GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλε-σκουπίδια...‏

11 σχόλια

  1. ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουστ πατσαβουρηδες και οι δυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκουπίδια στα σκουπίδια και σκατά στα σκατά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η υστερία κατά των δημοσιογράφων καί τής τηλεόρασης, είναι υποκριτική, υπερβολική καί συνεπώς υστερόβουλη καί υποκρύπτει κάτι. Θά σάς πώ αργότερα.
    Προσωπικώς, η τηλεόραση καί οι "δημοσιογράφοι" της, μού λείπουν πολύ, τώρα πού δεν εργάζονται. Καί τούτο διότι θεωρώ τήν τηλεοπτική θεατρική παράσταση στό πραγματικό της μέγεθος, και τούς αντίστοιχους αστέρες ώς πρωταγωνιστές μιάς καθημερινής θεατρικής επιθεώρησης. Αυτό δικαιολογεί και τά πανύψηλα μεροκάματα τών αστέρων, σέ σχέση μέ τούς δευτεροκλασάτους κομπάρσους. Επίσης, προφανώς έχουν απόλυτο δίκιο όσοι τούς καταμαρτυρούν τά όσα μύρια εδώ μέσα. Έτσι είναι. Καί ο Μέμος και ο Θάκης και όλοι οι λοιποί καί λοιπές , χέσε μέσα. Αλλά ρέ ελληνική κοινωνία, όλη, οι δημοσιογράφοι και η τηλεόραση σάς φταίνε ? Τό μόνο αληθινό κάτοπτρο τής μούρης σας είναι καί γι' αυτό σάς ενοχλεί, η συνειδητοποίηση της ατομικής σας ασχήμιας σας ενοχλεί ! Άν η μούρη μας είναι κακάσχημη, τον καθρέφτη θά σπάσουμε ? Στό κάτω – κάτω, η δημοσιογραφία είναι απ’ τή φύση της ένα μή παραγωγικό έως παρασιτικό επάγγελμα. Αλλά εδώ έχουνε καταντήσει παράσιτα οι τών αμιγώς παραγωγικών επαγγελμάτων, οι δημοσιογράφοι μάς μαράνανε ? Τί λέτε π.χ. γιά τούς δικηγόρους ?
    Σάς τή βιδώνει βέβαια πού πού πολλάκις οι αστεράτοι δημοσιγράφοι μανιπουλάρουν (χειραγωγούν) με το αζημίωτο, τούς αφελείς τής κοινωνίας. Ακούστε, πονηροί στην κοινωνία υπήρχαν από τήν εποχή τής Αρετής καί τής Κακίας, (και θά υπάρχουν πάντα), η λύση είναι ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ : Νά μήν τσιμπάει τό πόπολο. Καί κυρίως νά μήν ΘΕΛΕΙ τό πόπολο τήν λαμογιά.
    Εδώ λοιπόν βρίσκεται τό μυστικό : Βρίζουμε τούς δημοσιογράφους γιά νά ΚΡΥΨΟΥΜΕ ότι είναι λαϊκή επιθυμία, ό,τι ακριβώς κατηγορούμε τούς δημοσιογράφους. Μού θυμίζει αυτό που έλεγε ο μέγας φιλόσοφος Ν. Τσιφόρος : «Αυτοί τά κάνουνε, εμένα βρίζουνε πού τά γράφω».
    Αφήστε τούς δημοσιογράφους ήσυχους, (δέν είναι αυτοί πού μπορούν νά κάνουν τό μεγαλύτερο κακό), και αναρωτηθήτε : Το Ελληνικό κράτος πώς είναι ? Είναι Στρατιωτικώς Ισχυρό ? Οικονομικώς πάει καλά ? Έχει εσωτερική συνοχή ο πληθυσμός του ? Το ηθικό της νεολαίας του είναι υψηλό ? Έχει πληθυσμιακή ανάπτυξη ή τό βλέπουν οι γείτονες καί λένε "αυτοί σέ 30 χρόνια δέν θά υπάρχουν" ?
    Αφήστε τούς δημοσιογράφους, αστέρες ή μή, νά ασκούν τό παρασιτικό επάγγελμά τους, (ούτε οι ίδιοι δέν ισχυρίζονται ότι "παράγουν" κάτι), καί να ξεστραβώνουν λιγάκι έναν ολόκληρο "αθώο λαό", ο οποίος, αγνός καί έντιμος, το παίζει πλήρως άμοιρος ευθυνών, σάν τίς παραπλανημένες πόρνες τών 25 ετών.
    Εν κατακλείδι, μόνον αυτός καί τίποτε άλλο (MARX) δέν μπορεί να βελτιώσει την κατάστασή του, άν ίσως ποτέ αντιληφθεί (α)την δύναμή του, (β)τήν ευθύνη του καί (γ) ότι δέν είναι κακόμοιρος, βασανισμένος και κυρίως αθώος.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σκατά στα μούτρα του wert01gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού είσαι βρε Γιώργο Αυτιά τόσες μέρες που σε έχουμε ανάγκη ;
    Πού είσαι ρε Γιωργάρα για να προασπίσεις τις συντάξεις μας;

    Ενας αυριανός συνταξιούλης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατοαναρχικοί τι έχετε ποτέ προσφέρει όχι σε αυτό το ΕΘΝΟΣ, αφού δεν πιστεύετε σε τέτοια, αλλά έστω σε αυτόν τον ΛΑΟ που κατοικεί στη χώρα αυτή;

    Σκατά στον τάφο σας, τσογλανάκια χουλιγκάνια είστε, μόνο τα ναρκωτικά σας σας ενδιαφέρουν στις ψευτοκαταλήψεις σας.

    Και οι άλλοι της πορείας; Τι έγινε, γιατί δεν τους σταματήσανε ΠΑΛΙ τους "λιγοστούς" γνωστούς-αγνώστους που "παρεισέφρυσαν" στην πορεία ΠΑΛΙ;

    Σκατοψευτοανάρχια, τι θέλετε, να βγαίνετε μπροστά να πετάτε καμια πετρούλα, να σας βγάζουνε φωτογραφίες οι ξένοι δημοσιογράφοι ρε κωλοψώνια της δεκάρας;

    Αυτοί που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, θα έπρεπε επιτέλους να μην σκέφτοναι μόνο συντεχνιακά αλλά για το καλό ΟΛΟΥ του λαού. Τι να κάνουμε, κάποιοι θα χάσουν λίγο για να κερδίσει το σύνολο, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ; Μόνο η πάρτη σας σας νοιάζει;;;

    Οι μπάτσοι, θα έπρεπε να βαράνε και τους λαθρομετανάστες, αλλά θα έπρεπε να ΣΠΑΣΟΥΝΕ τα κεφάλια αυτών που τους αφήσανε να έρθουνε εδώ, είτε επίτηδες για φτηνή εργατική δύναμη, είτε επειδή είναι ανίκανοι να φυλάξουνε αυτά τα γαμημένα σύνορα της χώρας..

    Η κυβέρνηση τώρα, αυτή η ανύπαρκτη, εκτός από τις κλεψιές με τα ομόλογα και τη μη ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στις όποιες τροποποιήσεις του ασφαλιστικού, θα έπρεπε να στείλουνε τους μπάτσους, που δεν πειράζει να είναι και χρυσαυγίτες, καλύτερα έτσι, να σακατέψουνε στο ξύλο τους ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. Γιατί δεν το κάνουν; Είναι δυνατόν να είμαστε όλοι όμηροι αυτών των σκατανθρώπων ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ;;;


    Εν τέλει, ένα έχω να πω γενικότερα ως σχόλιο: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;;;;

    Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ (όχι όλοι)....

    Και πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε μερικοί "εχθρό της δημοκρατίας", η αλήθεια, πικρή όντως, είναι ότι μόνο με αυστηρότητα και ολοκληρωτικά μέτρα μπορεί να λειτουργήσει η Ελλάδα στην εποχή αυτή και με τον πληθυσμό αυτό..... η Ελευθερία, όταν ξεφεύγει από τα σωστά πλαίσια, γίνεται ΑΣΥΔΟΣΙΑ και η ΑΣΥΔΟΣΙΑ σταματάει μόνο με ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΕΓΩ 2 ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Σημαντικά νέα όπως πάντα

    Δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η απόσυρση του αντιλαϊκού νομοσχεδίου

    «Εικόνα αυταρχισμού, διολίσθησης της εκτελεστικής εξουσίας σε αντιδημοκρατικές μεθόδους, απέναντι σε έναν λαό που διεκδικεί το αυτονόητο, την σιγουριά για το αύριο», χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στη Bουλή, το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. «Αν νομίζετε ότι επειδή σας στηρίζουν τα μεγάλα συμφέροντα, μπορείτε να κοροϊδέψετε τον Ελληνικό λαό, είστε γελασμένοι», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κοινωνική αδικία που αποτελεί νάρκη στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε θετική την πρόταση περί διεξαγωγής συζήτησης στη Βουλή για δημοψήφισμα σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό σύστημα και υπογράμμισε ότι «σύσσωμη η αντιπολίτευση βρίσκεται απέναντι στις επιλογές της ΝΔ», η οποία επιδιώκει την αποδιάρθρωση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης. «Έρχεται η ώρα να εμπνεύσουμε εμείς τον πολίτη με τις προτάσεις μας και το Πρόγραμμά μας», δήλωσε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας πλαίσιο θέσεων για την ενίσχυση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα ψηφίζεται το Ασφαλιστικό και το μόνο βέβαιο από αυτή τη φασαρία είναι ότι όλοι μαζί έκαναν μια τρύπα στο νερό. * Μια τρύπα στο νερό έκανε η κυβέρνηση, αφού οι προβλέψεις του νόμου αναστατώνουν χωρίς να μεταρρυθμίζουν. Μόνο και μόνο η ενοποίηση των Ταμείων θα χρειαστεί καμιά δεκαετία για να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει- αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο!

    Το μόνο που κατάφερε ενδεχομένως η κυβέρνηση είναι να βάλει χέρι σε κοινωνικούς πόρους και να νοικοκυρέψει λίγο τις πρόωρες συντάξεις. Σύμφωνα με μελέτη της ΓΣΕΕ, οι παρεμβάσεις αυτές εξασφαλίζουν στο ασφαλιστικό σύστημα ενάμισι με δύο χρόνια περαιτέρω βιωσιμότητα σε βάθος 30 χρόνων! Αντί, δηλαδή, να καταρρεύσει στα 30 χρόνια, θα καταρρεύσει στα 32. Αστειότητες! Α, να μην ξεχάσω: η κυβέρνηση πέτυχε να αναστατώσει και την κοινωνία. Τουλάχιστον έτσι δημιούργησε την εντύπωση ότι αυτό που προωθεί αποτελεί μεταρρύθμιση...

    * Μια τρύπα στο νερό έκαναν και τα συνδικάτα. Για άλλη μία φορά απέτυχαν να εξουδετερώσουν ένα κυβερνητικό σχέδιο εμπεδώνοντας στην κοινωνία την πεποίθηση ότι βαδίζουν από ήττα σε ήττα. Στην κατάσταση που βρίσκονται και με τα μυαλά που κουβαλάνε οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, δεν θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο.

    Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο των συνδικάτων. Είναι πρόβλημα και για τη χώρα. Διότι μια κοινωνία χωρίς ισχυρά συνδικάτα και χωρίς αξιόπιστα κινήματα είναι μια κοινωνία ανυπεράσπιστη. Κι ενώ αυτή είναι, δυστυχώς, η κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, δεν βλέπω τους συνδικαλιστές να πολυνοιάζονται.

    * Μια τρύπα στο νερό έκανε όμως και η αντιπολίτευση. Το ΠαΣοΚ κατάφερε εν μέσω Ασφαλιστικού να ασχολείται με τις υποψηφιότητες για το Πολιτικό Συμβούλιο και κοινοβουλευτικά να βρίσκεται αλλού γι΄ αλλού: δεν είναι σοβαρή εικόνα ενός σοβαρού κόμματος όταν δεν έχει κάτι σοβαρό να προτείνει για ένα πρόβλημα που όλοι ομολογούμε ότι είναι σοβαρότατο.

    Ο Συνασπισμός έπαιξε στο συνηθισμένο ρεπερτόριό του: σκαρφίστηκε το κόλπο με το δημοψήφισμα για να πουλήσει μούρη στη γαλαρία και να δείξει ότι το ΠαΣοΚ είναι ουρά του. Και το ΚΚΕ, όπως πάντα, «βροντάει ο Ολυμπος, αστράφτει η Γκιώνα...».

    Ολοι- κυβέρνηση, συνδικάτα, αντιπολίτευση- έπαιξαν για τις εντυπώσεις. Με αποτέλεσμα να χάσουν και τις εντυπώσεις και την ουσία. Και όταν σε μια χώρα καταφέρνουν όλοι μαζί να κάνουν μια τρύπα στο νερό, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε ποιος είναι τελικά ο χαμένος: μα η ίδια η χώρα!

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση