GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασφαλιστικό και δημοψήφισμα...

. Του Νίκου Χατζίδη . Είναι αλήθεια πολύ περίεργο το πώς εννοεί την Δημοκρατία ο κ. Αλαβάνος!! Ειλικρινά από τότε που έχει δει, τα ποσοστ...

.
Του Νίκου Χατζίδη
.
Είναι αλήθεια πολύ περίεργο το πώς εννοεί την Δημοκρατία ο κ. Αλαβάνος!! Ειλικρινά από τότε που έχει δει, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβασμένα έχει αποθρασυνθεί ο άνθρωπος και δεν σέβεται τίποτε. Δεν σέβεται κατ'αρχάς την αρχή της πλειοψηφίας που θέλει γι' αυτήν την τετραετία κυβέρνηση του τόπου την ΝΔ. Χρησιμοποιεί πολλές φορές υβρεολόγιο χαμαιτυπείου εναντίον του πρωθυπουργικού θεσμού και οι κουβέντες του είναι πάντα πολύ μεγαλύτερες από το μπόϊ του.
Αυτό λέγεται αμετροέπεια. Δεν σέβεται τις αποφάσεις της κυβέρνησης και συνεχώς πρωτοστατεί με τους λίγους ψηφοφόρους που έχει σε κάθε μορφής αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις.Υβρίζει τον αρχηγό του μεγαλυτέρου κόμματος στην Ελλάδα και πρωθυπουργό της χώρας και αυτό δεν είναι καθόλου αρεστό σε μας τους ψηφοφόρους της ΝΔ, αλλά με μεγάλη καρτερικότητα, υπομένουμε τις χυδαιότητες που κάθε τόσο εκτοξεύει.
Θέλω να αντιληφθεί και να σκεφθεί ο άμυαλος και αμετροεπής αυτός πολιτικός, τι θα συνέβαινε, αν με την ίδια ευκολία που αυτός βγάζει τους οπαδούς του στον δρόμο, βγαίναμε και μείς οι Νεοδημακράτες στους δρόμους και σαν υβριζόμενοι πέρναμε τον Νόμο στα χέρια μας .Φαντάζεσθε κ.Αλαβάνο εσύ και οι όμοιοι σου στον ΣΥΡΙΖΑ τι θα μπορούσε να συμβεί;; Αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι είναι πολιτισμένοι άνθρωποι και έχετε σίγουρο τον κώλο σας γι'αυτό κάνετε τις ενέργειες, αυτές θρασύδειλοι, αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις μη ξεχειλίσει το ποτήρι και τότε σας βλέπω να παίρνετε πάλι τα βουνά και μετά θα παρακαλάτε για 25 χρόνια, αυτές σας τις μαλακίες να τις ονομάσομε και πάλι εμφύλιο πόλεμο. Μάθετε να σέβεστε την Δημοκρατία και την θέληση του Ελληνικού λαού.ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Του απαντώ λοιπόν :
1) Κανείς Νόμος ποτέ στα χρονικά του τόπου, εκτός σπανίων εξαιρέσεων, δεν έχει υπέρ του, την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αλλά μόνο της βουλής. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο;Ευκαιρία να το μάθεις.
2) Με δημοψήφισμα στον Ελληνικό λαό, ούτε ο Πολιτικός γάμος θα ήταν σήμερα Νόμος του κράτους, ούτε το θρήσκευμα θα αφαιρείτο από τις ταυτότητες. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο; ευκαιρία να το μάθεις.Και θέλεις τρομάρα σου, να κάνεις νόμο τον γάμο των ομοφυλοφύλων, αντε να τον πας και για δημοψήφιασμα.
3)Εάν εφήρμοζες δημοψήφισμα στους ψηφοφόρους του κόμματος σου , να είσαι σίγουρος δεν θα ήσουν επί τρείς πενταετίες Ευρωβουλευτής, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι ικανοί σαν και σένα στο κόμμα σου, εκτός και αν σαν άλλος Χίτλερ πιστεύεις στην μοναδικότητα σου. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο; ευκαιρία να το μάθεις
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ , θέλω να σου εξηγήσω ότι τα προβλήματα αυτού του δύσμοιρου τόπου δεν λύνονται με δημοψηφίσματα και αν υπήρχε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ αρχηγός αντάξιος του κομματός του, θα είχες πάει από εκεί που ήρθες , μ'αυτήν σου την πρωτοβουλία περί Δημοψηφίσματος. Με σεμνότητα ευχαριστώ όσους με διάβασαν.

128 σχόλια

  1. Η κυβέρνηση , με την υπογραφή του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα, την έγκριση του πολιτικού προϊσταμένου του κ. Γ. Αλογοσκούφη και την υψηλή εποπτεία του κ. Θ. Ρουσόπουλου ήρε μυστικά και χωρίς καμία αιτιολόγηση τα περιοριστικά μέτρα που είχε επιβάλλει στην Ελεύθερη Τηλεόραση (Αlter) η αρμόδια ΦΑΕΕ Αθηνών - δέσμευση του 50% των καταθέσεων των προσώπων που διετέλεσαν διευθύνοντες σύμβουλοι κλπ βλ.εδώ. Η υπόθεση αφορά πλαστά και εικονικά συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ, που εντόπισε η ΥΠΕΕ του κ. Κλαδά. Δηλαδή η κυβέρνηση έβαλε την ΥΠΕΕ να στριμώξει τους Κουρή – Γιαννίκο και μετά τους έσωσε. Με ποια ανταλλάγματα; Πως αλλιώς λέγεται αυτό εκτός από «εκβιασμός»; Για ίδιο πράγμα δεν κατηγορούσαν και τον «κομιστή»;

    Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε μέσα στην αντάρα της Ζαχοπουλιάδας, όταν η Ελευθεροτυπία και η Καθημερινή άρχισαν να επιτίθενται στον Αlter και στη συνέχεια μπλέχτηκαν και το Πρώτο Θέμα με το Θεμομακισμό. Σχηματίστηκαν δικογραφίες, πλέχτηκαν λυκοφιλίες, μπλέχτηκαν και ορισμένα μπλογκς, ο ένας άρχισε να εκβιάζει τον άλλο, τα έβαλαν και με τον Χατζηνικολάου για εκείνη την καρακίτς βίλα (τι κρύβει η ψυχή του ανθρώπου) και τελικά όλοι μόκο. Τουμπεκί κανονικό ψιλοκομμένο. Έβγαλε η κυβέρνηση από τα συρτάρια του ΣΔΟΕ τους φακέλους, η θαρραλέα Αυριανή κιτρίνισε πραγματικά και άρχισε να παρακαλάει τον Ρουσόπουλο και να περιφέρεται γονυπετής σε εκδοτικά γραφεία, ο κ. Χατζηνικολάου κινδύνευσε να μείνει χωρίς δουλειά (άσε που στο κλαμπ της Εκάλης του έκαναν και πλάκα για το …Μπουρνάζι) και τελικά τους ήρθε όλων η θεία φώτιση και είπαν: «Έτσι που πάμε θα ξεφτιλιστούμε όλοι. Θα μας πάρει χαμπάρι το ηλίθιο το πόπολο και πως θα συντηρήσουμε μετά τις βίλες μας και τις Πόρσε μας»; Και ξαφνικά, κανένα δημοσίευμα σήμερα. Ούτε βίλες, ούτε τίποτα.

    Μια παρεούλα είναι όμως όλοι τους, τελικά. Που μοιράζει μεταξύ της ρόλους, χρήματα και …κόμματα, καθώς έχει αναδειχθεί πλέον σε ..υπερκομματικό και διαχρονικό φαινόμενο. Και δεν χρειάζεται ο τόπος αυτός παρά μόνο έναν πρωθυπουργό που δεν θα έκανε τα μεγάλα και τα πολλά, αλλά μόνον τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον το παραλήρημά σας κύριε Χαντζίδη.
    Από ιατρικής απόψεως βεβαίως-βεβαίως.
    Εύχομαι πάντως ολόψυχα, να είναι περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Χατζίδη δεν γαμιέσαι ν'ασπρίσεις;

    Αντε βλάκα, που θα απειλήσεις με εμφύλιο πόλεμο, τσουτσέκι φασίστα που το παίζεις νεοδημοκράτης.

    Τελείωσαν τα ψωμιά σας.

    Εύχομαι και ελπίζω, να γίνει η συμμαχία των Δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων της χώρας και να σας στείλει εκεί που χρειάζεται. Στον αγύριστο.

    Οπως γράφω και αλλού, η καμπάνια για το Δημοψήφισμα, ελπίζω να καταλήξει έτσι κι αλλιώς σε μια συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση εναλλακτική, υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Μια κυβέρνηση που θα λύσει το ασφαλιστικό, αλλά και τα προβλήματα της ανεργείας και της ανέχειας, με ν΄μους που θα έχουν πάρει προηγουμένως την έγγριση της ΓΣΕΕ.

    Οπως γίνεται στην ΣΟΥΗΔΙΑ τα τελευταία 100 χρόνια.

    Ετσι όλη η κοινωνία θα βρεί και τον τρόπο και την έμπνευση και την σιγουριά ότι θα είναι αυτή στην εξουσία.

    Εμπρός για την Κεντροαριστερή Συμμαχία υπό την Κηδεμονία της ΓΣΕΕ.

    Να μην αφήσουμε τις κομματικές σκοπιμότητες να καταδικάσουν την χώρα σε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια.
    Να μην αφήσουμε ανοίγματα για να στηθούν παιχνίδια με Μεγάλους Συνασπισμούς.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O NIKOΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
    ΤΟΥ ΔΟΛ-ΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ?

    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ?
    ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ?

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΟΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ






    O NIKOΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
    ΤΟΥ ΔΟΛ-ΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ?

    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ?
    ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ?

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΟΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ







    O NIKOΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
    ΤΟΥ ΔΟΛ-ΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ?

    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ?
    ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ?

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΟΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος ο φασίστακος που υπογράφει!!Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΧΩΡΙΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ?

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΣΙΠΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΛΛΑ
    ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.

    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ "ΔΕΞΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις



    Το κέντρο του... ΣΥΝπαντος!
    Αμέσως μετά την πρόσκληση για Συνεργασία που απηύθυνε, από του βήματος της Βουλής, ο κ. Παπανδρέου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλαβάνο, τα τηλέφωνα των εταιρειών δημοσκοπήσεων πήραν φωτιά, προκειμένου να διερευνήσουν την αποδοχή της πρότασής του στη βάση των πολιτών και ιδιαιτέρως μεταξύ των ψηφοφόρων των δύο κομμάτων. Τα αποτελέσματα ήταν απρόσμενα. Το 70% όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και το 80% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν ευνοϊκά σε ένα συνοικέσιο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τα ποσοστά αυτά, μετά τη στοίχιση του κ. Παπανδρέου στην ίδια γραμμή της πρότασης Αλαβάνου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος επί του ασφαλιστικού, μάλλον θα αυξηθούν.

    Είναι δύσκολο πλέον, οι ηγεσίες (συνολικά και όχι μόνο οι αρχηγοί) των δύο χώρων να μπορούν επί πολύ να παραβλέπουν τις υποδείξεις των ψηφοφόρων τους για συνεργασία, προκειμένου να φύγει η Δεξιά από την εξουσία.

    Το πρόβλημα είναι ότι η «μιντιακή» δημοκρατία, έχει επιβάλει τη συνήθεια, προκειμένου ένα στέλεχος από εδώ ή από εκεί να βγει στον αφρό, «ξεφουρνίζει» από ένα εξυπνακισμό και μεταφέρει το θέμα σε επίπεδο... «τζερτζελέ»!
    Η κ. Ρένα Δούρου για παράδειγμα, στέλεχος του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και το «άνοιγμα» του κ. Παπανδρέου προς το κόμμα της, απάντησε ότι, η παρουσία Τσίπρα «ήταν όντως το θέμα του συνεδρίου για δύο λόγους.
    Πρώτον, γιατί ενδιαφέρει μια μερίδα του κόσμου που θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ. Δεύτερον (και κυριότερο..!) γιατί, αν δεν υπήρχε η συζήτηση για Τσίπρα και για ΣΥΝεργασία, δεν θα υπήρχε τίποτα άλλο να συζητάνε οι σύνεδροι»!
    Τι μας λέτε κυρία μου; Εσείς, δεν είστε (σε) κόμμα, είστε (σ)το κέντρο του... ΣΥΝπαντος!
    Έλεος!!!

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ Ν.Δ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΩΣ ΤΣΙΡΙΖΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ; ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ. ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΑΒΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ 17% ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ; ΠΟΥ ΕΧΕΙ24% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙς ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 42%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι και ελπίζω, να γίνει η συμμαχία των Δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων της χώρας και να σας στείλει εκεί που χρειάζεται. Στον αγύριστο.

    Οπως γράφω και αλλού, η καμπάνια για το Δημοψήφισμα, ελπίζω να καταλήξει έτσι κι αλλιώς σε μια συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση εναλλακτική, υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Μια κυβέρνηση που θα λύσει το ασφαλιστικό, αλλά και τα προβλήματα της ανεργείας και της ανέχειας, με ν΄μους που θα έχουν πάρει προηγουμένως την έγγριση της ΓΣΕΕ.

    Οπως γίνεται στην ΣΟΥΗΔΙΑ τα τελευταία 100 χρόνια.

    Ετσι όλη η κοινωνία θα βρεί και τον τρόπο και την έμπνευση και την σιγουριά ότι θα είναι αυτή στην εξουσία.

    Εμπρός για την Κεντροαριστερή Συμμαχία υπό την Κηδεμονία της ΓΣΕΕ.

    Να μην αφήσουμε τις κομματικές σκοπιμότητες να καταδικάσουν την χώρα σε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια.
    Να μην αφήσουμε ανοίγματα για να στηθούν παιχνίδια με Μεγάλους Συνασπισμούς.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΡΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ?
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Η ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ?
    ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ κλπ. Επίσης να γίνει και ένα που να ρωτάει αν θα πρέπει να πληρώνουμε φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς αγαπητό συντάκτη αυτού του κειμένου

    μπορείς να ψηφίζεις ότι θες αλλά δε μπορείς να διαστρευλώνεις τα γεγονότα, πολύ περισσότερο δε τα παρόντα, γιατί ο κόσμος βλέπει, ξέρει και κράζει.

    το να ζητηθεί δημοψήφισμα για ένα τέτοιο θέμα δεν είναι ακραίο, από τη στιγμή που άλλοι το ζητούν για θέματα όπως το Σκοπιανό.

    επίσης πες μου γιατί ανησυχείς τόσο; η κυβέρνηση δεν είναι αιρετή; (με 38%!) γιατί φοβάσαι τη λαϊκή δυσαρέσκεια;

    έννοια σου όμως και τη μοίρα του ΠΑΣΟΚ, που δεν του φταίει ο ΓΑΠ αλλά το παρελθόν του, της ΕΡΕ, της Ένωσης Κέντρου κτλ. θα έχει κι όποια άλλη κυβέρνηση αγνοήσει επιδεικτικά τη βούληση της κοινωνίας.

    όσοι κατηγορούν τη βάση για τα προβλήματα που προκάλεσε η κορυφή, θα βρεθούν εκεί που πρέπει.

    ηρεμία λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω θελω ενα δημοψηφισμα που να ρωταει αν τα προιοντα στα σουπερμαρκετ πρεπει να ειναι τσαμπα.

    Και ενα αντιστοιχο για τις λαϊκες αγορες

    Και ενα για το Λαμπροπουλο και το the mall
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. vΚΛΑΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ.
    ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

    ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ
    ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ-DT.

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ?
    ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ
    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
    ΟΙ ΜΙΖΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Afiste ton Aleko hsuxo.
    Paei teleiose i genia tou kai to xerei polu kala...

    Den exei noima.... zei stin kosmara tou kai nomizei oti einai akomi sta early 70's..

    Krima giati etsi "efage" ton Foti ton Kouveli adoxa pou einai sovaros anthropos... giati o Alexis mas akomi mikro paidi einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι γερό πήδημα είναι αυτό που τρώει ο Αλμπάνο από τον Χατζίδη σήμερα?

    Λέτε μετά απ' αυτό, να κάνει κάνα δυό μήνες να φανεί το αλβανικό μούτρο, στην πιάτσα?

    Αλβανές συριζιώτισσες, μην σκούζετε

    Δίπλα είναι η Λλβανία... Ξέχασα όμως, οι καυκάσιοι την λένε τώρα Σκιπερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού νομίζουν ότι όλοι μαζί, πλήν ΝΔ, είναι πλειοψηφία καί στό λαό, γιατί δέν συγχωνεύονται σέ ένα κόμμα νά καθαρίσουν μιά γιά πάντα. Οπως έγινε μέ τά ασφαλιστικά ταμεία. Καί άν φοβούνται οί αρχηγοί γιά τίς θέσεις τους, άς γίνουν διευθυντές "ρευμάτων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ
    ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ,
    ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΟΤΕ-DT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σημασία δεν έχει τι θέλουν οι πολλοί, αλλά εάν αυτό που θέλουν θα καταστήσει εμάς και το σύστημα ασφάλισης βιώσιμους. Άλλο αυτό που θέλουμε κι άλλο αυτό που χρειαζόμαστε. Την κυβέρνηση δεν την εμπιστεύομαι και τους συνδικαλιστές του δημοσίου τους θεωρώ αναξιόπιστους και υπερβολικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξαιρετικό κείμενο κ. Χατζιδη.
    Να σταματήσει το χαϊδεμα προς τον ανεκδιήγητο λαϊκιστή Αλαβάνο και τον Μποπ τον τσιπράκι.

    Υ.Γ. όσο για τους υβριστές (οι γνωστοί θαμώνες), μία πρόταση. Δεν πάτε ρε φιλαράκια να βρείτε καμία κοπελίτσα να ηρεμήσετε (να πάτε καμία βόλτα, να ερωτευθείτε κλπ.), αντί να υπερασπίζεστε τον πιο λαϊκιστή πολιτικό των τελευταίων ετών (ευγενής ο χαρακτηρισμός).

    Μπράβο και πάλι στον Χατζίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω ότι τέτοια άρθρα, μάλλον καλές υπηρεσίες στον Αλαβάνο και στο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν. Και μόνο που γράφονται τέτοια δημοσιέυματα, δείχνει ότι η πρόταση για δημοψήφισμα πέτυχε τον σκοπό της -που δεν ήταν άλλος από τον εντυπωσιασμό.

    O ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μόρφωμα κενό περιεχομένου το οποίο για να υπάρξει χρειάζεται διαρκώς θεματικές κινήσεις.

    Ο εκατομμυριούχος κομμουνιστής Αλαβάνος είναι πρώτα απ'όλα καλός στο marketing. Πλασάρει στην πολιτική αγορά τα προϊόντα που θα "πουληθούν" σε ένα ετερόκλητο target group "διαμαρτυρίας", το οποίο ζητάει pop πολιτικούς και θεματικές ενέργειες διασκέδασης της πολιτικής του ανίας (ή άνοιας). Έτσι πλάσαρε τον Τσίπρα, κι έτσι συνεχίζει με κινήσεις τύπου "δημοψηφίσματος".

    Ο κάθε Χατζίδης καλό είναι να έχει υπόψη του ότι ο Αλαβάνος, και ο Τσίπρας, εκμεταλλεύονται τους κανόνες του πολιτικού μας παιχνιδιού. Δεν αντιμετωπίζονται με παλινδρόμηση σε εμφυλιοπολεμικές ιαχές, που άλλωστε εκθέτουν αυτόν που τις γράφει. Στο κάτω-κάτω δικαίωμά τους να ζητούν δημοψήφισμα, όπως τόσοι άλλοι για τόσα άλλα θέματα. Ποιός ο λόγος αυτής της μανίας;

    Υπάρχει αυτή την στιγμή μία "εμπορική" πάνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν μπορεί να εμποδιστεί. Οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ καλό είναι να αντιληφθούν τι πραγματικά σημαίνει αυτό το μόρφωμα και η κάποια αυξανόμενη απήχησή του, και να περιμένουν την μοιραία απομυθοποίησή του, συμβάλλοντας με πολιτικό λόγο και πράξη σε αυτήν. Ή, απλώς, να τον αγνοoύν προκλητικά. Και να έχουν υπόψη τους ότι τα αίτια ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ βρίσκονται στον ίδιο, αλλά στο αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή, η οποία παρ' όλους τους προαναγγελθέντες θανάτους της, συνεχίζει την νεκροζώντανη ύπαρξή της, ελλείψει εναλλακτικής λύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! ΤΩΡΑ !
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ
    Ο κάθε λαός μπορεί και πρέπει να αποφασίζει για την τύχη του και να αναλαμβάνει και τις ευθύνες για τις επιλογές του.
    Το πολιτικό σύστημα πρέπει να δεσμεύεται από την εντολή που του δίνει ο λαός, ας προσφύγουμε στον Ελληνικό λαό να αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημοψήφισμα ; NAI !!! Γιατί όχι ;
    Όχι δημοψήφισμα, αλλά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ !

    Ας συλλέξουν τα συνδικάλια υπογραφές για ότι κατεβάζει η διεστραμμένη τους κούτρα και να κατεβάσουμε εμείς, ένα ακόμα με το εξής ερώτημα:

    Να συνεχίσoυν να έχουν οι εργαζόμενοι του στενού Δημόσιου Τομέα και των ΔΕΚΟ, τα ειδικά προνόμια που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ;

    Να δούμε πόσα θα είναι τα ΟΧΙ στο δικό μας δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κατεβάσει στον δρόμο ούτε αυτούς που την ψήφισαν .
    Το χειρότερο γι αυτήν είναι, οτι δεν μπορεί να κάνει και εκλογές γιατί είναι σίγουρο οτι δεν θα βρεί ούτε την ψήφο τους στην κάλπη.

    Οι "κοινωνικοί αυτοματισμοί" της σύγκρουσης με τους κακούς απεργούς που επιχειρήθηκαν απο τα των κομματόσκυλα της Δεξιάς στους κοινωνικούς χώρους, στέφτηκαν με πλήρη αποτυχία.

    Οι δεξιοί είναι τελείως απομονωμένοι και απογοητευμένοι.

    Αυτό συμβαίνει γιατί το μέγεθος του πλιάτσικου που κάνουνε είναι ολοφάνερο στους πάντες.

    Χιλιάδες μέλη της μαφίας της Ν.Δ. κατακλέβουν το Ελληνικό Δημόσιο.

    Μάνατζερ που ξεπουλάνε , σύμβουλοι που τα παίρνουν χοντρά, κουμπάροι και λογής λογής πλιατσικολόγοι με αρχηγό τον Καραμανλή που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του και στα 40 τον μαζέψαν απο τα μπαράκια για να τον κάνουν πρωθυπουργό.

    Τους μόνους που μπορούν να μαζέψουν οι δεξιοί στους δρόμους, είναι τους υπάλληλους των μυστικών υπηρεσιών, της Χρυσής Αυγής και να τους βάλουν μαζί με τα ΜΑΤ να χτυπάνε τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξαναθυμήθηκαν τον φασίστα Καλαμπόκα και προσπάθησαν να τον αποκαταστήσουν.

    Το ξέρω οτι η ηλικία σου είναι μεγάλη και δεν μπορείς να πάψεις να είσαι δεξιός, όμως αποδείχθηκε και με τον Μητσοτάκη και με τον Καραμανλή τώρα , οτι οι δεξιοί είναι τα χειρότερα λαμόγια και ο μόνος λόγος που ξαναήρθαν στην εξουσία είναι το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και γιατί κάποιοι τους ξέχασαν ή γιατί κάποιοι άλλοι δεν τους είχαν ζήσει ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε Χατζηπαπάρα, για πες μας πώς νομιμοποιείται ηθικά ο αρχηγός σου ο καταλληλότερος να κάνει τέτοιου είδους ανατροπές σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα που αφορά τη ζωή όλων μας. Αυτά τα τρία ΔΕΝ γιατί πήγανε περίπατο; Γιατί ο μπούλης σου δεν είχε ξεκαθαρίσει προεκλογικά τις πραγματικές του προθέσεις για τη σωτηρία της κοινωνικής μας ασφάλισης; Κατά συνέπεια, αφού ο ανεπάγγελτος ΚΚ δεν είχε την ντομπροσύνη να το κάνει πριν ο λαός αποφανθεί με την ετυμηγορία του για το μελλοντικό πρωθυπουργό του, ε τότε ο πας εις έλλην φορολογούμενος πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει αυτό το μείζον θέμα να τεθεί σε δημοψήφισμα. Πόσω μάλλον ο αρχηγός ενός κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, άσχετα με τι βαρύνεται στο παρελθόν του.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Γκέκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μετά θα παρακαλάτε για 25 χρόνια, αυτές σας τις μαλακίες να τις ονομάσομε και πάλι εμφύλιο πόλεμο.

    ΑΝτΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗσου ρε φασιστα.μας απηλεις και απο επανω. ρε παλιο ακροδεξιε για παμε και διαβασε λιγο ιστορια να δεις πιει πολεμοσαν στην κατοχη και στην χουντα και μετα κατι φασιστες σαν εσενα τουσ σκοτοναν γι τι απλος θελαν εξουσια. ΝΑ ΠΑσ ΣΤΟ διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάρα πολύ σωστή και η άποψη του 7.21.
    ίσως όλοι εμείς που συναισθηματικά είμαστε κοντά στο κείμενο Χατζίδη, πρέπει να σκεφθούμε στην βάση που προτείνει ο 7.21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ !!!!!! θεσμό πρέπει να τον σέβεται πρώτα αυτός που τον έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7.30, επειδή είσαι ανάγωγος κ βρωμόστομος δεν είχες την ευκαιρία να μάθεις ότι η ορθή γραφή είναι "απειλείς" με "ει" και όχι με "η", "απλώς" με "ω" και όχι με "ο", σκότωναν επίσης με "ω". Φαίνεται ωστόσο ότι μάλλον εκπαιδευτικοί θιασώτες του Αλαβάνου και του Τσιπράκι (Μπομπ) σε δίδαξαν. Όμως μην στεναχωριέσαι υπάρχει και σχολείο δεύτερης ευκαιρίας (μπορείς να κάνεις και καταλήψεις εκεί όπως κάνουν όπου γουστάρουν οι φίλοι σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. PALLHKARIA
    Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ.

    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΗΘΕΝ
    ΦΙΛΙΚΑ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νεοδημοκράτες, μη λέτε μαλακίες.

    Το πολιτικό συστημα, σας έχει δόσει παρ'ότι είστε μειοψηφία, την δυνατότητα να νομοθετείτε. Δεν χρειάζεται να προσφε΄τγετε σε Δημοψηφίσματα. Μπορείτε να ψηφίσετε ότι θέλετε στην Βουλή.

    Το Δημοψήφισμα είναι χρήσιμο στον λαό, όταν διαφωνεί αφόρητα με τα νομοθετήματα της Κυβέρνησης.

    Τώρα αν μέσα στην μαλακία σας θέλετε να κάνετε και δημοψηφίσματα γι'αυτά που μπορείτε να νομοθετήσετε στην βουλή, κάντε το, θα ληφθεί υπόψη, για τον χαρακτηρισμό του I.Q. σας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΩΣ ΤΣΙΡΙΖΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ; ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ. ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΑΒΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απαιτώ η ΝΔ να κάνει εκλογές μέχρι το 2011, διαδώστε το!
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7.21
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΟΥΣ..... ΣΑΣΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥΚ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ??? ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ?
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΟΣΟΣΤΑ 20 -25 % ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣ/ΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....
    ΦΙΛΙΚΑ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ
    ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ,
    ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΟΤΕ-DT?
    ---------------------------------
    ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ... ΞΕΡΕΙΣ... ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο τρόπος που αντιδρούν τα συριζάκια στην κριτική είναι χαρακτηριστικός του τι θα κάνουν έτσι και πάρουν την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεβ βλέπετε πώς επισκέπτονται Ο Αλμπανό και το Τσιπράκι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Με μπλου τζην και πουκαμισάκι λες και παν τσάρκα στα μπαράκια. Δηλαδή αυτοί είναι μόνο οι ξύπνιοι, οι ανυπάκουοι και οι προοδευτικοί και όλοι οι άλλοι είναι οι συντηρικοί και οι μαλάκες; Ρε ουστ από κει που είδατε να ανεβαίνουν τα ποσοστά σας και καβαλήσατε καλάμι στο άρπα κόλα. Πού να πιάσετε και εξουσία δηλαδή επαναστάτες του μιλφέιγ. Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. απειλείς με ταγματασφαλίτες και ρουφιάνους, σου λείπουν τα τάγματα εφόδου, γιατί η αλήθεια σε στενοχωρεί,η Δημοκρατία σε ενοχλεί. Ενοχλέι εσενα και όσους ειναι ταγμένοι χατζατζαριδες αφεντικών και συμφερόντων. Θέλετε να μένει αγράμματος ο κόσμος χωρίς πολιτισμό και οράματα. Χρησιμοποιείτε τα πάντα μηχανισμούς, τηλεοράσεις, κυκλώματα, εκβιασμούς, ρουσφέτια κι' ομως δεν πείθετε... και σας ενοχλεί. Αν βρήτε τα δύσκολα θα ξανακάνετε τρομοκρατια... να σκεφτείτε και να πράξετε για το καλο του κόσμου δεν περνάει απ΄το μυαλό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ελληνική πολιτική θυμίζει όλο και περισσότερο τον κινηματογραφικό ήρωα του Γούντι Αλεν που έλεγε: «Εχω μια απάντηση. Ποιος βάζει μια ερώτηση;».

    Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, στην πολιτική το δύσκολο πράγμα δεν είναι οι απαντήσεις. Είναι τα ερωτήματα. Και οι καλύτερες απαντήσεις πέφτουν στο κενό αν δεν απευθυνθούν στο σωστό ερώτημα.

    Εχω δύο πρόσφατα παραδείγματα:

    Παράδειγμα πρώτο. Η ΝΔ. Κέρδισε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Και ενώ της δόθηκε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει τον τόπο, αυτή δύο φορές προετοιμάζει απλώς την επόμενη εκλογική διακυβέρνηση. Δεν ξέρω σε ποιες άλλες ερωτήσεις απαντά η ΝΔ αλλά στο ερώτημα της διακυβέρνησης παραδίδει κόλλα λευκή. Αποτέλεσμα; Πάρ' τα κάτω τα ποσοστά.

    Παράδειγμα δεύτερο. Το ΠαΣοΚ. Αποδοκιμάστηκε από την κάλπη του Σεπτεμβρίου και από άλλες προηγουμένως. Το φυσιολογικό ερώτημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσει είναι: «Πώς θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές;». Επειδή δεν βόλευε στα εσωκομματικά του, το ΠαΣοΚ προτίμησε να αλλάξει το ερώτημα και να μιλήσει για επανίδρυση, ανανέωση, ρίζες, αριστερές στροφές και άλλα βαθυστόχαστα. Αποτέλεσμα; Το βλέπετε στις δημοσκοπήσεις.

    Καλώς ή κακώς, οι μεγάλες παρατάξεις συγκροτούνται γύρω από το ζήτημα της εξουσίας. Αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν τον τόπο ή αν δεν θέλουν να τον κυβερνήσουν, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων τις μετατρέπει σε μεγαλύτερους Συνασπισμούς. Και τότε, μεταξύ ενός μικρότερου Συνασπισμού και ενός μεγαλύτερου, όταν το ζήτημα της εξουσίας φύγει από τη μέση, ο κόσμος θα προτιμήσει ευλόγως τον αυθεντικότερο Συνασπισμό.

    Αυτό ακριβώς είναι το βασικό πολιτικό πρόβλημα σήμερα. Μια κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να ασκήσει μια στοιχειωδώς αποτελεσματική διακυβέρνηση και η οποία απλώς μετατρέπει τη στρατηγική της έντασης σε εκλογικό άρμα.

    Και μια αντιπολίτευση η οποία έχει παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της εξουσίας είτε αποδομώντας το κυβερνητικό παρελθόν της είτε προτάσσοντας της πολιτικής το εσωκομματικό αλισβερίσι.

    Πράγμα που σημαίνει ότι στο κεντρικό ερώτημα της διακυβέρνησης του τόπου καμία από τις δύο μεγάλες παρατάξεις δεν δίνει σήμερα μια στοιχειώδη απάντηση. Ποιος κυβερνάει; Και ποιος προτίθεται να μας κυβερνήσει; Ποιος και πώς θα βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων αυτής της χώρας; Οταν οι μεγάλοι δεν απαντούν σε αυτά, τότε εξομοιώνονται με τους μικρούς.

    Αυτή είναι μια απλή περιγραφή της κρίσης. Από την οποία προκύπτει σαφώς η κατεύθυνση της εξόδου: την κούρσα θα την κερδίσει όποιος καταφέρει πρώτος να συγκροτήσει μια πειστική πρόταση εξουσίας. Δεν εννοώ τις σαχλαμάρες με τον Τσίπρα αλλά μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση, η οποία θα υποστηρίζεται από ανθρώπους όχι νέους ή παλιούς αλλά σοβαρούς και αξιόπιστους. Διαφορετικά, θα συνεχίσουν και οι δύο να παίζουν με τη φωτιά.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια στο στόμα σου φίλε συντάκτη του άρθρου...πρέπει κάποτε να ξεσηκωθούμε κατά των ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,δήθεν δημοκρατών,δήθεν προοδευτικών,στην πραγματικότητα είναι οι πιο συνεπείς υποστηρικτές της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ...πολυεκατομμυριούχοι οι ίδιοι βλέπε Αλαβάνος,επανστάτες εκ του ασφαλούς...
    ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,είτε λέγεται πανεπιστήμιο,είτε σχολεία,είτε συνδικαλισμός,είτε πολιτισμός....
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΆΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε σείς μην τους δίνετε σημασία.
    Δεν ξέρετε ότι το ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ το διαχειρίζονται και συχνάζουν ένα τσούρμο ανίκανοι Δεξιοί.

    Είναι το μόνο μπλόγκ, που παρά το ότι το έχουν, χάνουν όλες τις μάχες.

    Αφήστε τους να λένε καμμία μαλακία. Τόση δουλειά ρίχνουν για να το κρατάνε ανοικτό και να τους τα χώνει ο κόσμος, δεν τους λυπάστε;

    Μόλις τους έβαλε χέρι ο εισαγγελέας, κόψαν μαχαίρι τις καταγγελίες για ρουσφέτια και απάτες των υπουργών και το γύρισαν σε προσπάθεια να απαξιώσουν το ΠΑΣΟΚ.
    Δεν μπορούν τα παιδιά , δεν μπορούν.

    Ολοι μαζί να πιέσουμε για να γίνει το Δημοψήφισμα και με την ευκαιρία να συγκροτηθεί ένα ισχυρό μέτωπο, ώστε να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατόν η κυβέρνηση της ΝΔ και να φτιαχτεί συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ υπό τον έλεγχο της ΓΣΕΕ, ώστε να γίνουν οι δημοκρατικές αλλαγές που χρειάζονται και στο ασφαλιστικό και στα ζητήματα των μισθών και της ανεργίας.

    να φτιαχτεί μια κυβέρνηση που θα νομοθεεί τα σχέδια νόμου που θα έχουν την έγκριση και την υπογραφή της ΓΣΕΕ, όπως συμβαίνει εδώ και 100 χρόνια στην Σουηδία.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χωριάτης

    23 Μάρτιος 2008 6:33 μμ

    ............................
    Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω .
    Εκ συμπτώσεως έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση από το κοινωνικό (αλλά και το φορολογικό)Σουηδικό σύστημα .
    Αδικίες η αν το πούμε αλλιώς ‘’ιδιαίτερες μεταχειρίσεις ‘’ κάποιων συντεχνιών δεν υπάρχουν στην Σουηδία .
    Δεν υπάρχει εκεί περίπτωση κάποιοι εργαζόμενοι να πληρώνουν τριπλάσιες κρατήσεις από κάποιους άλλους και οι ‘’κάποιοι άλλοι ‘’ νε παίρνουν πολύ μεγαλύτερες συντάξεις και εφάπαξ από αυτούς που πλήρωσαν πολλά και περισσότερα .
    Αν στην Ελλάδα εφαρμοστεί το Σουηδικό φορολογικό σύστημα , σε βεβαιώ θα ξεσπάσει επανάσταση πολύ πιό αιματηρή από εκείνη του 1821 .
    Ένα ενδεικτικό , τα έσοδα του Σουηδικού Α.Ε.Π. προέρχονται κατά 50,5 % από φορολογίες , ενώ τα αντίστοιχα Ελληνικά είναι 24%.................

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επειδή θέλω νά κοιμάμαι ήσυχος παρακαλώ ένα δημοψήφισμα γιά τή μονιμότητα μας.
    Δημόσιος Υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν ξερω ποιος το εχει το press-gr. το μονο που ξερω ειναι οτι εδω λογοκρισια δεν υπαρχει. Τερμα.

    Αν αυτο ενοχλει αριστερισκους, φασιστισκους, δεξιϊσκους, σοψιαληστισκους, η οτιδηποτε αλλους ισκους, ειναι ελευθεροι να μην ερχονται. Αυτο θα κανω εγω την στιγμη που θα δω το παραμικρο ιχνος λογοκρισιας εδω.
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γι'αυτό είσαι Βενιζελικός Pasok Poisinous.
    Ποιός σου μίλησε για αντιγραφή του Σουηδικού μοντέλου;

    Εγώ είπα ότι πρέπει να γίνει επιτέλους μια κυβέρνηση των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    Μια κυβέρνηση που θα σέβεται όταν νομοθετεί ακι την σύμφωνη γνώμη της ΓΣΕΕ.

    Ασφαλιστικό και Εισοδηματική Πολιτική, για να κατατεθούν στην Βουλή να προυποθέτουν την έγγραφη συμφωνία της ΓΣΕΕ΄.

    Τώρα τι ύψος ασφαλιστικές εισφορές θα αποφασίσουν και τί ύψος φορολογικό, θα το εισηγηθούν είτε τα κόμματα της Συμμαχίας, είτε η ΓΣΕΕ.

    Τί σε χαλαέι δεν καταλαβαίνω;

    Το ότι θα μείνουν οι νταβάδες στην απέξω;

    Εμένα δεν με ενδιαφέρει.

    Αν τώρα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι βάλουν τα χεράκια τους και βγάλουν τα ματα΄κια τους. Πρόβλημά τους.

    Εγώ τους εμπιστεύομαι και ξέρω ότι έτσι θα ξεπεραστούν οι διάφορες κομματικές γραφειοκρατίες και ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μα βρε τάκη, τι λογοκρισία να υπάρξει;
    Οποιο κριτήριο και να βάλουν, θα πρέπει πρώτα απ'όλα να κόψουν οποιοδήποτε σχόλιό τους.

    Αλλωστε τους ενδιαφέρει η μπροστινή σελίδα και μόνο.
    Δεν βλέπεις κάθε τόσο που λένε, ότι πρώτοι είχαν πεί ότι θα γίνει φέτος στην Ελλάδα ένας σεισμός 5 ρίχτερ;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βλάκα Χωριάτη πάλι σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!?( ο θεός κι Παναγία)

    -Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
    -Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
    -Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
    -Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
    -Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
    -Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
    -Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
    -Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
    -Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να από την αξουρισιά, θεέ μου φύλαγε!
    -Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
    -Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
    -Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
    -Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό το ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με τί φόντα
    η ΓΣΕΕ εκπροσωπεί τους
    έργαζόμενους στον ιδ. τομέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 8:49
    Χωριάτη σε πληροφορώ ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που καταργήθηκαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων .Αν οι λάτρεις της δυναστίας των Παπανδρέου θέλετε να τα επαναφέρετε δεν με αφορά .
    Δυστυχώς το λεγόμενο παλαιο-Πασοκ της δεκαετίας του ’80 καλλιέργησε την ιδεολογία στους Έλληνες , ‘’ελάτε στο δημόσιο , λίγη δουλειά , λίγες κρατήσεις , μεγάλες συντάξεις που κάποοι άλλοι μαλάκες θα πληρώσουν για σας τους εκλεκτούς ‘’ .

    Οι μαλάκες τελείωσαν Χωριάτη .

    Καλή νύχτα θα τα ξαναπούμε αύριο σε άλλο ποστ.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χωριατη, απανουσα στον 8:34 μμ αλλα μεχρι να το γρααααααψω....(εχω πιει και κανα-δυο keep walking)
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οχι ρε σύ σήμερα είναι Κυριακή.

    Αφού ξέρεις ότι παίρνω πολλά και δουλεύω 4ήμερο.
    Που να βρούνε άλλον σαν εμένα. Το εκμεταλεύομαι το πλεονέκτημά μου.

    ---------
    Ρε μαλάκες, φοβηθήκατε;

    Τα κάνατε πάνω σας;

    Ετσι καριόληδες.

    Συμμαχία για να φύγει η Δεξιά, η Δεξιά πολιτική και όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν. Να γίνουμε επιτέλους χώρα.

    Η ΓΣΕΕ με θεσμικό ρόλο στην Κυβερνητική Συμμαχία. Να πα΄ρει τις τύχες των εργαζομένων στα χέρια της.

    Να εισηγηθεί η ίδια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που χρειάζεται η χώρα.
    Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ακουγα στον Φλάς προχθές τον Ρωμανιά.

    Να γίνει νομοσχέδιο και να ωηφιστεί ένας νόμος που να λύνει επιτέλους το ασφαλιστικό.
    Να χρειάζεται την υπογραφή της ΓΣΕΕ η εισοδηματική πολιτική.
    Να αναδιοργανωθεί το φορολογικό σύστημα, έτσοι ώστε να πληρώνει κανείς δίκαια τα φορολογικά βα΄ρη που του αναλογούν. Να γίνει η αναδιανομή του πλούτου , για να ανασάνουν οι ασθενέστερες κοινωνικες ομάδες. Να ανέβουν σημαντικά οι μισθοί των εργαζομένων και των συνατξιούχων.

    Να εξαφανιστεί η μεγαλύτερη ντροπή του αιώνα, η "γενιά των 400 και των 600 ευρώ".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς 6:28 Μόνο να βριζετε μάθατε , αν μπορείτε απαντήστε με επιχειρήματα στα όσα πολύ ορθώς λέει ο κ. Χατζιδης.Μπράβο Νίκο να αγειάσει το στόμα σου , πρέπει κάποτε να τα ακούσουν οι τεμπελχανάδες του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξέρετε γιατί ενώ είναι αντίθετος στις Στρατιωτικές Παρελάσεις ο ΤΣΥΡΙΖΑ, δεν λέει όχι στις Πούστηκες ή αλλιώς Gay Parades?
    Γιατί έχει δυναμικό! Έχει τον Γιωργάκη τον Βούγια ή αλλιώς Ζωζέτ, έχει την κόρη Δραγασάκη την πρεζεμπόρισα, έχει τον ληστή τραπεζών Δημητράκη Βούτση και γενικά όλα τα αναρχοάπλυτα τα οποία τους έχουν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα οι ποινικοί.
    Τι θα κάνουνε τα παιδιά στην κοινωνία? Διαδηλώσεις? Μπα! Δεν νομίζω! Θα τους πετάνε στριγκάκια οι Χρυσαυγήτες!!!
    Τις Απόκριες θα βάζουν ένα κλομπ στον κώλο τους και θα παριστάνουν τους μεζέδες!!!
    Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο στην αρχή Τσυρίζα-νε λίγο αλλά τώρα τους αρέσει και έχουν γίνει και οι πρώτες "κυρίες". Κάνουν νοικοκυριό, πλένουν, καθαρίζουν και στον ελεύθερο χρόνο τους γαμιώντε κιόλας.
    Μπουλουκηδών και με κουκούλες είναι μεγάλα αντράκια, μέσα όμως ένας, ένας ανακάλυψαν τον θυληκό τους εαυτό! Και τους αρέσει κιόλας!!!
    Άντε και νυφούλες βρε!
    O Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Α. Αλαβάνος
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

    Βάζει ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ τη στολή του
    και τη σκούφια την ψηλή του,
    μ' όοοοολα τα φτερά,
    και μια νύχτα στο παταρι
    μια πιπα πάει να πάρει,
    βρε, το φουκαρά!

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Αχ, μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ, θα τρελαθώ μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ,
    με τους τσολιάδες μου εχω χασει κάθε τσιπα.

    Αααααααααααααχ.

    Ξεκινάει την άλλη νυχτα
    μα και πάλι ακούει "συκα’’
    από τον τσολιά,
    δρόμο παίρνει και νταμαρι
    και πηδάει το παλαμαρι,
    ξέρει τη δουλειά.

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Παιρνει πιπες σαν χαλάζι από Ελληναρα,
    κι όλο συντροφους αλλάζει για να βρει γιατρεια.

    Αχ, μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ, θα τρελαθώ μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ,
    με τους τσολιάδες μου εχω χασει κάθε τσιπα.

    Αααααααααααααχ.

    ποσο κουραγιο πρεπει να εχει καποιος για να ονομαζεται αλαβανος ? ποση δυστυχια μπορει να κουβαλαει το δυσμορφο κορμι ενος συντριπτικα ανωτερου μαλακα με κεφαλι γεματο λασπωδεις ακαθαρισιες ?

    πρεπει νομιζω να τυχει της κατανοησεως μας το θηλυπρεπες σκατουργημα του ΤΣΥΡΙΖΑ και του στριγκατου αρχηγου του...

    Παίζανε στον κώλο μου τρίλιζα
    και απ'την κάβλα γρύλλιζα
    με ψολοκούρδιζαν και σφύριζα
    και αμέσως έγινα σύριζα


    Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    Αν είσαι άνδρας κουνιστός και πουσταριό δηλώνεις ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ
    δαγκωτά και στα πεταχτά πιάνεις τη πούτσα απ' το καυλί και πίσω σου τη χώνεις.
    Έχεις του κώλου ηδονή και ο κώλος σου ρουφάει

    Στις μέρες που βρισκόμαστε, πολύ μικρή ελπίδα
    να βρεις γαμίκο να γάμα, ανδρός κωλοτρυπίδα.
    Κώλοι, μουνιά λαχταριστά, στο δρόμο περπατάνε
    αλίμονο σ' όσους δεν μπορούν, ακόμη να γαμάνε.

    Καλός ο κώλος του ανδρός όπως λέει ο Συνασπισμός, καλός κι αναμφιβόλως
    μα δεν μπορεί να συγκριθεί, ο γυναικείος κώλος.


    Ανησυχουσα, γυριζα
    κι ολο στριφογυριζα
    κι εκει που το ξεψειριζα
    και για τη λυση ψειριζα
    αρχισα και το ξυριζα
    πιστεψτε με, τελειως συριζα
    κι υστερα απο τοτε σφυριζα
    πως ειμαι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.


    Θέλω οι άντρες να γαμιούνται μεταξύ τους γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα νεαρά ελληνόπουλα να γίνουν όλα πουστράκια σαν τον βαλλιανάτο και τον λαζόπουλο
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω η Ελλάδα να φθάσει μέχρι την Λαμία και η Τουρκία μέχρι την Εύβοια γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω οι αμερικάνοι και τα τσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους αλλόφυλους για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων τους
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία ότι η Τουρκία και τα Σκόπια είναι ανώτεροι από εμάς και τον πολιτισμό μας για να μας καταλάβουν μια μέρα χωρίς ούτε μια ντουφεκιά
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω να είμαι αδελφή, κομπλεξική θολοκουλτουριάρα χωρίς σταθερές αναφορές στη ζωή μου, θέλω να είμαι ένα κοινωνικό έρμαιο χωρίς πυξίδα, ένα αριθμοποιημένο τίποτα χωρίς ελπίδα
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Τέλος θέλω να είμαι γεμάτος συμπλέγματα για την καταγωγή μου, μίσος για την ίδια μου την μάνα, να έχω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αντί να τα αντιμετωπίσω αυτά με σκληρή αυτοκριτική, αντιθέτως να τα ντύνω πολιτικά με αντικοινωνικές ανοησίες και αντεθνικές κραυγές
    γι αυτό στηρίζω σύριζα


    Γαπ είμαι τρελαμένος για πάρτη σου!
    Έκανες όλον το λαό να παραμιλάει με την τρομερή ανατροπή των γκάλοπ των νταβατζήδων.
    Τους γάμησες την μάνα, λυπήσου τους,
    σταμάτα το γαμήσι και πήδα και την Βίσση

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ Σύριζα Η ΑΛΛΙΩΣ Τσίριζα,
    Γρύλλιζα,
    Ψείριζα,
    Ξεψείριζα,
    Ιμπιζα,
    Μύριζα,
    Διευκρίνιζα,
    Διακτίνιζα,
    Στριφογύριζα,
    Τρίλιζα,
    Ξύριζα,
    Γύριζα

    και απ'τον κώλο σφύριζα

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΞΥΡΙΖΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΦΥΡΙΖΑ
    ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

    Επειδή ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μετεκλογικά για τη νίκη (;;) της γενιάς των 400 ευρώ, των νέων και των φοιτητών, αξίζει να αναφέρουμε μερικά πράγματα σχετικά με το παραμύθιασμα για το κόμμα που στην πιάτσα αναφέρεται ως “Η Αριστερά των Cayene”.

    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις “λαϊκές” και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 12,12%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,66%
    Οι περιοχές αυτές, γνωστές για το λαϊκό προφίλ των κατοίκων τους, έδωσαν στο κόμμα του κου Αλαβάνου ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με το πανελλαδικό του ποσοστό που ήταν 5,04% .

    Δυστυχώς, το παράδειγμα τους δεν ακολούθησαν άλλες περιοχές, που κατοικούνται από την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενδεικτικά):

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 0,55%
    ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,68%
    ΔΗΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,97%
    ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 1,27%

    Γίνεται φανερό ότι η αντίδραση, το οικονομικό κατεστημένο και οι βολεμένοι αυτού του τόπου εμπόδισαν το κόμμα του κ. Αλαβάνου, που εκπροσωπεί τους άνεργους, τους νέους και τη φτώχεια της χώρας αυτής, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.

    [Να προσθέσω ότι ΚΑΚΩΣ θεωρείται άνοδος -και μάλιστα πλήγμα στο δικομματισμό!-το ποσοστό 5,04% που απέσπασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007. Διότι στις εκλογές του 2004 είχε λάβει 3,26%, στο οποίο αν προστεθεί το 1,79% του ΔΗΚΚΙ, κόμμα το οποίο συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2007, το άθροισμα είναι 5,05% δηλαδή ακριβώς το ίδιο με φέτος. Εάν δε, η αίτηση συνεργασίας των δύο δεν γινόταν ελάχιστα εκπρόθεσμη, τότε το όνομα του ψηφοδελτίου επρόκειτο να είναι ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΚΚΙ, όπως είχαν αιτηθεί από κοινού οι δύο πλευρές στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλος, στις εκλογές του 1996 ο Συνασπισμός (χωρίς τα κομμάτια της Ριζ.Α) είχε αποσπάσει 5,12% δηλαδή περισσότερο από φέτος! Τότε δεν είχε θεωρηθεί χτύπημα στο δικομματισμό το 5,12% ενώ σήμερα πανηγυρίζουν με το 5,04% λες και έπιασαν το τζόκερ…]

    Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα από τον Μάρκο οπότε απλά αντιγράφω ένα αξιόλογο καυστικότατο κειμενάκι από το ΣΥΡΙΖΑ WATCHγια τους νεογενίτσαρους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ενδεικτικά, στους οποίους η Νέμεσις ξεπληρώνει την ύβριν που διεπράξαν κατά συρροήν. Έτσι μετά τον Βούτση μάθαμε από το Πρώτο θέμα ότι και η κόρη του Δραγασάκη βρίσκεται στην στενή σαν “βαποράκι” ναρκωτικών. Ότι έσπειραν στην Ελλ. κοινωνία θερίζουν ένας-ένας.
    Απελευθέρωση των ναρκωτικών θέλετε; Πάρτε την στο σπίτι σας!
    Απαλλοτρίωση του τραπεζικού πλούτου για τους προλετάριους (με το χαρτζηλήκι των 2000 € τα γεμάτα ψυγεία και τα σπίτια στο Καστρί); Πάρτε την ολόκληρη!

    Επειδή η λαϊκή σοφία θέλει να μην πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε. Ή όπως μου είπε κάποιος φίλος επαναλαμβάνοντας παλιώτερη συζήτηση του χασικλόμαγκα … συγγνώμη του βουλευτή κ. Ψαριανού “όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της”. Και άρχισε να φαίνεται πολύ. Με τις υγείες σας προλετάριοι.

    Κλείνοντας να σημειώσω την υποδειγματική στάση του τύπου σε όλη αυτή την κατάσταση τον οποίο μάλιστα συνεχάρει ο Άλιμπαν, επειδή μέχρι τώρα έκανε τουμπεκί για αυτά αλλά και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τον ΣΥΝ. Ακόμη και η “Κ” δια γραφίδος Καρακαγιάννη αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί αφού αρχικά αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη της ληστείας.

    Αυτός ήταν ένας τακτικός ελιγμός σπασοραχιάς ώστε να μην μπουν τα ΜΜΕ στο στόχαστρο των προλεταρίων με τα Cayene και τις άλλες “δημοκρατικές δυνάμεις” που μαζεύτηκαν γύρω τους αλλά ούτε και στην μύτη των μεγάλων αφεντικών που τους πατρονάρουν.



    ο γιός του βούτση ακόμη ληστεύει τράπεζες?? η κόρη του δραγασάκη ακόμη ντηλάρει κόκα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κ.Χατζίδη,
    όλα αυτά που αναφέρετε στο άρθρο είναι (τουλάχιστον) παπαριές!
    1)Καμία πραγματική δημοκρατία δεν βγάζει κυβέρνηση με την υποστήριξη του 42%του λαού (και προσεχώς με το νέο εκλογικό-φασιστικό νόμο με το 39%)
    2)Καμία πραγματική δημοκρατία δεν έχει κληρονομικά αξιώματα και διαδοχή σε θρόνους (Κωστάκης-Γιωργάκης-Ντορούλα)
    3)Καμία πραγματική δημοκρατία δεν συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες σε ένα πρόσωπο (Κωστάκης)
    4)Ο νόμος που επικαλείται ο Αλαβάνος και τα υπολοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι υπαρκτός και η επίκληση του είναι νομικά απόλυτα δικαιολογημένη.
    5)Το να τσούζει τους Νεοδημοκράτες το γεγονός ότι οι μέρες τους στην εξουσία είναι μετρημένες είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά μην καρφώνεστε.
    6)Το 70 % του ελληνικού λαού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει τον "μπούλη" επιεικώς χεσμένο.

    Προσωπικά εξέλεξα τον μπούλη το 2004 (καλός μαλάκας είμαι κι εγώ), φοβούμενος μη βγει το πασοκ ξανά. Τον πρώτο χρόνο κατάλαβα ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά (όχι πως δεν το ήξερα αλλά ήλπιζα ότι τα καθίκια της ΝΔ θα ξεσάλωναν με βραδύτερους ρυθμούς). Ελπίζω κάποτε να ξυπνήσει ο λαός και αφού ρίξει σε όλους μία μούτζα, να αυτοκυβερνηθεί μόνος του χωρίς τους συμμορίτες εγκάθετους του κεφαλαίου, των ΜΜΕ, των ξένων συμφερόντων και των εκάστοτε λαμογιών.
    Όσο για τη "δημοκρατική" σας συνείδηση κ.Χατζίδη να τη βάλετε εκεί που ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Και είπε ο Στάλιν-γιωργάκης στην ομιλία του καλωσορίζοντας τα νεοεκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου: «Αφήνουμε πίσω το ψυχικό χάσμα, τα στρατόπεδα, τις προσωπικές στρατηγικές και τις πικρίες που είναι ανθρώπινο να δημιουργήθηκαν. Σε ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν εννοούνται ούτε 'προεδρική φρουρά' ούτε 'εσωκομματική αντιπολίτευση'».. Μετά από την παραδοχή του γιωργάκη ότι σφάζονται εντός του κόμματος, το «νέο, νέο» (γιωργακικό) πασοκ είναι «ενωμένο», ή all inclusive που λένε και στην πατρίδα του γιωργάκη.


    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο.

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Πριν κάνει τη μεγαλειώδη δήλωση ο γιωργάκης, τις άλλες φράξιες τις ρώτησε?? Ή πήρε γνωμοδότηση μόνο από τη μαμά του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. O Liberal takis, δλδ ο Φιλελευθερος Τακης... πιστευει οτι η χειροτερη και ποιο αδικη φορογια οχι μονο στην ελλαδα αλλα και σε ολοκληρη την ευρωπη ειναι το ΦΠΑ

    Αν ειναι δυνατον να φορολογουν 19% τον συνταξιουχο του ΟΓΑ, τον μη συντξιουχο που ζητιανευει και τον Κοκκαλη, ουτε οι Αμερικανοι δεν το κανουν αυτο, ελεος.(3 kw)
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ – ΣΥΡΙΖΑ δε τον βλέπω να ανεβαίνει άλλο.
    Είναι υπέρ του 10% των ομοφυλοφίλων (κατά δήλωση τους) και χάνει από το 90% τους υπόλοιπους.
    Ζητάει δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό, η για να ρίξει την κυβέρνηση.
    Κατά άρθρο; Γιατί μερικά δεν είναι και χάλια.
    Τόσες μαλακίες κάνει ο Κωστάκης και δεν μπορούν να πουν τίποτα ολόκληρη η αντιπολίτευση.
    Τόσο άχρηστοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. εγώ προτείνω να γίνει δημοψήφισμα για να μοιράσουμε την περιουσία του Αλαβάνου. Ή υποστηρίζουμε την ισότητα ή κατασκευάζουμε νέου τύπου σοσιαλιστές με καπιταλιστικές περιουσίες. Μπράβο ρε Χατζιδάκη να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. simfona me tis dimoskopisis den mporei na ginei kivernisi sinergasias xoris ti nea dimokratia.oso gia ton alavano ine o megaliteros malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς 8:06 Κάποιο λάθος κάνεις η δεν ζεις στην Ελλάδα .Τρομοκρατία ασκούν αυτοί που βγαίνουν με το παραμικρό στους δρόμους και δεν αφήνουν την εκλεγμένη κυβέρνηση να νομοθετήσει. Το ίδιο κάνατε και με την αξια Υπουργό Μαριετα Γιαννάκου που δεν την αφήσατε να βάλει τάξη στα πανεπιστήμια , για να κάνετε εσείς οι αριστεροί και το καθηγητικό κατεστημένο ότι κατεβασει η κούτρα σας. Τεμπελχανάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Kατηγορούσαν οι δεξιοί και τα φερέφωνα τους το Γιώργο Παπανδρέου που πήγε στη Τουρκία και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Γιατί άραγε; Μήπως αφού χόρεψε, έπρεπε να χορέψει κάνα χορό της κοιλιάς; Στη τουρκία ξέρουμε πολύ καλά ή μπορούμε να φανταστούμε ποιος και σε ποιον εφαρμόζεται το οθωμανικό δίκαιο. Aσφαλώς όχι σε αυτόν που χορεύει ζεϊμπέκικο, αλλά στα γιουσουφάκια που χορεύουν το χορό της κοιλιάς μπροστά στον αγά.

    Μήπως όμως έπρεπε να κάνει καμιά κουμπαριά με το πρωθυπουργό τους και να ανταλλάσει χαλιά και δώρα για να είναι οι δεξιούληδες ευχαριστημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αρχίσατε να φοβάστε το λαό και τη δημοκρατία τώρα λαμόγια;
    Καλό αυτό!
    Δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο.
    Ναι ρε! Θέλουμε δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς 9:29 Δεν σε καταλαβαίνω τι λες .ΔΗΛΑΔΉ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΟΙ Κυβερνήσεις πρέπει να βγαίνουν μονο με 51%. Αυτά μονο στον υπαρκτό σοσιαλισμο συνέβαιναν. που τα θυμήθηκες;; Σίγουρα κακομοίρη μου θα είσαι και σύ ένας από τους εχθρούς του Γκορμπατσόφ που ελευθέρωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε τόσες χώρες από την σκλαβιά των κουμουνιστικών καθεστώτων.Και μείνατε μόνο εσείς εδώ στην Ελλάδα από ολο τον κόσμο νοσταλγοί αυτών των καθεστώτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To σύμφωνο συμβίωσης είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης διασφαλίζει τη περιουσία των κουμπάρων που με τόσες θυσίες απόκτησαν τη τελευταία 4ετία. Μην έλθει καμία κυρία όπως αυτή του μεγαλοδικηγόρου και μας ζητάει και όλη τη περιουσία μας. Ή κανένας σύντροφος -όχι αυτούς τους συντρόφους που έλεγε ο Χαρίλαος- αλλά αυτούς ξέρετε του στυλ Κωστέτσου που τους ξέρουμε εμείς καλά τι σκοπούς έχουνε.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτούς τους ηλίθιους και ανάγωγους τύπου Χωριάτη, που κόβουν μια συζήτηση σοβαρή μεταξύ ανθρώπων που έστω και αν διαφωνούν έχουν τουλάχιστον τα επιχειρήματα τους. Μα είναι λυπηρό να έχει η Ελληνική κοινωνία τόσους ηλίθιους. Τα θερμά μου συγχαρτήρια στον συντακτη κ. Χατζίδη καιρός ήταν κάποτε να μιλήσουν και οι Δεξιοί και όχι να μονοπωλούν τις συζητήσεις οι του ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ .Πρέπει κάποτε τα δύο αυτά κόμματα να σέβονται την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί όλοι οι πολιτικοι πρέπει τελικά να επαληθεύουν τα "ΔΥΌ ΓΆΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ" και "ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ"? Μήπως πιστεύει κάποιος από μας ότι μπορεί έστω και στο ελάχιστο να επιρεαστεί η ζωή τους με οποιαδήποτε ενέργεια κάνουν στο ασφαλιστικό? Ακούσατε η διαβάσατε πουθενά να αναφέρουν τι θα γίνεται με τα παιδιά των ασφαλισμένων που μεχρι τα τριαντα τους χρόνια (τουλάχιστον)θα είναι ΑΝΕΡΓΑ? Ενώ από τα δεκαοκτώ είναι στο κενό χωρίς περίθαλψη χωρίς πόρους!!!
    Υπάρχει κανείς εθνοπατέρας να προτείνει έστω μέχρι να φροντίσει το κράτος να αποκατασταθούν σε μια εργασία να ΜΗ βγαίνουν από τις αποδοχές και την ασφάλιση του γονιού τους.Αλλά ποιός θα νοιαστεί για κάτι τέτοιο ο κ. Παπανδρέου ή η κ.Παπαρήγα ή ο κ.Αλαβάνος ή ο κ.Καρατζαφέρης (αναφέρω αυτούς σαν αντιπολίτευση που θα έπρεπε να προτείνουν λαοσωτήρια μέτρα για τον κοσμάκη )αφού ο κ.Καραμανλής μας έχει πλέον ξεχάσει και δεν τραβάει λίγο τα γκέμια στους αρμόδιους υπουργούς του για να κοιτάξουν αυτόν τον δύστυχο πλήν όμως υπερήφανο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πλάκα πλάκα ο Χωριάτης προσπαθεί, όσο μπορεί βέβαια, να κάνει αυτό που δε μπορούν να κάνουν τα κουρασμένα και ηττοπαθή στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια.

    Κουράγιο Χωριάτη.
    Συνέχισε την αγγαρεία της υπεράσπισης.

    Μυαλό και λογική δεν έχεις πολιτικά, αλλά έχεις μεγάλη υπομονή και θέληση για την δουλεία που έχεις αναλάβει.

    Εύχομαι τουλάχιστον να είναι αποδοτικό το τίμημα για να ιδρώνεις με τις ώρες εδώ μέσα.

    Κουράγιο. Για τα επόμενα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή έχεις πολύ κουπί ακόμη να τραβήξεις και ακόμη περισσότερες στενοχώριες για τα στραπατσαρίσματα του αφενυικού σου ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εχω πολλά χρόνια να ακούσω τέτοιο ορθό λόγο. Μπραβο σου κ Χατζίδη .Δεν είναι δυνατόν ο λαός να θέλει την ΝΔ και αυτά τα μαστόρια του ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίζουν συνεχώς την κοινωνία, άλλωστε ένα 5,04% πήραν στις εκλογές .Α σήμερα εδώ έμαθα οτι ο γυιός του Βούτση ήταν που λήστευε τράπεζες?? και η κόρη του Δραγασάκη ακόμη ντηλάρει κόκα?? Ολα αυτά το συνάφι των αριστερών δημοσιογράφων τα κρατουσε μυστικά ενώ αν ήταν κανένας δεξιός θα τον ξεμπρόστιαζαν,όπως έκαναν με τόσους και τόσους. Αυτό και μόνο δείχνει την πολιτιστική διαφορά μεταξύ Δεξιού και Αριστερού.Οι Αριστεροί πάντα ήταν ύπουλοι.Μιλούν δήθεν για τον εργάτη και εχουν τις τσέπες τους γεμάτες ενώ εμείς τα εκατομμύρια δεξιοί δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον επιούσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γράφει κάποιος εδώ μέσα:

    "Κυβέρνηση (των Λήσταρχων)ΠΑΣΟΚ-(των κουκουλοφόρων)ΣΥΡΙΖΑ υπό την εποπτεία (των Εραγατοπατέρων) της ΓΣΕΕ"...

    Αα ρε Στρατόπεδα Συγκεντρωσης που σας χρειάζοντε...

    Αα ρε Χουντα που σας χρειάζεται...

    Αα ρε γαμώ την αριστερά σας γαμώ, αλλά φταίμε εμείς που αφήσαμε τότε στον Γράμμο μερικά φίδια κολοβά να ξεφύγουνε στην Αλβανία και μας ήρθανε τώρα απο τα Κάτεργα του Χότζα να μας πούνε για Δημοκρατία...

    Αα ρε Παττακός που σας χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...


    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...


    ==ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. kxatzidi prepei na ntrepeste pou ta bazetai me ton poio dimokratiko poio plousio arxigo koinobouleutikou kommatos, prepei na ntrepeste pou autos o dimokratikos anthropos moirazei san kalos xristianos tin periousia tou stous ftoxous proletarious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μην κωλώνετε παιδιά.
    Ενα χεράκι όλοι, για να μαζευτούν οι υπογραφές που θα υπογράψουν το συμβόλαιο της Εναλλακτικής Κεντροαριστερής κυβέρνησης των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Συμμαχία για να φύγει η Δεξιά, η Δεξιά πολιτική και όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν. Να γίνουμε επιτέλους χώρα.

    Η ΓΣΕΕ με θεσμικό ρόλο στην Κυβερνητική Συμμαχία. Να πα΄ρει τις τύχες των εργαζομένων στα χέρια της.

    Να εισηγηθεί η ίδια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που χρειάζεται η χώρα.
    Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ακουγα στον Φλάς προχθές τον Ρωμανιά.

    Να γίνει νομοσχέδιο και να ωηφιστεί ένας νόμος που να λύνει επιτέλους το ασφαλιστικό.
    Να χρειάζεται την υπογραφή της ΓΣΕΕ η εισοδηματική πολιτική.
    Να αναδιοργανωθεί το φορολογικό σύστημα, έτσοι ώστε να πληρώνει κανείς δίκαια τα φορολογικά βα΄ρη που του αναλογούν. Να γίνει η αναδιανομή του πλούτου , για να ανασάνουν οι ασθενέστερες κοινωνικες ομάδες. Να ανέβουν σημαντικά οι μισθοί των εργαζομένων και των συνατξιούχων.

    Να εξαφανιστεί η μεγαλύτερη ντροπή του αιώνα, η "γενιά των 400 και των 600 ευρώ".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ.(ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ CLUB PERISSOS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Φίλοι ΝΔίτες, σταματήστε την υποστήριξη σ'αυτή την κυβέρνηση.
    Το βλέπετε και μόνοι σας. Τρέμει μη βρεθεί απέναντι στην λαική ετυμηγορία.

    Δεν χρειάζεται να είμαστε απέναντι.

    Ολοι μαζί. Βάλτε και σείς την υπογραφή σας για να γίνει το Δημοψήφισμα.
    Βάλτε και σείς ένα λιθαράκι ν'αλλάξει ο τόπος.

    Και τα παιδιά σας, τα σπρώχνει η πολιτική Καραμανλή στην ανεργία.

    Μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι το παιδί σας θα έχει καλύτερη τύχη.

    Θυμηθείτε την Τσέκου.

    Μην κωλώνετε παιδιά.
    Ενα χεράκι όλοι, για να μαζευτούν οι υπογραφές που θα υπογράψουν το συμβόλαιο της Εναλλακτικής Κεντροαριστερής κυβέρνησης των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Συμμαχία για να φύγει η Δεξιά, η Δεξιά πολιτική και όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν. Να γίνουμε επιτέλους χώρα.

    Η ΓΣΕΕ με θεσμικό ρόλο στην Κυβερνητική Συμμαχία. Να πα΄ρει τις τύχες των εργαζομένων στα χέρια της.

    Να εισηγηθεί η ίδια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που χρειάζεται η χώρα.
    Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ακουγα στον Φλάς προχθές τον Ρωμανιά.

    Να γίνει νομοσχέδιο και να ωηφιστεί ένας νόμος που να λύνει επιτέλους το ασφαλιστικό.
    Να χρειάζεται την υπογραφή της ΓΣΕΕ η εισοδηματική πολιτική.
    Να αναδιοργανωθεί το φορολογικό σύστημα, έτσοι ώστε να πληρώνει κανείς δίκαια τα φορολογικά βα΄ρη που του αναλογούν. Να γίνει η αναδιανομή του πλούτου , για να ανασάνουν οι ασθενέστερες κοινωνικες ομάδες. Να ανέβουν σημαντικά οι μισθοί των εργαζομένων και των συνατξιούχων.

    Να εξαφανιστεί η μεγαλύτερη ντροπή του αιώνα, η "γενιά των 400 και των 600 ευρώ".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Φίλοι ΝΔίτες, σταματήστε την υποστήριξη σ'αυτή την κυβέρνηση.
    Το βλέπετε και μόνοι σας. Τρέμει μη βρεθεί απέναντι στην λαική ετυμηγορία.

    Δεν χρειάζεται να είμαστε απέναντι.

    Ολοι μαζί. Βάλτε και σείς την υπογραφή σας για να γίνει το Δημοψήφισμα.
    Βάλτε και σείς ένα λιθαράκι ν'αλλάξει ο τόπος.

    Και τα παιδιά σας, τα σπρώχνει η πολιτική Καραμανλή στην ανεργία.

    Μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι το παιδί σας θα έχει καλύτερη τύχη.

    Θυμηθείτε την Τσέκου.

    Μην κωλώνετε παιδιά.
    Ενα χεράκι όλοι, για να μαζευτούν οι υπογραφές που θα υπογράψουν το συμβόλαιο της Εναλλακτικής Κεντροαριστερής κυβέρνησης των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Συμμαχία για να φύγει η Δεξιά, η Δεξιά πολιτική και όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν. Να γίνουμε επιτέλους χώρα.

    Η ΓΣΕΕ με θεσμικό ρόλο στην Κυβερνητική Συμμαχία. Να πα΄ρει τις τύχες των εργαζομένων στα χέρια της.

    Στην Σουηδία αυτό γίνεται εδώ και 100 χρόνια. Μπορούμε να το κάνουμε και μείς.

    Να εισηγηθεί η ίδια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που χρειάζεται η χώρα.
    Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ακουγα στον Φλάς προχθές τον Ρωμανιά.

    Να γίνει νομοσχέδιο και να ωηφιστεί ένας νόμος που να λύνει επιτέλους το ασφαλιστικό.
    Να χρειάζεται την υπογραφή της ΓΣΕΕ η εισοδηματική πολιτική.
    Να αναδιοργανωθεί το φορολογικό σύστημα, έτσοι ώστε να πληρώνει κανείς δίκαια τα φορολογικά βα΄ρη που του αναλογούν. Να γίνει η αναδιανομή του πλούτου , για να ανασάνουν οι ασθενέστερες κοινωνικες ομάδες. Να ανέβουν σημαντικά οι μισθοί των εργαζομένων και των συνατξιούχων.

    Να εξαφανιστεί η μεγαλύτερη ντροπή του αιώνα, η "γενιά των 400 και των 600 ευρώ".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Για ρίξτε μιά ματιά στη φορολογική δήλωση του λαικού ήρωα Αλαβάνου και μετά δώστε του 18% μούτζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς 6:24 Καλά βρε άνθρωπέ μου πως θέλεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, όταν έρχεσαι σε άλλο θέμα και λες, αυτά που θα μπρούσες κάπυ αλλού να τα πείς και να μη χαλάσεις μια τόσο σοβαρή συζήτηση στο τόσο αξιοπρεπές άρθρο του κ. Χατζίδη. Φαίνεσαι τι είσαι και τι κόμμα υποστηρίζεις , δυστυχώς σαν και σένα είναι πολύ σ'αυτήν την χώρα , γι'αυτό και δεν πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. o sυνασπισμός στηριξε καραμανλή όταν αποφάσισε στους καθηγητές και δάσκαλους να μην κάνουν 5μερες απεργίες και όταν έσπασε την απεργία της δεη με την πασκε.Το πασοκ στήριξε τη νδ μην σίνιντας γραμμή για απεργίες διαρκείας όταν ελέγχει τα περισσότερα σωματεία και ομοσπονδίες και το κκε το ίδιο με τα δικά του σωματεία τους οικοδόμους παλικάρια τους ναυτεργάτες τον ιματισμό.Οι αγωνιστές του κκε ούτε 10 λεπτά απεργία δεν κάνανε και συρθήκανε στην υπεράσπιση της δεξιάς με το γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αντί για την υπογραφή σας, βάλτε τις δημοσκοπήσεις στον κώλο του Χωριάτη, αφού το μυαλό του δεν μπορεί να τις χωνέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ρε Χωριάτη τι σκούζεις σαν χήρα;

    Αφού επί 20 ολόκληρα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και οι κυβερνήσεις γιωργάκη έλυσαν όλα τα προβλήματα του τόπου.

    Έτσι δεν είναι;

    Δεν αναβάθμισαν την Εκαπίδευση;
    Δεν αύξησαν τις συντάξεις;
    Δεν μείωσαν την ανεργία;
    Δεν αντιστάθηκαν στους Αμερικανούς;
    Δεν ανέβασαν το Χρηματιστήριο;
    Δεν έλυσαν το όνομα, στο Σκοπιανό;
    Δεν εξυγείαναν την Ολυμπιακή;
    Δεν έλυσαν το Ασφαλιστικό;

    Και τόσα άλλα μεταρυθμιστικά επιτεύγματα;

    Γι'αυτό ο ελληνικός λαός τους έστειλε εκεί που είναι και έχει ακόμη πολύ βάθος ο πάτος.

    Εσύ βέβαια την δουλειά σου κάνεις και καλά κάνεις, αλλά και επί μισθώσει προπαγάνδα έχει και τα όριά της.

    Και όταν αυτά ξεπερνούν και τα όρια τησ βλακείας τότε η μοναδική αντιπαράθεση μαζί σου ρε Βλάκα μισθοφόρε είναι η Βλακεία.

    Ο ελληνικός λαός όμως δεν αν΄κει σε αυτή την κατηγορία, τουλάχιστον η πλειοψηφία του.

    Γι'αυτό μέζεψε όσες υπογραφές θέλεις ανόητε, πράσινε, δογματικέ κονδυλοφόρε της δεκάρας.

    Άλλωστε ξέρετε εσείς εκεί πέρα από τέτοια κόλπα σαν την εκλογή του ΓΑΠ ως αρχηγού και καταλληλότερου πρωθυπουργού τρομάρα σας.

    Το μόνο ελαφρυντικό σου βέβαια είναι να είσαι ο ίδιος ο ΓΑΠ ή κάποιος από το σόϊ....!!!

    Τότε πάω πάσο!

    Αλλιώς ανησυχώ για την λυσώδη εμμονή σου στην ανικανότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο κύριος Αλαβάνος μιλάει στους κυβερνώντες τη γλώσσα που θα ήθελαν να μιλήσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες . Που αγανακτούν, που σας σιχάθηκαν και βαρέθηκαν τα ψέματα και την υποκρισία. Μην πέφτετε τόσο χαμηλά με τέτοιες συκοφαντίες γιατί γίνεστε ακόμα πιο ανίκανοι και γελοίοι στα μάτια μας.

    Όσο για τα ποσοστά που τρέμετε …
    ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης έγραφε:
    «Θα σπάσει το καρύκι και θα προβάλλει με φτερά μια μέρα το σκουλήκι.
    Τότε, πουλί το σερπετό, ποιός ξέρει που θα φτάσει!…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ποιός σκούζει ρε φίλε;

    Που το είδες το σκούξιμο;

    Απλά λέω ότι πρέπει να βοηθήσετε και σείς οι δεξιοί, τώρα που είδατε ότι ο Καραμανλής έβαλε βαθιά το χέρι και στην τσέπη σας, τώρα που η αισχροκέρδια, η ανέχεια, η ακρίβεια και η φτώχια φώλιασαν και στα σπίτια σας.

    Βοηθήστε λέω φίλε να αλλάξει ρότα ο τόπος.

    Δεν εμπιστεύομαι κανένα κόμμα και νομίζω ότι είναι καιρός να μπεί ο λαός , εγγυητής των πολιτικών που ράβονται και κόβονται γι'αυτόν.

    Προτείνω λοιπόν να αναλάβει η ίδια η ΓΣΕΕ, να προτείνει το ασφαλιστικό που χρειάζεται η χώρα.

    Προτείνω να μη μπορεί να πάει για ψήφιση ο προυπολογισμός, αν δεν έχει και την υπογραφή της ΓΣΕΕ.

    Αυτά τα πράγματα, μη σας φαίνονται ανέφικτα.
    Στην Σουηδία γίνονται εδώ και 100 χρόνια και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα ζηλεύουμε.

    Μόνο έτσι, μόνο με την θεσμοποίηση του ρόλου της ΓΣΕΕ, ακόμη και αν αλλάξει η κυβέρνηση, μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ότι δεν κινδυνεύει το συμφέρον του λαού.

    Στην Σουηδία σήμερα έχουμε δεξιά κυβέρνηση, όμως για τον προυπολογισμό πρώτα παίρνει την έγκριση από την ΓΣΕΕ και μετα΄τον καταθέτει στην Βουλή.

    Ξεσκουριάστε. Σπρώξτε όλα τα κόμματα να αλλάξουν το θεσμικό πλαίσιο.

    Γι'αυτό εκεί δεν κινδυνεύουν από νταβάδες.

    Δεν παιρνούν τα κόλπα τους και δεν διανοείται κανείς να δοκιμάσει.

    Ας βάλουμε ένα χεράκι όλοι να αλλάξουν οι συνήθειες και τα κόλπα της εξουσίας.

    Να διδαχθούμε όλοι ότι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν αυθαίρετα να επιβάλλουν αντιλαικές λύσεις.
    να μάθει και η ΓΣΕΕ ότι έχει έναν σοβαρό ρόλο να επιτελέσει.



    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Στερνή μου θέληση λοιπόν, ακούστε σαν πεθάνω
    εκατοντάδες γυναικών στον τάφο μου επάνω
    να γαμηθούν ολόγυμνες από μπροστά και πίσω
    ίσως καυλώσω κι εγώ στον τάφο μου και χύσω.

    Επάνω από τον τάφο μου να �ρθουνε αγγελούδια
    να �ναι μικρά ξεβράκωτα με φίνα κωλαρούδια
    να γίνουν γλέντια και γιορτές, χαρές και πανηγύρια
    και να γαμούν καλόγεροι μέσα στα μοναστήρια
    τις όμορφες καλόγριες και καλογεροπαίδια
    να γεμιστούν ψωλόχυμα χιλιάδες τενεκέδια.

    Τα κόκαλα μου κλύσματα και ψώλαρους να κάνουν
    και οι γυναίκες όλες τους στον κώλο τους να βάλουν
    μες τα σγουρά τους τα μουνιά και τον αφράτο πάτο
    και να θυμούνται κάποτε κι εμένα το βαρβάτο
    που όταν ήμουν ζωντανός τις δρόσιζα ο καημένος
    και τώρα δεν τις ξέχασα κι ας είμαι πεθαμένος.

    Οση έχω επίπλωση, κτήματα και παράδες
    να μοιραστούν στους πουτσαράδες και στους κωλομπαράδες,
    τα κινητά κι ακίνητα θα τα κληροδοτήσω
    σ� όσες μικρούλες παχουλές το κάνουν από πίσω.

    Στην κουρασμένη πούτσα μου να βάλουνε στεφάνι
    γιατί δεν άφησε μουνί και κώλο πριν πεθάνει.
    Κλάψτε με κώλοι και μουνιά και μαυροφορεθείτε
    τον πιο πιστό σας σύντροφο δεν θα τον ξαναδείτε.

    Η διαθήκη γράφτηκε χωρίς συμβολαιογράφο
    και όποιος έχει αντίρρηση στ� αρχίδια μου τον γράφω
    και σεις γιατροί και χειρουργοί με τα πολλά ψαλίδια
    Κλάψτε μου όλη την ψωλή και κλάστε μου τ� αρχίδια.


    ΟΜΗΡΟΣ, ΟΜΗΡΟΣ
    Ο πούτσος μου ο κακόμοιρος.

    Xωριάτη παίξε μαλακία
    χωρίς δονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δημοψηφισμα σημαινει ερωτηματα και απαντησεις ΝΑΙ-ΟΧΙ. Η Κυβερνηση εκανε ενα νομο, καλο ή κακο, που ψηφιστηκε νομιμα.Για να κανουμε δημοψηφισμα αφου το θελει ο κυρΑλαβανος,θα πρεπει και αυτος να κανει ενα δικο του σχεδιο, αλλα και ο ΓΑΠ , και η Αλεκα και οι άλλες δημοκρατικες δυναμεις και να μας το θεσει υποψη.Μεχρι τοτε κυρ αλεκο μο"αυτα που ελεγες εσυ, ταειπε κι' ενας άλλος.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Blix μη γίνεσαι βλάξ.
    Το άρθρο 44 του Συντάγματος είναι σαφές.

    Δημοψήφισμα γίνεται επί ψηφισμένου από την βουλή νόμου και το ερώτημα είναι μόνο ένα.

    Αποδοχή ή όχι του νόμου.

    ---------

    Πάντως δεξιοί φίλοι μη φοβάστε, δεν πρόκειται να γίνει εδώ Σουηδία.

    Μη φοβάστε, δεν πρόκειται να συμφωνήσουν για συνεργασία ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και ειδικά υπό την εγγύηση της ΓΣΕΕ.

    Ο Καραμανλής θα μας ταλαιπωρήσει καμμιά 8-ετία ακόμη.

    Προέχει βλέπεται η εξουσία η ακηδεμένευτη για τους κομματικούς μηχανισμούς.

    Απλά ήθελα να τεστάρω τον πανικό σας, μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουμε Σουηδία.

    Μην πανικοβάλεστε, θα συνεχίσει η ρεμούλα να βασιλεύει.

    Τα παιδιά σας θα ταλαιπωρούνται λιγο σαν την Τσέκου, αλλά στο τέλος θα βολεύονται.

    Δεν είναι όλοι Ζαχόπουλοι. Υπάρχουν και κομματικοί παράγοντες που τηρούν τον λόγο τους.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ωραίο άρθρο, μπράβο !!
    Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι από το 30% των ψηφοφόρων της ΝΔ θα διαφωνεί και το 15%, έχουμε λιγότερο από το εκατό χιλιάδες άτομα να αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΦΙΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΗΝ ΑΝΙΣΙΧΕΙΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΠΡΕΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΙΖΑ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...

    ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ, ΚΤΛ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΟΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑΖΕ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΗ...

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΙΖΑ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ... ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μπράβο σας Κύριε Χατζίδη να αγιάσουν τόσο το πληκτρολόγιό σας όσο και το στόμα σας.
    Αναρτώ και εγώ την συμβολή μου προεκτείνοντας τη σκέψη σας

    Η κατάρρευση του μεταπολεμικού πολιτικού σκηνικού (αριστερά-δεξιά) και η εμφάνιση του Cool-Αλέξη ως εκφραστή των «αρχών» της Αριστεράς


    Στην ελληνική πολιτική σκηνή και το κομματικό σύστημα ανέκαθεν κυριαρχούσαν τα πρόσωπα. Περισσότερο και από τις ιδεολογικές τοποθετήσεις σημαντικό ερώτημα στον πολιτικό προβληματισμό ήταν το Καραμανλής ή Παπανδρέου η Φλωράκης ή Κύρκος, Μητσοτάκης ή Παπανδρέου, Σημίτης ή Έβερτ, κλπ.

    Βεβαίως το ιδεολογικό υπόβαθρο είχε την σημασία του ιδιαίτερα σε κρίσιμα ζητήματα : έξω από το ΝΑΤΟ, μέσα στο ΝΑΤΟ, έξω από την ΕΟΚ, μέσα στην ΕΟΚ και άλλα λαϊκά παρόμοια.

    Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δυνατό να διατυπωθεί με σαφήνεια και συνέπεια μια αξιόλογη μη αριστερή ρητορική με αποτέλεσμα το αντιφατικό παράδοξο (στην Ελλάδα πλέον μόνο) να θεωρείται προοδευτικό ότι το αριστερό. Και ενώ έχει καταρρεύσει ότι το αριστερό παγκοσμίως στην Ελλάδα διαγκωνιζόμαστε ποιος θα πάει πιο αριστερά.

    Για όσο καιρό δεν υπήρχε επαρκής πληροφόρηση για το τι έκρυβε το αριστερό και ιδιαίτερα το κομμουνιστικό στρατόπεδο αυτή η στάση ήταν ανεκτή και ενδεχομένως αποδεκτή. Από το 1989 και πέρα όμως (με την κατάρρευση του [αν]-ύπαρκτου σοσιαλισμού) αυτό είναι αδύνατο αν όχι απαράδεκτο. Κάποιοι μονότονα εξακολουθούν να επικαλούνται το όραμα και την ουτοπία που αντιπροσωπεύει κάθε τι αριστερό (στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο cool-Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο ερώτημα τι νέο κομίζει : ότι φέρνει τις αρχές τις αριστεράς(!!!!!!) και τα διδάγματα των κοινωνικών αγώνων).

    Σημασία για αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει όπως φαίνεται η πραγματικότητα, το «υπαρκτό» του σοσιαλισμού όπως το βίωσε και πολέμησε να το αποτινάξει από τη ζωή το ένα τρίτο της ανθρωπότητας, αλλά ο «σκοπός» του, ο ουτοπικός οραματισμός του.(Δεν έχει ζήσει ο κος Τσίπρας την καταπίεση του δεν μιλάς, δεν κρίνεις το κόμμα, το να μην πωλείται στο βιβλιοπωλείο κανένα άλλο βιβλίο πλην των εγκεκριμένων από το κόμμα κλπ).

    Θα επιχειρήσω μια πράγματι και εν γνώσει μου ακραία πλην χρήσιμη σύγκριση. Η φρίκη που εμπνέει η ναζιστική ιδεολογία δεν αφορά την όποια «κοσμοθεωρία» του ναζισμού αλλά τα πεπραγμένα του, εκατοντάδες χιλιάδων νεκρών που αποτελούν μια μοιρασμένη εμπειρία της ανθρωπότητας ανεξίτηλα χαραγμένη στην συλλογική μνήμη. Αν λοιπόν ο ναζισμός κρίνεται ως φρικώδης (και ορθά) με βάση τα πεπραγμένα του και όχι τα «ιδανικά»του (όποια και εάν υπήρξαν) το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για την αριστερά. Θα πρέπει να κριθεί με βάση τα όσα έκανε και όχι με βάση τα οράματα και την ουτοπία που την ενέπνευσαν και την εμπνέουν. Αυτή η προσέγγιση απορρίπτεται βεβαίως από την αριστερή διανόηση στην χώρα μας διότι θα κατέτεινε στην συγκρισιμότητα μεταξύ αριστεράς και ναζισμού. Αυτό μάλιστα ισχύει και για ένα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής διανόησης το οποίο ανεξάρτητα ιδεολογικής τοποθετήσεως παραβλέπει αδικαιολόγητα ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στην αριστερά και τον ναζισμό είναι ότι η πρώτη οδηγούσε τους αντιπάλους σε στρατόπεδα εργασίας ενώ ο δεύτερος σε στρατόπεδα θανάτου. Ο φυλετικά κατώτερος είναι ο εχθρός του ναζιστή, ο ταξικός αντίπαλος είναι ο εχθρός του αριστερού. Εκατομμύρια σκότωσαν οι μεν, εκατομμύρια σκότωσαν οι δε. Ας αναρωτηθούμε όμως (επειδή ο cool –Αλέξης επικαλέστηκε τις αρχές της αριστεράς) : «Για ποιο λόγο εγκληματίες που επικαλούνται το καλό είναι λιγότερο ένοχοι ιστορικά από τους αντίστοιχους εγκληματίες που επικαλούνται το κακό».
    Υπάρχουν όμως και ομοιότητες. Τόσο η αριστερά όσο και ο ναζισμός μισούν θανάσιμα την δημοκρατία και την νεωτερικότητα. Την δυνατότητα των ανθρώπων να ρυθμίζουν τις ζωές τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιλογές τους. Και οι δύο ολοκληρωτικές απόψεις προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν νέο άνθρωπο, μια νέα τάξη, έναν νέο λαό.

    Εδώ φθάνουμε στην καρδιά του προβλήματος της ευπιστίας τόσων διανοούμενων και τόσον αγνών σκεπτόμενων Ελλήνων και του κυνισμού με τον οποίο χειραγωγήθηκαν (και χειραγωγούνται) από τους αριστερούς ηγέτες. Συνταρακτικές μαρτυρίες, εμπεριστατωμένες έρευνες και δραματικά πολιτικά γεγονότα διέψευδαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπον την πίστη που είχε ριζώσει στους ιδεολογικά αριστερούς ότι τα αριστερά καθεστώτα και οι αρχές των, «με όλα τους τα μειονεκτήματα», αποτελούσαν πηγή ελπίδας και εστία απελευθέρωσης για την ανθρωπότητα. Οποιαδήποτε εξήγηση για αυτή τη πίστη θα πρέπει να ερμηνευθεί ως απότοκο ιδεολογικής ευαισθησίας και λιγότερο με βάση λογικούς συνειρμούς.

    Ο δυτικός διανοούμενος θεώρησε και θεωρεί (ιδιαιτέρα από την υπόθεση Ντρέϋφους και μετά), ότι δεν θα πρέπει απλά να καταθέτει την αλήθεια αλλά θα πρέπει να «καταγγέλλει» και την αδικία όπου νομίζει ότι υπάρχει. Έτσι δρώντας ως homo ideologicus στρατεύεται. Συνεχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως κληρονόμου του Διαφωτισμού, συνεχιστή της ιδέας της προόδου και την βελτίωσης του κόσμου μέσα από μια παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα που ουτοπικά δείχνει προς την ιστορικά αλλαγή. Στρατεύεται λοιπόν ουτοπικά στο αριστερό στρατόπεδο ή (προσέξτε το αυτό) στο μη- αντιαριστερό. Εντασσόμενος χαλαρά στην Αριστερά ως μια κοινότητα σοσιαλιστικής ομοφροσύνης.

    Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί με κοστούμι JOOP, μέσα στο Cayen, κατεβαίνοντας στο κέντρο από την Εκάλη, προσέχοντας μη στάξει στάχτες το Cohiba στο σακάκι.

    Αλέξη οι γκόμενες θα σε ψήφιζαν είτε ήσουν στο ΠΑΣΟΚ είτε στην ΝΔ.

    Διψάει ο τόπος για νέα πρόσωπα. Ας είναι καλά η ρημάδα η προσωπολατρία στο πολιτικό τοπίο της Ελλαδίτσας.
    Μην αυταπατάσαι όμως. Οι αρχές που κομίζεις ως καινοτόμες μυρίζουν ναφθαλίνη και από κάτω μυρίζουν δυστυχία. Ακόμα πιο κάτω δε αν σκάψουν οι ψαγμένοι μυρίζουν και αίμα. Πολύ αίμα…………………..

    Κοσμάς Αθανασόπουλος
    Αναλυτής πληροφοριών - Διεθνολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΟΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κύριε Χατζίδη, προσθέτω απλώς και τα δικά μου συγχαρητήρια. Καιρός είναι τα καθίκια της Αριστεράς να πληροφορηθούν ότι υπάρχουν και Έλληνες με επίγνωση της καταστάσεως, με φωνή και τσαγανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ρίχνει δόλωμα μια μαλακία ένας μαλακοπίτουρας εδώ μέσα, αρχίζουν και τσιμπάνε όι χάνοι..

    Και τον παίρνουν και σοβαρά. Για να απόδείξουν του λόγου του το αληθές..

    Ρε πλακώστε τον ποστάκια στα μπινελίκια να ξεδώσετε κι από πάνω που κάθεστε και του αναλύετε την αρνητική εντροπία του συστήματος!

    Είτε χαφιές είτε αγαθοπίτουρας, ένας μαλακόπουστας είναι..

    επωνύμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Νομίζω πρέπει να επαναληφθεί η κατακλείδα προηγο΄ύμενου σχολίου.
    "Μια παρεούλα είναι όμως όλοι τους, τελικά. Που μοιράζει μεταξύ της ρόλους, χρήματα και …κόμματα, καθώς έχει αναδειχθεί πλέον σε ..υπερκομματικό και διαχρονικό φαινόμενο. Και δεν χρειάζεται ο τόπος αυτός παρά μόνο έναν πρωθυπουργό που δεν θα έκανε τα μεγάλα και τα πολλά, αλλά μόνον τα αυτονόητα".
    ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΣ ΦΙΛΕ, ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΝ...

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ...

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΥΡΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ...

    ΑΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ..

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ένα από τα πιό βασικά αίτια που απειλούν την Δημοκρατίαν είναι καί η δημαγωγία.
    Κι΄όταν λέμε δημαγωγίαν ,βέβαια, εννοούμεν τήν διά απατηλών καί ανηθίκων λόγων
    καί μέσων κατάκτησις της εμπιστοσύνης τού λαού. Αυτήν την μέθοδον χρησιμοποίησε
    καί ο Α.ΠΑΠ., πού με απατηλά λόγια καί υποσχέσεις, κατάφερε να διασπάσει από τη΄ν
    αριστεράν παράταξιν -κομμουνιστές- καί να ιδιοποιηθεί την ψήφον των, με την προϋ-
    πόθεσιν αρκετών ,εκ της αριστεράς,να τοποθετηθούν εις κυβερνητικάς θέσεις -πόστα-
    και την δημιουργίαν μιάς ομάδος που να ελέγχει και να προστατεύει το κόμμα, την
    οποίαν ονόμασαν 17ν. Τρώγοντας καί πίνοντας, λοιπόν, εξαφάνιζαν όποιον δεν τούς
    έκανε τά κέφια ροκανίζοντας έτσι τα θεμέλια της Δημοκρατίας ,οδηγώντας την στην
    συρρίκνωσιν καί τόν απομονωτισμό, με συνθήματα όπως..ΕΟΚ καί ΝΑΤΟ το ίδιο
    Συνδικάτο, έξω από το ΝΑΤΟ κ..α ,τα οποία ακόμη καί σήμερον τα χρησιμοποιούν και τα
    πιστεύουν, αποδεικνύοντας την ποιότητα τών ψηφοφόρων τους. Ο Α.ΠΑΠ. , λοπόν,
    εκμεταλλεύθηκε τούς αριστερούς (κομμουνιστές) με τηνγνωστή δημαγωγία του και
    τούς απέσπασε την ψήφον των.
    Καταρράκωσε όλα τα ταμεία, δίδοντας σύνταξη σε ανθρώπους που ήταν καθ΄όλα
    υγιείς και τούς βάφτιζε αόμματους , κουτσούς , κι΄ότι άλλο κατασκεύασμα προήρχετο
    από τα εργαστήρια της ποσοκουμμουνιστικής προπαγάντας. Πέρα απ΄αυτά ποινικο-
    ποίησε λίγο -πολύ την λέξιν Εθνικόφρων και άφησε την εξωτερικήν πολιτικήν στό
    έλεος και εις τα χέρια του καθοδηγητή του ΔΡ. ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ.
    Ο μετέπειτα καθοδηγητής, βομβιστής και καθηγητής Κ.Σημίτης, ουδέν άξιον προσέφερεν
    το μόνον βέβαιον είναι ότι εννοποίησε την-μίζαν - την -αρπαχτήν-καί γενικά τό παρακρά-
    τος είχε τόν πρώτον λόγον,.Είχε καί ως Υπουργό Εξ. τον Γεώργιο Α.ΠΑΠ. που περισσότερον
    περιέπλεξε τα πράγματα , ως αναφορά τήν εξωτερικήν πολιτικήν και μετατόπισε ταπρο-
    βλήματα εις το μέλλον, με τη μόνη διαφορά ότι υπόγραψε διαρρήδην τήν ελευθέραν πτήσιν
    τών απέναντι εις το Αιγαίον, παραβιάζοντες τον Εθνικόν εναέριον χώρο που παράλληλα
    κατηγορεί ,ο ίδιος ,την Κυβέρνησιν για προβλήματα που είναι αίτιος και αυτό είναι ένα
    δείγμα ψεύδους και ανηθικότητος. Ακόμη εις το Σκοπιανό έχει ασελγήσει εις βάρος τών
    εθνικών μας συμφερόντων( ας μη ξεχνάμε την ιδέαν κατά της Ελλάδος , του θείου του
    Δρ. Κισσιγκερ,που έλεγε, διαγράψτε την ιστορίαν και τα γράμματα απο την Ελλάδα ).
    Υποκινεί, ο Γεώργιος Α>ΠΑΠ. , τα συλλαλητήρια γιά πράξεις που αυτός και οι περι
    αυτού ευθύνονται ,δημαγωγόντας εις του άτυχους ψηφοφόρους , με μόνο ιδανικό
    την ανατροπην , την ακυβερνησίαν,εκεί που βασίζεται κάθε μαρξιστικό κατεστημένο,
    για να τούς απηλιθιώσει και να νομιμοποιήσει την τεμπελιά ,με σκοπό να αρπάξει και να
    καταλύσει το ιερόν της ατομικής ιδιοκτησίας που είναι ένας απο τους κανόνες σεβασμού,
    από την Δημοκρατίαν. Αυτά κι΄άλλα πολλά είναι πού συμπυκνώνουν την έννοιαν της
    ιδιοτελούς διακυβερνήσεως του πασοκομμουνιστικού καθεστώτος. Καί εδώ κ. Γεώργιε ΑΠΑΠ
    ο κόσμος ,οσμήσθη ότι δεν εχετε πολιτικήν χροιάν,δεν έχετε ιδέες ,δεν έχετε λύσεις, δεν
    έχετε βάσεις, είσθε ένα τέλμα.

    Κυριάκος Πατριαρχέας
    Μάρτίου 7,2008



    Posted by Κυριάκος at 8:45 AM 0 comments
    Subscribe to: Posts (Atom) Blog Archive
    ▼ 2008 (2)
    ▼ March (2)
    Gmail - re: tropaion
    ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ-ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ -ΤΕΛΜΑ
    About Me
    Κυριάκος
    n/a
    View my complete profile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
    b/ Ισοκράτης (463 π.Χ. - 338 π.Χ.)/b

    και για την αντιγραφή
    Κοσμάς Αθανασόπουλος
    Αναλυτής Πληροφοριών - Διεθνολόγος

    (Φίλε Κ.Κ. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μην απορείς που κάποιοι δεν μας καταλαβαίνουν, σου θυμίζω πως ζούμε στην τελευταία κομμουνιστική Χώρα της Ευρώπης όπου η "αντίσταση", η "πάλη", οι "λαϊκές κινητοποιήσεις", είναι ακόμα παραδεκτά μέσα καθημερινού δημοσίου διαλόγου!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κϋριε Χατζίδη θα ήθελα να σας πληροφρήσω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έτος 2008, ο κόσμος έχει προχωρήσει από την εποχή του 1960 που προφανώς εσείς είσασταν νεός, όπως είμαι εγώ τώρα, και το πολίτευμα της χώρας εξακολουθεί να είναι Δημοκρατικό (και όχι Χούντα...),που σημαίνει ότι καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του άσχετα αν σας βρίσκει συμφωνο ή όχι...Στην τελική εφαρμώστε αυτό που έλεγε ο Βολταίρος, ΅διαφωνώ μαζί σου αλλά θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου να εκφράεις την αποψή σου΅, και όχι να φοράτε τα κομματικά σας γυαλιά,τα οποία μάλλον καποια συμφέροντα εξυπηρετούν....
    Εσεις που τόσο υπερασπίζεστε την κυβέρνηση, για πείτε μου τέσσερα χρόνια τώρα τί το θετικό έκανε για την Υγεία, την Παιδεία, την Οικονομια, την Ακρίβεια, την Εξωτερική Πολιτική κ.λ.π???Μήπως το πρόβλημα σας όπως και του ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν έχετε καμια απολύτως επαφή με τισ#ς ανάγκες και τα προοβλήματα των σημερινών νέων???Για ψαχτείτε λιγάκι αντί να κατηγορείτε μόν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ, οι οποίοι προφανώς κάνουν καλύτερη δουλειά σε σχέση με εσάς, για αυτό και τα ποσοστά τους στους νέους αγγίζουν το 45%......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ? Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΑΜΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ???

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ?

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ?

    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ?

    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΝΔ ΕΒΓΑΖΑΝ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ?

    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ...

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 20% ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

    Ο Α. ΠΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΖΟΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Φίλε Κ.Κ.
    Σε ευχαριστώ δια την προσέγγισιν
    εις το σχόλιον και ως εκ τούτου δια
    την ,φυσιολογικήν, απορίας σου.
    Το σχόλιό μου αυτό, δεν νομίζω,
    ότι έχει πολιτικήν χροιάν,απλώς,
    γράφω,όπως είναι η αλήθεια,την
    αιτίαν της καταρρακώσεως της
    Δημοκρατίας.

    Φιλικά
    Κυριάκος Πατριαρχέας
    Μάρτιος 23,2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Φίλε Κ.Κ.
    Σε ευχαριστώ δια την προσέγγισιν
    εις το σχόλιον και ως εκ τούτου δια
    την ,φυσιολογικήν, απορίας σου.
    Το σχόλιό μου αυτό, δεν νομίζω,
    ότι έχει πολιτικήν χροιάν,απλώς,
    γράφω,όπως είναι η αλήθεια,την
    αιτίαν της καταρρακώσεως της
    Δημοκρατίας.

    Φιλικά
    Κυριάκος Πατριαρχέας
    Μάρτιος 23,2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΙΔΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ Α PRIORI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ?ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΘΑ ΤΗ ΖΗΛΕΥΕ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΛΑΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ 300 ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΤΖΑΚΑΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΩΣ ΚΟΜΙΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ?

    Πράγματι,τελικά τι θέλουμε?
    Κακομοιριά ή αξιοπρέπεια?
    Γιατί αν πιστέψουμε στις Πασο-
    κομμουνιστικές παπάρες ,σιγουρα,
    είμαστε κακομοίρηδες ή θα έχωμε
    ψυχολογικό νόσημα, τον σύνδρομο
    της αντιρρησίας, που αυτό είναι
    το μόνο εργαλείο δια να επιπλεύσουν
    οι Φελλοί.Στά συλλαλητήρια και στίς απργίες έβλεπα,τους Φελλούς,
    να διαγκωνίζονται εν μέσω τών
    άτυχων άπεργών, δια να τούς αποθανατίσει ο φακός επιβεβαιώνοντας την λαϊκίστηκη
    πολιτική τους.Γιατί ,μη μου πείτε,
    ότι το Παιντί είχε ιδέα τι συμβαίνει.Αυτόν τον ενδιαφέρει
    ο Τσίπ-αςς,άλλο κάρο με πατάτες,
    αυτός.Κατάσπασε όλα τα μαγαζιά
    της Αθήνας,με έδρα τα Εξάρχεια,
    εκκολάφθη εξ ωού εχίνδνης με
    σκοπό τήν διάλυση της ιδέας
    περί Δημοκρατίας και αντ΄ αυτής
    την καθιέρωση του μαρξιστικού
    καθεστώτος με τήν προϋπόθεση
    ο λαός να κάααααααααααθεται.
    Έτσι τους λεει και κάθονται
    οι Χάννοι και τόν ακούν.
    Και δέν ξέρουν ότι πρέπει να βάλλουν τόν κώλο τους κάτω να
    δουλεψουν ,παρά περιμένουν τόν
    Τσιπ-αςς να τους δώσει τα χρή-
    ματα, που θα πάρει από την πλου-
    τοκρατία.Τελικά θέλει να τους απολιθιώσει να γίνουν τεμπέληδες.


    Ταμ-Ταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σίγουρα δεν είναι ο εισηγητής Νεοδημοκράτης. Ή αν είναι έχει λόγο να παρουσιάζει την υποστηριχτική του θέση έτσι που πολλοί θα δοκίμαζαν με ευκολία να ανατράψουν . Από αυτά βγαίνει άνετα το συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι καλά δασκαλεμένος στην γκαιμπελική μέθοδο: Θα πω όσα πω για τον Αλαβάνο ώστε να τον ανεβάσω, τάχα κατεβάζοντάς τον και στο τέλος ( "προς το τελευταίον εκβάν έκαστον των προϋπαρξάντων κρίνεται") θα αμολήσω τη μελάνη της σουπιάς: "Αν είχε το ΠΑΣΟΚ καλύτερο ηγέτη" !!
    Ωραίος είσαι, φίλε μου, αλλά δε θα πάρουμε. Σήμερα αν υπάρχει στην πολιτική ζωή ένας σύγχρονος και άξιος σεβασμού ηγέτης αυτός είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μακάρι να τον άφηναν οι λύκοι να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πατραρχέας, ..χέας ..χέας.. Από την Μεσηνιακή Μάνη πρέπει να έίσαι.. Την πατρίδα μου..

    Άρα χουντικοκοπρόσκυλο.. Η γλώσσα του σε προδίδει..Γιατί δεν πήγες να κάνεις καριέρα στην Αργεντινή. Με τον Χρήστο (Κριστίνο Νικολαϊδη. Αυτόν που δικάζεται τώρα ως αρχιβασανιστής του Καθεστώτος της Αργεντινής.. Και ξεφτυλίζει Έλληνες και Ελλάδα.

    Α, μην ξεχάσεις.. Φεύγοντας πάρε μαζί και κάτι καραμανλήδες μητσοτάκηδες αλογοσκουφηδες μαζί με τους κουμπάρους τους και κανένα παττακό για να σας βρίσκεται και να φτιάξετε όλοι μαζί την δημοκρατία που έχετε οραματιστεί..

    Σάλτα ρε διαταραγμένε και gamisou κι εσύ κι ο ποστάκιας κι όλα τα φασιστοειδή εδώ μέσα..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ποια πλειοψηφια του λαου εχει η κυβερνηση; πηρε το 30% του συνολου των ψηφοφορων και το 41% των εγκυρων ψηφων!
    αμαν πια με τα μαθηματικα σχολης Μητσοτακη!
    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ξεκολλατε ρε με τα κομματα,λες και ειδαμε ασπρη μερα απ αυτα...ειτε εχεις συμφερον και υπερασπιζεσαι ΝΔ η κατι αλλο,κοινως τρως απο το κομμα και εισαι κομματοσκυλο, ειτε εισαι απλως κομπλεξικος με τον Αλαβανο.Γαμω τη δημοκρατια σας!μια προταση εκανε ρε κομπλεξικε, νομιμη και προβλεπομενη απο το συνταγμα, φασιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΛΑ κάνει ο Αλαβάνος....μακάρι να ξύπναγε ο κόσμος και να έβλεπε πόσο λίγος είναι, αυτή η πολιτική φούσκα που λέγεται καραμανλής! Ένας ξεπουλημένος και φοβισμένος λόγω της ιδιαίτερης "σεξουαλικότητας" του προθυπουργός ανίκανος να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και να χαράξει οποιαδήποτε πολιτική...Μια φοβισμένη σκιά του εαυτού του ο παλε ποτέ κραταίος Καραμανλης...ΕΛΕΟΣ λυπηθείτε τον ελληνικό λαό και "παραιτείστε" τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Όταν ο Ελληνικός λαός ψήφισε Ν.Δ. ψήφισε άλλα πράγματα από αυτά που τώρα πράττει η κυβέρνηση της Ν.Δ.
    Ένα σύνθημα ήταν να "φύγουν" οι κλέφτες. Ήρθαν άλλοι στη θέση τους.
    Τα τρία "Δεν" , έγιναν "θα κάνω ότι γουστάρω..."
    Στην ουσία πρέπει να καταλάβουμε πως μέχρι να τους ψηφίσουμε όλα είναι ρόδινα, και όταν βγουν βλέπουμε ένα άλλο πρόσωπο... Όχι βέβαια στο σύνολο τους αλλά παρόλα αυτά τα αποτελέσματα είναι οφθαλμοφανή. Εκτός αν φοράμε γυαλιά με φίλτρα, μπλε, πράσινα... κόκκινα και μερικοί και... μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Άντε ρε σεμνέ και ταπεινέ φασίστα που θα μας πεις τι είναι η δημοκρατία. Κατεβάστε και εσείς στο δρόμου όλα τα λαμόγια να κάνετε παρέλαση για τις 25 του μηνός, θα σας πετάξουμε και 10αρικα. Τα ευρώ τελείωσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ν α κανουμε ένα δημοψήφιασμα και να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:1)Δικαιούται ο κ. Αλαβάνος με τόση μεγάλη ακίνητη περιουσία που έχει , να είναι αρχηγός ενός κόμματος της εργατιάς και των φτωχών; 2)Ο κ. Δραγασάκης πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής ,ύστερα από την αποκάλυψη ότι η κόρη του έκανε εμπορία Ναρκωτικών ουσιών. 3)Ο κ. Βούτσης δικαιούται να είναι Δ/ντής του γραφείου τύπου του Συριζα ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο γυιός του ήταν κοινός ληστής τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τι πάστα ανθρώπων είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ .Μιλούν και κάνουν κριτική για όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας και πάντα βγάζουν έξω τους εαυτούς τους. Μέχρι που η ζωή τους απεκάλυψε .Τα τρία πιο καταξιωμένα στελέχη τους έχουν διαλυμένες οικογένειες. Οι δύο με παιδιά ναρκομανή και κλέφτη και ο τρίτος έδερνε την γυναίκα του . Τι πράγματα είναι αυτά. Αν αυτά συνέβαιναν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα κανάλια θα βουίζαν κάθε μέρα , μ'αυτούς όμως δεν τρέχει τίποτε. Γιατί άραγε πέφτει τέτοιο χάδι σ'αυτούς. Δεν βλέπεις τον Τσίπρα ακόμη δεν ακούσαμε τον λόγο του και όλοι τον έχουν αναδείξει σε μεγάλο αρχηγό.Μη βιάζεστε όμως. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Είμαι σίγουρος ότι σας βόλεψε για αρκετά χρόνια η σιωπή και η απραξία του ΚΚΕ μέσα στο κοινοβούλιο. Τώρα που ταράχτηκαν τα λιμνάζοντα ύδατα από εκεί που δεν το περιμένατε προσπαθήτε και απαξιώσετε το αίσθημα του λαού. Μάλλον δεν καταλάβατε οτι ο λαός έχει κορεστεί πλέον απο τα ψεύδη των παρατάξεων που κυβέρνησαν.
    Ο Σύριζα δεν έρχεται ως μεσσίας αλλά ώς εναλλακτική λύση στην ανικανότητα των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ο Αλαβάνος ή ο Τσίπρας δεν είναι ούτε Κωστάκης ούτε Γιωργάκης γιατί ο λαός παύει να πλέον να προσωποποιεί κυβερνήσεις και πολιτικές.
    Αυτό θα το καταλάβετε στις επόμενες εκλογές τις οποίες προβλέπω να έρχονται σύντομα. Θα είναι και η ευκαιρία να δείξετε την ισχυρή, νωπή, λαϊκή εντολή που πήρατε.
    Το σχόλιο με τις παρελάσεις θα το αγνοήσω γιατί ορισμένες φορές μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του ανθρώπου...
    Όσο αφορά το τι είναι ο Σύριζα, αυτό είναι το πιο ευνόητο απο όλα απορώ...?.. είναι Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Aγαπητε φασιστα...κατι τετοιοι τυποι σαν εσενα προσπαθουν να φιμωσουν τις δημοκρατικες διαδικασιες...αντε σπιτακι σου να επιβλειθεις στη μπουγαδα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. H Αριστερά στην Ελλάδα υπάρχει σε όλες τις μορφές για να είναι :

    1) ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ και

    2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ


    Το απόλυτο τίποτα και οι δύσμοιροι υπάλληλοι και εργάτες που απεργούν, χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για την άνοδο σε κυβερνητικές θέσεις των Εργατοπατέρων που στο βωμό της διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους , ΓΑΜΟΥΝ τους υπόλοιπους έλληνες με τις κωλοαπεργίες που δεν θα έχουν νομοτελειακά κανένα μα κανένα αποτέλεσμα.

    Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ;

    Πότε θα καταλάβεις λαέ ότι το κεφάλι είτε θέλεις είτε όχι θα το σκύβεις γιατί η δύναμη του ισχυροτέρου είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα στη ζωή ;

    Επιτέλους μην σας παραμυθιάζουν άλλο.

    Είτε μορφωμένοι είτε αμόρφωτοι καθίστε να σκεφτείτε μόνοι σας αυτό που ακόμα και ένα πεδάκι σκέφτεται.

    Αν δεν μπορείτε να το κάνετε είστε όλοι δέσμιοι ενός συστήματος που σας έχει ρουφίξει όλους και διαφαίνεται ακόμα και το ισχυρό ενδεχόμενο να σας βολεύει.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Ο ΑΛ(α)ΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙΖΑ???

    ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΤΛ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝ Κου ΑΛ(α)ΒΑΝΟΥ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ρέ Χωριάτη,τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; ή μήπως οι κομμουνιστές
    σου ρίξανε τό σαπούνι και έσκυψες
    να το παρεις και αιφνιδίως μας έγινες πασοκομμονιστής.Γιατί,λέγανε
    για να δουλεψεις στο κράτος πρέπει
    να είσαι πασόκος ή πούστης.
    Και άν πάρω αυτά που λέγονται αυτές τις ημέρες για τον αλαβάνο και το
    τσιπ-αςς, σίγουρα είναι αλήθεια.
    Γι΄αυτό πρόσεχε ρε μεγάλε! μη λάχει
    και πάθεις εγκεφαλικό με τις
    προσθετοαφαιρέσεις ,περι κομμάτων,
    δηλαδή..........
    Τάμ-Τάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. θα ειθελα να εκφρασω την γνωμη μου για το ασφαλιστικο και το δημοψηφισμα. καλα ολα αυτα που λεει ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ αλλα για δεν βγαζει τον ΤΣΙΠΡΑ να τα πει να δουμε τον λογο του παιδιου ,πως τα λεει, αυτος δεν ειναι προεδρος;δυστυχως εδω και δεκαετιες μπορει να κυβερνουν δεξια η κεντροδεξια κομματα αλλα στην ουσια κυβερνα η αριστερα και κυριως η πλευρα του σημερινου ΣΥΡΙΖΑ.εχουμε απειρα παραδειγματα που κυβερνωντες υπεκυψαν στους εκβιασμους της αριστερας.οΑΛΑΒΑΝΟΣ και οι περιξ αυτου το ξερουν και για αυτο συμπεριφερονται με αυτο τον τροπο,καποτε πρεπει να βαλουμε μυαλο θα κανταντησουμε Β.ΚΟΡΕΑ ΚΟΥΒΑ που ακομη πιστευουν σε κατι που ολος ο κοσμος εχει ξεχασει,το ιδιο ζηταγε και το ΠΑΣΟΚ πριν 25-30 χρονια δημοψηφισμα για την ΕΟΚ και τοτε ειχε μεγαλο ρευμα το οχι στην ενταξη,με μεγαλη υποστηρηξη απο το ΚΚΕ -ΚΚΕ/ΕΣ και ειχε υποσχεθει οτι αν γινει κυβερνηση θα κανει δημοψηφισμα ,ουτε που το τολμησε τοτε, και αλλα πολλα τι να πρωτοθυμηθει κανεις.το δημοψηφισμα καλο ειναι και το επικαλουνται πολλοι,και λενε οτι ετσι γινεται και στην ΕΛΒΕΤΙΑ -ΣΟΥΗΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ,αλλα εκει ο λαος ειναι ενημερωμενος και οχι φανατισμενος ουτε εχουν μονομερη ενημερωση ουτε διακατεχωνται απο αριστερα συνδρομα τυπου ΣΥΡΙΖΑ,για το ΚΚΕ δεν λεμε γιατι αυτο ειναι ακομη στη νιρβανα του ΣΤΑΛΙΝ και του ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ .δημοψηφισμα ναι αλλα με ενημερωση ολου του λαου οχι μονομερη ,αλλα ας μας πει και ο ΤΣΙΠΡΑΣ τι πρεπει να γινει με το ασφαλιστικο, να πει το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να το κρινει ο λαος και οχι αφορισμους, αφορισμους και πολλα ΔΕΝ ΘΑ......,μονο ετσι δημοψηφισμα αλλιως αφηστετο κε ΑΛΑΒΑΝΟ-ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ένα αφιέρωμα στο Γιωργάκη
    (το παιντί).........

    Άντε Μεγάλε Γιώργαρε,

    τής Μάνας σου καμάρι,

    ακόμη άλλη μια φορά

    σε πήρανε χαμπάρι.

    Πως είσαι εσυ και το κόμμα σου,

    σε δήθεν ,αδικία και μια

    Μεγάλη έκανες άκόμη Μαλακία.

    Αυτό που κάνεις Αδερφέ, είναι

    ανοησία

    και δινεις άλλη μια φορά,

    ανάδειξη Μεγάλου κόμματος

    τη Νέα Δημοκρατία.

    Ξέρω, όπου, βρίσκεσαι πολιτικά

    στόν πάτο κι έκανες το κόμμα

    σαν σκατό δικό σου είναι φάτο.

    Εκεί που είσαι, χαμηλά, κι΄αλλοι

    απο πάνω , εσύ αρχιδια

    έπιασες τ΄Αλέκου Αλαβάνου.

    Κι΄αυτός , ούτε για λίγο έχασε

    αυτήν την ευκαιρία και στα

    κανάλια εβγήκε εμπρός

    με τη γνωστή σε όλους μας

    Σύρριζα ΑΛΗΤΕΊΑ.

    Γι΄αυτό Γιωργάκη ,πρόσεχε,

    όχι αλλη μαλακία αρκετά

    σε πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία,

    γιατί στο βάθος εκεί μακρυάααααα

    στο πρωτόκολλο, που έχει και μια

    ρήτρα, σε περιμένει η ψωνάρα

    του Αλέκου Τσίπρα.


    Χείλων
    26-3-2008
    αύριο η συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΝΑΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
    ΜΟΝΗΜΟΤΗΤΑ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ;
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΑΜΕΙΩΝ;
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ; (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΝ).
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ


    Φίλε, Άγνωστε.

    Είσαι καθ΄όλα σωστός ,συγχαρητή-
    ρια.Παίρνω την τελευταίαν φράσιν
    από το κείμενό σου, που γράφεις...
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...........σε διαβεβαιώ, λοιπόν,ότι αυτός είναι σκοπός του
    μαρξιστικού κατεστημένου, ως
    και η αγραμματοσύνη του λαού,
    θα είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ,ΝΙΚΗ
    για τα περιττώματα της μαρξιστικής
    προπαγάνδας. Κρύβονται υπό το πέπλο τής Δημοκρατίας,που με την ανοχή της, καταστρέφουν ιδιωτικές
    περοιουσίες κί ότι άλλο είναι
    Δημοκρατικό.Θέλουν να διαλύσουν
    την πλουτοκρατίαν,ενώ οι ίδιοι
    είναι πλούσιοι. Κι΄ακόμη είναι
    οι ίδιοι αντιμέτωποι με το
    Αστικόν και Ποινικόν Δίκαιον για
    πράξεις , δεν καταλαβαίνω,όμως,
    γιατί οι δικαιοσύνη δεν έχει
    παρέμβη ακόμη.

    Απολλώνειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Tuesday, April 1, 2008

    ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.........

    Πρωταπριλιά σήμερα και είναι η εορτή του ΨΕΥΔΟΥΣ.
    Χρόνια πολλά ,λοιπόν στούς Σκοπιανούς που πιστεύουν στο Ψεύδος.

    Επι πλέον,δια την Ελληνικήν Σημαίαν με τον αγκυλωτόν Σταυρόν,είναι
    η πιστοποίησις ,ότι η Σκοπιανή κοινωνία ,είναι τελείως αγράμματοι.
    Τους παραθέτω τήν πιο κάτω ομιλία ,απο ραδιοφώνου στις 28/10/42,
    τού Υπουργού Ναυτιλίας της Μ, Βρεττανίας Mr. F, Noel Baker.

    (Σήμερα στο Λονδίνο και σ όλόκληρο τον κόσμο, οι ελεύθεροι
    άνθρωποι θυμούνται την Ελλάδα . Όλοι αναπολούν τον τρόπον
    που αντιμετώπισε την άνανδρη έπίθεση,την στιγμή που όλα τα
    Έθνοι υπέκυψαν το ένα μετά το άλλο.ΑΝ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ-
    ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Μουσολίνη, κανείς δεν θα
    δικαιούταν να την κατηγορήσει , Και το λέγω,ενώ τότε-και σήμερα
    ακόμη καλύτερα-όλοι γνωρίζαμε τι θα εσήμαινε η συνθηκολόγηση
    αυτή....Ο Άξονας θα είχε στη ΔΙΑΘΕΣΗ του,απο τότε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Τ΄αεροπλάνα και τα και τα υποβρύχια που θα κυριαρχούσαν
    σ΄ολόκληρη την Μεσόγειον.Η άμυνά μας στην Αίγυπτο θα γινόταν
    πολύ δυσκολότερη .................... Οι πετρελαιοπηγές της Εγγύς Ανατολής
    θα ήταν στήν διάθεσή του εχθρού .Και θα ανοιγόταν η οπίσθια ΘΥΡΑ του Καυκάσου.
    ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΕΘΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΕΜΟΝ.Χάρη στην Ελληνική αντίσαση, μας δόθηκε ο καιρός
    ν΄αποκρούσουμε και να συντρίψουμε την Ιταλική στρατιά
    της Λιβύης. Να ξεκαθαρίσουμε την Ερυθράν Θάλασσαν απο τα
    εχθρικά πλοία. Να μεταφέρουμε την Αμερικάνική βοήθεια στην
    Εγγύς Ανατολή. Κα να εξουδετερώσουμε ,έτσι, την εχθρική απειλή
    εναντίον της.........Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ
    ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ.)

    Ενώ ,εσείς΄και η παρέα σας ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΧΆΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ
    να υπογράψετε στίς 18 Φεβρουαρίου 1941 στο τριμερές σύμφωνο με τον Χιτλερ,για να
    συνεχίσετε τα κουτοπήνηρα σχέδιά σας κατα της Ελλάδος.

    Μέχρι εχθές , είχα τη ΄γνώμη ότι η διπλή ονομασία ,με γεωγραφικό προσανατολισμό,\
    θα ήταν κάποια λύση, ΣΗΜΕΡΑ, όμως,όχι μόνο εγώ,άλλα όλοι οι ¨Ελληνες, δέν
    θέλουν ,ούτε κάν ,στο σκοπιανός σας κρατίδιο το Ελληνοπρεπές όνομα Μακεδονία.
    Ψάξτε να βρήτε άλλο όνομα we dont care. Και μην βασίζεσθε στη μαμά Μπούς, η
    οποία κατάγεται από τα σκόπια. Η Ελλάς είναι Μεγάλη και ισχυρή γιατι
    πιστεύει στην Ελευθερία,στήν Αλήθεια ,στην Ομοψυχία, στην Ανδρεία .

    Κυριάκος Πατριαρχέας
    Απρίλιος 1η,2008

    Posted by Κυριάκος at 7:04 AM 0 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΕΘΙΜΟΝ και ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

    Δέν ύπάρχει αμφιβολία ,ότι το
    έθιμον είναι μία πρωτογενή πηγή
    δικαίου, το άγραφον και ισχυρόν
    πρός τόν νόμον. Άν .όμως, το έθι-
    μον αντίκειται πρός την δημόσίαν
    τάξιν,τότε,πρέπει να καργείται.
    Κι΄ακόμη όταν μερικοί , άξεστοι,
    θέλοντας να ικανοποιήσου το εθι-
    μικό τους εγώ, προσποιούνται την δήθεν ιστορικήν αλήθειαν περί
    τρ...κρατίας και τα παράγωγα
    αυτής, υποβιβάζοντας την Εθνι=
    κή μας υπόστασιν ,καθε Μ. Ευδομάδα
    Κάποιος πρέπει να τους συνετίσει.
    Οι δημοσιογράφοι και τα Κανάλια
    έχουν την θέλησιν να κάνουν κάτι
    για να μην εξευτελιζόμεθα ετσι
    φόρα παρτίδα?
    Ken
    Aprl 24,2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση