GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γιορτή των Λακωνικών προϊόντων»...

. ...στο μετρό του Συντάγματος, στις 26-28 Μαρτίου , «Η Λακωνία παίρνει το μετρό για ...Σύνταγμα» και διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή γνω...

.
...στο μετρό του Συντάγματος, στις 26-28 Μαρτίου
,
«Η Λακωνία παίρνει το μετρό για ...Σύνταγμα» και διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή γνωριμίας με τα λακωνικά προϊόντα στο πιο πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της Αθήνας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μετρό στο Σύνταγμα, το τριήμερο 26-27-28 Μαρτίου.
Στην εκδήλωση «Γιορτή των Λακωνικών προϊόντων» στην Αθήνα, οι χιλιάδες επιβάτες του μετρό αλλά και οι επισκέπτες της διοργάνωσης θα γνωρίσουν από κοντά τον πλούτο των Λακωνικών προϊόντων και τις ομορφιές της Λακωνίας.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα παρουσιαστούν όλες οι όψεις της Λακωνίας από ιδιώτες αλλά και συνεταιρισμούς, οι οποίοι θα εκθέσουν τα προϊόντα τους με αιχμή του δόρατος την αγροτική παραγωγή. Παράλληλα θα δοθεί η έμφαση που τους αξίζει στις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές και στην τουριστική υποδομή της Λακωνίας.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί επίσης μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων, όπως η διοργάνωση βραδιάς λακωνικής κουζίνας σε κεντρικό εστιατόριο στην Αθήνα στην οποία οι φίλοι της Λακωνίας θα κληθούν να δοκιμάσουν μαγειρέματα και κρασιά Λακωνίας, κλήρωση με δώρο διαμονή σε ξενοδοχεία της Λακωνίας και άλλα.
Περισότερα εδώ:
http://dimossminouslakonias.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. ΑΛΑΒΑΝΟΣ&ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Σχετικά με το δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό που ζητά ο φαιδρός κ. Αλαβάνος έχω να του απαντήσω τα εξής :1) Κανείς Νόμος ποτέ στα χρονικά του τόπου, εκτός σπανίων εξαιρέσεων , δεν έχει υπέρ του, την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αλλά μόνο της βουλής.Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις. 2)Με δημοψήφισμα στον Ελληνικό λαό , ούτε ο Πολιτικός γάμος θα ήταν σήμερα Νόμος του κράτους .----ούτε το θρήσκευμα θα αφαιρείτο από τις ταυτότητες. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις .Και θέλεις τρομάρα σου, να κάνεις νόμο τον γάμο των ομοφυλοφύλων, .άντε να τον πας και για δημοψήφιασμα-.3)Εάν εφήρμοζες δημοψήφισμα στους ψηφοφόρους του κόμματος σου , να είσαι σίγουρος δεν θα ήσουν επί τρείς πενταετίες Ευρωβουλευτής , σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι ικανοί σαν και σένα στο κόμμα σου,εκτός και αν σαν άλλος Χίτλερ πιστεύεις στην μοναδικότητα σου. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ , θέλω να σου εξηγήσω ότι τα προβλήματα αυτού του δύσμοιρου τόπου δεν λύνονται με δημοψηφίσματα και αν υπήρχε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ αρχηγός αντάξιος του κομματός του, θα είχες πάει από εκεί που ήρθες , μ’αυτήν σου την πρωτοβουλία περί Δημοψηφίσματος. Μ ε σεμνότητα ευχαριστώ όσους με διάβασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα ειμαι εκει, μεγαλος fan της Λακωνιας.

    (Και το πιο φοβερο ελαιολαδο που εχω φαει σε ολη μου τη ζωη οταν πηγα εκει) Τι Κρητη και Καλαματα, αυτοι οι Λακωνες ειναι απαιχτοι.
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν καλό το Σύνταγμα να μεταφερθεί για κανένα μήνα στη Λακωνία για να δούν τι ωραία είναι να γίνονται απεργίες και να κλείνει το κέντρο δυο-τρεις φορές την εβδομάδα.

    Δεν αφήνετε λέω εγώ τις μπαρούφες και να σοβαρευτείτε λιγάκι .

    Άκου εκεί τα πορτοκάλια θα εκτεθούν στο Σύνταγμα .
    Τι βλακείες είναι αυτές ;

    Καλό είναι να φτιάξουν την ποιότητα τους τα πορτοκάλια (ακόμα και της Λακωνίας) γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν γεύση παντόφλας εκτός και αν εμείς οι Πρωτευσουσιάνοι διαφέρουμε σε γευσιγνωσία από τους Λάκωνες και τους άλλους συνέλληνες μας.

    Δουλειά δεν έχετε και κάνετε εκθέσεις στα πορτοκάλια ;
    Καλύτερα να πάτε να φτιάξετε την ποιότητα των πορτοκαλιών σας που όπως σας είπα έχουν γεύση παντόφλας τα τελευταία χρόνια.

    Μήπως τα ωραία και νόστιμα πορτοκάλια τα στέλνετε στο εξωτερικό ή έχετε την εντύπωση ότι είμαστε τόσο βλάκες που θα πιστέψουμε ότι όσα πορτοκάλια θα δίνετε στο Σύνταγμα για να δοκιμάζουμε και που σίγουρα θα είναι νοστιμότατα, θα είναι αυτά που θέλετε να διαφημίσετε κατά την διάρκεια της εκθέσεως και μετά όσα αγοράζουμε από το μανάβη , το super market ή την λαϊκή θα εξακολουθούν να είναι σαν παντόφλες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!? ( ο θεός κι Παναγία)
    -Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
    -Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
    -Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
    -Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
    -Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
    -Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
    -Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
    -Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
    -Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να από την αξουρισιά, θεέ μου φύλαγε!
    -Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
    -Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
    -Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
    -Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό το ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mιά και θα γίνει αυτό το τριήμερο των Λακωνικών προιόντων, καλό είναι να ασχοληθείτε εσείς οι Λάκωνες και με ένα "άλλο" προιόν της όμορφης Λακωνίας το οποίο το έχετε ...παραμελήσει: και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την συμπεριφορά σας προς τους τουρίστες, έλληνες και μη, η οποία δεν μπορώ να πώ ότι διεκδικεί βραβεία...Αυτό φυσικά δεν είναι "χάρισμα" αποκλειστικά δικό σας, αφορά ευρύτερα ΟΛΗ την Πελοπόννησο, και ίσως θάπρεπε να αναρωτηθείτε "τις πταίαι" που ο τουρισμός σας πάει κατά διαβόλου.
    Ξέρετε πόσοι κάθε χρόνο ΔΕΝ επισκέπτονται την Πελοπόννησο (και ειδικά την Λακωνία) μόνο και μόνο λόγω της "ιδιοσυστασίας" του χαρακτήρα των Πελοποννησίων?
    Δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, αλλά η κοινή αντίληψη και αίσθηση που πλανάται γύρω από την Πελοποννησιακή "φιλοξενία" δεν είναι και η καλύτερη.Και γι αυτό πρέπει να αναρωτηθείτε τί φταίει.
    Διότι όσα πορτοκάλια και λεμόνια και να παράγουμε, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει σημαντικότερο τοπικό προιόν από την "έξωθεν καλή μαρτυρία".Και αυτήν, δυστυχώς ΔΕΝ την έχετε.Και αυτό αδικεί τον τόπο σας και τις ομορφιές του.Εκτός και αν κρίνετε ΚΑΙ σείς όπως πχ οι Επτανήσιοι παλαιότερα, ότι οι τουρίστες δεν είναι τίποτε παραπάνω από ...μπελάς.
    Οπότε τότε ...εντάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μιάς και περί Λακωνικών προιόντων ο λόγος, ξέχασα να συμπληρώσω ότι την τελευταία φορά που επισκέφθηκα οικογενειακά γιά διακοπές την περιοχή σας (2005), στην αγορά έβρισκα ΜΟΝΟ προιόντα ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.(λεμόνια από Αργεντινή κλπ κλπ κλπ).Εκτός και αν η Αργεντινή είναι περιφέρεια της Λακωνίας.Όλα λοιπόν ήταν εισαγωγής.
    Το μόνο όπως προανέφερα στο προηγούμενο σχόλιό μου που ήταν "ντόπιο" ήταν η "συμπεριφορά" μιά "γενική" συμπεριφορά που με έκανε να αποχωρήσω σε 6 ημέρες αντί γιά 20 όπως προγραμμάτιζα, μιά συμπεριφορά που με έκανε να αφήσω στην περιοχή 900 € αντί γιά 2500 όπως επίσης "προγραμμάτιζα".
    Τα υπόλοιπα προτίμησα να τα αφήσω στην Θεσσαλονίκη.(μετά από Πελοπόννησο, μιά Μακεδονία είναι ότι χρειάζεται γιά να φύγουν οι ...τοξίνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *