GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέες έρευνες προχωρά το Piri Reis...

. ...βορείως της Σάμου! . Το Τουρκικό υδρογραφικό σκάφος Ρ/V Piri Reis προχώρησε σήμερα σε νέες έρευνες βορείως της Σάμου όπως δείχνουν τ...

. ...βορείως της Σάμου!
.
Το Τουρκικό υδρογραφικό σκάφος Ρ/V Piri Reis προχώρησε σήμερα σε νέες έρευνες βορείως της Σάμου όπως δείχνουν τα γραφήματα του συστήματος παρακολούθησης ναυτικής κυκλοφορίας Marine Traffic και διαβάζουμε στο hellenicdefence.blogspot.com.

-------------------------------

14 σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..
    Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ
    ΔΟΥΛΕΥΕ...

    ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..
    ΕΓΡΑΦΑΝ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ"
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..

    Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ.."ΣΚΛΗΡΑ"
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ..


    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    28 Μάρτιος 2008 4:31 μμ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,ΝΑ
    ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ..DVD.

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας κ. Π. Πανούσης

    28/3/2008
    17:10


    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή της υπόθεσης του λεγόμενου παραδικαστικού κυκλώματος Γιάννη Μαγγίνα, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πανούσης.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πανούσης, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρίας "Αττικάτ", κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι εφέτες ανακριτές σε χρηματιστηριακές υποθέσεις της περιόδου 1999-2000 τις οποίες είχε χειριστεί ως ανακρίτρια η κ. Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια.

    Η απολογία του κ. Πανούση αφορούσε την υπόθεση της μετοχής της εταιρείας "Σιγάλας", στην οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προέκυψαν εικονικές αγοραπωλησίες με σκοπό την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και την άνοδο της τιμής της μετοχής. Το κατηγορητήριο της υπόθεσης "Σιγάλας" περιλαμβάνει τα αδικήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας.

    Για την ίδια υπόθεση κρίθηκε τον περασμένο Νοέμβριο προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας Τρύφων Αποστολόπουλος που φέρεται να είχε προβεί σε αγορές μετοχών της εταιρείας "Σιγάλας" για λογαριασμό της "Αττικάτ" μέσω υπεράκτιων εταιρειών.

    28 Μάρτιος 2008 5:41 μμ






    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρεζίλι για Κυριακού! Δεν προφυλακίστηκε με ψήφους 2-1 απο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Γλίτωσε την φυλακή ο πρόεδρος της ΕΟΕ Μίνως Κυριακού αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε οριακά με 2-1 ψήφους, ότι δεν πρέπει να προφυλακισθεί για τις αυθαιρεσίες στον Άγιο Αιμιλιανό. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έντονη αντίδραση για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. Τελικά ο Κυριακού...

    με ψήφους 2-1 δεν θα θα προφυλακιστεί αλλά δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει την προεδρική καρέκλα της ΕΟΕ με τέτοιες κατηγορίες(για ηθικούς λόγους) και όταν μάλιστα εκκρεμεί δικαστική απόφαση που πρωτόδικα ήταν σε βάρος του. Ο Κυριακού κρίθηκε από το συμβούλιο στο Ναύπλιο (που έστειλε για δίωξη και το Λιμεναρχείο). Με λίγα λόγια ο άνθρωπος που ήταν δίπλα από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της δημοκρατίας, στην αρχαία Ολυμπία λίγο έλειψε να προφυλακιστεί. Έχει και το εφετείο του, στις 24 Ιουνίου για την πρωτόδικη απόφαση των 4 ετών, με την οποία είχε καταδικαστεί. Πάντως εντός των ημερών αναμένεται να μάθουμε περισσότερα. Εκτός αν τα ΜΜΕ θάψουν το θέμα και δεν το προβάλουν. Περιμένουμε τα αυριανά και μεθαυριανά φύλλα. Εδώ είμαστε να δούμε ποιος θα το βάλει και ποιος όχι. Λογικά το Παρόν και το Καρφί θα ασχοληθούν, δεν έχουν πρόβλημα. Η "Ελευθεροτυπία" και η "Καθημερινή";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βυθίστε το ρε το ρημαδιασμένο!!!

    Και πείτε μετα οτι έπεσε σε...παγόβουνο ή οτι ο καπετάνιος έπαθε έμφραγμα ή έφαγε νάρκη που είχε ξεμείνει απο το 40!

    Τοσες μαλακιες και δικαιολογίες βρίσκετε οταν μας ρίχνουν τα αεροπλάνα μας, θα σκεφτείτε εσείς μια καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι μου, το έχω ήδη αναφέρει από το προηγούμενο Σαββάτο ,Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη ήταν στο Τσεσμέ λόγω καιρού, τώρα είναι πάλι έξω,παρακολουθείται διακριτικά απο το πολεμικό Ναυτικό, για την ώρα δεν μπορώ να γράψω παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το βυθίσει ο Καταλληλότερος

    όταν φτάσει έξω από τη Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοντολίζα

    έλα με τον κώλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    Την 26-3-2008 εθνικαί δυνάμεις με επικεφαλής την ΝΕΑ ΤΑΞΗ και άλλας αντι-κομμουνιστικάς δυνάμεις, εισέβαλαν στην οικία μεγαλο-συνδικαλιστή της ΔΕΗ. Κατόπιν ηρωϊκής προσπαθείας, κατέλαβον επί 2 ώρες το σπίτι αυτό, άντρο κομμουνιστικής δράσεως.

    Στην οικία ευρίσκονταν αι 2 θυγατέραι του συνδικαλιστή, που προέββαλαν αντίσταση αλλά αι εθνικές δυνάμεις τις κατετρόπωσαν.

    Διαπαιδαγώγησαν εθνικοφρόνως αυτάς τα θυγατέρας και έδοσαν ένα γερό μάθημα στους βρωμοσυνδικαλιστές.

    Απήλθον δε μετά από 2 ώρες, ΝΙΚΗΤΕΣ

    Η επιχείρηση ήταν μια προειδοποίηση σε συνδικαλιστές, απεργούς, κ.λπ. καθάρματα δημοκράτες, που σαμποτάρουν την εθνική μας κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι κλακαδόροι,

    Μετά την ομιλία του ανάπηρου, έχουμε νοικιάσει ένα ταξί για να σας επιστρέψει σπίτια σας. Tο ταξί θα μεταφέρει και τους 3 οπαδούς του ανάπηρου: babis, Χωριάτης, Μαργαρίτα.


    Εκ της Γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ανάπηρε γιωργάκη μου,

    Δεν έβρεχε, σε έφτυναν.


    Εκ της εσωκομματικής Αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τυχαίο το ότι έχουν μεταφερθεί δυνάμεις καταδρομών από τη Κω στη Σάμο εδώ και 2 μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!)ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
    "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!!!!!!!!!!?????????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re karagiozakia to ploio einai geoseismiko kai ereuna ton pi8mena gia rigmata.

    http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=97735
    http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=97735

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση