GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδήσεις για την Μέση Ανατολή...

. Από τον Πάνο Χαρίτο http://www.panosharitos.com/ . Στην διεύθυνση http://www.panosharitos.com/ μπορείτε να αναζητήσετε ειδήσεις και αναλ...

.
Από τον Πάνο Χαρίτο
Στην διεύθυνση http://www.panosharitos.com/ μπορείτε να αναζητήσετε ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με τη Μέση Ανατολή.
Η ιστοσελίδα στήθηκε και θα ενημερώνεται σε σχεδόν 24ωρη βάση, από τον Πάνο Χαρίτο ανταποκριτή στη περιοχή από το 2000 εως και σήμερα.
Στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι να συμπεριλάβει όλο το υλικό – από την έναρξη των ανταποκρίσεων του Πάνου Χαρίτου μέχρι σήμερα – και να λειτουργήσει ως εργαλείο για την καταγραφή και αποκωδικοποίηση της πραγματικότητας και της καθημερινότητας των ανθρώπων και των περιοχών που κάλυψε ή θα καλύψει μελλοντικά.
Πέρα από την καθαρά δημοσιογραφική ματιά στα πράγματα και τις εξελίξεις, θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και ως ημερολόγιο.
Ένα ημερολόγιο για τον πόλεμο και την ειρήνη της Μέσης Ανατολής, ένα ημερολόγιο ταξιδιών και εμπειριών μιας άλλης πραγματικότητας, μακρινής κι ενδιαφέρουσας.
Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται δυο κατηγορίες άρθρων (1. Ισραήλ & Παλαιστινιακά Εδάφη 2. Λίβανος ) με κάποιες υποκατηγορίες, καθώς και μια σειρά από Video.
Σύντομα θα προστεθεί μια ακόμη κατηγορία στα άρθρα.
Σύντομα θα αποκτήσουν υπότιτλους όλα τα Video (για την ώρα υπότιτλοι υπάρχουν μόνο στην κατηγορία Αγφανιστάν), περισσότερα Video.
Στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει και αγγλική εκδοχή της ιστοσελίδας.Εντός των επόμενων τεσσάρων μηνών θα έχει περαστεί και ολόκληρο το αρχειακό υλικό από τη Μέση Ανατολή ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα προστεθεί μια ακόμα κατηγορία η οποία αφορά την περίοδο 1997-2000, με όλο το αρχειακό υλικό (Video και άρθρα) από την κρίση εκείνης της περιόδου στην Αλβανία και το Κόσοβο
-------------------------------

6 σχόλια

  1. TI ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ?
    ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ?
    ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΑΚΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!

    ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ Η ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AXXX RE PANO, KALOS REPORTER ALLA KATHOLOU ANTIKIMENIKOS.
    SE PLIRONH H XAMAS MALLON, AMMA EKANES REPORT STIN APOVASI THS NORMANDIAS MALLON THA EISOUNA XITLERIKOS, MHN KSEXNAS 60000 AMERIKANOI PETANANE EKEINI THN HMERA.
    MHN KSEXNAS POTE 300 STRATIOTES MAS DOLOFONISANE OI XAMAS STON LIVANO....... NASE LIGO ANTIKIMENIKOS...... H PARATATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Γειά σου ρε Πανούλη!
    :-)

    "ξαπλώστε αναπαυτικά, πάρτε ένα ποτό ανάψτε ένα τσιγάρο και ελάτε να πάμε μια βόλτα μαζί... ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ!"

    Πανούλη, μας λείπεις ξενιτεμένε φίλε!

    κάτι φίλοι από τα παλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πανος εχει βγαλει τη σχολη δημοσιογραφιας του Φωσκολου. Το δραμα δεν τελειωνει ποτε. Τα παιδακια που πεθαινουν δεν τα σκεφτονται οι γονεις τους, εχουν τον Πανο.

    Βρε τα κακομοιρα αραβακια που στο σχολειο μαθαινουν πως να μισουν την δημοκρατια και τον δυτικο πολιτισμο, και πως να εχουν τις γυναικες σκλαβες. Προσεχε Πανο μην σου κοψουν το κεφαλι μια μερα και το κανουν σουπα.

    Ασε τους λαϊκισμους Πανουλη, σοβαρεψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση