GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ στο εργοστάσιο Λιθάνθρακα!

. . Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία , το τελευταίο διάστημα, να αποκαλύπτονται τα σχέδια της ΔΕΗ και της γερμανικής εταιρίας RWE για την κατ...

..
Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία, το τελευταίο διάστημα, να αποκαλύπτονται τα σχέδια της ΔΕΗ και της γερμανικής εταιρίας RWE για την κατασκευή μεγάλης δυναμικότητας ηλεκτροπαραγωγικού εργοστασίου, με καύση λιθάνθρακα, στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.
Για όλους εμάς, που βιώνουμε τις συνέπειες της μακροχρόνιας και ανεξέλεγκτης λειτουργίας δύο Χημικών βιομηχανιών, στο περιβάλλον, στην υγεία μας και στην ποιότητα ζωής μας, η εγκατάσταση μιας νέας και εξαιρετικά ρυπογόνου μονάδας είναι κάτι το αδιανόητο. Δεν είναι όμως καθόλου αδιανόητο για την κεντρική εξουσία, που για άλλη μια φορά συντάσσεται με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τα όρια αντοχής και ανοχής των τοπικών κοινωνιών.
Έτσι λοιπόν θα χρειαστεί και πάλι να παλέψουμε για τα αυτονόητα. Για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, για τα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται, για το δικαίωμα μας να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας, για την ίδια μας την αξιοπρέπεια. Θα χρειαστεί την αγωνία μας και την αντίδραση μας να την κάνουμε δυνατή κραυγή, για να φτάσει ακόμη και σε ώτα μη ακουόντων...
Πρωτοβουλία Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Καβάλας
κατά της εγκατάστασης δεξαμενών καυσίμων

14 σχόλια

  1. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα παίχτηκε και εξακολουθεί να παίζεται ως τώρα 9:14 μ.μ. το μεγάλο κόλπο του Ανίκανου και ανήμπορου πια "καταλληλότερου!!": με την κυβερνητική συμβολή το θέατρο του παραλόγου: επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας του κράτους το παιγνίδι, που έχει ξανπαιχτεί από πάντα από τη δεξιά, της δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας και τρόμου στους πολίτες για να δικαιολογηθούν χιτλερικές πολιτικές. Ο χίτλερ για να δικαιολογήσει την εισβολή του στην Πολωνία έντυσε στο χακί πολωνούς αιχμαλώτους, τους σκότωσε και τους σκόρππισε σε γερμανικό έδαφος στα πολωνικογερμανικά σύνορα και κάλεσε διεθνείς παρατηρητές για να τους αποδείξει πως έχει δεχτεί αναίτια επίθεση από την Πολωνία! Οι συνταγματάρχες το 65 για να δικαιολογήσουν τη δικτατορία που έστηναν στη χώρα έρριξαν στα τεπόζιτα των στρατιωτικών αυτοκινήτων στον Έβρο ζάχαρη και ισχυρίστηκαν πως το έκαναν κομμουνιστές καιυποστήριζαν πως εξυφαίνεται στη χώρα κίνημα ανατροπής της πολιτικής κατάσταση από στοιχεία αντεθνικά !! Σήμερα ο χαμός που έγινε στο κέντρο της Αθήνας θα είναι η πιθανή αρχή για να ακολουθήσει η προπαγάνδα πως η χώρα διολισθαίνει στην αναρχία και την ακυβερνησία από δυνάμεις σκοτεινές και αναρχικές και χρειάζεται μια καινούργια εντολή του λαού στον εγγυητή της τάξης και ασφάλειας Καραμανλή!!! με την προσφυγή για λόγους εσωτερικής τάξης σε νέες έκτακτες εκλογές!!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΙΚΕ ΜΠΑΜΠΗ .ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δύσκολες εποχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως νομιζεις οτι το ρευμα παραγεται στην πριζα ;

    Δεν πειραζει θα χτυσουμε μοναδες ρευματος στα χαιβανια στην πτολεμαιδα τα δικα τους παιδια εχουν ανοσια στην μολυνση.
    αρκει τα δικα μας να αναπνεουν καθαρο αερα.
    τασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

    ΚΑΒΑΛΑ Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΗ ΚΑΠΝΟ . Α ΞΕΧΑΣΑ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι στις μονάδες λιθάνθρακα. Η λύση για το ενεργειακό είναι εξοικονόμηση-αέριο-ανανεώσιμες.
    Δεν είναι ανάπτυξη το να πεθαίνει ο κόσμος από καρκίνο για να καίνε τα αιρ κοντίσιον στο the mall.
    Ούτε είναι λογική το επειδή στην πτολεμαϊδα ο κόσμος πεθαίνει από καρκίνο τότε θα κάνουμε όλη τη χώρα έτσι.
    Είναι ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι άμα γίνουν τα εγροστάσια λιθάνθρακα θα κλείσει η Πτολεμαϊδα. Η Πτολαμαϊδα θα συνεχίσει να λειτουργεί στο φούλ παράλληλα με το λιθάνθρακα γιατί θα εμπλακούν στην παραγωγή ενέργειας ιδιωτικά συμφέροντα που θα φροντίσουν να συντηρούνε την κατανάλωση ενέργειας ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην ξεχνιόμαστε: Στο νομό Κοζάνης πρώτη αιτία θανάτου είναι ο καρκίνος. Έτσι για να καταλάβουνε μερικοί γιατί αντιδρά ο κόσμος στα εργοστάσια λιθάνθρακα.
    Όπου στήσουν τέτοιο πράμα πάει τέλείωσε αυτός ο τόπος οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ πρωτείνω να καταργηθούν τα αυτοκίνητα γιατί παράγουν καυσαέρια. Ασε μας ρε. Και γιατί αναφέρεις τη σχέση της ΔΕΗ με την RWE; Χωρίς την RWE τι θα έκαιγε η ΔΕΗ; Καυσόξυλα; Σας πήραμε χαμπάρι παπαγαλάκια της κακιάς ωρας. Και στο κάτω κάτω δεν ακούω και καμιά λύση. Μόνο να τα χώνετε ξέρετε. Αν το εργοστάσιο γινει 50 χλμ παραπέρα θα παραπονιέστε ότι είναι μακριά και δεν μπορείτε να πατε για εργασία... Ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βουρ για την εποχή του λιθάνθρακα λοιπόν.

    Σε κάποιες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τα αυτοκίνητα τα έχουν καταργήσει επειδή παράγουν καυσαέρια. Έτσι στο Άμστερνταμ όλη η πόλη έχει κλείσει για τα ΙΧ, στο κέντρο του Λονδίνου πληρώνεις διόδια, στο Μιλάνο, στις Βρυξέλες κλπ. Έτσι έχουν δημιουργήσει πόλεις με ανθρώπινες συνθήκες διαβοίωσης. Αλλά τι λέω, ευρωπαϊκές πρωτεύουσες... Στο γυφταριό την Αθήνα θα σου πούνε "δε θα πάρω ΕΓΩ το αυτοκίνητό μου, ΕΓΩ; ξέρεις ποιός είμαι ΕΓΩ ρε; ΚΑι έτσι το αλλεργικό άσθμα θερίζει στα παιδιά της Αθήνας που αναπνέουνε με φυσούνες λες και είναι 100 χρονών γέροι. ΚΑι άμα σε κάποιο μέρος έχουνε ανθρώπινες συνθήκες διαβοίωσης, τότε λέμε να το κάνουμε σαν την Αθήνα.

    Για την ιστορία στη Γερμανία ματαίωσαν παρόμοια σχέδια της HDW για εργοστάσια λιθάνθρακα. Στην Ελλάδα βέβαια ο έλληνας "δε μπορεί χωρίς το αιρ κοντίσιον" δε μπορεί ρε παιδίμου πως να το κάνουμε ιδρώνει".

    Να μπει περιβαλλοντικός φόρος στο ρεύμα και τη βενζίνη και να κλείσουν τα κέντρα των πόλεων στα ΙΧ. Έτσι θα εξοικονομηθεί ενέργεια και θα βελτιωθεί η δημόσια υγεία. Όποιος έχει αντίρηση ας πάει μια βόλτα στο πνευμονολογικό του Παίδων ή και στον Άγιο Σάββα για πιό εξτρημ συγκινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.



    ΙΣΩΣ ΟΙ
    ENDESA ENEL EDISON
    KAI OI NTOΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"
    ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.

    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ DVD.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"...

    ΝΕΑ
    "Η ΔΕΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ"
    γιωργος φιντικακης
    χαρης καρανικας

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΔΕΗ "ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ"
    μιχαλης καιταντζιδης


    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ΚΤΛ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ENDESA,ENEL,ENDISON

    EINAI OIKOΛΟΓΙΚΟΣ?
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ?

    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι στο λιθάνθρακα από όπου και αν προέρχεται. Αντιδράστε στα εργοστάσια λιθάνρακα όποιος και αν είναι ο νταβατζής.
    Πριν 20 χρόνια η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων ξόδευε 5000 μεγαβάτ το πολύ. Τι άλλαξε και σήμερα της Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων δεν της φτάνουν τα 10.000 μεγαβάτ και θέλουνε να φτιάξουνε τα εργοστάσια λιθάνθρακα;
    Η σπατάλη δεν είναι ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση