GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αλαζονικός Αλαβάνος‏...

. Από την Έλλη Παπαθανασίου ... «Καλώς τα παιδιά» ήταν η απάντηση του Αλέκου Αλαβάνου σε ερώτηση για το πώς εκτιμά την κατάθεση πρόταση δυ...

.
Από την Έλλη Παπαθανασίου
...
«Καλώς τα παιδιά» ήταν η απάντηση του Αλέκου Αλαβάνου σε ερώτηση για το πώς εκτιμά την κατάθεση πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
Προφανώς το ίδιο θα αναφώνησε, και χαμηλόφωνα μάλιστα αφού οι συγκεντρωμένοι ήταν εμφανώς σε ακτίνα ολίγων μέτρων, και στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή.

Δυστυχώς για τους εμπνευστές της κάθετης ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή συνεύρεση (μεταξύ συγγενών και φίλων) δεν ανέδειξε το κοινωνικό τσουνάμι που συνεπάγεται το 15-18%.
Συνεπώς, αν ο κ. Αλαβάνος είχε αυτή την πραγματικότητα στο μυαλό του και όχι την εικονική των δημοσκοπήσεων θα ήταν λιγότερο αλαζονικός και περισσότερο προσεκτικός απέναντι στο κόμμα των 3 εκατ.ψηφοφόρων.
---------------------------------------------------------

85 σχόλια

  1. ΤΣΥΡΙΖΑ και κολοκύθια με την ρίγανη...

    Έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δημιούργημα του ΔΟΛ, των συμφερόντων των μεγαλοεκδοτών και της δυσαρέσκειας του κόσμου ήταν φανερό

    Τώρα που ξεφούσκωσε όμως ο καημένος ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας πέφτουν από γκάφα σε γκάφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΗΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΣΙΡΙΖΕ ΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΓΑΛΙΚΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ Κ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΗΚΩΤΟ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥ.

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Αλαβανος ειναι γνωστος αλητης, και υποστυριχτης αναρχικων και τρομοκρατων. Μια θεση στο κορυδαλο του πρεπει και οχι στο κοινοβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Παπαθανασίου που προφανώς είστε βολεμένη από το ΠΑΣΟΚ ,

    έχετε προφανώς αγνοήσει ότι αντιπολίτευση δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε και κάνει.

    Τελευταία που έχει τρομοκρατηθεί απο το ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μια αντιπολίτευση ανούσια με εργαλεία του 1970 και 1980.

    Ασφαλώς και έχει δίκαιο ο κύριος Αλαβάνος που είπε τη γνωστή φράση "Καλώς τα παιδιά" και ασφαλώς δεν ήταν ειρωνική.

    Ειρωνική την εξέλαβε το ΠΑΣΟΚ διότι κατάλαβε ότι έχει μείνει πίσω και ότι το έχει περάσει ο "κανένας" και υπολείπεται 4 - 5 μονάδες για να το ξεπεράσει και ο συνασπισμός.

    Καθόλου Αλαζονικός λοιπόν δεν είναι ο κύριος Αλαβάνος και καλόν θα είναι το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του να σταματήσουν να είναι τόσο αλαζονικά διότι εξουσία δεν πρόκειται να δούν ούτε σε 4-5 χρόνια.

    Φυσικά αν το προστάξουν οι Νονοί , θα κυβερνήσει διότι αδυνατώ να πιστέψω ότι ο ΓΑΠ πέφτει συνεχώς σε λάθος επιλογές από μόνος του.

    Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία αγαπητή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΙΣ
    ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ...
    ΔΟΛ-ΙΩΝ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ" ΗΤΑΝ Ο
    ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΛΑΒΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γράφεις και το ξαναγράφεις μωρέ μαλάκα Εθνικοσοσιαλιστή, αυτό το σχόλιο, λές και λές καμμία σοφία.

    Βρέ βλάκα, ευρωβουλευτής ήταν.

    Είναι σαν η ασφάλεια του Αεροσρομίου ή ο κάθε μπάτσος, να μπορεί να πιάσει τον κάθε βουλευτή και να τον σέρνει στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση.

    Πάς καλά;

    Μα πόσο καθυστερημένοι είστε γαμώτι μου;

    Πόσο βλάκες;
    Πως λειτουργεί το ηλίθιο κεφάλι σας;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..
    Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ
    ΔΟΥΛΕΥΕ...

    ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..
    ΕΓΡΑΦΑΝ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ"
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..

    Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ.."ΣΚΛΗΡΑ"
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ..


    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    28 Μάρτιος 2008 4:31 μμ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,ΝΑ
    ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ..DVD.

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας κ. Π. Πανούσης

    28/3/2008
    17:10


    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή της υπόθεσης του λεγόμενου παραδικαστικού κυκλώματος Γιάννη Μαγγίνα, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πανούσης.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πανούσης, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρίας "Αττικάτ", κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι εφέτες ανακριτές σε χρηματιστηριακές υποθέσεις της περιόδου 1999-2000 τις οποίες είχε χειριστεί ως ανακρίτρια η κ. Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια.

    Η απολογία του κ. Πανούση αφορούσε την υπόθεση της μετοχής της εταιρείας "Σιγάλας", στην οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προέκυψαν εικονικές αγοραπωλησίες με σκοπό την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και την άνοδο της τιμής της μετοχής. Το κατηγορητήριο της υπόθεσης "Σιγάλας" περιλαμβάνει τα αδικήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας.

    Για την ίδια υπόθεση κρίθηκε τον περασμένο Νοέμβριο προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας Τρύφων Αποστολόπουλος που φέρεται να είχε προβεί σε αγορές μετοχών της εταιρείας "Σιγάλας" για λογαριασμό της "Αττικάτ" μέσω υπεράκτιων εταιρειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρεζίλι για Κυριακού! Δεν προφυλακίστηκε με ψήφους 2-1 απο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Γλίτωσε την φυλακή ο πρόεδρος της ΕΟΕ Μίνως Κυριακού αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε οριακά με 2-1 ψήφους, ότι δεν πρέπει να προφυλακισθεί για τις αυθαιρεσίες στον Άγιο Αιμιλιανό. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έντονη αντίδραση για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. Τελικά ο Κυριακού...

    με ψήφους 2-1 δεν θα θα προφυλακιστεί αλλά δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει την προεδρική καρέκλα της ΕΟΕ με τέτοιες κατηγορίες(για ηθικούς λόγους) και όταν μάλιστα εκκρεμεί δικαστική απόφαση που πρωτόδικα ήταν σε βάρος του. Ο Κυριακού κρίθηκε από το συμβούλιο στο Ναύπλιο (που έστειλε για δίωξη και το Λιμεναρχείο). Με λίγα λόγια ο άνθρωπος που ήταν δίπλα από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της δημοκρατίας, στην αρχαία Ολυμπία λίγο έλειψε να προφυλακιστεί. Έχει και το εφετείο του, στις 24 Ιουνίου για την πρωτόδικη απόφαση των 4 ετών, με την οποία είχε καταδικαστεί. Πάντως εντός των ημερών αναμένεται να μάθουμε περισσότερα. Εκτός αν τα ΜΜΕ θάψουν το θέμα και δεν το προβάλουν. Περιμένουμε τα αυριανά και μεθαυριανά φύλλα. Εδώ είμαστε να δούμε ποιος θα το βάλει και ποιος όχι. Λογικά το Παρόν και το Καρφί θα ασχοληθούν, δεν έχουν πρόβλημα. Η "Ελευθεροτυπία" και η "Καθημερινή";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο πιο αλαζονικος υπουργος ειναι ο κυριος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.Ενω ειπε το αμιμιτο[αποτειω φορο τιμης στους εφοπλιστες] στο ελληνοαμερικανικο επιμελητηριο,οταν του ειπαν οτι και οι ναυτεργατες εχουν προφερει για την ναυτηλια τα μεγιστα ειπε ο θρασυδειλος οτι δεν αναφερεται σε αναλωσημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε Blooper σου έθιξαν τον ΣΦΥΡΙΖΑ και πετάχτηκες σαν την πορδή?

    Έχει γεμίσει το blog μπάζα της αριστρεράς.

    Bloopers
    Χωριάτης
    Babis
    Τζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ,ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..... ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ,ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..... ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To komma ton 3.000.000 pshfoforon pou gamise thn Ellada patokorfa ega8idriontas thn diaf8ora kai ta lamogia. to komma pou exei gia proedro enan anikano pou tygxanei na einai gios tou Andrea Papandreou. Den eimai oute PASOK oute ND oute Syriza oute KKE. Alla h sapila ton 2 "megalon" kommaton me exei kanei na kseraso ouk oliges fores. Kairos gia kainourgies katastaseis prin mas kseperasei kai h Albania se proodo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλο παπαριές. Μόλις δείτε κάποιον να σηκώνει κεφάλι, αμέσως να τον κατακρίνετε. Έχετε μάθει να είστε είλωτες και να γλύφετε τα πόδια αυτών που κυβερνούν. Μπορώ να σας παρομοιάσω μόνο με ερπετά αν και ..τι φταίνε τα ζωντανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχετε ξεφύγει τελειώς τις τελευταίες ημέρες οι Πασόκοι.

    Αλαζόνες με 29%!

    Σκεφτείτε να ζήσουμε ξανά την οδυνηρή εμπειρία με το να ξανακυβερνήσετε!!!

    (Που ούτε στον ύπνο σας δεν θα γίνει)

    Ο Αλέκος Αλαβάνος σας έκανε όλυς και τρέχετε!

    Εικόνισμα πρέπει να του κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα γυρίζεις τώρα Εθνικοσοσιαλιστή.

    Γιατί το ανέφερες το περιστατικο;
    Για να μας πείς πόσο ορθάλειτουργούν οι μπάτσοι στο Βέλγιο, όταν κάνου εξακρίβωση στοιχείων ή για να θίξεις τον Αλαβάνο που "τσίριζε" ότι είναι Ευρωβουλευτής;

    Τί ήθελες να πείς ρε κουφιοκέφαλες φασίστα;

    Από την σύλληψή του και την απελευθέρωσή του, είναι φανερό ότι κακώς τον συλλάβανε.
    κακώς δεν τους έφτασε η ευρω-βουλευτική του ταυτότητα, κακώς του συμπεριφέρθηκαν ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ και θίξαν όλους εμάς-εκτός από σένα ανόητε-. κανέναν άλλο ευρω-βουλευτή δεν αντιμετώπισαν όπως αυτόν τον Ελληνα Ευρωβουλευτή.

    Τί στο διάολο θέλεις να μας πείς ρε χαμένε, που προκειμένου να λασπολογήσεις για κάποιον πολιτικό σου αντίπαλο, δεν έχεις στοιχειώδη ειρμό;

    Και απαραπονιέσαι ότι σε βρίζω. Οχι δεν σε βρίζω, προσπαθώ να σε προφυλαξω από την φασιστική σου τύφλωση.

    Αλλά θα μου πείς κακώς. Δεν είναι δουλειά μου, αλλά του κηδεμόνα σου, αφού αποκλείεται να είσαι περισσότερο από 15 χρονών.

    Ψωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AFTA OLA TA TA KSEXASAME E?DEN ITAN KATHOLOU ALAZONIKA AFTA E?DILADI APOLA OSA EXOUME AKOUSEI EINAI ALLAZONIKO AFTO TOU ALAVANOU E???

    1. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    2. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    3. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    4. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    5. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    6. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
    7. ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
    8.ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ 200.000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
    9.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    10.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ 5% ΑΕΠ
    11.ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    kATHOLOY MNIMI EPILEKTIKI E?VEVAIA KALA TSIRAKIA EISTE STO PASOK TIS ND KANTE EPITHESI,ADE PAPAGALAKIA SINEXISTE....AFTO EINAI ALAZONEIA SWSTA ALLA OTI O ENAS EXEI PEI OLA KAI O PAPANDREOU EXEI OTI O GLEZOS ANEVAZE TIN ELLINIKI SIMAIA STIN KATOXI STO SINEDRIO TOU PASOK DEN ITAN!!!!OUTE ISOTRIA DEN KSEREI!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oλο το σύστημα έχει στοιχηθεί στην αγωνιώδη προσπάθεια ανακοής του ρεύματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Μήπως προσέξατε πότε βγήκαν τα μαχαίρια;
    Μα όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν διαρροή 9% από τη ΝΔ προς την αριστερά.
    Γι αυτό ηρεμείστε φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

    Το σύστημα χρειάζεται δυνατή ΝΔ και τον Γιώργο παπανδρέου, έναν ανίσχυρι αλλά υπαρκτό ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να κάνει τη δουλειά του.

    Σιγά μην αφήσει τον Αλαβάνο να κάνει παιχνίδι και να χαλάσει τη σούπα. Ερχεται το Δ' ΚΠΣ.
    Εχουν δουλειές οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν περίμενα από ένα πολιτικό του επιπέδου και της εμπειρίας του Αλ.Αλ τέτοιο καλαμοκαβάλημα. Υποτίμησε ένα κίνημα, που τουλάχιστον για το χώρο του ήταν ευεργετικό. Έδωσε τη δυνατότητα στους ομοϊδεάτες του, όπως όφειλε άλλωστε, να συμμετέχουν στο Ελληνικό Δημόσιο ενεργά, τομέας που πριν τον γνώριζαν μόνο από τις φυλακές και τις εξορίες. «Η αλαζονεία του μικροτσούτσουνου που τον είπε η πουτάνα ψωλαρά». Σαν παλιός «Ρηγάς» από το 1972, ντρέπομαι για λογαριασμό του. «Έκανε η μύγα κώλο, κι έχεσε τον κόσμο όλο».«Το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς», κατάλαβες Γιωργάκη. Αν έχεις τόση καψούρα με το ΣΥΡΙΖΑ, πάρε τη συμμορία και τράβα στο καλό. Μιχάλης Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πια είναι αυτή η Ελλη Παπαθανασίου ρε παιδιά ;
    Μήπως είναι η συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ;
    Ήταν και σύνεδρος νομίζω.
    Δεν μας έφταναν οι ρουφιάνοι πλάκωσαν και τα κομματικά στελεχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε έχετε ξεφύγει τελείως;

    Μιλάνε οι Πασόκοι για αλαζονία!!


    Δεν πάτε καλά. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

    Απολαύστε την επιχείρηση κλαδέματος του ΣΥΝ από το κατεστημένο και σκάστε.

    Ο κόσμος όμως έχει μνήμη.

    Το διψήφιο ποσοστό το έχει στο τσεπάκι ο ΣΥΡΖΑ όποτε και να γίνουν εκλογές.

    Αλλοι πρέπει να φοβούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    15 ΧΡΟΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:

    ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ (ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΣ!). ΝΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝ ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΕ....

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΙ ΑΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΕΤΙΝΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑ Η ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ; ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΛΟΙΠΟΝ Η ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ.

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΔ 35%
    ΠΑΣΟΚ 36%
    ΚΚΕ 6.5%
    ΣΥΡΙΖΑ 11%
    ΛΑΟΣ 2.8%
    ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1.5%
    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ 7.2%

    Πως σου φαίνεται Χωριάτη;
    Αυτά μαθαίνω, σ'αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σύντροφοι
    Αν είναι να πάμε στη πορεία πρέπει να φύγουμε . Ο babis είναι ήδη στη πλατεία και ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ στο βήμα της βουλής. Βιαστείται και μη φοβάστε τη βροχή , ο βρεγμένος τη βροχή δε φοβάται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://press-gr.blogspot.com/2008/03/
    3_28.html

    Άρα το παλαιότερο ποστ που αναρτήθηκε απο το Πρες επιβεβαιώνται όπως πάει η δουλεια!

    ''Οσο μεγαλύτερη η άνοδος, τόσο μεγαλύτερη η πτώση''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιά πτώση ρε ζώα;

    Το ΠΑΣΟΚ είχε στις εκλογές 38% και του δ΄΄ινουν 36

    Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 5% και του δίνουν 11% !!!

    Εχετε τρελλαθεί οι Πασόκοι το βλέπουμε, αλλά ξέρετε ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ μου αρέσει.
    Είναι κομμένο και ραμένο στα μέτρα μου.

    1.Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ χωρίς αυτοδυναμία
    2.Ο ΣΥΡΙΖΑ νε ένα πολύ καλό ποσοστό για ισότιμη συμμετοχή στην συγκρότηση της Κεντροαριστερής εναλλακτικής κυβέρνησης

    Είναι από έγκυρη πηγή ή μας κάνεις πλάκα;
    Λίγο νωρίς μου φαίνεται για ευρήματα. Μήπως πρόκειται για εκτίμηση;


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ
    KATA ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.




    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ - ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ
    KATA ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.




    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ - ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μήπως ξέρει κανείς τι ώρα μιλάει ο ΓΑΠ απόψε στη βουλή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΣΟΚ 47%

    ΣΥΡΙΖΑ 2,8%

    Από έγκυρη πηγή!

    Εντάξει λιγούρια; Ικανοποιηθήκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πωπωπω καλε εσεις το θεο σας δεν εχετε εδω μέσα..Ουτε τις κυρίες σεβεστε..
    Τι της λετε της κυριας..κοπέλας ..δεν ξερω τι ειναι η Ελλη Παπαθανασίου..
    Ειπε τη γνωμη της με θαρρος και επωνύμως...και οχι σαν εμας εδω που λεμε οτι θέλουμε..με ψευδώνυμο..
    Αν δεν συμφωνειτε πειτε το με επιχειρηματα αλλα όχι να επιτιθεσθε σαν τους λύκους..
    Εγω λοιπον θα συμφωνησω με την Ελλη Παπαθανασίου..Ετσι ειναι δυστυχως...
    Με ενα γκάλοπ ισως και 2 που έδειξαν άνοδο του ΣΥΡ..πηραν τα μυαλα τους αέρα!!.
    Καλως τα παιδια...ειπε ο Αλαβανος στον ΓΑΠ..Ειναι αυτη πολιτική θέση? πολιτικη αντιπαράθεση?
    Καλως τα παιδια ? Μαγκια δείχνει ..μάλλον ψευτομαγκια..αφου πηραν τα μυαλά τους αέρα οπως φαίνεται..
    Δεν απαντας έτσι στον αρχηγό ( καλο ή κακο..) ενός πολιτικου κομματος και μάλιστα της αντιπολίτευσης ..εκφραστη ενος μεγάλου μέρους του λαού μας..Ασχετα αν σε καποιους απο σας δεν ειναι αρεστο το ΠΑΣΟΚ..
    Αν εσας σας αρέσουν τέτοιες ψευτομαγκιες...μαγκιά σας και χαρά σας..
    Εμένα δεν μ'αρεσει...με απωθει..γιατι σιχαίνομαι τους αλαζόνες ..τους υπερφίαλους..
    Η Ελλαδίτσα μας δεν εχει αναγκη απο τετοιους γιατι πηξαμε απο δαύτους....
    Θελουμε σεμνους...ταπεινους..με πολιτικη θεση και απόψη..κι οχι ηξεις αφήξεις...οπως ο κ. Αλαβανος....
    Ακου καλως τα παιδια? Που ? στο σπίτι του? στο γραφείο του?
    Η ο αλλος ο νεαρος ο Τσιπρας ..που ειπε το άλλο...Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε..(για την προταση συνεργασιας που του εκανε ο ΓΑΠ )
    Τι σου προτεινε νεαρέ...Γλειφιτζούρι? και λες δεν θα πάρω..
    Απαντησε πολιτικα...πεισε μας γιατι δεν θέλεις συνεργασία..κι οχι ετσι..
    Αυτα τα δύο γεγονοτα δεν εχουν αρεσει σε πολλους που είχαν σκοπο να μην ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ..αλλα τώρα ..το ξανασκεφτονται...
    ....
    Οσο για το ΠΑΣΟΚ..καλα θα κάνετε κύριοι να σταματησετε να χτυπάτε το ΣΥΡ..δεν ειναι η κυβερνηση..
    Ασχοληθειτε με τα δικα σας προγράμματα..τις δικες σας ιδεες...
    και τι θα κανετε..
    Η ενασχόληση σας μόνο με το ΣΥΡ..κακο σα κάνει...γίνεστε και σεις σαν το Λαζόπουλο που αντι να χτυπάει τη κυβερνηση χτυπάει εσας..
    Με αυτην την πρακτικη σας δείχνετε οτι τρέμετε το ΣΥΡ..και αν ειναι αληθεια τότε ειστε για κλαματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την ώρα που θα μιλάει ο Γιωργάκης, ταϊζουμε το παπαγαλάκι μας με καναβούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Βουλγαράκης αισθάνεται δικαιωμένος που η σύνταξη του ΟΓΑ έφτασε στα 300 ευρώ από 170 που την είχε το Πασοκ. Τριακόσια ευρώ?!!!!! Είδες τι κάνει μια κυβέρνηση αν προσπαθήσει πολύ? Τριακόσια ευρώ!!!!! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 7.07 όχι, αλλά ξέρω τι παίζουν οι ξένοι bookmakers για το πόσα σαρδάμ θα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τον Σεπτέμβριο ψήφισα ΠΑΣΟΚ.
    Το υποστήριζα μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Επέμενα.
    Τώρα τέλος.

    Τέτοιον ετεροπροσδιορισμό;
    Τέτοιο κόμπλεξ;
    Τόσο έλλειμμα πολιτικής ωριμότητας δεν το περίμενα.
    Ανέδειξαν σε κύριο αντίπαλο τον ΣΥΝ και προσπαθούν να του μοιάσουν για να σταματήσουν τις διαρροές.

    Ε! Τότε να ψηφίσω κατ' ευθείαν το ορίτζιναλ και όχι το "Φο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σοβαρά εδώ μέσα? Τι ώρα θα μιλήσει απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη βουλή να τον ακούσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «Καλώς τα παιδιά» ήταν η απάντηση του Αλέκου Αλαβάνου σε ερώτηση για το πώς εκτιμά την κατάθεση πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.


    Κι όπως είχε πεί ο Αλέφαντος, η πλήρης ρήση είναι "καλώς τα παιδιά, καλώς τους μαλάκες"



    Το να μιλάνε οι πασόκοι για αλαζονεία είναι σα να μιλάει η Λιάνη για την παρθενιά



    Το άλλο με τον γιωργάκη που θέλει (η μαμά του) να γίνει πρωθυπουργός το ξέρετε



    Μαλάκες πασόκοι ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. -
    Φιλοι μου καθηγητες μαθηματικων, και αλλοι, το ελυσα τελικα το προβλημα, ιδου!

    50% ΝΔ
    41% ΠΑΣΟΚ
    27% ΣΥΡΙΖΑ
    12% ΚΚΕ
    -30% ΛΑΟΣ
    =100%

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τελικά διαπιστώνω ότι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ έχετε
    μεγαλύτερο μίσος με το ΠΑΣΟΚ από ότι το ΚΚΕ.
    Ρε λεβεντιές αφού το ΠΑΣΟΚ σας είχε βολέψει όλους και η ΝΔ δεν σας ακούμπησε ποτέ ,έτσι ξαπλωμένοι κάνετε το χαβαλέ σας γνωρίζοντας ότι καλύτερα να είστε στην απέξω χωρίς ευθύνες γιατί αν ποτέ αποκτούσατε θα έβλεπε ο Ελληνικός λαός με τι ντενεκέδες ξεγάνωτους έχει να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το να κάνει κάποιος κριτική προς το ΠΑΣΟΚ (για τις κυβερνητικές του επιδόσεις, για την αλαζονεία του, τη διαφθορά κ.α.) δεν αναιρεί το γεγονός ότι εκπροσωπεί ένα σεβαστό ποσοστό του ελληνικού λαού. Όπως επίσης ότι η πρωτοβουλία για πρόταση μομφής είναι μια κίνηση που διατηρεί το θέμα του ασφαλιστικού για άλλη μια εβδομάδα στο επίκεντρο. Αν αυτή η κίνηση είναι επιτυχημένη ή όχι θα φανεί και θα κριθεί.
    Όμως, η αλαζονία του Αλαβάνου, που εκφράστηκε μέσω αυτής της φ΄ράσης, είναι άνευ προηγουμένου. Είναι ενδεικτική μιας πεποίθησης ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση ή ότι η μόνη δύναμη που δικαιούται να εκφράζει τα κοινωνικά δίκαια. Αυτή η αλαζονεία, προέκταση της οποίας ήταν η αναζήτηση πιστοποιητικών αριστεροφροσύνης από το ΠΑΣΟΚ, είναι συμπεριφορά που δεν συνάδει με κόμμα της Αριστεράς, με κόμμα το οποίο επιδιώκει κοινωνικές συμμαχίες (εκτός αν αρκείται στην Οικολογική ΠΑρέμβαση ή την ΚΕΔΑ και τις λοιπές ομάδες).
    Τέλος, αυτή η συμπεριφορά δείχνει να αγνοεί, ηθελημένα, το παρελθόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλασάρεται ως κόμμα που έρχεται σε διάσταση με "το σύστημα", κόμμα που επιδιώκει τη διαμόρφωση νέων κοινωνικών δεδομένων. Όμως Ο ΣΥΝ είναι ένα κόμμα όπου οι καθηγητικές ελίτ του, αυτές οι ίδιες που ενώ αντιστεκόντουσαν στο νόμο πλαίσιο της Γιαννάκου τη στήριζαν στο βιβλίο της ΣΤ' Δημοτικού, αγκάλιασαν και στήριξαν το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα. Αξιοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, έχουν πρόσβαση, και πλειοψηφική εκπροσώπηση, στα ΜΜΕ της λεγόμενης διαπλοκής.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ, που εμπεριέχει την μεγάλη μερίδα του ΚΚΕ εσωτ. (τη λεγόμενη πεφωτισμένη Δεξιά), είναι δύσκολο να μας πείσει πώς ξαφνικά νιώθει πιο κοντά με το ΔΗΚΚΙ (αλήθεια, στο Σχέδιο ΑΝάν τί λέγανε τα δύο κόμματα) από το ΠΑΣΟΚ,με το οποίο είχε κοινή ατζέντα στο επίπεδο του κοινωνικού φιλελευθερισμού;
    Η απάντηση είναι απλή: "υποκρισία και μικρομεγαλισμός"....
    Η πορεία θα δείξει πώς οι πολίτες θα αξιολογήσουν αυτές τις συμπεριφορές. Πάντως τα πρώτα δείγματα, με την απόπειρα εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας στην κομματική αντιπαράθεση, δεν είναι θετικά, κατά την άποψή μου πάντα

    www.aarvanitakis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Mπράβο Έλλη,πανέξυπνο όπως πάντα το σχόλιο σου.Σε παρακολουθώ και με εκφράζεις απόλυτα,εμένα και κάποια εκατομμύρια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΕΞ!

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗN ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ GRSex.com

    ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ 92% ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex.com!!

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΥΓΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex.com

    MONO ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ LIBIDO!








































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πάρε με τηλέφωνο τώρα αν έχεις αρχίδια!

    Βαγγέλας ο Γαμιάς της μάνας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλώς τα παιδιά από το ΣΥΡΙΖΑ.
    Από δώ πάνε για το 3%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πήρα το 6972253108 και βγήκε το γραφείο του Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καί εμείς όλοι αλαζόνες θα είμασταν αν είχαμε το Ε9 του Αλαβάνου με 3 σελίδες !!
    Εκεί είναι το θέμα παλληκάρια μου.
    Ολα τ΄αλλα είναι the nine days of the ass που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 3000 μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για το ασφαλιστικό . Θριαμβος πέρασαν το Σύριζα που μάζεψε 1000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Tρεις κι ο κούκος απόψε στο Σύνταγμα. Τόσους περίπου είχε χθες και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τόσα χρόνια όλοι φωνάζετε για το δικομματισμό, τις λεηλασίες και το κατήφορο της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Τώρα που υπάρχει μια νέα πολιτική πρόταση όχι μόνο δεν δίνετε μία ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει αλλά σπεύδετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, να καταλογίσετε ότι χειρότερο μπορείτε, ακόμα και να ψεύδεστε ασύστολα με προσωπικές επιθέσεις. Μετά αναρωτιέστε γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σύντροφοι κλακαδόροι,

    Μετά την ομιλία του ανάπηρου, έχουμε νοικιάσει ένα ταξί για να σας επιστρέψει σπίτια σας. Tο ταξί θα μεταφέρει και τους 3 οπαδούς του ανάπηρου: babis, Χωριάτης, Μαργαρίτα.


    Εκ της Γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο χωριάτης δεν ήταν στο Σύνταγμα . ΤΟ καταγγέλω σε όλο το blog . Γράφω από την πλατεία δεν έχει μείνει κανένας αυτή τη στιγμή . Ο χωριάτης πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κυρία Παπαθανασίου, είναι τόσο συχνή η αναφορά σας στον ΣΥΝ με αναλόγου "αντικειμενικότητος" σχόλια, που έχετε ΄γίνει πλέον αναξιόπιστη αφού σε όλα υπάρχει μία ΜΗ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ εμπάθεια.Τουλάχιστον προσπαθείστε να τεκμηριώνετε αυτή τη χολή που εκτοξεύετε διαρκώς μπας και πείσετε κάποιον.
    Και σημειώστε πως ο γράφων δεν είναι καν μέλος ή φίλος του ΣΥΝ ή του Τσίπρα ή του Αλαβάνου.
    Είναι απλώς ένας ...κοινός νούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπούμεραγκ θα γίνει για το ΠΑΣΟΚ όλη αυτή η εμπαθής λασπολογική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

    Θα το δείτε σύντομα

    Ο κόσμος γελάει

    Εχουν επιστρατευθεί Πρετεντέρηδες κ.λ.π. κοντυλοφόροι να κλαδέψουν το ΣΥΡΙΖΑ, επικουρούμενοι από διάφορους κύκλους.

    Ο κόσμος δεν μασάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όχι ανάπηρε γιωργάκη μου,

    Δεν έβρεχε, σε έφτυναν.


    Εκ της εσωκομματικής Αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ

    Δ
    ΔΔ

    Δ
    ΔΔΔ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    ΔΔ

    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
    ΔΔ



    ΔΔ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    ΔΔ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ

    Δ
    ΔΔ

    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. d
    d
    d
    d














    d
    dddd
    ddd
    d
    d
    d
    d
    d
    dd
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    dd
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    d
    dd
    d
    d
    d

    dd
    d
    d
    d
    d
    d
    ddd
    dd
    dd

    d
    dd

    ddd
    dd
    d
    d
    dd

    dd
    d
    d
    ff
    f

    f
    f

    f
    f
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    vv
    vv

    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v




    v


    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v


    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv



    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v


    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    vv

    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v

    vv

    vv

    v
    v
    v
    v
    v
    vv

    vv
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v


    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    vvv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv

    v
    vv
    v

    vv
    v

    v
    vv
    v
    v
    v
    v

    vv
    v

    vv

    v
    v
    v
    v
    vv

    v
    vv
    v

    v
    vv

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vvv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v


    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    vv
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v


    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 9,16
    Μέχρι προχθές ο Πρετεντέρηης κλάδευε τον ΓΑΠ . Σήμερα κατά την γνώμη σου κλαδεύει το Σύριζα .Κλαδευτήρι ο Γιάννης!!!!
    άκου τη γνώμη μου
    Το Πασοκ το κλάδεύει ο ΓΑΠ και έτσι ποτίζεται Ο Σύριζα .Όταν στο ΠΑΣΟΚ βάλουν μυαλό , ο σύριζα θα ξαναγυρίσει στα ίσα του .Διαφορετικά θα γίνει ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Peripou 1.200 atoma mazepse sto Syntagma to komma "ton 3.000.000 psifoforon"...!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ειρωνεία Έλλη μου είναι η πανοπλία του φόβου.Άσε λοιπόν τα τρομαγμένα παιδιά του Συριζα στον κόσμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μέχρι προχθές, ακόμη και το ΠΡΕΣΣ έπαιζε κάποιο ρόλο, για το τί θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ και γι'αυτό οι ευθύνες δεν έχει σημασία σε ποιόν θα αποδοθούν πλέον.

    Το ΣΥΡΙΖΑ τον πότισε ακριβώς αυτή η "ας μη ξαναφερθούμε κατάσταση" και βέβαια και η δική του Συνδικαλιστικά Ορθή εκμετάλευσή της.

    Ας μη τρελαθούμε όμως.

    Υπάρχουν εποχές που τα φαινόμενα ΑΠΑΤΟΥΝ κυριολεκτικά, αλλά υπάρχουν και εποχές που τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ δεν μπορούν να ΑΠΑΤΟΥΝ και τότε κάθε λογικός άνθρωπος, συνειδητοποιεί, ότι πρέπει να προσγειωθεί και να συζητάει με την κοινωνία ουσιαστικά.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει πάρει στις πρόσφατες εκλογές ένα εξαιρετικό ποσοστό - έκπληξη.

    5.06%

    Βέβαια οι δημοσκοπήσεις ξαφνικά άρχισαν να του δίνουν τρελλά ποσοστά.
    Ούτε Ταχύρυθμες ΣΧΟΛΕΣ ΞΥΝΗ να είχε δεν θα προλάβαινε να παράγει τόσους αποφοίτους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

    Φυσικό είναι αυτοί οι ενθουσιώδεις δημοσκοπικοί ψηφοφόροι, να έχουν το δικαίωμα να "πλανώνται" για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά το κόμμα που τους εκφράζει.
    Προσωπικά δεν είδα πολλούς στους χώρους που συχνάζω, να ξέρουν τι είναι και τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδα δηλαδή ξαφνικά ο ένας στους 2 ανθρώπους στις παρέες μου να έχουν αλλάξει.

    Οι ίδιοι άνθρωποι είναι. Ούτε έχουν ξαφνικά διάθεση για ακτιβισμούς, ούτε έχουν ξαφνικά αποκτήσει την δυνατότητα να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ένα κείμενο των ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ της ΑΥΓΗΣ.

    Παραμείναν απλοί άνθρωποι, δημοκράτες που επιθυμούν "ουσιαστικές προτάσεις να βγούμε από την μέγγενη της κυβέρνησης της ΝΔ" και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το κάνουν είτε με οποιαδήποτε "σημαία", αρκεί να γίνει.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, έμαθε ότι υπάρχει αυτός ο κόσμος που είναι πρόθυμος ΄να τον στηρίξει, αν "ως δια μαγείας" μπορεί να το κάνει, αυτό.

    Αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να έμαθε απ'αυτόν τον καλοδιάθετο απέναντί του κόσμο, ότι αθ έπρεπε να μάθει.

    Μέθυσε, μπερδεύτηκε.

    Νόμισε ότι την δύναμη την έχει αυτός, ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να καταλάβει ότι ο λαός έχει την δύναμη.

    Αυτή η παλαιοκομουνιστική αντίληψη, είναι πολύ καλή για τον μικρό χρνικό ορίζοντα μιας απεργίας , μιας μάχης, αλλά δεν μπορεί να γίνεται με ρυθμούς...που προκαλούν ΟΒΕΡΝΤΟΟΥΖ.

    Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο τώρα που το λένε οι σημοσκοπήσεις, αλλά και παλιώτερα, είχε πολλαπλά σημαντικώτερη επιρροή σε σχέση με το μέγεθός του. Υπήρχαν εποχές που ήταν εκτός βουλής αλλά κανείς δεν μπορούσε να τον αγνοήσει.

    Ομως ποτέ δεν μπόρεσε να βρεί την δύναμη να ξεκόψει από τις λενινιστικές αλυσιδες, που δεν του επιτρέπουν να αποδεχθεί οριστικά τον κοινοβουλευτισμό και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ως πλαίσιο λειτουργίας και τις συμμαχίες για την συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας.

    Αν τις αρνηθεί και αυτήν την φορά, θα ξανακυλίσει στα ποσοστά της κοινοβουλευτικής επιβίωσης.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κυρά Έλλη , τον άκουσες τον Αλαβάνο στη Βουλή ;

    Όσο πιο πολύ πάει κόντρα το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ τόσο περισσότεροι θα ψηφίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ !

    Το λόγο αν δεν τον ξέρεις , πήγαινε σε καμιά τοπική του ΠΑΣΟΚ και ρώτα για να στον πούν.

    Α ! Παρεπιπτόντως , είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ και σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ .

    Σου λέει κάτι αυτό κυρά Έλλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πιστεύετε ειλικρινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει?
    Ε λοιπόν σας λέω ότι έχουν όλοι εκεί τρομάξει με την τόσο μεγάλη άνοδο καί δεν ξέρουν πως να τη διαχειριστού,Έπειτα ο Συνασπισμός είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας.Είναι βέβαια ικανό με την μεγάλη κόντρα πού έχει απέναντι στο ΠΑΣΟΚ να το διαλύσει αλλά να κυβερνήσει δεν θέλει.Ξέρετε τι είναι να είσαι μάγκας να αρνείσαι τα πάντα να μην προτείνεις τίποτα καί ξαφνικά να πρέπει να κυβερνήσεις?Εκεί να σε δω τιο μάγκας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βλάκα Γελωτοποιέ Χωριάτη

    Κάθε μέρα γίνεσαι και πιο σιχαμερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει ο Καραμανλής και κάνω ζάπιγκ στα άλλα κανάλια.

    Είναι θλιβερός και βαρετός.
    Δεν το καταλαβαίνει;


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Θα ήταν προτιμώτερο να μας βάλουν να δούμε το DVD, από την επανάληψη, της ανούσιας κασέτας.

    Τόσες λέξεις για να πεί, αυτά που του είπε ότι θα πεί ο ΓΑΠ και σε σαφώς καλύτερα Ελληνικά σε 2 λεπτά.

    Κατάντια.

    Απόσυρση , τώρα....


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΣΣΣΣΣ
    Μη μιλας θελω ν'ακουσω

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γελωτοποιέ Χωριάτη ακόμη στην περικύκλωση είσαι πανίβλακα;

    Πάρε το ΟΧΙ, βάλτο στον κώλο σου τώρα και πάνε κοιμήσου, γιατί από αύριο έχεις δουλειά πάλι μισθοφόρε Βλάκα πρασινοφρουρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ρε Βλάκα Χωριάτη δεν κουράστηκες να γίνεσαι ελεεινός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει ο Καραμανλής και κάθομαι και τον ακούω.

    ο ΓΑΠ είναι θλιβερός και βαρετός.
    Δεν το καταλαβαίνει ότι γίνεται πάντοτε ρόμπα;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βρε καλώς τον Βλάκα τον Χωριάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τελικά διαπιστώνω ότι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ έχετε
    μεγαλύτερο μίσος με το ΠΑΣΟΚ από ότι το ΚΚΕ.
    Ρε λεβεντιές αφού το ΠΑΣΟΚ σας είχε βολέψει όλους και η ΝΔ δεν σας ακούμπησε ποτέ ,έτσι ξαπλωμένοι κάνετε το χαβαλέ σας γνωρίζοντας ότι καλύτερα να είστε στην απέξω χωρίς ευθύνες γιατί αν ποτέ αποκτούσατε θα έβλεπε ο Ελληνικός λαός με τι ντενεκέδες ξεγάνωτους έχει να κάνει.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟς ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ 74& ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ(ΕΓΩ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΤΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΝΗ ΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.



    Τόσα χρόνια όλοι φωνάζετε για το δικομματισμό, τις λεηλασίες και το κατήφορο της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Τώρα που υπάρχει μια νέα πολιτική πρόταση όχι μόνο δεν δίνετε μία ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει αλλά σπεύδετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, να καταλογίσετε ότι χειρότερο μπορείτε, ακόμα και να ψεύδεστε ασύστολα με προσωπικές επιθέσεις. Μετά αναρωτιέστε γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ

    ΑΚΡΙΒΟς ΚΑΤΙ ΠΟΡΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΒΠΛΕΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΕΩς ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕς ΠΙΣΤΥΕΩ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ 15% ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


    Κυρία Παπαθανασίου, είναι τόσο συχνή η αναφορά σας στον ΣΥΝ με αναλόγου "αντικειμενικότητος" σχόλια, που έχετε ΄γίνει πλέον αναξιόπιστη αφού σε όλα υπάρχει μία ΜΗ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ εμπάθεια.Τουλάχιστον προσπαθείστε να τεκμηριώνετε αυτή τη χολή που εκτοξεύετε διαρκώς μπας και πείσετε κάποιον.
    Και σημειώστε πως ο γράφων δεν είναι καν μέλος ή φίλος του ΣΥΝ ή του Τσίπρα ή του Αλαβάνου.
    Είναι απλώς ένας ...κοινός νούς.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΟΝΩ.

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΒΑΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑς ΜΟΥ ΘΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟς ΤΟΝ ΠΕΤΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΚΕΘΗΚΕ
    ΑΡΙΟΣΤΕΡΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΛΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.



    Καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δημιούργημα του ΔΟΛ, των συμφερόντων των μεγαλοεκδοτών και της δυσαρέσκειας του κόσμου ήταν φανερό

    Τώρα που ξεφούσκωσε όμως ο καημένος ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας πέφτουν από γκάφα σε γκάφα


    ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ.

    ΤΕΛΟΣ ΟΝΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΒΕΝΗΣΗ!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ 11-15
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).


    ΕΧΩ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΚΕ(ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ) ΙΕΣΤΩ ΛΑΟΣ Ι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΧ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ¨??/????????

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΩΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ(ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ) ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ALLOS
    :Τελικά διαπιστώνω ότι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ έχετε
    μεγαλύτερο μίσος με το ΠΑΣΟΚ από ότι το ΚΚΕ.
    Ρε λεβεντιές αφού το ΠΑΣΟΚ σας είχε βολέψει όλους και η ΝΔ δεν σας ακούμπησε ποτέ ,έτσι ξαπλωμένοι κάνετε το χαβαλέ σας γνωρίζοντας ότι καλύτερα να είστε στην απέξω χωρίς ευθύνες γιατί αν ποτέ αποκτούσατε θα έβλεπε ο Ελληνικός λαός με τι ντενεκέδες ξεγάνωτους έχει να κάνει.:

    APANTHSH
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟς ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ 74& ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ(ΕΓΩ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΤΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΝΗ ΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.



    ALLOS

    "Τόσα χρόνια όλοι φωνάζετε για το δικομματισμό, τις λεηλασίες και το κατήφορο της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Τώρα που υπάρχει μια νέα πολιτική πρόταση όχι μόνο δεν δίνετε μία ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει αλλά σπεύδετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, να καταλογίσετε ότι χειρότερο μπορείτε, ακόμα και να ψεύδεστε ασύστολα με προσωπικές επιθέσεις. Μετά αναρωτιέστε γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ"

    APANTHSH

    ΑΚΡΙΒΟς ΚΑΤΙ ΠΟΡΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΒΠΛΕΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΕΩς ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕς ΠΙΣΤΥΕΩ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ 15% ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ALLOS
    "Κυρία Παπαθανασίου, είναι τόσο συχνή η αναφορά σας στον ΣΥΝ με αναλόγου "αντικειμενικότητος" σχόλια, που έχετε ΄γίνει πλέον αναξιόπιστη αφού σε όλα υπάρχει μία ΜΗ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ εμπάθεια.Τουλάχιστον προσπαθείστε να τεκμηριώνετε αυτή τη χολή που εκτοξεύετε διαρκώς μπας και πείσετε κάποιον.
    Και σημειώστε πως ο γράφων δεν είναι καν μέλος ή φίλος του ΣΥΝ ή του Τσίπρα ή του Αλαβάνου.
    Είναι απλώς ένας ...κοινός νούς."

    APANTHSH
    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΟΝΩ.

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΒΑΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑς ΜΟΥ ΘΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟς ΤΟΝ ΠΕΤΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΚΕΘΗΚΕ
    ΑΡΙΟΣΤΕΡΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΛΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


    ALLOS
    "Καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δημιούργημα του ΔΟΛ, των συμφερόντων των μεγαλοεκδοτών και της δυσαρέσκειας του κόσμου ήταν φανερό"

    APANTHSH
    Τώρα που ξεφούσκωσε όμως ο καημένος ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας πέφτουν από γκάφα σε γκάφα


    "ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ."

    APANTHSH
    ΟΝΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΒΕΝΗΣΗ!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ 11-15
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).


    ΕΧΩ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΚΕ(ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ) ΙΕΣΤΩ ΛΑΟΣ Ι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΧ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ¨??/????????

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΩΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ(ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ) ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙΝ ΠΡΟΣΟΠΗΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!


    ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΟΔΟ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε έλεος δεν βλέπεται τι γίνεται; Δεν ανησυχείται για το μέλλον σας και για το μέλλον των παιδιών σας αν έχετε; Δεν αντιλαμβανόσαστε την αναξιοκρατία τη διαφθορά τα συγκλονιστικά σκάνδαλα που όλα κουκουλώνονται, τις ρεμούλες και τα λαμόγια που έχουν επιπέσει επί του κράτους σαν τα κοράκια;

    Τι προσπαθείτε να κάνετε; Να απαξιώσετε το ΠΑΣΟΚ; όλοι οι νοήμονες πολίτες ξέρουν τώρα πολύ καλά, τι είναι η δεξιά ΝΔ και πως πέρναγαν επί ΠΑΣΟΚ.

    Η σύγκριση μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας είναι καταλυτική. Μόνο οι άμυαλοι και οι κουμπάροι δεν το καταλαβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝΕ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΕΣΦΑΛΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΟΡΟ

    ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΤΩΤΟΓΝΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 29 Μάρτιος 2008 10:04 μμ

    Μήπως λύσαξε να την κοπανήσει? και δεν του κατσε?
    Περίεργος φάνηκε απο την μέρα που γύρισε απ' τα Σκόπια το καλοκαίρι.
    Τα γύρισε όλα σε 24 ώρες ξέχασε τι είχ πεί δυο μέρες πιο μπροστά, όταν ακάλιασε τον Ψωμιαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΜΟΣ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΗΛΕΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.Η ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.
    ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. "ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΜΟΣ"
    αυτο που φοβαμαι και γω φιλε αλλαξει νατο συριζα στην πορια.Βεβαιος ομος αυτο που θα ελεγα ειναι οτι ειναι ενα κομμα με μεγαλη εμπειρια (οχι σαν κυρβενηση αλλα σαν κομμα) και οχι σαν το

    ΠΑΣΟΚ που μολις γεννηθηκε κυρβενησε
    και ειχε παντα ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερα ιδεολογια.Επισης ακομα και η σημεριωη κυβερνηση ειναι καλυτερη απο τον καρα διοτι δεν ειναι φασισμος η χουντα σαν το καρατζαφερη εξαλλου το ΛΑΟΣ δεν θα ειναι μαλλο στη βουλη του χρονου *κατι ξερω και το λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση