GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενική διακοπή νερού σε μεγάλο Νοσοκομείο...

. Τι ακριβώς συμβαίνει, κ. Αβραμόπουλε; . Του Δημήτρη Παπαδόπουλου . Σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής (μην δημοσιεύσετε το όνομα ...

.
Τι ακριβώς συμβαίνει, κ. Αβραμόπουλε;
.
Του Δημήτρη Παπαδόπουλου
.
Σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής (μην δημοσιεύσετε το όνομα του για να μην δημιουργηθεί πανικός) θα γίνει πλήρης διακοπή παροχής νερού την Παρασκευή, από το πρωί μέχρι τη νύχτα. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι θα γίνουν έργα επισκευής.
Δεν είναι όμως λίγο περίεργο αυτό; Τόσες πολλές ώρες κια γενική διακοπή λειτουργίας των εγκαταστάσεων; Ηδη επικρατεί ανησυχία γιατί στο ίδιο Νοοσοκομείο πριν από καιρό είχαν εκδηλωθεί και άλλα πολύ ανησυχητικά κρούσματα για την υγεία των ασθενών.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Τι λέει ο κ. Αβραμόπουλος που ...ασχολείται με την Υγεία;

10 σχόλια

  1. ΄΄΄΄

    >Το Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, απέλυσε από την δουλειά της την κ. Μαρία Ματθαίου, πρώην ιδιαιτέρα Γραμματέα του κ. Αλογοσκούφη.


    ΑΝΤΙ WEBLOG

    Τι τρέχει; | March 24, 2008

    Η κ. Μαρία Ματθαίου είναι η πρώην ιδιαιτέρα Γραμματέας του κ. Αλογοσκούφη, που μετά το θόρυβο, ο οποίος δημιουργήθηκε με τα blogs και ειδικά με το PRESS-GR, εκδιώχθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, αιφνιδιαστικά και - τουλάχιστον επίσημα - ανεξήγητα. Την περασμένη εβδομάδα, το Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστική, εταιρεία στην οποία η κ. Ματθαίου ήταν μόνιμος υπάλληλος, (στο Υπουργείο βρίσκονταν με απόσπαση), αποφάσισε την κατάργηση της εργασιακής θέσης της κι έτσι η εν λόγω κυρία, ουσιαστικά απολύθηκε! Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν εδώ : ή οι λόγοι που συνετέλεσαν στην απομάκρυνση της κ. Ματθαίου από το Υπουργείο Οικονομίας και το Γραφείο του κ. Υπουργού, επηρέασαν και την απόλυσή της από την ΑΤΕ Ασφαλιστική, (πράγμα που σημαίνει πως πρόκειται για λόγους ιδιαίτερα σοβαρούς), ή, όπως λένε οι «κακές γλώσσες», κάτι άλλο. Τι μπορεί να είναι αυτό;

    ΑΝΤΙ WEBLOG March 24, 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .



    http://rapidshare.com/files/101248196/Clarke2001.rar



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ΄74 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, κλέβοντας
    Ρε παιδιά βλέπω την εκπομπή που παρουσιάζει ο Χαρδαβέλας που δείχνει έναν που πολέμησε στην Κύπρο που πεθαίνει από καρκίνο και ενώ τα λαμόγια μοιράζουν λεφτά από δω κι από κει,ο ανθρωπος που πολεμησε για την πατριδα δε βρίσκει ουτε νοσοκομείο.Ούτε αξιοπρεπή θανατο δεν αξίζει πια ένας αγωνιστής;Και το βλέπω σήμερα που είναι ΕΘΝΙΚΗ εορτή.

    Οχι , δεν το αξίζει , ούτε κομματόσκυλο της "δημοκρατίας" τους είναι , ούτε "αντιστασιακός" 1967-1973 υπήρξε επίσημα... σε κάλυψα cerium8 , έστω και πικρόχολα? Δυστυχώς , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτών ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , αν και όταν αυτή η ρημάδα η Πατρίδα μας το χρειαστεί...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ... Αλλά ευτυχώς για την Πατρίδα αυτήν , δεν είναι στο χέρι τους... πάντα θα υπάρχουν ΗΡΩΕΣ με κεφαλαία , που δεν θα αναμένουν κανένα αντάλλαγμα για ότι κάνουν , και δράττοντας της ευκαιρίας , τι μπορούμε εδώ σε αυτό το βήμα να κάνουμε για αυτό? Μια πρωτοβουλία για τους αγωνιστές της Κύπρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χ Ο Υ Ν Τ Α - Ε Ι Ν Α Ι - Θ Α -Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι


    ΟΙ Κ Ο Υ Ρ Η Δ Ε Σ
    Μ Α Σ
    Κ Υ Β Ε Ρ Ν Α Ν Ε

    Κ Α Ι
    Τ Α
    Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
    Ο Ι
    Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι


    Κ Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο
    Π Α Τ Ρ Ι Δ Α
    Σ Ε
    Ξ Ε Π Ο Υ Λ Α Ν Ε
    Ο Ι
    Κ Ο Π Ρ Ι Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααααααααααααχ
    Ααααααααααααααααααααχ
    Ααααααααχ

    Βοήθεια


    Πανικό δημιουργήσατε βρε μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με το φίλο. Δεν θέλουν Ήρωες, γιατί οι Ήρωες πολεμούν. Ενώ αυτοί θέλουν εύκολους ανθρώπους, ευκολοκυβέρνητους και ραγιάδες. Για να περνάνε αυτοί καλά και τα παιδιά τους καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να προσθέσω πως αν δεν έβλεπα την είδηση εδώ δεν θα ήξερα τι παίζεται στο νοσοκομείο. Εκεί θα το μάθουν μόλις ανοίξουν τις βρύσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ .
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ . ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΝΔ
    ΥΓ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΤΟ ΚΡΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση