GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Live your myth in Athens!‏

Tου Ντίνου Γκέκα http://www.attackta.com/ Το ματς “Χρυσή Αυγή - Αριστεριστές” έληξε με νίκη των πρώτων. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται γι...

Tου Ντίνου Γκέκα
http://www.attackta.com/

Το ματς “Χρυσή Αυγή - Αριστεριστές” έληξε με νίκη των πρώτων. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία (αστυνομία) η οποία σφύριζε έδρα σε εξοργιστικό βαθμό, κάτι που αρνούνται οι γηπεδούχοι με ανακοίνωσή τους. Ο παρατηρητής (Διοίκηση αστυνομίας) βαθμολόγησε με άριστα τη διαιτησία, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν κάκιστη. Παρά τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο και τρόπο, δεν επιβλήθηκε καμία ποινή, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα ματς. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την ένταση του αγώνα από κοντά, με όλες τους τις αισθήσεις και με την δυνατότητα ελεύθερης συμμετοχής στο ντέρμπι. Στιγμές μοναδικές στο κέντρο της πόλης του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας.
Την επόμενη φορά καλό είναι να ορισθεί ως έδρα η Ακρόπολη. Να μπουν κάμερες παντού, ώστε το φιλοθεάμων κοινό να βλέπει τις δύσκολες φάσεις από πολλές οπτικές γωνίες και να χαρεί τον αγώνα. Επίσης διαιτησία δε χρειάζεται, δημιουργεί πρόβλημα και υποβαθμίζει το θέαμα. Ο αγώνας να είναι μέχρι θανάτου, με έπαθλο τον κανιβαλισμό των αντιπάλων. Έτσι πιστεύω το ιστορικό μας σύμβολο (Ακρόπολη) θα ανακτήσει την Αρχαία του αίγλη, το φιλοθεάμων κοινό θα ικανοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό και οι συμμετέχοντες (οι επιζώντες..) θα γίνουν εθνικά πρότυπα, αντίστοιχα του Παπαλουκά, του Παπαφλέσσα, του Μάκη και του Λεωνίδα. Ακαδημίες νέων θα δημιουργηθούν σε κάθε σημείο της χώρας, με στόχο την προετοιμασία τους για τον Μεγάλο Αγώνα. Έτσι η νεολαία μας θα κρατηθεί μακριά από το τσιγάρο, τον καφέ και τα ναρκωτικά.
Οι διαιτητές με τα μπλε, για να μην τους αδικούμε βγάζοντάς τους εντελώς έξω από το παιχνίδι, θα διατηρήσουν την αίγλη τους σχολιάζοντας τηλεοπτικά τις φάσεις του αγώνα και ανακηρύσσοντας τον πολυτιμότερο παίχτη. Επίσης θα κάνουν την απονομή του επάθλου και την προετοιμασία του τραπεζιού. Στο τέλος θα πλένουν και τα πιάτα! Έτσι δεν θα έχουν παράπονο για τον νέο τους ρόλο, μια και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε διαφορετικά αλλά καίρια πόστα. Νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν με την καθιέρωση των αγώνων: Καθαριστές, χασάπηδες, δημοσιογράφοι, προπονητές, ψιλικατζήδες, καντινιέρηδες και πολλές άλλες ειδικότητες, θα εξειδικευτούν και θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της νέας μόδας. Η φήμη των αγώνων θα φέρει τουρισμό, με αποτέλεσμα η χώρα μας να ανακάμψει οικονομικά και η κυβέρνηση να κερδίσει άλλη μία τετραετία μετά το τεράστιο έργο της. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα ανοίγει την αυλαία κάθε σεζόν, με επίσημο προσκεκλημένο τον Πάπα, γεγονός που θα φέρει τις δύο εκκλησίες ακόμη πιο κοντά.
Που είσαι Περικλή να δεις τα χάλια μας.

102 σχόλια

  1. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΣΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=NKGCNDMeEug

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και αξιόπιστες πληροφορίες όπως πάντα.


    «Ο βασιλιάς είναι γυμνός κ. Καραμανλή. Υποκλοπές, ομόλογα, καρτέλ, κουμπάροι, Υπουργείο Πολιτισμού, η συγκάλυψη της συγκάλυψης» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην Βουλή στην «Ώρα του πρωθυπουργού» και επέρριψε στον πρωθυπουργό την κύρια πολιτική ευθύνη «για τον σημερινό κατήφορο της χώρας». Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κάλεσε τον κ. Καραμανλή να απαντήσει, «τι φοβάται και δεν δίνει στην δημοσιότητα τις επιστολές Τατούλη», για τα τεκταινόμενα στο Υπουργείο Πολιτισμού και τον προκάλεσε να προσέλθει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και να αποδεχτεί την πρόταση του Κινήματος για σύσταση Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής για την υπόθεση SIEMENS. Σκληρή κριτική άσκησε, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι, η κυβέρνηση έχει καταστήσει μια ανθηρή και κερδοφόρα επιχείρηση, την ΔΕΗ σε ζημιογόνα, προκειμένου, απαξιώνοντας την, «να δοθεί το management στους Γερμανούς». Έμφαση έδωσε, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στις περιβαλλοντικές παραβιάσεις με την χρησιμοποίηση λιθανθρακικών Μονάδων, σημειώνοντας ότι, «η Ελλάδα έχει γίνει δακτυλοδεικτούμενη στις παραβιάσεις και μετατρέπεται σε ενεργειακό σκουπιδότοπο της Ευρώπης».

    Αλίμονο μας…. Όλοι πια ελπίζουμε να τερματιστεί αυτή η αθλιότητα με την παραίτηση της χειρότερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ , μια κυβέρνηση της παρέας της χαράς , των κολλητών και των κουμπάρων.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:19 πμ

    babis

    Πάρε τον Παπανδρέου και πάτε μιά βόλτα σ' άλλη γη... σ' άλλα μέρη. Αν έχει χώρο, πάρτε και το Βενιζέλο, μη ξεροσταλιάσει γράφοντας βιβλία που δεν διαβάζει κανείς. Κρίμα είναι κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:19 πμ

    Δεν μας παρατάς με το ξερολάκι το Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιον να αφησουμαι να κανει βολτες εδω ρε μεγαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:19 πμ

    Τα θες και τα λες ρε ή σου ξεφεύγουν; Τι είσαι, ο τοποτορητής και προπαγανδιστής του ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:28 πμ

    Ζούμε και χωρίς εσένα. Δε θα κλαίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ντρεπεσαι να πεις την παρεα σου?
    Εγω ειπα την δικια μου..
    Γιατι?
    Φοβασαι το κραξιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:35 πμ

    Ποιό κράξιμο ρε ούφο; Το ξέρεις ότι οι Γερμανοί ψάχνουν και τους Σημίτηδες για τη Siemens; Νομίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ γουστάρει εξεταστικές επιτροπές; Κάθε πότε ρε πήγαινε στη Βουλή ο Σημίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩΠΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΧΑΜΟΣ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ, ΣΤΟ GRSex .com ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥΦΕΣ - ΜΟΝΟ ΜΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. WRAIO
    www.youtube.com/watch?v=jW4uiZu3Z4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο οτι καταλαβαινουμε το συγκεκριμενο blog ειναι ΚΚΕ δαγκωτο. ... ΕΛΕΟΣ ...
    τΟ πειραν πρεφα ολοι πλεον ... , αν εχετε τα κοτσια βαλτε το σφυροδρεπαννο στο σημα .. τι ντρεπεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. του καλαμουκη ειναι φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι αρχή μου να μιλώ ευγενικά στους άλλους. Ενίοτε μυκτηρίζω όταν είμαι μόνη.
    Αυτό συμβαίνει γιατί η μητέρα μου με δίδαξε πως να παρατηρώ τον κόσμο.

    Ένα απόγευμα που όλοι έβριζαν μπροστά σε όλους ο πανικός κόντευε να με καταλάβει. Έκανα πίσω και τους κοίταξα.

    Έκανα πίσω.

    Πριν από τα λουλούδια του κακού, τις ωδές του Μαλντορόρ, μέσα σ'αυτά τα όνειρα του αρχαίου Ναυτικού του Coleridge, είχα κερδίσει την αυτοεκτίμησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα όλα αυτά ρε συ Μιράντα
    αλλά, να, πως να στο πω, θεωρείς ορθό να ταυτίζονται φασίστες με αντιφασίστες;
    Ετσι κερδίζεις την αυτοεκτίμησή σου;
    στειλε εδώ να τα πούμε
    epeimonos@yahoo.com
    (όνομα και πράμα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3:10 πμ

    Όχι μόνος του. Είναι κι άλλοι. Οι ειδήσεις που είναι; Όλο μπούρδες για παπάδες και σαχλο-σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. epeimonos@yahoo.com 4.22
    Για να μαθαίνεις λίγε,φασίστας είναι αυτός που αποκαλεί 'φασίστα'όποιον δεν έχει τη δική του πολιτική ιδεολογία!
    Σ΄εντυπωσίασαν βλέπω οι αναφορές της Μιράντας και κάνεις πως την προκαλείς μπας και τσιμπήσει για περαιτέρω.Ασε,είσαι νινί ακόμα.Στο μυαλό ,εννοείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σώπα, εγώ νόμιζα ότι φασίστας είναι αυτός που αγωνίζεται ενεργά να πνίξει κάθε φωνή αντίστασης στην κεφαλαιοκρατική λαίλαπα.

    Ξέρεις τώρα εσύ, κεφάλαιο, ταξική εκμετάλλευση, σάρωμα προγενέστερων κατακτήσεων που δυστυχώς για την άποψή σου κατακτήθηκαν με αίμα, λαϊκή αντίβα, επαναστάσεις, εξεγέρσεις κτλ...


    Ο Φασίστας θεωρεί ότι οι όποιοι δυναμικοί αγώνες των εργαζομένων μπορεί να του στερήσουν την περιουσία του, μικρή και μεγάλη.

    Φασίστας λοιπόν είναι αυτός που μαχαιρώνει μετανάστες, απεργούς, σπάει καταλήψεις μαθητικές-φοιτητικές, στέλνει στον άλλο κόσμο αγωνιστές συνδικαλιστές (βλέπε Τεμπονέρα)

    Αυτός είναι φασίστας. Γνήσιος φασίστας. Με τη βούλα που λένε, αποπάιδι της Μεγάλης Πορείας προς τη Ρώμη και απόγονος των ταγματα-λητών του Μελιγαλά, του τάγματος των εν Ελάδι ΕΣ-ΕΣ. Αν έχεις... ακουστά.

    Από την άλλη όποιος είναι υπερ της βίας που απελευθερώνει τα δεσμά της ανθρωπότητας, δεν είναι φασίστας.

    Αυτό έλειπε, μήπως καταδικάζεις και την επανάσταση του 21 ως ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ;;;
    την αντίσταση των παλαιστινίων;
    την αντίσταση των λιβανέζων;
    την αντίσταση των ιρακινών;

    ΤΗΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ '17 σε Πετρούπολη-Μόσχα;
    ΤΗΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 1871 στο Παρίσι;

    ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....

    epeimonos@yahoo.com

    ΥΓ: το ποιος είναι νινί πολιτικά φαίνεται από το ότι ορίζεις σαν φασισμό την άσκηση βίας γενικά και
    αόριαστα.

    το ότι υπάρχουν ανταγωνιστικές τάξεις σε αυτή την κοινωνία, σου διέφυγε, ελαφρώς

    το ότι τους φασίστες είναι χρέος σου, όχι σαν επαναστάστης, αλλά σαν δημοκράτης, ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ κι αυτό σου ξέφυγε.

    Πάλι καλά, τα εκατομμύρια των δημοκρατών που αναμετρήθηκαν ΒΙΑΙΑ με τον φασισμό, δεν ήξεραν, έπρεπε να μάθουν από έσένα ότι
    ..ήταν...φασίστες!!!

    Που να πιάνουμε τώρα τις χιλιάδες των μπριγάδων από όλες τις χώρες του κόσμου που στήριξαν την Δημοκρατία στην ΙΣπανία ενάντια στον Φράνκο. Και αυτοί φασίστες, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η κοινωνική ρίζα του φασισμού είναι ο τρομαγμένος νυκοκυραίος, ο μικροαστός

    αυτός που έχει την μικρή του περιουσία και επιλέγει ανάμεσα στη συλλογική αφύπνιση του εργάτη

    και τον απόμερο και μοναχικό δρόμο του ιδιοκτήτη

    την τηλοψία της αποχαύνωσης και της μοναξιάς, της συνωμοσιολογία, την ξενοφοβία, τον σεξισμό, τον αντισημιτισμό

    πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας στην κοινωνία του θεάματος.

    ταράζεται αμα βλέπει κλεισμένους δρόμους από διαδηλωτές,

    βρίζει χυδαία, καταρριέται τους απεργούς που του στερούν τη γρήγορη οδό προς το μαγαζί του

    τρέμει όταν βλέπει συγκρούσεις στο δρόμο

    και ζητάει προστασία, ασφάλεια, νταβατζηλίκι

    από την... άρχουσα τάξη, από το κράτος της.

    ζητάει περισσότερη αστυνόμευση , περισσότερους ασφαλίτες, περισσότερα ματ.

    Κι όταν αντικρίζει την οικονομική κρίση να επελαύνει προ των πυλών,

    διέξοδο δε βλέπει αλλού πέραν του ευθυγραμμισμού με τους μεγάλους ιδιοκτήτες

    εξυμνεί την διάσωση της εθνικής οικονομίας, ήτοι την οικονομία της κυρίαχης τάξης,
    της μπουρζουαζίας.

    καταδικάζει λοιπόν τις απεργίες, που στερούν κέρδη από τους ιδιοκτήτες

    συστραρεύεται ως αγανακτισμένος πολίτης σε τάγματα εφόδου - συμπληρωματικά του κατασταλτικού μηχανισμού

    Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι, και ένας ταραγμένος μικροαστός

    το πνεύμα το έχει απωλέσει προ καιρου.

    Μπας και ανήσεις στους τελευταίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H 6.12 είμαι

    Βρε Μιράντα είδες από τι σε γλύτωσα;Εσύ άνθρωπέ μου δεν είσαι επίμονος ,άλλο είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Μιράντα καυλιάρα. όλο μαλακίες λες. Καλά έκαναν τα παιδιά και γαμήσανε στο ξύλο τα παλιοκουμούνια. Ξυπνάτε ρε δεν υπάρχει κουμουνισμός ρε όλοι δεξιοί είναι ρε λεφτά θέλουν όλοι ρε άντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Σούπερ Λίγκα" ή.. "Σούπερ Κλίκα";

    "Είμαι φίλαθλος του Παoκ.Πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και 35 χρόνια.
    Προτείνω,αν αναγκάσουν τελικά τον Απόλλων να ξαναπαίξει τον αγώνα,να γεμίσουμε όλοι μαζί το γήπεδο,Παοκτσήδες,Αρειανοί,Ηρακληδείς και Απολλωνιστές.Αυτή η απόφαση δεν είναι εναντίον του Απόλλωνα.Είναι ενάντια στην αξιοπρέπεια και τη λογική του αγνού Έλληνα φιλάθλου.Επίσης νομίζω πως επιβάλλεται άμεσα η αλλαγή του ονόματος Σούπερ Λίγκα σε Σούπερ Κλίκα.."

    Αναφέρεται στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας,για επανάληψη του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, που ξεκίνησαν προχθες το βράδυ και ολοκληρώθηκαν χθες μετά από επτάωρη συνεδρίαση.
    Η τριμελής επιτροπή δέχτηκε ότι υπήρξε αντικανονική συμμετοχή του Ρομάν Βάλνερ, αλλά αντί να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού, όπως λέει ο ΚΑΠ, και να αφαιρέσει έναν βαθμό τους Θεσσαλονικείς, αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα σε ημερομηνία και ώρα που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
    Aπό χθες έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά τα αθλητικά ραδιόφωνα της με "αγανακτισμένους οπαδούς" όλων των ομάδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκάνδαλο Siemens: Πολυεθνική διαπλοκή και ελληνική κοινωνική ανοσία.
    Κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο, για έναν Έλληνα Υπουργό, που επισκέπτεται έναν ευρωπαίο ομόλογό του. Στη δεξίωση, στη βίλα του ευρωπαίου, ο Έλληνας θαυμάζει την, ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα του ομολόγου του. Ο ευρωπαίος Υπουργός, του εκμυστηρεύεται: «Τη βλέπεις εκείνη τη γέφυρα απέναντι; Κανονικά, έπρεπε να έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραπάνω. Έτσι την έφτιαξα την πισίνα που βλέπεις». Μετά από ένα χρόνο, ο ευρωπαίος επισκέπτεται την Ελλάδα και πηγαίνει σε μια δεξίωση, στη βίλα του Έλληνα Υπουργού, όπου και θαμπώνεται από τα πλούτη και τη χλιδή. Ο Έλληνας τον πλησιάζει και του λέει: «Τη βλέπεις τη γέφυρα απέναντι;» «Όχι», απαντάει ο ευρωπαίος. «Έτσι την έφτιαξα τη βίλα μου», αποκρίνεται ο Έλληνας Υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε άσχετε ισορροπιστή....αυτοί οι τύποι της χρυσής αυγής....τις ίδιες ελευθερίες είχανε επί χούντας και τις ίδιες συγκεντρώσεις κάνανε....αλλά να μαζεύουν την δημοκρατία και να την μπουζουριάζουν στις φυλακές.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ babis ΠΕΡΝΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο γιωργακης.
    ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ ΓΙΑΝΝΟ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΕΣΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !








    Zούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις ένα Κοτάκι που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ----------------------------------------

    και για όσους δεν κατάλαβαν.....

    ... ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΉ η πλάκα αλλά πριν 55 χρόνια 1.000.000 συμπατριώτες μας εξοντώθηκαν από τους ναζι του χιτλερ και του μουσολίνι.Σήμερα οι μισοί ψηφοφόροι της νδ και κάμποσοι από το πασοκ -ολίγοι- ανήκουν ιδεολογικά και ως προς το ρατσισμό τους και ως προς την αγάπη τους για τη χούντα του Παπαδόπουλου στο χώρο της χρυσής αυγής .Δεν είναι πολύ δύσκολο οι 200 χρυσαυγίτες να γίνουν 5.000 αύριο και οι 40 μαχαιρωμένοι σε 6 μήνες να γίνουν 40.000 και τα στέκια των νέων που χτυπήθηκαν από αυτούς από 20 μέχρισήμερα σε 20.000.Μέχρι σήμερα έχουν μαχειρώσει μετανάστες και αριστερούς οι χρυσαυγίτες.Αύριο έρχεται και η σειρά των υπολόιπων.
    Καθήκον των φίλων της ελευθερίας είναι να μην αφήσουν καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίαςδηξλαδή τη χρυσή αυγή.ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    και ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ KAGELA

    -------------------------

    Θαυμάτων by Giorgos η συνέχεια..

    2888ο θαύμα: Τα εισιτήρια αυξάνονται σε πρώτη φάση 55% και σε λίγους μήνες κατά 40%. Ετσι τον Αύγουστο το εισιτήριο ΠΑΤΗΣΙΑ - ΚΥΨΕΛΗ ή ΡΗΓΙΛΛΗΣ-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ θα κοστίζει 1 ΕΥΡΩ.
    Στις εποχές του άθλιου ΠΑΣΟΚ που μας έτρωγε η μιζέρια, το εισιτήριο κόστιζε μόνο 30 λεπτά.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 300%.

    2889ο θαύμα: Το πετρέλαιο ως γνωστόν παγκοσμίως κατρακυλά. Το ίδιο το δολάριο. Ο Γιώργαρος κατάφερε να διατηρήσει στα υψηλότερα επίπεδα της Ευρώπης τις τιμές των καυσίμων. Ετσι αντί η αμόλυβδη λ.χ. να πωλείται 69 λεπτά πωλέιται 1,10 .

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ??

    ΥΓ: Επίκειται και το 2890ο θαύμα. Το ψωμί-ψωμάκι από 80 λεπτά θα πάει σύντομα στο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ. ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ. Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    και ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ KAGELA

    -------------------------

    Θαυμάτων by Giorgos η συνέχεια..

    2888ο θαύμα: Τα εισιτήρια αυξάνονται σε πρώτη φάση 55% και σε λίγους μήνες κατά 40%. Ετσι τον Αύγουστο το εισιτήριο ΠΑΤΗΣΙΑ - ΚΥΨΕΛΗ ή ΡΗΓΙΛΛΗΣ-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ θα κοστίζει 1 ΕΥΡΩ.
    Στις εποχές του άθλιου ΠΑΣΟΚ που μας έτρωγε η μιζέρια, το εισιτήριο κόστιζε μόνο 30 λεπτά.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 300%.

    2889ο θαύμα: Το πετρέλαιο ως γνωστόν παγκοσμίως κατρακυλά. Το ίδιο το δολάριο. Ο Γιώργαρος κατάφερε να διατηρήσει στα υψηλότερα επίπεδα της Ευρώπης τις τιμές των καυσίμων. Ετσι αντί η αμόλυβδη λ.χ. να πωλείται 69 λεπτά πωλέιται 1,10 .

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ??

    ΥΓ: Επίκειται και το 2890ο θαύμα. Το ψωμί-ψωμάκι από 80 λεπτά θα πάει σύντομα στο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κώστα Καράμπα,τράβα βίδωσε πρώτα τη βίδα σου που λάσκαρε και μετά ξαναδοκίμασε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν συστηματικά τα ΜΜΕ αγοράζουν κάρτες απεριορίστων διαδρομών....

    Και οι τιμές τους -όλες οι κατηγορίες- ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ.

    Αυτό θα πεί δίκαια φιλολαϊκή πολιτική.

    Αυτοί θα καταλάβουν αν ωφελούνται όταν θα πληρώσουν λιγότερα για την επόμενη κάρτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι έγινε αναρχοτσιπράκια? Σας πόνεσε το καλαράκι σας από τις ξυλιές και νιαουρίζετε? Ή μήπως γκρινιάζετε γιατί θέλετε κι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ....Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν συστηματικά τα ΜΜΕ (?????) αγοράζουν κάρτες απεριορίστων διαδρομών....

    NAI, ΑΠΟ 18 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΕΙ 15, μείωση 15%. ΠΕΡΙΣΥ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΗΤΑΝ 14 ΕΥΡΩ.

    ΔΟΥΛΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ, έ ???

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ φιλολαϊκή ΑΥΞΗΣΗ 100% .

    Το ίδιο θα γίνει και με το ψωμί. Αν αγοράζεις 1 φρατζόλα 250 γραμμαρίων (4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΔΗΛΑΔΗ) θα την πληρώνεις 1 ΕΥΡΩ.
    Μπορείς να αγοράσεις όμως 30 φρατζόλες προς φιλολαϊκά 15 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν συστηματικά τα ΜΜΕ αγοράζουν κάρτες απεριορίστων διαδρομών....
    ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ MEGA & TO ALTER, και διαβάζω τον ΤΡΑΓΚΑ, πόσο θα πληρώνω??

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΡΗΓΙΛΛΙΩΤΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ???

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΛΑΪΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποιός ΠΕΡΙΚΛΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 100 ΚΙΛΑ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 200 ΚΙΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 3.000 ΛΙΤΡΑ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 100 ΚΙΛΑ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 200 ΚΙΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ 3.000 ΛΙΤΡΑ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ, ΑΓΟΡΑΖΩ 100 ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ KAΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ)

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ, babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σιγά ρε μαλάκες, μη κάνετε τόση φασαρία, θα ξυπνήσετε τον Περικλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. βαβις,
    μου βγήκε ο καφές από τη μύτη κάνοντας κλικ στο όνομά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ,ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ.Ο ΘΗΒΩΝ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΛΗ.
    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ...15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. WRAIO PAIDIA.
    www.youtube.com/watch?v=fh6Ba21jhOQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.youtube.com/watch?v=5flWclNyB1s&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. gia na thymounte oi paloi kai na mathenoun oi neoi

    http://www.youtube.com/watch?v=_JDkA_j-ieg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. babis,


    πες μας και για τις πίπες που κάνεις.... πιό πολύ ενδιαφέρον έχουν παρά οι αρχιδιές που γράφεις για το βλαμμένο γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 1.22

    Πού΄σαι μεγάλε!

    Πές μας για το καυλί που γαμάει τον Καραμανλή! Θέλεις να το ακούσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Άντε ρε ΚΟΤΑΡΕΣ Χρυσαυγίτες μέσα από τις γραμμές των ΜΑΤ βγαίνετε...Αδερφάρες μια ζωή κότες...Ντου 100 άτομα σε 1..

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τελικά είναι αλήθεια ότι ο Αγιος πάσχει από "αυτοκτονικό αυνανισμό";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα νa απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
    Σοβαρά χτυπημένος φαίνεται να είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους του Γιώργου Μελισσανίδη (υιού του γνωστού Δημήτρη) που συνόδευε σε νυχτερινό κέντρο την Εύη Βατίδου. Σύμφγωνα με όσα κατάθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην μήνυση του, τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ξημερώματα δύο σωματώδεις άνδρες όμως η Εύη Βατίδου ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε η ίδια με το τακούνι της! Όλα άρχισαν όταν η Βατίδου επέστρεφε στο σπίτι της και εκεί την περίμενε ο Αλέξης Κούγιας. Άρχισε ο διαπληκτισμός και σύμφωνα με τον Κούγια τον χτύπησαν οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Γιώργο Μελισσανίδη. Η Εύη Βατίδου-σύζυγος του Κούγια- ισχυρίζεται ότι η ίδια του επιτέθηκε με το τακούνι της και τον χτύπησε στο κεφάλι. Απο το αστυνομικό τμήμα τον πήρε ασθενοφόρο αφού ήταν αρκετά χτυπημένος. Νωρίτερα ο Κούγιας είπε πάει σπίτι και πήρε τα παιδά ενώ την οικονόμο την "κάρφωσε" ότι δεν είχε άδεια παραμονής και την έχουν έτοιμη για απέλαση στο Α.Τ. Βουλιαγμένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΠΡΑΒΟ BLOOPERS
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ------------=========-----------
    Ο Χριστόδουλος όπως τον λες δεν έζησε με τιμές πρωθυπουργού γιατί αν ζούσε με τιμές πρωθυπουργού θα είχε κάνει τεράστια περιουσία κάτι το οποίο δε συμβαίνει αφού όλοι ξέρουν ότι δεν έχει. "Οι παρεμβάσεις του στα πολιτικά και τα κοινωνικά πράγματα δεν είχαν τίποτα το μετρημένο".

    Τι εννοούμε λέγοντας πολιτικά; Μήπως ασχολήθηκε ποτέ για το ποιοι θα βγουν βουλευτές ή ποιοι δε θα βγουν ή με ποιο εκλογικό νόμο θα γίνουν οι εκλογές; Κοινωνικά λέγοντας; Μα όλοι οι δημοσιογράφοι κράζατε την Εκκλησία ότι δεν κάνει κοινωνικό έργο και τώρα που το κάνει βγαίνετε και την κράζετε; Αφού το κράτος δεν μπορεί να το κάνει γιατί να μην το κάνει η Εκκλησία; Τα πάρα πολλά γηροκομεία, βοηθήματα και φαγητό σε απόρους πολίτες, ίδρυμα για τα παιδιά με σύνδρομο down, ξενώνας άγαμης μητέρας και κακοποιημένης γυναίκας. Επίσης η μεγαλύτερη τράπεζα αίματος στην Ελλάδα είναι αυτή της Εκκλησίας.

    Μόνο η Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετράει 10000 φιάλες κάθε χρόνο.

    Α, να μην ξεχάσω το βοήθημα για τα παιδιά της Θράκης κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει

    από το ελληνικό κράτος. Και τέλος τη Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος "ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ".

    Ο Χριστόδουλος όταν έγινε Αρχιεπίσκοπος είχε δημοτικότητα 80% πού τότε δεν είχε τόσες αντιπάθειες όσες μετά τις ταυτότητες. Και για τις ταυτότητες γιατί δεν είχε νομικό δίκαιο; Μήπως θα μας απαντήσουν την κλασσική δικαιολογία ότι ήταν απόφαση της Ε.Ε; Μα η ίδια η Ε.Ε είχε απαντήσει ότι είναι θέμα της ελληνικής πολιτείας. Όσον αφορά την κηδεία του Αρχιεπισκόπου ο κόσμος έτσι ήθελε να γίνει και έτσι έγινε. Να περιμένει έως και 7 ώρες για να τον προσκυνήσει. Θα πούμε τον κόσμου να μην περιμένει; Ποιοι είμαστε;

    Ο Σεραφείμ καλώς ή κακώς είχε κλείσει την εκκλησία στο καβούκι της και ειδικότερα τα τελευταία 6 χρόνια που κυβερνούσαν όλοι οι άλλοι. Π.χ Ζακύνθου Χρυσόστομος μέγιστος κριτής του Αρχιεπισκόπου επειδή δεν τον έκανε μητροπολίτη στο Άργος. Είναι πολύ καλό παιδί ο Χρυσόστομος. Η Εκκλησία καλύτερα η θρησκεία δε σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι που δε θέλεις. Έχει κάποιους κανόνες που αν θες τους ακολουθείς. Αν δε θες δεν τους ακολουθείς. Και ο ίδιος ο Χριστός είχε πει "όστις θέλει

    οπίσω μου ελθείν". Παπάδες σκάρτοι πάντα θα υπάρχουν. Γιατί πρέπει να ακολούθουμε αυτούς;

    Όπως και δημοσιογράφοι σκάρτοι υπάρχουν. Χριστιανισμός και ελληνισμός είναι δυο έννοιες συμβατές μεταξύ τους. Το ότι τα σώματα στο ένα είναι γυμνά και στο άλλο είναι ντυμένα ωραία και; Από κει βγάζουμε το συμπέρασμα ότι είναι ασύμβατοι οι δύο πολιτισμοί; Μα είστε σοβαροί; Τελειώνοντας μερικά Υ.Γ.

    Υ.Γ 1: Ο Άγιος Νεκτάριος που πέθανε το 1920 και ανακηρύχτηκε άγιος το 1960 δεν είναι ο τελευταίος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας γενικά και ειδικότερα της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Άμα δεν ξέρουμε δε γράφουμε μαλακίες.

    Υ.Γ. 2: Όσο για το "κοιμήθηκε" είναι καθαρά θεολογικός όρος και αφού μιλάμε για τον αρχιεπίσκοπο έτσι έπρεπε να ειπωθεί. Για το "πέθανε" αυτό είναι πρόβλημα των δημοσιογράφων και μόνο.

    Υ.Γ. 3: Επειδή βλέπω μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπο του Ζακύνθου Χρυσόστομου ας μάθετε ποιο είναι το έργο του, και ποιο του Χριστόδουλου τόσο στο Βόλο όσο και στην Αθήνα.

    Υ.Γ. 4: Ποια είναι η σχέση του Ζακύνθου με τον Ι. Μ.;

    Υ.Γ. 5: Και ας γινει γνωστό για τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ότι ναι μεν πληρωνόταν καλά αλλά κράταγε το πολύ 500 ΕΥΡΩ και τα υπόλοιπα τα έδινε είτε σε ιδρύματα είτε στο επίδομα για τα παιδιά της Θράκης. Ποιοι από τους 300 δίνουν τα λεφτά τους; Ποιοι από τους δημοσιογράφους δίνουν τα λεφτά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. KAKOPOIOYN FANTAROYS RE OI KOPRITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 2:11 μμ

    DEN MAS PARATAS RE ME TO XRISTODOYLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κυρίες και κύριοι, όσο η εναλλακτική λύση στον χοντρούλη είναι ο χαζο-Γιώργος, τότε μην περιμένετε αλλαγή στη διακυβέρνηση, ο κόσμος θα ψηφίζει χοντρούλη, προγείται και 4% στις δημοσκοπήσεις.

    Ας φροντίσουν στο ΠΑΣΟΚ να αλλάξουν ηγετική ομάδα και, κυρίως, τον χαζο-Γιώργο και σίγουρα θα προκύψει μια νέα κατάσταση. Αφού και ο μικρούλης ΣΥΝ λέει, με αυτή την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν δεχόμαστε συνεργασία.

    Φροντίστε να φύγουν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και, αν υπάρχουν άλλοι να τους διαδεχτούν, ο κόσμος θα επιστρέψει για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στο τέλος της τρέχουσας τετραετίας. Μέχρι τότε έτσι θα πάμε, με σκάνδαλα, πλάκες και Θεμο-Μάκηδες στην πρώτη γραμμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι έφτιαξαν σενάρια επί σεναρίων και κάλυψαν ανέξοδα τα δελτία ειδήσεων και τις σελίδες των εφημερίδων τους. Όταν όμως είδαν ότι δεν επιβεβαιώνονται αυτά που σκαρφίστηκαν από τις ανακρίσεις, άρχισαν να βρίζουν τους δικαστές και την κυβέρνηση που (δήθεν) κρύβουν την αλήθεια. Έχουν τόσο δίκιο, όσο δίκιο έχει ο Θέμος που λέει ότι τα "συμφέροντα" πάνε να του κλείσουν την εφημερίδα, την οποία ο ίδιος θέλει να πουλήσει και να βάλει χρήμα στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΖΥ ΣΑΣ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΞΑΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. τιμω την ελληνικη σημαια
    με αυτην ανοιγω κεφαλια αριστερων

    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. "Αν αργήσει η δικαιοσύνη θα βγάλουμε ΕΜΕΙΣ πλήρη στοιχεία, ονόματα διευθύνσεις τηλέφωνα όνομα πατέρα συζύγου αριθμό κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ότι άλλο χρειάζεται." Φασιστάκο ηρέμησε, θα σκίσεις κανά καλσόν. Περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να χ'ωσει μέσα τους αναρχικούς της εκάλης που καταστρέφουν τις περιουσίες εργαζοένων, απεγών , αγωνιστών, κ.α.
    Υ.Γ. Για το στρατό πρέπει να ξέρεις πολλά εσύ ,αφού υπηρέτησες από τον Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Bloopers από ΕΥΠ είσαι; τους έχεις όλους φακελωμένους; ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Antifa–τικό παραλήρημα

    Στις «αντιφασιστικές» εκδηλώσεις δεν συμμετέχουν μόνο οι αντεξουσιαστές, αλλά όλες σχεδόν οι αυτοαποκαλούμενες «προοδευτικές» δυνάμεις: μεταλλαγμένοι αναρχικοί, αριστεριστές, συνδικάτα, αντιρατσιστικές οργανώσεις αλλά και εκπρόσωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Με μπούσουλα το δημοκρατικό σύνθημα «Κρεμάλα στους Φασίστες», δεν διστάζουν να πετροβολήσουν ανύποπτους φιλήσυχους περαστικούς και καταχρεωμένους καταστηματάρχες, να πυρπολήσουν χαμηλού κυβισμού αυτοκίνητα και να κάψουν την Ελληνική Σημαία παραδίδοντας ένα μάθημα «δημοκρατίας», όπως αυτοί την εννοούν.

    Δικαίωμά του καθενός να πιστεύει στην όποια ιδεολογία και να διαδηλώνει. Ωστόσο, η πρακτική "τα σπάω όλα" δε συνάδει με τη νοοτροπία πολιτών που υποτίθεται πως υπερασπίζονται τη δημοκρατική νομιμότητα. Λησμονούν πως χτυπώντας τον οποιονδήποτε «φασισμό» με φασιστικές μεθόδους εθίζουν την προσωπικότητα τους σε μία φασίζουσα νοοτροπία και δράση.

    Άλλωστε, πρακτικά αυτό που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ουσιαστικά προβλήματα. Δίκαια επομένως μπορεί να τους καταλογίσει κανείς πως θολώνοντας το πολιτικό τοπίο, εξυπηρετούν εκούσια ή ακούσια το παρακράτος και κάποιες πολιτικές και οικονομικές ελίτ.

    Αν πάμε λίγο βαθύτερα, σε ιδεολογικό επίπεδο, διαπιστώνουμε πως υπηρετούν ακριβώς την ιδεολογία της Νέας Τάξης: Άμβλυνση της εθνικής συνείδησης και υποκατάσταση της από έναν κακώς νοούμενο κοσμοπολιτισμό. Θεωρούν ότι οι παραδόσεις μας, ο πολιτισμός μας, η Ιστορία μας, η θρησκεία και η Εκκλησία μας –λόγω του εθνικού ρόλου που διαδραμάτισαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν- αποτελούν κατάλοιπα μίας …φασιστικής και ρατσιστικής νοοτροπίας, που δεν αφήνει τον σύγχρονο Έλληνα να γίνει πολίτης του κόσμου και να αποδεχθεί τη μετάλλαξη του λαού μας σε έναν πολυπολιτισμικό «παράδεισο».

    Με μία κουβέντα προσπαθούν να μας δημιουργήσουν ενοχές επειδή εξακολουθούμε να αισθανόμαστε Έλληνες. Λες και θα λυθούν αυτομάτως όλα μας τα προβλήματα, αν γίνουμε εθνοφοβικοί «πολίτες του κόσμου».

    Επειδή, όμως, με αυτά τα κενά λογικής οι επαγγελματίες αντί-φασίστες και οι ιδεολογικά αποπροσανατολισμένοι που τους ακολουθούν, δεν μπορούν να πείσουν τον ελληνικό λαό, για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους καταφεύγουν στη βία για να επιβάλλουν το κατά την άποψή τους «πολιτικώς ορθό».

    Κλείνοντας, με την ιδιότητα του ιστορικού επιστήμονα, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε αυτό το αυτοαποκαλούμενο αντί-φασιστικό συνονθύλευμα πως οι παππούδες μας ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πραγματικά αντιμέτωποι με τις πανίσχυρες δυνάμεις του φασισμού. Οπλισμένοι με την ελληνική ψυχή και τα ιδανικά της φυλής μας, νίκησαν τόσο το μαύρο φασισμό (1944), όσο και τον ερυθρό (1949).


    Επισκεφθείτε με στο ιστολόγιο (blog):
    http://tsilimigrasyiannis.blogspot.com

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ
    Καθηγητής – Ιστορικός
    Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. KAKOPOIOYN FANTAROYS
    www.youtube.com/watch?v=fh6Ba21jhOQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 2:46 μμ

    FASISTAS EISTE KYRIE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. o tsipras einai arxipoystaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 2:38 μμ

    Άσε βρε τα καθάρματα στη μιζέρια τους. Είδα αυτή τη κακοκποίηση των στρατιωτών και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σα δε ντρέπονται, στέλνει ο κάθε πατέρας το παιδί του στο στρατό για να το κακοποιούν κάποιοι αλητήριοι. Δεξιός είμαι. Δεν είμαι αριστερός, ας έρθει να τα βάλει μαζί μου ο κ. καθηγητής και θα μάθει και ποιός είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε παιδιά σε όποια σελίδα blogspot πάω να μπω βγάζει ότι υπάρχει κίνδυνος για phishing, τι διάολο συμβαίνει? Δεν μπορώ να μπω στην αρχική του ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 2:52 μμ

    Σκασίλα μας κύριε. Σας είπαμε ότι τον θέλω για γαμπρό μου, ή θα τον ψήφιζα αν δεν ήταν ή ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φίλε ανώνυμε(2:11μμ)η σιωπηλή πλειοψηφία σε χαιρετά.

    bloopers έτσι υπερασπίζεται η Δημοκρατία και το Σύνταγμα, με χρήση όπλων;
    Αυτό πιστεύεις;
    Καλωσήρθες νεοφασίστα μου στον πολιτικό χώρο.
    Ο Παπαδόπουλος μαζί με το team του το "Σύνταγμα" και την "νομιμότητα", όπως εκείνος τα καταλάβαινε "υπεράσπιζε" με τα όπλα και τα τανκς.
    Φτυστός ολόιδιος φαίνεσαι.
    Είσαι όμως;

    Λοιπόν υπάρχει λύση για το προβληματάκι των ξυλοδαρμών στο κέντρο της Αθήνας.
    Μια και δεν γνωρίζουν όπως φαίνεται ποιοι ρίχνουν ξύλο και ποιοι το τρώνε, η διαιτησία δεν είναι αμερόληπτη ξύλου, προτείνω τα εξής:

    Η κάθε πολιτική ομάδα να φτιάξει τα δικά της φανελάκια, ο babis η αδελφάρα που είναι ευαίσθητη στα χρώματα και στην μόδα θα πάρει μέτρα και θα διαλέξει ποια ομάδα θα φορέσει τι.

    Να κλείσει για 2 ώρες η κυκλοφορία μπροστά στην Βουλή (90 λεπτά αγώνας βάλε και 30 ακόμη για να διαλυθούν οι φίλαθλοι).

    Καταλαβαίνετε την συνέχεια.
    Θα στηθούν δύο γκολπόστ, θα παραταχθούν οι αντίπαλοι και θα ριχτούν 100 μπάλες.
    Δεν χρειάζονται διαιτητές.
    Πως να κοντρολάρουν τον αγώνα μια και είναι γνωστό ότι πληρώνονται.
    Η εξέδρα θα έχει τα πανώ της και τα συνθήματα.

    Όποια ομάδα κατορθώσει και βάλει πρώτη 100 γκόλ κερδίζει το πάνω χέρι.
    Όποια χάσει πρέπει να το βάλει στα πόδια.

    Τι καλύτερο ρε παιδιά το ξύλο μετά από το ποδόσφαιρο!
    Α ναι δεν ξεχάσαμε τους μπασκετμπολίστες, αυτοί θα παίζουν το δικό τους παιχνίδι μέσα στην Βουλή με σκουπιδοτενεκέδες για να καρφώνουν τους βουλευτές της διαπλοκής του κεφαλαίου ή των συνδικάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ)

    Την Κυριακή 27/01/2008 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι συνέβη ατύχημα στην
    Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

    Στο ατύχημα εμπλέκεται μια
    μηχανή Kawasaki Ninja ZX-10R μαύρου χρώματος
    και αυτοκινήτου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουμε μάθει ακόμα.

    Δυστυχώς το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή βρίσκεται με διάσειση στο νοσοκομείο και η κοπέλα συνεπιβάτης στην εντατική μετά από αφαίρεση σπλήνας και δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να στείλει μήνυμα στην διεύθυνση

    frankxgr@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χα!
    Καλο απογευμα στους φιλους μου.
    Κακο απογευμα στα πασοκοσκυλαιικα σκυλια και τα αριστερα αποβρασματα//\\\

    Που λετε αγαπες μου πριν εβλεπα την "Μηχανη του χρονου"στο Αλφα.

    Αναφεροταν στα δυσκολα χρονια 1944-1945 και εντευθεν..

    Φεβρουαριος 1945 λεει το παιδι που τα κανει την εκπομπη εγινε η συμφωνια της Βαρκιζας.
    Οι κομμουνιστες λεει το ιδιο παιδι καταθετουν τα οπλα...

    Και μετα λεει το ιδιο παιδι αρχιζουν οι διωξεις και οι εξοριες λεει το ιδιο παιδι.

    Και να κατι γριες που πηγανε εξορια και να κατι αλλες που δεχτηκαν επιθεση για βιασμο κλπ κλπ

    Σωστα τα ειπε το παιδι.
    Και επειδη με ενδιαφερουν παντα ιστορικα γεγονοτα καθησα και τον παρακολουθησα..

    Και περιμενε και περιμενε και περιμενε..
    Αει στο διαολο πουστη λεω ,σηκωνω το τηλεφωνο του Αλφα...του του του ..
    Ξανα ...ξανα του του του...

    Τι ηθελα να ρωτησω λετε αυτον τον μαλακα.
    Ρε φιλε θα του ελεγα πολυ ευγενικα,μηπως θυμασαι ,μηπως ξερεις ποιος ητανε τοτε πρωθυπουργος??
    Σε ξαναρωταω θα του ελεγα μηπως ξερεις ποιος ητανε τοτε πρωθυπουργος ,τοτε που αρχισανε οι εξοριες που λενε και οι γριες??

    Δεν ξερεις?!?!

    Α! μωρε μαλακα να σου πω εγω λοιπον, θα του ελεγα του πουστη.

    Ηταν ο γερο παπατζης ρε μαλακα θα του ελεγα ,αυτος που τον ονομασανε γερο της δημοκρατιας (μην χεσω) ρε καρουμπαλο θα του ελεγα...
    Ναι αυτος ο παππους του σημερινου αυτιστικου γιοργος ρε μαλακα θα του ελεγα..

    Δεν τον ανεφερες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κωλοπαιδο θα του λεγα ,αντιθετα μας επρηξες με τον Ζερβα και τον Βελουχιωτη μουσαμα θα του λεγα..

    Αλλα το τηλεφωνο δεν απανταει.
    Αστους να πανε να γαμηθουνε.
    Δεκαετιες τωρα τα ιδια ψεμματα ακουμε,τα παπαγαλακια μπορει να αλλαζουν ονομα αλλα στην ουσια τα ιδια ειναι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ...ΟΛΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=NKGCNDMeEug

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. o ilios o prasinos o ilios poy anatelei mas odigei edw kai 28 xronia..


    xeretw ta prasina moy pedia....to pasok sas ekane antres ektos toy TSIPRAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. o karatzaferis einai mono gia na kathonte ta peristeria sth plati toy....arxifasistas toy kiarata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αν συνεχίσετε αυτές τις σταλινικές μεθόδους μυάσματα μπλούπερς ,δεν αργεί η ώρα και για το δικό σας outing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. "Τη πατρίδα και την δημοκρατία τις υπερασπίζεσαι δια παντός μέσου. Παντός!" τάδε έφη "όνομα άγνωστο και λοιπών αγνώστων στοιχείων"

    Δώσε μας ένα παραδειγματάκι άγνωστε φίλε από την νεοελληνική ιστορία ή πραγματικότητα.
    Σε ποιά εποχή μετά την επανάσταση στο Γουδί πριν από 100 χρόνια η ανταρσία με τα όπλα, πολιτών ή στρατιωτικών βοήθησε την Ελλάδα και τους Έλληνες;

    Γαμώ τις δασκάλες σας και την παρα-μόρφωση σας (babi εσύ είσαι εκτός) τι μαθαίνετε στα κολοσχολεία και στις κολοκομματικές σας συγκεντρώσεις;

    Αλκαλάιν Τρίο για επαναφόρτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Είπες "δια παντός μέσου. Παντός!".
    Δηλαδή όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα.
    Μια στιγμή!
    Δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο;
    Δεν είσαι πολιτικό όργανο;

    Pal,
    Are you a bless the fucking Queen Canadian?
    Εξκιουσεμουά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Άσε τι είσαστε. Ξέρω τί είσαστε.
    The bloopers team.
    Εσύ τι είσαι;
    Βγές από το αμπρί της ομάδας και πες μας τις δικές σου ιδέες.
    Χωρίς φόβο τι θα σκεφτεί ο σύντροφος.

    Μην φοβάσαι ρε!
    Ε ρε γέλιο.
    Δεν σε απειλώ.
    Διάλογο κάνουμε, στο Ίντερνετ.
    Είστε και στα μήδια πανάθεμά σας.
    Μηδίσατε!

    Με ψάχνετε;
    Αν έχετε τα μέσα ψάξτε με.
    Όταν με βρείτε να φοράτε περικεφαλαία, γιατί από ψηλά σας έχεσα.

    "Ψάξε με στον πόνο σου"
    Ελαφρολαικό Άσμα

    Answer me first!
    Are you a fucking Queen lover?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τί είμαι ρε 6.12;

    προπαγανδιστής, αγκιτάτορας, ινστρούκτορας, καμακατζής, πέφτουλας, τί;

    σου πα, έχεις απωλέσει εδώ και καιρό το πνεύμα σου

    και μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

    epeimonos@yahoo.com

    Οσον αφορα τα καραφλοειδή που βαυκαλίζονται για την υποτιθέμενη νίκη τους το Σάββατος (γιατί άραγε αφού συγκέντρωση δεν έγινε, αφού άρπαξαν και ένα καλό μπερτάκι ξύλο),

    αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο αρχηγούλης σας (Μιχαλολιάκος) είναι Κυπατζής και όλοι είστε φακελωμένοι του.

    Ενα βήμα να κάνετε από το μαντρί του, θα βρεθείτε σε κανένα χαντάκι ή σε κανέναν υπόνομο, όπως τόσοι και τόσοι ομογάλακτοί σας, που αποτόλμησαν να τον αμφισβητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ναι,κάνε τώρα και διορθώσεις στη γραμματική των σχολιαστών πτυχιούχε σχολής διαφημιστών!Η έχεις αληθινό PHD αλλά η πουτάνα η ζωή σ έριξε στη διαφήμιση;Δεν πειράζει μπλούπερ κι αυτό δουλιά είναι ,αρκεί να μη νομίζεις ότι επιτελείς κοινωνικό έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Οσο για τους πάσης φύσεως libertarians,

    ποια ελευθερία επαγγέλεστε όταν η ανάγκη ζει και βασιλεύει

    η ανάγκη να μισθώνουμε την εργασία μας για να ζουμε

    η ανάγκη να βρίσκουμε σκατοδουλειές ή να σκύβουμε το κεφάλι σε προσβολές και κάθε φιρμάνι
    ένεκα της ανεργίας που το σύστημά σας παράγει

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ

    Η ΔΙΜΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καταλάβαμε τι είσαι μικρέ μας φοβισμένε blooper=γκαφατζή.
    Είσαι το μικρό νυχάκι της ομάδας.

    Διπλοπενιά το λες αυτό το κομματικό ξώφαλτσο παραλήρημα;
    Μην ξαναβάλεις στο στόμα σου ξανά την Μαριάνα!
    Κάνει καρκίνο στους πνεύμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα και το γιατί χάνουν οι " aristeroproodeytikoi"τη ψυχραιμία τους είτε στο διαδύκτιο είτε στην τηλεόραση είτε στο δρόμο είτε στο καφενείο είτε,είτε,είτε...
    Σύντομα:
    Είναι πιο δυστυχισμένοι από τους υπόλοιπους.
    Εχουν λιγότερο χιούμορ από τους υπόλοιπους.
    Είναι λιγότερο φιλοσοφημένοι από τους υπόλοιπους.
    συμπληρώστε τη λίστα κατά βούληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. βεβαίως για τους νοικοκυραίους (δεξιούς και "αριστερούς"-πασόκους):

    κουτάβια, ειδικά οι δεξιοί πολιτικοί
    φοβισμένοι
    συνωμοσιολόγοι τύπου Λιακό
    ουφολόγοι
    θαρρούν ότι ελληνικό έθνος είναι ενιαίο από την εποχή του Περικλέους!!!
    ένας Εβραίος βρίσκεται πίσω από κάθε γκέλα του...Εθνους
    εθελοτυφλούν για τα υπερκέρδη τραπεζών και λοιπών μερισμαστούχων, βιομηχάνω, εφοπλιστών εγοδοτών
    πάντε τους φταίνει οι μεροκαματιάρηδες ξένοι
    δεν κατανοούν ότι η μειονότητα στην Θράκη αυτοπροσδιορίζεται εθνοτικά ως Τουρκική
    α, ναι είναι οι μόνοι σε όλο τον κόσμο που δεν αναγνωρίζουν την Δημοκρατία της Μακεδονία
    νομίζουν πως μόνο τουρκικά αεροπλάνα παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, ποτέ τα ελληνικά τον τουρικό
    και άλλα πολλά:
    συμπληρώστε τη λίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η λίστα δεν αφορά τα ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ.Εσύ τράβα στο αποχωρητήριο η σύντροφος -συγκάτοικος πέταξε τη σερβιέτα μέσα και βούλωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ρεαλιστικά κυνικέ μου

    ποια είναι η Μαριαννούλα;

    οέο;

    και γιατί προκαλεί καρκίνο του πνεύματος αν τη βάζουμε στο στόμα μας (αν την μνημονεύουμε προφανώς).

    Εξήγησέ μας
    εσύ σαν ρεαλιστής πρόβλημα δεν θά χεις να αναπτύξεις λεπτομερώς

    με κυνική (κατά δήλωσίν του ονόματός σου)
    μαεστρία

    το γρίφο σου
    άντε βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. και η λίστα συνεχίζεται

    ένας νοικοκυραίος θέλει πάντοτε τον νταβατζή του, για την ασφάλειά του
    αυτός θα ναι ο μπάτσος, αλλά δεν θα ναι το ΣΔΟΕ (η ΥΠΕΕ).
    Θου φυλακί τω στόματί. ΣΔΟΕ μακριά και αγαπημένα γιατί ξεπουπουλιάζει τον μικροιδιοκτήτη και χαϊδεύει τον μεγαλοιδιοκτήτη
    Από την μια θα καταρριέται εργαζομένους σαν "ξύστες" που τολομούν να θέλουνε και αυξήσεις και θα επικαλείται τους Κινέζους που ζουν με 40 ευρώ το μήνα.
    Από την άλλη θα καταρριέται τις κινέζικες επιχειρήσεις που κατακλύζουν την αγορά με πάμφθηνα εμπορεύματα και του κλείνουν το μαγαζί.

    Τι ωραίο φρούτο ο νοικοκυραίος

    Πόσο πιο κυνικός μπορεί να γίνει κανείς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σωστός ο ανώνυμος των 5:42 μμ.
    Χάνουν την ψυχραιμία τους.
    Έχουν το σύνδρομο της ουράς ανάμεσα στα σκέλια.

    Γκαφατζή δεν γαμιέται η Μαριάνα αλλά σε γαμάει. Τα μυαλά σου ομελέτα.
    Πάρε το αυγό και κούρευτο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και αξιόπιστες πληροφορίες όπως πάντα.


    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πιαστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .Στο σύνολο καμιά δεκαριά.

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά τους δυο με το ψευδώνυμο babis και χωριάτης.

    Γιατί αυτούς? . Είναι γνωστοί γιατί στηρίζουν με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξερε και το λέγε Ο Υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Επιδη bloopers διορθώνεις τους άλλους , είναι το σωστό είναι πούλος και οχι μπούλος που γράφεις. τόσα χρόνια τον παίρνεις ασταμάτητα, καιρός να μάθεις και πως γράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΣΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ,
    ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ένα σενάριο που θα γίνει ταινία από τα στούντιο του Βρώμυγουντ


    Ανώνυμου blogger

    Αποφάσισα να γυρίσω μια ταινία εμπνεόμενος από το κλίμα υψηλού πολιτισμού που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στη χώρα μας.

    Το σενάριο που ακολουθεί εννοείται ότι δεν προστατεύεται από κόπιράιτ.

    Ήταν μια φορά κι έναν καιρό μια χώρα που τη λέγαν Αγελλάδα και είχε πρωθυπουργό τον Κότα Κοτάκη. Ο Κότας Κοτάκης πήρε την προεδρία του κόμματός του κληρονομιά, και αφού είχε αντίπαλο έναν άλλον κληρονόμο, τον Γιωτάκη Γιωταπέντε, ήθελε δεν ήθελε, πήρε και την πρωθυπουργία. Είχε όμως ένα «κουσούρι», όπως λένε οι άγιοι πατέρες της εκκλησίας. Το κουσούρι αυτό ήταν γνωστό στον κύκλο του αλλά δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό από το χριστεπώνυμο πλήθος. Έτσι παντρεύτηκε την Νανάσα και έκανε (ω!!! τι σύμπτωση) δίδυμα…

    Όλα πήγαιναν καλά και ζούσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα. Ο Κότας Κοτάκης είχε κι ένα δεξί χέρι τον Ψευδωρή Ψευτόπουλο που έκανε μια φοβερή εφεύρεση. Σου λέει, οι Αγέλληνες τα χάπατα δεν ψηφίζουν κόμμα, πρόγραμμα, πολιτική, ψηφίζουν αρχηγό. Άρα τι πρέπει να γίνεται; Να υπάρχει υπεράνω όλων προστασία στον πρωθυπουργό. Κοτάκης ούμπερ άλλες. Όποιος πάει να χτυπήσει τον πρωθυπουργό (συνειδητά ή κατά λάθος), θα αποθάνει ή θα αυτοκτονείται (κυριολεκτικά ή μεταφορικά).

    Κι έτσι όλα τα κανάλια, τα ΜΜΕ, και το σύστημα εξουσίας, αποφάσισε να μην χτυπήσει ποτέ τον αρχηγό. Διότι ο αρχηγός είχε ικανότητες μεγαλύτερες από τον Γιωτάκη Γιωταπέντε, και ήταν ικανός να κυβερνήσει. Είχε σπουδάσει θεατρολογία, μίλαγε με σοβαρό ύφος, είχε εκφραστικές ρυτίδες στην κούτρα του και όταν έβαζε το χέρι (με την παλάμη στο εσωτερικό) πάνω στην καρδιά του, λιγώνονταν οι θείτσες στο χωριό μου. Με την μπάσα του φωνή μίλαγε για «όοοολους τους Αγέλληνες και όοοολες τις Αγελληνίδες» και οι μακάκες που τον ακούγαμε τον πιστεύαμε.

    Έτσι το σύστημα αποφάσισε να οδηγήσει το λεωφορείο της Αγελλάδος ο Κότας Κοτάκης. Και τον στηρίζαν όλοι. Μέχρι και οι εκδότες που παραδοσιακά στηρίζαν το άλλο κόμμα, είχαν ένα δίκτυ προστασίας και σιωπής για τον Κότα. Μέχρι και ο τιβι σταρ Λαλάκης Φουστόπουλος ήταν αυτής της γραμμής Ψευτόπουλου. Ο Λαλάκης έκανε σκληρή κριτική στην δεξιά, και ξεφτίλιζε τους υπουργούς της δεξιάς και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιωταπέντε, αλλά όλως τυχαίως ποτέ δεν έκανε κριτική στον Κοτάκη, Και ακόμη πιο τυχαίο ήταν ότι τον αποκαλούσε «ηθική μυγοσκοτώστρα» που σκοτώνει τις ανήθικες μύγες, που δεν προκάνει μεν να τις εξοντώσει όλες, αλλά πάντως είναι ηθική…

    Κι έτσι όλα ήταν καλά…

    Έλα όμως που ζούμε σε έναν κόσμο που ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος και ο ιμπεριαλιστής ιμπεριαλιστότερος και ο ισχυρός ισχυρότερος; Και τι καλύτερο από το έχεις έναν Κοτάκη που να του κουνάς κάθε τρεις και λίγο το κουσούρι του και να τον έχεις σούζα;

    Κι έτσι αποφάσισαν κάποιοι ιμπεριαλιστές που μένουν κοντά στην πλατεία Μαβίλη να παρακολουθούν ένα κάρο τηλέφωνα και ανάμεσα σε αυτά και το τηλέφωνο του Κοτάκη. Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε κάποια στιγμή, αλλά από τη μια η δικαιοσύνη δεν μπόρεσε να βρει ποιοι είναι οι ιμπεριαλιστές που μένουν κοντά στην πλατεία Μαβίλη, από την άλλη έγιναν κάτι περίεργες αυτοκτονίες (σπάει κάθε ρεκόρ στις αυτοκτονίες αυτή η κυβέρνηση), από την τρίτη αυτοί που κάναν τις υποκλοπές κάτι θα μάθανε και ως γνωστόν ο γνωρίζων ποτέ δεν μπαίνει φυλακή διότι είναι και εν δυνάμει εκβιαστής, και έτσι η υπόθεση αυτή μπήκε στο αρχείο.

    Όμως υπήρχε κι ένας ευτραφής φίλος του Κοτάκη, ο Χίκος Χαζόπουλος, που ήταν άνθρωπος του πολιτισμού και αγάπαγε και την αρχαία Αγελλάδα. Είναι γνωστόν ότι στην Αρχαία Αγελλάδα υπήρχε ένα πολύ ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ανάμεσα σε άντρες και άντρες, αλλά και ανάμεσα σε άντρες και παιδιά. Και ως γνήσιος θαυμαστής της Αρχαίας Αγελλάδας, ο Χαζόπουλος, υπό τη μέθη της εξουσίας το έριξε λίγο έξω. Τι λίγο δηλαδή, η αλήθεια είναι ότι του ‘δωσε και κατάλαβε. Από ότι φαίνεται γλεντοκόπησε με αρκετό κόσμο.

    Και κάπου πάνω σε μια έξαψη του ξέφυγε του ανθρώπου ότι η Νανάσα γλεντά κι αυτή λίγο παραπάνω από όσο αρμόζει στο κομ ιλ φο της πρωθυπουργικής εστίας, ο δε Κοτάκης είναι λιγάκι μπινές, δηλαδή και το λαμβάνει και το κομίζει. Υπήρξαν μάλιστα αναφορές ότι οι παρεκτροπές δεν ήταν μόνο ηθικά κολάσιμες αλλά και ποινικά κολάσιμες (στη σημερινή Αγελλάδα, διότι στην Αρχαία Αγελλάδα αυτές οι παρεκτροπές δεν ήταν κολάσιμες).

    Ο Χαζόπουλος τα είπε αυτά και αυτά καταγράφτηκαν από μια συμβασιούχα του, που είδε και απόειδε τα εργασιακά της αδιέξοδα και αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τη «συνέντευξη» που έδινε με τον γενικό (όπως θα ξέρετε η συνέντευξη έχει αντικαταστήσει το ΑΣΕΠ). Και μια και δυό παίρνει σβάρνα τα κανάλια και βρίσκει άλλους μπινέδες, δημοσιογράφους αυτή τη φορά και αρχίζει να προβάλει το βίντεο της πεοσυνέντευξης.

    Όλα θα ήταν άντερ κοντρόλ αφού με την γραμμή του Ψευτόπουλου, η εκδοτο-καναλαρχο-δημοσιογραφο-άρχουσα τάξη στηρίζει Κοττάκη. Δεν πειράζει που κάνει ότι κάνει, αφού η νέα διακυβέρνηση κάνει πλουσιότερους τους πλούσιους. Άλλωστε τόσοι και τόσοι μεγάλοι της ιστορίας δεν θα διαβούν την πόρτα του Παραδείσου λόγω ηθικού βίου, τι πειράζει ένας ακόμη;

    Έλα όμως που ο Χαζόπουλος, πέρα από θαυμαστής της Αρχαίας Αγελλάδας, ήταν και θαυμαστής της Αρχαίας Γιαπωνίας, όπου οι άνθρωποι άμα κάνουν καμιά μακακία αυτοκτονούν; Και έτσι με το που έμαθε ότι όσα σούρνει στον κολλητό του κυκλοφορούν στα κανάλια κι έχει γίνει βούκινο, πήδηξε από τον τέταρτο όροφο του φτωχικού του σε μια φτωχική γειτονιά της Αθήνας. Και εκεί που η ιστορία θα τέλειωνε με μια παραίτηση του Χαζόπουλου και άντε να κάναμε λίγο χάζι το βυζί του Χαζόπουλου και το βυζί της συμβασιούχας στο ντιβιντι όταν θα έβγαινε στην τιβί, το πράγμα παρεκτράπη…

    Και έτσι άρχισε να γίνεται της πουτάνας το κάγκελο.

    Υπήρχαν και δύο δημοσιογράφοι, πολύ έντιμοι άνθρωποι και ηθικά στοιχεία, που είναι Δημοσιογράφοι και όχι δημοσιογράφοι (αν δεν καταλαβαίνετε τι διαφορά κάνει ένα κεφαλαίο γράμμα είστε ανίκανοι να κατανοήσετε το σενάριό μου) που έχουν όνομα στην πιάτσα ότι κάνουν πραγματική και μαχητική Δημοσιογραφία και έχουν βγάλει κι ένα κάρο νοματαίους να πηδιούνται ον κάμερα.

    Τους δημοσιογράφους τους λέγαν Μέμο Μαυρολεφτιάδη και Κάκη Ηθικοηθικόπουλο. Τα αρχικά τους σχημάτιζαν τη λέξη Μέκα που έδωσε το όνομά της στην εφημερίδα τους, καθώς ήταν η Μέκα της δημοσιογραφίας (…συγνώμη της Δημοσιογραφίας).

    Ο Μέμος είχε την ταινία της συνέντευξης (μπορεί να είχε κι άλλες ταινίες με συνεντεύξεις) και πήγε να κάνει μπίζνες με την κυβέρνηση. Ο Μέμος θεωρητικά ήταν με το ΧΑΣΟΚ, το κόμμα του Γιωταπέντε, και χτύπαγε την κυβέρνηση και ειδικά τον υπουργό επικρατείας Ψευτόπουλο. Έγραφε συνέχεια στη Μέκα της Δημοσιογραφίας για το πόσο πουλημένος ήταν ο Ψευτόπουλος, για την πανάκριβη βίλα που έχτιζε στο Παπανδρίτι κλπ. Και μάλιστα του έβγαλε στη φόρα τη στενότατη σχέση που είχε ο Ψευτόπουλος με τον έμπορο όπλων κύριο Μητεράκη.

    Ξαφνικά και όλως τυχαίως, η Μέκα από εκεί που ήταν με το ΧΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά, το γύρισε το τσάμικο και άρχιζε να στηρίζει την Νέα Σεξοκρατία, το κόμμα του Κοτάκη. Δηλαδή όχι να στηρίζει την Νέα Σεξοκρατία συνολικά, αλλά τον αρχηγό ειδικά. Και δώστου αποκαλύψεις για τους υπουργούς του Κοτάκη, και δώστου χέσιμο στους υπουργούς του Κοτάκη, αλλά και δώστου λιβάνισμα στον ίδιο τον Κοτάκη. Και καλά, ο Κάκης ήταν από το 2000 γνωστός υποστηρικτής του Κοτάκη, τώρα το αυτό συνέβη και με τον πιο Χασόκο και από τους Χασόκους Μέμο Μαυρολεφτιάδη…

    Ρόλο σε αυτή τη στροφή έπαιξε και ο εφοπλιστής Καζινίδης που ήταν δεξιός και φίλος του Κοτάκη και είχε και κάτι καζίνα στη Θεσσαλονίκη για να ξεσκάνε οι καρντάσηδες φίλοι του αρχηγού. Μάλιστα, ο Μέμος με τον Κάκη είχαν φτάσει κοντά στο σημείο να πουλήσουν την Μέκα της Δημοσιογραφίας στον εφοπλιστή Καζινίδη.

    Εν πάσει περιπτώσει, όταν πήδηξε ο Χαζόπουλος (όχι τη συμβασιούχα, αλλά το κάγκελο της βεράντας), το θέμα πήρε άλλη έκταση.

    Κυκλοφόρησε στην πιάτσα ότι το ντιβιντι το έδωσε ο Μέμος στην κυβέρνηση γιατί η κυβέρνηση είχε ανακαλύψει κάτι ψιλά ευρόπουλα που του τα βρήκαν μαύρα, και ο Μέμος έδωσε το ντιβιντι είτε για αντάλλαγμα ώστε να μην τον στείλουν στον Κορυδαλλό, είτε για να ισοφαρίσει.

    Η κυβέρνηση με τον διευθυντή του γραφείου τύπου του Κοτάκη, τον Ζάννη Οκταβιανό που πήρε το ντι βι ντι, πήγαινε στην αρχή να τον καλύψει τον Μέμο, διότι αλλιώς τι να πει; Ότι μας την έδωσε ο Μέμος την ταινία, πηγαίνετε βρείτε τον να σας πει τι λέει ο Χαζόπουλος για τον Κοτάκη;

    Αλλά πήρε έκταση η μπόχα του βόθρου, και αναγκάστηκε να διαρρεύσει ο Οκταβιανός το όνομα και να το πει και στον εισαγγελέα.

    Και έτσι ξεκίνησε ο Μέμος να πετάει σπόντες στην κυβέρνηση ότι άμα τον στριμώξουν θα πει τα ακατονόμαστα, ενώ η κυβέρνηση που κράταγε τον Μέμο από τα καρύδια (με τα ψιλά ευρώπουλα που του τα βρήκαν μαύρα), έστειλε τον Σπαθά να πει στον Κάκη να πει στον Μέμο να μην μιλήσει για το ζήτημα γιατί θα τον στείλουν μέσα για διακίνηση μαύρου χρήματος.

    Ξέχασα να σας πω ποιος είναι ο Σπαθάς. Είναι κολλητός φίλος του Κοτάκη που ήταν κολλητός φίλος του Χαζόπουλου, που ήταν κολλητός φίλος του Οκταβιανού, που ήταν κολλητός φίλος του Αρχαγγέλου (ο Αρχάγγελος όπως λέει και το όνομά του είναι ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου και φύλακας Άγγελος του Κοτάκη) που όλοι αυτοί συμμετέχουν στη στενή ομάδα Κοτάκη μαζί και με τον Ψευτόπουλο. Αυτή όλη η ομάδα (ίσως κι άλλοι που μου διαφεύγουν) κάθε πρωί βρίσκονται και πίνουν καφέ στο πρωθυπουργικό Μέγαρο Βρωμίμου.

    Και όλως τυχαίως τη μέρα που άρχισε να διαρρέει το όνομα του Μέμου, έστειλε ο Σπαθάς (ξέχασα να σας πω, ότι ο Σπαθάς, όπως δηλώνει το όνομά του είναι επικεφαλής της υπηρεσίας που χτυπά αλύπητα τη διαΣπάθιση του μαύρου χρήματος) την κλήση στον Μέμο για το πού βρήκε αυτά τα ψιλά, που ήταν αδήλωτα.

    Ο Κάκης επειδή δεν είναι μακάκας και με το που κατάλαβε ότι πάνε να πηδήξουν τον Μέμο, και αφού έτσι κι αλλιώς είχε έτοιμο κόλπο (εφημερίδα) στα σκαριά μαζί με τον Χατζηπαπαράου και τη σύζυγο του Ψευτόπουλου, τη Μάπα Ψεματέα, σου λέει να μην κάτσω κι εγώ να με φάνε, και την κάνει με ψιλά πηδηματάκια.

    Όπως διέρρευσε στην πιάτσα, μαθεύτηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος από τα πέντε μαύρα μυριάκια του Μέμου, του τα είχε δώσει κάτω από το τραπέζι ο έμπορος όπλων Μητεράκης, κολλητός του Ψευτόπουλου, και μέχρι τότε άγρια δυσφημιζόμενος από την Μέκα της Δημοσιογραφίας. Και έτσι σταμάτησε η Μέκα της Δημοσιογραφίας να τα χώνει στον Ψευτόπουλο και στον Μητεράκη. Και θύμωσε ο Κάκης: Γιατί ρε μεγάλε να τα παίρνει μόνο ο Μέμος, εγώ μακάκας είμαι; Και αποφάσισε να τσακωθούν με τον Μέμο διότι ρίχτηκε στη μοιρασιά.

    Στα πλάγια πηδηματάκια που έκανε ο Κάκης, τον βοήθησε και φίλος του βουλευτής από το κόμμα του Κοτάκη που είχε μια έφεση παλιά (πριν γίνει βουλευτής) στα άλματα για αυτό τον λέγαν Σαλτοδήμο. Αυτός ο Σαλτοδήμος πήγε σπίτι του Κάκη και ανέβηκαν στην ταράτσα που είχε και θέα όλο το λεκανοπέδιο, και του είπε ότι ο Σπαθάς ξέρει ότι ο Μέμος έχει το ντιβιντι και άρα θα ξέρει τι λέει ο Χαζόπουλος για τον Κοτάκη, και τον θερμοπαρακαλεί να μην μιλήσει, και αυτός από τη μεριά του θα κάνει ότι ξέχασε το μαύρο φάκελο με τα μαύρα λεφτά του Μέμου. Άλλωστε τι να αποκαλύψει κιόλας στη Δικαιοσύνη; Ότι τα μαύρα λεφτά τα έδωσε στον Μέμο ο Μητεράκης, κολλητός του Ψευτόπουλου;

    Και έτσι ξεκίνησε ο Τρωικός Πόλεμος στη Μέκα της Δημοσιογραφίας, ανάμεσα στους δύο κολλητούς τον Μέμο και τον Κάκη.

    Έτσι η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ο Κοτάκης και ο Σπαθάς και ο Αρχάγγελος και ο Ψευτόπουλος και ο Οκταβιανός τρέμουν μη μιλήσει ο Μέμος, ο Μέμος τρέμει μην του φορτώσουν εκβιασμό και μαύρο χρήμα, το παλιό εκδοτικό κατεστημένο σου λέει από όλη τη σκατίλα που εκτοξεύεται πέρα δώθε, ας γλιτώσουμε τουλάχιστον από μια ανταγωνίστρια εφημερίδα που είναι η Μέκα της Δημοσιογραφίας, το κόμμα του Γιωτάκη Γιωταπέντε αρμενίζει και ίσως γίνει δύο κόμματα, και το κόμμα της κομουνίστριας Μπεμπέκας στηρίζει Κοτάκη διότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό είναι πολιτικό. Και δεν φταίει η κυβέρνηση Κοτάκη, φταίει ο καπιταλισμός. Αυτή είναι και η γραμμή Ψευτόπουλου άλλωστε: δεν πα να κουρεύεστε, κάντε ότι θέλετε, αλλά μην αγγίζετε τον Κοτάκη. Και από παλιά είχαν πέσει κάτι υπογραφές ανάμεσα στο κόμμα του εθνάρχη Κοτάκη (μπάρμπα του τωρινού) και του κομουνιστή ηγέτη Κλαράκη ότι δεν θα ζορίζονται αναμεταξύ τους. Είχαν συγκυβερνήσει και μια φορά κι έναν καιρό, και ισχύει από τότε η δήλωση του Κλαράκη ότι οι κομουνιστές τιμούν την υπογραφή τους.

    Εντωμεταξύ ο Ψευτόπουλος που ξέρει ως καλός καπετάνιος να κουμαντάρει τις φουρτούνες σπρώχνει τον πόλεμο Μέμου – Κάκη και τον επιβάλει ως πρώτο ζήτημα στη δημόσια συζήτηση για να φύγει η προσοχή από την μυρωδιά που εκπέμπεται από το Μέγαρο Βρωμίμου. Σε αυτό βοηθάνε και οι άλλοι εκδότες που έχουν χεσμένη τη φωλιά τους.

    Επίσης εντωμεταξύ το Μέγαρο Βρωμίμου κάνει δημόσιο διάλογο με τους ντιβιντιγνώστες καθώς κάθε τρεις και λίγο κάτι καινούριο θυμούνται οι στενοί συνεργάτες του Κοτάκη και πάνε και καταθέτουν νέα στοιχεία στον εισαγγελέα. Είναι ανάλογα τι μηνύματα παίρνουν: Άμα λάχει μπορεί αύριο μεθαύριο να θυμηθούν και περισσότερα. Εξαρτάται πόσο θα σφίξουν οι κώλοι (εδώ η έννοια κώλος χρησιμοποιείται μεταφορικώς – η διευκρίνιση είναι απαραίτητη διότι στα ντιβιντιά χρησιμοποιείται κυριολεκτικώς).

    Επίσης ξέχασα ότι το σενάριό μου θα περιλαμβάνει και εκδοτικο-δημοσιογραφική ίντριγκα. Καθώς είναι γνωστό ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι ξέρουν όλοι τι περιέχει το ντιβιντι. Και είναι επίσης γνωστό ότι ο Μέμος αποφάσισε ότι είναι ο Μπελογιάννης της Δημοσιογραφίας και ότι τον κυνηγάνε οι παλιοί εκδότες με επικεφαλής τον Μεγαράκη που έχει ανεβοκατεβάσει δεκάδες κυβερνήσεις και αγαπά και τον πολιτισμό. Ο Μεγαράκης με τη σειρά του, μαζί με τον εκδότη του, τον Παπάρη (το όνομά του προκύπτει από το ότι υπήρξε φίλος παπάδων, θεοσεβούμενος, και χρημάτισε και διοικητής των καλογέρων στον Άγιο Πόρο – εκεί όπου η θεοσέβεια συνυπάρχει με πολλούς πόρους), κάνει πόλεμο στον Γιωτάκη Γιωταπέντε και στηρίζει Κοτάκη, όχι επίσημα, αλλά ανεπίσημα. Ξέρετε - τώρα πια θα το έχετε μάθει τον τρόπο, τον στηρίζει τον Κοτάκη με τη γραμμή Ψευτόπουλου: Χτυπάμε τη Νέα Σεξοκρατία, αφήνουμε τον Κότα Κοτάκη ανενόχλητο.

    Ο Μεγαράκης και ο Παπάρης καθοδηγούσαν το Μεγκάλο Κανάλι της Αγελλάδας, το Ρέγκα Τσάνελ. Έλα όμως που ένας δημοσιογράφος του Ρέγκα Τσάνελ πιάστηκε και καταγράφτηκε να μιλά για το ντιβιντι; Και από εκεί που όλοι στο Ρέγκα Τσάνελ ορκίζονταν ότι δεν ξέρουν τίποτε για το έγκλημα, αποδείχτηκε ότι τα έχουν ακουστά ή μάλλον ιδωμένα; Ο δημοσιογράφος του Ρέγκα ήταν ο Καλαμπουράκης που έκανε και πολλά καλαμπούρια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση την έκατσε τη βάρκα, διότι όταν ο άλλος καθηγητής της δημοσιογραφίας, που τον υπέκλεπτε, ο Κλέφτανος Πίος, τον ρώτησε αν θα βγει το υλικό του ντιβιντι στο Ρέγκα Τσάνελ, ο Καλαμπουράκης με το καλαμπουρτζίδικο ύφος του, απάντησε: «σιγά μην χτυπήσουν τον Κοτάκη, αυτή η πουστάρα ο Μεγαράκης και η άλλη η πουστάρα ο Παπάρης… Θα το θάψουν το ντιβιντι».

    Κι έτσι από τη μια πούστηδες και παληκάρια γίνηκαν μαλλιά κουβάρια, από την άλλη το σενάριο κλείνει με τη βεβαιότητα ότι τίποτε δεν θα αποκαλυφτεί διότι ευτυχώς το θέμα πήγε στη δικαιοσύνη. Και από τη στιγμή που ενεπλάκη και το όνομα του Μεγαράκη και του Ρέγκα Τσάνελ, είναι βέβαιον ότι η αλήθεια θα λάμψει, δηλαδή ίσα που θα εμφανιστεί για να εξαφανιστεί πάραυτα ως κεραυνός εν αιθρία και να μπει επιτέλους η πολύκροτη αυτή υπόθεση που τόσο ταλανίζει τον πρωθυπουργό μας τον κύριο Κοτάκη στο αρχείο. Αυτό ζήτησε άλλωστε και η κομουνίστρια Μπεμπέκα αφού είπε «να μπει ΣΤΟΠ στην υπόθεση αυτή». Πληροφορίες -μετά από αυτή την επίδειξη υψηλής αντιπολίτευσης στη Νέα Σεξοκρατία- λένε ότι το Υπουργείο Τύπου του Κοτάκη μπορεί να το αναλάβει ο Κάκης Καΐλης, ινστρούχτορας του πώς μπορείς να λες πολλά για να μην κάνεις τίποτα.

    Και ζήσανε όλοι αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η μόνη περίπτωση να αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι να αποφασίσει η καθεστηκυία τάξις πραγμάτων (όπως θα λεγε και ο καθηγητής μου των αρχαίων) ότι ο Κοτάκης είναι καμένο χαρτί και να φέρει την Κόρα να κυβερνήσει την Αγελάδα, κόρη της γνωστής οικογενείας των Σκατοτάκηδων, που έχει προσφέρει πολλές υπηρεσίες σε αυτή την τάξη την καθεστηκυία που λέγαμε πριν, και ακόμη περισσότερες υπηρεσίες έχει προσφέρει σε εκείνους τους ιμπεριαλιστές που μένουν κοντά στην πλατεία Μαβίλη, αλλά που δεν τους βρήκε ποτέ η τιμημένη ελληνική δικαιοσύνη…

    Τότε και μόνο τότε το σκατό θα βγει στην επιφάνεια και θα απολαύσουμε όλο το θέαμα.

    Και έτσι τελειώνει η ταινία μου…

    Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά τα γεγονότα είναι φανταστικά και καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

    Αναρτήθηκε από mediaspot στις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. babis ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑ... ΣΟΥ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ γιωργακη ΥΠΑΛΟΙΛΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *