GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ραγκούσης και Δ. Ρέππας...

......... ...στήριξαν, αμέσως και χωρίς επιφυλάξεις, την πρόταση Παπανδρέου για την μομφή ... .. Για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Παπανδρέου εί...

.........
...στήριξαν, αμέσως και χωρίς επιφυλάξεις, την πρόταση Παπανδρέου για την μομφή

... ..
Για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι είναι λίγα, αν όχι ελάχιστα, εκείνα τα στελέχη που στηρίζουν πραγματικά και όχι προσχηματικά τις πολιτικές πρωτοβουλίες του.
Το Press-gr έμαθε ότι εκείνοι που, στις πρωϊνές συσκέψεις, περισσότερο από κάθε άλλον επικρότησαν ανεπιφύλακτα και με συγκεκριμένα πολιτικά επιχειρήματα την ιδέα για την πρόταση μομφής ήταν ο νέας γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Ρέππας.

----------------------------

115 σχόλια


  1. Η γνωστή καραμέλα της ΝΔ με όνομα "λαϊκισμός".


    Σας ετοιμάζουμε ενα video για να διαπιστώσετε ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ επαναλαμβάνουν παπαγαλιστικά την ίδια ακριβώς καραμέλα, "λαϊκισμός" για πάσα χρήση.

    Χρήση της λέξης "ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ" κατόπιν εντολής του επιτελείου προπαγάνδας σε αντικατάσταση του "όλα στο φώς" που ατύχησε λόγω... ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τις πρόσφατες εκλογές. Μπήκαμε στον πέμπτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική της κυβέρνησης δημιουργεί διαρκώς νέα αρνητικά δεδομένα για τη χώρα. Η αποδυνάμωση της οικονομίας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια σε απόγνωση. Ο πληθωρισμός έχει εκτοξευθεί σχεδόν στο 4,4%, ενώ οι αυξήσεις σε βασικά είδη κατανάλωσης και σε υπηρεσίες ξεπερνούν το 30%. Με την αντιαναπτυξιακή και ταξική πολιτική της κυβέρνησης, έχουμε διαρκή επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και των αναπτυξιακών της προοπτικών. Βιώνουμε μία σκληρή πολιτική μονόπλευρης λιτότητας, μία γενικευμένη επίθεση ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενάντια στην μικρομεσαία επιχείρηση. Η ανεξέλεγκτη ακρίβεια στην αγορά, δημιουργεί δυσβάσταχτη καθημερινότητα για τα νοικοκυριά, τους εμπόρους, τους καταστηματάρχες, τον αγροτικό κόσμο και τους συνταξιούχους.

    Εντείνονται συνεχώς οι κοινωνικές ανισότητες. Η πλειοψηφία των πολιτών οδηγείται στην ανασφάλεια, ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος οδηγείται στον υπερδανεισμό και στα αδιέξοδα, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι υφιστάμενοι την αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματά τους. Αποκαλύφθηκε ότι η πραγματική έννοια των δήθεν μεταρρυθμίσεων, όπως τις προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι η απαξίωση και το ξεπούλημα των δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου και η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους.

    Με το νομοσχέδιο για τη λεγόμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βάζει βόμβα στα θεμέλια του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας. Αυξάνει τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση, μειώνει τις συντάξεις και τα δικαιώματα των ασφαλισμένων. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση αδιαφορώντας για την υποχρέωση της πολιτείας να εγγυάται την αλληλεγγύη των γενεών δημιουργεί αβεβαιότητα για την ασφαλιστική κάλυψη των νεότερων γενεών. Με συστηματικό τρόπο, υπονομεύει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του Ασφαλιστικού Συστήματος και οδηγεί τους πολίτες προς την ιδιωτική ασφάλιση. Στο αίτημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για απόσυρση του συνόλου του νομοσχεδίου η κυβέρνηση αντέδρασε αρνητικά και πεισματικά επιμένει στην ψήφιση αυτού του αντιλαϊκού και αντικοινωνικού σχεδίου νόμου.

    Η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τις αντιδράσεις των εργαζομένων και τη δυσφορία των πολιτών. Ο κοινωνικός διάλογος, η δημόσια διαβούλευση, η διαρκής επιδίωξη της συναίνεσης των ενδιαφερομένων φορέων, αποτελούν έννοιες και πρακτικές παντελώς άγνωστες στην κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Αντί αυτών κυριαρχούν αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, αυταρχισμός, αδιαφάνεια και παρασκήνιο.

    Η επανίδρυση του κράτους αποδείχθηκε ότι αφορούσε την ανασυγκρότηση των πελατειακών και ρουσφετολογικών μηχανισμών της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, είναι διάχυτη στους πολίτες η βεβαιότητα για τις μεθοδεύσεις και τις εν κρυπτώ συζητήσεις με εγχώριους και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες για το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών. Στις δικαιολογημένες αντιδράσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων η κυβέρνηση βασίζεται στην ενεργό και με κάθε τρόπο εμπλοκή μιας σειράς ελεγχόμενων από αυτήν δικαστικών λειτουργών.

    Η ΔΕΗ, η Ολυμπιακή, τα λιμάνια και μόλις τις προηγούμενες μέρες ο ΟΤΕ αποτελούν χαρακτηριστική απόδειξη του τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεται η ΝΔ την κυβερνητική εξουσία. Αποκαλύπτουν την αντίληψη που έχει η κυβέρνηση για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας. Αυτή η αντίληψη επιβεβαιώθηκε επίσης με την αποκάλυψη και τη διαχείριση της υπόθεσης Ζαχόπουλου, την εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών σε αθέμιτες συναλλαγές, την συγκάλυψη και ειδικότερα την άρνηση του κ. Καραμανλή ως πρώην υπουργού Πολιτισμού να προσέλθει και να αναλάβει τις ευθύνες του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

    Η λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα αποκαλύφθηκε πλήρως, αλλά οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου παραμένουν στο απυρόβλητο. Τα πορίσματα Ζορμπά ετέθησαν στο αρχείο. Η υπόθεση των πακιστανών, η υπόθεση των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αποκάλυψαν τις πολιτικές ευθύνες, την αδυναμία και την αναξιοπιστία του Πρωθυπουργού και των Υπουργών να εγγυηθούν βασικές αρχές του νομικού και πολιτικού μας πολιτισμού, την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών, την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών. Επιπλέον, μετά την αποκάλυψη των ελληνικών διασυνδέσεων στο διεθνές σκάνδαλο της Siemens, η κυβέρνηση επέλεξε και πάλι την συγκάλυψη των υπευθύνων. Η εκπαίδευση των νέων αντί να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα παραμένει εγκλωβισμένη στην κυβερνητική ανεπάρκεια, την ανυπαρξία στρατηγικής και την έλλειψη βούλησης για την αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

    Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η πολιτική της αδράνειας, των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών, έχει εμφανίσει αρνητικές επιπτώσεις στα εθνικά μας συμφέροντα και οδηγεί την Ελλάδα στο περιθώριο των εξελίξεων. Είναι διάχυτη η εντύπωση στους πολίτες ότι η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή είναι μία ανίσχυρη κυβέρνηση χωρίς στρατηγική για την Ευρώπη, χωρίς όραμα για την Ελλάδα.

    Αδυνατεί να εγγυηθεί την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική αλληλεγγύη, την οικονομική ανάπτυξη, δεν μπορεί να εγγυηθεί το δημόσιο συμφέρον και να διαγράψει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τους νέους ανθρώπους. Η κυβέρνηση με τις ταξικές επιλογές της στο Ασφαλιστικό χάραξε μόνη της και οριστικά την κόκκινη γραμμή απέναντι στην κοινωνία. Η πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης που καταθέτουμε βάσει του άρθρου 142 του Κανονισμού της Βουλής βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την διαμορφωμένη πεποίθηση της πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών».


    Για την αντιγραφή
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκαλύπτω τα επόμενα σχέδια του ΓΑΠ για να ξαναπάρει την αγωνιστική πρωτοπορία:

    - Κάθε 5 λεπτά θα στέλνει κάποιον να ρίχνει τις ασφάλειες στη Βουλή!

    - Οταν οι νεοδημοκράτες αγοράσουν φακούς,ο κοινοβουλευτικός αγώνας θα συνεχιστεί με κρυφο ρίξιμο καθαρκτικού στους καφέδες των βουλευτών της ΝΔ.

    - Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξέτασε το ενδεχόμενο να σπάσει στην αίθουσα της Βουλής αμπούλες "βρωμούσες" ,σαν αυτές που ρίχναμε στο σχολείο όταν θέλαμε να γλυτώσουμε το μάθημα. Το σχέδιο δεν εγκρίθηκε γιατί δε βρέθηκε τρόπος να μη φλομώσουν και οι βουλευτές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.38 babis Η πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης που καταθέτουμε βάσει του άρθρου 142 του Κανονισμού της Βουλής βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την διαμορφωμένη πεποίθηση της πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών



    babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ασφάλεια Αττικής στα ίχνη τρομοκρατικής οργάνωσης-παρακλάδι της 17 Νοέμβρη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μέλη της βρίσκονται στον Καναδά σε διάφορες "γιάφκες" αριστερίζουσα στρουχτούρας. Bloopers, έρχονται μεγάλα ζόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PRESS GR ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

    Ο ΡΕΠΠΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά είναι λίγοι πλέον στο ΠΑΣΟΚ αυτοί που στηρίζουν τις επιλογές Παπανδρέου. Αλλά να μην απογοητεύεται. Εμείς θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το κόμα από Μπένυδες, Κουλούρηδες και λοιπούς. Τώρα μπορεί όλα τα ΜΜΕ να τν χτυπάνε πισώπλατα και όλοι οι δημοσιογράφοι στα κανάλια να υποστηρίζουν τον Καραμανλή, αλλά στο τέλος θα ξυπνήσει ο λαός και η νίκη θα είναι δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Μήνυμα αισιοδοξίας ,αγώνα και νίκης.

    Οργανωθείτε , Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε, έλεγε στο συνέδριο ο Πρόεδρος μας.

    Η περίοδος της εσωστρέφειας και του εσωτερικού πολέμου έληξε.

    Το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο του αγώνα για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων ,στον συνεχή πόλεμο με τη διαφθορά, στον διαρκή αγώνα για τη νέα αλλαγή για τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό.
    Ο δρόμος είναι μακρύς , έχεις απέναντι σου και να πολεμήσεις το καθεστώς της αρπαχτης ,της απάτης και της παραπληροφόρησης που έχει εγκαθιδρυθεί και βασιλεύει στη χώρα τώρα και τέσσερα χρόνια.
    Όμως έγινε η αρχή, το ξήλωμα θα συνεχιστεί αταλάντευτα και σταθερά .
    Όλος ο λαός το σιγοψιθυρίζει πια.

    Οι μήνες των είναι μετρημένες.

    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η περίοδος της εσωστρέφειας και του εσωτερικού πολέμου έληξε.



    babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. 4.44

    Μεγάλες ΠΙΠΕΣ έρχονται!
    ...όχι μεγάλα ζόρια.
    (κάνε αααα)

    Θα σας ξεβρακώνουμε για ΚΑΘΕ προπαγανδιστική μαλακία που κάνετε. Θα εντοπίζεται η προπαγάνδα και θα εξουδετερώνεται αμέσως.

    Ερχεται το βίντεο με τον "ΛΑΙΚΙΣΜΟ", την προπαγανδιστική ατάκα του Ρουσάμα Μπιν Ρούσσεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον 5.27

    Εχει πολυ ωραια απαντηση λιγο πιο κατω...στο 7. Διαβασε την...Δεν σε καλυπτει?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Το «ενωμένο» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.


    Η ανοικοδόμηση του «νέου, νέου» (δικού του) πασοκ συνεχίζεται και ο γιωργάκης μεγαλουργεί.


    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο, εντός και εκτός πασοκ. Το μέτωπο των γιωργακικών κατέβασε ΑΚΟΜΗ μία ευφυή ιδέα. Σε μία προσπάθεια να τιθασεύσει την εσωκομματική αντιπολίτευση και να δομήσει ηγετικό προφίλ, ο γιωργάκης-Στάλιν υφαρπάζει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και την παρουσιάζει για δική του.


    Ο ψήστης μπιφτεκιών Ραγκούσης, μαριονέτα του γιωργάκη, άχρωμος, άοσμος, οσφυοκάμπτης ολκής και πειθήνιο όργανο του αφεντικού του, έσπευσε να υπερψηφίσει την πρόταση. Γιωργακικότερος του γιωργάκη. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο πατατοκέφαλος με το που ο γιωργάκης-Στάλιν χάσει πάλι.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ...και μέχρι τώρα, καλά ήταν.

    Ρουσσόπουλος.
    Mε δύο σίγμα, απλό.

    Τώρα όμως που έρχονται οι δύσκολες μέρες για τους προπαγανδιστές, τώρα που θα πέσουν οι πίπες, θα πρέπει να εναρμονιστεί με το κλίμα.
    Να αλλάξει συμπεριφορά, έστω να αλλάξει το όνομά του...

    Εδώ όμως είναι που αρχίζουν τα δύσκολα! Εντάξει το "ρόφημα", αλλά...

    Αραγε με πόσα φί γράφεται το "Ρουφφόπουλος" και με πόσα "ο τ-Ζώον το Ρουφοπουλάκι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. VRE MALAKA TZWN!

    TI TO H8ELES NA GRAPSEIS GIA TA KWLOPAIDA TOUS BLOOPERS HLI8IE MALAKA?

    DEN KSEREIS OTI PARAKOLOU8OUN KAI MOLIS GRAPSEIS GIA AYTOUS EMFANIZONTAI?

    TI MALAKAS EISAI RE KARIOLOPOUSTA TZWN, TWRA 8A SE GAMHSOUN BLAKA. KAI MAZI OSOUS DEN TOUS PEIRAKSAN HLI8IE YPERMALAKISMENE AGRIOPOUSTA TZWN!

    EMEIS RE MALAKOTZWN TI SOU FTAIME RE ZWO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. babis
    Ωραία τα λες. Τα πιστεύεις κιόλας ; Γιατί αν δεν τα πιστεύεις και τα γράφεις, επιδή σε πληρώνει η Χαρ.τρικούπη, έχει καλώς. Μεροκαματιάρης είσαι. Την δουλειά σου κάνεις. Δεν φταις εσύ για τις μαλακίες που σε βάζουν να γράφεις. Το πρόβλημα είναι αν τα πιστεύεις. Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε κρίμα. Κακομοίρη σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΑΠ: Mother, τι να ψηφίσω στην πρόταση μομφής;

    Μother: Δεν ξέρω, ρώτα τον Χωριάτη και τα βλαχο μπλουπεράκια.

    ΓΑΠ: Μα αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που τους έβαλα να κάνουν με αντίτιμο.

    Mother: Ας μην τους έλεγα εγώ τι να γράψουν από το τηλέφωνο και θα σούλεγα τι τους έχεις βάλει να κάνουν...βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τζων,

    Ρουφα μωρη βαρωνη φον ρουφεν!

    ρουφα πουστοτζων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. ...και μέχρι τώρα, καλά ήταν.

    Ρουσσόπουλος.
    Mε δύο σίγμα, απλό.

    Τώρα όμως που έρχονται οι δύσκολες μέρες για τους προπαγανδιστές, τώρα που θα πέσουν οι πίπες, θα πρέπει να εναρμονιστεί με το κλίμα.
    Να αλλάξει συμπεριφορά, έστω να αλλάξει το όνομά του...

    Εδώ όμως είναι που αρχίζουν τα δύσκολα! Εντάξει το "ρόφημα", αλλά...

    Αραγε με πόσα φί γράφεται το "Ρουφφόπουλος" και με πόσα "ο τ-Ζώον το Ρουφοπουλάκι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και τι έγινε, δηλαδή, που κατετέθη πρόταση μομφής; Ένα πανηγυράκι θα γίνει, μετά από 4-5 μέρες θα το ξεχάσουμε και ξανά στα ίδια.

    Ότι και καλά τώρα ο Γιώργος ήσκησε τρομερή αντιπολίτευση με αυτή την κίνησή του. Υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση; Ποιος να την καταψηφίσει; Οι κότες οι λειράτες για βουλευτές που τόσα χρόνια έχουν σκυμμένο το κεφάλι και αποτελούν κομματόσκυλα και εντολοδόχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. VRE SKATOMALAKA TZWN!

    TI TO H8ELES NA GRAPSEIS GIA TA KWLOPAIDA TOUS BLOOPERS HLI8IE MALAKA?

    DEN KSEREIS OTI PARAKOLOU8OUN KAI MOLIS GRAPSEIS GIA AYTOUS EMFANIZONTAI?

    TI MALAKAS EISAI RE KARIOLOPOUSTA TZWN, TWRA 8A SE GAMHSOUN BLAKA. KAI MAZI OSOUS DEN TOUS PEIRAKSAN HLI8IE YPERMALAKISMENE AGRIOPOUSTA TZWN!

    EMEIS RE MALAKOTZWN TI SOU FTAIGAME RE MALAKOPITOURA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ Ο BABIS? ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξεκάθαρος ήταν στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης ο Μάκης Τ. αφού είπε μίλησε για τον επιχειρηματία που τον είδε και του είπε…περίεργα πράγματα(δεν εννοούσε τον Μπόμπολα), για μια συνέντευξη που έχει και είναι καταπέλτης.
    «Του είπα του Μπόμπολα ότι ήταν αδύνατο να μείνω με έναν απατεώνα και έναν επιχειρηματία που έχει το μέγεθος με μια από τις πιο σοβαρές εταιρείες. Άρα η χημεία τους δεν είναι σωστή.
    Μου είπε ότι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο που καταρρακώθηκε το προιόν του. Το τίμημα να μείνω με 20%, ήταν μεγαλύτερο από ότι αν έφευγα. Πήρα 14 εκ ευρώ αλλά τα 7,5 ήταν το δάνειο γιαυτό βγήκε και η ανακοίνωση από την εταιρεία.
    Όταν όμως θέλεις να είσαι αλητάκος, τα χρήματα είναι πολλά περισσότερα. Καλύτερα που την πήρε την εφημερίδα ο Μπόμπολας από την στιγμή που θα έμενε στον Θεμιστοκλή. Από εδώ και πέρα θα γίνει της μουρλής»

    ...Αυτή όμως ήταν η επιλογή μου. Δεν δέχθηκα να μην βγάλω εφημερίδα για δύο χρόνια αλλά μόνο για έναν και αυτό αν βρω καλή παρέα που θα με εμπνεύσει.
    Έστειλα και γραπτώς στην ΕΣΗΕΑ το αίτημα μου και μου είπαν ότι είναι συνδικαλιστές και δεν μπορούν να το δεχθούν. Κάποιοι από εκεί μέσα τα έπαιρναν, γιατί αλλιώς πως μου έλεγαν επιχειρηματίες ότι συμμετείχα στα κόλπα τους; Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει συμβεί και κάποιοι που τα έδιναν πίστευαν ότι τα έπαιρνα. Υπάρχει συνέντευξη που είναι συνταρακτική αλλά περιμένουμε να διασταυρωθεί. Το χοντρά ψάρια πέφτουν σε μεγάλα δίχτυα. Όλα αυτά θα βγούνε στην επιφάνεια.
    Ήρθε πρόσφατα επιχειρηματίας και μου είπε ότι υπήρχε συμφωνία να μοιράζεστε τα χρήματα; Θα τα μοιραζόσασταν; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Του λέω τι εννοείς αφού με ξέρεις. Μου λέει τότε κακώς φωνάζεις. Γιατί αυτοί πήραν αυτά που είχαν συμφωνήσει με τους επιχειρηματίες! Όποιος τέτοιος τύπος πέσει μπροστά μου θα τον τσακίσω. Θα περάσω πάνω του σαν οδοστρωτήρας. Όποιος μας γουστάρει έτσι.»
    Ti malakies leei o Makis; re oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παραμύθια της Χαλιμας λέει όπως κάθε φορά..
    Αυτος ( ο Μάκης) δεν ηταν που ειπε..οτι εδωσε πίσω τα χρήματα του δανείου που ειχαν πάρει μαζί με το Θεμο?και αυτο το ειπε πριν απο πολυ καιρο..ότε που τον ρωτούσαν..
    Αφου ηταν να την δώσετε τότε γιατι πήρατε δάνειο?
    Τωρα πάλι τα έδωσε πίσω?
    Μάκης ειναι αυτος ότι θέλει λέει..Σημασία έχει ποιος τον πιστεύει..
    .............
    Τωρα επι του θέματος ...του σχολίου που λεει οτι δύο μόνο Πασοκοι στήριξαν τον ΓΑΠ..
    Δηλαδή? ο ΓΑΠ δεν εχει κανεναν άλλον στο ΠΑΣΟΚ?Αυτοι οι δύο του έμειναν? Για να καταλάβω κι εγώ η πόντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τελικα με ποσα φι γραφεται το Ρουφφοπουλος?

    τζων,

    Ρουφα μωρη βαρωνη φον ρουφεν!

    ρουφα πουστοτζων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 6.20

    Ρώτα τον "τζων".

    Εμεις που να ξέρουμε;

    Αυτός ρουφάει τα πουλιά, αυτός θα ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ρublic Ιssue η οποία δημοσιεύτηκε προχθές στην «Καθημερινή», το 61% των ερωτηθέντων (μεταξύ των οποίων και το 45% των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ...) πιστεύουν ότι το ΠαΣοΚ χρειάζεται να αλλάξει αρχηγό. Τέσσερις μήνες μετά την εκλογή αρχηγού!

    Το σημειώνω όχι επειδή ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ οφείλει να ακολουθήσει τη γνώμη των ψηφοφόρων (άλλωστε ούτε η κυβέρνηση το κάνει στο Ασφαλιστικό...) αλλά επειδή αυτός ο αριθμός καταγράφει με σαφήνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο αρχηγός του.

    Πολλές ελπίδες είχαν επενδυθεί στο συνέδριο. Οπως προκύπτει τώρα, ούτε αυτό απεδείχθη ικανό να αλλάξει τα πράγματα. Απολύτως φυσιολογικό: Για ποιον λόγο άραγε μια κομματική διαδικασία θα μπορούσε να επηρεάσει καθοριστικά τις πολιτικές εξελίξεις; Και ποιος διανοείται ότι η δυναμική της πολιτικής κυοφορείται σε γραφεία και αίθουσες συνεδρίων; Αν ήταν έτσι, θα μας κυβερνούσαν οι ανεπάγγελτοι στελεχοπατέρες!

    Αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αμείλικτη. Το ΠαΣοΚ έχει πρόβλημα σχεδίου, ηγεσίας και πολιτικού προσωπικού. Και αυτό το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το λέει και η στοιχειώδης παρατηρητικότητα: τίποτα από τα χρειώδη δεν είναι σαφές.

    * Είναι κόμμα εξουσίας ή κίνημα διαμαρτυρίας; Αν είναι το πρώτο, γιατί το κρύβουν; Αν είναι το δεύτερο, γιατί να προτιμηθούν από τον Συνασπισμό, ο οποίος και μεγαλύτερη ευρηματικότητα στη φασαρία διαθέτει και καλύτερες επιδόσεις στην παρλαπίπα επιδεικνύει;

    * Είναι κόμμα με αρχηγό ή κόμμα του αρχηγού; Αν είναι το πρώτο, γιατί θέλουν να μοιάζουν με το δεύτερο; Αν είναι το δεύτερο, νομίζουν ότι τους συμφέρει;

    * Είναι κόμμα υπεύθυνων πολιτικών στελεχών ή παράταξη διαγκωνιζόμενων πρωτομουράτων; Αν είναι το πρώτο, γιατί δεν το δείχνουν; Αν είναι το δεύτερο, πόσοι νομίζουν ότι ενδιαφέρονται στην Ελλάδα για τις επιδόσεις του Παπουτσή ή τις ανησυχίες της Διαμαντοπούλου;

    Δυστυχώς όμως η σαφήνεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση της πολιτικής. Και γι΄ αυτό η αλήθεια είναι μία και είναι σκληρή. Το ΠαΣοΚ που ζούμε από το 2004 έχει τελειώσει με αλλεπάλληλες εκλογικές ετυμηγορίες του ελληνικού λαού. Και σε αυτό δεν τους έφταιξε κανείς παρά μόνο ο εαυτός τους.

    Αν διατηρεί ακόμη μια τύχη, χρειάζεται ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και κάποια εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Πώς; Ας το αναζητήσουν... Αλλά είναι πολύ δύσκολο η διαρκής ανακύκλωση της μιζέριας, της ανασφάλειας και της τσαπατσουλιάς να υποκαταστήσει την πολιτική. Και είναι σχεδόν αδύνατον να προσελκύσει τους ψηφοφόρους!

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 6.18 όχι βέβαια, του έχει μείνει και η Μάργκαρετ, ο babis και ο Χωριάτης - χωράνε σε ταξί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για σας αδέρφια
    Με έκπληξη άκουσα σήμερα ότι Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας αν και το περίμενα . ευχόμουν ότι θα είχαμε το μυαλό να σκεφτόμαστε πολιτικά και να μην το κάναμε τώρα .
    Πρέπει κάποτε το νέοΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ να καταλάβει.
    1ον :Είναι κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας
    2οον :Δεν είναι ακτιβιστική οργάνωση αλλα ο σημαντικός πυλώνας της χώρας μας.
    3ον Δεν είναι ουρά του Αλαβάνου και δεν καθορίζει την ατζέντα του από τις κινήσεις του Σύριζα
    4ον Η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα μας δεν χρειάζεται πρόταση μομφής αλλά σοβαρή αντιπολίτρυση στο λαό χωρίς αριστεροδεξιές στροφές

    Είχε και ένα καλό η πρόταση μομφής. Είδαμε ένα Βενιζέλο στο βήμα της βουλής να μιλάει και μας έκανε περήφανους που είμαστε ΠΑΣΟΚ

    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8A8ELA NAKSERA POIOS KARIOLOPOUSTAS EGRAPSE GIA TOUS BLOOPERS KAI TOUS EFERE EDW.

    GAMHMENE TZWN POU NA SOU BY8ISTEI TO SKAFOS POUSTHM DEN EISAI GIA KALO ESY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πέστα ρε poisonous, ωραίος!!! αλλά που να καταλάβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 6.01

    Κακομοίρης είσαι εσύ και όλο σου το σοι…

    Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν έχει πληρωμένους κονδυλοφόρους.

    Οι αγωνιστές της γράφουν πάντα ανιδιοτελώς και με απόσταγμα ψυχής και καρδιάς. Άλλοι έχουν ειδικευτεί σε τέτοια σπορ. Κοίτα στον κόρφο σου…

    Μην κρίνεις λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6.23

    Γιώργο Φραγκόκοτα,

    "Σκουπίσου κι απόφαγες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 6.23

    "Λαγός τη φτέρη κούναγε..."

    Γιώργο Φραγκόκοτα,

    Δεν "είσαστε ΠΑΣοΚ".
    Είσαστε απλώς το 40% του 27%...

    ...δηλαδή πούτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TZWN GAMW TO SPITI SOU MALAKA!

    ESY TA EFERES EDW TA KWLOPAIDA, GIA SENA HR8AN, MOUNOPANO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 6.34

    πως την είδες;

    μια "κωλόπαιδα", δύο "κωλόπαιδα", θα σου γράψουμε τίποτα για την μανούλα σου στο τέλος...

    ...δήθεν τώρα "βαράς" τον τζων...
    Αει σιχτίρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωραίος…!!!! Μα το θεό…!!!!!

    Δεν πρέπει να χεις ουδεμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ εσύ… Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχεις ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ και αν ψήφισες τοκανες για να πάρεις εσύ , η οικογένεια σου με ιδιοτέλεια και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
    Ούτε με τον σύντροφο Βενιζέλο έχεις ουδεμία σχέση.
    Αυτό που κάνεις εσύ τώρα είναι η σωστή αντιπολίτευση ε? Έτσι να βαδίσει το ΠΑΣΟΚ ε?

    Δεν μπορει..γνησιος προβοκάτορας του κερατα είσαι…

    Δεν σε ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ το «μαγαζί σου ενδιαφερεσε..Τετοιοι σαν εσένα έχουν οδηγήσει εδώ που έχουν οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ.
    Έχω γνωρίσει προσωπικά πολλούς τετοιους..Ηρθαν στο ΠΑΣΟΚ να πάρουν και όχι για να δώσουν…Ξέρεις κάτι … αυτοί είναι οι πιο σφοδροί πολέμιοι του Γιώργου Παπανδρέου…
    Καλύτερα λοιπόν μην γράφεις η καλύτερα πες μας την αλήθεια για σένα και πως βλέπεις την άνοδο του ΠΑΣΟΚ σε συνάρτηση με τα προσωπικά σου συμφέροντα και όχι το γενικό καλό του τόπου
    Ας ξεκαθαρίζει ο κάθε ένας εδώ ποιος είναι και τι θέλει. Εντάξει?

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. "μη λύση - μη πρόσκληση."


    μη ΧΕΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το σχολιο προηγουμενως εγραφη για τον gf ,6.23

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωιμε

    ο Βέννυ μήπως έπρεπε να κάνει καινούριο κόμμα?

    Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το έχει απαξιώσει τόσο ο Γιωργάκης που δεν μπορεί να το σηκώσει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ?
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΕΓΙΝΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΑΠΕΡΓΕΙ?
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
    ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. LAZOPOULE PROXWRA MPOREIS KI ALLO NA XTYPHSEIS TO PASOK.
    GOUSTAREIS POLY.
    KALA KATAPLHKTIKO POU EKANES TON PAPANDREOU ANAPHRO... EISAI KORYFAIOS
    TI THA KANEIS TIN ALLH FORA?
    O LAZOPOULOS KATASTREFEI TO PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ναι είχε χτυπήσει και την "Σταυρώστε με"

    και την πέταξε έξω από τη βουλή

    Ωχ βλέπω το ΠΑΣΟΚ να μένει έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ερεθίζεται ο μαλάκας όταν κοιτά το ΤΟΠ
    και βλέπει μες τα εκατό και το δικό του blog
    κι αρχίζει τα τηλέφωνα σ’ όλους τους συγγενείς
    Θειά Σούλα open the pc τον ανηψό να δείς

    Στέλνει και τηλεγράφημα στο μπάρμπα στο Ντιτρόι
    Uncle Mitsouras leave now the plates be proud for the soi
    τρέχει στα “φιλαράκια” του φωνάζει ΧΙΠ και ΟΥΡΑ !
    κι εκείνοι τον αρχίζουνε σε απανωτά φατούρα

    Κι απ’ την χαρά του την πολύ που μπήκε ΤΟΠ στο wordpress
    φιλάει τη μανούλα του : Μάμυ στην Γκράντμα το’πες ?
    το λέει το βράδυ στο Μπαμπά που πτώμα σκάει μύτη
    “γυιέ πες μου πως αντέχεις κλεισμένος μες το σπίτι ?”

    “Άιντε να βρεις μιά γκόμενα που σε’χει φάει η παλάμη
    κι άσε πιά το ίντερνετ κατέβα απ’το καλάμι
    κανόνισε κωλόπαιδο αλλιώς τέρμα το χρήμα
    σε στέλνω αύριο γιαπί αλλιώς ψώφα στη πείνα”

    Μα τι μου λες πατέρα μου στο wordpress είμαι πρώτος
    όλοι με εδιαβάζουνε μέχρι κι ο Τέλης Ζώτος (*)
    με διάβασε κι ο Πρόεδρος ο ΓΑΠ ο βλάξ
    γιά να με εξολοθρεύσουνε δίνουνε γη και ύδωρ

    Γιατί εγώ πατέρα μου απ’ το pc μου πίσω
    δε θέλω live porno να δω και γκόμενες να ψήσω
    αλλά μαζί μ’άλλα παιδιά με όπλα μας τα blogia
    τον κόσμο μας θα σώσουμε γράφοντας δύο λόγια

    “Φύγε από δω που σάλταρες εσύ δεν είσαι γυιός μου
    δεν πήρες τίποτε από αυτό που’ χω στο σώβρακο μου
    σύνελθε και έλα δούλεψε στο δόλιο μαγαζί μας
    πάψε να κλέβεις τα ευρώ απ΄τη ταμειακή μας “

    “Σε γάμησα σε πήδηξα σου έσκισα τον κώλο
    φύγε απ’ τον κομπιούτορα που πέος παίζεις σόλο
    τεμπέλη ρούχλα ρεμπεσκέ άχρηστε και σπυριάρη
    κι αν μπήκες μέσα εις το ΤΟΠ εγώ ξύνω παπάρι¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. babis o ταμπελοποιός'

    Είναι ευκολο μεγάλε να βάζεις μια ταμπέλα και να ησυχάζεις . Το να σκέφτεσαι πολιτικά είναι το δύσκολο . Η ιστορία θα δείξει ποιός από τους δυό μας έχει δίκιο αν και δεν έχει καμιά σημασία . Έγώ έχω καταλήξει μέσα από μια επώδυνη διαδικασία ότι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ο αρχηγός του και πρέπει ναλλάξει τώρα.
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. babis6.47

    ο Φραγκόπουλος ήταν. Η φραγκόκοτα που τον λέμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://ecclesianet.blogspot.com/2008/03/blog-post_2124.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έλλην blogger μαλακαρχιδοπούστη
    σκατογελοίε και μπινέ η παπαριά σου ακούστει
    ακούστηκε στα πέρατα στου τίποτα την άκρη
    και όλοι τα εξύσανε Λίοσια και Νέα Μάκρη

    Έλλην blogger σκατοκουραδογλύφτη
    της εξουσίας όρντινο, τσόντα, ουρά και σκύφτη
    σκύψε, σκύψε τέντωσε την κωλάρα
    φάε τις ψωλές απανωτές και κάνε τις γαργάρα

    Έλλην blogger κωλοποιητηφανφάρα
    τα ‘σπρόμαυρα κοράκια σου κλάσανε μιά παπάρα
    γράψε γράψε κι όλο κάτι θα μείνει
    βρωμιάρη γκεμπελίσκε χωρίς ντροπή κι αισχύνη

    Έλλην blogger τσατσοραγιατσουτσέκι
    σε πήρανε χαμπάρι ως εδώ και μη παρέκει
    βάζεις μαύρα μπλουζάκια και κυλότες
    στο Σύνταγμα συνάντηση μαζί με άλλες κότες

    ‘Ελλην blogger γελοιοσκατοβλάκα
    τα πόστ σου τα διαβάζουνε κάποιοι μόνο γιά πλάκα
    έγινες ο περίγελος της κενωνίας όλης
    μπινές, λουμπίνα και μουνί ένας σκατοκαριόλης

    Έλλην blogger ελακαιπεσταόλα
    εσύ είσαι ο καλύτερος όλοι οι άλλοι φόλα
    όνειρο σου to maketheathensgreen
    μιά πρόσκληση στο ΣΚΑΙ εξαγόρα η MARFIN

    Έλλην blogger Ομερβρυωνηπάν
    ωσάν εσένα στο ΠΑΣΟΚ όλοι θέλουν να παν
    τις πίπες τους στον ύπνο τους όλοι βλέπουν βιβλίο
    ναφήσουνε τα ψιλικά γιά θέση σε υπουργείο

    Έλλην blogger παρστηγωνιαφόρα
    με όλη σου τη δύναμη έλα και κλάστα ΟΛΑ
    γιά όλα αυτά που άποψη σαν την τσουτσού εκφράζεις
    ξερόλα μου φιλόσοφε την λες και δεν ντροπιάζεις

    Έλλην blogger σουργελοκαιξεφτίλα
    απ΄την πολύ καρέκλα βρώμιξες ιδρωτίλα
    βαριέμαι κάτι άλλο πλεόν να σου προσάψω
    του μόνο που μου μένει στο δεξί μου να σε γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ας ευχηθούμε ο Θεός Καρκίνος να λιώσει τα γαμόσκυλα , προστάτες εμπόρων που δείχνετε στη φωτό. Είδατε τι ωραία που πήγε και ο Ιερώνυμος που τόλμησε να τα βάλει με την κοινωνία. Έσπασε το ποδαράκι η καριόλα ο πουστρόπαπας που πήγε σε ιδιωτικό μαιευτήριο γιατί δεν του άρεσε το Δημόσιο. Και αποκάλεσε πορνεία η γαμημένη σύνοδος των βρωμόσκυλων της γαμημένης Ορθοδοξίας τους.Θα λιώσουν σαν τη Κουτσίκου την καργιόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ σας λέω ότι και Δημοψήφισμα να γίνει , η πλειοψηφία του ελληνικού λαού , αγανακτησμένη με τους Εργατοπατέρες και τις απεργίες, θα ψηφίσει υπέρ του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου.

    Από την άλλη , το ΠΑΣΟΚ έχει του -ουνιού του το χαβά !

    Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκεται και θα κάθεται στη γωνία της αντιπολίτευσης μόνο όταν αποφασίσουν οι ΗΠΑ και ΕΝ ότι ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν.

    Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο George κάνει τέτοιες γκάφες ακόμα και αν πιστέψω ότι έχει IQ κάτω του μετρίου.
    Κρίμα που ο Ανδρέας έχει φύγει από τη ζωή και κρίμα που το ίδιο έχει γίνει και με τον Κωσταντίνο Καραμανλή.

    Οι γιοί και οι ανηψιοί τους τα έχουν κάνει Σκατά και Απόσκατα.

    ΝΔ δεν υπήρξα ποτέ αλλά αλήθεια σας λέω και σας ορκίζομαι στο Θεό ότι και να υπήρξα στο παρελθόν,ευχαρίστως θα ψήφιζα μια μούντζα της ανοιχτής παλάμης αντί να ψήφιζα ΝΔ .

    Το ίδιο και με το ΠΑΣΟΚ που αν και είμαι ΠΑΣΟΚ , στις εκλογές να μου κοπεί το χέρι , το πόδι και το πέος μαζί , δεν πρόκειται να ψηφίσω όχι ΠΑΣΟΚ αλλά George του ΠΑΣΟΚ.

    Φυσικά είναι ολοφάνερο ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει δεύτερο (εκτός και αν περάσει τρίτο τελικά) και όλα τα άλλα που λένε στο κόσμο και παραμυθιάζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του (που κατά γενική ομολογία είναι βολεμένοι και διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ)είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
    Το ΠΑΣΟΚ ασθενεί βαριά , βρίσκεται στην εντατική και αναπνέει με δανεικό αναπνευστήρα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Να θυμάστε τι σας λέω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kapsotetoie ti egine exoume kai logokrisia edo?..as einai ( milena se goystarw trela!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μία ζωή χωριάτη μαλάκας τα ίδια και τα ίδια
    τύφλα νάχουν τα πρόβατα τύφλα νάχουν τα γίδια
    κλείνεσαι μέσ΄το παραβάν κι αντί να τους γαμήσεις
    τους κατεβάζεις τα βρακιά και κώλο θα τους στήσεις

    κυλάει η πουτάνα σου η ζωή πνιγμένη μεσ’ τις δόσεις
    κι εσύ πίπες τους παίρνεις τσιμπούκια ο Θεοδόσης

    Μαλάκα άκου-μαλάκα άκου
    σταμάτα πιά να παίζεις το ρόλο του πουστράκου
    μαλάκα άκου-μαλάκα άκου
    Βασίλη Καίλα στο ρόλο του λουστράκου

    Εσύ βουλιάζεις στα σκατά κι αυτοί βίλες τζακούζι
    ακόμη δεν κατάλαβες γιατί ο κώλος τσούζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 7.10

    υπογραφή,
    Γιώργος Φραγκόκοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ξαφνικά οι αρχιπαπάρες έλληνες bloggers (και μη) ανακάλυψαν το Θιβέτ και την ανάγκη του γιά ανεξαρτησία.

    Βέβαια γιά το Κόσοβο ψιλοξύνισαν γιά τους Κούρδους σταρχίδια τους ενώ γιά τους ταλαίπωρους τους Παλαιστίνιους πλέον δεν ακούγεται από πουθενά άχνα.

    Και αν λέω, ΑΝ, ξεσηκωθεί η Κρήτη όπως παλιά και ζητήσει ανεξαρτησία (λέμε ΑΝ ρε αδερφέ) τότε είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι μεταξωτοί bloggers θα ζητήσουν να σφάζονται στο γόνατο οι σύντεκνοι.

    Άσε που κουβέντες γίνονται και τώρα από κάποιους γιά ανεξαρτησία της από την Ελλάδα μόνο που τα δικά μας τα σκατά είμαστε μανούλες να κρύβουμε σαν τις γάτες στο χώμα. (Όπως και τα κεφάλια μας).

    http://www.greekalert.com/2007/04/2012.html

    Αφήστε λοιπόν τις πίπες περί ανεξαρτησίας του Θιβέτ που δεν ξέρετε ούτε καν που πέφτει διότι σε λίγο ο καθένας θα ζητάει να κηρυχθεί αυτόνομο κράτος το σαλόνι του.

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ BLOGGERS. ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ ήταν η αναγκαία κίνηση.

    Ανεξάρτητα από την "Δικη Προθέσεων" που ούτως ή άλλως, θα γινόταν, είτε έκανε πρόταση μομφής είτε όχι, η Πρόταση Μομφής, όπως έχω γράψει από την ημέρα της κατάθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης δημοψηφίσματος, ήταν απαραίτητη.

    Ηταν απαραίτητη ως κίνηση συσπείρωσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σε ένα μέτωπο της "κεντραριστεράς" που θα πρέπει έτσι κι αλλιώς και ανεξάρτητα από κινήσεις "εντυπωσιασμού" να συγκροτηθεί, αν εν τέλει ενδιαφέρονται για να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

    Είναι απαραίτητη, αφού ενώ προβλέπεται από την λειτουργία του Συντάγματος και δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιηθεί "ως όπλο". Πως θα απολογούνταν τα κόμματα της κεντροαριστεράς στον λαό, αν δεν την χρησιμοποιούσαν;

    Ο πρώτος που έκανε λάθος σ'αυτή την ιστορία των σχέσεων ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ τόσο με τις δηλώσεις του για μη συνεργασία ΓΕΝΙΚΑ όσο και η άρνησή του να συνεργαστεί η αντιπολίτευση στην Βουλή , όπως του πρότεινε δύο μέρες πρίν την πρόταση δημοψηφίσματος εκ μέρους του, ο ΓΑΠ.

    Αυτή η πολιτικάντικη τακτική του Αλαβάνου και του Τσίπρα, που από την μια μεριά ζηταέι την στήριξη του ΠΑΣΟΚ , για μια πρόταση δημοψηφίσματος, όπου χρειάζονται πρώτα απ'όλα οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ για να συγκεντρωθούν οι 120 Βουλευτές που θα την εισηγηθούν και από την άλλη μεριά "μεμψίμοιρα" επιτρέπει να διαχέονται "περι μικροκομματικού ανταγωνισμού" λόγοι, που υποσκάπτουν την πρωτοβουλία του ΓΑΠ.

    Υποσκάπτει την δυναμική της μόνης ρεαλιστικής πρότασης που μπορεί να γίνει ή έστω της μίας από τις δύο ρεαλιστικές κινήσεις μαζί με το δημοψηφισμα, που θα μπορούσαν να την είχαν κάνει από κοινού, αν είχε δεχτεί την πρόταση του ΓΑΠ για συντονισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Βουλή.

    Ο Αλαβάνος μπροστά στα μικοκομματικά του συμφέροντα, αποδεικνύεται ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ και θυσιάζει έως και διασπά την λαική ενότητα, που είναι απαραίτητη έστω και μετά τις ερχόμενες εκλογές, για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.

    Πιστεύοντας ότι στον ΣΥΝ υπάρχουν λογικές φωνές, κάποιοι θα του βάλουν φρένο στον λαικισμό και θα τον επαναφέρουν σε μια λογική αντιπολιτευτική συμπεριφορά.

    Καλώς ή κακώς η κοινωνία δεν αντέχει και δεν ανέχεται τους μικροκομματικούς ανταγωνισμούς, όταν ξπερνούν ένα ορισμένο όριο και αντί να δίνουν έστω και μεσοπρόθεσμα λύσεις, βοηθάνε στην διαιώνιση μιας κυριαρχίας της κυβέρνησης και συνέχισης της αντιλαικής πολιτικής της.

    Αλαβάνε για το δημοψήφισμα που με τόση αβρότητα σου επέτρεψε ο ΓΑΠ να εισηγηθείς και να διαχειρισθείς χωρίς προυποθέσεις τους 108 βουλευτές του, έχεις ευθύνη.

    Η πρότασή σου εμπεριείχε την αναγνώριση της "απαραίτητης συμμαχίας με το ΠΑΣΟΚ", άσχετα αν δηλωνόταν ρηττά ή όχι.

    Η άρνησή σου να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να την διασπάσεις στην συνέχεια, ανάλογα με το τι προκρίνεις ως λαικίστικο μικροκομματικό συμφέρον, θα κριθεί από τον λαό, με την απαραίτητη αυστηρότητα.

    Αντί να κονταίνεις την δυναμική της πρότασης μομφής, κοίτα να την υπερασπισθείς, γιατί μαζί με την υπονόμευσή της, υπονομεύεις και την λαική ενότητα που το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε να προωθηθεί με την πρωτοβουλία για Δημοψήφισμα.


    Χωριάτης

    --------
    Ο ΓΑΠ, να κάνει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στην βουλή τον Βενιζέλο, για να σταματήσει το ιδιότυπο αντάρτικο των Βενιζελικών.
    Να πάρουν την ευθύνη τους, διότι με το αντάρτικό τους, επέτρεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριφέρεται όπως η γνωστή μύγα.


    Χωριάτης

    ---------
    Η Δήλωση Αλαβάνου, ότι η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη, επειδή δίνει χρόνο για την συλλογή υπογραφών για το Δημοψήφισμα, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και πρέπει το ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει αυτή την στιγμή, κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Να ξεκαθαρίσει ότι θα ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ την δική του πρόταση για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με τις δικές του Βουλευτικές Ψήφους και ότι δεν θα στηρίξει την πρόταση Αλαβάνου, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μαζέψει τις 180 ψήφους για να γίνει δημοψήφισμα.


    Χωριάτης

    --------
    Ο Αλαβάνος πάλι με μισόλογα μίλησε.
    Τώρα εκτιμά ότι είναι απαραίτητη η συστράτευση όλης της Αντιπολίτευσης για να μη περάσει το Νομοσχέδιο για οτ Ασφαλιστικό.
    Οταν όμως ο ΓΑΠ του έλεγε να συνεργαστούν οι Κοινοβουλευτικές ομάδες στην Βουλή, ήταν από την άλλη όχθη.

    Ο ΓΑΠ πρέπει να τον βάλει στην θέση του.
    Ή συνεργάζονται ή ο καθένας μόνος του;

    Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην κυβέρνηση, με το να της επιτρέπει, να υποβαθμίζει την πρωτοβουλία για "πρόταση μομφής", είναι αποτέλεσμα της " εξυπνακίστικης, λαικίστικης, μικροκομματικής τακτικής που ακολούθησε με την πρόταση δημοψηφίσματος και ο χειρισμός της ωε κίνησης που "σέρνει" το ΠΑΣΟΚ στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που το παίζει Αξιωματική Αντιπολίτευση, παίρνοντας πρωτοβουλίες που δεν του αντιστοιχούν, όπως και αυτή της "άστοχης και ανεύθυνης εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας".

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να του κανει καθαρό ότι θα καταθέσει σε χρόνο που το ίδιο θα διαλέξει την κατάθεση της πρότασης για Δημοψήφισμα. Σαν αρχή.

    Για να πάρει το κατάλληλο μήνυμα με την προφανή αιτιολόγηση και αυτός και οι "πολίτες".
    Να καταλάβουν όλοι ότι στην μάχη γι την ανατροπή του ασφαλιστικού άλλοι μπαίνουν "ανιδιοτελώς" και άλλοι για να έχουν "μικροκοματικά οφέλη".
    Η συμπεριφορά του είναι σε αγαστή συμφωνία με το πνεύμα του Γιωργάκη που δεν κάνει για πολιτική και καλό είναι να πάρει την απάντηση που του χρειάζεται


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι πολιτικοί μας κρύβονται. Το ΠΑΣΟΚ κάνει το μαλάκα. Σου λέει άσε να το λύσει το θέμα η ΝΔ και μετά μιλάω. Προτάσεις δεν έχει άρα συμφωνεί. Κανένας δεν μας λέει πως θα μαζέψουν τα χρήματα που χρωστάνε όλοι στα Ταμεία. Κανένας δεν μας λέει πόσα χρήματα έχουν τα ταμεία, τι ελλείμματα, τις αναλογιστικές μελέτες, τι θα γίνει με τη χρηματοδότηση του συστήματος. Κανένας δεν μας λέει να σταματήσει το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ και τα άλλα Ταμεία να έχουν γιατρούς και να γίνει μία ολική αλλαγή του συστήματος.

    Να αλλάξει και η Υγεία όχι μόνο η ασφάλιση και η σύνταξη. Να αποκτήσουμε πρωτοβάθμια περίθαλψη και πλήρως εξοπλισμένα από προσωπικό Νοσοκομεία. Να μην πληρώνει το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ γιατρούς και να μην έχει αντίστοιχα έξοδα. Όποιος θέλει κάτι να πηγαίνει στο σταθμό πρωτοβάθμιας περίθαλψης, να γίνουν δημόσια εξεταστικά κέντρα σε κάθε Δήμο στα πρότυπα των ΚΕΠ, όπως είναι η βιοϊατρική και η Ευρωδιάγνωση.

    Να πηγαίνουμε, να εξεταζόμαστε και μετά να πηγαίνει ο λογαριασμός στο ασφαλιστικό ταμείο. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα με τις ουρές. Μόνο όσοι είναι στο όριο της φτώχειας καταλήγουν εκεί στα εξεταστήρια του ΙΚΑ. Όλοι άλλοι πάνε στα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν επιλογή και χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 7.28 εξυπνοπούλι, προβοκάτορα, ο Αλαβάνος δεν έχει λόγο να συνεργαστεί με τα καμμένα λαμόγια του πασοκ, εσείς παρακαλάγατε στο συνέδριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 7.21

    κόφτη μαλακία γιατί μας πήραν τα γάλατα!

    Για όσους δεν κατάλαβαν γιατί μας τάπρηξαν τόση ώρα με "ποίηση" οι χρυσαυγίτες και νεοναζί, εδώ (κάτω αριστερά) είναι η απάντηση.

    Πόνεσε έ; Στα @@ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έσκασαν μύτη οι πρώτες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον Συνασπισμό στο 18%. Αν και σηκώνουν αρκετή κουβέντα ως δημοσκοπήσεις ωστόσο αξίζει τον κόπο να γράψουμε μερικές λέξεις. Με τον Αλέξη Τσίπρα ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο και από τότε ήταν ενεργός και δραστήριος όπως τον βλέπω σήμερα. Επειδή τότε κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ ο Αλέξης ήταν μπροστάρης σε καταλήψεις εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

    Ξέρετε αυτές οι εφηβικές εμπειρίες μπορούν να είναι καθοριστικές για το μέλλον. Ο Τσίπρας μεγάλωσε πολιτικά σε ένα χώρο που καθημερινά το ΠΑΣΟΚ απειλούσε να τον καταπιεί πολιτικά. Τώρα είναι για μία και μοναδική φορά ικανός να καταπιεί το αυτός το ΠΑΣΟΚ και δεν πιστεύω ότι θα την αφήσει να πάει χαμένη. Για να εξαργυρώσει όμως το υψηλότατό ποσοστό του θα πρέπει να αποκτήσει και την εικόνα κόμματος εξουσίας, τουλάχιστον αντίστοιχη με αυτή του ΠΑΣΟΚ το 1977.

    Ο μεγάλος του στόχος είναι να περάσει το ΠΑΣΟΚ αν όχι με την πρώτη σαφώς με τη δεύτερη. Όλα αυτά τα σενάρια για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας μπορεί να είναι απίστευτα πρόωρα όμως σταθερά ρίχνουν νερό στο μύλο του Συνασπισμού. Αφού ο Γιώργος δεν μπορεί να καλύψει τους ψηφοφόρους του και ο Καραμανλής δεν ικανοποιεί απόλυτα τους δικούς του βρέθηκε μία εναλλακτική μέσα από το ήδη υπάρχον σύστημα.

    Ο νέος ηγέτης του Συνασπισμού έχει να φέρει πολλά νέα πράγματα. Σε πρώτη φάση τον βλέπω μπροστά σε κάθε διαδήλωση ακολουθώντας τα βήματα του Αλέκου Αλαβάνου. Το σχέδιο Αλαβάνου για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού ΚΚΕ έπιασε και το κόμμα επιβίωσε και έπιασε πού υψηλά ποσοστά. Δεν μπορεί όμως να διεκδικήσει έτσι εξουσία. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει καν το 10% υπό αυτές της προϋποθέσεις.

    Μην ξεχνάμε ότι σήμερα εμφανίζει πολύ υψηλά ποσοστά έχοντας όλα με το μέρος του. Νέος και δυναμικός αρχηγός, καταρράκωση του ΠΑΣΟΚ, ασφαλιστικό, λιμάνια, όλα είναι στο γήπεδό του. Αυτό δεν θα συμβαίνει όμως και μετά από 8 μήνες. Σαφώς δε δεν θα συμβαίνει μετά από 1-2 χρόνια. Για να εξελιχθείς σε πρόταση εξουσίας από κόμμα διαμαρτυρίας θα πρέπει να αρχίσεις να λες κάποια πράγματα για το πώς θα κυβερνήσεις.

    Επειδή η προοπτική αυτή είναι ακόμα μακρινή είναι πού πιο εύκολο να γίνεις ευχάριστος και να προτείνεις διάφορα εντυπωσιακά πράγματα. Επειδή είσαι και νέος άνθρωπος μπορείς και να καταφέρεις να εκφράσεις τη γενιά σου που έχει μείνει, αν και κρατάει την οικονομία στα χέρια της, ανέκφραστη πολιτικά. Δεν είναι και πολύ εύκολο βέβαια όλο αυτό.

    Βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί είναι να μην επιτρέψεις ούτε για ένα λεπτό να σε φλερτάρει το ΠΑΣΟΚ του Πάγκαλου, της Βάσως, του Πρωτόπαππα, του Λαλιώτη και όλων των άλλων στελεχών που αποτελούν και τον βασικό λόγο της κατάρρευσης του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Αυτό που έκανε ο ΣΥΝ ως μη όφειλε, δεν το έκανε το ΠΑΣΟΚ ως όφειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εσεις οι πιο παλιοι για θυμηθειτε, τοσες κυβερνησεις εχουν περασει, και καθε φορα ακουμε την ιδια φραση: Η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα....

    Τωρα...
    ΑΝ δεν ειναι αληθεια... τοτε αυτο το παγωτο εχει φτασει στο ξυλαρακι πια, μπορειτε να σταματησετε το γλυψιμο οτι ωρα θελετε, δεν θα βγαλει αλλη γευση.

    ΑΝ ειναι αληθεια... συνεχιστε, η αληθεια πρεπει παντα να λεγεται.

    Αλλα αυτο σημαινει... οτι δεν παραγουμε σωστες κυβερνησεις αφου η μια ειναι χειροτερη απο την αλλη σωστα?

    Ασφαλως σωστα.

    Oποτε εμεις αφου το κανουμε λαθος, πρεπει να το αντιστρεψουμε, και αυτο ευτυχως ειναι πολυ ευκολο και απλο, να αρχισουμε να ψηφιζουμε για το χειροτερο κομμα η αρχηγο που εμεις νομιζουμε. Ετσι λοιπον για καθε κυβερνηση μετα θα λεμε: Η καλυτερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα


    dufus dufus takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 7.33
    Εμείς παρακαλάγαμε;

    Ε, τότε πάρτε τ'αρχίδια μας.

    Ο καθένας μόνος του.

    Μόνος του.

    Θα είναι μαλακία του ΓΑΠ, να υπογράψει την αίτηση δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αστους να την καταθέσουν όποτε θέλουν.

    Το ΠΑΣΟΚ να την καταθέσει μετά, για να δούμε ποιοί σέρνουν και ποιοί σέρνονται.

    Τελεία και παύλα.

    Η μύγα να μαζέψει τον κώλο της.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η μόνη δυσπιστία που θα προκύψει από τη συζήτηση θα είναι η μεγαλύτερη δυσπιστία της Βουλής και του λαού στην αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ για το ρόλο του.

    Το ΠΑΣΟΚ πρώτα πυροβολεί και ύστερα σκοπεύει.

    Πρόταση αμηχανίας, σε μία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

    Μέγιστη υπηρεσία του Γ.Παπανδρέου προς τον Κ.Καραμανλή.

    Αν το βράδυ ο ανθοπώλης χτυπήσει την πόρτα του κ. Παπανδρέου «τα άνθη θα είναι από τον Καραμανλή».

    Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογική σύγχυση.

    Αναξιόπιστο μια ζωή, στην ιδεολογία του.

    Ξεπερασμένο Ιστορικά.

    Τρέχει πλέον πίσω από τον Αλέξη, τον Αλέκο και την Αλέκα.

    Πρόταση δυσπιστίας θα έπρεπε να υποβάλει πρώτα πρώτα στον εαυτό του.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλώς το χωριάτη
    Τα ίδια διάβασα και στα άλλα post από σένα σήμερα .
    Μια πρώτα παρατήρηση στις 1.20 ενώ ο Βενιζέλος ήταν στο βήμα της βουλής και ζωγράφιζε ζήταγες να τον κάνει κοινοβουλευτικό εκπρώσωπο ο ΓΑΠ
    Μια δεύτερη παρατήρηση:Στη παρεμβασή σου σπαταλάς το μέγιστο τπυ χρόνου σου να ασχοληθείς με το Σύριζα .Αυτοί θα ζούνε όσο θα πεθαίνει το ΠΑΣΟκΚ .Όταν το ΠΑΣΟΚ αρχίσει να ανασαίνει και πάλι , θα δεις που θα φτάσει ο Σύριζα.
    Όσο για τη πρόταση δυσπιστίας θα δεις την αξία της τη παρασκευή το βράδυ και στα φύλλα των εφημερίδων από το σάββατο και από τις δημοσκοπήσεις της άλλης εβδομάδας .
    Κάναμε χωριάτη το Σύριζα μάγκα .
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 7.38

    θα φταίω αν σου απαντήσω "όπως νομίζεις" και στο εξής να κάνουμε τα δέοντα;

    διάλεξε τον "εχθρό" σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χαιρετίζω την Δήλωση Αλαβάνου, ότι η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη, επειδή δίνει χρόνο για την συλλογή υπογραφών για το Δημοψήφισμα, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΦΗ και πρέπει το ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει αυτή την στιγμή, κάθε διαμάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Συνεργασία με τον Αλέκο Τώρα, Πρωθυποργός ο Τσίπρας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. gf

    Λές και υπαινίσεσαι ανοησίες.
    Το σχόλιό μου για τον Βενιζέλο το έγραψα πρίν μιλήσει και είναι η δεύτερη φορά.
    Το έχω γράψει πρίν δύο μέρες ήδη.

    Μην με βάλεις να το ψάξω;


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ENA MEGALO MPANANODENTRO ME ENA MEGALO TSAMPI APO MEGALES MPANANES 8A EINAI TO NEO SYMBOLO TOY ELLHNISTAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 7.43
    7.39


    Μη χρησιμοποιείς την υπογραφή μου για να προκαλέσεις σύφχιση στους αναγνώστες.
    Μη με αναγκάζεις να γράφω με σύνδεση.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ειλικρινά δημιουργεί ερωτηματικά ο σκοπός και ο χρόνος της επιλογής αυτής, γιατί βγάζει κατά την γνώμη μας, από την δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που παραπαίει και είναι ετοιμόρροπη, ενώ ταυτόχρονα της ανανεώνει την εμπιστοσύνη , παρατείνοντας ουσιαστικά το χρόνο ζωής της.
    Ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο δεν θα συζητηθεί το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων που θα έφερνε σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν η αναγκαία κίνηση.

    Ήταν ένα δώρο του βλάκα στον Καραμανλή.

    Ανεξάρτητα από την "Δικη Προθέσεων" που ούτως ή άλλως, θα γινόταν, είτε έκανε πρόταση μομφής είτε όχι, η Πρόταση Μομφής, όπως έχω γράψει από την ημέρα της κατάθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης δημοψηφίσματος, δεν ήταν απαραίτητη.

    Ηταν απαραίτητη ως κίνηση συσπείρωσης της "κεντραριστεράς" που θα πρέπει έτσι κι αλλιώς με κινήσεις "εντυπωσιασμού" να συγκροτηθεί, αν εν τέλει ενδιαφέρονται για να φύγει ο ΓΑΠ και να αναλάβει ο Αλέξης.

    Θα απολογούνταν τα κόμματα της κεντροαριστεράς στον λαό, για την προδοτική τους στάση.

    Ο πρώτος που έκανε λάθος σ'αυτή την ιστορία των σχέσεων ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ΓΑΠ τόσο με τις δηλώσεις του για μη συνεργασία ΓΕΝΙΚΑ όσο και η άρνησή του να συνεργαστεί η αντιπολίτευση στην Βουλή , όπως του πρότεινε δύο φορές ο Αλέξης.

    Αυτή η φθηνή πολιτικάντικη τακτική του ΓΑΠ που από την μια μεριά ζηταέι την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ , για μια πρόταση συνεργασίας και από την άλλη μεριά "μεμψίμοιρα" επιτρέπει να διαχέονται "περι μικροκομματικού ανταγωνισμού" λόγοι, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

    Υποσκάπτει την δυναμική της μόνης ρεαλιστικής πρότασης που μπορεί να γίνει ή έστω της μίας από τις δύο ρεαλιστικές κινήσεις μαζί με το δημοψηφισμα, που θα μπορούσαν να την είχαν κάνει από κοινού, αν είχε δεχτεί την πρόταση του Αλέξη ο ΓΑΠ, για συντονισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Βουλή.

    Ο Αλαβάνος μπαίνει μπροστά και αποδεικνύεται ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ.

    Καλώς ή κακώς η κοινωνία δεν αντέχει και δεν ανέχεται τους μικροκομματικούς λαικισμούς, όταν ξπερνούν ένα ορισμένο όριο και αντί να δίνουν έστω και μεσοπρόθεσμα λύσεις, βοηθάνε στην διαιώνιση μιας κυριαρχίας της κυβέρνησης και συνέχισης της πολιτικής της για χρόνια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. gf

    Έχεις δίκιο.

    Το σχόλιό μου για τον Βενιζέλο το έγραψα όταν μιλούσε και καθ'υπόδειξιν του αφεντικού μου και είναι η δεύτερη φορά που το κάνω.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πρόταση Μομφής τώρα για τον Βλάκα, Πρασινοφρουρό και Γελωτοποιό του Διαδικτύου.

    Τον Χωριάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΓΑΠ: Mother, τι να ψηφίσω στην πρόταση μομφής;

    Μother: Δεν ξέρω, ρώτα τον Χωριάτη και τα βλαχο μπλουπεράκια.

    ΓΑΠ: Μα αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που τους έβαλα να κάνουν με αντίτιμο.

    Mother: Ας μην τους έλεγα εγώ τι να γράψουν από το τηλέφωνο και θα σούλεγα τι τους έχεις βάλει να κάνουν...βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 7.28
    7.38
    7.45
    7.47

    Μη χρησιμοποιείς την υπογραφή μου για να προκαλέσεις σύγχυση στους αναγνώστες.

    Μη με αναγκάζεις να γράφω με σύνδεση.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. qΓια να γίνεται καλή κουβέντα καλό είναι να μη γράφεται με τα ονόματα των άλλων και ειδικά του χωριάτη για να μπορούμε να συνενοούμαστε εδω μέσα .Δεν έχει ούτε πλάκα αυτό ντο πράγμα
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Η μόνη δυσπιστία που θα προκύψει από τη συζήτηση θα είναι η μεγαλύτερη δυσπιστία της Βουλής και του λαού στην αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ για το ρόλο του.

    Το ΠΑΣΟΚ πρώτα πυροβολεί και ύστερα σκοπεύει.

    Πρόταση αμηχανίας, σε μία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

    Μέγιστη υπηρεσία του Γ.Παπανδρέου προς τον Κ.Καραμανλή.

    Αν το βράδυ ο ανθοπώλης χτυπήσει την πόρτα του κ. Παπανδρέου «τα άνθη θα είναι από τον Καραμανλή».

    Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογική σύγχυση.

    Αναξιόπιστο μια ζωή, στην ιδεολογία του.

    Ξεπερασμένο Ιστορικά.

    Τρέχει πλέον πίσω από τον Αλέξη, τον Αλέκο και την Αλέκα.

    Πρόταση δυσπιστίας θα έπρεπε να υποβάλει πρώτα πρώτα στον εαυτό του.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ωρα να πέφτει κανένα outing να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...

    κανονίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πρόταση Μομφής τώρα για τον Βλάκα, Πρασινοφρουρό και Γελωτοποιό του Διαδικτύου.

    Τον Χωριάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. mploopers, kante toys rompa, bgalte kai ton pswlitis-gr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΓΑΠ: Mother, τι να ψηφίσω στην πρόταση μομφής;

    Μother: Δεν ξέρω, ρώτα τον Χωριάτη και τα βλαχο μπλουπεράκια.

    ΓΑΠ: Μα αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που τους έβαλα να κάνουν με αντίτιμο.

    Mother: Ας μην τους έλεγα εγώ τι να γράψουν από το τηλέφωνο και θα σούλεγα τι τους έχεις βάλει να κάνουν...βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εχεις πλάκα ανθρωπέ μου.

    Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν εφιάλτης για κάποιον.

    Αρνούμε να πιστέψω, ότι κάποιος μου δίνει τόση σημασία;

    Για να μη πανικοβάλεσαι, δεν θα ρίξω μόνος μου την κυβέρνηση.

    Θα βοηθήσουν και διάφοροι σαν εσένα με τον πανικό τους.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εχεις πλάκα Γελωτοποιέ Χωριάτη.

    Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν εφιάλτης σου.

    Αρνούμε να πιστέψω, ότι ο Χωριάτης Δημητράκης μου δίνει τόση σημασία.

    Για να μη πανικοβάλεσαι, δεν θα πω πιο πολλά.

    Θα βοηθήσουν και διάφοροι σαν εσένα με τον πανικό τους.

    Πρωτευουσιάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η μόνη δυσπιστία που θα προκύψει από τη συζήτηση θα είναι η μεγαλύτερη δυσπιστία της Βουλής και του λαού στην αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ για το ρόλο του.

    Το ΠΑΣΟΚ πρώτα πυροβολεί και ύστερα σκοπεύει.

    Πρόταση αμηχανίας, σε μία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

    Μέγιστη υπηρεσία του Γ.Παπανδρέου προς τον Κ.Καραμανλή.

    Αν το βράδυ ο ανθοπώλης χτυπήσει την πόρτα του κ. Παπανδρέου «τα άνθη θα είναι από τον Καραμανλή».

    Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογική σύγχυση.

    Αναξιόπιστο μια ζωή, στην ιδεολογία του.

    Ξεπερασμένο Ιστορικά.

    Τρέχει πλέον πίσω από τον Αλέξη, τον Αλέκο και την Αλέκα.

    Πρόταση δυσπιστίας θα έπρεπε να υποβάλει πρώτα πρώτα στον εαυτό του.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. malakes gamiolides mpouxthsame gamo n.d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 7.38


    Χωριάτη, η αντίδρασή σου δείχνει πόσο φοβάσαι το καινούργιο, το νέο, την ελπίδα που φερνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


    Μείνε εσύ με το φθαρμένο πασοκ σου. Εμείς ΣΙΓΟΥΡΑ δε σε έχουμε ανάγκη. Και όσο και να διαστρεβλώνεις την αλήθεια, το είδαμε και το ακούσαμε: ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – «Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»
    ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΘΗΝΑ - ΚΕΙΜΕΝΟ 7: Ο ‘χωριάτης’



    Κείμενο
    Η 'χωριατιά' είναι, θα λέγαμε. χοντροκομμένη άγνοια καλών τρόπων. Ιδού τι άνθρωπος είναι ο 'χωριάτης" έχει πιει κυκεώνα και πηγαίνει στην Εκκλησία του Δήμου. Ισχυρίζεται ότι το άρωμα δεν μυρίζει καθόλου πιο ωραία από το θυμάρι. Φοράει παπούτσια πιο μεγάλα από το πόδι του. Μιλάει μεγαλοφώνως. Δεν εμπιστεύεται τους φίλους και τους δικούς του, ενώ συμβουλεύεται τους υπηρέτες του για ζητήματα υψίστης σημασίας. Πιάνει και λέει στους μεροκαματιάρηδες που δου-λεύουν στο χωράφι του τι αποφάσισε η Εκκλησία του Δήμου. Κάθεται με ανασηκωμένο το ιμάτιο πάνω από το γόνατο, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα απόκρυφά του. Στον δρόμο τίποτα δεν τον συγκινεί ούτε τον εντυπωσιάζει' μόνο όταν δει βόδι ή γάιδαρο ή τράγο, στέκεται και θεάται. Δεν το 'χει τίποτα να φάει το φαΐ καθώς το βγάζει από το κελλάρι, ενώ το κρασί του το πίνει πολύ δυνατό.
    Ρίχνεται κρυφά στη μαγείρισσα, και ύστερα αλέθει μαζί της και μοιράζει την τροφή στους ανθρώπους του σπιτιού και στον εαυτό του. Την ώρα που τρώει το πρωινό φαγητό, ταΐζει συγχρόνως και τα υποζύγια. Ανοίγει ο ίδιος την πόρτα, φω-νάζει τον σκύλο, τον πιάνει από το μουσούδι και λέει: «Αυτός φυλάει το χτήμα και το σπίτι.»
    Όταν παίρνει από κάποιον ένα ασημένιο νόμισμα, δεν το δέχεται, επειδή μοιάζει, λέει, υπερβολικά με μολυβένιο, και κοιτάει να του το αλλάξουν. Και αν εδάνεισε σε κάποιον αλέτρι ή καλάθι ή δρεπάνι ή τσουβάλι, τα θυμάται την ώρα που δεν τον παίρνει ο ύπνος και ζητάει να του επιστραφούν νυχτιάτικα. Και όταν κατεβαίνει στην πόλη, ρωτάει τον πρώτο τυχόντα που συναντάει τι τιμή είχαν τα δέρματα και τα παστά ψάρια, και αν είναι σήμερα πρωτομηνιά, και συνεχίζει αμέσως λέγο-ντας ότι κατεβαίνοντας στην πόλη θέλει να κουρευτεί και, μια και θα τον φέρει ο δρόμος, να πάρει, περνώντας, και κανένα παστό ψάρι από τον Αρχία και να τραγουδήσει στα λουτρά και να περάσει πρόκες στα παπούτσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Λοιπόν, φίλοι Νεοδημοκράτες, εθνικιστές, εθνικιστές της "αριστεράς", αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι καταλάβατε και καταλάβατε ΚΑΛΑ, ότι άλλαξε από σήμερα η πολιτική κατάσταση στην χώρα.

    Υπήρχαν δύο στρατηγικές, για να δρομολογηθεί η απαιτούμενη Νέα Αλλαγή.

    Η 1η στρατηγική ήταν αυτή της συγκρότησης μιας ισότιμης συμμαχίας της Κεντροαριστεράς, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι παρανόησε και έτσι έμεινε η 2η στρατηγική.

    Η 2η στρατηγική, είναι ο αναγκαίος ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ που πρέπει να κάνει εκ των πραγμάτων το ΠΑΣΟΚ μόνο του που θα τελειώσει με την επιβεβαίωση της προειδοποίησης του ΓΑΠ.


    Οποιος αποκλείει τους άλλους, στο τέλος αποκλείεται ο ίδιος.

    Ας πρόσεχαν.

    Δεν μπορεί την μια μέρα να είναι σε άλλη όχθη και την επόμενη να είναι απαραίτητη η συστράτευση.



    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 8.24

    Δεν φοβάμαι το καινούριο, αλλά δεν μου φτάνει και αν δεν μου φτάνει εμένα, δεν θα σου φτάνει και σένα και τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο καινούριο, αλλά πολύ παλιό.

    Εσύ όμως, δεν μου είπες, φοβάσαι μήπως το ΠΑΣΟΚ γίνει καλό;

    Εγώ φίλε ενδιαφέρομαι και για τα δύο.

    Και για το ΝΕΟ καλό και για την απαραίτητη βελτίωση του ΠΑΛΙΟΥ και χαίρομαι, όταν το βλέπω να το προσπαθεί.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Λοιπόν, Σύντροφοι, εθνικιστές της "αριστεράς", αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι ΚΑΛΑ, ότι άλλαξε από χώρα.

    Υπήρχαν δύο αριστερές, για να απαιτούμενη δρομολογηθεί η Νέα Δημοκρατία.

    Η 1η συγκρότηση μιας ισότιμης συμμαχίας της ΚεντροΔεξιάς, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι παρανόησε και έτσι έμεινε η 2η στρατηγική με τον ΒΕνιζέλο.

    Η 2η στρατηγική, είναι ο αναγκαίος ΑΝΕΤΟΣ που πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ μόνο του που δεν θα τελειώσει με την επιβεβαίωση της προειδοποίησης του Μπένυ.

    Οποιος τους άλλους, αποκλείεται ο ίδιος.

    Δεν μπορεί την μια νύχτα να είναι σε άλλη λίμνη και την επόμενη να είναι απαραίτητη η ποτοαπαγόρευση.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Λοιπόν, Σύντροφοι, εθνικιστές της "αριστεράς", αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι ΚΑΛΑ, ότι άλλαξε από χώρα.

    Υπήρχαν δύο αριστερές, για να απαιτούμενη δρομολογηθεί η Νέα Δημοκρατία.

    Η 1η συγκρότηση μιας ισότιμης συμμαχίας της ΚεντροΔεξιάς, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι παρανόησε και έτσι έμεινε η 2η στρατηγική με τον ΒΕνιζέλο.

    Η 2η στρατηγική, είναι ο αναγκαίος ΑΝΕΤΟΣ που πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ μόνο του που δεν θα τελειώσει με την επιβεβαίωση της προειδοποίησης του Μπένυ.

    Οποιος τους άλλους, αποκλείεται ο ίδιος.

    Δεν μπορεί την μια νύχτα να είναι σε άλλη λίμνη και την επόμενη να είναι απαραίτητη η ποτοαπαγόρευση.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 8.24

    Πραγματικά άρχισα κι εγώ να φοβάμαι το καινούριο, αλλά δεν μου φτάνει και αν δεν μου φτάνει εμένα, δεν θα σου φτάνει και σένα και τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο καινούριο, δεν θα σου φτάνει φοβάμαι το καινούριο και σένα και τότε θα καταλάβειςαλλά πολύ παλιό.

    Εσύ όμως, δεν μου είπες, δεν θα σου φτάνει και σένα και τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο καινούριοφοβάσαι είναι και τόσο καινούριο μήπως το ΠΑΣΟΚ γίνει καλό;

    Εγώ φίλε ενδιαφέρομαι και για τα δύο είναι και τόσο καινούριο, δεν θα σου φτάνει φοβάμαι το καινούριο και σένα και τότε θα φοβάμαι το καινούριο .

    Και για το ΝΕΟ καλό και για την απαραίτητη και τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο καινούριο, δεν θα σου φτάνει φοβάμαι το καινούριο και σένα και τότε θα καταλάβειςαλλά πολύ παλιό.
    βελτίωση του ΠΑΛΙΟΥ και χαίρομαι, όταν το βλέπω να το προσπαθεί.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χωριάτη τράβα κουπί.

    Έχεις πολύ ιδρώτα να ρίξεις επί τρεις μέρες για χατήρι του αφεντικού σου, Γελωτοποιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Xωριάτη 8.33

    είδες πως το γύρισες τώρα σε σχέση με το προηγούμενο σχόλιό σου που έγραφες:

    Εμείς παρακαλάγαμε;

    Ε, τότε πάρτε τ'αρχίδια μας.

    Ο καθένας μόνος του.


    Φαίνεται ποίος φοβάται - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.


    Εμένα μου φτάνει το ΝΕΟ, το νέο που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με το πασοκ, παλιό, νέο, κλπ.


    ΟΥΤΕ φοβάμαι μήπως το πασοκ γίνει καλό. Για μένα ΚΑΛΟ = ΝΕΟ κι αυτό στο πασοκ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σύντομα. Το πασοκ είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ και ΦΘΑΡΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΧΩΡΙΆΤΗ
    Επιτέλους έκανες το πρώτο βήμα . Ο μόνος δρόμος για το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόμος του αγώνα απέναντι στη ΝΔ και όχι τα σαλιαρίσματα του ΓΑΠ στον ΤΣίπρα στο συνέδριο .Σε λίγο θα καταλάβεις και θα κάνεις και το δεύτερο και όλοι μαζί θα πάμε για την ανατροπή και θα φέρουμε ξανά την ελπίδα στην πατρίδα μας
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 8.40
    Δεν αντιλαμβάνεσαι τι λές.
    Δεν σ'αφήνει η αλλαζονεία.

    Θα τα ξαναπούμε σε κανα μήνα.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Διετή σύμβαση με αύξηση αποδοχών άνω του πληθωρισμού σε τρεις δόσεις απέδωσε η τέταρτη συνάντηση. Στόχος η «δημιουργία ηρεμίας στην αγορά»

    Η τέταρτη συνάντηση μεταξύ συνδικάτων και εργοδοτικών οργανώσεων, σχετικά με τη νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ήταν και η τελευταία και επιτυχής.


    Όπως συμφωνήθηκε, η νέα σύμβαση θα είναι διετής και θα προβλέπει τις ακόλουθες αυξήσεις αποδοχών:

    * 01/01/08: (αναδρομικά) 3,45%
    * 01/09/08: 3%
    * 01/05/09: 5,5%

    Έτσι ο βασικός μισθός ανειδίκευτου χωρίς προϋπηρεσία θα αυξηθεί από 657 ευρώ την 31/12 σε 679, 700 και 739 ευρώ αντίστοιχα, ενώ το ημερομίσθιο από 29,39 ευρώ θα πάει κατά σειρά στα 30,59, 31,32 και 33,04 ευρώ.

    Συμφώνησαν εργοδότες - συνδικάτα

    Τη συμφωνία θα εγκρίνει η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, η οποία θα συγκληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ η μάχη για τις αυξήσεις στους μισθούς μεταφέρεται πλέον σε κλαδικό επίπεδο, όπου αναμένεται ότι οι εργοδοτικές οργανώσεις θα ζητήσουν επίσης αυτοσυγκράτηση.

    Αμοιβαία ικανοποίηση

    Στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της συμφωνίας ήταν εμφανής η ικανοποίηση για το ότι έκλεισε το θέμα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη (λόγω και της κρίσης για το Ασφαλιστικό) περίοδο.

    Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Ιω.Παναγόπουλος σημείωσε ότι οι δύσκολες διαπραγματεύσεις απέδωσαν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, που μάλιστα ενσωματώνουν εν μέρει και την παραγωγικότητα.

    Από την πλευρά της ΔΑΚΕ, ο γ.γ. της ΓΣΕΕ Κ.Πουπάκης χαρακτήρισε τη συμφωνία την καλύτερη δυνατή και υπογράμμισε ότι η πλευρά των εργαζόμενων δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη αλλά έφτασε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.

    Ο Δημ.Δασκαλόπουλος εκ μέρους του ΣΕΒ σημείωσε ότι έγινε διάλογος με αίσθημα ευθύνης, ενώ ο κ.Ασημακόπουλος για τη ΓΣΕΒΕΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία την καλύτερη των τελευταίων ετών.

    Κρίσιμη ήταν και η επισήμανση του Δημ.Αρμενάκη της ΕΣΕΕ, που τόνισε ότι πρυτάνευσε η δημιουργία ηρεμίας στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 9.11 Χωριάτη

    Έλλειψη επιχειρημάτων τόριξες στην παλαβή....

    Μιλάς εσύ για αλλαζονεία? Θα πέσει ο ουρανός να σε πλακώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Να πέσει και να με πλακώσει , δεν έχω αντίρρηση, αλλά, όχι επειδή μιλάω "εγώ" για αλλαζονεία.

    Εκτός και δεν έχω , για κάποιον λόγο, αυτό το δικαίωμα ή δεν πρέπει, κατά την γνώμη σου.

    Επίσης οι απόψεις σου για τα πράγματα που αλλάζουν μόνο σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα, είναι στατικά για όλους τους άλλους, είναι ενδιαφέρουσα χρήση της διαλεκτικής.

    Και επειδή κάποιος πάρα πάνω μου είπε ότι δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 και του 90, να του επισημάνω ότι δεν είμαστε ούτε στην εποχή του 40 ή του 74.

    Μακάρι να κάνω λάθος και να είστε στο 2008, αλλά να μου επιτρέψετε να το δώ πρώτα. Μέχρι τώρα βλέπω δεκαετία του 70.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..
    Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ
    ΔΟΥΛΕΥΕ...

    ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..
    ΕΓΡΑΦΑΝ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ"
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..

    Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ.."ΣΚΛΗΡΑ"
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ..


    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Χωριάτη 10.12

    φυσικά και έχεις δικαίωμα να μιλάς, τι είμαστε εμείς πασοκ?

    λέω όμως ότι δεν θα έπρεπε να είσαι αλλαζόνας γιατί ξεχνάς ότι η αλλαζονεία και η ανικανότητα σας έφεραν σ' αυτό το χάλι.


    καλά να πάθετε, τόσα χρόνια καπηλευόσασταν τον αγώνα της αριστεράς και τελικά αποδειχτήκατε πιό δεξιοί από τους δεξιούς.

    όσο για το 70, κοίτα ποιούς έχετε μέσα στο πασοκ, όλα τα απολιθώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μάλλον δεν με ξέρεις καλά φίλε.

    Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι ανένταχτος Αριστερός και ενδιαφέρομαι για ητν συγκρότηση της Κεντροαριστεράς, που για να γίνει χρειάζεται να "φροντίζει" και να "αγαπάει" κανείς και τα δύο κόμματα.
    Αλλά για να τα αγαπάει πρέπει να τους κοβει την αλλαζονεία και τα άλλα κακά που την συνοδεύουν.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γεια σου "ανένταχτε αριστερέ", Χωριάτη.

    Ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι είσαι ρε παπάρα.

    Ένας Βλάκς και μισός είσαι.

    Κι ακόμη ο μεγαλύτερος και καλύτερος Γελωτοποιός του Press.

    Επίσης είσαι ένα άχρηστο, θλιβερό υποχείριο του αφεντικού σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Χωριάτη θα λαχανιάσεις ρε βλάκα επί τρεις ημέρες και θα βγάλεις κάλους και στα χέρια (εκτός από αυτόν στον εγκέφαλο) να υποστηρίζεις τον ανίκανο αρχηγό σου που θα πιάσει πάτο σε λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Οταν έλεγα, ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής του εκκρεμούς και του ξεφουσκώματος του ΣΥΡΙΖΑ, μου λέγατε ότι δεν με αφήνει να δώ ο φανατισμός μου.

    Ο Παπαγιάννης σήμερα μας είπε
    ότι έρχονται δύο δημοσκοπήσεις που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ υψηλότερα ποσοστά και στον ΣΥΡΙΖΑ γυρω στο 12%.
    Γιατί Παπαγιάννη δεν το ανεβάσατε Πρώτοι απ'όλους στο ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    Τα γκάλοπ έχουν διενεργηθεί πρίν την πρόταση μομφής

    Για να μην λέτε μετά, ότι ήταν συνέπεια της πόλωσης.


    Xωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξανασκεφτούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε ένα μήνα, θα είναι αργά.

    Η ανάγκη συγκρότησης της Κεντροαριστεράς, είναι μεγαλύτερη από τα όποια μικροκοματικά οφέλη, τους έδοσε η συγκυρία.

    Θα είναι πολύ άσχημη εξέλιξη να ξανάχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΡΕ BΡΩΜΟΚΩΛΑ BLOOPERS ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΡΕΧΕΙ??

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ??
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,

    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Χωριάτη κι ο πούτσος μου έχει φουσκώσει, στήσε τον ανένταχτο κώλο σου να μου τον ξεφουσκώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Φουζκίτζεζ μικρέζ πραζινωπέζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση