GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...περιπέτεια με την ON Telecoms...

. Αληθινή ιστορία: 1. H ON Telecoms δέχεται τηλεφωνική αίτηση από ιδιώτη για κάποιο από τα πακέτα της που περιλαμβάνει τηλεφωνία και intern...

.
Αληθινή ιστορία:
1. H ON Telecoms δέχεται τηλεφωνική αίτηση από ιδιώτη για κάποιο από τα πακέτα της που περιλαμβάνει τηλεφωνία και internet (κατάργηση του ΟΤΕ)
2. Η τηλε-πωλήτρια στέλνει με fax την αίτηση και τους όρους της σύμβασης για να την υπογράψει ο ιδιώτης-πελάτης και να την στείλει πίσω με fax.
3. Ο υποψήφιος πελάτης διαβάζοντας τους όρους της σύμβασης, αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει να προχωρήσει την αίτηση, και όχι μόνο δεν στέλνει πίσω υπογεγραμένη την αίτηση, αλλά αντίθετα την στέλνει με διαγραμμένα όλα τα στοιχεία και με ρητή σημείωση από κάτω ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην σύναψη σύμβασης.
4. Σε περίπου ένα μήνα και χωρίς καμία προειδοποίηση κόβεται ο ΟΤΕ και το internet του υποψήφιου πελάτη.
5. Το "θύμα" περνάει ώρες ολόκληρες προσπαθώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ON-Telecoms αλλά το αρμόδιο τμήμα στο οποίο τον παραπέμπουν ή τον έχει σε ατέρμονη αναμονή, ή δεν απαντάει.
6. Το "θύμα" στέλνει απειλητικό mail στο οποίο δεν πέρνει καμία απάντηση. Στέλνει το ίδιο μήνυμα με fax. Η μόνη αντίδραση : SMS στο κινητό του θύματος με μήνυμα "η σύνδεσή σας με την ON TELECOMS είναι on από σήμερα. Συγχαρητήρια" !!! (ειρωνεία ??).
7. Το "θύμα" απευθύνεται στον ΟΤΕ όπου του λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διότι ο ΟΤΕ έχει σύμβαση ειδικά με την ON TELECOMS να κόβει τις δικές του συνδέσεις αυτόματα (χωρίς προειδοποίηση προς τον πελάτη του) προκειμένου να τον καρπωθεί η ON TELECOMS. Η προισταμένη μάλιστα αναφέρει ότι γνωρίζει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και ότι η ON TELECOMS "έχει τσιμπήσει πολλούς πελάτες με αυτόν τον τρόπο".
Μήπως έχει σχέση το οτι ο κύριος Νίκος Μανασής ένας από τους ιδρυτές και Πρόεδρος σήμερα της εταιρείας έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΤΕ και της COSMOTE αφού πρίν πέρασε από πολλές διοικητικές θέσεις στον ΟΤΕ, και προφανώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα;;;
Γιατί επιτρέπεται ειδικά σε αυτή την εταιρεία να αυθαιρετεί και να παρανομεί με αυτό τον τρόπο;;; Πόσα τέτοια θύματα πρέπει να υπάρξουν πριν ασχοληθεί κάποια αρχή με το θέμα;;; Και ποιός θα αποζημιώσει τα θύματα για την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση;; (ο ΟΤΕ μόνο ζητάει 50 ευρώ για τέλη επνασύνδεσης !). Τα δικαστήρια ίσως μετά από 5-6 χρόνια για όποιον έχει το κουράγιο να το πάει δικαστικά.
Επειδή η ON-TELECOMS δεν καταλαβαίνει ότι το όνομα μιας εταιρείας δεν χτίζεται μόνο με φανταχτερές διαφημίσεις ενώ από πίσω κρύβονται παγαποντιές, οι υποψήφιοι πελάτες της πρέπει να γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν.
ON Telecoms = μπλέξιμο και εκβιασμός
Κ.Π.

21 σχόλια

  1. Είμαι και ο ίδιος παθόν από την εταιρία αυτή. Θα πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai kaneis den prokeitai na kanei tipota. exw perasei ta pandeina me tin on kai pragmatika xerw ki allous, anarwtiemai giati kaneis, ma kaneis, akoma kai i enwsi katanalwtwn den kanei kati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. EETT, TURN THAT FUCKING THING OFF!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ, συμπάσχω μαζί σου.
    η λύση είναι μία για σένα:
    τηλέφωο εδώ και τώρα στο 134, για επιστροφή στον οτε coνx
    γίνεται χωρίς να ρωτηθεί η οντελεκομς μεσα σε 2 ως 12 εργ΄λασιμες

    καντο αμέσως
    θα σου στειλουν μια αιτηση να τη συμπληρώσεις και να τη στειλεις με φαξ στο 21034,..580..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta ka8ikia ths eettt

    sth synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να κάνουμε παιδιά; Αυτά είναι τα παρεπόμενα της
    "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ".
    Δεν σας είχαν ενημερώσει φαίνεται.
    Σας την έδειξαν "τόση" και σας την έχωσαν "ΤΟΟΟΟΟΟΣΗΗΗ".
    Στην Ελλάδα ο όρος
    "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" σημαίνει οτι ο κάθε αγύρτης είναι ελεύθερος να κερδοσκοπεί εις βάρος του ανυπεράσπιστου πολίτη.
    Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω πακέτα:
    α) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    β) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    γ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    Το πακέτο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν το παραλάβαμε ακόμη. Το περιμένουμε...

    Αφελής Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί η ΕΕΤΤ την αφήνει να λειτουργεί;
    Δεν μπορεί να καταδικαστεί έστω για παραπλανητική διαφήμιση;
    Μια ομαδική μήνυση παθόντων για παραπλάνηση τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θα γίνει με αυτόν τον καριόλη σπαμερά με το κωλομπλόγκ του; Μας έχει πρήξει τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταβ φύγεις από το πάγιο του ΟΤΕ και πας στον ΠΑΡΟΧΟ χωρίς ΠΑΓΙΟ, ο αριθμός κλήσης του τηλεφώνου σου μένει ο ίδιος, αλλά ... αν΄ηκει στον νέο πάροχο.

    Ετσι, αν θελήσεις να διακόψεις τη συνεργασία μαζί του και να ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ, παθαίνεις τα εξής :
    - Χρηματική ποινή περί τα 70 ευρώ (αν δεν έχεις κλείσει τουλάχιστον 12μήνες στον πάροχο)
    - ΔΕΝ παίρνεις πίσω τον αριθμό κλήσης του τηλεφώνου σου. Συνήθως, ο αριθμός κλήσης σου αλλάζει !!!
    Εχει συμβεί με πολλούς "παρόχους", οπότε την έβαψες !

    ΣΤΓΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.

    Εχουμε από τα ακριβότερα τέλη τηλεφωνίας και γρήγορου internet ατην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den boro na katalabo ti ginetai se auti ti xwra .... idika ws pros tis ipiresies pou poulane diafores eteries,,,...

    se genikes grammes prepie na eisai poli prosextikos ..... gia na min peseis sti "FAKA" prpie na exeis kani ereuna agoras.... prin tin anazitisi i agora tou prointos... alla otan erxomaste sto zitima paroxwn tilefwnias kai Internet ..... i koroideia brisketai sta upsi ...

    einai pragmatika aparadekto na mas koroideuoun etsi OI HOL , Forthnet , Tellas mono kai mono gia to kerdos...

    Telika o Ote einai o kaliteros apo olous .. toulaxiston auto pou diafimizei... sto parexei den sou leei psemata ... aparadektes eteries,,, saS efxomai olopsixa na klisetai ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, αυτός ο Μανασής είναι μετά τον Κόκαλη ο δεύτερος μεγαλύτερος μιζαδόρος της Siemens. Περιμένετε το επόμενο διάστημα και θα δείτε.

    Καριόληδες μιζαρπάχτες πρέπει να σας πασαλείψουν με πίσα και πούπουλα και να σας διαπομπεύουν σε όλη την επικράτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το έχω ξαναπει σε άλλο post μου στο site. Όλοι οι εναλλακτικοί (και ενδεχόμενα και ο μη εναλλακτικός) είναι απατεώνες σε βάρος της πλάτης όλων μας, και οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα, και οι εφημερίδες και τα media έχουν πνίξει όλο αυτό το super scandalo που αφορά την τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων. Τα ίδια και χειρότερα έχω περάσει με την on telecoms (off telecoms έπρεπε να την λενε), όπου έχω κάνει την αίτηση να συνδεθώ πριν 5 μήνες, και είμαι εδώ και 2,5 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Παρά τις απειλές για μυνήσεις κτλ δεν γίνεται τίποτα, ενώ όταν μου έστειλαν έναν τεχνικό, αυτός έκατσε ένα λεπτό, απλά επιβεβαίωσε αυτά που τους είπα τηλεφωνικά, και μετά μου άφησε ένα χαρτί ότι θα κοινοποιηθεί το πρόβλημά μου στον ΟΤΕ (και είπε απλά ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ!!!-όπως στην διαφήμιση). Άρα τελικά ενώ είμαι συνδρομητής στην on, φταίει ο ΟΤΕ! Και εγώ από ποιόν θα ψάξω να δικαιωθώ? Και ποιόν να μυνήσω? Και γιατί να ψάχνω εγώ ποιόν να μυνήσω, αφού το πρόβλημα είναι μαζικό (και όχι ατομικό δικό μου?). Γιατί δεν επεμβαίνει η ΕΕΤ?(να τους πάρει την άδεια ή να απαγορέψει να γράφουν νέους συνδρομητές πριν να εξυπηρετήσουν τους παλιούς?) Γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας? Κάποιοι μου είπαν κάνε μυνήσεις. Καλά, αυτές θα δικαιωθούν, αν δικαιωθούν σε 5-6 χρόνια, να πάρω κάποια ψίχουλα και να έχω ξοδέψει μια περιουσία σε δικηγόρους. Η μόνη λύση προστασίας είναι το κράτος (ΕΕΤΤ ή εισαγγελέας), οι οποίοι όμως είναι ανύπαρκτοι, είτε λόγω ανικανότητας, είτε γιατί τα παίρνουν (miezens). Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ο αρμόδιος της ΕΕΤΤ να σχολιάζει ότι η κατάσταση με τους εναλλακτικούς είναι απαράδεκτη (λες και δεν είναι η αρχή που εκπροσωπεί η υπεύθυνη ώστε να μεριμνά να μην είναι η κατάσταση απαράδεκτη). Είναι σαν ένας πυροσβέστης να βλέπει ένα σπίτι να καίγεται και αντί να το σβήσει, που είναι η δουλειά του, να λέει, πωπω είναι απαράδεκτο να καίγεται το σπίτι. Ουστ ρε ξεφτίλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΕΤΤ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ OFF, ΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ OFF ΤΗΝ ΕΕΤΤ. Δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να βρίζει συνέχει, και εσείς να σφυρίζετε αδιάφορα. Είτε είστε ανίκανοι είτε συμβαίνει κάτι ύποπτο. (μήπως η ΕΕΤΤ έχει στελεχωθεί από άτομα πρώην ΟΤΕ, και τα άτομα αυτά να έχουν κολητιλίκια με τον Μανασή?). Δεν εξηγείται να έχουμε βάλει την ΕΕΤΤ να μας προσέχει από τέτοιες λαμογιές και η ΕΕΤΤ αντί να μας προσέχει να χαιδεύει τους απατεώνες!!!Είστε ύποπτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε, otherbet,

    τι απόδοση δίνεις στο: "Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, θα τραβάνε έξω απ' τα σπίτια -απ' τα μαλλιά- πολιτικούς, πλούσιους και μεγαλο- "Α-Ρ-Δ" και θα τους σφάζουν στεγνά - στιγνά στο γόνατο";?;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εζησα ακριβως την ιδια ιστορια με την on.
    αν υπαρχουν και αλλοι απο την ανωτερω που θελουν να προχωρησουμε μαζικα σε αγωγες ας αφησουν καποιο μηνυμα για να μπορεσουμε να τα πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχει παραγίνει το κακό και η ΕΕΤ τους χαιδεύει, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται συγκεκριμένη καταγγελία στην ΕΕΤ, άμεσα από τον καθένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά, ψυχραιμία.

    Κάνετε επώνυμη, έγγραφη αναφορά με όλα τα γεγονότα που σας συνέβησαν στην ΕΕΤΤ. Καλό είναι να θυμάστε ημερομηνίες. Επίσης, στείλετε τη συγκεκριμένη αναφορά σε καταναλωτικές οργανώσεις. Τέλος, αφαιρέστε τα προσωπικά σας στοιχεία και στείλετε την αναφορά αυτή σε blogs.

    Τα πρώτα 2 τα κάνετε για να σας βοηθήσουν. Γνωρίζω πως η ΕΕΤΤ μέσα σε ελάχιστες ημέρες επικοινωνεί με την εταιρία για το ζήτημά σας και σας απαντάει. Το τρίτο το κάνετε για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αμάν πια με τον Μανασή! Λύσσα κακιά!

    Ένας καλός και έντιμος άνθρωπος πέρασε από τον ΟΤΕ και τον έχετε ξεσκίσει!

    Τι σχέση έχει το περιστατικό που περιγράφεις με τον Μανασή, ο οποίος ως Πρόεδρος δεν έχει καμμία αρμοδιότητα στην ON πέρα από το να διαβάζει καμμιά εφημερίδα;

    Έλεος ρε γαμώτο!!!


    Υ.Γ. Όσο για τον φίλο που είπε για τη Siemens και τις μίζες, περίμενε και θα δεις. Όλοι θα είναι μέσα εκτός από τον Μανασή.

    Παρατήρηση:
    Πολύ εύκολη την έχετε τη λάσπη. Άει στο διάολο πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειμαι παθων. Οσα διαβαζετε ειναι αληθεια. Ειναι εκπληκτικο που συμβαινει σε τοσους πολλους και δεν εχει γινει εθνικο θεμα.

    Μακρια από την On Telecoms (και η Forthnet απατεώνες ειναι). ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα έχω ξαναγράψει σε άλλο σχετικό Post, και συγγνώμη για την επανάληψη... Δεν είναι μόνο η ON, η Forthnet, η HOL και οι λοιποί εναλλακτικοί.. είναι και ο Σταθερός παλιός μας γνωστός χοντρά μπλεγμένος... Είχα (και έχω ακόμα) 3 isdn γραμμές και σε μία από αυτές adsl, και οι τρείς αυτές είναι επαγγελματική εγκατάσταση (εταιρεία ΕΠΕ όχι ατομική...). Μια μέρα, στα καλά καθούμενα, το γραφείο μου δεν είχε τηλέφωνο, δεν είχε Internet τιποτα... Μετά από 2 ημέρες, άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα, αλλά ζητούσαν καποιανού το σπίτι και όχι την εταιρεία μου... Οι πελάτες μου με καλούσαν στο κινητό μου και μου λέγανε ότι οι γραμμές του γραφείου χτυπούσαν σε κάποιου το σπίτι... Τελικά μετά από μια βδομάδα (έπεσε και ΣΚ) κατάφεραν να έχω κανονικές γραμμές τηλεφώνου αλλά όχι adsl.... Κάποιος "υπεύθυνος" είχε συνδέσει τις γραμμές αλλού για αλλού με αποτέλεσμα η γραμμή που ήταν adsl δεν ήταν πλέον συνδεδεμένη στο adsl, ενώ μιά άλλη είχε adsl χωρίς φυσικά να είναι εκμεταλλεύσιμο...Και όλα αυτά τα βρήκα μόνος μου...γιατί οι "τεχνικάρες" του ΟΤΕ μου λέγανε άν έχω αλλάξει συσκευές....
    Και όταν ζήτησα να μου κάνουν κάποια πίστωση έστω για την ταλαιπωρία της επιχείρησης, μου είπανε να κάνω αίτηση !!!!!!!
    Μόνο η ΕΕΤΤ φταίει !!!!! Η κάθε επιχέίρηση μπορεί να αυθαιρετεί ηθελημένα ή άθελά της... ο ελεγκτικός μηχανισμός όμως, πρέπει να ελέγχει και να καθορίζει τις σωστές λειτουργίες και να φροντίζει για την συμμόρφωση όλων στους κανόνες.... ΑΛλά αυτά ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας για την Ελλαδίτσα μας... άλλωστε αν όλα δούλευαν σωστά, τώρα δεν θα είμαστε στο blogspot....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση