GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δημοψήφισμα για τις ταυτότητες...

. και τα ...περσινά ξινά σταφύλια! . Ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση αρνείται το δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό. Ο ίδιος όμως είχε λάβει ...

.
και τα ...περσινά ξινά σταφύλια!
.
Ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση αρνείται το δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό.
Ο ίδιος όμως είχε λάβει μέρος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο δημοψήφισμα της Εκκλησίας για το θέμα των ταυτοτήτων.
Αυτή την αντίφαση δεν την έχει εξηγήσει επαρκώς ο πρωθυπουργός. Το μόνο που εμμέσως είπε ήταν ότι για θέματα όπως το ασφαλιστικό δεν μπορεί να δοθούν απαντήσεις με ένα "ναι" 'η "οχι".
Ενας πρώην υπουργός ο Βασίλης Μαγγίνας, όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα σχετικά με τον κ. Καραμανλή, απάντησε "Περσινά ξινά σταφύλια...".
Υπέρ του σημερινού πρωθυπουργού ή κατά ήταν αυτό, άραγε;
-----------------------------------------------------------------------------------------------

29 σχόλια


  1. S - QUIZ (squeeze)...


    Αποπεμφθείς, πρώην υπουργός, ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου, οφειλέτης του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, εργοδότης ανασφάλιστων μεταναστών…

    …περιφέρεται στα κανάλια όπου δίνει συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους ομιλώντας μεταξύ άλλων
    και
    για το ασφαλιστικό.

    Ερώτημα:
    Ποίος είναι πιο γελοίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "ολιγος" καραμανλής νομίζει αυτός και οι ξεφτίλες που τον πλαισιώνουν (που ήρθαν για να πηδήξουν και να "κονομήσουν" όπως όλα έχουν δείξει) ότι γνωρίζουν το καλό μας.... Βέβαια έχουν γραμμένα στα ... το τι γραφούμε και λέμε. Είναι όμως γνωστό ότι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι εκείνος που νομίζει ότι ξέρει το καλό μας... γι αυτό και ο ολιγος καραμανλάκος δεν θέλει το δημοψήφισμα . Εκείνος ξέρει κι εμείς θαααααα μάθουμε....αρκεί να τους ξαναψηφίσουμε αφού πρώτα τους ανεχθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sociopolitici.blogspot.com

    Δημοσκοπηση για την συνεργασία ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ


    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως η ΝΔ εκανε υποκριτικη πολιτικη οταν το ΠΑΣΟΚ ηταν κυβερνηση, ακριβως ετσι τωρα και το ΠΑΣΟΚ κανει το ιδιο.

    Και οι δυο ειναι υποκριτες, λαικιστες.

    ΥΓ: συριζα, κκε, λαος, τα ιδια και χειροτεροι.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα περιμένετε να ιδρώσει το αυτί τους; Γραμμένους αποδεδειγμένα μας έχουν! Μας θυμούνται παραμονές εκλογών. Πάτε για παράδειγμα τουσ πυρόπλικτους. Τους έδςσαν ένα κόκαλο πριν τισ εκλογές για να μην τισ χάσουν και μετά τους ξέχασαν. Μέχρι τις επόμενες έχομε μέλλον. Το ίδιο κάνουν και τώρα. Και η ευθύνη δεν είναι δική τους. Δική μας είναι. Που δεν τουσ γράφουμε και εμείς. Στις σόλες των υποδημάτων μας. Όχι αλλού. Γιατί αν τουσ γράψουμε αλλύ θα τους δώσουμε και αξία...

    ΓΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια, οχι και φωτο του "μελατου" πρωι πρωι.....ελεος δλδ...θα βγαλουμε το μιλκο και την τυροπιτα....!!!
    χωρις φωτο δε γινεται??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μεγάλε και αυτοί που τώρα θέλουν δημοψήφισμα τότε το αρνούνταν μετά βδελυγμίας. Γιατί δεν στέκεσαι και σε αυτούς. Αλλά και γιαυτούς ισχύει το ... περσινά ξινά σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο το να συγκρίνετε το δημοψήφισμα για τις ταυτότητες με δημοψήφισμα για το ασφαλιστίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 28 Μάρτιος 2008 3:42 πμ

    ==
    Kουλουρης.
    Κιμων Κουλουρης.

    Επεσα μεσα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντοτε οι "συντηρητικοί" ζητούν Δημοψήφισμα.
    Είτε πρόκειται για τις ταυτότητες είτε για το Ασφαλιστικό.
    Δεν εγκρίνουν καμιά ανανέωση, καμιά πρόοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοψηφισματα τοτε για:

    1.Μονοτονικό σύστημα (τα θυμάστε?)
    2.Σκοπιανό
    3.Ταυτότητες
    4.Εκλογικό σύστημα
    5.Προεδρική εκλογή
    6.ΕΟΚ...
    7.ΝΑΤΟ...
    8.Πολίτευμα...
    9.ότι βλακεία κατεβάσει η κούτρα σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    Την 26-3-2008 εθνικαί δυνάμεις με επικεφαλής την ΝΕΑ ΤΑΞΗ και άλλας αντι-κομμουνιστικάς δυνάμεις, εισέβαλαν στην οικία μεγαλο-συνδικαλιστή της ΔΕΗ. Κατόπιν ηρωϊκής προσπαθείας, κατέλαβον επί 2 ώρες το σπίτι αυτό, άντρο κομμουνιστικής δράσεως.

    Στην οικία ευρίσκονταν αι 2 θυγατέραι του συνδικαλιστή, που προέβαλαν αντίσταση αλλά αι εθνικές δυνάμεις τις κατετρόπωσαν.

    Διαπαιδαγώγησαν εθνικοφρόνως αυτάς τα θυγατέρας και έδοσαν ένα γερό μάθημα στους βρωμοσυνδικαλιστές.

    Απήλθον δε μετά από 2 ώρες, ΝΙΚΗΤΕΣ

    Η επιχείρηση ήταν μια προειδοποίηση σε συνδικαλιστές, απεργούς, κ.λπ. καθάρματα δημοκράτες, που σαμποτάρουν την εθνική μας κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28 Μάρτιος 2008 1:26 μμ

    ==
    Τι αρρωστεια σε δερνει ρε μαλακοκαυλη και το ιδιο σχολιο σε ολα τα ποστς???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΕΞΠΕΡ της σύγχρονης παιδαγωγικής επιμένουν. Αν τα παιδιά σας μαλώνουν, μη μπαίνετε στη μέση! Η φιλονικία για το ποιος θα πάρει το παιχνίδι είναι διδακτική- αρκεί να μην καταλήξει σε μαλλιοτράβηγμα.
    Ο ΚΑΡΟΛΟΣ Παπούλιας έχει παιδιά- έχει και εγγόνια. Είναι επίσης Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με την ιδιότητά του αυτή παρίσταται στις φιλονικίες των κομμάτων που ενίοτε προσπαθούν να τον εμπλέξουν. Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα είναι οι συνταγματικές ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέκος Αλαβάνος υποστήριξε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Καραμανλή αντιβαίνει στα άρθρα 22, 25 και 17 του Συντάγματος. Και έθεσε θέμα αναπομπής του από τον Πρόεδρο.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω στην ανάπτυξη. Εξ ου και δοκιμάζει τις δυνάμεις του, αλλά και τα όρια του συστήματος. Ο Αλαβάνος - παρέα με Δραγασάκη και Κουβέλη- επισκέφθηκε τον Παπούλια για μια συζήτηση επί θεμάτων Συνταγματικού Δικαίου. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Αλέκος δεν πήγαν να του κάνουν φροντιστήριο- άλλωστε, ο Πρόεδρος κάτι ξέρει από τέτοια θέματα, ως νομικός.
    ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ζήτημα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό- ή μάλλον πολιτειακό. Άραγε μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αναπέμπει έτσι εύκολα τα κυβερνητικά νομοσχέδια στη Βουλή; Αυτή δεν είναι άσκηση για πρωτοετείς φοιτητές Νομικής. Είναι η πραγματικότητα των θεσμών. Μια αναπομπή έχει τεράστιες συνέπειες. Φέρνει τον ρυθμιστή του πολιτεύματος κόντρα στον εκφραστή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δηλαδή τον πρωθυπουργό. Και δεν είναι κάτι που προκύπτει αβασάνιστα εκτός αν εκτυλίσσεται κανένα Γουότεργκεϊτ. Αν δηλαδή έχουμε σοβαρή κατάχρηση εξουσίας.
    ΖΗΤΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ δεν υπάρχει, άσχετα αν διαφωνεί κανείς με τη ρύθμιση για το Ασφαλιστικό. Τα δεκαπέντε λεπτά παραπάνω δημοσιότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε, τα εξασφάλισε. Αν η εμπειρία λειτούργησε παιδαγωγικά, θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσοι εστίασαν την προσοχή τους στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής κατά του ΠΑΣΟΚ- και δευτερευόντως κατά του Συνασπισμού- την πάτησαν κανονικά. Είδαν το τυρί, αλλά δεν είδαν τη φάκα. Κοίταζαν το φεγγάρι και έπεσαν πάνω στην κολόνα. Γιατί ο Πρωθυπουργός, που εμφανίστηκε χθες ύστερα από τόσες ημέρες αφανούς διαβίωσης κάπου μεταξύ Ραφήνας και Μεγάρου Μαξίμου, επιτιθέμενος στο ΠΑΣΟΚ στη βάση της γνωστής, ρηχής επιχειρηματολογίας ότι όσα κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γιατί σύρεται από τον Συνασπισμό, στην ουσία έκρυψε κάτι άλλο που είπε πολύ πιο σοβαρά. Ότι επιμένει στην πολιτική των δήθεν μεταρρυθμίσεων. Στις τομές και αλλαγές, όπως τις ονομάζει. Που σημαίνει ότι τίποτε δεν κατάλαβε την περασμένη Τετάρτη όταν η μισή Ελλάδα βγήκε στον δρόμο. Ούτε κατάλαβε, ούτε είδε, ούτε άκουσε. Κανένα πρόβλημα. Αλλά κάποιος πρέπει να του μιλήσει ότι, κάνοντας επίδειξη πυγμής και υποσχόμενος σε όλους μας και άλλες... μεταρρυθμίσεις, το μόνο που θα καταφέρει τελικά θα είναι να βγάλει στον δρόμο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω θα ηθελα ενα δημοψηφισμα αναλογο του Ιουλιου 1973.

    Αλλαγη πολιτευματος.

    Τερμα η "προεδρευομενη δημοκρατια" και "θελετε ΝΑΙ η ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"????

    Θα μπορουσε τοτε ο παντοδυναμος δικτατωρ Παπαδοπουλος να το ειχε θεσει ετσι!!

    Μαλακια εκανε.
    Θα μου πεις και αυτη η αλλαγη πολιτευματος που εκανε ,προς το καλυτερο ειναι.
    Αντι "βασιλευομενης δημοκρατιας" καλυτερα η "προεδρευομενη δημοκρατια"...αλλα....


    ΑΛΛΑ αφου ρε μαλακα κανεις που κανεις την κινηση ,καντην μια κι εξω!!

    Αφου ουτως η αλλως οι .."αμερικανοι σε εβαλαν" ,δεν επαιρνες τουλαχιστον παραδειγμα το δικο τους πολιτευμα???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 'Οποιος έχει μάτια βλέπει: Έφυγε ο Χριστόδουλος για το Μαϊάμι και η κυβέρνηση του "κατάλληλου" έχασε τον προσανατολισμό της, έχασε το βήμα της, έχασε τον αρχηγό της, μπήκε σε περιπέτειες που δεν μπορεί πια να βγει! Ο άλλος από το Μαϊάμι στην αρχή κάτι προσπάθησε να σώσει, αλλά η αρρώστεια του είχε ραγδαία επιδείνωση και δεν άντεχε για πολιτικούς ελιγμούς. Έτσι έμεινε ο "καττάλληλος" και το κόμμα του ακέφαλο. Ε από εκεί και πέρα πάει από το κακό στο χειρότερο! Η παλιά συνταγή να βγαίνει μια στο τόσο ο Κωστάκης και να διαβάζει το ποίημά του στη Βουλή δεν έχει πια μεγάλη πέραση και τώρα δεν είναι πια σε θέση να βρει τρόπους αντιπερισπασμού. Έφτασε να κάνει σύνθημά του που το μοίρασε στους βουλευτές του το σλόγκαν "το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξεμπροστιάσει το ΣΥΡΙΖΑ!!" Πίστεψε ο αφελής πως ο κόσμος θα αντέξει να ακούει μονότονα, όπως άκουγε στο παρελθόν ανόητες αιτιάσεις για το τόσο σοβαρό θέμα της δυσπιστίας στη Βουλή, αντί της υποστήριξης του έργου της κυβέρνησής του, που αν γινόταν θα μπορούσε κάτι να κερδίσει. Όμως η ανυπαρξία θετικού έργου είναι δύσκολο να περνούσε, αφού στα ψέματα τα προεκλογικά θα πρποστίθονταν και ψέματα μετεκλογικά! Και ο καθένας καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα της αλήθειας και δεν γίνεται πια πιστευτός ο μπούλης με τις φλα-φλά και φλου φλού ομιλίες της δεκάρας. Δε γίνεται πειστικός! Έγινε ήδη περίγελως με τα θα του, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο πολιτικό! Ο ενεστώτας διαρκείας του έγινε συνήθεια και κανένας πια δεν περιμένει κάτι καλό. Γι αυτό και βιάζεται να εξυπηρετήσει όσους δεν έχει ως τώρα ικανοποιήσει και πριν φύγει από το προσκήνιο της ιστορίας του τόπου να τον ρημάξει, αφού ποτέ δε νοιάστηκε γι αυτόν, παρά μόνο για τους κολλητούς του και ας πάει ο λαός της χώρας του στο διάολο! Ποτέ δεν είχε σκεφτεί με κοινωνική ευαισθησία! Και ο αναίσθητος άνθρωπος είναι ο πιο επικίνδυνος. Είναι ο "καταλληλότερος" για το κακό!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταλληλότερε σύντομα θα είσαι

    περσινά ξινά σταφύλια


    Όποιος πηδάει πολλά παλούκια
    του μπαίνει ένα στο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    28 Μάρτιος 2008 2:59 μμ

    ==
    Εμεις υγιεις ειμαστε.
    Δεν ξερω του λογου σου.

    Εχεις κανα αλτσχαιμερ?
    Η κανενα συκωτι?

    Σου ευχομαι γρηγορη λευτερια,οπου ναναι! κολαση παραδεισο ,αρκει να ξεμπερδευεις.
    Δεν θα μας λειψεις διολου.

    Ο μακαριτης ο Χριστοδουλος δεν αντεξε τους πονους ,και ..πεθανε.

    Ευχομαι το ιδιο και δι υμας ,φτωχομπινε πασοκοσκυλαια.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο καταλληλότερος έχει γίνει ήδη περίγελος ακόμη και στα ίδια του τα στελέχη

    Πολλά από αυτά αναρωτιούνται αν το να κρύβεται για ολόκληρους μήνες και μετά να βγαίνει και να απαγγέλει την κασσέτα περί διαφθοράς, διαφάνειας και μεταρρυθμίσεων λες και δεν συνέβη τίποτα αυτά τα 4 χρόνια, λες και δεν είδαμε τίποτα

    αν αυτό είναι επιλογή του ή κάτι πολύ χειρότερο

    Αναρωτιούνται αν ο καταλληλότερος είναι το ίδιο ανίκανος με το Γιωργάκη στο να αντιληφθεί την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΕΔΩ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    kalamatianos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 28 Μάρτιος 2008 3:45 μμ

    ==
    Μαλακιες!.
    Το εχω επισημανει παλιοτερα.
    Οχι και πολυ παλιοτερα.

    Ρε ο Καραμανλης ειναι καταπληκτικος στο "σωου"..

    Τους αφηνει ολους να γαυγιζουν να γκαριζουν να κρωζουν και εκει που ολοι νομιζουν οτι ειναι τελειωμενος ...
    Να σου!! ζητα μια προ ημερησιας διαταξης συζητηση στη βουλη ,ανακοινωνει ενα ταξειδι π.χ στη Γαλλια ,και ολα ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ στην στιγμη!

    Μα τι μαλακες εισαστε?
    Δεν εχετε καταλαβει οτι ειχε δασκαλο διαμαντι??

    Δεν εχετε καταλαβει οτι ακολουθει τις ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ που θα εκανε ο μεγας Εθναρχης???

    Τι μαλακια σας δερνει τελος παντων??

    Η πολιτικη ,ειναι "showbiz",δεν πανασαι εσυ ο Βουδδας ο ιδιος...
    Αμα δεν το εκμεταλλευτεις σωστα εισαι τελειωμενος..

    Ακουστε τωρα.
    Εγω τον τυπο τον παω ,οχι βεβαια γιατι εχω κανενα οφελος η κανενα ρουσφετι η ξερω γω μη μου κλασει ταρχιδια..

    Παρακολουθειστε περιοδους κρισεων.
    Τον εχετε δει ποτε??
    Εγω ποτε.
    Βαζει τους υπουργους του να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα.
    Αμα δεν μπορουν θα αντικατασταθουν...

    Οχι αμεσως,αλλα εχουν μπει στην λιστα.

    Το λοιπον οταν τα πραγματα παραζορισουν θα κανει μια κινηση εντυπωσιασμου ,να! θα εγκαινιασει το αγωγο,να! θα τον δειτε σε καμμια συναντηση με την ..Μερκελ π.χ, και τους κανει ολους να ψαχνονται!!

    Τον βλεπουν τωρα στην τηλεοραση με τον π.χ προεδρο του ΟΗΕ και εσεις πιστευετε οτι η .."μαμα" που σας εχει ακουσει εσας να του σουρνετε τα οσα ... θα σας πιστεψει??

    Δεν τοχετε παρει χαμπαρι..
    Ο Καραμανλης θα κυβερνα για πολλες τετραετιες ακομα..

    Πιστεψτε το, μην το πιστευετε..

    Εκεινο που γαμωτο με πειραζει,ειναι που καθε μερα οι τιμες στα γαμημενα σουπερ μαρκετ ανεβαινουν,στα καυσιμα μας κλεβουν οι πουστηδες ,τελικα εκεινο που με πειραζει ειναι οτι τα φερνω δυσκολα βολτα...

    Θα δουμε τις επομενες εκλογες.
    Αλλα για πεστε μου και σεις!

    Αμα ψηφισω γιοργος θα βελτιωθουν τα πραγματα???

    Αμα ψηφισω ΣΥΝ θα μειωθουν οι τιμες??

    Τριχες! τα ιδια και χειροτερα θα ειναι.


    ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν ειναι οτι η τωρινη κυβερνηση ειναι πουστηδες.
    Ειναι οτι δεν εχω καμμια αξιοπιστη εναλλακτικη λυση.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να τη αναγκασει να συμμαζευτει...

    Αυτο το δραμα ζουμε τα τελευταια 4 χρονια..

    Και οσο αυτο ισχυει ο καθε αλογοσκουφηθ θα γαμει και θα δερνει..

    Δυστυχως.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μήπως είναι ανακριβές; Ποιός πήρε μέρος σε ποιό δημοψήφισμα για ταυτότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βλάκα Γελωτοποιέ Χωριάτη.

    Ο Καραμανλής σας έχει "αλλάξει τα φώτα" και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

    Πληρωμένε, ελεεινέ πρασινοφρουρέ.

    Βλάκα.

    Υ.Γ. κι όταν μιλάει ο μπουνταλάς ΓΑΠ κλείστε τ'αυτιά σας ηλίθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ.
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση