GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόδομα και Γόμορα...

. Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου από το mkka.blogspot.com/ . Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι έχουν την καλωσύνη να επισκέπτωνται το ταπ...

.
Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου
από το mkka.blogspot.com/
.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι έχουν την καλωσύνη να επισκέπτωνται το ταπεινό ιστολόγιό μου. Και όλους όσοι κατέγραψαν σχόλια, τα οποία γενικώς εντάσσονται σε ένα γόνιμο διάλογο. Πραγματικά και διδάσκομαι από τις θέσεις πολλών και εμπνέομαι. Δι εμέ η επικοινωνία αυτή είναι μια καινούργια εμπειρία, μια πολύτιμη εμπειρία. Παρακαλώ πολύ όλους σας να μη αναμειγνύετε άσχετα ζητήματα. Τα περί του ρόλου της Εκκλησίας στον απελευθερωτικό αγώνα μας κατά το 1821 δεν έχουν σχέση με την ελεύθερη συμβίωση. Τά περί δευτέρου κλπ. γάμου, τον οποίον ευλογεί η Εκκλησία, είναι σωστά. Ο δεύτερος γάμος δεν θεμελιώνεται στο λόγο του Κυρίου. Διότι ο Κύριός μας δεν ανεγνώρισε άλλην αιτίαν λύσεως του γάμου παρεκτός της πορνείας. Συμφωνώ μαζί σας. Αλλά η Εκκλησία δεν είναι ένας Επίσκοπος. Οταν οι άγιοι Πατέρες ώρισαν έτσι τα πράγματα, προφανώς εκ λόγων οικονομίας προς τον άνθρωπο, εμείς οφείλουμε να τηρήσουμε όσα οι Πατέρες μας εθεσμοθέτησαν. Τελικά η υπακοή πρός τήν Εκκλησία, ως θεσμού, είναι χρέος μας. Και οι παραχωρήσεις έχουν κι αυτές όρια!
Ο προβληματισμός μας συνεχίζεται. Σήμερα σας παραθέτω την διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης για την τιμωρία των ομοφυλοφίλων. Το αφιερώνω στούς "φωτισμένους¨ της εποχής μας και σ' όσους έχουν το "κουσούρι". Δεν καταδικάζουμε τον αμαρτωλό. Την αμαρτία καταδικάζουμε. Και το "κουσούρι" είναι μια ακόμη μορφή της αμαρτίας. Δείτε τόν "έγκυο" κύριο της φωτογραφίας. Και μόνο το θέαμα σοκάρει. Ο Θεός ας μας ελεήσει.
Ο προβληματισμός μας θα συνεχισθεί. Σε επόμενο Post θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε την περί μοιχείας διδασκαλία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Και έπειτα θα κλείσουμε τη σειρά των περί πορνείας σημειωμάτων μας με μια ανθολογία από ειδήσεις της εποχής μας. Σήμερα θα διαβάσετε
(εδώ) την διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης για τα Σόδομα και τά Γόμορρα. Αύριο θα διαπιστώσετε, ότι η σημερινή κοινωνία δεν διαφέρει και πολύ από τήν Κοινωνία της εποχής εκείνης...
---------------------------

64 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι, εκλεκτοί αναγνώστες.

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.

    Δυο θέματα βάζω για το ιστολογιο μας.

    Πρώτο είναι γεγονός πια ότι το press-gr είναι άλλο πριν και άλλο μετά δίωξη. Τώρα τι συνέβη ακριβώς το ξέρουν τα αφεντικά του …Εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε την παρουσία μας εδώ και δεν μας πτοούν λεπτομέρειες και διεργασίες της κορυφής. Δεν περιμένουμε πλέον από εδώ να δούμε την συνεχιζόμενη διαφθορά και την κραιπάλη διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Υπάρχουν άλλοι χώροι…. Πληροφορίες αργότερα.

    Δεύτερο σημείο που θέλω να αναφερθώ είναι ότι αλλάζει το κλίμα…

    Πως και γιατί ? Θα αναφερθώ σε δυο προσωπικά στοιχεία. Ήδη δυο γνωστοί και παλιοί φίλοι που με ξέρουν καλά και με τους οποίους είχα να μου μιλήσουν πάνω από 4 χρόνια ήδη με έχουν πάρει τηλέφωνο και επιδιώκουν να μάθουν την κατάσταση της υγείας μου!!!!!! Ωπα λεω..καλως τα λαμογια και τους γυμνοσάλιαγκες.
    Άλλο γεγονός είναι ότι συμμετείχα σε μια συγκέντρωση φίλων για την ανάληψη μιας κομματικής εργασίας… Τέτοια προσφορά και τέτοια αγωνιστικότητα είχα να συναντήσω από πολύ παλιά.

    Ο τύπος ελάχιστα αντικατοπτρίζει το μέγεθος της αλλαγής που συντελείται στην Ελληνική κοινωνία. Θα το δείτε στις επόμενες δημοσκοπήσεις. Εκτιμώ ότι πριν από το ΠΑΣΧΑ το Πασοκ θα είναι μπροστά.
    Ο «διάδρομος με τις καρπαζιές» όπως λέει και ο μεγάλος δημοκράτης και αγωνιστής Μίμης Ανδρουλάκης έχει τελειώσει. Ο πρόεδρος μας αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται σε μεγάλο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης σίγουρη εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο:
    Καλά ρε ο ΟΣΦΠ έχασε 4-0 από την ΑΕΚ; Για αυτές τις κομπίνες έφυγε ο Λεμονής πριν το τέλος του πρωταθλήματος; Καθόσαστε τώρα ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ να τρέχετε στα γήπεδα να οικονομανε οι μάγγες λόγω αγωνίας ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα. Και εγώ ΟΣΦΠ είμαι αλλά το έχουνε ξεφτυλίσει το πράμα και μας θεωρούν όλοι ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ. Ούστ Ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ο Ανδρουλάκης απο τις πολλες σφαλιαρες ο λαιμος του εχει παθει την αγκυλωση?
    Και ο Γιωργακης τι δικαιολογια εχει για την αναπηρια του?


    takis ΑΕΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.36 babis Ο πρόεδρος μας αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται σε μεγάλο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης σίγουρη εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας.


    Ας κοιτάξει να εδραιώσει την αρχηγία του το ανάπηρο και αν κάποια στιγμή μέλλει η Ελλάδα να κυβερνηθεί από ΑΜΕΑ το ξανασυζητάμε.


    babis, δε ξέρω αν είσαι ό,τι όλο το blog βοά ότι είσαι, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως βλέπεις, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Μπράβο βρε. Έχουμε λιώσει στο γέλιο. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    babis.....μη ξεχάσεις να πάρεις βαζελίνη.....




























    για τα χέρια σου βρε κουτέ (ποιός ξέρει που πήγε το βρώμικο μυαλό σου.... α πα πα πα πα.....), θα βγάλεις φουσκάλες σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριε παπα τάδε...
    ο κόσμος ξυπνάει.
    είσαστε απατεώνες και σύντομα οι εκκλησίες σας θα αδειάσουν από τα πρόβατα.
    ευτυχώς, σε μερικά πράγματα προοδεύουμε.

    αλήθεια, αν τον χριστό τον κρεμάγανε, τι θα μας έλεγες; "κάνε την κρεμάλα σου κι έχει ο θεός";

    χαχαχα είσαστε αστείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. takis,


    οι αναπηρίες του γιωργάκη είναι πολλές. Στο φτερό οι παρακάτω:

    - Τον σιχαινόταν ο πατέρας του
    - Τον καπελώνει η μαμά του
    - Η γυναίκα του είναι μπεκρού
    - Τον λατρεύει ο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραγοπαπάδες,
    κινείστε μεταξύ γραφικότητας και μαλακίας.
    Αντε γαμηθείτε όλοι σας και αφήστε τους ανθρώπους ελεύθερους και χωρίς ενοχές.
    Δεν θα σας βάλουμε νταβατζήδες στην καύλα μας.
    Καλά κράτησε το παραμύθι σας 2000 χρόνια.Καλά φάγατε καλά ήπιατε καλά χόρτασε ο κώλος σας.
    Τώρα πηγαίνετε στο διάβολο και αφήστε την ανθρωπότητα ήσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω ο Μπουλης χαιρει ακρας υγειας ε?Σιγα ρε παιδια αποκαλυπτεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.20 o babis είναι παπάς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φίλε ----- όποιος κι αν είσαι να αγιάσει το στόμα σου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είπες πράγματα που ήθελα να πω χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΣΠΟΝΙΔΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ
    ειμαστε αρχιμανρδριτουλες,αλλες με μεγαλο στομα και με αλλα προσοντα,απο τζακι και με γαλλικα και θελουμε να σας γνωρισουμε στα βορεια προαστεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To σύμφωνο συμβίωσης είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης διασφαλίζει τη περιουσία των κουμπάρων που με τόσες θυσίες απόκτησαν τη τελευταία 4ετία. Μην έλθει καμία κυρία όπως αυτή του μεγαλοδικηγόρου και μας ζητάει και όλη τη περιουσία μας. Ή κανένας σύντροφος -όχι αυτούς τους συντρόφους που έλεγε ο Χαρίλαος- αλλά αυτούς ξέρετε του στυλ Κωστέτσου που τους ξέρουμε εμείς καλά τι σκοπούς έχουνε.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ. Αμβρόσιε μήπως το "κουσούρι" που έχει ο κύριος της φωτογραφίας του το χάρισε ο Θεός που δεν μπόρεσε να θωρακίσει το DNA έτσι ώστε η εξωτερική εμφάνιση να συμβαδίζει με τα εσωτερικά όργανα?

    Τώρα που έχετε φωτισμένο αρχιεπίσκοπο απότι φαίνεται, δώστε καμιά χρηματοδότηση σε ερευνητικά κέντρα για να διορθώσουμε τα λάθη που έχει κάνει ο Θεός, ή καλύτερα ανοίξτε δικά σας ερευνητικά κέντρα (για να ελέγχετε τα χρήματα όπως θέλετε)

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλε δε θα μας στειλετε μυνημασας? αρχιμανδριτουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.52 ρε κορόϊδο το σύμφωνο είναι αβάντα στο γιωργάκη για να τα βρεί με το βενιζέλο και να συζήσουν κάτω από κοινή στέγη - για σας δουλεύει η κυβέρνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άγιε Αμβρόσιε , για την χήρα του εφοριακού και για την κληρονομιά που σου άφησε θα μας πεις κάτι ;

    Άσε τον Ιησού λοιπόν ήσυχο , γιατί Εκείνος όταν γλίτωσε την αμαρτωλή γυναίκα από τον λιθοβολισμό , φώναξε στους υποκριτές ‘’Ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω’’ .

    Αυτό φωνάζω και εγώ προς εσένα υποκριτή Θεομπαίχτη , πρώην ταγματάρχη της Βασιλικής Χωροφυλακής .

    Ντροπή σου . Θυμάσαι επιλεκτικά όσα από τα λόγια του Ιησού σε συμφέρουν .



    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ‘’Ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω’’ .
    Κύριε Αμβροσιε εσεις του αγαμου κλήρου παιρνάτε καλά και έχετε τους κανονικους παπαδες να πεινάνε!
    Κοιταξτε τα εσωτερικά πρωτα γιατι ξερουμε καλα τις Μητροπολεις,ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Με αφορμή την απαράδεκτη και υπονομευτική ενέργεια των γειτόνων μας, έχω να σας καταθέσω τα εξής:

    Δυστυχώς και μέσα στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι που δεν εννοούν να συμπορευθούν με την εθνική μας πολιτική, εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα των εχθρών γειτόνων μας (Αλβανών, Σκοπιανών και Τούρκων).

    Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΔΗΘΕΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ της Ηλείας, Αχαϊας και άλλων αμφιβόλου εθνικής συνείδησης νομούς της χώρας.

    Σήμερα είδαμε σε όλα τα αντεθνικά κανάλια και εφημερίδες αλλά και σε εχθρικά προς την εθνική μας κυβέρνηση blogs και άλλα μέσα, "κατοίκους" αυτών των νομών να διαμαρτύρονται για το ότι ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ για τις ΔΗΘΕΝ ζημιές που υπέστησαν από τις ΔΗΘΕΝ πυρκαϊές του καλοκαιριού. Θα παραπέμψω εδώ κάθε καλόπιστο έλληνα, στο εγκυρότατο πονογράφημα του εγκυρότατου δημοσιογράφου, ερευνητή, πανεπιστημιακού, αναλυτή κ.κ. Χ. Λαζαρίδη, ο οποίος σε άρθρο του την εποχή των δήθεν πυρκαϊών- στο προσωπικό του blog, έγραφε: ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...".

    Να θυμίσω σε αυτά τα ΑΧΑΡΙΣΤΑ και αντεθνικά στοιχεία ότι, άλλοι, πραγματικά πυρόπληκτοι-άλλων νομών- που επλήγησαν πραγματικά εδώ και 2 χρόνια, δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη και ας κατάγονται από εθνικόφρονες νομούς.

    Επίσης να τους θυμίσω ότι το κράτος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι γνωστό ότι ξένα θεσμικά κέντρα καθοδηγούν αυτά τα στοιχεία εναντίον του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης, της χώρας μας γενικά.

    Ας τους γυρίσουμε την πλάτη, και ας κάνουν τις στάχτες τους γαργάρα.

    Ενας Εθνικόφρων Ηλείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ (ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΚΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΛΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο χωριό μου λέμε της εξής παροιμία :

    ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΡΙΑ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΚΙ’ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΕ
    ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ .

    Όπως επίσης :

    ΔΩΣΕ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ Θ’ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ .


    Veteran Seaman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ & ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟΥΣ" "ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σεβασμιώτατε, διαβασα το σχολιό σας, που οπως βλεπετε απο οσους γραφουν διπλα δεν ετυχε καμμιάς προσοχής. Ηθελα να σας μεταφερω τη δική μου άποψη.
    Η Χριστιανική Θρησκεια εχει κανονες, "κωδικολποιημένους"απο την Εκκλησία.Οι κανονες αυτοί λενε τι πρπει να κανουν τα μελη της εκκλησιας και τι όχι. Αρα στο επίμαχο θεμα θα επρεπε να περιορισθεί να πει ότι η εκτος θρησκευτικού γαμου συμβιωση ειναι αμαρτια. Τελεία.
    Η λέξη πορνεια που χρησιμοποίησε η ιεραρχια μπορει να ειναι βασιμη κατα τους Κανονες, ομως στην σημερινή κοινωνια χτυπαει άσχημα. Κάποιος θα πει"Δηλ. η γυναικα που ζω μαζι της με πολιτικο γαμο ή χωρις γάμο ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ??"Διότι αυτο θα πει πορνεια Σεβασμιώτατε, το επ' ανταλλάγματι σεξ!

    Ο κοσμος ξερει και αποδεχεται ότι κατα την Εκκλησια αυτη η συμβιωση ειναι αμαρτια. ξερει επίσης ότι , αν υπαρχει ΚΡΙΣΗ και Ανταπόδοση μετα θανατον θα ευρεθεί ελλιπής.Πιστευει όμως ότι ο Παναγαθος, που μας ειπε να συγχωρούμε τον αδελφό μας "εως εβδομηκοντακις επτά" φορες, θα συγχωρησει και αυτη την παρατυπία.
    Διορθωστε λοιπόν το "Πορνεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το θράσος σας παπά δεν έχει όρια!! Μιλάτε οι παπάδες για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχετε το στόμα σας κλειστό. Οι μισοί από σας έχουν το κουσούρι για το οποίο φωνάζετε... Δεν είδα κανένα απο σας να εκδιωχθεί απο τους κόλπους σας. Αλλά δεν φταίτε εσείς φταίνε οι Έλληνες που δεν σας έχουν πάρει με τις ντομάτες ακόμα. Ντροπή!!! και πληρώνεστε και απο το ελληνικό κράτος! Δηλαδή και απο τους ομοφιλόφυλους!!! Γιαούρτι που σας χρειάζετε θεομπαίχτες ε θεομπαίχτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραια η εικονα του εγκυου ε???Ετσι μπραβο,βαζετε μας τετοια για να συνηθισουμε,μιας κι απ'οτι φαινεται το...ονειρο & ο κρυφος ποθος του καθε στερημενου δηθεν προοδευτικου,χριστιανομαχου & υπερασπιστη του αδερφατου,ειναι να κοιταχτει μια μερα στον καθρεφτη & να διαπιστωσει οτι ειναι γκαστρωμεν-0ς/η/ο (αγνωστο φυλο).Δε λεω,ο ανθρωπος της φωτο μπορει να ειχε προβλημα,ομως η συντριπτικη πλειοψηφια του αδερφατου των ιπποτων ειναι ετσι επειδη ΘΕΛΟΥΝ να ειναι & οχι γιατι γεννηθηκαν ετσι...βλεπετε,στη σημερινη κοινωνια ειναι σουπερ-ουαου-τρεντυ να εισαι πουστης και να το δηλωνεις παντου,βγαζοντας παραλληλα φασιστα οποιον τολμησει να διαμαρτυρηθει γι'αυτο.

    Συνεχιστε το εργο σας,Σεβασμιωτατε.Συγχαρητηρια για το μπλογκ σας,εχει τεραστια απηχηση.Οσο για τους κλασικους κομπλεξικους χριστιανομαχους,σημερα υπερασπισαν το ξεφωνημενο αδερφατο για να βγαλουν τα κομπλεξ τους εναντιον της Εκκλησιας.Αυριο αραγε,ποιος εχει σειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ton deftero kai trito kai tetarto gamo tous epitrepete gia na ta konomate, mavroforemena lamogia.

    kai min ksexnate posous gaydes exete stis takseis sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πολλοί χριστιανοί γουστάρουν ιδιαίτερα να σουβλίζουν αρνάκια το Πάσχα κι έτσι έχουν ταυτίσει την εκκλησία με τις ορέξεις τους.

    Όσο πιο ένοχοι νοιώθουν για τις επιθυμίες τους, τόσο φτιάχνονται να τρώνε αρνάκι.

    Η σοφή εκκλησία του Θεού προϋποθέτει και διαχειρίζεται την λαγνεία μας.

    Οι δούλοι του θεού, όπως κάθε άλλο ζωάκι σε αυτό τον πλανήτη είναι πρότερα δούλοι της κοιλιάς τους. Η επιβίωση γαρ

    Ναι, υπάρχουν και οι νηστείες που κάνουν λέει καλό... ποιός νηστεύει όμως; Μόνο κάτι μερακλούδες της ηδονής από de Sade μεριά.

    Αυτό που αναστατώνει λοιπόν τους παπάδες δεν είναι τι κάνουμε κρυφά. Το αντίθετο! Θέλουν να προστατεύσουν τις κρυφές και ανεκπλήρωτες κάβλες μας.

    Οι φονταμενταλιστές φοβούνται μήπως με την απομυθοποίηση και απενοχοποίηση του απαγορευμένου καρπού ξεκαβλώσουμε. Και τον Σωκράτη γι'αυτό τον στείλανε, επειδή υποστήριζε την τελική (όχι την πρώιμη!) αδιαφορία απέναντι στην επιθυμία. Άρα, υποστήριζε την πλήρωση των επιθυμιών μέχρι να κερδηθεί η ωριμότητα της απόστασης.

    Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος που έχει γευτεί τη ζωή με το παραπάνω, δεν ψάχνει εκδίκηση και δικαίωση δια της επαφής με το απόλυτο. Κατέχει ούτος το απόλυτο τίποτα, δια της βιωματικής πληρότητας που ισοδυναμεί με το κενό.

    Σαφώς γνωρίζουν ότι η βάση για την ύπαρξη της θρησκείας είναι η σκλαβιά, η διαρκής στέρηση, η εξ'αρχής ματαίωση.

    Η εξ'αρχής ματαίωση! Διότι η τελική, συνειδητή ματαίωση είναι η βιωματική γνώση, ανίχνευση και αποδοχή του ορίου.

    Ιστορικά, ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία σκλάβων που φύτρωσε μέσα στα απορρίματα του αρχαίου κόσμου. Ο αρχαίος κόσμος το άξιζε αυτό όσο κι οι ευγενείς άξιζαν τη λαιμητόμο της Γαλλικής επανάστασης. Όμως επειδή το κακοποιημένο παιδί μεγάλωσε και έγινε δολοφόνος, δεν σημαίνει πως έχει το ακαταλόγιστο. Κύριε ελέησον, κύριε ελέησον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Τριανταφυλλόπουλος αλωνίζει το Αίγιο...

    Μυρίζει εταιρία δολοφόνων κι όχι Σόδομα...

    Κάποια γυναίκα γκαουλάιτερ και πιθανή γκόμενα του δέσποτα...

    Ο Θανασάκης άσε το Αμβρόσιος έχει τη φωλιά του λερωμένη και το μισό Αίγιο είναι συνένοχοι...


    Γέροντα από σήμερα θα ζεις με τον πανικό...

    Γιατί σαν γάτα σε ξέρουμε. Να σε δούμε και σαν ποντίκι...

    Για να δούμε τι θα κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 11.09
    Ναι ρε μεγάλε σιγα μην και δεν είσαι φασίστας που θίχθηκες κιόλας. Οχι μόνο είσαι φασίστας αλλά και ρατσιστής και σεξιστής. Όχι θα σε ρωτήσει ο καθένας τι θα κάνει στο κρεββάτι του. δικαίωμά του καθενός είναι να κάνει ότι θέλαι. Και κάτι τελευταίο μεγάλε επειδή είσαι και εντελώς άσχετος εγώ είμαι gay αλλά ούτε κράζομαι και άμα λάχει μπορεί και δίπλα σου να φαίνομαι και πολύ πιο άντρας απο σένα και το κυριότερο για να μαθαίνεις αυτό δεν το επιλέγεις γεννιέσαι έτσι μάγκα μου. Όσο για τους κραγμένους υπάρχουν και πάρα πολύ σοβαροί gay που απαιτούν σεβασμό όπως υπάρχουν και πάρα πολλοί κρετίνοι ετεροφυλόφιλοι που χρειάζονται κράξιμο αλλά γιαυτούς τσιμουδιά. Γιαυτό μην τσινάς αν σε λένε ρατσιστή και φασίστα. Αυτά και άλλαξε μυαλά γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι σε οποια κοινωνική ομάδα και να ανήκουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΕΡ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ξερεται καμια πουστρα παπα στο περισσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αμβρόσιε, έχετε καταντήσει πολύ ανιαροί.

    Είστε αμόρφωτοι και δεν καταλαβαίνετε στοιχειώδη πράγματα.


    Αμαρτία εξομολογηθείσα ουκ έστιν αμαρτία λέτε χωρίς να καταλαβαίνεται τι σημαίνει.

    Οσοι λοιπόν δηλώνουν δημόσια , όπως στην περίπτωση του γάμου των ομοφυλοφίλων,την αμαρτία τους δεν είναι αμαρτωλοί.

    Ο Χριστός με αυτή την απλή φράση, μας είπε και μας που δεν είμαστε Χριστιανοί -όπως εγώ-, ότι μια κοινωνία που δεν έχει θεσμούς που θα φροντίζουν τα παιδιά και τους γέρους, είναι μια κοινωνία που "αμαρτάνει", γι'αυτό στις αγροτικές κοινωνίες που έζησε η ανθρωπότητα εκείνες τις εποχές, ο "γάμος" ήταν ιερός, αφού έτσι φτιαχνόταν το κύτταρο που θα φρόντιζε αυτές τις δύο "αδυναμίες" του ανθρώπινου είδους σε σχέση με τα ζώα, τα μικρά παιδιά και τους γέροντες που αλλιώς θα πέθαιναν.

    Στην εποχή μας, τον ρόλο της κοινωνικής δομής που φροντίζει τα παιδιά και τους γέροντες, τον έχει αναλάβει το κοινωνικό κράτος, μέρος του οποίου είναι το ασφαλιστικό που συζητείται αυτές τις μέρες και που η εκκλησία έμεινε παγερά αδιάφορη έως εχθρική.

    Σ'αυτές τις εποχές λοιπόν που ζούμε πλέον , τις κοινωνικές εποχές, τις εποχές της δημοκρατίας, τα παιδιά και τους γέροντες τα φροντίζει η δημοκρατική πολιτεία.

    Οσον αφορά την ομοφυλοφιλία, όχι μόνο δεν είναι αμαρτία, αφού είναι "ομολογημένη", αλλά όταν διατίθεται να υιοθετήσει ορφανά παιδιά γίνεται άλλο ένα χέρι φροντίδας της ανθρώπινης αδυναμίας, στα παιδικά της χρόνια και μια σχέση φροντίδας στα γηρατειά κάποιων ανθρώπων που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ας παει ο αμβροσιος στη μητροπολη νεας ιωνιας και φιλαδελφειας που σφυριζει απο ομοφιλοφυλους αρχιμανδριτες και τοτε τα λεμε...γιατι κρυβονται πισω απο το δαχτυλακι τους? ασχολουνται με τους αλλους που ειναι και ζευγαρια φυσιολογικα και μιλανε για πορνεια και δε βλεπουνε τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥΣ, ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ Α Ρ Χ Ι Μ Α Ν Δ Ρ Ι Τ Α Δ Ε Σ..... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ nikos2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καταρχήν Πανιερώτατε με πολυ σεβασμο και χωρις να παρεξηγηθώ δηλώνω οτι σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμα σας να εκφράζετε την άποψη σας, ειναι η θεμελιώδης αρχή της δημοκρατίας και ο ακρογωνιαίος λίθος των κοινωνικών κατακτήσεων. Αλλα διαφωνώ με τα περιεχόμενα του λόγου σας. Και πριν βιαστήτε να με χαρακτηρίσετε ώς άνθρωπο που έχει "κουσούρι" ή κάποιον που επικροτεί την "πορνεία" σας προλαβαίνω λέγοντας πως οι παρακάτω απόψεις εδράζονται στο νόημα και στο πνεύμα του διαλόγου και της ελευθερίας της σκέψης.

    Δεν εμπιστεύομαι κανένα θεσμό για τον υπακούσω όταν αυτός ο θεσμός εκπροσωπείται απο πρόσωπα με απόψεις σαν αυτές του μακαριστού Χριστόδουλου, του Ανθιμου ή έστω την δικιά σας, οπου αυτή εκφράζεται με πραότητα και ηρεμία σε αντίθεση με αυτήν πολλών άλλων Ιεραρχών. Να δηλώσω εδώ οτι εκ πεποιθήσεως έχω απομακρυνθεί απο την εκκλησία σας γιατι της συμπεριφέρεστε (οχι προσωπικά αλλά γενικά) σαν μαγαζί και περιορίζετε την ελευθερία σκέψης των ανθρώπων, εκμεταλέυεστε το όποιο κύρος σας για να καθοδηγήσετε πολιτικά τους πιστούς και γενικώς απολαμβάνετε τεράστια οικονομικά προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες αυτού του κράτους. Μας λέτε για τους κανόνες που όρισαν οι Αγιοι Πατέρες. Σίγουρα θα είχαν τον σκοπό τους αυτοί οι κανόνες σε συνάρτηση με την εποχή και την κοινωνία της.
    Ορισμένοι απο αυτούς τους κανόνες είναι πλέον αναχρονιστικοί και θα πρέπει να τους αλλάξετε.
    Ισως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και προσπαθήσετε να τις συμβαδίσετε με το ρεύμα της κοινωνίας χωρίς να στερείτε απο την εκκλησία το πνεύμα της. Αλλα να μην γίνεστε υποκριτές. Ειναι νωπές οι μνήμες ακόμα των σεξουαλικών και οικονομικών σκανδάλων που ταλάνισαν -και πιστέυω ακόμα ταλαιπωρούν- το χώρο σας. Προσπαθήστε να καθαρίσετε τα του οίκου σας, βρείτε τρόπους να συμπλέυσετε με την κοινωνία και όχι να επιβάλλετε στην κοινωνία θέσεις μεσαιωνικές και παροχημένες. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.

    Πρώτο σας μέλημα είναι να βοηθήσετε τους έχοντες την ανάγκη συνανθρώπους σας, να βρίσκεστε εκεί που υπάρχει ανάγκη ανθρωπιάς και έλλειωη ελπίδας (όπως έχω δεί ορισμένους φωτισμένους κατώτερους κληρικούς να κάνουν) και όχι στα τηλεπαράθυρα και στους εξώστες μπροστά στις κάμερες. Ακολουθήστε πιστά τις προτροπές του Ιερώνυμου όπως τις εξέφρασε όταν πήρε το χρισμα και αφήστε για άλλους τις αναλύσεις των νομοσχεδίων του κράτους.

    Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι απο εσάς (σίγουρα εξαιρούμενου του Αρχιεπισκόπου) έχετε ξεχάσει πως η μεγάλη, κύρια και ουσιαστική διδαχή του Ιησού Χριστού είναι η ΑΓΑΠΗ και όχι η επαπειλούμενη τιμωρία των όποιων αμαρτωλών. Και αυτή η διδαχή πρέπει να είναι ο φάρος σας και όχι το αποκούμπι της πίστης που χρησιμοποιήται όταν στερεύουν τα επιχειρήματα σας.


    Με τιμή και σεβασμό

    JUSTICE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. gay και σοβαρος και αντρας αποκλειεται... περισσοτερο ζωο και ανωμαλος εισαι!!!!σα να λες gay παπας..ειναι δυνατον? ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12.3
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 12.3 ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ. ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ GAY. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΓΚΑΒΑΚΑ Ε ΓΚΑΒΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ GAY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επειδη καποιοι αρχισαν να αναμασανε τα γνωστα παραμυθακια περι φασισμου και ρατσισμου εναντιον των γκευ...δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ απολυτως με οποιον ειναι ομοφυλοφιλος και δεν προκαλει,δικαιωμα του να κανει ο,τι γουσταρει στη ζωη του.Εχω ομως τεραστιο προβλημα με το ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ που διαπομπευεται απ'το ενα καναλι στο αλλο,κλαιγεται συνεχως & φωναζει για τα δηθεν "δικαιωματα" του.Γιατι πρεπει αυτους να τους ανεχομαστε & να μας βγαζουν και ανωμαλους επειδη δεν ειμαστε ομοιοι τους?Γιατι πηγε και φωτογραφηθηκε ο αλλος εγκυος?Για να...ενημερωθουμε?Στη ζωη μου εχω κανει παρεα με αρκετους γκευ λογω συνθηκων & οι χειροτεροι ηταν οι λεγομενοι "τρεντυ γκευ",που ηταν μεν αδερφες αλλα δεν ελεγαν οχι και σε κανα πηδημα με το ετερο φυλο.Κοινως,ηταν αυτοι που "δοκιμαζαν" τα παντα,υποτασσονταν στις επιταγες του αδερφατου & θεωρουσαν οτι ειναι στη μοδα αν φετος ειναι γκευ,του χρονου βαρυμαγκες,του παραχρονου λεσβιες κλπ.Αντιθετα,οσοι ηταν πραγματικοι ομοφυλοφιλοι εκ γενετης,ποτε δε δημιουργουσαν προβλημα.Το κακο ομως ειναι οτι αυτοι οι τελευταιοι ηταν παντα η σιωπηρη μειωψηφια...

    Υ.Γ.Μιλανε για "παπαδες γκευ" ατομα που εχουν να πατησουν στην εκκλησια απ'τη βαφτιση τους...τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ξερετε κανενα gay παπα στην αθηνα?πως ειστε τοσο σιγουροι οτι υπαρχουν gay παπαδες?πεστε μας που ειναι να παμε να τους επισκεφθουμε!!για αθηνα μιλαμε!!!!! και ονοματα αν θελετε και ενοριες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλε,που να παω εκκλησια να δω καμμια gay "παπαδια"?εχω μεγαλη περιεργεια....ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ!!!!! για αθηνα λεω,μενω βορεια προαστεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δε ντρεπεστε λιγακι,να κατηγορειται τους παπαδες οτι ειναι ταχα gay?και τα εχετε βαλει τωρα και με τον αμβροσιο αυτον τον αγιο ανθρωπο ? ολοι οι παπαδες κανουνε καλα την δουλεια τους και ιδιαιτερα οι αγαμοι οι οποιοι αναποσπαστοι απο τις καθημερινες ασχολειες συνεισφερουν το καλυτερο στην εκκλησια μας.ακουμε συνεχεια υβριστικους χαρακτηρισμους για τους αγαμους παπαδες αλλα κανενας δε βγαινει με ονοματα και αποδειξεις να μας αναφερει ποιοι ειναι και που ειναι?αρα ολα ειναι παραμυθεια κακοβουλων ανθρωπων!αν εχετε κοτσια αναφερεται ονοματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "Πορνεία κάθε σχέση εκτός του θρησκευτικού γάμου". Έτσι γρα΄φει ιστορία ο ενάρετος Αμβρόσιος. Έτσι τον απέβαλε το πιο υγιές κομμάτι του λαού.
    Πονάει βέβαια τους παπάδες η απώλεια εισοδήματος...
    Προτείνω : όλοι οι άγαμοι αντρες να πηγαίνουν στο Αγιο Όρος για να μην έχουν πειρασμούς. Το Αγιο Όρος να επεκταθεί μέχρι την Αλεξανδρούπολη για να τους χωρέσει.
    Οι άγαμες γυναίκες να κλειστούν σε μοναστήρια για τον ίδιο λόγο, ή να καούν στην πυρά.

    Αμβρόσιε, πες αλεύρι! Ο Ιερώνυμος σε γυρεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Πάτερ Πηδήξιμος έχει δίκιο.


    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ολο εξυπναδες ειστε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟ 1968
    ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ Η Χ Ο Υ Ν Τ Α ......

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. pou eisai re mpampi na mas peis kamia empiriasou kai thn gnwmhsou gia to thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 11.31 babis εσύ είσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kousouri einai i omofovia oxi i omofilofilia
    kai eksalou mono auti anaferete san pathisi
    tou mialou se iatrika keimena edo kai 30 xronia
    i omofilofilia exei stamatisei na theorite asthenia

    kapioi xriazonte mia episkepsi se psixologo
    gia na lisoun ta uparksiaka tous provlimata
    kai tin pigi autou tou misous
    giati pragmatika mono kapios me sisoreumeno misos mporei na ekfrazete etsi gia mia terastia
    merida kosmou

    vreite ti simenei omofovia
    kai poso sindiazete epistimonika me tin apokripsi
    tis pragmatikis sexoualikis tautotitas

    den einai dika mou logia
    pantou uparxoun autes i plirofories monoi sas na tis vreite

    alla ti na vreite?? ti leo?
    edo pisteuete ston xristo akoma

    se kati pou istorika den anaferete pouthena
    para mono stis "agies grafes" autes pou anaferoun
    pos i gh einai epipedi


    entaksei
    apo atoma san esas den mporoume na perimenoume
    kai kati idietero siga min kanete kamia sovari anazitisi
    oti sas katevei to lete etsi apla
    agnoontas eskemena epistimonika keimena
    opou sas simferei

    ta idia pou ekanan kai oi xristianoi kai alloi thriskoliptoi stin sinexia
    otan katestrefan tin vivliothiki tis alexandrias
    oli tin gnosi tou arxeou kosmou
    prospathontas na kripsoun tin alithia
    oti einai ena megisto psema ola
    aisxos apla


    pragmatika thlivome
    gia tin plisi egkefalou pou exei faei o kosmos
    kai odigei se fanatismo kai misos
    agnoia

    meseonas distixos
    eutixos gia ligous alla me dinates fones

    stamatiste mas ta exete priksei me tis diamartiries sas


    vreite ta pragmatika provlimata sas
    den einai auta
    kai min to pezete sotires tis kinonias kapioi
    geliopiiste pleon

    2008 xronia perasan kai den mathate tipota
    misos misos misos misos misos

    kai misite ta irinika atoma kai auta pou den exoun kolimata pou mono kalo kanoun pragmatika

    den variese

    ligo tha zisoume akoma
    arage to katalavan kapioi?

    me ton idio tropo tha skeftonte ligo prin pethanoun
    me to idio misos?

    ti na po

    otan kai ta paidia sas tha ginoun kati pou den thelete

    kai tous simperiferonte kapioi alites me psixologika provlimata asxima
    min stenaxorithite diko sas lathos tha einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΑ
    ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΜΟΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 10,39 κοψε τις βλακειες και την παραπληροφορηση.Ουτε η...ομοφοβια ειναι "παθηση επιστημονικα αποδεδειγμενα",ουτε η ομοφυλοφιλια θεωρειται κατι το εντελως φυσιολογικο.Διαβασε εσυ επιστημονικα συγγραματα Ιατρικης πχ. για να δεις τι γραφουν για τα συγκεκριμενα.Ειναι χιλιες φορες χειροτεροι οχι οι πραγματικοι & συνειδητοποιημενοι γκευ,αλλα το καραπουσταριο στο μυαλο που εχει πλημμυρισει τα μμε & θελει να μας επιβαλλει τις ανωμαλες ιδεες του.Οσο για τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας,οι ιστορικες πηγες που τοσο επικαλεισαι,αναφερουν οτι καηκε απο τους Ρωμαιους & οχι απ'τους χριστιανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ούτως ή άλλως, η εποχή του ψαριού (του χριστιανικού σκοταδισμού δηλαδή) τέλειωσε.
    Ήδη μπήκαμε στον Υδροχόο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Nai Ναι...Σοδομα και Γομορα..
    ετσι γιναμε με τους πολιτικους γάμους και τα συμβολαια συμβιώσης..
    Και οι περισσότεροι ειμαστε πόρνοι..γιατι ειχαμε σεξουαλικες σχέσεις πριν το γάμο...
    Εστω...

    Αν λοιπον εμεις κάναμε την ελλάδα Σοδομα και Γόμορα..τότε οι παπάδες και οι μοναχοί τι έχουν κάνει τις εκκλησίες και τα μοναστήρια,με τις σεξουαλικες τους διαστροφές?
    Με τις κάθε ειδους οικονομισιες?

    Ρωταω η γυνή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. File/ Fili 31 Μάρτιος 2008 10:39 μμ

    exeis arketa dikia se auta pou les.
    Just for the record, na pw oti:

    I omofylofilia thewroutan diataraxi mexri KAI to DSM-III (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 1980), MONO OMWS ean itan dystoniki pros to egw, diladi ean to atomo enoxloutan apo ton prosanatolismo tou kai ithele na allaksei.

    Sto telefteo DSM-IV (1994) den yparxei kamia anafora stin omofylofilia, mono se transexoualismo.

    Exeis apoluto dikio se auto.
    Epeidi omws exw faei ton kosmo, pes mou se parakalw POY anaferetai i omofovia ws episimi ki anagnwrismeni diataraxi (mi mou peis oti anikei stis fovies giati den einai etsi, episis meletes pou isws ti syndeoun me omofilofilia den tin apodexontai aparaitita ws diataraxi).

    De se eirwnevomai, apla thelw na mathw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. JUSTICE

    31 Μάρτιος 2008 12:02 πμ

    Φίλε ή Φίλη JUSTICE

    Συμφωνώ απόλυτα με όσα ανέφερες στο σχόλιό σου . και κυρίως με τον τρόπο που τα διατύπωσες
    Επίτρεψέ μου να συμπληρώσω ότι η πίστη στον Θεό , στον όπιο Θεό πιστεύει ο καθένας μας, είναι έμφυτη .
    Ο τρόπος όμως που λατρεύουμε αυτόν τον Θεό δυστυχώς είναι ανθρώπινη επινόηση .
    Αρκεί να σκεφτείς ότι οι τρεις Μεγάλες Θρησκείες Ιουδαϊσμός - Χριστιανισμός και Μωαμεθανισμός πιστεύουν ακριβώς στον ίδιο Θεό , τον Θεό του Αβραάμ.
    Όμως με πόσο διαφορετικό τρόπο τον λατρεύουν σε σημείο που να καλούν τους οπαδούς τους να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.
    Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι ήταν μια καταπληκτική επινόηση για να μπορεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων , κλήρος , ιερατείο , εκκλησία , όπως θέλεις ονόμασε το , να εξουσιάζει και να κατευθύνει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους .


    Με εκτίμηση

    Konstantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Περί Αμβροσίου ιστοσελίδας το ανάγνωσμα
    .........................................................................

    Κάποια σχόλια που έγραψα εδώ χθες για τα ‘’Σοδομα και Γόμορα ‘’ του Δεσπότη των Καλαβρύτων , τα έγραψα επίσης και το δικό του blog .
    Έλαβα απαντήσεις – σχόλια από φίλους του Δεσπότη και τους ανταπάντησα εκεί καταλλήλως .
    Έλαβα ανταπαντήσεις επί των ανταπαντήσεών μου .
    Μπήκε μετά στο blog ο Δεσπότης και έσβησε τα σχόλιά μου και τις απαντήσεις/ανταπαντήσεις μου .
    Αν λοιπόν μπήτε τώρα και εσείς θα διαβάσετε τα εξής περίεργα .
    Κάποιοι φίλοι του Αμβροσίου να τα χώνουν σε έναν ‘’αόρατο΄΄ επιτιμητή του Δεσπότη.

    Τσαντίστηκε φαίνεται ο Άγιος που του υπενθήμισα την ....κληρονομιά της χήρας !!


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΠΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ??ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ? ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΩΛΟΣΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΠΟΥΡΙ ΑΠΟ ΣΟΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ.
    ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ.
    ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΤΟΥ,ΦΩΝΑΧΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έρριχνα την πέτρα του αναθέματος σε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μου για τον τρόπο ζωής του αν αυτός δεν επιβαρύνει την όποια κατάσταση των άλλων και εννοώ υλικά και ηθικά με την ευρεία άννοια της λέξης και όχι με εκείνη που εστιάζεται στα πιο βρώμικα σημεία του σώματός μας! Θα πω μια κουβέντα μόνο γιατί ό,τι εντάσσεται στο υπαρξιακό πρόβλημα έχει ακόμα μέλλον για να αποσαφηνισθεί αν ποτέ αυτό γίνει! Με το πρόβλημα που ποέκυψε με τους επικεφαλής της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας, που ειρήσθω εν παρόδω πόρω απέχουν οι περισσότεροι να δικαιούνται να έχουν καταγγελτικό λόγο, η κουβέντα μου είναι: Η χριστιανική διδασκαλία, έτσι που εξελίχθηκε από τους αμφίβολης ποιότητας διαμορφωτές της στη διάρκεια των αιώνων που διδάσκεται, αποτελέι την πιο απαισιόδοκη πίστη, όταν καταδικάζει τον ανίσχυρο στη φύση οποιο άνθρωπο στην αιώνια τιμωρία γιατί θαύμασε την ομορφιά μιας κοπελιάς ή ενός νεαρού!
    Θα έλεγα ότι αν δεχθούμε, και δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στο δογματικό της μέρος, πως ο Θεός είναι πάνσοφος, παντογνώστης, και αυτού ακόμα του μέλλοντος, και ότι προνοεί για το δημιούργημά του τον άνθρωπο, θα καταλήξουμε πως αμαρτία δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αφού ένας τέτοιος θεός δε θα έκανε ένα τέτοιο δημιούργημα και μετά να του ζητάει και τα ρέστα! Δεν μπορεί να ζητά τα ρέστα από ένα δημιούργημα που το έπλασε ο ίδιος με τόσες αδυναμίες και περισσότερο όταν γνωρίζει πόσο αντέχει αυτό το κάθε δημιούργημά του στους πειρασμούς που του βάζει μπροστά του!

    Γιατί επιμένουν μερικοί ιεράρχες σε τέτοιου είδους αφορισμούς; Ας κοιτάξουν μέσα τους, στη μυστική ατομική τους ζωή, που λίγα μπορούν βέβαια να κρυφτούν, και μετά να αποφασίσουν αν οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν μια ζωή διαφορετική από εκείνη που τους υπαγορεύει η φύση τους!


    ΥΓΙΆΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. i omopfovia den einai autousia psixiki asthenia
    alla sinithos sinodeuete apo alles psixologikes pathiseis
    i oi omofoviki exoun tash na emfanisoun kapia noso
    argotera

    genika einai auto pou eipe kapios parapano gia to misos

    otidipote exei sxesh me misos kai epithetiki simperifora sxetizete me kati allo

    pantos apo moni tis den einai pathisi
    i toulaxiston den exei apodixthei kati tetio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιατι οι ρωμαιοι δεν ηταν χριστιανοι???

    αυτοι κατεστρεψαν τα παντα για να καλυψουν τις μαλακιες του χριστιανισμου

    δηλαδη αυτη τη μεγαλη απατη

    οτιδηποτε ειχε σχεση με γνωση και νεες ιδεες

    καιγοταν

    και την βιβλιοθηκη αυτοι την εκαψαν

    η μαλον ΚΑΙ αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. τι παθατε και τρελενεστε με τους παπαδες και συγκεκριμενα εμας τους αγαμους?επειδη μας προτιμανε οι γυναικες σας και τα αγορια????? χαχαχαχαχαχαχαχα καλα να παθετε....αν θελετε να μας γνωρισετε ελατε στα βορεια προαστεια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση