GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίριαλ βγαλμένα μέσα από τη ζωή....

, Την ώρα που διάβαζα το άρθρο «Για Τατιάνα και Δρούζα» του Αντιαυριανιστή , (εδώ) έπαιζε μια σαχλαμάρα στον Alpha (βλέπε εικόνα δίπλα). ...

,
Την ώρα που διάβαζα το άρθρο «Για Τατιάνα και Δρούζα» του Αντιαυριανιστή, (εδώ) έπαιζε μια σαχλαμάρα στον Alpha (βλέπε εικόνα δίπλα). Η «νεαρά» γούσταρε και τον γκόμενο και τον κολλητό του, δεν αντιστάθηκε στα γούστα της και κλάμα. η κυρία. Χιλιοειπωμένο μελό με χάλια ηθοποιούς, χάλια σκηνοθεσία, ένα σκουπίδι του κερατά.
Και σκέφτηκα πως κάπως έτσι κατάντησε και η Ελλάδα. Χάσαμε το τραίνο της νέας οικονομίας, τελευταίοι σε επενδύσεις στην έρευνα, τελευταίοι σε ανταγωνιστικότητα και σε επιχειρηματική καινοτομία.
Τα πανεπιστήμια μας παράγουν απόφοιτους της αντιγραφής, ανίκανους να στελεχώσουν επιχειρήσεις που απαιτούν κριτική σκέψη, σφαιρική αντίληψη και παγκοσμιοποιημένη πληροφόρηση και σύνθεση πληροφοριών. Που πιάσαν τόπο τόσα λεφτά που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από ευρωπαϊκά προγράμματα για αναβάθμιση των σπουδών;
Οι υποδομές του κράτους μας διαλυμένες, δυο μέρες χιόνι και για άλλες δυο μέρες παρέλυσε το σύμπαν. Καμιά ουσιαστική δυνατότητα για ηλεκτρονικές συναλλαγές με το κράτος (εκτός αν με κάθε κλικ του ποντικιού κάνεις και ευχέλαιο μαζί). Που πήγαν τόσα λεφτά από ευρωπαϊκά προγράμματα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά και για υποδομές;
Ζούμε σε ένα κράτος τριτοκοσμικό, του οποίου οι δυτικές επιδοτήσεις κατέληξαν στις τσέπες μιας μεγάλης συμμορίας, των οποίων τα εικοσιπεντάχρονα βλαστάρια θα δείτε στην Κηφισίας με καγιέν και άουντι τε τε χωρίς ακόμη να έχουν δουλέψει μια ώρα ώστε να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας.
Όσο για τους νόμους, ισχύουν μόνο για τους μεροκαματιάρηδες. Πόσοι επιχειρηματίες χρωστάνε περιουσίες ολόκληρες στο ΙΚΑ και στην εφορία, χωρίς κανείς κλητήρας να τολμάει να τους χτυπήσει το κουδούνι;
Και ενώ τα χαστούκια πέφτουν το ένα μετά το άλλο, εμείς καθόμαστε και παρακολουθούμε δυο κερατάδες να κλαίνε για την κερατού.

Σε λίγο οι λεγόμενες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ (Ρουμανία, Σερβία, κλπ.) θα μας προσπεράσουν γιατί εκεί ο κόσμος δεν παίζει. Δουλεύει.
Η ιστορία τελείωσε. Τελικά ο ένας κερατάς παντρεύτηκε την κερατού και ο κολλητός του έγινε ο κουμπάρος. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλλίτερα. Κάπως έτσι είναι και η ζωή μας. Από τη μια τα λαμόγια των μέσων μαζικής αποχαύνωσης, από την άλλη η συμμορία που τα μασάει και στη μέση εμείς που μας π...

Ν. Νίκος

27 σχόλια

  1. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ
    ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!

    ΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί μου φίλοι Καλησπέρα σας.

    Οπως γνωρίζετε είμαι δημότης ΑΘΗΝΑΙΩΝ, γέννημα και θρέμμα αυτής της πόλης.

    Από τις 4-2-2008 είμαι πολύ χαρούμενος, υπερήφανος και ταυτόχρονα ευτυχισμένος. Ο λόγος της ευτυχίας μου ακούει στο όνομα ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. Ναί, πρόκειται για τον δήμαρχό μου.

    Ο οποίος στις 4-2-2008 ανακοίνωσε σε πανηγυρική συνέντευξη τύπου ότι μου αναλογούν 6,84 τετραγωνικά μέτρα πράσινο. Βέβαια υπολείπομαι κατά 0.43 m2 από τον πολίτη της Βιέννης και κατά 0.12 m2 από τον πολίτη της Στοκχόλμης, αλλά αυτό ουδόλως με λυπεί.

    Βέβαια ο καλός μου δήμαρχος υπολόγισε τα εκατομμύρια m2 πρασίνου στο δήμο μας και τα διαίρεσε με τα εκατομμύρια κατοίκων του δήμου μας επίσης.
    Εγώ με το φτωχό μου μυαλό σκέφτηκα: Αν διώξουμε από τη Δήμο μας και μακάρι από όλη την Αττική και την Ελληνική γή, τα Αλβανά, Πακιστανά και άλλα μιάσματα, τότε θα διαθέτω περίπου 55 m2 πράσινο. Αν δε εξολοθρεύσουμε τα κάθε είδους κομμούνια και συναφή υποκείμενα-που στο κάτω-κάτω δεν ψηφίζουν τον δήμαρχό μας- τότε θα δικαιούμε 87 m2 πράσινο. Μετά ποιός τον χέζει τον Βιενέζο.

    Αυτά φίλοι μου. Δεν έχω σοβαρό λόγο να είμαι πανευτυχής ??

    Με πολλή αγάπη

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα θελεις το βλεπεις,αμα δεν θελεις οχι... Η Ιαπωνια,ισως ι πιο αναπτυγμενη τεχνολογικα χωρα εχει μακραν μερικες απτις χειροτερες τηλεοπτικες εκπομπες... Οπως φυσικα ολες οι χωρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TZΩΝ

    ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ. ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΛΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου φίλοι, και πάλι, Καλησπέρα σας.

    Δεν φανταζόμουνα ότι, εξομολογούμενος τη χαρά μου σε σάς, θάβρισκα τέτοια ανταπόκριση. Η αλήθεια είναι ότι κρυφίως επεδίωκα να κάνω και το κατάλληλο sponsoring στον καλό μας Δήμαρχο-Νικήτα Κακλαμάνη. Συμμερίζεσθε φαντάζομαι το θαυμασμό μου γι' Αυτόν.

    Μετά ταύτα σας αναγγέλω ότι δεν θα δεχθώ τις προτάσεις σας για μετεγκατάστασή μου στην ύπαιθρο, καθότι τα 166 m2 πράσινο που μου παραχωρεί ο Δήμαρχός μου, μού είναι αρκετά ακόμη και για τις γεωργικο-κτηνοτροφικές μου βλέψεις.
    Σας ευχαριστώ για τις προσφορές σας, αλλά μετά λύπης μου δεν τις κάνω δεκτές. Εξ' άλλου, πως θα μπορούσα να εγκαταλείψω τον καλό μου δήμαρχο και να μην τον ξανα-ψηφίσω στις επόμενες εκλογές ??

    Αυτά και ας μην παρεξηγηθώ

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
    Από τα τέλη του 1989, οπότε το ραδιοτηλεοπτικό σκηνικό της Ελλάδας αλλάζει εντελώς, εμφανίζονται. αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια που «καταλαμβάνουν» συχνότητες ως πειρατές των ερτζιανών και προκύπτει το σημερινό τηλεοπτικό χάος που κατά τη γνώμη μου στο όνομα της «ελεύθερης τηλεόρασης» αποτελεί μια ανοιχτή πληγή του κοινωνικού μας συστήματος, αλλά και της δημοκρατίας .
    Η τηλεόραση είναι ένα επιπλέον παράθυρο σε κάθε σπίτι με θέα ολόκληρο τον κόσμο , έστω και αυτού που οι κάμερες επιλέγουν να καταγράφουν. Έχει δε και Εκπαιδευτικό χαρακτήρα , εφόσον στατιστικά προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών βρίσκεται αρκετές ώρες μπροστά από τη μικρή οθόνη.
    Τι θα λέγατε, αν σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού σας βλέπατε σε κοινή θέα χαρτορίχτρες καθισμένες στα πεζούλια του δρόμου να σας καλούν για αποκάλυψη της μοίρα σας, στριπτιτζέζ στη μέση του δρόμου να χορεύουν και να σας καλούν κλείνοντας πονηρά το μάτι, οίκους ανοχής με διάφανους τοίχους για να φαίνεται ότι γίνεται μέσα, κουτσομπόλες να ξεκατινιάζουν τον οποιοδήποτε φωναχτά και δημοσίως για να κρατάτε το παράθυρο όσο περισσότερο ανοιχτό, μάγους να δοκιμάζουν τα ξόρκια τους ή ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί στη λογική του ελεύθερου θεάματος; Μπορεί να πει κάποιος ότι κλείνουμε τις κουρτίνες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως ακριβώς, αν δεν θέλουμε να δούμε έναν ξεβράκωτο που τρέχει στο δρόμο γυρίζουμε το κεφάλι από την άλλη πλευρά και πρόβλημα ουδέν. Έχει και αυτός δικαίωμα στην τρέλα του. Και τα ανήλικα παιδιά μας τι τα κάνουμε ; Κτίζουμε τα παράθυρα; Έχουμε δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για την ποιότητα της εκπαίδευσής τους ή ο οποιοσδήποτε έμπορος οιουδήποτε θεάματος ;
    Δυστυχώς όλες αυτές τις εικόνες βλέπουμε εμείς και τα παιδιά μας καθημερινά στην «ελεύθερη» τηλεόραση. Αν ακόμα δεχθούμε ότι μπορούμε απλά να πατήσουμε το κουμπί καταπνίγοντας την έμφυτη περιέργειά μας για το πίσω μέρος της κλειδαρότρυπας , αυτό δεν μπορούμε να το διασφαλίσουμε για τα παιδιά μας, εφόσον στην εποχή τους χειρίζονται καλύτερα από μας όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.
    Θεωρώ ότι δεν πρέπει να εκπέμπει στα ερτζιανά κανένας τηλεοπτικός σταθμός που δεν εποπτεύεται από εκλεγμένους από τους πολίτες φορείς με όνομα και επώνυμο των υπεύθυνων των προγραμμάτων.
    Οποιοσδήποτε ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός θα πρέπει να είναι συνδρομητικός, έστω χωρίς οικονομική επιβάρυνση , για να είναι στην ευθύνη του κάθε πολίτη να τον προσθέσει ή όχι στα παράθυρα του σπιτιού του. Όπως ακριβώς αν θέλει χαρτορίχτρα θα πάει με τη βούλησή του στο σπίτι της , αν θέλει στίπτιζ θα πάει σε στριπτιτζάδικο, αν θέλει να δει τσόντα θα πάει σε τσοντάδικο.
    Αυτή η με «το έτσι θέλω» εισβολή στο σπίτι μας όλων αυτών των εμπόρων του θεάματος και η απόθεση των τηλεοπτικών σκουπιδιών τους σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού μας επιβάλει συνήθως τα ήθη των εμπνευστών των τηλεοπτικών προγραμμάτων τους, αποπροσανατολίζει τους νέους, παραμορφώνει την πραγματικότητα, δηλητηριάζει τα παιδικά όνειρα και εν τέλει την προσπάθεια που γίνεται στα σχολεία μας για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σύμφωνα με αρχές και αξίες, που συνήθως δεν είναι συμβατές με το άκρατο ανταγωνιστικό περιβάλλον , στο οποίο κινούνται οι έμποροι του θεάματος με το βλέμμα πάντα καρφωμένο στους μετρητές τηλεθέασης.
    Ας μη βιαστεί κάποιος να μιλήσει για λογοκρισία. Δεν απαγορεύεται σε κανέναν η ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αναφέρομαι στην ανάγκη ύπαρξης των απαραίτητων φίλτρων για να μη γίνονται πλούσιοι κάποιοι πουλώντας τηλεοπτικά σκουπίδια στο όνομα της ελευθερίας του ηλεκτρονικού τύπου.
    Χρήστος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και δεν υπάρχει διέξοδος γιατί κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να εμπνεύσει την επιστήμη την έρευνα την ανταγωνιστικότητα σ'αυτά τα σκουπίδια τους Έλληνες.

    Κοιμισμένοι παραμένουν όπως ήταν πάντα και απαιτούν και από τους άλλους λαούς να τους κόβουν ισόβια σύνταξη, ώς απόγονοι του Περικλή και του Παρθενώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.52
    Οι Ελληνες γνωρίζουν να ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

    Τα θηρία στη ΖΟΥΓΚΛΑ ξέρουν να ανταγωνίζονται.

    Αντιληπτό..ή θες φυλλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενω αυτα που γραφετε κυριε δεν ειναι ανοησίες;;; δεν ειναι σαχλαμάρες;;


    χρήστος λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:56
    Η μόνη ζούγκλα που βλέπω είναι η Ελλάδα
    Πως το είπες? Συναγωνίζονται? Που στον ύπνο? Στο ποιος είναι πιο κοντά στους ανθρώπους των σπηλαίων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζων,

    Εχω τρια στρεμματα πικραγγουρα για την σουφρα σου,μηπως ενδιαφερεσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝΕ
    ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥetcetcetc
    ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!

    ΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτι για απλή ενημέρωση... Η Σερβία δεν θυμάμαι να άνηκε σε κανένα ανατολικό μπλοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.05
    Διάβασε λίγο RIFKIN Jer. για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού και μετά μπορείς να επανέλθεις !
    Αν μετέχεις της ελληνικής παιδείας αν μη τι άλλο μπορείς να νιώθεις ακόμη περίφανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:12
    Δεν ξέρω τι λέει ο RIFKIN για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού και δεν με ενδιαφέρουν οι μάντεις και οι αστρολόγοι

    Μετέχω της ελληνικής παιδείας και δεν νιώθω καθόλου περήφανος για την χώρα των ταλιμπάν. Εμείς και ο αδερφός λαός των ταλιμπάν είμαστε το μέλλον του πολιτισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α, ρε Νίκο Ν. Θα ήθελα παρά πολύ να μην συμφωνούσα μαζί σου, να είχες λάθος, να μην συνέβαιναν όλα αυτά στην χώρα μας. Αλλά δυστυχώς έχεις απόλυτα δίκιο. Η χώρα με, θεωρητικά, τις περισσότερες περγαμηνές στον Δυτικό κόσμο, έχει καταντήσει ένας εφιαλτικός απόπατος.
    Δυστυχώς φοβάμαι ότι Έλληνες (με τον ορισμό του Ισοκράτη) σε αυτή τη χώρα δεν έχουν μείνει πάνω από 5-10 χιλιάδες κι όλοι οι άλλοι είναι δυστυχισμένα ανθρωπάκια, παράγωγα ενός ραγιάδικου, πελατειακού, κοτσαμπάσικου συστήματος που παλεύουν να επιβιώσουν μέρα με την μέρα, δουλοπάροικοι του εκάστοτε δυνάστη τους και των φεουδαρχικών «οικογενειών» που λυμαίνονται αυθαίρετα τον πλούτο και την εξουσία στην χώρα, τα τελευταία 100 χρόνια. Και ως τέτοιοι υποστηρίζουν με φανατισμό τον δυνάστη-νταβά τους (σύνδρομο της Στοκχόλμης) σε σημείο να αλληλοβρίζονται ακόμα κι εδώ μέσα, για το ποιος μας πηδάει καλύτερα. Δυστυχώς οι τρεις ευκαιρίες που είχαμε -από το τζίνι, όπως λέει και το παραμύθι της Χαλιμάς- χάθηκαν όταν κάποια ζώα για μικροσυμφέροντα καθάρισαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Και μείναμε στο χάλι μας.
    Το όνομα «Μακεδονία» δεν είναι το μόνο που θα χάσουμε, γιατί δεν το αξίζουμε πια. Ακόμα και οι Ρωμαίοι ούτε οι Οθωμανοί δεν μας πήραν τόσο πολλά όσα θα χάσουμε από εδώ και στο εξής. Γιατί δεν αξίζουμε πια τίποτα. Είπε η ρουφιάνα η Ιστορία ότι ξοφλήσαμε – και για αυτό φταίμε αποκλειστικά και μόνο εμείς.

    Ιάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.27
    τι σχέση έχει ο Rifkin με αστρολόγους;
    τι σχέση έχουν οι ελληνες με τους ταλιμπάν;

    εσύ πάντως έχεις μεγάλη σχέση με το κόσμο των ανταγωνιστικών ζώων
    ή αλλιώς των ηλιθίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιάγο

    Σέβομαι την άποψη σου
    όμως δεν πρέπει να την ασπαστώ!
    Ακόμη θέλω να ελπίζω, ότι όλοι εμείς αυτούς τους άλλους που περιγράφεις, θα τους υπερκεράσσουμε!Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε πίσω. Είναι μονόδρομος και το ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μοιρασμένη η νύχτα σε δύο μόνο
    Όχι, η ματαιότητα
    -κάτι ανώτερο δεν γίνεται-
    δίνεται σε όλους.

    Η συνείδηση να σείει τα φύλλα του νου,
    η καρδιά μου εκεί έξω. Κάτω!
    όπως θα ήταν ένας στρόβιλος
    να κόβει κεφάλια

    Δεν έχουμε να πούμε άλλα
    στα κεφάλια και τα βλέμματα.
    Δικαιώθηκαν

    Καθώς σωπαίνει το φύλλο
    η τρεμούλα στη γλώσσα
    σβήνει τη μάταιη μεγάλη ορμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια είναι η λύση: πετάξτε τις τηλεοράσεις!
    Ό,τι θέλετε να κάνετε, ζητήστε την βοήθεια του ίντερνετ.
    Να ψάχνεστε σε οτι ακούτε και βλέπετε.
    Το "google" και η δική σας κρίση-λογική θα σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που κολαει η μαλακια που επαιξε ο αλφα με το ελληνικο κρατος τα ελληνικα πανεπιστημια κλπ δεν μπορω να καταλαβω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλαράκο, από το να είσαι παθητικός δέκτης, κλείσε την τηλεόραση.

    ΜΟΝΟ όταν αντιδράσουμε παίρνουν το μήνυμα.

    Και ναι δεν βλέπω τηλεόραση από την εποχή που εγάμησαν το θέμα με την Αμάρυνθο.

    Τι, το ξεχάσαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά..έχετε δεί τελευταία τη μούρη του
    Θέμου ??? Σαν να τον έχουνε πηδήξει ένας λόχος φαντάροι είναι ....(καλά αυτός την πίπα την έχει συνιθήσει από πολύ μικρός , αυτό είναι απόλυτα βεβαιωμένο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2:41
    Αφήνω τις βρισιές

    "τι σχέση έχουν οι ελληνες με τους ταλιμπάν;"
    Καλά εσύ που ζεις στην Γερμανία? Αν δεν βλέπεις τη σχέση...

    "τι σχέση έχει ο Rifkin με αστρολόγους;"
    Κάνει προβλέψεις για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού που τις χρησιμοποιείς για να μας πεις τι? ότι η επιστήμη και η έρευνα (αν αυτό εννοείς δυτικό πολιτισμό) είναι ο λάθος δρόμος?

    Αλλά επειδή ξεφύγαμε ας επαναλάβω το αρχικό μου post

    Και δεν υπάρχει διέξοδος γιατί κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να εμπνεύσει την επιστήμη την έρευνα την ανταγωνιστικότητα σ'αυτά τα σκουπίδια τους Έλληνες.

    Κοιμισμένοι παραμένουν όπως ήταν πάντα και απαιτούν και από τους άλλους λαούς να τους κόβουν ισόβια σύνταξη, ώς απόγονοι του Περικλή και του Παρθενώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.26
    ....ακόμη κι οι Ιάπωνες που ομιλούν την ελληνική, έχουν μεγαλύτερη πίστη (να μην πω σεβασμο) στους Ελληνες.

    Αν πάλι, εσύ θες να μιλάς για Ταλιμπάν...μίλα μόνος σου, αλλά την προπαγάνδα σου δεν την τρώμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλα καλά τα λες αλλά το να παρακολουθείς ένα βλακώδες έργο στην τηλεόραση αυτό είναι κατάντια!
    Εάν δεν βρίσκεις κατι καλύτερο κλείστην την ριμάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.39

    den echo teleorasi cardia mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση