GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το blog των "Ευρυτανικών Νέων"

. Του Ηλία Τσώνη Εκδότη . Είμ αστε τα "Ευρυτανικά Νέα" η εβδομαδιαία εφημερίδα της Ευρυτανίας http://www.evrytanika.gr/ από το 20...

.
Του Ηλία Τσώνη
Εκδότη
.
Είμαστε τα "Ευρυτανικά Νέα" η εβδομαδιαία εφημερίδα της Ευρυτανίας http://www.evrytanika.gr/ από το 2002. Πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις (MRB,V-PRC, METRON ANALYSIS) και αναγνωσιμότητα από το 2002 και μέχρι σήμερα Πρώτο βραβείο καλύτερης εβδομαδιαίας εφημερίδας 2006-2007 (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης). Ήδη έχουμε δυο αγωγές – Πρώτη φορά στην Ευρυτανία (περισσότερα για αυτά αργότερα). Κυκλοφορούμε κάθε Τέταρτη
Πρόσφατα "ανοίξαμε" και το
http://evrytanikanea.blogspot.com/ και θα θέλαμε να το γνωστοποιήσουμε.

7 σχόλια

  1. Mπράβο φίλε

    για την καλή εφημερίδα σου

    κάποιος που τη διαβάζει συνέχεια.....



    Βλάκα babis γράψε αλλού τις μαλακίες σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΩΝΗ ΜΑΓΚΑ

    ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Και είπε ο Στάλιν-γιωργάκης στην ομιλία του καλωσορίζοντας τα νεοεκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου: «Αφήνουμε πίσω το ψυχικό χάσμα, τα στρατόπεδα, τις προσωπικές στρατηγικές και τις πικρίες που είναι ανθρώπινο να δημιουργήθηκαν. Σε ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν εννοούνται ούτε 'προεδρική φρουρά' ούτε 'εσωκομματική αντιπολίτευση'».. Μετά από την παραδοχή του γιωργάκη ότι σφάζονται εντός του κόμματος, το «νέο, νέο» (γιωργακικό) πασοκ είναι «ενωμένο», ή all inclusive που λένε και στην πατρίδα του γιωργάκη.


    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο.

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Πριν κάνει τη μεγαλειώδη δήλωση ο γιωργάκης, τις άλλες φράξιες τις ρώτησε?? Ή πήρε γνωμοδότηση μόνο από τη μαμά του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To σύμφωνο συμβίωσης είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης διασφαλίζει τη περιουσία των κουμπάρων που με τόσες θυσίες απόκτησαν τη τελευταία 4ετία. Μην έλθει καμία κυρία όπως αυτή του μεγαλοδικηγόρου και μας ζητάει και όλη τη περιουσία μας. Ή κανένας σύντροφος -όχι αυτούς τους συντρόφους που έλεγε ο Χαρίλαος- αλλά αυτούς ξέρετε του στυλ Κωστέτσου που τους ξέρουμε εμείς καλά τι σκοπούς έχουνε.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ = babis




    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ = babis




    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ = babis




    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ = babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευρυτανία : Ένα κομμάτι άγονο ελληνικής γης, μα ένα κομμάτι ανταριασμένο με δόξες, μνήμες και πολύτιμη παράδοση. Τούτος ο πανέμορφος τόπος κρατάει κάτι απ’ την αγνή ψυχοσύνθεση της φύτρας μας, γι’ αυτό είναι υποβλητικός στον κάθε προσκυνητή. Είναι τόπος της ομορφιάς και του ήθους. Ένας τόπος ίσιος, παλικαρίσιος και γεμάτος προσδοκία.
    Ο λαϊκός ευρυτανικός βίος, όπως εκφράζεται από τον τρόπο ζωής, όπως διαμορφώνεται μέσα από τη γοητεία του έθιμου και το λυτρωτικό αγλάισμα της τέχνης, είναι ένας κανόνας θέασης του ίδιου του ανθρώπου και της πορείας του μέσα στον "κύκλο της ζωής".
    Ο κοινωνικός βίος και ο λαϊκός πολιτισμός ενός τόπου διαμορφώνονται ανάλογα με το γενικότερο τρόπο ζωής και τα κοινωνικά αιτήματα της κάθε εποχής, έχοντας ως αρχή το σεβασμό και την εξυπηρέτηση του ανθρώπου.
    Ο λαϊκός πολιτισμός του τόπου μας είναι κομμάτι ακριβό της ζωής μας. Και πρέπει να πορευτούμε στην πρόοδο διατηρώντας όμως τον εαυτό μας, χωρίς να μας οδηγήσει η απατηλή στρέβλωσή της στην αποξένωση, τη λήθη και την κοινωνική αδιαφορία.
    Πρέπει να κρατήσουμε όρθια την ψυχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Eυρυτανία είναι μια ορεινή περιοχή με πληθυσμό όχι μεγαλύτερο από 20.000 κατοίκους. Το Καρπενήσι δεν ξεπερνά τους 8-9.000 κατοίκους.
    Επειδή θεωρείται Νομός μία πλειάδα δημοσίων υπηρεσιών έχει κατακλήσει την περιοχή. Φανταστείτε σε ένα οποιοδήποτε χωριό να πηγαίνανε ξαφνικά μια ολόκληρη Νομαρχία με τις δεκάδες υπηρεσίες της και τους δεκάδες προϋπολογισμούς της. Επιπλέον στο Νομό υπάρχουν 11 Δήμοι με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό!
    Η οικονομία στηρίζεται αποκλειστικά στον ορεινό Τουρισμό και ΚΥΡΙΩΣ στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημόσιους Υπαλλήλους & ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    Είναι γεγονός ότι έπεσε πολύ άκοπο χρήμα (από τον ουρανό).
    Κάποιοι κύριοι ήταν οι πρώτοι που σπεύσανε να το καρπωθούν παριστάνοντας τα πρωτοπαλίκαρα και τους μπροστάριδες της Ευρυτανίας.Φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο! Ετσι δημιουργήθηκε και διογκώθηκε η διαπλοκή στην Περιοχή.
    Τα Ευρυτανικά Νέα είναι η ΜΟΝΗ εφημερίδα που τόλμισε να θίξει κάποια "κακώς κείμενα!"
    Είναι η μόνη που τόλμησε να αποκαλύψει κάποιες πτυχές της ομερτάς δεκάδων κυρίων (αν όχι εκατοντάδων) που έχουν στήσει ένα θαυμάσιο δίκτυο με στόχο την εξουσία και το χρήμα.
    Ο Νομός ζει για πολλές δεκαετίες στην απομόνωση (λόγω του τρισάθλιου οδικού δικτύου) και υπάρχουν σοβαρές υποψηφίες ότι είναι οι ίδιοι αυτοί που "αγωνίζονται" για την κατασκευή του με αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν το Νομό σε απομόνωση χάριν μικροσυμφερόντων (βλέπε π.χ εμπορικά καταστήματα και κίνδυνος διαρροής χρημάτων προς τους γειτονικούς Νομούς).

    Εύχομαι ειλικρινά ο τόπος στο μέλλον να είναι πιο φωτεινός και να έχει πιο χαμογελαστούς ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση