GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέδριο με λιμουζίνες γίνεται;

. Από το greekmme.blogspot.com . Το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε από όλα, ακόμα και κάλυψη απευθείας από τα Μ.ΜΕ. παρότι 4 φορές ο Γιωργάκης ...

.
.
Το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε από όλα, ακόμα και κάλυψη απευθείας από τα Μ.ΜΕ. παρότι 4 φορές ο Γιωργάκης αναφέρθηκε ότι αποκλείουν το κόμμα του τα μίντια και για αυτό ετοιμάζει αυτόνομο Μέσο να βγαίνουν τα αστέρια της πολιτικής του. Φυσικά μέχρι bloggers κλήθηκαν στο Συνέδριο αλλά έξω από τα Στάδιο οι λιμουζίνες και τα αστραφτερά 4Χ4 έδιναν την απαιτούμενη γκλαμουριά. Προφανώς δεν απογαλακτίστηκαν στο πράσινο κόμμα από την χλιδή του παρελθόντος ή καλύτερα να θέλετε δεν πήραν το μάθημά τους από τις δημοσκοπήσεις. Παρά τα ανοίγματα προς αριστερά. Αλήθεια ιδεολογική ταυτότητα βρήκαν ή την αναζητούν ακόμα αφού ο διάλογος με τον λαό δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα;

41 σχόλια

  1. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Τα επιτεύγματα του «keep walking» γιωργάκη συνεχίζονται.


    Παρά τη σταλινικού τύπου «προτροπή» να ψηφιστούν οι δικοί του στο Ε.Σ., η κάλπη δεν έκρυβε σημαντικές εκπλήξεις (παρά τα αντιθέτως γραφόμενα γνωστών γιωργακικών προβοκατόρων-υπαλλήλων). Καταγράφηκαν λοιπόν τα εξής:


    Κυριάρχησαν, μεν όπως αναμενόταν, οι «παπανδρεϊκοί», αλλά το «ρεύμα» Βενιζέλου πέτυχε την καταγραφή του και η πλευρά Σκανδαλίδη εξέλεξε τρία μέλη.


    Στην κάλπη αναδείχθηκε πρώτη και με διαφορά η Φώφη Γεννηματά (η ανύπαρκτη – αν δεν την έλεγαν Γεννηματά δε θα την ήξερε όχι ο θυρωρός της αλλά ούτε η μαμά της), ενώ δεύτερος ήρθε το βενιζελικό στέλεχος της νεολαίας Νίκος Ανδρουλάκης. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος (πολλά λέγονται γι’ αυτόν).


    Στη δεκάδα πλασαρίστηκαν στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου όπως ο Χρ.Πολυζωγόπουλος (συνδικαληστής, μέλος του εσωτερικού στρατού κατοχής, ο οποίος δικαιως εδάρη από αναρχικούς), ο Στ.Τζουμάκας (ο κατά Γιαννόπουλο «ντενεκές ξεγάνωτος»,) και ο Γιάννης Μίχας (νομάρχης πειραιά, ο αδελφός του οποίου κατηγορήθηκε για εμπορία σάπιων κρεάτων) όπως επίσης δύο κορυφαία στελέχη των «βενιζελικών», οι Λευτέρης Κατσικαρέλης και Στέλιος Αγγελούδης (ντε πουά πουρ εβανζέλ).


    Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, σε υψηλή προτίμηση κατάφεραν να εκλεγούν και στελέχη που ανήκουν στο λεγόμενο μπλοκ των «γεννηματικών» όπως ο Μ.Παπαϊωάννου (αν δεν υπήρχε ο γιωργάκης θα ήταν σίγουρα ο πλέον βλάκας στο πασοκ), ο Μ.Όθωνας και ο Λ.Κανελλόπουλος (άλλος ένας συνδικαληστής, αλλά ψιλοαποτυχημένος.)


    Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έμειναν εκτός Εθνικού Συμβουλίου στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, όπως οι Δημήτρης Δόλης και Γιώργος Ελενόπουλος (παγκοσμίως άγνωστοι). Στο όργανο εξελέγησαν και πολλοί πρώην βουλευτές όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας (πρώην πειναλέος συνδικαλιστής, μέρος του εσωτερικού στρατού κατοχής και νυν υπερχορτάτος πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής), Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γιώργος Ανωμερίτης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


    Προκύπτει λοιπόν ότι το πλάνο του αποτυχημένου σταλινίσκου «keep walking» γιωργάκη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ.


    Άρα τίθεται το ερώτημα: «quo vadis γιωργάκη???»

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aληθεύει ότι όποτε έχει πρόβλημα η
    Ντόρα με τον Κωστάκη, βάζει τους διορισμένους της στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΟΤΑ;;;;) να δημιουργούν προβλήματα;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elegxontai ta kommata apo ta MEDIA ..kathgoreite ta kommata...otan ena komma prospathei na anexartopoihthei apo ta MEDIA kai thelei na kanei kati diko tou pali kathgoreitaikai elegxetai giati den zhthse thn gnwmh sas..otan o kathe ellhnaras goustarei na odhgei oti tou kanei kefi pali ton kathgoreite....eiste etoimoi na elexgete an to PASOK vrhke taytothta ...mhpws tha thelate oloi eseis oi Xeroles na exete ton prwto logo???.Make up your fucked mind stupid asshols.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ 4Χ4" ΕΙΔΕΜΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Vlepeis filara den phgane me MOTOSIKLETES na sou kanoun to kefi...vre ti arrwstia exete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή για να καταλάβουμε οι του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κυκλοφορούν με ΛΑΝΤΑ και Σεατ Μαρμπέλλα μην τρελαθούμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο για τά ΜΜΕ ειδατε σε κανάλι να
    προβάλουν αυτά που ειπε αυτοι Ψάχνουν να βρουν ποτε θα πλακωθουν στο Ξύλο και τους περιμενουν στην γωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ γ.σ ΤΟΥ ΠΑΣΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΙΙΤΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΕΣ ΤΩΝ 10-12 ΑΤΟΜΩΝ.

    ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΡΩΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σαλτα και πηδηξου ρε καραγκιομουνοζουμο.δουλεψε και εσυ ρε αχρηστε να παρεις και εσυ λιμουζινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AXXXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    OLA EINAI MIA XARA ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. RE TI NA MAS POUNE TOUS IDAME TOUS MEGALOSAME KAIIIIIIIIII..........MAS GAMISANE..IME PASOKOS 2 GENIES...TOUS ..SIHATHIKA.REEEEEEEE......ROUFIANOI POU XEHASATE APO POU IRTHATE...POULIMENI ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ? ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 6ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΤΑ 4Χ4 ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι


    Σημαντικά Νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    Μήπως είμαστε μαζοχιστές?



    Μια από τις κύριες προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ το 2004 ήταν ο εξορθολογισμός της φορολογίας για να ελαφρυνθούν τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα από άδικες (έτσι έλεγε ο αρχηγός της ) επιβαρύνσεις τις οποίες «τους είχε προσθέσει το επάρατο ΠΑΣΟΚ». Αλλά και σ’ αυτό το προεκλογικό αλισβερίσι με την ΝΔ... «άλλος άνοιγε το στόμα του κι άλλος μετάλαβε » αφού οι πολλοί και μη έχοντες (τα συνήθη κορόϊδα ) κλήθηκαν μετεκλογικά να ενισχύσουν τους λίγους και έχοντες, δηλαδή τους «ημέτερους» πλούσιους! Και έρχεται ο ΟΟΣΑ να αποκαλύψει την παταγώδη αποτυχία των δεσμεύσεων τις οποίες περιείχαν τα κοινωνικά συμβόλαια, τα οποία με πομπώδη άνεση και δημαγωγική ευκολία προεκλογικά υπέγραφε με κάθε ομάδα (αφελών) πολιτών ο κ. Καραμανλής. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας (2003-2007) οι φόροι διπλασιάστηκαν παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Καραμανλή ότι, η φιλελεύθερη πολιτική για περιορισμό της έκτασης του κράτους, θα εξοικονομούσε πόρους με τους οποίους θα πραγμάτωνε την κοινωνική πολιτική για την οποία δεσμευόταν. Να ήταν όμως οι δεσμεύσεις του κ. Καραμανλή... «τάληρα», θα έτρωγαν κι οι κότες. Το κράτος φαρδαίνει καθημερινά για να χωρέσει όλους τους «ημέτερους» και οι μόνοι που ελαφρύνθηκαν φορολογικά είναι οι έχοντες! Με τον πληθωρισμό να ξεπερνά το 4,4% και τα προϊόντα στα ράφια να ακριβαίνουν όλο και περισσότερο, οι μισθωτοί των οποίων η αγοραστική δύναμη κατά την τετραετία 2004-07 μειώθηκε κατά 331 ευρώ, θα επωμιστούν και πάλι το βάρος της ακρίβειας (όπως και το κόστος του ασφαλιστικού) αφού οι αυξήσεις των μισθών τους δεν θα υπερβούν το 3,2%... Ποτέ άλλοτε η ελληνική οικογένεια δεν υπέστη τέτοιας έκτασης φορολογική επιδρομή και μόνο σε «μαζοχισμό» μπορεί να αποδοθούν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το ποιος είναι «καταλληλότερος» ως πρωθυπουργός.
    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπαρχουν πολλοι σοβαρότεροι λογοι για να κανει κανεις κριτική στο ΠΑΣΟΚ απο οπου κι αν στέκεται.
    ΟΙ ΗΛΙΟΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙ ΚΙΤΡΙΝΑΔΕΣ ειναι αχρειαστες εκτος από αχρειες. Οποιος νομιζει οτι ετσι μειωνει το ΠΑΣΟΚ ειναι απλως ηλιθιος και εμπαθης ο ιδιος ή νομιζει πως ειμαστε ηλιθιοι εμεις
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι


    Σημαντικά Νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΕ BABIS
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

    ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΤ

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ -BABIS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ BABIS ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.


    ΑΝΤΕ.......ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ


    ΓΕΙΑ ΣΟΥ BABIS

    17 Μάρτιος 2008 11:07 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο babis ειναι πολυ μαλακας, ο sibab αρχιζει να μου αρεσει!

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ξερατε οτι ενα απο τα τελευταια σχεδια του Αντρεα Παπανδρεου ηταν να βγαλει συνταξη σε ολο το πασοκ?

    Δεν προλαβε, τσοφησε!

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και τι έγινε που πήγαν με τις λιμουζίνες; από εκεί εσύ ξενικάς ώστε να λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου; ή μήπως το πρόβλημά σου είναι οτί δεν έχεις και εσύ λιμουζίνα και απλά αν σου πάρουνε μία δώρο θα τους ξαναψηφίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλλιο κλανιαρης παρα χεστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9.46 τα έκλεψαν, δεν τα δούλεψαν οι πασόκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. bloopers....SHUT THE FUCK UP!!

    ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΡΟΝΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ????

    ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....!!

    ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ UNIVERSITY??

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...SHUT THE FUCK UP

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΑΣΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΗΔΗ!!


    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS .GR ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ BLOG ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακομα και την ελληνικη σημαια αναρτησαν τα σοσιαληστροπαιδα
    μπας και τσιμπησει κανενας νεος!

    Ποσο κουτοπονηροι ειναι ρε παιδι μου αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11.53 εφοσον δεν εχει αποδειχθει κατι και τα επομενα λαμογια που βγηκαν δεν κλεισαν κανεναν φυλακη ,ουτε καν κατηγορισαν κανεναν .........τοτε φιλε μου τα δουλεψαν ....δυστηχος ντρεπομε που ειμαι ελληνας αλλα τα δουλεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ γ.σ ΤΟΥ ΠΑΣΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

    17 Μάρτιος 2008 9:28 μμ

    KAMIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
    SE MIA PROINI EKPOMPI SE ZIZITISI GIA TA DOMIMENA OTAN KAPIOS IPE OTI EXOUN EFTHINI KAI TA MELOI TON DIIKITIKON SIMBOULION O KOS MITROPOULOS EIPE OTI (TI MPORI NA KSEROUN AFTOI APO OMOLOGA) TOTE TOU IPE ENA ONOMA SINERGATI TOU OIKONOMOLOGO POU IYAN MELOS SE KAPOIO SIMBOULIO EFNIDIASTIKE KAI EIPE OTI AFTOS DEN EXEI TO XRONO NA ASXOLITHI. EXEI OMOS TO XRONO NA ISPRATI TIN AMIBI GIA TIN SIMETOXI KE MHTROPOULE!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον το 30% των αυτοκινητων ηταν Merecedes και οι οδηγοι τους ειχαν υφος 100 καρδιναλιων.
    Και ρωταω.
    Που τις βρηκαν ολα τα λαμογια που οι περισσοτεροι δεν εχουν δουλεψει στην ζωη τους? Η μηπως μαζεψαν τα χρηματα απο τους βουλευτικους η συνδικαλιστικους μισθους?
    Απο σενα και απο μενα τα πηραν φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρουσσοπουλάκια
    Πάλι πιάσατε από νωρίς νωρίς την γνωστή σας δουλειά της λασπολογίας .
    Δηλαδή ρε μαλακισμένα , ένας επαγγελματίας Σύνεδρος που είναι Γιατρός , Δικηγόρος , Μηχανικός , Κομμωτής , Μπακάλης , Μανάβης η ότι άλλα επαγγέλματα φανταστεί το σκατο-μυαλό σας , δεν μπορεί να έχει ένα καλό αυτοκίνητο ;;

    Άντε στο διάολο δεξιοί κωλο-συκοφάντες .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9:40
    Ρουσσοπουλάκι
    Άντε γαμήσου και σταμάτα τις συκοφαντίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8:53
    Sibab
    Όταν όλα τα φωτεινά μυαλά τα έχετε συγκεντρώσει στην Νέα Δημοκρατία
    με πρώτον και ‘’καταλληλότερο’’ τον χοντρό gay που πηδούσε ο Ζαχόπουλος , πως να είναι δυνατόν να περισέψουν ‘’διάνοιες’’ για το Πα.σο.κ. ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είναι πρόωρο και ίσως άδικο να αξιολογηθεί το συνέδριο του ΠαΣοΚ προτού καλά καλά σβήσουν τα φώτα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Και αυτή είναι η επιεικέστερη εκδοχή για το ΠαΣοΚ! Διότι υπάρχει και η άλλη άποψη: ότι το συνέδριο έχει αξιολογηθεί προτού ακόμη αρχίσει.

    Θα σταθώ μόνο σε έναν αριθμό. Σε έναν απλό αριθμό. Δεν προέρχεται από δημοσκόπηση ώστε να φταίει κάποια εταιρεία. Δεν καταγράφεται σε εφημερίδα ή τηλεόραση ώστε να αποδοθεί σε πόλεμο συμφερόντων κατά του ΠαΣοΚ. Δεν τον διοχετεύει κανένας πολιτικός αντίπαλος και κανένα «εξωθεσμικό κέντρο» από αυτά που φοβούνται στο ΠαΣοΚ.

    Δεν είναι αποτέλεσμα υπονόμευσης ή «λευκής απεργίας» ή «πράσινων αλόγων». Δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως προϊόν χειραγώγησης ή συνωμοσίας ή «απρεπούς σχολιασμού». Είναι ένας αριθμός. Ενας απλός αριθμός.

    Την Πέμπτη το βράδυ η ΝΕΤ μετέδωσε απευθείας την εναρκτήρια ομιλία του Γ.Παπανδρέου. Ηταν μια πολυδιαφημισμένη ομιλία σε ένα πολυπαινεμένο συνέδριο, το οποίο είχε προαναγγελθεί ως το εφαλτήριο του ΠαΣοΚ για την ανατροπή ή την ανάκαμψη ή την αναστροφή ή ό,τι άλλο θέλετε. Είχαν εκτραφεί προσδοκίες και είχαν επενδυθεί ελπίδες. Λογικά και για τα μέτρα του ΠαΣοΚ ήταν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός.

    Ξέρετε πόσοι παρακολούθησαν την ομιλία του προέδρου του ΠαΣοΚ; Η τηλεθέαση έφτασε στο...1,7% (!)- 4,8% επί των ανοικτών δεκτών... Συνολικά, δηλαδή, οΓ. Παπανδρέου μπόρεσε να καθηλώσει στις τηλεοράσεις 165.000

    ανθρώπους- αν ήταν εκπομπή, θα είχε κοπεί πριν από το δεύτερο επεισόδιο...

    * Είναι πολύ λιγότεροι από όσους (κατά την επίσημη εκδοχή) συμμετείχαν στις ψηφοφορίες για το συνέδριο, είναι λιγότεροι και από τα μέλη του κόμματος.

    * Είναι περίπου οι μισοί από εκείνους που τον επανεξέλεξαν στις 11 Νοεμβρίου.

    * Και είναι το 6% των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ στις 16 Σεπτεμβρίου. Ασφαλώς δεν είναι παρά ένας απλός αριθμός. Ταυτοχρόνως, όμως, αποτελεί έναν σοβαρό δείκτη του ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας για όσα επρόκειτο να πει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ. Και ένα συνέδριο μπορεί να εξαγγείλει πολλά εκτός από ένα: το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

    Διότι υπάρχει μια ωμή πραγματικότητα, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Το ΠαΣοΚ έχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και ο πρόεδρός του έχει βαριά τραυματισμένο προφίλ. Αυτό, τουλάχιστον, λέει ο κόσμος και αυτό επιβεβαιώνουν όλοι ανεξαιρέτως οι αριθμοί. Διορθώνονται; Ενδεχομένως. Αλλά δεν κατάλαβα πολύ καλά τι ακριβώς θα κάνει το ΠαΣοΚ για να τα διορθώσει.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    O μικρός Μαργαριτοκίνητος σταλινίσκος «keep walking» γιωργάκης συνεχίζει απτόητος το σερί των παταγωδών αποτυχιών.


    Μετά τη χυλόπιτα από τον Τσίπρα («ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε»), μάζεψε άλλη μία χυλόπιτα από τον φόλα δικό του Χρήστο Πολυζωγόπουλο (πρώην πειναλέο συνδικαληστή, μέλος του εσωτερικού στρατού κατοχής, ο οποίος δικαιως σαπακιάστηκε από αναρχικούς).


    Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει για την τεράστια χυλόπιτα που το έριξε ο «πάρε το δαχτυλίδι και τρέχα» Σημίτης ο οποίος προτίμησε αντί να παρευρεθεί στα καραγκιοζιλίκια του συνεδρίου να περάσει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο τη Φλωρεντία.


    Κατά τα λοιπά, το πασόκ είναι εδώ (17.2%), ενωμένο (σκορποχώρι), δυνατό (για τρίτο κόμμα).


    Τελικά, το μόνο σημείο στο οποίο το πασοκ είναι ενωμένο είναι ότι αγοράζουν λιμουζίνες και πολυτελή suv χοντρική.



    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η παρουσίαση του θέματος βρωμάει Αυριανισμό!
    Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε γκαιμπελισμό αυτή τη φορά!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΑΚΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ. GEORGE RHODES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Το «εδώ» (17,2%) πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) συνεχίζει το άνοιγμα στην αριστερά.


    Συγκεκριμένα, στις 20 Φεβρουαρίου ενόψει του Συνεδρίου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν από κοινού ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος και Α. Κοτσακάς ως εκπρόσωποι του ρεύματος της λεγόμενης κοινωνικής αριστεράς, μεταξύ άλλων τόνισαν την ανάγκη ενός «νέου ριζοσπαστισμού» και μιας «συνολικής εναλλακτικής πρότασης για την ελληνική κοινωνία» και δεσμεύθηκαν να συμβάλουν με τις απόψεις τους στην επιτυχία του Συνεδρίου.


    Ο «νεός ριζοσπαστισμός» και η «συνολική εναλλακτική πρόταση για την ελληνική κοινωνία» είναι απλά: Όπως κι ο Άκης, ο γάμος θα τελείται στο Παρίσι, οι μελλόνυμφοι θα φτάνουν στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ» και μετά την τελετή θα ακολουθεί δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons. Αναμφίβολα «νέος ριζοσπαστισμός» και «εναλλακτική πρόταση» γιατί μέχρι σήμερα στους γάμους πήγαιναν με Mercedes και τελούσαν τις δεξιώσεις τους στο Astir Palace.


    Μόνο έτσι, μετά τις λιμουζίνες, τα πολυτελή suv, τις βίλλες, τα κότερα, τις Ελούντες και τα κοστουμάκια Kitton (Eυθυμίου πρωτοπόρε!!!), θα πραγματωθεί το όραμα του σοσιαλησμού. Φυσικά, το λογαριασμό του «νέου ριζοσπαστισμού» και της «εναλλακτικής πρότασης» θα τον λάβετε με το ταχυδρομείο και παρακαλούμε όπως τον τακτοποιήσετε σύντομα.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μια επιχείρηση προχωράει με γνώμονα το τελικό κέρδος και την θέση της στον ανταγωνισμό.
    Όταν βρίσκει κράτη - κυβερνήσεις - νομοθεσίες ευάλωτες,η επιχείρηση αρκετές φορές βρίσκει ευκολότερα τον τρόπο για να ανεβάσει τον τζίρο της.
    Ας μην ψάχνουμε και κατηγορούμε ΠΑΣΟΚ Ν.Δ και κόμματα.
    Θα θέσω ένα δίλημμα:
    Αν ως πολίτες πρέπει εμείς να ζητάμε θωρακίσεις προστασίας του κράτους μας και των εαυτών μας.
    Ως επαγγελματίες ή επιχειρηματίες τι θα πρέπει να κάνουμε?
    kostas.a.gr
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση