήμαρχος Αθηναίων ειναι δηλωμένος ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ.
    Δεύτερον, ο δήμος δεν μπαίνει μέσα 106 εκ. ευρώ, απλά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς σου ΔΕΝ εισπράττει 106 εκ. ευρώ.

    Δηλαδή, επένδυσε 35 εκ. ευρώ πήρε τη λεωφόρο και πρέπει, κατά σε, να πάρει και 106 εκ ευρώ !!!
    Χώρια που μετά τα 49χρόνια του μένει το οικόπεδο, το γήπεδο και οι λοιπές εγκαταστάσεις !

    Τα ετήσια έσοδα του δήμου από φόρους-τέλη του γηπέδου και των καταστημάτων τα υπολόγισες ?

    Μπας και είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ

    Με άλλα λόγια γιατί ο Βαρδινογιάννης να μη φεσωθεί άλλα 35 εκ(μείον την αξία της λεωφόρου, δηλαδή περί τα 15 εκ), να γίνει αυτός κύριος της έκτασης και να ΜΞΝ ΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    Αν ήμουν Βαρδινογιάννης αυτό θα έκανα και ΔΕΝ θα έμπλεκα με νοίκια και βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα αρχίσει διαμάχη τώρα μεταξύ ολυμπιακών και παναθηναϊκών... Τόσο ανόητοι είστε πια. Σταματήστε να προσκυνάτε σώβρακα και φανέλες και ασχοληθείτε με το ξεπούλημα του Ελαιώνα και με τον αέρα που θα αναπνέουν τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χθες...
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H μεγάλη διαφορά είναι ότι το Καραϊσκάκη ήταν ήδη κτισμένο ενώ ο ελαιώνας όχι.Όχικαι εδώ όλοι τα ίδια είναι.ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!! Τι Πλαστήρας τι Παπάγος!!! Συκοφάντες υβρiστές και λασπoλόγοι.
    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ του μαύρου και του κόκκινου φασισμού λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΠΙΣΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ" ΣΑΣ

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ...

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ !!!!!!!!

    Αϊντε παλι απ'την αρχη ....

    Dilalara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ.
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    Η ΔΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
    Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΚΙ ΣΤΑ Β.Π. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΟΧΙ!!!
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση