GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Υπό έρευνα" και ο Τόμας Μίλερ...

. ...για τις μίζες της Siemens στη χώρα μας!!! . Αν προχωρήσουν σε βάθος οι έρευνες για το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens στη χώρα μας,...

.
...για τις μίζες της Siemens στη χώρα μας!!!
.
Αν προχωρήσουν σε βάθος οι έρευνες για το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens στη χώρα μας, άλλο ένα πρόσωπο θα βρεθεί στο "μικροσκόπιο". Πολύ ιδιαίτερο όμως. Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Μίλερ. "Ο ρόλος που έπαιξε ήταν σύμφωνος με τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης του ή όχι;" είναι ένα ερώτημα που ήδη απασχολεί τα παρασκήνια. Κάποιοι λένε ότι ο κ. Μίλερ βοήθησε την SAIG να πάρει τη "δουλειά" με τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι η "δουλειά" που τώρα ψάχνεται αν δόθηκαν μίζες από την Siemens και σε στελέχη της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και σε ποια στελέχη.
Ο κ. Μίλερ αντικαταστάθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων το φθινόπωρο του 2004 και λίγες εβδομάδες πριν (...) από τις αμερικανικές εκλογές εκείνης της χρονιάς. Βιαστικά βιαστικά, δηλαδή. Επίσης, συνέβη το παράδοξο να μην συνεχίσει την διπλωματική καριέρα του αλλά πήγε στον ιδιωτικό τομέα. Γαι να το πούμε διαφορετικά, απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση Μπους.

94 σχόλια

  1. Διαβάστε στο
    http://www.troktiko.blogspot.com για το αλβανικό κόμμα στην ελλάδα, ε ρε γλέντιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλβανικό κόμμα στην ελλάδα, ε ρε γλέντιαααα

    --------

    εκεί θα πάνε όλοι οι συριζίτες.
    τζάμπα το τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι, επειδή η γνώση είναι δύναμη και επειδή σ’ αυτή την δύσμοιρη χώρα οι πολίτες είναι απροστάτευτοι από τους εγκληματίες και τους απατεώνες γενικά, θα ήθελα να σας ενημερώσω για να μην πέσετε και εσείς θύματα εξαπάτησης και διότι η μόνη προστασία μας είναι η γνώση σας ενημερώνω ότι η ΒΑΣΕΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ από την Αμφιλοχία κάτοικος Αγ. Φιλοθέης με μια κόρη και χήρα, παρουσιάζετε ως μηχανικός και χημικός και ιδιοκτήτρια τεχνικής εταιρίας έχει εξαπατήσει επανειλημμένος πολλούς συμπολίτες μας η δράση της δε είναι Πανελλαδική έχει δε καταδικαστεί αρκετές φορές και όμως κυκλοφορεί ελεύθερα και συνεχίζει να κάνει τα ίδια, προσοχή όσοι θέλετε να κτίσετε η έχετε θέματα κληρονομιάς, έχει δε καταφέρει να εξαπατήσει και μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το μήνυμα αυτό παρακαλώ να το διαδώσετε και σε άλλους.
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ σκατοφατσα αυτος ο Μιλερ
    ρε παιδακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το SHOPPING THERAPY,

    Το νέο ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ===============================

    Οι εχθροί της κυβέρνησης για να πλήξουν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πρωθυπουργό που υπήρξε σε αυτή τη χώρα, μετά από τον πρεσβύτερο ΚΚ, επιδίδονται ασυστόλως σε αγορές, κοινώς στο λεγόμενο "σόπιν θέραπι (Shopping Therapy)".

    Έτσι, μετά το Jumping Therapy, στο οποίο επεδόθη ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, υπηρέτης αλλοτρίων της Ν.Δ συμφερόντων (του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα), οι ποικιλλώνυμοι εχθροί του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ανεκάλυψαν ΝΕΟ ΟΠΛΟ, το Shopping Therapy.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και επομένως την αμφισβήτηση της ικανότητος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας να πατάξει την ακρίβεια (προεκλογική υπόσχεση).

    Μου έλεγε γείτονάς μου πως στο φούρνο μας, ένας τύπος-κραγμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πήγε 3 φορές στο φούρνο και αγόρασε 17 κιλά ψωμί. Μετά από λίγη ώρα ο φούρναρης-ως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά- ανέβασε την τιμή της φρατζόλας κατά 22 λεπτά.

    Αλλος μου έλεγε, ότι διάφοροι σαμποταριστές της κυβέρνησης αγοράζουν ανανάδες, ντομάτες, αγγουράκια και στη συνέχεια τα πετάνε στα σκουπίδια.

    Προτείνω καλοί μου φίλοι, να τουφεκίζεται με συνοπτικές διαδικασίες όποιος βγαίνει από super market, φούρνο, φαρμακείο, μανάβικο, έβγα, ψιλικατζίδικο, κ.λπ.

    Αλλωστε ο υπουργός μας ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το δήλωσε καθαρά και ξάστερα:

    "Για την ακρίβεια φταίει το shopping therapy".

    Κατόπιν τούτου, ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του shopping therapy.

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: Μην αγοράζετε τίποτα από την Ελλάδα. Κάντε τα ψώνια σας στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ελβετία, στα Σκόπια, στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... κι όταν καμιά φορά γέρνω πρός τα πίσω, ακούω τα μαλλιά μου ν' ασπρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν το 2004 κάθε μέρα ο Μίλερ επισκεπτόταν Υπουργούς! Κάθε μέρα όμως! Για να πιέσει....και για να πέσει!!!!!
    Τώρα που δουλεύει? στη Siemens USA?

    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

    ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ "00ALBAN"

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ.... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???




    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒAΝΟΦΩΝΩΝ"


    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    'Ετσι θα ονομάζεται το κόμμα του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη είναι έτοιμη και ρυθμίζει τα πρακτικά ζητήματα για την παρουσία του στην Αθήνα. Κάποιες πληροφορίες θέλουν επικεφαλής αυτού του κόμματος τον Οδυσσέα Τσενάι (τον θυμάστε από τις αντιδράσεις στις μαθητικές παρελάσεις) ο οποίος σήμερα σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στη Βοστώνη. Πίσω απ'το πολιτικό εγχείρημα φαίνεται οτι βρίσκεται, ως οικονομικός υποστηρικτής και ευεργέτης η American Bank of Albania που διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην Ελλάδα και ανήκει κατα 100% στο Λόμπι των Αλβανοαμερικανών. Πάντως στην Αλβανία το θέμα όχι απλώς είναι γνωστό αλλά συζητείται ακόμα και επίσημα σε όλα τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμιστε τουσ αλβανους

    φωτια και τσεκουρωμα στους αλβανους

    καψτε τους πριν μας καταλάβουν

    στη Γερμανια οι έλληνες ακόμα δεν έχουν δικαιώματα ,, οχι να κανουνε και κόμμα


    κια τους τούρκους που σήκωσαν κεφάλι, τους έκαιγαν κάθε τόσο για να είναι φρόνμοι

    ΖΗΤΩ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω η ιστορία με τους αλβανούς μαφιόζους που κολάει με τον Μίλερ ? Στο πρακτοριλίκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάστε στο site της Public Issue την έρευνα για την υπόθεση siemens

    τι πιστεύει ο κόσμος για το ποιός εμπλέκετε στην υπόθεση αυτή

    http://www.publicissue.gr/?p=109#2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά τι νόημα έχει η δημιουργία αυτού του κόμματος αφού οι Αλβανοί και οι άλλοι μετανάστες δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kalimera.
    Xthes an kai apergousan oi dimosiografoi, sto MEGA egine perigrafi tou agwna tis AEK gia to Kypello UEFA. Gia to spasimo tis apergias eyxaristoume kai to MEGA kai ton proedro tis ESIEA Pano Sompolo pou ergazetai sto megalo kanali kai asfalws kalyptei ti xthesini kinisi tou MEGA afou mexri twra den exei kanei kapoia episimi diamartyria apo tin istoselida tis Enwsis.
    Panagiwtis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:00 πμ

    Eμ οταν αντι να φερθεις εξυπνα
    και να ενσωματωσεις στην χωρα
    σου τους μεταναστες τους φερεσαι
    ετσι καλα κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πώς την εννοείς την ενσωμάτωση δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ",ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
    Τετάρτη, Φεβρουάριος 13, 2008, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 1:43 μμ
    Ο ξενώνας «Αγάπη» της Κομοτηνής
    που ανήκει στην μη κυβερνητική οργάνωση «Αλληλεγγύη»
    της Εκκλησίας της Ελλάδας,
    καλει τωρα ολους τους φιλοξενουμενους της,
    εαν θελουν να παραμενουν στο εν λογω οικημα...
    να πληρωνουν μονοι τους τους λογαριασμους,
    ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ,
    διοτι το τελευταιο 1,5 χρονο λειτουργιας της,
    παρουσιαζει αυξημενα και αναιτια εξοδα,
    εξαιτιας αυτων που τη διαχειριζονται...
    Μπραβο στην Ορθοδοξη Ελληνικη Εκκλησια,
    που με τη σταση της και το τροπο της,
    πεταει στο δρομο απορους ανθρωπους...
    Ξεφτιλες...

    ΠΡΕΖΑ TV
    13-2-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ

    'Ετσι θα ονομάζεται το κόμμα του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη είναι έτοιμη και ρυθμίζει τα πρακτικά ζητήματα για την παρουσία του στην Αθήνα. Κάποιες πληροφορίες θέλουν επικεφαλής αυτού του κόμματος τον Οδυσσέα Τσενάι (τον θυμάστε από τις αντιδράσεις στις μαθητικές παρελάσεις) ο οποίος σήμερα σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στη Βοστώνη. Πίσω απ'το πολιτικό εγχείρημα φαίνεται οτι βρίσκεται, ως οικονομικός υποστηρικτής και ευεργέτης η American Bank of Albania που διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην Ελλάδα και ανήκει κατα 100% στο Λόμπι των Αλβανοαμερικανών. Πάντως στην Αλβανία το θέμα όχι απλώς είναι γνωστό αλλά συζητείται ακόμα και επίσημα σε όλα τα κόμματα.


    ΟΥΣΤ! ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια ερώτηση κουκλάκι μου:Είδα τον Σάκη με την νεα περούκα του στην ερωτική συναυλία του για τον αγιο Βαλεντίνο-μεγάλη η χαρη του.Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω γιατί καίγομαι να μάθω ,μέρα που είναι σήμερα:
    ο Σάκης τα έφτιαξε με την Ζέτα Μακρυπούλια;
    και ο Ρέμος με την Κάτια Ζυγούλη;
    είναι αληθεια τελικά;

    ASXETO
    XRONIA POLLA KAI STO AFENTIKO SAS THN GIANNA NTE,POY SBHNEI OSA DEN THN SYMFEROYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. NA ZHSEIS GIANNA MOY,NASAI KALA,NA MAS THAPSEIS OLOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAI TO MEGA KAI O ANT1 EIXAN ANAMETADOSI.
    GIATI LETE MONO GIA TO MEGA?
    STON ANT1 DEN TO EIDATE?
    THA MAS EKSIGISETE GIATI MONO GIA TO MEGA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρός Press-gr :

    Πάλι το ίδιο παραμύθι ? Πάλι οι Αμερικάνοι μάς φταίνε ? Πάλι ο "λαέ βασανισμένε" δέν κατάλαβε τίποτα, ήτανε αθώος? Άμ, έτσι πού τόν χαϊδεύετε, ποτέ δέν θα γίνει άντρας, υπεύθυνος για το μέλλον του, αλλά μονίμως "μέσ' την υπόγεια την ταβέρνα" θα κλαίει τη μοίρα του, ενώ οι 1000 πονηροί ελληνοκάπηλοι θα τα κονομάνε.
    Κανένας Μίλλερ δεν φταίει, διότι όπου μαθευτεί ότι γαμ...μαστε, πλακώνουνε και οι SIEMENS.
    Υ.Γ.: Όταν αναρτώνται τέτοια διαβρωτικά, να μπαίνει και ένα όνομα, να ξέρουμε ποιός είναι ο ηλίθιος λαοκολομπαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1. Να αποδίδονται τα εύσημα.
    Για τον Μιλλερ έχει γράψει πριν καιρό, αναλυτικά, ο Factor στο www.blog.anti.gr.
    Από εκεί τα πήρατε.

    2.Όσοι γράφαμε ότι ο Τσενάι προορίζεται για Ρουγκόβα -ή χειρότερα για Θατσι- στην Ελλάδα, αποκαλούμασταν από τους αφελείς και τους πράκτορες "εθνικιστές".
    Ο bravogiorgos, ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Προκο-πάκης που σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους εργολάβους "ελληνοποιεί" αθρόα λαθρομετανάστες, φροντίζουν για το ελληνικό Κοσοβο.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος χαιρετίζοντας το συλλαλητήριο εκ μέρους των συνεργαζομένων οργανώσεων των εργαζομένων στον Τύπο, των γιατρών, των δικηγόρων και των Μηχανικών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και για δήμευση πόρων των υγιών ταμείων μέσα από το σχέδιο ενοποίησης καλώντας τον πρωθυπουργό να αποσύρει τις ιδέες αυτές.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=872973&lngDtrID=244

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ακόμη Πρόεδρος είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΙΑΡΑΤΑ!!!!!!!!


    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΑΡΑΤΑΣ!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε σεις, πάλι σεισμός.

    Πολύ υπουλο αυτό. Μας προετοιμάζει για τον επικείμενο πόλεμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καραμανλή,

    νιώθεις τι έρχεται μεγάλε;

    Αυτό είναι μόνον η αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παράλληλες Κοινωνίες
    Ο εδώ και χρόνια αυξανόμενος αριθμός των μεταναστών έχει δημιουργήσει σε αρκετές μεγαλουπόλεις του δυτικού κόσμου έναν παράλληλο μουσουλμανικό κόσμο.
    Πρόσφατα δικαστήριο της Γερμανίας στην λήψη της απόφασης επικαλέστηκε το κοράνι. Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η υπόθεση ήταν μεγάλες.

    Αρκετοί έκαναν λογο για λάθος απόφαση και σίγουρα είχαν δίκιο.
    Οι δυτικές αξιες και τα νομικά θεμέλια του δυτικού πολιτισμού δεν μπορούν να αρχίσουν αμφισβητούνται από αυτούς που έχουν κλιθεί να τα διαφυλάξουν.

    Οι μετανάστες πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις αξιες τους αλλά από την αντίθετη θα πρέπει να σέβονται τις αξιες του τόπου που τους φιλοξενεί.
    Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πολιτισμική κατάκτηση της Ευρώπης από τους μουσουλμάνους μέσω των αξιών τους. Ενιαία πολιτιστική συνείδηση του δυτικού κόσμου δεν μπορεί να γίνουν οι μουσουλμανικές αξιες

    Μπορεί η Ευρώπη να κάνει νόμο το νόμο της σαριας;

    Η ακόμη φανταστείτε μια δυτική γυναικά που θα έχει παντρευτεί μουσουλμάνο να ξυλοκοπηθεί άγρια από τον άντρα τής και το δικαστήριο στην έκδοση του διαζυγίου να επικαλεστεί το κοράνι και να τον αθωώσει ηθικά.
    Όλα αυτά εκτός των άλλων δηλαδη η ανοχή των μουσουλμανικών αξιών και των υποκουλτούρων θα βοηθήσουν σταδιακά να αναπτυχθεί στην Ευρώπη ο ισλαμικός φονταμενταλισμος.

    Τελος δεστε την περιπέτεια της δασκάλας στον Έβρο.


    vasilis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7 rixter επικεντρο η πυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στη Μεσσηνία;;;

    Εστιακό βάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 40 -50 xlm notia ths μεθωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΣΕΙΣ..............ΚΑΤΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.....

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ?????

    ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ????

    ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΦΟΤΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΑΡΩΤΣΟΥ.
    Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ 5 5,5 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΚΟΥΜ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ. ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΜΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ
    ΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΔΕΛΤΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ

    ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΝΑ ΤΡΑΓΠΥΔΑΕΙ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ.
    ΕΛΕΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ
    ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΙΩΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.

    ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


    Το Σερβικό κοινοβούλιο αποφασίζει σήμερα να μη δεχθεί μονομερή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου.
    Ο πρόεδρος της Σερβίας κ. Kostunica δήλωσε μεταξύ άλλων:

    Η απόφαση της Σερβίας να μη δεχτεί μονομερής αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσοβου γίνεται μια φορά και θα ισχύει για παντα.

    Η απόφαση αυτή συνέχισε έχει ιστορική αξία επειδή σκοπός μας από δω και στο εξής θα είναι να πετάξουμε εκτός των εδαφών μας το παράνομα δημιουργημένο κράτος.

    Ο κ. Κοstunica ανέφερε ότι θα ενημερώσει για την απόφαση άμεσα και τον Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ.


    EΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. to star leei gia to seismo, ekei katanthsame. Oi alloi sta @@dia tous etsi?
    ANT1, Alpha kai paparies.

    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΕΓΕ 7,3 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ 6,7

    telika to Star enimerwnei? Ntroph stous rezilides tou alpha, ant1, mega pou protimoun na paiksoun tis malakies tous anti na mas enimerwsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε σεις, 30 χιλίομετρα βάθος είναι μικρό.

    Πολύ ασχημο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ SHAKING THERAPY ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, μεγάλης διάρκειας, σημειώθηκε στις 12.09 το μεσημέρι της Πέμπτης, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο 60 χλμ. νότια νοτιοδυτικά της Καλαμάτας.


    ΜΕΤΑ ΤΟ SHOPPING THERAPY ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ SHAKING THERAPY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος Ο/Η hot games είπε...
    ζαχοπουλος DVD

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ:


    --> /usr/local/bin/fwhois vaggos13.net@whois.internic.net
    [whois.internic.net]

    Whois Server Version 2.0

    Domain names in the .com and .net domains can now be registered

    Domain Name: VAGGOS13.NET
    Registrar: TLDS, LLC DBA SRSPLUS
    Whois Server: whois.srsplus.com
    Referral URL: http://www.srsplus.com
    Name Server: NS1.MYNEWSERVER.COM
    Name Server: NS2.MYNEWSERVER.COM
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 23-jun-2007
    Creation Date: 25-jun-2004
    Expiration Date: 25-jun-2008

    The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
    --> /usr/local/bin/fwhois vaggos13.net@whois.srsplus.com
    [whois.srsplus.com]
    vaggos13.net

    Registrant:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108

    Domain Name: vaggos13.net

    Administrative, Technical, Billing Contact:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108

    Record created on Jun 25 2004.
    Record expires on Jun 25 2008.
    Domain servers:
    ns1.mynewserver.com
    ns2.mynewserver.com

    Domain Service Provider:
    No-IP.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τσίρκο σε κανανε καημενε Βαγγέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. υπαρχει site του γεωδυναμικού Αθηνών, που ενημερώνει για μεγεθη σεισμών; ολο κάτι γενικότητες βρίσκω!

    sorry....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. SAIC είναι ρε παιδιά SAIC το ριμάδι! αφού όλα τα ξέρετε και έχετε κάνει έρευνες επί ερευνών και ρεπορτάζ (τρομάρα σας!) μάθετε τουλάχιστον πως γράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χωρίς ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις δεν θα κατακτήσουμε την διαφάνεια

    «Η πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής θα έπρεπε - και το έχω ξαναπεί - να εγκρίνεται από 120 βουλευτές. Έτσι ώστε να αποτελεί δικαίωμα της αντιπολίτευσης και να μην έχουμε το φαινόμενο, ο ελεγχόμενος, δηλαδή η εξουσία, η εκάστοτε κυβέρνηση, να μπορεί να αρνηθεί τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία. Το λέω, αν θέλετε, και με αυτοκριτική διάθεση. Είναι κι αυτή μία ουσιώδης και απολύτως αναγκαία θεσμική μεταρρύθμιση, αν πραγματικά θέλουμε τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή, αν πραγματικά θέλουμε να σώσουμε την τιμή της πολιτικής.»

    Διακύβευμα, η ποιότητα της δημοκρατίας

    «Σήμερα, το διακύβευμα είναι η ποιότητα της Δημοκρατίας. Εκεί εστιάζεται το τεράστιο έλλειμμα, ως αποτέλεσμα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Σύγχυση δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας. Εμπλοκή των Μέσων Ενημέρωσης στους μηχανισμούς εξουσίας. Χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης από επιχειρηματικά ή άλλα αδιαφανή συμφέροντα. Γκρίζες ζώνες, που θολώνουν την καθαρή διάκριση των εξουσιών, ένα τοπίο με αδιαφανείς διαύλους παρέμβασης της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική.

    Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες και τους καλώ σε επαγρύπνηση και διαρκή κινητοποίηση, για να εγγυηθούμε τη λειτουργία της Δημοκρατίας, τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.»

    Η πρόταση μας για το σκάνδαλο SIEMENS εντάσσεται στην δέσμευση μας για διαφάνεια

    «Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που θα ερευνήσει το σκάνδαλο SIEMENS, δεν είναι μία μεμονωμένη πρόταση, δεν είναι μία πρόταση στενού μικροκομματικού συμφέροντος, εντάσσεται σε μία σειρά πρωτοβουλιών που έχω και έχουμε αναλάβει. Στόχος μας, η υπεράσπιση της διαφάνειας, η πάταξη της διαφθοράς και η διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση που ζει ο τόπος. Είμαστε αποφασισμένοι, να πάρουμε από κοινού πρωτοβουλίες, για να εξαλειφθεί η αίσθηση που έχουν οι πολίτες ότι, στο πολιτικό σύστημα, βασιλεύει η συναλλαγή και η συνενοχή.»

    Τι ζητάμε

    «Ζητάμε την Εξεταστική Επιτροπή, για να ξεκαθαριστεί ποιοι είναι πράγματι υπεύθυνοι και ποιοι όχι. Δεν μπορεί συλλήβδην ούτε μια χώρα, ούτε ένα πολιτικό σύστημα, ούτε μία παράταξη να διασύρεται, μέσα από την συντήρηση της αδιαφάνειας. Εκτός αν αυτό επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία. Εκτός, αν θέλει να κρατά υπό ομηρία ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, να εκβιάζεται ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος. Ίσως εσείς να το έχετε συνηθίσει. Εμείς όχι, δεν το δεχόμαστε. Εμείς, αναμετριόμαστε με τις ανάγκες της χώρας μας. Αυτά μας δεσμεύουν και τίποτα άλλο.»

    Τι έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση για την υπόθεση Siemens

    «Πρώτον, να στραφεί νομικά ταυτόχρονα εναντίον της γερμανικής μητρικής εταιρείας SIEMENS και εναντίον του Ελληνικού παραρτήματος, διεκδικώντας αστικές αποζημιώσεις.

    Δεύτερον, να κινήσει άμεσα όλες εκείνες τις νομικές διαδικασίες, ώστε οι φυσικοί αυτουργοί, Έλληνες και αλλοδαποί, να συλληφθούν και να δώσουν λόγο στην Ελληνική δικαιοσύνη.

    Τρίτον, μπορούσε να διαμηνύσει στη SIEMENS, ότι η συνδρομή της στη διαλεύκανση των σκανδάλων θα σταθμιστεί θετικά, εφόσον είναι ουσιαστική, από την Ελληνική Πολιτεία, αλλιώς θα σταθμιστεί αρνητικά, δηλαδή, θα έχει επιπτώσεις σε ό,τι αφορά και τις προμήθειες που παίρνει το Ελληνικό κράτος από αυτή την εταιρεία.»


    Τι έκανε

    «Αντί να κάνει αυτά τα απλά, κωλυσιεργεί εδώ και αρκετούς μήνες, μέχρι να απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής δικαιοσύνης για δικαστική συνδρομή στη διερεύνηση του σκανδάλου. Δεν ζήτησε δικαστική ή άλλου είδους διακρατική συνδρομή από τις αμερικανικές αρχές, που πρώτες απεκάλυψαν το σκάνδαλο.

    Συνέχισε να αφήνει την SIEMENS ασύδοτη, να νέμεται τις κρατικές προμήθειες. Διατήρησε στη θέση του τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, ο οποίος, από το καλοκαίρι του 2007, διώκεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, για χαριστική σύμβαση με την εταιρεία SIEMENS.

    Παρακολουθεί απαθής την δικαστική διερεύνηση, να κινείται με τους πιο αργούς ρυθμούς, αφού μάλλον, ακόμα και σήμερα, δεν έχει κάνει το αυτονόητο, δεν έχει ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ενεχόμενων στη διακίνηση του μαύρου χρήματος Ελλήνων υπηκόων.»


    Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη ως πλυντήριο για τις αμαρτίες της

    «Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.

    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμβολικό θα ήταν, κάτι σαν προφητεία, αν αρχίσαν από τώρα τα κουνήματα... την πουτ$)$@με το βράδυ, θα μας ξεκάνουν οι κουφ@λ&$!!!

    Καρδιολογικό, σού ερχόμαστε λίαν συντόμως. Ετοιμάστε κρεβάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ SHAKING THERAPY ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, μεγάλης διάρκειας, σημειώθηκε στις 12.09 το μεσημέρι της Πέμπτης, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο 60 χλμ. νότια νοτιοδυτικά της Καλαμάτας. Αλλος μετα-σεισμός μικρότερου μεγέθους....


    ΜΕΤΑ ΤΟ SHOPPING THERAPY ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ SHAKING THERAPY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τζών,

    κουνιέσαι ???

    Στο στοιχείο σου μπαγάσα.

    Και η φύση για σένα εργάζεται.

    Μπορεί να μη σου έδοσε χάρες, αλλά σου δίνει ΧΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. O σεισμός ήταν από τα 3 μύρια ευρώ που πρέπει να σκάσει ο Ντεμάκος στο Δον Λορέντσο σαν αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε αει στο διάλοο κυρα κατίνες τρομολάγνοι και νοστράδαμοι της κάτω Κωλοπετεινίτσας αφού τίποτα δεν έγινε,τι τσιρίζετε σαν κότες που τις σφάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τζών,

    κουνιέσαι ???

    Στο στοιχείο σου μπαγάσα.

    Και η φύση για σένα εργάζεται.

    Μπορεί να μη σου έδοσε χάρες, αλλά σου δίνει ΧΑΡΕΣ.

    --------

    Τζών,

    κουνιέσαι ???

    Στο στοιχείο σου μπαγάσα.

    Και η φύση για σένα εργάζεται.

    Μπορεί να μη σου έδοσε χάρες, αλλά σου δίνει ΧΑΡΕΣ.

    ----------
    Τζών,

    κουνιέσαι ???

    Στο στοιχείο σου μπαγάσα.

    Και η φύση για σένα εργάζεται.

    Μπορεί να μη σου έδοσε χάρες, αλλά σου δίνει ΧΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. βρε παιδιά, πού βρίσκετε αυτές τι φωτογραφίες με τα αστέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ... Ρε αει στο διάλοο κυρα κατίνες τρομολάγνοι και νοστράδαμοι της κάτω Κωλοπετεινίτσας αφού τίποτα δεν έγινε, ....

    Σωστός: Το δήλωσε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ

    ... ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το θέμα “Μίζες-Siemens” είναι τόσο απλό όσο φαίνεται !

    Τη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της επίμαχης περιόδου που λάδωνε η Ζήμενς ( 1990-2005) κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς το περισσότερο λαδάκι τροφοδοτούσε το καντηλάκι του ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια οι μίζες ήταν “διακομματικές” σύμφωνα με το μοντέλο που εφαρμόζουν οι Έλληνες εργολάβοι , τραπεζίτες , βιομήχανοι και εφοπλιστές με καλλίτερο παράδειγμα τις προ-δικτατορικές “χορηγίες” του Ανδρεάδη στην “ΕΔΑ”. Το περισσότερο λαδάκι προορίζεται όμως πάντα για τα κόμματα και τα πρόσωπα που ασκούν κυβερνητική εξουσία. Στην περίπτωση μας είναι το ΠΑΣΟΚ.



    εάν Χ.Παμπούκης και Γ.Τρεπεκλής είναι ανακατεμένοι πραγματικά με τις "Μίζες" της Siemens καλλύτερα ο Γιώργος να τα παρατήσει. Το γιατί...το ξέρει..καλά

    benizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΤΕ ΠΙΑ SIEMENS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. vasilis
    συμφωνώ απολύτως.
    έχεις διαβάσει τα fjordman files?
    Eδώ δώσε Μάκη και Θέμο και πάρτους τη ψυχή.Εν τω μεταξύ ο δυτικός πολιτισμός χάνει έδαφος καθημερινά.Ψιλά γράμματα για τους Ελληνες -κέντρο του σύμπαντος -ψηφοφόρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ
    ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΙΑΣΕΙ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ..






    ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ
    ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΙΑΣΕΙ..ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ..






    ΜΑΚΗ
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ?
    ΟΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ
    ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ
    ΑΠΕΣΥΡΕΣ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    Η ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΘΕΜΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΕΣΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ..






    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς» σημειώνουν με νόημα στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πέρα από τον επικοινωνιακό καταιγισμό των τελευταίων ημερών. Οταν τους ζητείται να εξηγήσουν, υπενθυμίζουν υποθέσεις που διαχειρίζεται ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση. Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».

    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ
    ΜΑΚΗ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

    Εννέα μεγάλες υποθέσεις στο «μικροσκόπιο» της Υπ.Ε.Ε.
    Τι ψαχνουν, ποιους ελέγχουν, τι βρήκαν

    Εννέα μεγάλες υποθέσεις, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, ερευνούν οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ) για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσό που διαφεύγει από το Δημόσιο ξεπερνάει τα δύο δισ. ευρώ ετησίως. Κατά συνέπεια, οι τζίροι που γίνονται, αποτιμώνται σε δεκάδες δισ. ευρώ. Στα γραφεία των ελεγκτών της ΥπΕΕ βρίσκονται εννέα φάκελοι. 1) Φοροδιαφυγή επαγγελματιών. Στα χέρια των ελεγκτών υπάρχουν στοιχεία για μεγάλη φοροδιαφυγή δικηγόρου. 2) Προμήθειες νοσοκομείων. Οι φαρμακευτικές δαπάνες αυξάνονται με ρυθμό 10% ετησίως, τα δε χρέη προσεγγίζουν πλέον τα 3,5 δισ. ευρώ. 3) Φαρμακαποθήκες. Πρόσφατα κατασχέθηκαν περίπου 2.500 ταινίες γνησιότητας φαρμάκων παρανόμως αποκολλημένες. 4) Eλεγχος 15.000 επιχειρήσεων που απέδωσαν λιγότερο ΦΠΑ από το 1,5% του τζίρου τους. 5) Μεγάλες υποθέσεις λαθρεμπορίου. 6) Δαπάνες ΟΤΑ. Από τους 1.034 δήμους της χώρας μόλις 27 συντάσσουν και υποβάλλουν ισολογισμό. 7) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Hδη έχει γίνει έλεγχος σε τηλεοπτικό σταθμό. 8) Παράνομα στοιχήματα, κυρίως μέσω του Διαδικτύου, με τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων που δεν φορολογείται. Ο ΟΠΑΠ υπολογίζει τα διαφυγόντα κέρδη του σε περίπου 1,5 δισ. ευρώ τον χρόνο. 9) Κοινοτικές επιδοτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΙ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΩΣ ξεχωρίζουμε τον χρήστη απο τον έμπορο;
    ΠΩΣ ξέρουμε ότι ο έμπορος δεν χρησιμοποιεί τον χρήστη για κάλυψη;

    ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,
    ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΤΟΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΊΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ.
    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ
    ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ


    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ?

    11 Φεβρουάριος 2008 11:34 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σκάνδαλο Siemens:Νιγηρία,Ρωσία και Λιβύη βάζουν..τα γυαλιά στην Ελλάδα!



    Πιο αποφασιστική από την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens δείχνει να είναι...η Νιγηρία! Πέρα από το γεγονός ότι παρέσχε αμέσως τη δικαστική συνδρομή που της ζητήθηκε από τις γερμανικές αρχές, με αποτέλεσμα να κατονομαστούν τουλάχιστον 7 εμπλεκόμενοι πολιτικοί και αξιωματούχοι της κυβέρνησης, η «πρωταθλήτρια στη διαφθορά» αφρικανική χώρα έχει ήδη σχηματίσει ειδική επιτροπή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ εδώ και δύο μήνες έχει παγώσει τις συμβάσεις με την πολυεθνική εταιρεία.
    Έρευνες επίσης έχουν αρχίσει και στη Ρωσία, όπου έχουν κατονομαστεί ως αποδέκτες των δωροδοκιών 14 γενικοί και τεχνικοί διευθυντές φορέων τηλεπικοινωνιών, αλλά και στη Λιβύη, όπου 2 στελέχη της Επιχείρησης Ταχυδρομείων και Επικοινωνιών φέρεται να έχουν λάβει μίζα. Αν και οι αποκαλύψεις για τη Siemens ξεκίνησαν από την Ελλάδα- με τον εντοπισμό κίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών ανάμεσα σε δύο υπεράκτιες εταιρείες που ανήκαν σε στελέχη της Siemens στην Ελλάδα και τη Γερμανία το 2003-, οι έρευνες στη χώρα μας υπολείπονται κατά πολύ σε σχέση με τη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη.. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην οποία ζητήθηκε δικαστική συνδρομή από το 2006, οι προαναφερθείσες χώρες συμμετείχαν στις έρευνες των γερμανικών αρχών από την πρώτη στιγμή.

    Όπως πάντως δείχνουν τα πράγματα, η χώρα μας σε επίπεδο ερευνών βρίσκεται όπου και η... Κίνα, παρά το γεγονός ότι υπόνοιες για τη συμμετοχή της ασιατικής χώρας στο σκάνδαλο προέκυψαν το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η Ελλάδα είχε εμπλακεί από την αρχή του 2003. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «WirtschaftsWoche», στελέχη του δικηγορικού γραφείου Debevoise & Ρlimpton που διεξάγει την έρευνα-κάθαρση για λογαριασμό της Siemens ανέκριναν τον Αύγουστο μέλη του κινεζικού παραρτήματος. Από τότε οι αρχές και η εταιρεία τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα..

    ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ
    ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    11 Φεβρουάριος 2008 11:36 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΕΖΕΝΣ.

    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ...
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..
    ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
    ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ
    ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ?

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
    SIEMENS HELLAS?

    11 Φεβρουάριος 2008 11:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?

    ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ..

    ΦΤΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.




    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?

    ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ..

    ΦΤΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.



    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?

    ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ..

    ΦΤΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    11 Φεβρουάριος 2008 11:38 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I



    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΤΡΕΜΙΤΣΑ,ΜΑΚΟΥΚΟ,
    ΘΕΜΙΤΣΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,ΤΣΙΜΑΚΟ ,ΣΤΑΗ
    ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ,Ε.Τ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ SIEMENS ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    ΞΕΡΩ..
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.

    11 Φεβρουάριος 2008 11:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.





    ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?


    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ






    Σκάνδαλα Siemens παντού
    Έχει ή δεν έχει σχέση το σκάνδαλο Siemens με το Υπουργείο Μεταφορών και ειδικότερα με τον ΟΣΕ; Γιατί αποφασίστηκε να αποκτηθεί από τον Οργανισμό υλικό μη-συμβατό με το υπάρχον δίκτυο με αποτέλεσμα να σαπίζουν σε αχρησία οι υπερσύγχρονες ηλεκτράμαξες της Siemens στη Θεσσαλονίκη αφού το εγχώριο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν έχει ακόμα ηλεκτροκίνηση παρά σε ελάχιστο τμήμα του (υπολογίζεται σε 5-6% του δικτύου); Τι πραγματικά συνέβη με το διαγωνισμό της ΕΡΓΟΣΕ για το σύστημα GSMR, ύψους άνω των 70 εκ. ευρώ το οποίο κατέληξε τελικά (που αλλού) στην Siemens; Ίσως τελικά τα 100εκ. ευρώ που υπολογίζεται ότι έχουν δοθεί συνολικά ως μίζες στον Ελληνικό πολιτικό κόσμο να ήταν "καλή τιμή" για τους Γερμανούς...

    11 Φεβρουάριος 2008 11:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πληρώσαμε 235 εκατ. ευρώ στην Siemens για βαγόνια που σαπίζουν στα αμαξοστάσια!


    Και «αμαρτωλά» τρένα η Siemens.
    Μια ακόμα άγνωστη πτυχή του σκανδάλου της Siemens ερευνούν οι Αρχές. Την ώρα που η εισαγγελική έρευνα για την προμήθεια του συστήματος C4I απ’ τη γερμανική εταιρία προχωρά με αργούς ρυθμούς, λόγω του «βάρους» που έχει πέσει στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, στην επιφάνεια έρχεται η προμήθεια 30 ηλεκτρικών μηχανών και 100 βαγονιών της Siemens, αξίας 235 εκατ. ευρώ από τον ΟΣΕ. Οι υπερσύγχρονες ηλεκτράμαξες «σαπίζουν» όμως εδώ και τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αφού πρέπει να αντικατασταθεί το σιδηροδρομικό δίκτυο για να μπορέσουν να κινηθούν! Αλήθεια, ποιος αποφάσισε να πληρώσει ο ελληνικός λαός 235 εκατ. ευρώ για κάτι που δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί;
    Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα το ύψος των προμηθειών που ανέλαβε στη χώρα μας τελευταία η εταιρία, καθώς, πλην των άλλων, σπάνια ανακοινώνει τα έργα που αναλαμβάνει στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει πολλές θυγατρικές, αφού έχει ευρύτατη γκάμα προϊόντων. Βέβαια, στην υπόθεση των τρένων που έμειναν (και μένουν)… ακίνητα, ιδιαίτερα από την εξέλιξή της, αλλά και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΣΕ, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα, τα οποία καλούνται να ερευνήσουν οι εισαγγελικές αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΑΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Aφού το θέτεις έτσι βλαμμένο μπλούπερ εσύ βλέπεις και στους σεισμούς χωρίς θύματα ή υλικές καταστροφές λόγο για αντιπολίτευση.Στο γιατρό γρήγορα άρρωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΝ ΚΟΨΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ

    Μεγάλη διακομματική συγκέντρωση στο σπίτι γνωστού καθηγητή στο Ψυχικό.
    Με άκρα μυστικότητα έγινε πολύωρη συνάντηση στελεχών του ρεύματος Βενιζέλου με μεγαλόσχημα στελέχη του ΣΥΝ ενεργά και ανενεργά. Εκεί πήγαν και δυο κολλητοί Πανεπιστημιακοί της Μπακογάννη και ένας πολιτικός του περιβάλλοντος.
    Η σύσκεψη αφορούσε την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και την επόμενη μέρα που λένε ότι έφτασε. Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι ενημερωμένοι Τσίμας, Χατζηνικολάου, Παπαχελάς, Παπουτσάνης. Από εδώ μέσα ο Δημήτρης-Άγιος φαίνεται να είναι στα πράγματα. Ο Λαμπράκης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με την Αγγελοπούλου επικοινωνιακά. Ρόλο κλειδί στις εξελίξεις φαίνεται να αναλαμβάνει ο Αλαβάνος. Τις εξελίξεις σιγοντάρει ακόμη και ο Καρατζαφέρης.
    Τα συμπεράσματα της σύσκεψης στο Ψυχικό έχουν διοχετευτεί αρμοδίως στο Βήμα.
    Προσοχή μη μας πιάσουν στον ύπνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 3.41 stop copy/paste
    any news....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Βάναυση προσβολή"
    12/02/2008


    "Η διαφθορά στη κοινωνία περνά και στη δικαιοσύνη" τόνισε ο Αντ. Ρουπακιώτης
    Τον τρόπο χειρισμού της "υπόθεσης Ζαχόπουλου" από κάποια τηλεοπτικά μέσα αλλά και από τη δικαιοσύνη καθώς και τη βάναυση προσβολή των προσωπικών δεδομένων καταδίκασαν καθηγητές πανεπιστημίου και δικηγόροι σε εκδήλωση της Ενωτικής Κίνησης Δικηγορών.

    Συγκεκριμένα, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος επισήμανε ότι "αν δεν υπάρξει κοινωνική απομόνωση αυτής της αλητείας, είτε πρόκειται για γραπτό είτε για τηλεοπτικό λόγο, δεν θα προχωρήσουμε ...".


    Αντιδράσεις για σκανδαλολογία
    "Ξεπερνούν την κρίση αυτά που συμβαίνουν σήμερα στις οθόνες μας" σχολίασε ο Νίκος Δεμερτζής, καθηγητής πολιτικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνων.

    Από τη πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Αντώνης Ρουπακιώτης τόνισε ότι " η διαφθορά στη κοινωνία, περνά και στη δικαιοσύνη προσδιορίζοντας συμπεριφορές δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών".

    Για κατήφορο της πολιτικής έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.






    Νίκος Αλιβιζάτος επισήμανε ότι "αν δεν υπάρξει κοινωνική απομόνωση αυτής της αλητείας, είτε πρόκειται για γραπτό είτε για τηλεοπτικό λόγο, δεν θα προχωρήσουμε ...".






    Νίκος Αλιβιζάτος επισήμανε ότι "αν δεν υπάρξει κοινωνική απομόνωση αυτής της αλητείας, είτε πρόκειται για γραπτό είτε για τηλεοπτικό λόγο, δεν θα προχωρήσουμε ...".





    Νίκος Αλιβιζάτος επισήμανε ότι "αν δεν υπάρξει κοινωνική απομόνωση αυτής της αλητείας, είτε πρόκειται για γραπτό είτε για τηλεοπτικό λόγο, δεν θα προχωρήσουμε ...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  75. Δεν έχετε ρε τον ανδρισμό να παραδεχτείτε οτι ΕΣΕΙΣ τα γράφετε.

    Το "περιοδικό της άκρας αριστεράς" μη χέσω...

    Δείτε λοιπόν απο πού τα μαζέυει ο σπάμμερ και ψεύτης, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ τίποτα.

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΞΕΚΩΛΑ! ΑΔΕΡΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΛA εναντίον του Καραμανλή:

    -Shopping Therapy

    -Jumping Therapy

    -Shaking Therapy

    -Play-Station Therapy

    -Makaronada Therapy

    -Mpouxesino Therapy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες που βρίσκονταν στο pay roll της EADS την εποχή που προσπαθούσε να πουλήσει τα Eurofighter στην Ελλαδα αποκαλύπτονται μέσα από τα ίδια τα έγγραφα της εταιρίας. Στο «υπόμνημα δράσης» για τις προωθητικές ενέργειες που γίνονταν με μυστικότητα στην Ελλάδα, δυο πασίγνωστοι δημοσιογράφοι εμφανίζονται να κάνουν lobbying για λογαριασμό των Eurofighter και να δηλώνουν πρόθυμοι να προωθήσουν τις θέσεις της εταιρίας στις μεγάλες εφημερίδες.
    Το όνομα αυτών, όπως προκύπτει από τα έγγραφα, Γιάννης Λοβέρδος και Σεραφείμ Κοτρώτσος! Ο πρώτος γνώστο στέλεχος του συστήματος της Ντόρας και ο δεύτερος, υπάλληλος του Θόδωρου Ρουσόπουλου και αργόμισθος στην ΕΡΤ. Να τους χαιρόμαστε και τους δύο. Ειδικά για τον δεύτερο, με την αποκάλυψη του εγγράφου εξηγείται και το γεγονός ότι έφυγε σχεδόν… κλωτζηδόν από το Πρώτο Θέμα. Την ώρα που η εφημερίδα χτύπουσε το σύστημα Πατεράκη και τα Eurofighter, ο Κοτρώτσος έκανε τα δικά του deal με την κοινοπραξία και υποσχόταν προβολή των θέσεων της στον Ελλήνικο Τύπο. Διαβάστε το έγγραφο και απολαύστε τους…








    Παρουσίαση της Εκστρατείας για τα Eurofighter στην Ελλάδα.


    Συνάντηση με τον βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέτζο ( Νέα Δημοκρατία) διάρκειας 70 λεπτών.

    Η εταιρεία ΕΑΔΣ ΜΑΣ εξήγησε στον κ. Λυκουρέτζο το πρόγραμμα σχετικά με τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter και ανέλυσε τις βιομηχανικές και πολιτικές εξελίξεις που θα έχει η Ελλάδα στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση προβεί στην προμήθεια των εν λόγω αεροσκαφών.
    Ο Βουλευτής παρακολούθησε την συζήτηση με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Ο ίδιος επιθυμεί να εφοδιαστεί η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με το οπλικό σύστημα των eurofighter.

    Είναι επίσης υπέρμαχος της ιδέας να προμηθευτεί η Ελλάδα ένα ευρωπαϊκό προϊόν επειδή πιστεύει σθεναρά ότι η βιομηχανική και πολιτική αξία της Ελλάδας θα αυξηθεί. Ως παράδειγμα αναφέρθηκε η Ισπανία που θα αυξήσει την βιομηχανία της για να μπορέσει να πάρει μέρος στο Πρόγραμμα του Eurofighter

    Ωστόσο ο βουλευτής ενημέρωσε ότι η ανάθεση έργων που σχετίζονται με το Πρόγραμμα των Eurofighter, σε ελληνικές βιομηχανίες είναι περιορισμένη. Ομως , τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να έχει πρόσβαση στην εξελιγμένη τεχνολογία της Ευρώπης μέσω άλλων προγραμμάτων στα οποία μπορεί να λάβει μέρος. Ο βουλευτής είπε ότι η αεροδιαστημική βιομηχανία της Ελλάδας, έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω, και γι αυτό παρότρυνε την εταιρεία (ΕΑΔΣ) να υποστηρίξει την Ελλάδα.

    Ο εν λόγω βουλευτής είναι πεπεισμένος ότι η βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα θα λάβουν χώρα γύρω στον Οκτώβρη του 2007 και πιστεύει ότι τρεις με τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, θα ληφθεί η απόφαση υπέρ των Eurofighter. Δήλωσε επίσης ότι πολλές φορές στο παρελθόν, ο έλληνας πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει σε στενούς συνεργάτες του, ότι τα Eurofighter, είναι η μόνη λύση για το HAF. Ο βουλευτής ανακοίνωσε ότι θα προτρέψει και άλλους συναδέλφους του να δεχτούν τέτοιου είδους ενημερώσεις όπως δέχτηκε εκείνος σήμερα.

    Πρότεινε επίσης να προσεγγίσουν και άλλους βουλευτές κι να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα των Eurofighter. Τόνισε ότι στην υπόθεση πρέπει να εμπλακούν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία με τη σειρά τους, θα βοηθήσουν κάνοντας ευνοϊκά ρεπορτάζ για την HAF. Επίσης τα ΜΜΕ θα τονίσουν τα οφέλη που θα έχει η ελληνική βιομηχανία, από αυτό το πρόγραμμα καθώς και τα οφέλη της Ελλάδας εντός της ευρωπαϊκής ένωσης.

    Ο κύριος Λυκουρέζος θεωρείται πρόσωπο πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και είναι υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αμύνης ή του Υπουργού Αμύνης.

    2.Συνάντηση με τον Γεώργιο Δραγονα διάρκειας 1 ώρας.
    Κοινοποιήθηκε ότι όλες οι εισηγήσεις του κ. Λυκουρέζου έχουν κιόλας ληφθεί υπ όψιν και έχουν, εν μέρει, αρχίσει να γίνονται οι διαδικασίες από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για την εκστρατεία. Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί και να αυξηθεί η προσπάθεια αυτή. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν στον ελληνικό τύπο θετικά δημοσιεύματα σχετικά με τα Eurofighter.


    3. Συνάντηση με τους δημοσιογράφους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Γιάννη Λοβέρδο.
    Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι οι εκλογές αναμένεται να λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2007.
    Συνέστησαν να ενθαρρύνουν υψηλά ιστάμενους Γερμανούς πολιτικούς να υποστηρίξουν την θέση της Ελλάδα στα θέματα των Σκοπίων, της Κύπρου και ότι έχει να κάνει με τα γειτονικά κράτη. Ζήτησαν την υποστήριξη της εταιρείας EADS για να κάνουν μια συνέντευξη με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Επιθυμούν επίσης να δημοσιεύσουν άρθρα σχετικά με τα Eurofighter σε εφημερίδες που έχουν επιρροή στο κοινό και μέσα από τα άρθρα τους να τονίσουν, τα οφέλη που θα έχει η Ελλάδα στην περίπτωση που τα Eurofighter εφοδιαστούν για τη HAF.

    4. Συνάντηση με τους Ο. Πόλ και Χ. Σάντς στην γερμανική πρεσβεία.
    Οι δυο τους δήλωσαν ότι το θέμα με τα Eurofighter δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της πρεσβείας. Πρόσθεσαν επίσης ότι ο Γερμανός υπουργός Αμύνης προσκάλεσε το HAF COS σε μια πτήση με το πολεμικό αεροσκάφος Eurofighter GAF, κάτι το οποίο βρίσκεται στην αναφορά που έκανε η πρεσβεία και κατέθεσε στο Γερμανικό Υπουργείο.
    Και οι δυο κύριοι βλέπουν ότι τα Eurofighter θα ληφθούν από τη HAF, μετά τις ελληνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης ανέφεραν ότι η εταιρεία Luftwaffe άλλαξε την αρχική της απόφαση και τώρα θα πάρει μέρος στη επίδειξη με την ονομασία «Archangel Air Show» που θα γίνει στην Τανάγρα το Νοέμβριο του 2007 με ένα Eurofighter και ένα TORNADO. Ωστόσο η εταιρεία τόνισε ότι η παρουσίαση των δυο αεροσκαφών θα είναι της απλή έκθεσης. Ο κ. Πολ και ο κ. Σάντς είπαν ότι κατά την επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Αμύνης Δρ. Γ. Γιούνγκ που πραγματοποιήθηκε στις 11/12.03.2007, στην Αθήνα, ο Υπουργός επισήμως πρόσφερε στον Υπεύθυνο Προσωπικού της Ελληνικής Αεροπορίας μια πτήση με το Γερμανικό Eurofighter. Ο Γερμανός υπουργός εξήγησε εκτενώς τα οφέλη που θα έχει η Ελλάδα με το να προμηθευτεί τα Eurofighter για την ελληνική αεροπορία.

    5. Απογευματινή εκδήλωση με την παρουσία επιφανών ελλήνων πολιτικών και στρατιωτικών για την παρουσίαση του βιβλίου « Entsheidungen» (Αποφάσεις ) από τον συγγραφέα Τζέραλτν Στροντερ πρώην καγκελάριο της Γερμανίας


    Ερβιν Ομπερμάιερ 01.06.2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν είναι όλοι οι bloopers gay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. oyte h mana soy e;inai entelos poutana.

    mono ligo, oso xreiazetai gia na plhronetai tis pipes kariolopousta!

    Kala sas kanane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  80. Δεν έχετε ρε τον ανδρισμό να παραδεχτείτε οτι ΕΣΕΙΣ τα γράφετε.
    ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ!


    Το "περιοδικό της άκρας αριστεράς" μη χέσω...

    Δείτε λοιπόν απο πού τα μαζέυει ο σπάμμερ και ψεύτης, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ τίποτα.

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ
    ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΝΑ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΥΤΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ?




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΝΑ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΥΤΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ?



    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΝΑ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΥΤΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ai gamhsou morh poustra 4.51,

    egoismo den exeis ka8olou meta apo tetoio reziliki?

    grafeis akoma morh teleiomenh ksekoliara?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ηρεμα παιδιά... ήρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αστα καλέ να εκφραστούν τα καυμένα.
    Τιμή μας να μας βρίζουν οι bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ
    ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΠΟΥΣ



    ΑΡΧΙΖΕΙ..Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ..ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ..ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ..
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΚΟΡΙΟΙ

    CIA


    ΕΙΝΑΙ EΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,
    Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΣΤΟ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ
    ΤΙΜΩΝ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ
    ΙΣΩΣ ΧΑΟΣ ΤΟ 2008.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΙΜΩΝ
    ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    "ΔΕΞΙΑ".
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ 99 ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ
    ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ
    ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΤΙΜΕΣ 99?

    CIA-ΣΕΒ-ΝΤΑΒΑΔΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.."ΚΑΘΑΡΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΟΙΟΣ ΘΑ..ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΗΝ ΔΕΗ?

    αυτος ειναι ο τιτλος του αρθρου
    του καραμητσου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ?
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ.."ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ",ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΤΛ
    ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΣΟΥ ..ΘΕΜΟ,ΜΑΚΗ?
    ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?
    ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ?

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΔΩΣΑΝ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?

    10:22 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    O ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ- EKΔΟΤΗΣ ΤΟΥ πρωτοΘΕΜΑ.
    ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

    "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ"
    ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ","ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ",
    "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"..
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΞΗ
    ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ-"ΕΚΔΟΤΕΣ" ΑΔΕΛΦΙΑ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ -ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ- ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ
    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ?

    10:22 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΔΕΗ ΣΥΖΗΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ RWE.

    ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΕΘΝΟΣ,ΜΕΓΚΑ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ..ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΘΕΜΑ ΚΤΛ.
    ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..
    ΓΕΝΟΠ-τα παιρνω απο τους νταβαδες-ΔΕΗ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"
    ΣΥΝ.."Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ..


    "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ"...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ..ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
    ΝΤΑΒΑ.

    ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..
    ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΚΑΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ?
    ΠΟΣΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Ξέρετε βέβαια ότι είμαι ο κυρίως υπεύθυνος για την άνοδο αναγνωσιμότητας του PRESS-GR

    Για όλους και όλες

    ειδικά για σήμερα με μειωμένες τιμές για τους ερωτευμένους...

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει, ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.

    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου,

    φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,
    αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον σύντροφο μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ

    Μεγάλη διακομματική συγκέντρωση στο σπίτι γνωστού καθηγητή στο Ψυχικό.
    Με άκρα μυστικότητα έγινε πολύωρη συνάντηση στελεχών του ρεύματος Βενιζέλου με μεγαλόσχημα στελέχη του ΣΥΝ ενεργά και ανενεργά. Εκεί πήγαν και δυο κολλητοί Πανεπιστημιακοί της Μπακογάννη και ένας πολιτικός του περιβάλλοντος.
    Η σύσκεψη αφορούσε την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και την επόμενη μέρα που λένε ότι έφτασε. Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι ενημερωμένοι Τσίμας, Χατζηνικολάου, Παπαχελάς, Παπουτσάνης. Από εδώ μέσα ο Δημήτρης-Άγιος φαίνεται να είναι στα πράγματα. Ο Λαμπράκης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με την Αγγελοπούλου επικοινωνιακά. Ρόλο κλειδί στις εξελίξεις φαίνεται να αναλαμβάνει ο Αλαβάνος. Τις εξελίξεις σιγοντάρει ακόμη και ο Καρατζαφέρης.
    Τα συμπεράσματα της σύσκεψης στο Ψυχικό έχουν διοχετευτεί αρμοδίως στο Βήμα.
    Προσοχή μη μας πιάσουν στον ύπνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Παιδιά η ΥπΕΕ του Κλαδά μπούκαρε στη ΜΟύλτιτσόϊς (Φίλμνετ, Σούπερσπορτ κλπ) και έχει βρει΄πολύ πράμα. Μαθαίνουμε ότι δεν είχαν ημερολόγιο καταχώρησης διαφημίσεων και τέτοια. Ο όμιλος εξυπηρετούνταν και απο ξένες εταιρείες με εικονικά τιμολόγια και παρόμοια κόλπα. Το μηνυμα είναι σαφές. Μετά το Άλτερ και τη ΜΟύλτιτσόϊς έρχεται η σειρά των άλλων ΜΜΕ λέει η ΥπΕΕ.


    ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ
    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΣΥΜΜΟΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ ΔΙΟIΚ ΥΠΟΣΤ.-KAI ME THN ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
    Πειραιώς 40, Τ Κ 101 82 ΑΘΗΝΑ
    ΤΗΛ 210 52.95.402 210 52.95.124 ΑΘΗΝΑ 28-01-2008
    ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΜΕ
    Προεδρικό Μέγαρο Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
    Αθήνα Τ.Κ 100 28 ΦΑΧ 210 7232342, 210 7248938
    Σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν τολμούμε να κοινοποιήσουμε διότι όχι μόνο δεν τα διαβάζουν απεναντίας τα καταστρέφουν, και τα εξαφανίζουν .ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΑΡΦΑ
    Αγαπητοί Κύριοι ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ
    Πράγματι με έκπληξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αντιμετωπίζοντας τα δημοσιεύματα στον τύπο και στο διαδυκτιο, τα περί Μη Χρηστής διαχείρισης και κλοπής Κοινοτικών και Εθνικών Κονδυλίων, μέσα από τα προγράμματα υλοποίησης Εκπαίδευσης-Κατάρτισης, έχουμε να επιβεβαιώσουμε και να υποστηρίξουμε τα εξής (ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ=ΦΟΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΦΕΛΩΝ)
    1.Πραγματι η αποδοτικότητα και ωφέλεια των προγραμμάτων δεν έχει σκόπιμα μέχρι σήμερα μετρηθεί.
    2.Το ότι ορισμένα αρκετά ΚΕΚ λαμβάνουν υπέρ το δέον προγράμματα είναι γεγονός.(π χ Μαστερ , Εκπαιδευτική Παρέμβαση, Εργομαθηση, Πυθαγορας,κλπ), εμείς διαπιστώσαμε ότι έχουν ισχυρές ΠΟΙΚΙΛΕΣ προσβάσεις σε Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων και Επιτρόπους της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    3.Το ότι αρκετά ΚΕΚ προσκομίζουν έγγραφα και δικαιολογητικά, για την είσπραξη των δόσεων των προγραμμάτων , τα οποία πολλά από αυτά σκοπίμως δεν ελέγχονται, και αρκετά είναι Πλαστά και Εικονικά, επίσης είναι γεγονος.Συγκεκριμενα διαπιστώσαμε πλαστά δικαιολογητικά και εικονικές μισθοδοτικές καταστάσεις, αλλά οι Προϊστάμενοι, μας συμβούλεψαν να μην μιλήσουμε.
    4.Το ότι μεταξύ μας από πληροφορίες που διαρρέουν, Υπουργείου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακούγονται για καταθέσεις Επιτρόπων σε Ελβετικές Τράπεζες, και σε of sore Εταιρείες , από ιδιοκτήτες των ΚΕΚ, επίσης είναι ένα πιθανό γεγονός.
    5.Το ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλεγχου διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, επίσης είναι γεγονος..Δεν θέλουν κανένα έλεγχο ιδίως οι Επίτροποι της Ε.Ε.(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ=ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ)
    6.Το ότι τα ΚΕΚ προσκομίζουν πλαστές και εικονικές αποδείξεις, ότι δήθεν έχουν πληρώσει εκπαιδευτές, και εκπαιδευόμενους είναι πραγματικό γεγονος.Κανενα ΚΕΚ δεν δημοσιοποιεί Οικονομικές καταστάσεις.
    Παράδειγμα το ΚΕΚ Παστερ , το ΚΕΚ Εργομαθηση, υπάρχουν στοιχεία στους φακέλους της υπηρεσίας μας. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ.ΟΑΕΔ και ΑΛΛΟΙ τα γνωρίζουν πολύ καλά.(Στην Εισαγγελία έχουν σταλεί αναλυτικα στοιχεια )
    7.Το ότι στα ΚΕΚ-ΙΕΚ μέσα γίνονται εκβιασμοί, συναλλαγές , με λογισμικό -ΠΑΡΑΝΟΜΟ κόπιες , εκπαιδευτές ανίδεοι,αναξιοκρατία, απουσίες με κάλυψη, χώροι ακατάλληλοι, όλα αυτά επίσης είναι γεγονός.
    Γνωρίζοντας όλα αυτά, και τα οποία καταγγείλαμε στον Αρειο Παγο Εισαγγελία, αλλά δεν ελπίζουμε σε καμία εξέλιξη, αφού η Εισαγγελία, φροντίζει να θέτει στο αρχείο, κάθε καταγγελία. Και βέβαια αυτό δεν μας εκπλήσσει διότι και με στοιχεία για το σκάνδαλο της siemens από τον Ιούλιο 07 τα κρατά φυλαγμένα γέρα στο συρτάρι της , παρ όλο που οι Εισαγγελείς Μονάχου Γερμανίας ΠΙΕΖΟΥΝ για δημοσιοποιησει.Ορισμενα σχετικά δημοσιεύματα είναι τα εξής(αυτά βρήκαμε μέχρι σήμερα )
    http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html--http://www.aei-tei.gr/987.html
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
    http://www.kentri.gr/1/post-383.html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
    http://www.aei-tei.gr/1008.html-- http://www.ekdp.gr/index_flash.html
    http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
    http://www.ekdp.gr/index_flash.html
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος Δημ Υπ.
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
    http://www.kentri.gr/3/post-384.html
    Επίσης σε μηχανές αναζητήσεις με λήμματα κοινοτικά κονδύλια, κακοδιαχείριση, δημόσια ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΟΕΕΚ, ΙΔΕΚΕ,κλπ θα διαφωτίσουν τον Λαό.
    Ζητούμε να σταματήσει η όλη τραγωδία , και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
    ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΑΠΟΛΙΣΕΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ.(Έχουμε αντιληφθεί ότι στήθηκε μια μηχανή, από την οποία οι μόνοι που ωφελούνται είναι το Όλο γραφειοκρατικό κατεστημένο, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ που φροντίζει την στεγανοποιήσει του, και την αποτροπή ελέγχων.
    http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2727#more-2727

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *