GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί να μην "καταθέσει" και ο Ε. Βενιζέλος;

. Ακουσα στις τηλεοράσεις τον Χάρη Καστανίδη να ωρύεται κατά της ΝΔ επειδή θέλει να καλέσει στην επιτροπή της Βουλής, για το σκάνδαλο Ζα...

.
Ακουσα στις τηλεοράσεις τον Χάρη Καστανίδη να ωρύεται κατά της ΝΔ επειδή θέλει να καλέσει στην επιτροπή της Βουλής, για το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, και τους υπουργούς Πολιτισμού πριν το 2004, επί ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ουσιαστικά τον Βενιζέλο...
Μα, πριν από λίγες ημέρες ένας άλλος στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου, ο Νίκος Κοτζιάς, κατηγορούσε τον κ. Βενιζέλο ότι ...σιωπά για τα θέματα του υπουργείου Πολιτισμού, αντί να δίνει τη μάχη και αυτός κατά της ΝΔ.
Τελικά, τι θέλουν: Να μιλήσει ή να σιωπήσει;
Και σε τελική ανάλυση, άσχετα από το τι θέλουν αυτοί, υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εμφανιστεί στην Επιτροπή της Βουλής και ο κ. Βενιζέλος; Ο ίδιος τι λέει;
Ο Διαπορών

26 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ?
    TΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ
    ΝΕΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"?
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ..
    ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
    ΕΙΔΗΣΕΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..


    sofistis

    “Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

    Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
    Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πιτσιρίκο

    Από την ημέρα που ο κ. Ζαχόπουλος πήδησε από το μπαλκόνι, ο Μάκης έχει κάνει -μεταξύ άλλων- τα εξής: "έδωσε" τον φίλο του τον Θέμο. "Έδωσε" τον φίλο του τον Κουκοδήμο. Απειλεί συνέχεια να πατήσει κόκκινα κουμπάκια. Χωρίς να τον ρωτήσει κανείς, δηλώνει διαρκώς πως είναι τίμιος και πως δεν είχε ιδέα. Ζήτησε συγγνώμη από την Όλγα Τρέμη. Ζήτησε συγγνώμη από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο. Υμνεί τον Χρήστο Λαμπράκη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον Μάκη- είναι ευπατρίδης και εθνικός ευεργέτης. Μετά απ' όλα αυτά, είμαι ο μόνος που έχει την εντύπωση πως ο Μάκης βρίσκεται σε τραγικά δύσκολη θέση και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον κώλο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟ...ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ-ΜΕGA?

    TOYΣ EXOYN OΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ?

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ..
    ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ,ΚΟΚΑ,ΑΓΟΡΑΚΙΑ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,
    ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,
    ΚΤΛ,ΚΤΛ,...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τσέκου, ο Ζαχόπουλος και το σκάνδαλο της υψηλής δημοσιογραφίας


    Το σκάνδαλο αυτό έχει δύο πλευρές: Η μια είναι η διαβόητη «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία η οποία πλέον αυτοαποκαλύπτει τη βρώμα της και η άλλη είναι η λεγόμενη «σοβαρή» δημοσιογραφία η οποία πλέον έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας..

    Η «αποκαλυτπική» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των εκβιασμών, νόμιμων ή και παράνομων, αποσκοπώντας στη δημοσιότητα και τον πλουτισμό, η δε «σοβαρή» δημοσιογραφία συναλλάσσεται κυρίως δια των πολιτικών δολοπλοκιών ανεβοκατεβάζοντας πολιτικούς και κυβερνήσεις..

    Και οι δύο πλευρές διαθέτουν το ίδιο ακαταμάχητο υπερόπλο: Την επίδραση τους στην κοινή γνώμη δια μέσου των ΜΜΕ και κυρίως της τηλεόρασης. Αυτή τη φορά όμως ξεκίνησαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Αυτοπαγιδεύθηκαν και ξεγυμνώθηκαν. Αυτό το σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο τους στην κυριολεξία..

    Οι «αποκαλυτπικοί» αλληλοσπαράζονται μεταξύ τους. Ο Δημοσιογράφος και Μέγας Ιεροεξεταστής Μάκης καρφώνει το φίλο του και συνεταίρο του Θέμο ότι έδωσε το DVD στην κυβέρνηση για να καλύψει μια συναλλαγή 5 εκατ. ευρώ πού βρέθηκαν σε λογαριασμό του. Ο Μέγας Ιεροεξεταστής γνώριζε και συγκάλυπτε αυτή τη συναλλαγή αλλά, ο αδέκαστος, θυμήθηκε το «λειτούργημα» του μόλις τώρα πού μάλωσε με το φίλο του.. Τις άλλες συναλλαγές πού κάνανε μαζί δεν τις θυμάται ακόμα.. Οπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πούλησαν την εταιρεία τους στον ..εαυτόν τους(!) και ο Μέγας Ιεροεξεταστής βρέθηκε με 7 εκατ. ευρώ στον προσωπικό του λογαριασμό! Ντράπηκε μάλιστα να κοιτάξει τη γυναίκα και το παιδί του, όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της Τσέκου με το Ζαχόπουλο.. Ξέχασε ο αδέκαστος κριτής πού δημοσίευε τα βίντεο τού Κορκολή με το μικρό κοριτσάκι..

    Στην «σοβαρή» πλευρά της υψηλής δημοσιογραφίας, πού εκπροσωπείται κυρίως από ΜΕΓΚΑλους κυρίους και κυρίες, κυριαρχεί όπως πάντα η ψυχραιμία. Εκεί είναι επαγγελματίες εντεταλμένοι. Δεν βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από τη δουλειά τους. Τους επισκέφτηκε η Τσέκου με τον δικηγόρο, στέλεχος του Πασόκ και της ΓΕΣΕΕ και κραδαίνοντας το DVD τούς επισήμανε ότι «ρίχνει την κυβέρνηση»! Φυσικά τούς άνοιξε η όρεξη, αλλά δυστυχώς γιαυτούς διαπίστωσαν, όπως οι ίδιοι ομολογούν, ότι το υλικό ήταν απλώς ροζ, άνευ πολιτικής σημασίας και δεν έθιγε την κυβέρνηση! Παρ όλα αυτά μόλις έπεσε ο Ζαχόπουλος, άρχισαν λυσσαλέα, όπως και σε κάθε άλλη ευκαιρία, τον «δημοσιογραφικό» αγώνα τους για να ρίξουν την κυβέρνηση με όπλο τους το DVD που απέρριψαν!! Ετσι αντιλαμβάνονται την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία! Και μπορεί όντως αυτή η κυβέρνηση να μην αξίζει να κυβερνά αυτόν τον τόπο, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά τις κυβερνήσεις τις αλλάζει ο λαός και όχι η δημοσιογραφία ρε γαμώτο..

    Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη πλευρά.. Είναι η κοινή γνώμη η οποία διατηρείται πάντα ενημερωμένη.. Σαν μαϊμού πού διαβάζει εφημερίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΜΕΓΚΑλο ΘΕΜΑ είναι η σάπια δημοσιογραφία σας!


    Δεν είναι σάπια η κοινωνία αλήτες! Σάπια είναι η δημοσιογραφία σας! Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο και το μεγάλο θέμα της εποχής. Όχι βεβαίως ότι σαπίσατε τώρα τελευταία. Απλώς αυτό το σκάνδαλο αποκάλυψε περισσότερο από όλα τα άλλα τη δική σας σαπίλα. Αυτό το σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο σας! Μεταφορικά και κυριολεκτικά..

    Αρκετά με το παραμύθι σας ότι η κοινωνία είναι σάπια και εσείς απλώς καθρεφτίζετε την σαπίλα της.. Δεν καθρεφτίζουν τα ΜΜΕ την κοινωνία αλλά την κατασκευάζουν. Εσείς είστε η σαπίλα που διαμορφώνει τη κοινωνία.. Η κοινωνία έχει ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν, πού χαίρονται, που πονάνε, έχει παιδιά, νέους πού ονειρεύονται, γέρους πού αγάπησαν, έχει παρελθόν και μέλλον..

    Ποια είναι η σαπίλα της κοινωνίας; Οι εξωσυζυγικές σχέσεις; Ότι υπάρχουν κλέφτες, λαμόγια, διεφθαρμένοι και εγκληματίες; Υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων. Σε κάθε εποχή και πολιτισμό. Το θέμα είναι πώς και πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίζεται η διαφθορά. Δεν γεννάει η διαφθορά τη σαπίλα αλλά ο τρόπος πού αντιμετωπίζεται η διαφθορά γεννάει τη σαπίλα. Και αυτός ο τρόπος είστε πρώτοι εσείς..

    Εσείς οι «επιτυχημένοι» αστέρες της διαφθοράς. Οι δημοφιλείς διεφθαρμένοι. Οι επιβήτορες της κοινωνίας και της πολιτικής, των θεσμών και της δημοκρατίας. Εσείς οι μεγάλοι ιεροεξεταστές, οι κριτές της αλήθειας, της ηθικής και του δικαίου. Αλήθεια ποιος σας διόρισε και ποιος σας εξέλεξε σε όλους αυτούς τους ρόλους; Ποιος σας νομιμοποιεί ως ελεγκτές της εξουσίας; Ο λαός πού κοροϊδεύετε; Και με ποιόν τρόπο νομιμοποιείστε; Σας ψήφισε κανείς; Ή μήπως σας νομιμοποιούν οι μετρήσεις της AGB και της αναγνωσιμότητας; ΄Η μήπως οι μηχανισμοί και τα συμφέροντα με τα οποία συναλλάσσεστε; Πολλές φορές ακόμα και αυτά τα ξεπερνάτε. Είστε πιο αυθαίρετοι κι απ τα αυθαίρετα πού πουλάτε..

    Ελέγχετε την εξουσία για να συσσωρεύετε εξουσία. Ελέγχετε την εξουσία και αποτελείτε τη μόνη παντελώς ανεξέλεγκτη εξουσία. Υπουργοί και δυστυχισμένα βουλευτάκια τρέμουν μπροστά σας. Δημόσιοι λειτουργοί, απλοί άνθρωποι, κατήγοροι και κατηγορούμενοι.. Για σας δεν έχει διαφορά το DVD της διαστροφής από τη σύνταξη του φτωχού και το κλάμα της μάνας,. Για σας αξίζει μόνο ότι πουλάει.. Ότι δεν πουλάει το ρίχνετε στον Καιάδα της ανυπαρξίας. Είστε έμποροι του πόνου και της δυστυχίας, της αγανάκτησης και του ονείρου..

    Αυτές τις μέρες έχετε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στύβετε το κόκαλο σας πού στάζει τον κιτρινισμό και τη βρωμιά όλων των συσσωρευμένων σκανδάλων.. Ποιος σας σταματάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΚΠΣ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
    ΞΑΦΝΙΚΑ..
    ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.


    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.



    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου

    θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΖΑΧΟ
    ΑΞΙΟΣ
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΒΗΜΑ" ΜΕ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"!
    Η...διαπλοκή των εφημερίδων και η κοροιδία μπροστά στα χέρια των αναγνωστών θα παιχθεί αύριο το πρωί με τις εφημερίδες "Πρώτο Θέμα" και "Βήμα" που αποφάσισαν να κάνουν ανακωχή και να μην βγάλει ο ένας το άπλυτα του άλλου στην φόρα. Το "Βήμα" που πρωτοστάτησε στους Ελβετικούς λογαριασμούς του Θέμου έχει μόνο μισή σελίδα με αναμασήματα για τον Θέμο και το "Πρώτο Θέμα" δεν γράφει κουβέντα για αυθαίρετα του Ψυχάρη και για επιδοτήσεις Λαμπράκη παρά μόνο κάποιες απόντες. Είναι φανερό στον αναγνώστη ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία να μην χτυπάει ο ένας τον άλλον και να πέσουν οι τόνοι. Μέχρι νεωτέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΕΙΛΗ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Το "ΠΑΡΟΝ" εκτός από την εκδημία Χριστόδουλου και όλες τις παραμέτρους του, ασχολείται και με την υπόθεση Ζαχόπουλου και αναφέρεται στα όσα φέρεται να έχει πεί ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος που εισήχθη στο Αιγινήτειο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο "συνοδός" της κ.Τσέκου απειλεί θεούς και δαίμονες λέγοντας: "Θα πάρω κι' άλλους μαζί μου".

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟ C4I,TON EKTELEI Ο ΜΑΚΟΥΛΗΣ SAN OΡΓANO THS SIEMENS KAI KOKΚAΛH.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΕΓΚΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
    ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.........
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H AΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

    ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..
    ΤΗΣ ΚΥΠ..ΤΩΝ DVD..ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ
    ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κουμπί του Μάκη

    sofistis


    Την περίοδο τού ψυχρού πολέμου κυριαρχούσε ο τρόμος μην τυχόν και κάποια απ τις δύο υπερδυνάμεις πατούσε το κουμπί και ο πλανήτης γη περνούσε στην συμπαντική ιστορία.. Σήμερα, σε μια γωνιά αυτού του πλανήτη, βασιλεύει και πάλι ο τρόμος.. Όχι μην τυχόν και πατήσει το κουμπί κάποια υπερδύναμη αλλά μην τυχόν και το πατήσει ο Μάκης, ο Δημοσιογράφος-Ιδέα, ο Ιεροεξεταστής και Μέγας Καρφωτής....

    Μια περίεργη ισορροπία τρόμου επικρατεί στην Ελλαδούπολη, γιατί για όλους έχει ένα κουμπί ο Μάκης.. Μικρούς και μεγάλους, δυνατούς και αδύνατος, σπουδαίους και ασήμαντους. Για κάθε εχθρό και φίλο, συγγενή και αδελφό.. Για το συνάδελφο, για το μανάβη και τον περιπτερά, τον γείτονα και τον περαστικό, για όποιον αντάλλαξε μια κουβέντα ή μια καλημέρα.. Περνάει και αφήνει πίσω του κοριούς.. Μυστικά μικρόφωνα και κάμερες έτοιμες να καταγράψουν κάθε παρασπονδία μικρή ή μεγάλη, κάθε απάτη ή κακό πήδημα.. Κανένας δεν συγχωρείται.. Είτε εξουσιαστής είτε εξουσιαζόμενος.. Όλοι είναι ίσοι μπροστά στην υπέρτατη εξουσία του Μεγάλου.. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την ρομφαία του.. Για όλους έχει ένα κοριό ο Μάκης, μια κασέτα, ένα dvd.. Αρκεί να πατήσει το κουμπί και θα αποδοθεί η θεία δικαιοσύνη..

    Αλίμονο σε αυτούς πού δεν αγάπησαν και δεν πήδηξαν σωστά.. Αλίμονο σ αυτούς πού τόλμησαν να εφησυχάσουν και πέταξαν μια γόπα στο οδόστρωμα ή τούς ξέφυγε μια κουβέντα παραπάνω στη γυναίκα τους.. Αλίμονο στα κόμματα και τούς πολιτικούς.. Στους δύσμοιρους τούς βουλευτάκους πού βγήκαν στην εκπομπή του για να γίνουν γνωστοί.. Στους χειροκροτητές πού μαζεύονται τα βράδια στη τηλεοπτική ζούγκλα και παρακολουθούν το κήρυγμα του σαν κατουρημένες γλάστρες.. Στον Κουκοδήμο πού πήγε να αθληθεί στο σπίτι του Μεγάλου.. Αλίμονο πολύ περισσότερο σε αυτήν την κακομοίρα, την έντρομη και ανίκανη κυβέρνηση που τίποτα δεν κάνει και όλα αυτή τα κάνει.. Πού για να κυβερνήσει αναμένει τις κασέτες και το Μάκη να πατήσει το κουμπί..

    Τελικά πέρα από την πλάκα στην Εκάλη υπάρχει πρόβλημα σοβαρό. Είναι γνωστό ότι φίλοι και συγγενείς δεν πηγαίνουν πλέον στο σπίτι του Μάκη φοβούμενοι τις κρυφές κάμερες και τα μικρόφωνα, γιατί κανείς πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει τον Μέγα Καρφωτή απ τη μανία του για κάρφωμα.. Εν τω μεταξύ στενοί (στενότατοι) κύκλοι της Εκάλης έχουν εκμυστηρευτεί ότι η σύζυγος του Μεγάλου, την έχει πιάσει το γερμανικό της και δεν ανταποκρίνεται στα συζυγικά της καθήκοντα, αν ο Μεγάλος δεν βγάλει τις κρυφές κάμερες και τα μικρόφωνα από το σπίτι και ιδιαιτέρως από την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο.. Σύμφωνα δε με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες από το μαιευτήριο Ιασώ, το νεογέννητο του Μεγάλου (να ζήσει το παιδάκι) στην θέα της κάμερας του μαιευτηρίου άρχισε να σκούζει έντρομο σαν να αντίκρισε φίδι.. Έσπευσε αμέσως ο πατέρας Μάκης και μόλις το απείλησε ότι έχει ένα κουμπάκι και γι αυτό, λούφαξε το βρέφος και δεν έβγαλε άχνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ασυλία των "μαφιόζων"!!!


    Αυτή η ιστορία με τον Νικολουτσόπουλο, το «κλειδί» στην υπόθεση Ζαχόπουλου και των εκβιασμών, αρχίζει να γίνεται προκλητικά εξοργιστική.
    Αυτός ο εργατοδικηγόρος των εργατοπατέρων της ΓΣΣΕ, ο κολλητός αυτού του «σκοτεινού» Πολυζογώπουλου, γιατί τυγχάνει τέτοιας σκανδαλώδους ασυλίας;
    Θα έπρεπε να έχει κληθεί από την πρώτη στιγμή και όλο «ξεγλιστράει»!!!
    ΤΩΡΑ το παίζει τρελός και «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο».
    Τα γνωστά κόλπα όλων των λωποδυτών!!!
    Ποιο παρακράτος τον καλύπτει;
    Και γιατί σιωπούν οι εργολάβοι της ενημέρωσης;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
    MEGA-λο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.






    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρέλα πουλάει και ο Νικολουτσόπουλος.


    Πάσχει από την πάθηση των στρατιωτών που επιδιώκουν απολυτήριο Ι5(τρελόχαρτο): «αυτοκτονικός ιδεασμός». Δηλαδή φωνάζει δυνατά:«κρατάτε με, θ’ αυτοκτονήσω»! Ο γιατρός διέγνωσε «πρόθεση αυτοκτονίας» και τον μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δηλαδή, λίγες μόλις μέρες πριν κλητευθεί από τον ανακριτή «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο». Παραπονιέται ότι τον ξεσκίζουν τα ΜΜΕ, κάνει λόγο για «μιντιακό ακρωτηριασμό», ενώ στην πραγματικότητα τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του και μάλιστα χαίρει «συντροφικής» ασυλίας ενώ πρόκειται για τον τύπο που ξέρει τα πάντα και μάλιστα από πρώτο χέρι, την Τσέκου, με την οποία και συνεργάστηκε "σε όλα". Άκρα του τάφου σιωπή από τα μεγαλομέσα ώστε να μη θιγεί ο κανακάρης του planet-Πασόκ!
    Άλλοι γιατροί εξέφραζαν απορία για τη διάγνωση «αυτοκτονικού ιδεασμού» και για την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όταν σε τέτοιες περιπτώσεις η μεταφορά πραγματοποιείται με ιδιωτικά μέσα.






    Τρελίτσες πουλάει ο Γιωργάκης.


    Ο Γιώργος Παπανδρέου ξαναμίλησε και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με θέμα τη φτώχεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης.

    Ο Παπανδρέου δεν είπε κουβέντα φυσικά για τον εκμεταλλευτή της ΓΣΕΕ και δικηγόρο της Τσέκου, που το παίζει τρελός. Καλύπτει απόλυτα τον κολλητό του Πολυζωγόπουλο. Διαπίστωσε ότι '' σήμερα ζούμε σ' ένα γκρίζο τοπίο που πληγώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες με μια κυβέρνηση στη δίνη του υπόκοσμου, των μυστικών υπηρεσιών, της σήψης και της λάσπης που δεν αξίζει στον τόπο''.

    Άραγε ξέρει ότι η ΕΥΠ ανήκει στους βολεμένους του Πασόκ και στους διορισμένους κλαδικούς αγωνιστές των «δημοκρατικών δυνάμεων»; Γιατί άραγε δεν αναφέρεται καθόλου στον κολλητό του Πολυζωγόπουλο; Γιατί δε μας λέει από πότε γνωρίζει το «σκάνδαλο» Ζαχόπουλου και πως ακριβώς σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση; Νομίζουν ότι αν το παίζει τρελός ο εργατολόγος στο «Αιγινήτειο», απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους;



    Ποιος ακριβώς επινοεί σκάνδαλα για να συγκαλύπτει την πολιτική του, είναι γνωστό από την εικοσαετία Πασόκ και από τις μεθόδους Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;





    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.



    ΙΣΩΣ ΟΙ
    ENDESA ENEL EDISON
    KAI OI NTOΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"
    ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.

    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ DVD.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

    3 Φεβρουάριος 2008 4:21 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"...

    ΝΕΑ
    "Η ΔΕΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ"
    γιωργος φιντικακης
    χαρης καρανικας

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΔΕΗ "ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ"
    μιχαλης καιταντζιδης


    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ΚΤΛ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ENDESA,ENEL,ENDISON

    EINAI OIKOΛΟΓΙΚΟΣ?
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ?

    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    3 Φεβρουάριος 2008 4:23 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αντιδρούν και ΕΛΤΕΧ – Intracom στη συμφωνία ΔΕΗ – RWE

    25/1/2008
    15:41


    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εναντίον της συμφωνίας που έχει συνάψει η ΔΕΗ με το γερμανικό όμιλο RWE στον τομέα της ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες την αντίδρασή τους στην εν λόγω συμφωνία πρόκειται να εκφράσουν σύντομα και επισήμως και οι όμιλοι της Ελληνικής Τεχνοδομικής και της Intracom οι οποίοι ως γνωστόν συνεργάζονται στον τομέα της ενέργειας μέσω της εταιρείας HE&D.

    Σε πρώτη φάση η αντίδραση θα εκφραστεί μέσω αιτήματος να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία για τη συνεργασία ΔΕΗ –RWE, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει άμεσα προσφυγή ακόμη και στην Ε.Ε.
    capital.gr


    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.
    MΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ..

    ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
    ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ..
    EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΩΣΤΑΚΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ DVD ΚΩΣΤΑΚΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΙ ΚΩΣΤΑΚΗ..

    3 Φεβρουάριος 2008 4:24 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...

    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    3 Φεβρουάριος 2008 4:25 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Στο έλεος του υπόκοσμου

    Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
    Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια».
    Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών.
    Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
    Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης.
    Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!!
    Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου.
    Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά». Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ.
    Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως.
    Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
    Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!!
    ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
    ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    www.resaltomag.gr



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
    ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


    περιοδικο της ακρας αριστερας

    3 Φεβρουάριος 2008 4:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ?

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ,ΚΛΑΔΑ?

    ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ?

    3 Φεβρουάριος 2008 4:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ MEGA-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ
    ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?
    ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΥΝΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ?

    ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΤΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ?

    ΔΗΛΑΔΗ
    ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ-ΚΛΑΔΑ
    ΚΑΙ
    ΘΕΜΟ

    ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    ΑΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΟ?

    3 Φεβρουάριος 2008 4:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟ...ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ-ΜΕGA?

    TOYΣ EXOYN OΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ?

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ..
    ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ,ΚΟΚΑ,ΑΓΟΡΑΚΙΑ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,
    ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,
    ΚΤΛ,ΚΤΛ,...

    3 Φεβρουάριος 2008 4:28 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3 Φεβρουάριος 2008 4:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πακιστανοί, μυστικές υπηρεσίες και «Βρώμικο Θέμα».


    Σας θυμίζω την υπόθεση των Πακιστανών.
    Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έδινε τις πληροφορίες μιας "ομάδας" της ΕΥΠ, που κατηγορούσε κάποιους πράκτορες, οι οποίοι στη συνέχεια κατονομάστηκαν από την ίδια εφημερίδα! Προφανώς, η ύπαρξη διόδου επικοινωνίας μεταξύ εφημερίδας και ΕΥΠ αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε τότε. Η ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών επανακαθορίστηκε, αφού πλέον δεν χρειάζεσαι 45άρι (που είναι άραγε;), αλλά ένα ή περισσότερα ΜΜΕ για να εκβιάζεις και να στοχοποιείς. Θυμηθείτε τη στοχοποίηση Βουλγαράκη από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...Μετά ακολούθησε τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του!!
    Το θέμα των Πακιστανών, όπως παρουσιαζόταν ήταν επικοινωνιακά ΑΣΤΟΧΟ. Η κοινή γνώμη δεχόταν ευχαρίστως τον έλεγχο των μεταναστών. Ιδιαίτερα αυτών που μπορεί να σχετίζονταν με τη διεθνή τρομοκρατία. Και ήταν απολύτως αποδεκτή η όποια μεθοδολογία, εάν είχες να κάνεις με πιθανούς τρομοκράτες. Κατά συνέπεια, η προβολή του θέματος αυτού δεν είχε καμία αποδοχή στην κοινή γνώμη. Γινόταν για άλλους λόγους: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Τα μηνύματα ΣΑΦΗ: Έχουμε δύναμη. Ακόμα και η ΕΥΠ μπορεί να μας "εξυπηρετήσει". Γι' αυτό πρόσεχε Βουλγαράκη και κυρίως εσύ Καραμανλή που δείχνεις ότι δεν "μασάς". Τα μηνύματα ήταν ΑΜΕΣΑ: κανονικό ΦΑΚΕΛΩΜΑ. Για τον στοχοποιημένο πχ. Ρουσόπουλο εμφανίστηκαν ένα σωρό πληροφορίες, φωτογραφίες και στοιχεία της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής. Πως άραγε μαθαίνουν τόσες πολλές ιδιωτικού χαρακτήρα πληροφορίες; Πώς ας πούμε έμαθαν ότι ο Ρουσόπουλος αγόρασε σπίτι; Από το μεσίτη, το δικηγόρο; το συμβολαιογράφο; Ποιοί είναι αυτοί και πως βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες; Ποιές είναι οι "πηγές" τους; Δικαιολογούνται ότι κάνουν "ρεπορτάζ", αλλά δεν πείθουν κανένα. Προφανώς έχουν σχέση με το ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ που σχετίζεται με όλα τα ΜΜΕ και παρέχει "πληροφορίες" για τους στοχοποιημένους. Θυμηθείτε την περίπτωση Τσιτουρίδη: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΟΛΑ τα ΜΜΕ μετέδιδαν τις ίδιες πληροφορίες με λεπτομέρειες για τις οικογενειακές του σχέσεις. Ανέσυραν με μεγάλη ευκολία πληροφορίες για γεγονότα και σχέσεις της προηγούμενης δεκαετίας και έστησαν ΟΛΟΙ μαζί ένα σκηνικό για να παίξουν όλοι στο ίδιο θεατρικό έργο! Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Στην περίπτωση Μαγγίνα, φάνηκε ότι είχε "ψαχτεί" από παντού. Κάποιοι, κάπου συνέλεγαν πληροφορίες, συσκέπτονταν και οργάνωναν το χτύπημα. Στα δημοσιογραφικά τους γραφεία οργανώνουν ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ. Συνεννοούνται και ακολουθούν την ΙΔΙΑ γραμμή. Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Ο Λιαρέλης σε κάποιο παράθυρο τόνισε με έμφαση ότι ο Ζαχόπουλος είχε ψαχτεί από παντού!
    "Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕ" λέει ο Θέμος και εμφανίζει έγγραφα και αποδεικτικά που του έχουν δοθεί από κάποιους εκεί μέσα που συμμετέχουν όπως φαίνεται στις παρακολουθήσεις και στη συλλογή στοιχείων για λογαριασμό του. Μετά, εμφανίζονται κάποιοι συνάδελφοί του (πχ. Μάνεσης), πρόθυμοι να συνεισφέρουν στην επικοινωνιακή μετάδοση της θέσης και έτσι γίνεται ΘΕΜΑ. Κάποιοι άλλοι από τα παράθυρα προσφέρουν το δικό τους "ρεπορτάζ", πχ Γεωργακόπουλος, Τσαρούχας, Βορίνας και με δήθεν αντιεξουσιαστική φρασεολογία προσφέρουν τη στήριξη.
    Το "τυχαίο γεγονός" της αυτοκτονίας Ζαχόπουλου μας θυμίζει έντονα το "τυχαίο γεγονός" της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του Ξηρού.
    Φαίνεται, ότι το κουβάρι της αποκάλυψης αρχίζει να ξετυλίγεται...
    Θα αποκαλυφτεί άραγε ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;

    insider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ΠαΣοΚ δεν ξεχνά που τα βρήκε τα λεφτά.
    Ζίμενς γερά να πέσει η δεξιά.



    Ο Βαγγέλης π΄αγαπούσες μια φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ας καταθεσει ο μρ ζαχο που ειναι φρεσκο το θεμα και σπαρταραει και μετα βλεπουμε και τους μπαγιατικους φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καστανίδης είναι αναξιόπιστος. Εχει αλλάξει δεκάδες στρατόπεδα κατα καιρούς, (Φαντάρος πήγε?) Που να δίτε τι έκανε στο αεροδρόμιο θεσσαλονικης μα τα τσατσόνια του τους καταχραστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΑΦΩς ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ.
    ΔΗΛ ΣΕ ΘΕΜΑ ΤΠΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΚΗΣ;
    Ή ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ;
    ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟς ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ; ΕΛΕΟΣ
    ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ PRESS BLOG ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ 750 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕGA KAI OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????? ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?

    ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση