GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στοίχημα ...του Αλέξη

. Του Χρήστου Λουτράδη . Διαφώνησα με τον τρόπο που χειρίστηκε, οχι τόσο ο ιδιος αλλά ισως κάποιοι αυτόκλητοι συνεργάτες του, το θέμα της ...

.
Του Χρήστου Λουτράδη
.
Διαφώνησα με τον τρόπο που χειρίστηκε, οχι τόσο ο ιδιος αλλά ισως κάποιοι αυτόκλητοι συνεργάτες του, το θέμα της διαδικτυακής συνέντευξης του.
Στη προκειμένη ομως περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρολο στην διαμόρφωση των πολιτικών συσχετισμων, αν καταφέρει να συνδυάσει το νεανικό της ηλικίας του με ολοκλήρωμενες προτάσεις διακύβερνησης.
Το βέβαιο ειναι οτι η εκλογή δημιουργεί πονοκεφάλους στην ΧαριλάουΤρικουπη οπου πολλά στελέχη συνειδητοποιούν οτι η ηγετική τους ομάδα προτάσσει το αίτημα της ανανέωσης με προφανή στόχο την δημιουργία της δικής της παρακμιακής νομενκλατούρας...

26 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ?
    TΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ
    ΝΕΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"?
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ..
    ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
    ΕΙΔΗΣΕΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..


    sofistis

    “Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

    Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
    Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πιτσιρίκο

    Από την ημέρα που ο κ. Ζαχόπουλος πήδησε από το μπαλκόνι, ο Μάκης έχει κάνει -μεταξύ άλλων- τα εξής: "έδωσε" τον φίλο του τον Θέμο. "Έδωσε" τον φίλο του τον Κουκοδήμο. Απειλεί συνέχεια να πατήσει κόκκινα κουμπάκια. Χωρίς να τον ρωτήσει κανείς, δηλώνει διαρκώς πως είναι τίμιος και πως δεν είχε ιδέα. Ζήτησε συγγνώμη από την Όλγα Τρέμη. Ζήτησε συγγνώμη από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Υμνεί τον Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον Μάκη- είναι ευπατρίδης και εθνικός ευεργέτης. Μετά απ' όλα αυτά, είμαι ο μόνος που έχει την εντύπωση πως ο Μάκης βρίσκεται σε τραγικά δύσκολη θέση και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον κώλο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τσέκου, ο Ζαχόπουλος και το σκάνδαλο της υψηλής δημοσιογραφίας


    Το σκάνδαλο αυτό έχει δύο πλευρές: Η μια είναι η διαβόητη «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία η οποία πλέον αυτοαποκαλύπτει τη βρώμα της και η άλλη είναι η λεγόμενη «σοβαρή» δημοσιογραφία η οποία πλέον έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας..

    Η «αποκαλυτπική» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των εκβιασμών, νόμιμων ή και παράνομων, αποσκοπώντας στη δημοσιότητα και τον πλουτισμό, η δε «σοβαρή» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των πολιτικών δολοπλοκιών ανεβοκατεβάζοντας πολιτικούς και κυβερνήσεις..

    Και οι δύο πλευρές διαθέτουν το ίδιο ακαταμάχητο υπερόπλο: Την επίδραση τους στην κοινή γνώμη δια μέσου των ΜΜΕ και κυρίως της τηλεόρασης. Αυτή τη φορά όμως ξεκίνησαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Αυτοπαγιδεύθηκαν και ξεγυμνώθηκαν. Αυτό το σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο τους στην κυριολεξία..

    Οι «αποκαλυτπικοί» αλληλοσπαράζονται μεταξύ τους. Ο Δημοσιογράφος και Μέγας Ιεροεξεταστής Μάκης καρφώνει το φίλο του και συνεταίρο του Θέμο ότι έδωσε το DVD στην κυβέρνηση για να καλύψει μια συναλλαγή 5 εκατ. ευρώ πού βρέθηκαν σε λογαριασμό του. Ο Μέγας Ιεροεξεταστής γνώριζε και συγκάλυπτε αυτή τη συναλλαγή αλλά, ο αδέκαστος, θυμήθηκε το «λειτούργημα» του μόλις τώρα πού μάλωσε με το φίλο του.. Τις άλλες συναλλαγές πού κάνανε μαζί δεν τις θυμάται ακόμα.. Οπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πούλησαν την εταιρεία τους στον ..εαυτόν τους(!) και ο Μέγας Ιεροεξεταστής βρέθηκε με 7 εκατ. ευρώ στον προσωπικό του λογαριασμό! Ντράπηκε μάλιστα να κοιτάξει τη γυναίκα και το παιδί του, όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της Τσέκου με το Ζαχόπουλο.. Ξέχασε ο αδέκαστος κριτής πού δημοσίευε τα βίντεο τού Κορκολή με το μικρό κοριτσάκι..

    Στην «σοβαρή» πλευρά της υψηλής δημοσιογραφίας, πού εκπροσωπείται κυρίως από ΜΕΓΚΑλους κυρίους και κυρίες, κυριαρχεί όπως πάντα η ψυχραιμία. Εκεί είναι επαγγελματίες εντεταλμένοι. Δεν βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από τη δουλειά τους. Τους επισκέφτηκε η Τσέκου με τον δικηγόρο, στέλεχος του Πασόκ και της ΓΕΣΕΕ και κραδαίνοντας το DVD τούς επισήμανε ότι «ρίχνει την κυβέρνηση»! Φυσικά τούς άνοιξε η όρεξη, αλλά δυστυχώς γιαυτούς διαπίστωσαν, όπως οι ίδιοι ομολογούν, ότι το υλικό ήταν απλώς ροζ, άνευ πολιτικής σημασίας και δεν έθιγε την κυβέρνηση! Παρ όλα αυτά μόλις έπεσε ο Ζαχόπουλος, άρχισαν λυσσαλέα, όπως και σε κάθε άλλη ευκαιρία, τον «δημοσιογραφικό» αγώνα τους για να ρίξουν την κυβέρνηση με όπλο τους το DVD που απέρριψαν!! Ετσι αντιλαμβάνονται την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία! Και μπορεί όντως αυτή η κυβέρνηση να μην αξίζει να κυβερνά αυτόν τον τόπο, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά τις κυβερνήσεις τις αλλάζει ο λαός και όχι η δημοσιογραφία ρε γαμώτο..

    Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη πλευρά.. Είναι η κοινή γνώμη η οποία διατηρείται πάντα ενημερωμένη.. Σαν μαϊμού πού διαβάζει εφημερίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o TSIBRAS EINAI I MONI ELPIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΙΠΡΑΣ
    Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έμπαινε Τσίπρα, παρ τους και τα σώβρακα. Λαμόγια πρασινογάλαζα έρχεται και η Siemens, δεν θα μπορέσει να σας καλύψει άλλο το παραδικαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TSIPRAS TO PAIDI TOU PROODEUTIKOU KOSMOU... KALOS TON FELLO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Τσίπρα, σωτήρα της χώρας.

    Αφού μόχθησε στο μεροκάματο, αποφάσισε να σώσει τους ιθαγενείς, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του από τη βιοπάλη.

    Τσουτσέκι των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσίπρας: Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ ή πως τα media κατασκευάζουν ηγέτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ρε ασχολειται με αυτον τον ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΕΝ-ΤΕΝ της ευρυτερας αμερικανοσοσιαλιστικης βρωμας ?

    Οξω ρε γκεσταπιτη της νεας ταξης του σωμεριτη, ανδριανοπουλου, μανου (λακη με τα ψηλα ρεβερ της αλλατινης) , diamantopoyloy, damanaki , giorgaki , bisti (μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσαν και οι γυφτοι) τατουλη (ο γλυκος μου) μαρι(ο)νετα γιαννακου και ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΣ βεβαιως βεβαιως...

    εκτακτα , ευλογειστε τον ΤΕΝ ΤΕΝ του ΣΟΡΟΣ , ΕΥΓΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο το σουργελο της νεοαριστερας ΣΥΝΤΟΜΑ θα ξεβρακωθει και θα φανει απο το ροζ του στριγκακι (το ΤΣΥΡΙΖΙΤΙΚΟ) ...

    ε ρε γελια.... ε ρε γελια με τον ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΕΝ-ΤΕΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ??
    ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσίπρα, γιατί είσαι κατά της στράτευσης στα 18;

    Φοβάσαι μη χάσεις τη πελατεία σου;

    Προς ΣΥΝ: Αν η Χρυσή Αυγή είχε το ελεύθερο από την αστυνομία, τώρα θα θρηνούσατε κάμποσα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ 25ΑΡΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Exete tromaxei tsoutsekia Pasokoi e;
    kai exete arxisei ton karamella me ti laspi. Tha sas ponesei poli o SYRIZA eite me ton Alexi eiteme ton Aleko, eite me ton Foti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή τη στιγμή λυσσομανούν ενεντίον της εκλογής Τσίπρα οι εξής:
    * ΝΔ Μητσοτακέϊκο γιατί κατεβαίνει ο ηλικιακός πήχης για τους ηγέτες και φοβούνται ότι όταν έρθει η ώρα της Ντόρας θα φαίνεται γριά
    * Το ΠΑΣΟΚ γιατί οι διαρροές προς τον συν ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ
    * Το ΚΚΕ γιατί έστω και δημοσκοπικά προς το παρόν, υποσκελίζεται για πρώτη φορά από τον ΣΥΝ
    * Οι ακροδεξιοί γιατί είναι αριστερός...
    * Οι γκρινιάζοντες γενικώς, γιατί επλώς είναι μίζεροι και όλα τους φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eimai pasokos kai polla xronia stis kladikes an kai arketa neoteros apo ton Tsipra.Pisteuo pos O Tsipras einai h arxh gia shmantikes exelxeis sthn aristera kai sthn kentroaristera.Se periptosh pou petyxei (kai prosopika to euxomai ) to peirama tou Syn den tha perasei kairos pou tha deite to PASOK na prosarmozetai se autes (tis hlikiaka esto) allages.Oson afora ton Tsipra prosopika ton theoro neo kai fresko alla to idio anousio kai xoris antiprotaseis (sta plaisia neon ideon esto) se auta pou kathgorhmatika arnountai.Dhladh se ola osa proerxontai apo ton xoro tou PASOK eidika kai dogmatika alla kai apo tous ypoloipous politikous xorous!

    TO kalo einai pos sto kinhma exoume arketous neous pou kai protaseis exoun kai sxedia kai oramata kai idees pou einai SOSTES ALLA KAI EFARMOSIMES!!

    Sygxarhthria sthn tomh tou SYN kai euxomai kai elpizo to paradeigma auto na akolouthhsoun ola ta kommata kai kurios to diko mou..xaxa!!!


    EP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. loutradi grapse kana anonumo monos soy na to gemiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ...ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ,ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ(ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ)
    ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε γαμηθείτε φασιστάκια

    Ο ΣΥΝ είναι η μόνη σοβαρή πολιτική δύναμη σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλό! Γελάσαμε και σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΥΝ σοβαρή δύναμη;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    Είδαμε τον Ευρωπαϊστή Αλαβάνο. Που άλλα μας έλεγε στας Ευρώπας και άλλα κάνει εδώ.

    Αλμπάνο, τα παιδιά σου γιατί τα έστειλες στο UK για σπουδές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θα μας πει κανεις τα περουσιακα στοιχεια του Αλαβανου?? η να μαντεψουμε???

    ρε κοροιδα συριζιωτες,μακακες πιαστηκατε ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ να προσλάβουν τους κουκουλοφόρους στα ΜΑΤ.
    ΧΑΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση