GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή για τραγικό τροχαίο...

. Από το http://koinotonaitolon.blogspot.com/ ... Σε μια απαράδεκτη, τριτοκοσμική και από τις χειρότερες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαδρομή, του...

.
Από το http://koinotonaitolon.blogspot.com/
...
Σε μια απαράδεκτη, τριτοκοσμική και από τις χειρότερες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαδρομή, του Ορεινού Οδικού δικτύου του Δήμου Θέρμου, άφησαν την τελευταία τους πνοή αβοήθητοι ο Δημήτριος (Τάκης) Φέρρας και η σύζυγός του Ιωάννα...
Τη θλίψη και το πένθος για τον άδικο και πρόωρο χαμό του αγαπημένου σε όλους ζευγαριού, των δημιουργικών αυτών ανθρώπων, διαδέχτηκε στη συνέχεια η οργή και η αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας για την αναλγησία της πολιτείας, για την αδιαφορία των μαυρογιαλούρων της εκάστοτε κυβέρνησης οι οποίοι έχουν μεταβάλει σε τριτοκοσμική περιοχή αυτό τον φυσικό παράδεισο.
----------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Εδώ η Ελλαδα γενοκτονείται κάθε χρόνο και δεν δίνουν φράγκο, δεν χολόσκασαν για τα παιδάκια που σκοτώθηκαν με το λεωφορείο, τι να λέμε τωρα!

    Η κρατική μηχανή δεν δουλεύει με πετρέλαιο, αλλά με αίμα!

    Και αργεί πολύ να πάρει μπροστα!

    Και οι Έλληνες οδηγοι δεν ειμαστε καλύτεροι.

    Κρίμα οι άνθρωποι, τα συλληπητήρια μου, ο Θεός να τους αναπαύσει και κουραγιο στις οικογένειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως εγώ έχω τα παιδιά μου δεμένα στα καρεκλάκια τους και οι άλλοι με κοιτάζουν σαν εξωγήινο.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλάδα και βέβαια οι άχρηστοι του αντίστοιχου υπουργείου (γαμώ το σπίτι τους) δεν ενδιαφέρονται καθόλου για να την αναπτύξουν. Μόνο λεφτα να παίρνουν.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι κλακαδόροι,

    Μετά την ομιλία του ανάπηρου, έχουμε νοικιάσει ένα ταξί για να σας επιστρέψει σπίτια σας. Tο ταξί θα μεταφέρει και τους 3 οπαδούς του ανάπηρου: babis, Χωριάτης, Μαργαρίτα.


    Εκ της Γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΓΓΕΣ Κάτω τα χέρια από τον babis είναι η αρραβώνιαρα μου
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI PERIMENEI KANEIS APO TE MPAXALO KRATOS POY EINAI H ELLADA RE PAIDIA

    OTI 8ELEI O KE8E ENAS KANEI XORIS NA DINEI LOGO SE KANENAN.

    EDO EXOYN KANEI AGONINISTIKH PISTA TO PARKIN TOY OAKA STHN LEOFORO KYMHS KAI SPYROY LOYH.
    KA8E MERA APO TO PROI MEXRI TA XARAMATA ORISMENOI MALAKES KANOYN SPINIARISMATA MESA STO PARKING KAI DEN AFINOYN TON KOSMO NA
    KOIMI8EI.
    KAI OLA AYTA TA KOLOPAIDIA EXOYN AKRIBA AYTOKINHTA.
    ETSI SOY ERXETE KAMIA FORA NA PEIS (AS PANE STON DIAOLO NA SKOTO8OYN MPAS KAI YSIXASOYME LIGO GIATI DEN PAEI ALO) .

    EXOYN KANEI XOMATERH TON PAR'OLIGO KHPO (EPEIDH DEN PROLABAN STOYS OLYMPIAKOYS AGONES NA TON KANOYN KHPO) AKRIBOS APENANTI APO TO OAKA 1O MOLIS METRA APO THN LEOFORO SPYROY LOYH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.
    ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ (ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. amalia kalyvinou ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΥΜΗ ΣΟΥ
    ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ--ορθοπεδικός,επιμελητής στο ΚΑΤ
    Προφανώς επειδή ο Χρυσικόπουλος μόνο απλες ακτινογραφίες ξέρει να "διαβάζει" (και άν...), αντι να περάσουμε σε αλλου ειδους απεικονίσεις, με κάλεσε μια ημέρα στο ΚΑΤ, όπου έκανα δώδεκα ακτινογραφίες στο μηρό, από διάφορες γωνίες. Χωρίς φυσικά να εκτιμηθεί η ραδιενέργεια που απορροφούσα.
    Ποιός μπορει να με βεβαιώσει οτι αυτό δε συνέβαλε στην εξαλλαγή των τότε (προφανώς) νευρινωματικών κυττάρων σε καρκινικά;

    *Όταν συγγενής μου τηλεφωνησε στον κύριο Χρυσικόπουλο και τον ενημέρωσε οτι διαγνώστηκα με καρκίνο κι οτι άδικα με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια, εκείνος απάντησε απαθέστατα: "Ε,αυτά συμβαίνουν..."

    > Συμβαίνει δηλαδή να "τα παίρνουν" οι γιατροί που υποτίθεται οτι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
    >Συμβαίνει δηλαδή εγώ να υποφέρω και να μη με βοηθάει κανείς.
    >Συμβαίνει δηλαδη να χάνονται τέσσερα πολύτιμα χρόνια, ενω όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την αντιμετώπιση του καρκίνου η έγκαιρη διάγνωση.
    >Συμβαίνει δηλαδή ένα απλό νευρίνωμα να εξαλλάσσεται σε καρκίνωμα, παρ'οτι θα μπορουσε να διαγνωστεί πριν γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη.
    >Συμβαίνει δηλαδή εγώ τελικά να έχω χάσει το πόδι μου από καρκίνο και,οσονούπω και τη ζωή μου, επειδή οι γιατροι μαλακίζονται

    *************************


    (κι όλα αυτά στα τριάντα μου χρόνια , και γνωρίζοντας οτι ο πενηντα και ετών "δόκτωρ" και τα δυο του πόδια έχει για να χαίρεται τη ζωή του και πολύ πολύ μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής απο μένα....)

    amalia kalyvinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση