GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έβαλε τιμωρία...‏

36 σχόλια

  1. Τι να πει κανένας!
    θεός να μας φυλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικηγόροι του blog :

    Όλοι στην πορεία της Τετάρτης 19/3

    11 πμ στο πεδίο του Άρεως.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!

    Αλλιώς το μόνο που θα μείνει απ' την αποχή θα είναι η αφραγκία μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sex και βια









    προδοσία..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. valte kana tekno sthn fwto, eseis den tha pate sthn epidayro na deite ton protagwnisth?
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/o-kitrinos-tsipras-ante-kai-sthn-epidayro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαστήριο...Ο δικαστής ρωτάει τον κατηγορούμενο babis:
    - Γιατί θέλετε να χωρίσετε τη γυναίκα σας;
    -Γιατί με αποκάλεσε ηλίθιο κύριε δικαστά
    -Μα αυτό δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος.
    -Τι λέτε κύριε Δικαστά μου. Τις προάλλες γυρίζω σπίτι μου και τη βρίσκω
    στην αγκαλιά ενός μαντράχαλου. Φυσικά, τη ρώτησα αμέσως:"Τί κάνετε εσείς
    εκεί;" και κείνη μου απάντησε "Δε βλέπεις βρε ηλίθιε;" Ε, αυτό το ηλίθιε
    κύριε Δικαστά δε το ανέχομαι!!!!

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή τά γεγονότα που συμβαίνουν εδώ(σαν κωμωδία..) έχουν συμβεί στην αλλοδαπή σαν τραγωδία ας ανατρέξουμε στην ταινία του Ken Loach "The Navigators",είχε προβληθεί στην Αθήνα το 2002 με τον τίτλο " Ο Πώλ ο Μάικ & οι άλλοι" αν θυμάμαι καλά, & περιείχε από την Θατσερική περίοδο της ιδιωτικοποίησης των Βρεττανικών σιδηροδρόμων από την ασυνείδητη απαξίωση της εταιρείας από τους εργατοπατέρες μέχρι την ίδια την απαξίωση των εργαζόμενων ( αλλά όχι των εργατοπατέρων)στην κατοπινή φάση της ιδιωτικοποίησης.
    Διδακτικότατη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάμερες μέσα στην αίθουσα, να βλέπουμε μήπως υπάρξουν κρυφές κινητοποιήσεις κάτω από τα θρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθημερινή
    KOΣMOΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 16-03-08

    Κόλαση στα Τίρανα από εκρήξεις πυρομαχικών
    Φοβερές αλυσιδωτές εκρήξεις διάρκειας ωρών, που έκαναν τη γη να τρέμει, σημειώθηκαν χθες, Σάββατο απόγευμα, σε πυριτιδαποθήκη του αλβανικού στρατού στα περίχωρα των Τιράνων.
    Οι νεκροί ανέρχονται σε δεκάδες (ανεξακρίβωτος ο αριθμός), κυρίως στρατιώτες που εργάζονταν μέσα στην αποθήκη πυρομαχικών, πολλοί από τους οποίους φέρονται να είναι Αμερικανοί ειδικοί περί τα πυρομαχικά, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα.


    Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι?
    Με άλλα λόγια τι δουλειά είχαν οι Αμερικάνοι με τους Αλβανούς?
    ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι πολιτική η προσέγγιση Αλογοσκούφη-Ντόρας όπως βιάστηκαν πολλοί να γράψουν για το γεύμα που παρέθεσε ο Υπ. Οικονομίας στην Υπ. Εξωτερικών στις Βρυξέλλες. Μάλλον γεύμα προετοιμασίας ήταν, για τον επόμενο ανασχηματισμό (και την πολυσυζητημένη ανταλλαγή υπουργείων μεταξύ των 2).
    www.apomesa.info


    ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Σήμερα θα μιλήσουμε για το πασοκ. Το πασοκ είναι ένα τζογαδόρικο κόμμα. Αφού έβαλε τον κοσμάκη στο Χ.Α. και του έκλεψε τα χρήματα, συνεχίζει απτόητο το τζόγο και σήμερα.


    Είπαν στο συνέδριο:
    «Το πασοκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό». Ας το αναλύσουμε λοιπόν.


    «Το πασοκ είναι εδώ» – μάλιστα. «Εδώ», που? Τι εννοούν οι πασόκοι με το «εδώ»? Αν εκληφθεί ως γεωγραφικός προσδιορισμός, αναμφισβήτητα εννοούν το Φάληρο. Η πραγματικότητα είναι άλλη όμως. Ως αριθμητικό προσδιορισμό, εννοούν (αλλά δεν το λένε) ότι είναι στο 17,2%, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύεται σήμερα στον Ε.Τ. Ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα, χορηγία του γιωργάκη, του πάγκαλου, του βενιζέλου, της άννας, της βάσως, του άκη, του ρέππα, του σημίτη και όλων των αρπακτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα.


    «ενωμένο» - ξανά μάλιστα. «Ενωμένο», πως? Ο γιωργάκης στην ομιλία του «πρότεινε» να ψηφιστούν μόνο οι δικοί του μουτζαχεντίν στο Ε.Σ.


    Ένα άλλο κομμάτι του πασοκ (γιωργάκης, πάγκαλος, ευθυμίου) παρακαλά, ευρισκόμενο στα γόνατα, τον Τσίπρα. Όμως ένα άλλο κομμάτι του πασοκ (φλωρίδης, άκης, σκανδαλίδης) δεν τον θέλει ούτε ζωγραφιστό (όχι μόνο τον τσίπρα, αλλά ούτε το γιωργάκη – η διευκρίνηση απαραίτητη)


    Άλλο κομμάτι του πασοκ (πάγκαλος) επιθυμεί την μετεκλογική συνεργασία με την Ν.Δ.


    Και υπάρχει και άλλο πασοκ, το νεοδεξιό, όπως το εξέφρασε ο (πρώην πειναλέος συνδικαλιστής, μέρος του εσωτερικού στρατού κατοχής και νυν υπερχορτάτος πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής) πρωτόπαπας, λέγοντας: "δεν θα ξανακάνουμε πάλι το κράτος παραγωγό δημοσίων αγαθών."


    «Δυνατό» - ξανά μανά μάλιστα. «Δυνατό», τίνι τρόπω? Εννούν, αλλά και πάλι δε το λένε, ότι είναι αρκετά δυνατό να βγεί τρίτο κόμμα. Τρίτο κόμμα το πασοκ? Φυσικά, αλλά ποιό πασοκ? Του γιωργάκη? Των άλλων που, δικαίως τον αντιπολιτεύονται, γιατί το παληκάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ? Κι αν το πασοκ του γιωργάκη είναι «δυνατό» να βγεί τρίτο κόμμα, το πασοκ των άλλων τι θα βγεί? Τέταρτο? Ή μήπως αντιστραφούν οι όροι και το πασοκ του γιωργάκη βγεί τέταρτο και των άλλων τρίτο? Ποιό σενάριο είναι «δυνατό»?


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Σε συνέχεια των επιτευγμάτων του γιωργάκη (πασοκ-πάζλ – το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι της Mattel), να προσθέσω και τις παρακάτω παρατηρήσεις.


    o γιωργάκης, πιστεύοντας ότι το κόμμα είναι κληρονομιά σα να ήταν τσιφλίκι του μπαμπά του (του αρχικαταστροφέα της χώρας), έχει υποπέσει σε πλήθος σφαλμάτων.


    Το αποτέλεσμα είναι να τελεί υπό αιχμαλωσία. Τον κρατάει άριστα ο σημίτης και του πριονίζει την καρέκλα αργά και μεθοδικά.


    Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα κομμάτια του πασοκ (εκτός από το αμιγώς γιωργακικό-μαργαριτικό) ο σημίτης έχει την ψηλή κυριότητα και οι μπόμπολας-λαμπράκης-κόκκαλης την επικαρπία.


    οι διάφοροι πρετεντέρηδες-καψήδες-τρέμες παίζουνε το παιχνίδι του σημίτη κι ο γιωργάκης έχει τον κακαουνάκη. Οποία κατάπτωσις.


    Oι απέλπιδες προσπάθειες του γιωργάκη να απαλλαγεί από όλους αυτούς ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ με την σαφώς αντιδημοκρατική «προτροπή», δίκην Στάλιν, να ψηφιστούν ΜΟΝΟ οι δικοί του μουτζαχεντίν στο Ε.Σ.


    Από την άλλη όμως, σε πραγματικούς όρους, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να τους ξεφορτωθεί γιατί έχει διαπιστώσει σαφέστατα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι χωρίς τα παλιά διεφθαρμένα υλικά του πατέρα του και του σημίτη ΜΟΝΟΣ του είναι ΠΟΛΥ εύκολη λεία. Φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών γιατί χρημάτισε υπουργός όλων αυτών των κυβερνήσεων, άσχετα αν συμπεριφέρεται σα να βρέθηκε στη χώρα τα τελευταία 4 χρόνια.


    Ο γιωργάκης είναι άτολμος. Το μόνο που μπορεί να κάνει (κι αυτό με αμφίβολα αποτελέσματα) είναι να παίζει πειθήνια το παιχνίδι της Μαργαρίτας-Φρειδερίκης. Οι παλιές δοκιμασμένες συνταγές της όμως είναι διάφανες και δεν αποδίδουν.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις μέρες αυτές αυτές είμαστε μάρτυρες το εξής παράδοξου πολιτικού φαινομένου . Αφ’ενός μεν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να παρουσιάζονται σαν προεκτάσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων υιοθετόντας το 100% των αιτημάτων τους , αφ’ετέρου να μην ακούμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απλό πολίτη να υπερασπίζεται τον αγώνα των συνδικάτων .
    Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Καραμανλής έχει πετύχει στον σκοπό του , να φέρει τον Λαό σε σημείο να μισήσει τον συνδικαλισμό και να λυπηθεί την ... Φάνη !!!

    Εις αυτήν την κατάντια έχουν μεγίστη ευθύνη και οι Πασοκικοί καρεκλοκένταυροι τύπου Ποληζωγόπουλου που ο Γιώργος Παπανδρέου (αν αληθεύουν οι πληροφορίες) προετοιμάζει για Γραμματέα .
    Με λίγα λόγια προετοιμάζεται ο Γ.Α.Π. για μια ακόμη μαλακία τύπου ψηφοδελτίου Επικρατείας .
    Θα του φταίνε πάλι οι υπονομευτές ;
    Θα του φταίει ο Μπέννυ ;
    Θα του φταίνε τα σκοτεινά ΜΜΕ ;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα πώς είναι δυνατό να ανέχεται ο κόσμος το δικαστικό πραξικόπημα Σανιδάδων και Οικονόμου Δημήτριου; Πώς δεν τους έχει φυτέψει κανά παλικάρι μια σφαίρα στο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περτραλιά θα βγάλεις και συ καρκίνο στην καβλωμένη ρόγα του βυζιού σου. Έννοια σου. οργή λαού φωνή Θεού. θα σε κανονίσει και σένα ο ΘΕΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. όπως το χρσιτόδουλα. Ή μήπως θες το Ζάχαρο της Μαριέτας να σε κα΄νουν κομματάκια. Έτσι εξίζει σε όλα τα μουνόπανα της εξουσίας. Αφού δε νεπαναστατούν οι σκλάβοι ας δράσει Ο ΚΑΡΚΙΝΟΖΑΧΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ....

    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΣΟΥ

    ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sex και βια









    προδοσία..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. …..Βλέπω, κανείς δεν μιλά για τής αμφίδρομες Τ/Β ……!
    Γιατί άραγε……..??? (δεν είναι επιστημονικη φαντασία)
    Ψαξτε………………………..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Re babis
    γιατί δε γράφεις στο δικό σου μπλογκ.
    Αντε να το πω, για πάρεις επισκεψιμότητα:
    http://lolitasequel.blogspot.com
    Καλό και το δίκτυο της vivodi, μια χαρά σε σηκώνει.
    Γιατί μας πρήζεις εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BABIS
    dsl-88-218-57-114.customers.vivodi.gr
    IP Address 88.218.57.114
    Net Speed Cable/DSL
    Organization Vivodi Telecommunications S.A. Browser Firefox 2
    Continent Europe Operating System Windows XP
    Country Greece Screen Resolution 1024x768
    State / Region Attiki Screen Color 32 Bit (16.7M)
    City Athens
    Javascript Enabled
    kai to blog tou
    http://lolitasequel.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis
    μια χαρά είναι το δικό σου blog
    http://lolitasequel.blogspot.com
    Γιατί μας πρήζεις εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To σύμφωνο συμβίωσης είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης διασφαλίζει τη περιουσία των κουμπάρων που με τόσες θυσίες απόκτησαν τη τελευταία 4ετία. Μην έλθει καμία κυρία όπως αυτή του μεγαλοδικηγόρου και μας ζητάει και όλη τη περιουσία μας. Ή κανένας σύντροφος -όχι αυτούς τους συντρόφους που έλεγε ο Χαρίλαος- αλλά αυτούς ξέρετε του στυλ Κωστέτσου που τους ξέρουμε εμείς καλά τι σκοπούς έχουνε.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 24 Σημάδια για να καταλάβεις ότι μεγάλωσες


    1. Τα φυτά στη γλάστρα σου είναι όλα ζωντανά και κανένα δεν είναι ..περίεργο!
    2. Αποκλείεται να κάνεις σεξ σε παιδικό κρεβάτι.
    3. Το ψυγείο περιέχει περισσότερο φαγητό από μπύρα.
    4. Έξι η ώρα το πρωί είναι η ώρα που ξυπνάς και όχι η ώρα που πας για ύπνο.
    5. Ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι στο Σούπερ Μάρκετ.
    6. Παρακολουθείς τον καιρό στις ειδήσεις.
    7. Οι φίλοι σου παντρεύονται και παίρνουν διαζύγιο αντί να τα "φτιάχνουν" και να "χωρίζουν".
    8. Οι διακοπές σου από 130 ημέρες γίνονται 14.
    9. Με τζιν και πουλόβερ δεν θεωρείσαι πια καλοντυμένος.
    10. ΕΣΥ είσαι αυτός που τηλεφωνάει στην αστυνομία να σταματήσει τα παλιόπαιδα που κάνουν πάρτυ.
    11. Οι μεγαλύτεροι συγγενείς σου αισθάνονται άνετα λέγοντας βρώμικα ανέκδοτα παρουσία σου.
    12. Δεν ξέρεις πια τι ώρα κλείνει το Έβερεστ.
    13. Ταΐζεις το σκύλο σου ισορροπημένη σκυλοτροφή αντί για McDonalds.
    14. Πονάει η πλάτη σου όταν κοιμάσαι στον καναπέ.
    15. Δεν κοιμάσαι πια από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.
    16. Δείπνο και σινεμά είναι ολόκληρο το ραντεβού αντί για την αρχή του.
    17. Πέντε σουβλάκια τρεις η ώρα τα ξημερώματα σου χαλάνε το στομάχι αντί να στο φτιάξουν.
    18. Πηγαίνεις στο φαρμακείο για αντιοξειδωτικά και κρέμες προσώπου αντί για προφυλακτικά και τεστ εγκυμοσύνης.
    19. Ένα μπουκάλι κρασί των 3 ευρώ δεν είναι πια "καλό πράγμα".
    20. Τρως πρωινό...το πρωί.
    21. Η φράση "Δεν θα ξαναπιώ τόσο" αντικαθίσταται από την φράση "Δεν μπορώ πια να πιω όπως έπινα".
    22. Το 90% του χρόνου που ξοδεύεις μπροστά στο κομπιούτερ είναι για δουλειά.
    23. Δεν ξεκινάς να πίνεις από το σπίτι για να κάνεις οικονομία στα μπαρ.
    24. Διάβασες την λίστα αυτή ελπίζοντας και ψάχνοντας απεγνωσμένα για ένα χαρακτηριστικό που δεν ισχύει για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η καταδίκη της απεργίας της ΔΕΗ σαν παράνομης και καταχρηστικής ήταν μια νίκη του λαού απέναντι στον συνδικαλοφασισμό που μαστίζει τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η καταδίκη της απεργίας της ΔΕΗ σαν παράνομης και καταχρηστικής ήταν μια νίκη του λαού απέναντι στον συνδικαλοφασισμό που μαστίζει τη χώρα μας.

    16 Μάρτιος 2008 10:44 μμ


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΕΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΗ ΣΤΑ 70 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εκει που εκανε τα κακα!του ο μακαριτης ο Πετραλιας φυτρωνε η ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ απο το θεο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε ανένδοτε μην προσπαθείς να εκπαιδεύσεις το γαλάζιο μοσχάρι!! Χάνεις την ώρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από την μία οι κυβερνήσεις από την άλλη οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές... και στην μέση ο Ελληνικός λαός κοιτάει αποχαυνωμένος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11:15 ...κάποιες λίγες ώρες στην μέρα . Παράλληλα κοιτά και την προσπάθεια της κυβέρνησης να τα «πνίξει» με κάθε μέσο ένα συνταγματικό και αναφέρετο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου.

    Η δημοκρατία σκοτεινιάζει 2008

    Νέα διακυβέρνηση σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. to xirotero skotadi...
    tou nou, tis gnosis, tis pliroforisis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα όπως πάντα..


    Οργανωθείτε , Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε

    Με τις φράσεις αυτές έκλισε τη συγκλονιστική παρουσία και ομιλία του χθες o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κλείνοντας τις εργασίες του 8ου Συνέδριου του ΠΑΣΟΚ.

    Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από 7.000 ενθουσιώδη μέλη και φίλους περιέγραψε και έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο πράσινο come bαck κόντρα στη διαπλοκή , τη διαφθορά , τη συναλλαγή και τους νταβάδες .


    Όλοι οι Σύνεδροι με ενθουσιασμό και με φρενήρεις εκδηλώσεις χαράς υποδέχτηκαν τη κοινή εμφάνιση στο κλείσιμο του Συνέδριου τους τρεις διεκδικητές για την αρχηγία , όπου σε μια συμβολική κίνηση και μαζί έδειξαν σε όλους ότι το χάσμα που δημιουργήθηκε με τις οδυνηρές διαδικασίες που οδήγησαν στην εκλογή τις 11/11 ανήκει στο παρελθόν.

    Η «μπάλα» είναι πλέον στα πόδια όλης της ομάδας και στον κάθε ένα μας ξεχωριστά. Ο πρόεδρος έδειξε τον δρόμο, έδωσε τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες του και η ευθύνη έχει μεταφερθεί πλέον σε όλους μας από το απλό μέλος μέχρι τα υψηλόβαθμα στελέχη.

    Φρενήρης εκδηλώσεις υποδέχτηκαν οι σύνεδροι το λεχθέν από τον Πρόεδρο ότι το νέο Πολιτικό Συμβούλιο δεν θα αποτελείτε από κανένα μέλος που έχει χρηματίσει Υπουργός η Υφυπουργός.

    Η ανανέωση στην πράξη.

    Σήμερα με την εκλογή των 150 μελών του Εθνικού συμβουλίου θα σηματοδοτηθεί το νέο ξεκίνημα για να τερματισθεί η δεξιά παρένθεση. Για τη δημοκρατία και το Σοσιαλισμό , για μια Ελλάδα ισχυρή με υπερήφανους Έλληνες.

    Το κατεστημένο μετέρχεται κάθε μέσο για να εμποδίσει το ποτάμι που ξεκίνησε χθες.

    Να οι δημοσκοπήσεις , να οι συκοφαντίες , να οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι…

    Όλοι οι νταβάδες σε αγαστή συνεργασία μάχονται και φοβούνται τον ερχομό του νέου και αναγεννημένου ΠΑΣΟΚ.
    Ο λαός όμως ξέρει και έχει μάθει πια..

    Κάθε ψήφος εκτός ΠΑΣΟΚ παρατείνει τη κυβέρνηση του «καταλληλότερου»

    Μας αξίζει μια καλύτερη πατρίδα λοιπόν. Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου το εγγυάται αυτό.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ να μην μετέχουν στο πολιτικό συμβούλιο πρώην υπουργοί και υφυπουργοί .
    Αλλά αμφιβάλλω αν αυτό το μέτρο ‘’σώσει’’ το Πα.σο.κ. από την κατρακύλα .
    Ωραία και καλή η φιέστα στο Ταε Κβο Ντο .
    Για ένα κόμμα που παίρνει 2.727.000 ψήφους στις εκλογές δεν είναι δα και μεγάλο κατόρθωμα να συγκεντρωθούν 7000 άνθρωποι σε ένα Στάδιο για να χειροκροτήσουν τον Πρόεδρο . Πέραν τούτου τι άλλο προσέφερε το ,πολυέξοδο, Συνέδριο ;
    Καλές λοιπόν οι εορτές αλλά δυστυχώς πάντα τελειώνουν και έρχεται η επόμενη
    ημέρα . Η ημέρα της σκληρής πραγματικότητας .
    Υπενθυμίζω ότι χόρευαν βαλς πάνω στον Τιτανικό λίγο πριν να βυθιστεί το πλοίο.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Τα επιτεύγματα του «keep walking» γιωργάκη συνεχίζονται.


    Παρά τη σταλινικού τύπου «προτροπή» να ψηφιστούν οι δικοί του στο Ε.Σ., η κάλπη δεν έκρυβε σημαντικές εκπλήξεις (παρά τα αντιθέτως γραφόμενα γνωστών γιωργακικών προβοκατόρων-υπαλλήλων). Καταγράφηκαν λοιπόν τα εξής:


    Κυριάρχησαν, μεν όπως αναμενόταν, οι «παπανδρεϊκοί», αλλά το «ρεύμα» Βενιζέλου πέτυχε την καταγραφή του και η πλευρά Σκανδαλίδη εξέλεξε τρία μέλη.


    Στην κάλπη αναδείχθηκε πρώτη και με διαφορά η Φώφη Γεννηματά (η ανύπαρκτη – αν δεν την έλεγαν Γεννηματά δε θα την ήξερε όχι ο θυρωρός της αλλά ούτε η μαμά της), ενώ δεύτερος ήρθε το βενιζελικό στέλεχος της νεολαίας Νίκος Ανδρουλάκης. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος (πολλά λέγονται γι’ αυτόν).


    Στη δεκάδα πλασαρίστηκαν στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου όπως ο Χρ.Πολυζωγόπουλος (συνδικαληστής, μέλος του εσωτερικού στρατού κατοχής, ο οποίος δικαιως εδάρη από αναρχικούς), ο Στ.Τζουμάκας (ο κατά Γιαννόπουλο «ντενεκές ξεγάνωτος»,) και ο Γιάννης Μίχας (νομάρχης πειραιά, ο αδελφός του οποίου κατηγορήθηκε για εμπορία σάπιων κρεάτων) όπως επίσης δύο κορυφαία στελέχη των «βενιζελικών», οι Λευτέρης Κατσικαρέλης και Στέλιος Αγγελούδης (ντε πουά πουρ εβανζέλ).


    Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, σε υψηλή προτίμηση κατάφεραν να εκλεγούν και στελέχη που ανήκουν στο λεγόμενο μπλοκ των «γεννηματικών» όπως ο Μ.Παπαϊωάννου (αν δεν υπήρχε ο γιωργάκης θα ήταν σίγουρα ο πλέον βλάκας στο πασοκ), ο Μ.Όθωνας και ο Λ.Κανελλόπουλος (άλλος ένας συνδικαληστής, αλλά ψιλοαποτυχημένος.)


    Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έμειναν εκτός Εθνικού Συμβουλίου στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, όπως οι Δημήτρης Δόλης και Γιώργος Ελενόπουλος (παγκοσμίως άγνωστοι). Στο όργανο εξελέγησαν και πολλοί πρώην βουλευτές όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας (πρώην πειναλέος συνδικαλιστής, μέρος του εσωτερικού στρατού κατοχής και νυν υπερχορτάτος πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής), Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γιώργος Ανωμερίτης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


    Προκύπτει λοιπόν ότι το πλάνο του αποτυχημένου σταλινίσκου «keep walking» γιωργάκη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ.


    Άρα τίθεται το ερώτημα: «quo vadis γιωργάκη???»

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση