GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ‏!

. Της Ρ. Παυλέα ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ! Έκανα το λάθος να ζητήσω να μπω στο δίκτυο της HOL. Η εταιρία μου είχε παραπλανητικά υποσχεθεί ότι η τηλε...

.
Της Ρ. Παυλέα

ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ!
Έκανα το λάθος να ζητήσω να μπω στο δίκτυο της HOL. Η εταιρία μου είχε παραπλανητικά υποσχεθεί ότι η τηλεφωνική μου σύνδεση θα διακοπεί μόνο για «έξι ώρες». Όχι μόνο έχουν περάσει 5 ημέρες αλλά κανένας εκπρόσωπος της εταιρίας δεν απαντάει όταν ζητάς να συνδεθείς με το τεχνικό τμήμα, επικαλούμενη ότι «όλοι οι εκπρόσωποι της εταιρίας είναι απασχολημένοι»!
Σε αφήνουν ώρες να περιμένεις στο ακουστικό (που συνήθως είναι και το κινητό σου εφόσον το σταθερό είναι κομμένο) και παραμένεις τηλέφωνο γιατί προφανώς η εταιρία δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις αιτήσεις.
Εκτός αυτού, αφού μένεις χωρίς τηλέφωνο καλείσαι με ενοχλητικά τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρίες να πληρώσεις και ένα ρούτερ που είναι απαραίτητο για να συνδεθείς στο δίκτυο τους και το οποίο σου είχαν υποσχεθεί δωρεάν!
Κανένας Εισαγγελέας, από Ευελπίδων; Όλοι με τον Ζαχόπουλο ασχολείστε;

34 σχόλια

  1. Δύο βίντεος που πρέπει να δείτε.

    www.greektube.org/content/view/20600/2/

    www.greektube.org/content/view/20683/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Παυλέα προσπαθούμε να αλλάξουμε καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα ακούσει τη συμβουλή φίλων και γλίτωσα: ο ΟΤΕ είναι σκατά, οι εναλλακτικοί είναι σκατότεροι. Βλέπεις και στα ουσιαστικά πρέπει να βάζουμε συγκριτικό και υπερθετικό βαθμό πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην γίνεστε συνδρομητές σε εταιρίες χωρίς πραγματικά τηλέφωνα.
    Τα πενταψήφια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε στα δύσκολα να κρύβονται.

    ΟΤΕ; ΠΟΤΕ!

    Αλλά μακριά και από Τελλάς (φοβερά και ανυπέρβλητα προβλήματα στο δίκτυό τους), μακριά από HOL (μακρύ ιστορικό στην απάτη από εποχής Ερυθραίας ακόμα), μακριά από ΟΝ για την προκλητική πειρατική τους συμπεριφορά.

    Ο καλύτερος αυτή τη στιγμή παραμένει η Forthnet (άγνωστο για πόσο ακόμα) που δεν σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εκτός των άλλων δεν έχει και κανένα λόγο να κρύβεται, τηλέφωνο είναι το +30-210-9559000 (με κλήση σε εσωτερικό αν το γνωρίζετε). Η δική μας σύνδεση στην Ελλάδα είναι 4 γραμμές forthnet σε ειδικό router που τις αθροίζει σε ταχύτητα και απομονώνει αυτόματα αν πέσει μια.

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καί πού να δείτε τί θά πάθετε όταν Carrefour-οποιηθεί η ΔΕΗ !
    Κατά χιλιάδες θα τα κακαρώνουμε οι μεγαλύτεροι.
    Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Οι μέν ΄΄της μεταπολίτευσης'', Ελληνόγυφτοι τού κερατά. Οι νεώτεροι ? Άσε, '' άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες'' και συγγνώμη για τα κινέζικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το βιντεάκι είναι ότι πιο ευγενές και ρομαντικό.
    www.greektube.org/content/view/20609/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητοί, δε βρίσκω άλλη εξήγηση για το χάλι και την ασυδοσία, το σφάξιμο των αμνών-καταναλωτών, στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες, πέρα από το κάποιοι να βγάζουν άνομα χρήματα.
    οι μεν (ίσως πολιτικά πρόσωπα) να έχουν μετοχές σε αυτές τις εταιρείες, από την άλλη, όταν καταγγέλλονται οι εταιρείες στους αρμόδιους, να συντρέχει κατάσταση α λα πολεοδομία... να παίρνει λεφτά κάποιος να μη κάνει τη δουλειά του σωστά, να πληρώνεται μ μισθό από τις εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου ζητάνε χρήματα για το Router ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να κάνουμε παιδιά; Αυτά είναι τα παρεπόμενα της
    "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ".
    Δεν σας είχαν ενημερώσει φαίνεται.
    Σας την έδειξαν "τόση" και σας την έχωσαν "ΤΟΟΟΟΟΟΣΗΗΗ".
    Στην Ελλάδα ο όρος
    "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" σημαίνει οτι ο κάθε αγύρτης είναι ελεύθερος να κερδοσκοπεί εις βάρος του ανυπεράσπιστου πολίτη.
    Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω πακέτα:
    α) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    β) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    γ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    Το πακέτο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν το παραλάβαμε ακόμη. Το περιμένουμε.

    Αφελής Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλώς η κακώς ο ΟΤΕ παραμμένει ο πιο αξιόπιστος στις συνδέσεις σταθερης τηλεφωνίας και internet.
    Όσες εταιρείες ιδιωτικής τηλεφωνίας έχουν εμφανιστεί στην αγορά στην καλύτερη των περιπτώσεων ακολουθούν παραπλανητικές τακτικές διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς the bloopers team, άξιος ο μισθός σου μεγάλε! Παιδιά μακριά από Forthnet και από τους ρουφιαφιανοδιαφημιστές της. Χειρότερα από όλες είναι, προσωπικά της έχω κάνει μήνυση για ακριβώς τον ίδιο λόγο με αυτόν της ON. Ποτέ δεν απάντησαν σε email και φυσικά θέλεις ώρες για να συνδεθείς με άνθρωπο στο τηλ. ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ γιατί δουλεύει. Μία παράκληση στους ανθρώπους του press-gr: δείτε το θέμα της forthnet γιαί εκτός από απατεώνες είναι και άθλιοι εκμεταέυτές της αφέλειας των χρηστών του διαδικτίου μια και χρησ. "viral marketing" για να περάσουν την εικόνα της καλής εταιρείας μέσω σχολίων σε social media. Ουστ πληρωμένοι ρουφιάνοι bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πας στο διάολο ρε παλιομαλάκα που θα μας πεις "πληρωμένους" φτωχομπινέ;;; Πας στο διάολο αλητάμπουρα; Σε βρίσαμε εμείς;

    Οποιος θέλει ας μας πιστέψει, δεν εκβιάσαμε κανέναν, απλώς καταθέσαμε την δική μας εμπειρία για να βοηθήσουμε με αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε στο blog μου τη δική μου περιπέτεια με τη hol...

    Από άποψη τεχνικής υποστήριξης πάντως, όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα τα ίδια χάλια είναι.
    Έχω ακούσει τα ίδια προβλήματα να υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες. Υπάρχουν φυσικά και πελάτες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, και ίσως να είναι και περισσότεροι από αυτούς που έχουν προβλήματα.
    Το θέμα είναι τί κάνει η κάθε εταιρία όταν το πρόβλημα παρουσιαστεί. Το λύνει; και πόσο γρήγορα; Και κατά τη διάρκεια μέχρι την επίλυση του προβλήματος αν δεν φταίει ο πελάτης για αυτό, τελικά τον βάζουν να πληρώσει; Αυτό ισχύει για όλες τις υπηρεσίες όχι μόνο για ADSL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ είμαι HOL έμεινα 7 μέρες χωρίς τηλέφωνο – με ότι ακριβώς περιγράφουν – τώρα όμως (ένας μήνας) δεν έχω πρόβλημα. Τα μυστικά είναι 2
    1) Δεν τους ανήκουν τα καλώδια – μου το είπε ευθέως ο τεχνικός τους – και δεν έχουν δικαίωμα να τα ακουμπήσουν ( και λογικό να θέλετε …)
    2) Δεν έχουν τεχνικούς ….

    Από την άλλη αντέχει να πληρώνεις τον ΟΤΕ ??

    (Στην εταιρεία που εργάζομαι ΟΤΕ επέλεξα …..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχω ΗΟL 2 χρόνια αλλά μόνο adsl. Mαλάκας δεν είμαι να βάλω και τηλεφωνία σ αυτούς.
    Και μόνο όσο ενεργοποιούσαν το ιδιόκτητο δίκτυο τους μας είχαν σπάσει τα νεύρα με τις χαμηλές ταχύτητες.

    Και ο ΟΤΕ όμως που ακούγεται αξιόπιστος είναι πανάκριβος με τα κωλοπάγια του, μην κοιτάτε που συνηθίσαμε να τον πληρώνουμε ως νταβατζή μας.

    Επίσης δεν μπορεί να ξέρει κανείς σε ποιο βαθμό φταίνε οι ιδιωτικές εταιρίες για τα προβλήματα και σε ποιο ο ΟΤΕ κι ας βγάζει διαφημίσεις εξυπνακίστηκες ότι δεν φταίει αυτός.

    Είναι μπουρδέλο μπανανία η Ελλάδα και όταν πρόκειται για τεχνολογία είναι το μεγαλύτερο κωλοχανίο της ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ΟΤΕ ρε φίλε. Έκαναν 2 μήνες να μου κάνουν μεταφορά τηλ. στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο... Μαλακισμένα... Περιμένω να έρθει η Forthnet με το ιδιόκτητο το γαμημένο για να φύγω μια και καλή από τους δημόσιους υπάλληλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειμαι -δυστυχως- συνδρομήτης double play στη HOL και κλαιω απο τοτε. Εκαναν ακριβως τρεις μήνες να μου ενεργοποιησουν την συνδεση, οι υπάλληλοι ειναι ασχετοι και συνηθως αγενεις - τι να περιμενεις οταν τους δινουν 600 με 700 ευρω το μηνα?, το τεχνικό τμημα το αφημω ασχολίαστω γιατι θα πρεπει να βρισω και αποτις 25 Ιανουαριου που ενεργοποιηθηκε η συνδεση είχα τηλ και dsl για 2 μερες μόνο μεχρι σήμερα. ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΧΑ! ΧΑ! ας γελασω περαστικα μου για την κακη επιλογη μου να φυγω απο τον ΟΤΕ που ειναι για τα μπαζα αλλα ειναι ο μοναδικος που υποστηριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακριά απο forthnet.
    Εχει τις χειροτερες ταχυτητες και το ιδιοκτητο της δικτυο την χειροτερη ποιοτητα.
    Και οποιος ανηκει στο δικτυο της forthnet και γνωριζει απο τεχνικα στοιχεια ας κοιταξει λιγο τον θορυβο και την εξασθενηση της γραμμης του και θα δει οτι οι τιμες ειναι οι χειροτερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κατάσταση με τους εναλλακτικούς πάροχους είναι τραγική. Έχω HOL εδώ και ένα μήνα και από τις 30 μέρες τις 5-6 δεν είχα τηλέφωνο τις υπόλοιπες έχω ΣΥΝΕΧΩΣ προβλήματα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αν ζητήσω διακοπή και αλλάξω σε ΟΤΕ πάλι μου ζητάν και πρόστιμο 90 ΕΥΡΩ. Οι αρχές (ΕΕΤΤ και δικαιοσύνη) ως συνήθως μας έχουν αφήσει βορά στις ορέξεις των νταβατζήδων που είναι πίσω από τις εταιρίες αυτές. ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εγώ μία από τα ίδια με τετράμηνη ταλαιπωρία. Προχωρήστε σε επίσημη καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ., καταγγείλτε την σύμβασή σας (έχετε τέτοιο δικαίωμα) και τραβήξτε και κανένα εξώδικο για αλλοιώς δεν βάζουν μυαλό. Επέστρεψα στον Ο.Τ.Ε. και ξαναβρήκα την υγειά μου. Όσο για το ότι τα καλώδια είναι τού Ο.Τ.Ε. και άρα οι καθυστερήσεις είναι σαμποτάζ τού Ο.Τ.Ε. έχω ένα απλό ερώτημα: Αφού η ιδιωτική εταιρεία έχει ιδιωτικό δίκτυο και φταίει ο Ο.Τ.Ε. για το ότι καθυστερεί να μου ενεργοποιήσει τις συνδέσεις, τότε γιατί όταν έκανα επίσημη καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. δεν βγήκε η ιδιωτική εταιρεία να πει ευθαρσώς ότι φταίει ο Ο.Τ.Ε. αλλά έκανε την πάπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα…

    - Τη δεκαετία του 80, οι κλήσεις ήταν φθηνές, αλλά ήταν δύσκολο να αποκτήσεις τηλέφωνο (μεγάλη αναμονή για σύνδεση, ακριβή εγκατάσταση γραμμής)
    - Αργότερα βελτιώθηκε η κατάσταση οι αστικές κλήσεις εξακολουθούσαν να είναι φθηνές, αλλά η ποιότητα των αναλογικών γραμμών ήταν χάλια
    - Μπήκαμε στην ψηφιακή εποχή, οι γραμμές έμπαιναν γρήγορα, η ποιότητα των κλήσεων ήταν καλή, αλλά ο ΟΤΕ ακριβός. Οι αστικές κλήσεις είχαν καταστεί πολύ ακριβές.
    - Επιτέλους ήρθαν οι άλλες εταιρίες που θα έβαζαν τέλος στην «κερδοσκοπία» του ΟΤΕ…αλλά απ’ότι φαίνεται μας γύρισαν πάλι πίσω στη δεκαετία του 80. Για να επικοινωνήσεις πρέπει να είσαι απλά τυχερός…σημειωτέον ότι δεν είναι και τόσο φθηνές...στοιχίζουν μαζί με το DSL, πάνω από το 6% του μέσου μηνιαίου μισθού στην Ελλάδα

    Ελλάς στο μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το έχω ξαναπει σε άλλο post μου στο site. Όλοι οι εναλλακτικοί (και ενδεχόμενα και ο μη εναλλακτικός) είναι απατεώνες σε βάρος της πλάτης όλων μας, και οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα, και οι εφημερίδες και τα media έχουν πνίξει όλο αυτό το super scandalo που αφορά την τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων. Τα ίδια και χειρότερα έχω περάσει με την on telecoms (off telecoms έπρεπε να την λενε), όπου έχω κάνει την αίτηση να συνδεθώ πριν 5 μήνες, και είμαι εδώ και 2,5 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Παρά τις απειλές για μυνήσεις κτλ δεν γίνεται τίποτα, ενώ όταν μου έστειλαν έναν τεχνικό, αυτός έκατσε ένα λεπτό, απλά επιβεβαίωσε αυτά που τους είπα τηλεφωνικά, και μετά μου άφησε ένα χαρτί ότι θα κοινοποιηθεί το πρόβλημά μου στον ΟΤΕ (και είπε απλά ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ!!!-όπως στην διαφήμιση). Άρα τελικά ενώ είμαι συνδρομητής στην on, φταίει ο ΟΤΕ! Και εγώ από ποιόν θα ψάξω να δικαιωθώ? Και ποιόν να μυνήσω? Και γιατί να ψάχνω εγώ ποιόν να μυνήσω, αφού το πρόβλημα είναι μαζικό (και όχι ατομικό δικό μου?). Γιατί δεν επεμβαίνει η ΕΕΤ?(να τους πάρει την άδεια ή να απαγορέψει να γράφουν νέους συνδρομητές πριν να εξυπηρετήσουν τους παλιούς?) Γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πήρες καφετιέρα δεν το ήξερες οκ αλλά δεν ρώταγες???


    Ποιος είναι ο ρόλος του Καθηγητή Αλεξανδρή Προέδρου της ΕΕΤΤ γιατί δεν λέτε τίποτα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aparadekti i HOL....mono provlimata. Exw adsl sto spiti, xalase to router exei perasei enamisi minas kai akoma na steiloun kainourgio. Sta tilefona den apantaei kanenas! Kai nomiza oti eixa na kanw me sovari etairia...

    Bravo sas k. KOKKALI


    naf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν θα κάνω έμεση διαφήμιση του που είμαι συνδεδεμένος. Όμως αυτός ο Μανασής (πρώην γενικός του ΟΤΕ) της ΟΝ είναι μετά τον Κόκαλη ο δεύτερος μεγαλύτερος μιζαδόρος της Siemens. Περιμένετε το επόμενο διάστημα και θα δείτε.

    Καριόληδες μιζαρπάχτες του ΟΤΕ, διοικήσεις και συνδικαλιστάδες που δεν έχετε για xρόνια δουλέψει, πρέπει να σας πασαλείψουν με πίσα και πούπουλα και να σας διαπομπεύουν σε όλη την επικράτεια

    Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανείς απο το blog, εκείνο το αρχιλαμόγιο ο Μαρτιγόπουλος της COSMOTE πόσα κονόμησε από MIEZENS ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8.50

    Είναι σίγουρο ότι δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις.
    Η απώλεια στο LL εξαρτάται από την ποιότητα του καλωδίου και την απόσταση από το DSLAM. Το καλώδιο (LL) ανήκει στον ΟΤΕ και το ίδιο η συντήρησή του.
    Ο θόρυβος (S/N) εξαρτάται από την ένταση του σήματος στο router σου, από το είδος της συνολικής καλωδίωσης και την όδευση της.

    Αν έχει κακό S/N (μικρότερο του 12-10 dB) βάλε καλύτερα καλώδια, βάλε καλύτερα φίλτρα/διαχωριστές, χρησιμοποίησε καλύτερες μπρίζες.

    Χαμηλή ένταση σήματος σημαίνει ότι είσαι μακριά από το κέντρο, ζήτα έλεγχο γραμμής. Ακόμα κι αν δεν βελτιώνεται θα "παίξεις" με πχ 16 αντί 24 Mbps.

    Μην αναφέρεις στην τύχη μεγέθη που δεν κατανοείς τι σημαίνουν, σε τι αντιστοιχούν. Ενδεικτικά σου λέω LL/Att=17(περίπου 1.2Κm), S/N=36db με όλη την εγκατάσταση του κτηρίου σε sftp και cat6e.

    ζήλια ψωριάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 11/2007 ΣΤΗΝ HOL ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ HOL!! TO ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ HOL ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΑΙΛΟΓΙΕΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ...
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ 30 χρόνια. Τα τελευταία 10 έχω ISDN, τα τελευταία 8 internet, τα τελευταία 3 ADSL, και τους τελευταίους 6 μήνες CONNEX (40% φθηνότερα από το κοινό ADSL). Πληρώνω το ένα δέκατο του εισοδήματός μου σε ΟΤΕ/COSMOTE αλλά δεν έχω παράπονο. Μιλώντας τους με καλό τρόπο, φιλικά και υπομονετικά, αν/όταν κάτι συμβεί βοηθάνε και όλα λύνονται.

    Αυτά που διαβάζω εδώ πέρα για τους εναλλακτικούς είναι εξωφρενικά! Η μόνη μου εμπειρία από τη Forthnet είναι το e-mail μου στη δουλειά. Χίλιες φορές το Outlook του ΟΤΕ.

    ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. H hol μας σπάσει τα νεύρα. Ανά δύο εβδομάδες δυο μέρες χωρίς τηλέφωνο. Τηλεφωνική υποστήριξη γελοία. Συνεχώς στην αναμονή και ποτέ σύνδεση με το "τεχνικό προσωπικό". Το χειρότερο είναι η παραπλανητικέσ διαφημίσεις και το ότι τολμάνε να ζητάνε κανονικά το πάγιο. Είναι απαράδεκτοι. Έχουμε δύναμη και πρέπει να τη δείξουμε. Ομαδική αγωγή; Ενημέρωση όλων των blogs; Κάτι πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κλασσικό θέμα με παράπονα καταναλωτών για τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

    Ξεκινάμε από τα βασικά: Οι εταιρίες έχουν σκοπό το κέρδος.

    Έχω τηλέφωνο ΟΤΕ και internet από vivodi (shared LLU). 2 μήνες+ για να γίνει η σύνδεση στο internet (vivodi μου έλεγε ότι δεν είχε έγκαταστησει ο ΟΤΕ ενα καλώδιο).

    Μετά από την πρώτη αυτή μεγάλη ταλαιπωρία, όλα πάνε καλά. Ένα χρόνο τώρα είμαι ΟΚ.

    Το συμπέρασμά μου είναι ότι οι πάροχοι δεν βγάζουν πολλά λεφτά από την παροχή internet. Συνεπώς δεν έχουν πολύ και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό για να αντιμετωπίσει τους καταναλωτές. Το helpdesk τους είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Τι να σου κάνει και η τηλεφωνήτρια με €600; Στην αναμονή θα σε βάλει. Από την άλλη οι πάροχοι ξέρουν να κάνουν τρελή διαφήμιση για τις υπηρεσίες που -εν τέλει- προσφέρουν. Το ψυχολογικό κόστος για τους καταναλωτές είναι πολλές φορές μεγάλο.

    Αντιμετώπιση:
    Τα παράπονα στην ΕΕΤΤ και άμεση ενημέρωση των καταναλωτικών οργανώσεων και των blog. Χωρίς υπερβολές για να μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Κάποτε θα διορθωθεί και αυτή η κατάσταση.

    remle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμπειρία από HOL : Αίτηση για Double Play έκανα τον Ιούνιο του 2007. Τον Δεκέμβριο του 2007 δεν με είχαν ακόμα συνδέσει (εντάξει έχω άπειρη υπομονή...). Τους χαιρέτησα μετά από πολλά-πολλά τηλεφωνήματα και ώρες αναμονής και πήγα στην NetOne. Σε ένα μήνα και κάτι μέρες με συνέδεσαν και από τότε όλα ΟΚ.
    Με την HOL δεν μπορούσε κανένας να μου πει γιατί η τόση καθυστέρηση και φυσικά δεν κατάφερα να μιλήσω με κανέναν "υπεύθυνο" ή προϊστάμενο. Απαράδεκτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; είμαι περίπου 5 χρόνια στο διαδίκτυο με την forthnet τα δύο πρώτα με pstn και μετ ά ADSL και δεν έχω μεγάλα παράπονα, αν αφαιρέσεις πως ενώ υπόσχεται στις δικές της γραμμές "ως 24 Mb" και εγω δεν έχω ξεπεράσει ένα χρόνο τώρα τα 4 με 5!!! Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, αν και καθυστερεί πλέον εκνευριστικά παραπάνω απο 25 με 30' είναι νομίζω άψογη απο κει και πέρα. Όσο για την τηλεφωνία που είμαι τρία χρόνια τώρα (πληρώνοντας ακόμα όμως το πάγιο του ΟΤΕ) δεν είχα ποτέ παράπονο!Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό το νέο σύνθημα "ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ" μετά από τόσα που μας έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.. Λίγο μαζοχισμός μου ακούγεται η όλη ιστορία.. Απο κει και πέρα σε γενικές γραμμές το μη χείρον βέλτιστο διαλέγει ο καθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση