GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ίδια χάλια με τους Κινέζους η ΕΡΤ!

Δεν λογόκρινε μόνο η ΕΡΤ το στιγμιότυπο με τον διαδηλωτή στην Ολυμπία. Και η κινεζική τηλεόραση διέκοψε την μετάδοση . Η μετάδοση της τελετ...


Δεν λογόκρινε μόνο η ΕΡΤ το στιγμιότυπο με τον διαδηλωτή στην Ολυμπία. Και η κινεζική τηλεόραση διέκοψε την μετάδοση. Η μετάδοση της τελετής αφής της φλόγας διακόπηκε από την κινεζική τηλεόραση για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς εξήγηση, λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του Λιου Τσι και όταν έγινε το "επεισόδιο". Στο διάστημα αυτό, η κινεζική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες αρχείου από την Ολυμπία και την αφή της ολυμπιακής φλόγας...
-------------------------------------

27 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, κύριε Ρουσόπουλε...
    .
    Πρώτο θέμα είναι στο CNN και σε άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης το στιγμιότυπο με τον διαδηλωτή που -διαμαρτυρόμενος για τα γεγονότα στο Θιβέτ- αποδοκίμασε τον επικεφαλής της κινέζικης αντιπροσωπείας στην Ολυμπία και άνοιξε ένα μικρό πανό (εδώ).
    Το στιγμιότυπο αυτό ...λογόκρινε επί τόπου η κρατική ΕΡΤ "αποσύροντας" την κάμερα από το σημείο εκείνο. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της αντίληψης που έχουν για την ενημέρωση εκεί στην ΕΡΤ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Χρήστο Παναγόπουλο και τον πολιτικό προϊστάμενό του, Θοδωρή Ρουσόπουλο που δυστυχώς υπήρξε στο παρελθόν και δημοσιογράφος.
    Το περιστατικό δείχνει ταυτόχρονα και τον στρουθοκαμηλισμό που τους διακρίνει, αφού παρά την "(αυτο)λογοκρισία" ούτε η εικόνα ούτε το θέμα έμεινε κρυφό. Αντιθέτως κάνει ηδη τον γυρο του κόσμου!Συγχαρητήρια, κύριε Ρουσόπουλε...
    .
    Πρώτο θέμα είναι στο CNN και σε άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης το στιγμιότυπο με τον διαδηλωτή που -διαμαρτυρόμενος για τα γεγονότα στο Θιβέτ- αποδοκίμασε τον επικεφαλής της κινέζικης αντιπροσωπείας στην Ολυμπία και άνοιξε ένα μικρό πανό (εδώ).
    Το στιγμιότυπο αυτό ...λογόκρινε επί τόπου η κρατική ΕΡΤ "αποσύροντας" την κάμερα από το σημείο εκείνο. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της αντίληψης που έχουν για την ενημέρωση εκεί στην ΕΡΤ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Χρήστο Παναγόπουλο και τον πολιτικό προϊστάμενό του, Θοδωρή Ρουσόπουλο που δυστυχώς υπήρξε στο παρελθόν και δημοσιογράφος.
    Το περιστατικό δείχνει ταυτόχρονα και τον στρουθοκαμηλισμό που τους διακρίνει, αφού παρά την "(αυτο)λογοκρισία" ούτε η εικόνα ούτε το θέμα έμεινε κρυφό. Αντιθέτως κάνει ηδη τον γυρο του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΙΒΕΤΙΑΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
    ...................................................................
    Αρχές τις δεκαετίας του ’70 είχαν καταφύγει στην Ινδία , μαζί με τον Δαλάι Λάμα και χιλιάδες Θιβετιανών . Σαν πρώτο μέσο εξευρέσεως των απαραιτήτων προς το ζειν , πούλησαν τα κορίτσια τους στα μπορντέλα της Βομβάης και της Καλκούττας .
    Θυμάμαι ότι οι Ινδοί μαστρωποί προσπαθούσαν να μας τις ‘’πασσάρουν’’ στους Έλληνες ναυτικούς σαν .... Γιαπωνέζες .
    Εκείνα τα χρόνια βλέπετε ήταν οι Γιαπωνέζες οι πιό αγαπημένες εταίρες των Ελλήνων ναυτικών .
    Όσοι ναυτικοί έπαιρναν τις Θιβετιανές ,το έκαναν από οίκτο διότι ήταν πολύ πεινασμένα αδύνατα κορίτσια . Εκτός από το νυχτοκάματο τους παρείχαμε και ... δείπνο .

    Ένα απόμαχος των κυμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παππου, τον παιρνεις που και που;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτος ο 'ακτιβιστης' μηπως ητανε κανενα απο τα γνωστα ροζ αγορακια της Τσυριζα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι τα ίδια χάλια .

    Η ΕΡΤ είναι μακράν ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όχι μόνο από την Κινέζικη τηλεόραση αλλά και από πολλά τηλεοπτικά κανάλια πολλών Αφρικανικών χωρών εφόσον έχω δορυφορικά FREE TO AIR και λαμβάνω πάνω από 4000 τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως.
    Αν και δεν ξέρω αφρικάνικες διαλέκτους εντούτοις βλέποντας τα κανάλια τους , εύκολα διαπιστώνω ότι είναι σαφώς πολύ ανώτερα σε σχέση με την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεύει ότι ο Τσίπρας θέλει να γίνει ο Τσαβέζ της Ελλάδας; Πόσο σύντομα θα επέμβουν οι Αμερικανοί; Ετοιμαστήτε για πραξικόμημα μάγκες. Αφήστε τις μαλακίες και στηρίξτε τον Κωστάκη για να μη σας γαμηθούν οι μάνες κι οι αδερφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !





















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έξω από κάθε ιδεοπολιτική τοποθέτηση και σεβόμενοι τις απόψεις που εκδηλώνονται με ανιδιοτέλεια από όπου και αν προέρχονται, οφείλουμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα: Η αφή της Ολυμπιακής φλόγας είναι αναμφισβήτητα το ύστατο δρώμενο των games. Ο σεβασμός του θεσμού και του χώρου είναι ιερό καθήκον, ίσως δυσβάσταχτο για κάθε κομματικά προσκείμενο δημόσιο λειτουργό.

    Η αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο λαό από την άλλη, είναι Ολύμπιο καθήκον που εκφράζεται άριστα με το θεσμό της Ολυμπιακής εκεχειρίας.

    Εν προκειμένω, η θέση και οι ενέργειες στο συγκεκριμένο γεγονός μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους. Οφείλουμε να συγχαρούμε την υπεύθυνη στάση των αρχών, την ξεκάθαρη τοποθέτηση καθώς και την άμεση επέμβαση τους. Μακάρι αυτό να συνέβαινε σε κάθε περίπτωση προσβολής του Χώρου και του Ιδεώδους.

    Η διαφωνία μας με τον Κο Μανδραβέλη βασίζεται ξεκάθαρα στη φύση του συγκεκριμένου γεγονότος και των εμπλεκομένων. Η τεκμηρίωση της διαφωνίας αυτής υπαγορεύεται από απλή μελέτη των καταστάσεων στο Θιβέτ που αντιτίθενται απόλυτα στην Ολύμπια κοσμοθέαση. Οι πολυδιαφημισμένοι μοναχοί του Θιβέτ και η λειτουργία των μονών απέχει παρασάγγας από την ειδυλλιακή εικόνα που έχει καλλιεργηθεί κυρίως από τη βιομηχανία κατασκευής συνειδήσεων του Χόλυγουντ. Οι μονές επιβάλλουν με στυγνότητα ένα ιδιότυπο ολοκληρωτικό καθεστώς που ενσαρκώνεται με βάρβαρη και απάνθρωπη εκμετάλλευση της τοπικής κοινωνίας. Οι μονές λοιπόν υποχρεώνουν τους χωρικούς της περιοχής να παραδίδουν τα πρωτότοκα αγόρια τους στο μοναστήρι. Επιπλέον υποχρεούνται στην καταβολή ισόβιου φόρου σε είδος ή χρήμασι ανάλογα τη δραστηριότητα της εκάστοτε οικογένειας.

    Όσο για τις συνθήκες στις μονές, θα έκαναν τις ενίοτε καταγγελίες που αφορούν ορθόδοξα μοναστήρια να μοιάζουν διαφημιστικές καταχωρήσεις του Αγίου Όρους!

    Η εξουσία λοιπόν που στηρίζεται σε τυραννική θεοκρατία πρέπει να καταδικάζεται συλλήβδην και όχι βάσει θρησκευτικών πεποιθήσεων ή καλαισθησίας του εκάστοτε Θεού – δυνάστη. Ο καλοκάγαθος λοιπόν και συμπαθητικός διοπτροφόρος Δαλάι Λάμα ηγείται ενός θρησκευτικού συστήματος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους «αντιπαθητικούς» και πολιτικά «μη Ορθούς» Ταλιμπάν. Θα ήθελα πραγματικά να δω τη θέση του Κυρίου Μανδραβέλη εάν στην αντίστοιχη μορφή διαμαρτυρίας αντί για τους mainstream βουδιστές ήταν ο Μουλάς Ομάρ «ακτιβίζων» ενάντια στην αναμφισβήτητη σφαγή αμάχων στο Αφγανιστάν.

    Το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος της γενοκτονίας των Σέρβων Ρίτσαρντ Γκήρ ηγείται της διαφημιστικής καμπάνιας περί της καταπίεσης των βουδιστών μοναχών δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Όπως και οι φωνές «επιφανών» και μη εξαιρετέων Ευρωπαίων για μποϋκοτάζ των games, όταν οι ίδιοι λειτούργησαν ως θεραπαινίδες των σφαγέων των Βαλκανίων και βιαστών της διεθνούς νομιμότητας.

    Η Ολυμπιακή στάση ζωής μας επιβάλλει τη συνεχή αναζήτηση αλήθειας και γνώσης με σκοπό την αναγνώριση και αγώνα υπέρ του Δικαίου σε κάθε του έκφανση, πρακτική ή φιλοσοφική. Στεκόμαστε λοιπόν αλληλέγγυοι σε κάθε αδικούμενο, λαό, ιδιώτη, θεσμό ή τρόπο. Μαχόμαστε ενάντια στους φορείς της αδικίας, ανεξαρτήτου φυλής, θρησκείας, θέσης ή κοινωνικής τάξης. Τη μέγιστη αποστροφή μας όμως την αποθέτουμε στους διαβολείς του Δικαίου με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων, που ανάγουν τη συκοφαντία ως κύρια επικοινωνιακή μέθοδο προώθησης των ανίερων συμφερόντων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.



    H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.





    H EΡΤ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΟΥΝ ΓΚΟΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ e-mail στο res-gr.
    ZHTEISTE NA TA ANEBASOYN
    Argyris Sideris
    e-mail:politisvaris@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ
    ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΟ 1980 ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΟ 1984 ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ! ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. __________________________

    Αληθεύει ότι ο Τσίπρας θέλει να γίνει ο Τσαβέζ της Ελλάδας; Πόσο σύντομα θα επέμβουν οι Αμερικανοί; Ετοιμαστήτε για πραξικόμημα μάγκες. Αφήστε τις μαλακίες και στηρίξτε τον Κωστάκη για να μη σας γαμηθούν οι μάνες κι οι αδερφές!
    __________________________

    Εμενα μου φαινεται προτιμοτερο να μαυρισουμε τον Κωστακη και να γαμησουμε εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποτε θα το καταλαβετα βρε οτι η Χουντα στην Ελλαδα δεν επεσε ποτε. Απλα αλλαξε ενδυμασια. Ντυθηκε "αντιπροσωπευτικη δημοκρατια" γιατι οι προτεκτορες της Αμερικανοι καταλαβαν οτι ετσι ηταν πιο ευκολο να περασουν τα σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπον βάλτε το καλά στο μυαλό σας, μερικοί:

























    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

    ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ !!!


    ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ!


    ΜΠΟΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΟ!!!




















    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !










    ΚΑΤΩ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !




















    ..όλοι οι ηλιθιοι, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ελλάδα νοσεί βαθύτατα και βρίσκεται σε κρίσιμι κατάσταση.
    Οι Έλληνες είναι στην εντατική , η κυβέρνηση φυτοζωεί , η αντιπολίτευση βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία των Αμερικανών , το Σύριζα θα καταποντιστεί από την υπεροψία που το διακρίνει , το ΚΚΕ βρίσκεται στο έτος 1917 και το Λαός βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου .
    Οι ακροδεξιοί νομίζουν ότι βρίσκονται στην επταετία , οι ακροαριστεροί νομίζουν ότι βρίσκονται γύρω στην εποχή του Νεάντερταλ !

    Κανείς δεν σέβεται κανέναν , όλοι κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει αστυνομία , όλοι νομίζουν ότι η καθαριότητα σταματά έξω από τη πόρτα του σπιτιού του και η Ελλάδα έχει γίνε3ι χειρότερη και από ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

    USA , RUSSIA , EU HELP US AND IF YOU CANNOT THEN ONLY GOD CAN .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΡΤ σε διατεταμένη υπηρεσία ήταν για να ικανοποιήσει την διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή και την Κινέζικη αντιπροσωπεία καθώς και όλο τον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθούσε απ' ευθείας την Τελετή.

    Πάρτε το απόφαση αγαπητά μου αδέλφια έλληνες.

    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη χώρα είναι Τελετές σε καμένα τοπία , παρελάσεις με μέσα και στρατό που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε( ούτε καν ένα πυροβολισμό να ρίξουμε για εκφοβισμό ρε παιδί μου) αν δεν έχουμε την άδεια των Αμερικανών και υπολοίπων Ευρωπαίων και Ρώσων .

    Είμαστε οι πιο θλιβεροί πολίτες της Ευρώπης ενω΄την ίδια στιγμή έχουμε την εσφαλμένη εντύπωση ότι είμαστε οι καλύτεροι γιατί ζούμε και εμείς τον Μύθο μας όχι γιατί το θέλουμε αλλά γιατί έτσι μας το έχουν μάθει και δυστυχώς η εκμάθηση αυτή έχει πλέον παγιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Μόνο η Ελλάδα και Κίνα λογόκριναν την μετάδοση.

    ...και φυσικά αυτό καταγράφηκε και μεταδόθηκε από το σύνολο του ξένου τύπου.

    Επίσης η RSF εξέδωσε σχετική ανακοίνωση συμπεριλαμβάνοντας την Ελλάδα.

    Σας καλωσορίζουμε στο group των "εκλεκτών", Κίνα Πακιστάν Ελλάδα κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    τι να πει ο άνθρωπος,
















    βρε καυλοράπανα !



    Ηταν μια τόσο ωραία τελετή και εσείς δεν λέτε τίποτα?



    Μόνο σε αυτο το παπάρι με τη σημαία αναφερεστε;


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ !



    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !




















    ..όλα τα παπάρια, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τοσα σχολια για ενα γεγονος ανευ ουσιας και σημασιας.

    Ενα Θιβετιανος πηρε μια σημαια και πηγε στον Κινεζο εκπροσωπο να του σκεπασει το μικροφωνο(?) το προσωπο(?) ,ε! και λοιπον?

    Ασε δηλαδη που το ειδα και στην ΝΕΤ ,οχι βεβαια .."νοικοκυρεμενα"!!με τη μετεπειτα συλληψη του Θιβετιανου και την μεταφορα του στο τμημα,αλλα τελικα δεν μπορεσα να καταλαβω ,ο καμεραμαν εκεινη την στιγμη τι επρεπε να κανει ?

    Να μας δειχνει συνεχεια τον Θιβετιανο?

    Θαταν ξεφτιλα .
    Να διακοψει την μεταδοση της ομιλιας του Κινεζου εκπροσωπου ,για να ..βοηθησει στην ..απελευθερωση του Θιβετ??

    Δεν παμε καλα,δεν παμε καθολου καλα...

    Θαπρεπε να μην τον αφησουν να πλησιασει καν, οι της ασφαλειας.

    Ας μαζευτουνε λιγο πιο μακρια οι Θιβετιανοι και ας παρουν σημαιες και ας γκαριζουν και ας εχουν και συνθηματα,ας καλεσουν και τα δικα τους ΜΜΕ και ας το κανουν σεργιανι σ ολο το κοσμο!

    Τι δηλαδη επρεπε να χαλασει την γιορτη?
    Και πως ηρθε εδω?
    Πολιτικος προσφυγας ειναι?
    Εχει αδεια παραμονης?

    Ρε τι παθαμε!
    Ρε Θιβετιανοι .συμπασχουμε μαζι σας,ειστε υπο κατοχη αλλα λαθος χωρα βρηκατε να ζητησετε βοηθεια..
    Και να θελαμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..

    Δηλαδη καθε χρονο θα μας ερχεται και ενας καταπιεσμενος απο ολο το κοσμο και θα μας κανει τα ιδια??

    Ρε ! δεν ειμαστε διαφημιστες εμεις του καθε πικραμενου ανα τον κοσμο!

    Εμεις απλα δινουμε την φλογα ,αυτο το ΠΝΕΥΜΑ το αρχαιο το αθανατο το Ελληνικο ,κληρονομια πολυτιμη απο τους αρχαιους μας προγονους...
    Το λοιπον αμετε στο διαολο και πατε αλλου να βρητε το δικιο σας..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:02 Μαζί σου είμαι και εγώ .

    Εσύ, εκτός από μορφωμένος που σίγουρα είσαι , έχεις φιλοσοφήσει και τη ζωή ειδικά σε αυτή τη χώρα που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα δεν έχω δίκιο ;

    Ζούμε στη πιο βρώμικη χώρα της Ευρώπης , στη πιό άσχημη πρωτεύουσα της Ευρώπης , στη πιο τσιμεντοποιημένη πόλη της Ευρώπης που για να δεί ένα παιδί χώμα και πέτρες και δέντρα πρέπει οι γονείς του να κάνουν ταξίδι μέσα στη πόλη για να δεί και να μυρίσει τι είναι το χώμα .

    Ζούμε σε άθλιες συνθήκες κοινωνικής συμπεριφοράς , άθλιες συνθήκες κυκλοφορίας πεζών-οδηγών , ζούμε σε μια χώρα που ενώ κάνει παρελάσεις και δείχνει τα νέα οπλικά συστήματα δύο φορές το χρόνο (άσε που είναι η κάθε παρέλαση πανάκριβη) , δεν μπορεί ούτε ένα πυροβολισμό να ρίξει αν δεν έχει την άδεια των Αμερικανών και υπολοίπων.

    Δε βλέπεις στα Σκόπια τι γίνεται ;
    Αντί να είμαστε η αρχηγική σύναμη στη περιοχή , απέναντι στα ανίσχυρα Σκόπια , δεν μπορούμε ούτε να τους στείλουμε ένα τελεσίγραφο πολέμου για να αποσύρουν την Ηλίθια ονομασία που νομίζουν ότι τους ανήκει.

    Μπούρδες φίλε και φίλοι μου .
    Εθνικιστικές μπαρούφες πάλι θα ακούσουμε , παρελάσεις , πατριωτικά τραγούδια και από ουσία καμία .

    Ζούμε με το Παρελθόν μας που αν και ένδοξο ,αδυνατούμε να το κατανοήσουμε στη σημερινή εποχή της ευδαιμονίας και του ωχαδελφισμού.

    Όταν ένας Λαός ζεί το 2008 μόνο με το παρελθόν του , τότε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε βαθειά κρίση γιατί αδυνατούμε να ζούμε με το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE FASISTAKIA THS AKRAS DEKSIAS.

    STAMATATE EPITELOYS NA GRAFETE KAI NA LETE MALAKIES.

    O KOSMOS EKTOS APO MERIKOYS POY PASXOYN APO ALSXAIMER SAS EXOYN GRAMENOYS STA PAPARIA TOYS.

    PARTETO XAMPARI KOPANIA.

    POY THN BLETE THN FRASH (ZHTO H ELLAS).

    AYTA ANOKOYN STA PAREL8ON EDO KAI POLLA XRONIA.

    GIAYTO GAS APOKALOYN XAIBANIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Aνωνυμο 4.33

    Ε βεβαια εσεις οι Δεξιοι ετσι μονο ερχεστε στην εξουσια για να μας γαματε. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο αν ήξερε πού θα το πάνε θα έσβηνε τη φλόγα. Η φλόγα που συμβολίζει τη δημοκρατία και τη φιλοσοφία μεταφέρεται εδώ και πολλά χρόνια στα σκατά.
    Αλλά κι εμείς καλοί μαλάκες είμαστε που γουστάρουμε ακόμα να μας κοιμίζουν με κιτς τελετές με χιτώνες, δάδες, ηθοποιούς, βλαχοδήμαρχους κι άλλα καρναβάλια σαν τις χουντογιορτές.
    Μόνο ο φοίνικας της χούντας έλειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση