GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Blogs = ευκολία, δωρεάν, ελευθερία

.. Του Nίκου Δήμου* .,, Ορισμός: Blogs από το web logs (ελληνιστί «ιστολόγια») ονομάζονται προσωπικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Φιλοξενούν...

..
Του Nίκου Δήμου*
.,,
Ορισμός: Blogs από το web logs (ελληνιστί «ιστολόγια») ονομάζονται προσωπικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Φιλοξενούνται δωρεάν από μεγάλες δικτυακές εταιρείες (η μεγαλύτερη blogspot.com ανήκει στην Google) και μπορούν να περιέχουν κείμενα, εικόνες, ήχους και μικρά βίντεο. Επίσης, αν το θέλει ο δημιουργός τους, δέχονται και σχόλια που μπορεί να είναι ανώνυμα, επώνυμα, ελεύθερα ή να περνάνε από έλεγχο.
Τα δύο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το δωρεάν και η ευκολία. Δεν χρειάζονται γνώσεις πληροφορικής για να δημιουργηθεί ένα blog, ούτε χρήματα. Το τρίτο που πρέπει να τονιστεί είναι η απόλυτη ελευθερία. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τα δημοσιεύματα αυτά.
Τα τρία αυτά στοιχεία –ευκολία, δωρεάν και ελευθερία– οδήγησαν σε έκρηξη των ιστολογίων. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 100.000.000 σε όλο τον κόσμο, από τα οποία 40.000 είναι στην Ελλάδα. Η θεματολογία τους ποικίλει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του δημιουργού τους: από φιλοσοφία και λογοτεχνία, μέχρι πολιτική, οικονομία, επιστήμη, αθλητισμό, ταξίδια, ζωοφιλία, κλπ. Η απήχησή τους επίσης διαφέρει: μερικά διαβάζονται μόνο από τους συγγενείς και φίλους του blogger, ενώ άλλα από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Αρκετά από τα τελευταία έχουν μεταβληθεί σε επιχειρήσεις: φιλοξενούν διαφημίσεις, έχουν συνεργάτες και παίζουν ρόλο δικτυακών εφημερίδων. Το μεγαλύτερο μέρος των bloggers είναι ανώνυμο. Η ανωνυμία αυτή βοηθάει πολύ στην υπονόμευση απολυταρχικών καθεστώτων, και την ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών (π.χ. από τη Myanmar ή το Ιράν). Επίσης διευκολύνει την καταγγελία των κακώς κειμένων (π.χ. υπάλληλοι επιχειρήσεων έχουν καταγγείλει επικίνδυνα προϊόντα – πράγμα που οδήγησε στην απόσυρσή τους). Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.
Από την πρώτη στιγμή της διάδοσής του το Διαδίκτυο ενοχλούσε τις πάσης φύσεως εξουσίες που προσπαθούν να το ελέγξουν. Ευτυχώς αυτό δεν είναι τεχνολογικά δυνατόν. Καμία κυβέρνηση δεν μπόρεσε να λογοκρίνει το περιεχόμενο του Internet – ούτε καν οι ΗΠΑ. Το μόνο που μπορεί να ελεγχθεί είναι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό το κάνουν καθεστώτα όπως η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και το Ιράν…
Αρα οι επαπειλούμενοι νόμοι και κανόνες θα είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο οι πύραυλοι με τους οποίους ο πάλαι ποτέ υπουργός Τύπου Δημήτριος Μαρούδας απειλούσε να καταρρίψει τους επικοινωνιακούς δορυφόρους. Οι υπάρχοντες νόμοι που εφαρμόζονται στα άλλα ΜΜΕ είναι υπεραρκετοί για τις ακραίες περιπτώσεις παραβατικότητας.
Η αντίδραση στο press.gr υπήρξε υπερβολική. (Αν ανάλογα κείμενα είχαν δημοσιευτεί σε έντυπο, η δημοσιότητα θα ήταν πολύ μικρότερη). Αυτό οφείλεται στην άγνοια του χώρου και την τεχνοφοβία μας, στην αντίδραση των ΜΜΕ προς ένα απειλητικά ανταγωνιστικό χώρο και τον τρόμο της εξουσίας μπροστά σε αυτά που δεν ελέγχει. Αντί να παρακολουθείτε υστερικές αντιδράσεις και διενέξεις από τα τηλεοπτικά παράθυρα, σας προτείνω να εξερευνήσετε τον θαυμαστό κόσμο των blogs. 40.000 ιστολόγια είναι ισοδύναμα με 40.000 βιβλία. (Πολλά από αυτά έγιναν βιβλία). Είναι ένας απίθανος πολιτισμικός πλούτος προσιτός σε όλους. Κολλήσαμε στο δέντρο και δεν βλέπουμε το (υπέροχο) δάσος.

--------------------------------
* Ο Νίκος Δήμου είναι συγγραφέας. Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή της Κυριακής

396 σχόλια

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΦΡΑΣΗ "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ". ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑ ΣΦΑΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΝΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΟΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. Ο ΦΟΒΟΣ ΓΕΝΝΑ ΨΕΜΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΣ ΦΑΙΔΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA BLOGS είναι η παρούσα
    προτεραιότητα μας ή τα εθνικά;

    μήπως μας δουλεύετε κι εδώ τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sugxarhthria kurie dhmou, gia thn enhmerwsh pou prosferetai kai to hremo pneyma sas. diabazw to blog sas kathimerina!!

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =================================
    ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ......

    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και blogger τελευταία αναρωτιέμαι πως η ευκολία του να κάνει κανείς ένα blog- βάζοντας μέσα και τον εαυτό μου- δείχνει πως είναι απέδευτο...
    Όταν λέει ο κ.Δήμου ότι 40.000 blogs αντιστοιχούν σε 40.000 βιβλία τι εννοεί; Εννοεί οτι είναι καλά.. Μα κ.Δήμου υπάρχουν βιβλία που είναι για πέταμα άρα και blogs που είναι για πέταμα. Σωστά; Δεν σημαίνει οτι οποιος διαθέτει ένα blog είναι και συγγραφέας! Έλεος!
    Σκεφτείτε πως σε ένα blog αν ανεβάσεις ένα άρθρο και δεις μετά οτι κάτι δεν σ'αρέσει ή κάποιος διαφωνεί μπορείς κάλλιστα να το διαγράψεις. Κάτι που δεν γίνεται στις εφημερίδες. Και επιτέλους για ποιά ανωνυμία μιλάμε; Αφού κάθε στιγμή μπορούν να βρουν ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε Κύριε Δήμου τα ψόφια. Και ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις ; Πήγαινε να γράψεις καμία πίκρα στους 4τ και τον Ηχο και παράτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΗ

    Ο κ.ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα blogs ειναι πολύ σημαντικό θέμα γιατί έχει να κάνει γενικότερα με την ελευθερία της έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΡΙΑ
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ
    ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΔΟΛ-ΛΙΑ ΚΕΝΩΝΙΑ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



    ΑΠΟΡΙΑ
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ
    ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΔΟΛ-ΛΙΑ ΚΕΝΩΝΙΑ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ






    ΑΠΟΡΙΑ
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΑ
    ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΔΟΛ-ΛΙΑ ΚΕΝΩΝΙΑ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τσίπρας τι λέει περι εθνικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ GRSex .com!

    ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ 89% ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com!!

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex .com









































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ.Δημου ειπατε πολλα χωρις να πειτε τιποτα η δεν ειπατε τιποτα και τα ειπατε ολα?

    μπεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δωρο στο πρεςς

    Πριν δυο ωρες ο Ζαχοπουλος χουφτωσε μια νοσοκομα!!!!!


    μπεεεεεεεεεεεεεε

    υγ.πλακα κανω.... μην φαω καμια μηνυση για συκοφαντια και ποιος τρεχει στα δικαστηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΤ(ολογ)ΙΩΝ

    Παρακολουθούσα αυτές τις μέρες στα κανάλια τις συζητήσεις για τα Blogs τους εκβιασμούς κλπ. Εκείνο όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και πιστεύω σε όλους, είναι το γεγονός ότι, πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι - από τα πρώτα ονόματα- έλεγαν πως δεν έχουν σχέση με υπολογιστές, με την ''νέα τεχνολογία'' και με τα ''WSB'' (ντάμπλγιου ες μπι) όπως το έλεγε ο Ν. Χατζηνικολάου.


    Δεν ξέρω αν αυτό γινόταν για να μην συνδεθούν με οποιονδήποτε τρόπο, με την τροπή που είχαν πάρει εκείνες τις μέρες τα γεγονότα, όταν οι Bloggers εμφανίζονταν περίπου σαν vampir. (Προσωπικά αποκλείω κάτι τέτοιο).

    Πως όμως να ενημρώσεις για κάτι που ο ίδιος δεν γνωρίζεις. Και δυστυχώς αυτό συνέβη.
    Έτσι φθάσαμε στο σημείο να αναζητούν ''συντακτική ομάδα'', και ''υπεύθυνους σύμφωνα με τον νόμο'' στα ιστολόγια. (Βέβαια με ποιό απλά λόγια:

    =Πόσοι και ποιοί κ. Κ είχαν τους κωδικούς;


    Κιόταν η απάντηση του Κ ήταν

    =Από έναν μέχρι και... χίλια άτομα κα Τ , ...γινόταν πανικός.

    Ενώ αν από πρίν γνώριζαν ότι ''συντακτική ομάδα'' θα μπορεί να είναι, ένας ονειροπόλος ναυτικός που ταξιδεύει στον Νότιο Ειρηνικό, ένας μοναχικός, ένας φαντασιόπληκτος, ένας απελπισμένος, ένας ερωτευμένος, ένας αισιόδοξος, ένας γρουσούζης, ένας ''μαιντανός'' αλλά και ένας πιτσιρικάς 12-15 ετών, κλπ., κλπ. Πιστεύω πως η αντιμετώπιση από αυτούς θα ήταν διαφορετική.

    Ας είναι. Ποτέ δεν είναι αργά

    Και για να δικαιολογήσω τον τίτλο: ΙΣΤ(ολογ)ΙΑ,
    Ήθελα να συνδέσω, την παράλληλη χρονικά, και σε μεγάλη ηλικία ενασχόλησή μου με την ΙΣΤΙΟΠΛΟΊΆ και τα ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. Αλλά η ακατάσχετη όπως διαπιστώνω μέχρι τώρα πολυλογία, επιβάλει το τέλος αυτού του σημειώματος.

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    http://sbvsbv.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι έγινε στις 24 Δεκεμβρίου 2007 σε μια μυστική σύσκεψη στην Ουάσιγκτον; Ποιοι έλαβαν μέρος; ποια τα μεγάλα θέματα που συζητήθηκαν με τη συμμετοχή και αξιωματούχων της NSA; Ποιος ανώτερος κρατικός υπάλληλος ευρωπαϊκης χώρας παραιτήθηκε και γιατί; Σε ποιά χώρα ο πρωθυπουργός διέταξε ανάκριση για διαρροή μυστικού άκρως απόρρητου εγγράφου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε λέω σοβαρό το θέμα σχετικά με την δημοκρατία τωn blogs , καλές και οι απόψεις όλων το σχολιαστών , αλλά όντως το ποτάμι των blogs και της ενημέρωσης με τo internet δεν γυρίζει πίσω.
    Το θέμα είναι ότι στην παρούσα φάση (μιας και δεν κλείνει κανένα blog μην ανησυχείτε) είναι κάποια άλλα σοβαρότερα θέματα.
    Μακεδονικό, Ασφαλιστικό, Ακρίβεια και δυστυχώς πολλά άλλα.
    Focus λοιπόν εκεί που πρέπει και όχι εκεί που κάποιος ρίχνει προβολέα ….
    Όποιος κατάλαβε …. κατάλαβε …..

    http://press2-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η επίθεση εναντίον του PRESS-GR διετάχθη από το πρωθυπουργικό γραφείο διότι προ μηνός ήταν το μπλόγκ αυτό το μόνο μέσο ενημέρωσης που αποκάλυψε την αλήθεια για την αιτία που ώθησε τον Μεξικάνο να κάνει βουτιά αυτοκτονίας .
    Το μπλόγκ αυτό αποκάλυψε με λεπτομέριες τι φώναζε ο Μεξικάνος κομπάζοντας τις ώρες εκείνες συνεύρεσης με την 35χρονη . Κόμπαζε ότι έχει πηδήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα . Υψηλά ιστάμενα ανδρόγυνα .
    Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη από τις μαλακίες που κράυγαζε αυτός ο μαλάκας αλλά , ειλικρινά , λυπάμαι που τον 21ο αιώνα η Ελλάδα έφτασε στο αίσχηστο σημείο να έχει τέτοια άθλια πρόσωπα σε τόσο υψηλές διοικητικές θέσεις .
    Ο πρωθυπουργός μας διαβεβαίωνε ,όταν ήταν στην αντιπολίτευση ,ότι έχει έτοιμους ικανούς ανθρώπους για όλα τα πόστα .Ότι θα επικρατήσει η αξιοκρατία .
    Είχε ανθρώπους έτοιμους ;
    Δεν είχε . Ούτε έχει .
    Για υπουργό εξωτερικών δεν θεώρησε κανέναν ικανό από τους 165 (τότε) βουλευτές του και έβαλε την Δήμαρχο της Αθήνας , επειδή είναι κόρη του σατανικού Δρακουμέλ .
    Δεν θα σας ζαλίσω με τον άγνωστο αριθμό Υπουργών , υφυπουργών και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών που επειδή απεδείχθησαν άχρηστοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν . Και τελικά μας προέκειψε ο Μεξικάνος .
    Μα μόνο να κοίταζε ο χοντρός ‘’καταλληλότερος’’ την σκατόφατσά του δεν χρειαζόταν συστάσεις . Αλλά η ‘’σκατόφατσα ‘’ του είχε ,παλιά, συστήσει την γραμματέα του !!!!

    Ο Λαός όμως έκρινε , για δεύτερη φορά , την 16.09.2007 .
    Έτσι που έστρωσε θα κοιμηθεί .
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σας παρακαλώ να διευκρινήσετε αν η αναδημοσίευση αυτή έχει γίνει εν γνώσει του κ. Δήμου. Αν όχι, νομίζω ότι οφείλετε να το διευκρινήσετε με σαφήνεια στην κεφαλίδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι τύχη, πριν ανοίξω τον υπολογιστή διάβαζα το συγκεκριμένο άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε δημου αιντε να μιλησης με τον σωμεριτη μονο με αυτον μπορεις να συννενοηθεις, για εμας εισαι (το ευγενεστερο που διαθετω..) ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ και εκτος της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ μας...

    αιντε παγαινε λοιπον... αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω δεν συγκλονίστηκα αλλα πήρα αρκετες πληροφορίες απο τον κ.Δήμου
    γιατι μέχρι τώρα ακουγα και διαβαζα χύμα πληροφορίες.
    Ναι ειναι σαν βιβλια..και οπως υπάρχουν συγγραΦΕΊς ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΊς ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και στα μπλογκ.Υπάρχουν μπλογκ και μπλογκ..
    Συγγραφέας ειναι ο Αρης Φακίνος αλλά συγγραφέας και η Τζένη Χειλουδάκη..
    Μπλογκ ειναι του πιτσιρίκου ή του Δήμου ( το οποιο επισκέπτομαι συχνότατα)αλλα μπλογκ ειναι και αυτουνου εδω με΄σα που το διαφημιζει με το σεξ..
    Εμείς ειμαστε αυτοι που επιλέγουμε τι διαβάζουμε..ποιο μπλογκ επισκεπτόμαστε ..
    So it is up to everyone of us how to use this fucken net..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To kalo kai to kako sta blogs
    einai pos anakatevei:

    Lozani me K.....
    Vourtses me P......
    Kolakies me m.......

    Xydeous kai mireous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ, BLOG.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΑΝΕ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΖΑ ΤΟΥ INTERNET, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ Α Φ Ε Ν Ε Ι Ο!
    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦ Ε Ν ΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΛΠ.
    ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΝΑ Λ Α Σ Π Ω Σ Ο Υ Μ Ε Π Ρ Ο Σ Ω Π Α ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ:

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ, BLOG.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΑΝΕ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΖΑ ΤΟΥ INTERNET, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ Α Φ Ε Ν Ε Ι Ο!
    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦ Ε Ν ΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΛΠ.
    ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΝΑ Λ Α Σ Π Ω Σ Ο Υ Μ Ε Π Ρ Ο Σ Ω Π Α ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ:

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ, BLOG.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΑΝΕ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΖΑ ΤΟΥ INTERNET, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ Α Φ Ε Ν Ε Ι Ο!
    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦ Ε Ν ΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΛΠ.
    ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΝΑ Λ Α Σ Π Ω Σ Ο Υ Μ Ε Π Ρ Ο Σ Ω Π Α ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ:

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ, BLOG.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΑΝΕ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΖΑ ΤΟΥ INTERNET, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ Α Φ Ε Ν Ε Ι Ο!
    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦ Ε Ν ΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΛΠ.
    ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΝΑ Λ Α Σ Π Ω Σ Ο Υ Μ Ε Π Ρ Ο Σ Ω Π Α ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ:

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ, BLOG.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΑΝΕ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΖΑ ΤΟΥ INTERNET, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ Κ Α Φ Ε Ν Ε Ι Ο!
    ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦ Ε Ν ΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΛΠ.
    ΝΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!
    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΓΙΑ ΝΑ Λ Α Σ Π Ω Σ Ο Υ Μ Ε Π Ρ Ο Σ Ω Π Α ΚΑΙ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟΥ:

    << Η άλλη –αρνητική– πλευρά της ανωνυμίας: ενέχει τον πειρασμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή συκοφαντιών. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δυνατόν να ζητηθεί δικαστική συνδρομή και να αποκαλυφθούν τα ονόματα των υπεύθυνων.>>

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Otan anaferei o k.Dhmou ta 40.000 blogs, ws 40.000 vivlia, safws ke den ennoei oti ola ine aksia anagnwsimotitas. Opws ke ta vivlia, etc ke to ka8e blog ksexwrista, exei, analoga me to eidos ke to ufos tous (isws), tin dikh tous aphxhsh. Afou dwsw ke ta dika m sigxaritiria ston k.Dhmou, na zitisw siggnomi gia ta greeklish, mou ine pio eyxrista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε Δήμου άφησες το moderation και μιλάς για ελευθερία;
    Το απόλυτο του φασιστοειδούς μιλάει για ελευθερία.
    Άντε τράβα στα φιλαράκια σου τους Αλβανοαρβανίτες και τους Σκοπιανούς να "Μακεδονιστήτε" και άφησε μας ήσυχους.
    Καραγκιόζη της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

    K.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μόλις έσκασε μύτη ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ έσκασαν μύτη και τα Δημοπουλάκια του.

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Κύριος Δήμου και οι νεοπροοδευτικάριες απόψεις του!

    Κύριε Δήμου κανέναν αλβανο, σκοπιανό, και καμία άλλη ταλαίπωρη μειονότητα δεν θα υπερασπιστειτε απο τους παλιοφασίστες ρατσισταράδες Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άι στο διάολο ρε μαλάκα Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8.20

    τι εννοεί ο ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε από πού τον ξεθάψατε αυτόν τον ΓερμανοΦασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Alitheuei oti o Dimou einai "petaxtoulns"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχετε ξαναδεί τόσο πολλά "επώνυμα" σχόλια στο press;

    Ομαδική επίθεση από τους αυλικούς του Δήμου

    Άι χάσου .... Μυρμηγκάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μιλάνε όλοι, ........ μιλάνε και οι ...... κώλοι.

    Πολλά παλούκια σαν πηδάς ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. παιδιά μην μασάτε κανένα σας....keep blogging,μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θρύλε γερά, πάρτο στα χαρτιά.

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Alitheuei oti o Dimou einai "petaxtoulns"?

    3 Μάρτιος 2008 8:30 μμ

    ==============================
    kai ti se kofti? ZHLEVIS?
    fovou tous/tis agamitous kai
    kakogamimenous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε μαλάκα Δήμου την ελευθερία την κατακτήσαμε.
    Δεν μας δόθηκε ΔΩΡΕΑΝ από κανέναν.
    Τί θέλεις να γυρίσουμε στην εποχή που μιλούσες μόνο εσύ και οι όμοιοί σου πριν 15-20 χρόνια;

    Κρίμα που δηλώνεις και blogger.

    Αλλά όυτε αυτή σου την ιδιότητα μπόρεσες να διατηρήσεις.
    Τις υπόλοιπες τις έχεις χάσει προ πολλού.
    Κρατάς όμως σθεναρά την ιδιότητα του ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ.
    Αυτή σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    είναι σειρά του τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μούργο ........
    Πες αλεύρι ........


    Φασίστα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε καψαμπέλη μή το ξεφτυλίζεις το θέμα τώρα... Βάζεις τη μούρη του κάθε αντιπαθέστατου να σχολιάσει ή επαναλαμβάνεις δημοσιευμένα σχόλια σε εφημερίδες για να αποδείξεις τα αυταπόδεικτα!! Αφού δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα! Τα΄πρόσωπα και τα γεγονότα που αναφέρθηκαν στο blog είναι φανταστικά και καμιά ομοιότητα δεν έχουν με υπαρκτά γήινα πρόσωπα ή καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

    έχουν μια στιγμή, που γίνονται ΗΡΩΕΣ
    έχουν μια στιγμή, που κηρύσσονται
    ΑΡΧΗΓΟΙ
    έχουν μια στιγμή, που είναι
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    τη στιγμή της ΨΗΦΟΥ!
    μόνο όμως μια στιγμή είναι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χαλαρα ρεμαλια.....πως κανετε ετσι !!! Ουτε την μανα σας να ειχε γαμησει ο Δημου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Την μάνα μας δεν έχει γαμησει, αλλά έχει εξαιρετικές σχέσεις με αυτούς που θέλουν να τις γαμήσουν και μετά να τις σκοτώσουν, και μετά να τελειώνουν και με εμάς για να κάνουν το μεγκαλο αλμπανια τους.

    Μας έχει γανώσει τον εγκέφαλο με την...αντιρατσιστική του προπαγάνδα!

    Θα ακουσει ένα μεγαααααλο ευχαριστώ απο αυτούς όταν έρθει η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.

    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008

    Πρωτοφανής -σε παγκόσμιο επίπεδο- η οικονομική ευμάρεια του τόπου μας και ας είμαστε υπερήφανοι. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας- με την εμπνευσμένη της οικονομική πολιτική, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε όλα τα μεγέθη της οικονομίας.

    Για παράδειγμα και σε παγκόσμιο επίπεδο πάντα:

    -Εχουμε καταρρίψει κάθε ρεκόρ πτώσης του χρηματιστηριακού δείκτη μέσα στους 2 πρώτους μήνες του 2008. Από τις 5.500 μονάδες στις αρχές του χρόνου, ανέβηκε στις 4.150 μονάδες (ΑΝΟΔΟΣ 32% !) . Και αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ, όπως ομολογούν όλες οι οικονομικές εφημερίδες του Σαββάτου της 1-3-2008 φιλοκυβερνητικές και μή.

    -Εχουμε τον μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη αλλά και ανάμεσα στις 120 πιο αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Εχουμε ξεπεράσει δηλαδή και τις πλέον ισχυρές οικονομίες.

    -Εχουμε ΡΕΚΟΡ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ακινήτων από τις τράπεζες για δάνεια νοικοκυριών. Σήμερα 2-3-2008 η τηλεόραση της ΕΡΤ (αντικυβερνητική ως γνωστόν) στην πρωϊνή της ενημερωτική εκπομπή ανέφερε ότι "τρέχουν" 100.000 κατασχέσεις ακινήτων μόνο για στεγαστικά δάνεια. Το νούμερο αυτό είναι μεγαλύτερο και από το αντίστοιχο των ΗΠΑ -χώρας με πληθυσμό τριακονταπλάσιο της χώρας μας. Αν δε υπολογίσουμε και τις κατασχέσεις ακινήτων για καταναλωτικά, επιχειρηματικά και άλλα δάνεια ή χρέη από πιστωτικές κάρτες, τότε πιιθανόν και να προκύψει ένα τέτοιο νούμερο, που ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ δεν θα διαθέτουν.

    -Εχουμε ρεκόρ αύξησης της τιμής των βασικότερων καταναλωτικών αγαθών. Για παράδειγμα το ΨΩΜΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 62% μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ και ειδικά της ΔΕΗ κατά 43%, οι συγκοινωνίες κατά 20%, κ.λπ.

    -Ο δείκτης συγκέντρωσης πλούτου ενισχύεται μέρα τη μέρα, ισχυροποιώντας τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής. ΔΙΣ ΕΥΡΩ διακινούνται από αρκετούς συμπολίτες μας, ΔΙΣ ΕΥΡΩ είναι κατατεθειμένα σε ξένα πιστωτικά ιδρύματα, συμβάλλοντας στην κυριαρχία των ελλήνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Πραγματικά πρόκειται για ΘΑΥΜΑ, που μόνον οι άπιστοι Θωμάδες και Θωμαϊδες δεν μπορούν να δούν.
    Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνησή μας δεν θα εισακούση τις άναρθρες κραυγές των και θα προχωρήση στην έτι περαιτέρω ισχυροποίηση της οικονομίας μας.

    Ενας Ευημερών Ελλην Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τελικα πολυ αδελφομανι ρε πουλακι μου...
    αν εχω να επιλεξω μπαρουφολογιες
    χιλιες φορες ο αγιος που δεν λερωνεται κιολας...
    ασταδιαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. MΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΡΥΟ Ή ΖΕΣΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαλαρώστε "πατριώτες". Ο Χριστόδουλος πέθανε.
    Ο Παπαδόπουλος έπεσε.
    Ο Ψωμιάδης , ο Ζουράρης , η Λιάνα, ξεφτιλίζονται.

    Τελείωσε η εποχή που μπορούσατε να βρίζετε.
    Το αποτέλεσμα της αρρώστια σας, τα είδατε.

    Δεν πείσατε κανέναν.

    Δεν συγχωρείτε τους λογικούς ανθρώπους σαν τον Δήμου που δεν φίλησαν όπως εσείς κατουρημένες ποδιές.
    Δεν την χρειάζεται την συγχώρεσή σας.

    Η χώρα, σας έχει γραμμένους. Πάψτε να λέτε συνέχεια μαλακίες.

    Πάψτε να βρίζετε τον κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο.

    Ο φασισμός σας δεν πέρασε και δεν θα περάσει.
    Είστε σε απόσυρση, όπως όλα τα σκουριασμένα, σαράβαλα.

    Να ακούτε τους λογικούς ανθρώπους, είναι η μόνη μέθοδος ψυχανάλυσης. Ο μόνος γιατρός στην αρρώστια σας είναι να μη μιλάτε με το απύλωτο στόμα σας, αλλά να διαβάζετε και να μαθαίνετε. Θα σωθείτε. Αλλά για να σωθείτε πρέπει και οι ίδιοι να το θέλετε και να προσπαθήσετε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδια σας συνιστω το μπλογκ του Δημου.

    Εγω εχω παει καμποσες φορες.

    (Ξανα)διαβασα τα αρθρα του στα "μακαριτικα" ΕΠΙΚΑΙΡΑ..

    Εκεινες τις εποχες ηταν και το ΠΡΩΤΟ περιοδικο.

    Αλλα το "ξοφλησαν" οι γαμημενοι πασοκοσκυλαιοι...

    Ισως εφταιξε και ο Δημου τοτε.
    Για καποιον λογο τσακωθηκε με τον Πουρναρα,και το περιοδικο αρχισε να παιρνει την κατω βολτα.

    Τελος παντων ο Δημου εχει γερη πεννα.
    Κατα 90% αγοραζα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ τοτε,για να διαβασω τα αρθρα του ,και τα σχολια απο κατω των διαφορων σχολιαστων..
    Κατι σαν το σημερινο μπλογκ,μονο που "κοστιζε" ,για τα δεδομενα της εποχης ηταν πανακριβο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. για τις κοινοτυπίες
    που μάθαμε να αποφεύγουμε.....,
    ας είναι καλά
    όπου κι αν είναι
    Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ!

    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. τουλαχιστον βγαλτε την αντιπαθητικη του μαπα να μην ανακατευομαστε...

    μαθανε οτι πηδιομαστε πλακωσαν και οι δημου..

    ας παει στα γυφτοσκοπια που η καρδια του ειναι να μεινει να ξεβρωμισει ο τοπος εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Tζων
    για τις κοινοτυπίες
    που μάθαμε να αποφεύγουμε.....,
    ας είναι καλά
    όπου κι αν είναι
    Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. AΚΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ-ΜΠΑΡΜΠΑ-ΔΗΜΟΥ,

    ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΔΟΘΗΣΗΣ..


    ΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΧΩΣΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΒΟΥΤΣΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ RAM, ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΟΥ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ 900 ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ.

    ΩΠΑ ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.. ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ..

    Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΛΑΜΕΝΕ, ΗΤΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΑΝ TO RAM.

    ΠΡΟΤΑΣΗ:

    ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΙΠΙΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ;


    ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ... ΜΗ ΜΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙΣ..

    ΥΓ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ.. αντε τυχερουλη..

    Dinos Georgiou (alitirios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για έλα εδώ ρε 10.27.

    Ασε τον Δήμου.

    Για πές μου, πώς θέλεις να ονομάζονται τα Σκόπια;

    Το Μοναστήρι, θα το ονομάζουμε Σκοπιανό Μοναστήρι;

    Την περιχή θα την ονομάζουμε Σκοπία -όπως το Σκωτία-;

    Δεν θα είναι αυτό προσβολή στην μνήμη των Μακεδονομάχων που τόσο κόπτεσαι ότι σέβεσαι;

    Οταν αυτοί πολεμούσαν για να γίνει η περιοχή Ελληνική, το κάναν επειδή θέλαν να κατακτήσουν έναν ξένο τόπο;

    Αφού αυτοί την λέγαν Μακεδονία, εσύ γιατί διαφωνείς μαζί τους;.

    Οταν ο Δραγούμης ως πρόξενος στο Μοναστήρι πάλευε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, ψέματα έλεγε;

    Για πές μου;

    Τί ακριβώς θέλεις;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Συγνώμη μαλλον λάθος έκανα και τον μπέρδεψα τον Δραγούμη με τον Πρόξενο Κορομηλλά, που ήταν μαζί.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 3 Μάρτιος 2008 10:43 μμ

    ==
    Γινε πιο σαφης.
    Η μαλλον γινε απλα σαφης.

    Δεν καταλαβαινω τι λες.

    Η Μακαριτισσα ειχε και αυτη καλη πεννα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το πράσινο παρακράτος

    Αυτό το σήριαλ με τον Νικολιτσόπουλο αρχίζει να γίνεται βάναυσα προκλητικό.
    Αν ήταν ένας κοινός θνητός στη θέση του θα είχε συρθεί με τη βία στον ανακριτή, έστω και αν είχε προσκομίσει τρελόχαρτα από παγκασμίως φήμης ψυχιάτρους.
    Ο Κ. Κολιτσόπουλος, όμως δεν είναι κοινός θνητός!!!
    Είναι «στέλεχος» του πράσινου παρακράτους!!!
    Το λαμόγιο της κρρατικής, πράσινης γραφειοκρατίας: Του συνδικαλιστικού πράσινου παρακράτους!!!
    Και τώρα γνωματεύουν και πράσινοι ψυχίατροι: Γιάννης Παπαδάτος!!!
    Μα τέλος πάντων. Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Ακόμα στην εξουσία βρίσκονται τα παρακρατικά, πράσινα λαμόγια; Τέτοια βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μας δεν έχει ξανασυμβεί!!!
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!!!
    Άκου, γνωματεύει ο Παπαδάτος…
    Πάλι καλά που δεν εμφανίστηκε και ο Πολυζογώπουλος σαν ψυχίατρος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@

    GIA NA DOYME OI BLOOPES THA EMFANIZOYN EKEI TH MOYRI TOYS??

    XAXAXAXA
    E RE GELIAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ε,βεβαια.Απλη λογικη και τιποτε αλλο.

    ...καποιος πεθαινει απο ναρκωτικα...καποιος αυτοκτονει με ενα ξεραφι,σεντονι και οτιδηποτε μπορουμε να φανταστουμε...καποιος σκοτωνει με ενα πιρουνι...καποιος λιθοβολει...καποιος κρεμασε ενα σκυλο σε ενα δεντρο...απειροι πεθαναν απο τροχαιο ατυχημα...απειρες επεσαν θυματα βιασμου...κ.ο.κ.

    Ποιος θα τολμουσε να κατηγορησει πιρουνια,αυτοκινητα,σεντονια,δεντρα κλπ...?

    Στο προσωπικο μου Συνταγμα ,εις το ονομα της αδιαιρετου πενταδος ΖΩΗ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΙΣΟΤΗΤΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,ο μονος ενοχος και "ποινικοποιημενος" ειναι ο ανθρωπος.Γιατι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι επικινδυνο πριν φτασει στα χερια καποιου αναξιου.

    Ακρως λογικα παντα...

    "νεαρη σπουδαστρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. προς 1:07

    αλομπερτιν αγορι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αρχίζω ρε μάγκες να καταλαβαίνω τελικά γιατί πενήντα χρόνια σε αυτή την ζωή με κυβερνάνε άχρηστοι. Γιατί απλούστατα τους ψηφίζουν οι συμπατριώτες μου που σχολιάζουν εδώ μέσα.
    Τι σας έκανε ρε ανώνυμα ρεμάλια ο Δήμου που τον λέτε φασίστα –πούστη – και όλα τα επίθετα που έλεγε η μάνα σας στον πατέρα σας.
    Ποια blog του διαβάζετε ρε αφού ο άνθρωπος τα έχει κλείσει εδώ και καιρό.
    Γράψτε ρε και εσείς ένα δωμάτιο βιβλία και ας είναι και φασιστικά –προδοτικά και ότι άλλο θέλετε αλλά γράψτε τα ρε όχι μόνο να πετάτε σκατά γύρω-γύρω.
    Ποια Δημουλάκια ρε μαλάκες πλακώσανε. Το 95% των ανθρώπων που σχολιάζανε στα blogg του ήταν σοβαρότατοι άνθρωποι με άποψη και γνώμη σύμφωνη ή αντίθετη αλλά πάντα δημοσιευόταν.
    Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι αφού ξέρω ότι θα με γαμήσετε και εμένα.
    Όποιος τολμάει να έχει αντίθετη άποψη από τις παρατάξεις σας ή τις ομάδες σας είναι χαφιές –προδότης –πούστης και ότι άλλο ακούγετε αντρικό να το προφέρετε.
    Για αυτό ρε μαλάκες μέχρι να πεθάνω θα με κυβερνάνε άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  65. >Εχθρική η θέση Βενιζέλου για τα blogs και τους bloggers.


    Από το blog του ΒΒ διαβάζουμε:

    [...] Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.
    Ευάγγελος Βενιζέλος [...]

    __________________

    Δικό μας σχόλιο:

    Στην τελευταία πρόταση είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Τα blogs είναι επικοινωνία ομάδας, είναι δημόσιος μεν χώρος, αλλά ιδιωτικής συζήτησης! Κάτι σαν να "υπαγορεύουν" τι θα μπορεί να πει κάποιος στην παρέα του σε ένα εστιατόριο ή στους φίλους του σε μια βόλτα στο πάρκο.

    Τα blogs δεν είναι δημόσια πηγή επίσημης ενημέρωσης, ως εκ τούτου θεωρούμε την θέση ΒΒ εχθρική για τα blogs και τους bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ''Δεν συγχωρείτε τους λογικούς ανθρώπους σαν τον Δήμου που δεν φίλησαν όπως εσείς κατουρημένες ποδιές.''

    To τελευταίο ανέκδοτο του Χωριάτη! Εχθες μου το είπε και ήταν πολύ πετυχημένο...

    Αλλά θέτω και σε σένα ξανα την ίδια ερωτηση που ποτε δεν απαντάς!

    Έχεις την εντύπωση οτι εσύ και οι ομοιδεάτες σου που έχετε συγκεκριμένο σκοπό, όταν έρθει η ώρα, τα αλβανά και τα τουρκά αυτή την σθεναρη υπεράσπιστη σας θα σας την ξεπληρώσουν με κανένα ευχαριστώ;

    Εκτός και εαν το ξέρετε και εσεις οι ίδιοι, οπότε οταν η δουλεια του φερεφωνου τελειώσε, τα αφεντικά σας θα σας στείλουν κάπου να ειστε ασφαλείς.

    Για κάθε έναν Έλληνα που σφάζουν και θα σφάξουν οι αλβανοι, το αίμα του είναι και στα δικα σας χέρια! Τα χερια των υπερασπιστών τους που εχουν φυτευτεί σε όλα τα επίπεδα, που ζουν για να τους σεγοντάρουν και να τους στηρίζουν στα θεάρεστα βαλκανικά σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για άλλη μια φορά, μερικές παρατηρήσεις:

    Οι πρώτες απαντήσεις, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν υβριστικές για το Δήμου. Αντίκρουση βάσει απόψεων σχεδόν μηδενική, ύβρεις όλο το υπόλοιπο.

    Μετά το πήραν μυρουδιά κάποιοι συμφρονούντες του Δήμου και απάντησαν. Το δεύτερο μέρος ανήκει σαφώς στους φιλοΔημικούς. Που έχουν και επιχειρήματα, και το βρίσιμό τους είναι πιό εμπεριστατωμένο και πλούσιο. Δεν τους φτάνει το 'αει γαμήσου', τι να κάνουμε... Άλλο επίπεδο!

    Υγιαίνετε

    Λυπόν

    Υ.Γ. Ο 9.26 είναι η επιτομή των 'ευγενών' υβριστών. Είναι επίσης και συγκινησιακά φορτισμένος. Απευθύνεστε κατευθείαν στο θυμικό μας, αγαπητέ. Ενίοτε πιάνει

    Υ.Γ. 2. Μα φυσικά,τι να περιμένετε από το Μπένυ; Από Συνταγματολόγο άνθρωπο, που τάχθηκε υπέρ των υπογραφών του Χριστόδουλα επειδή είχε μείνει έξω από την Κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σκαραβαίο και χωριάτη ........
    Άντε ρε γαμηθήτε που θα μιλήσουμε σοβαρά μαζί σας

    Φασισταριά!
    Ε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    1ος ΑΘΛΟΣ

    Είναι ο μόνος άνθρωπος που γεννήθηκε Έλληνας, εξελήχθηκε σε ανθέλληνα και κατήντησε ο ποιο αντιπαθητικός για τους Έλληνες και ποιο συμπαθής για τους μισέλληνες.
    Τον χαρίζουμε στους ομοίους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    2ος ΑΘΛΟΣ

    Μια και ο λόγος του και η γραφή του ήταν από ασήμαντη έως αδιάφορη, την μετέτρεψε σε προκλητική έως χυδαία για τον Ελληνισμό προκαλώντας το χλευασμό των διανοούμενων της χώρας αλλά και τη καθιέρωση του ονόματός του, εφαρμόζωντας τον Νο 1 κανόνα της διαφήμησης.
    "Σημασία δεν έχει τι λένε για σένα, αλλά να αναφέρονται στο όνομά σου, έστω κι αν σε βρίζουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    3ος ΑΘΛΟΣ

    Αφού κατάφερε λόγω των προκλήσεών του να απομονωθεί τόσο από το σινάφι του, όπως λέει ο ίδιος, όσο και από το αναγνωστικό κοινό, αφού τα βιβλία του έκαναν στίβες στα ράφια των βιβλιοπωλείων, κατέληξε να γράφει σε έντυπα όπως οι 4τροχοί βγάζοντας τον Σουμάχερ που είχε μέσα του, ή στο ΡΑΜ ως παπούς γκατζετάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    4ος ΑΘΛΟΣ

    Τελικά τον πήρανε χαμπάρι και στα έντυπα και τον σουτάραν και από εκεί.
    Έτσι κατέληξε "μπλόκερ" όπως δηλώνει.
    Άνοιξε λοιπόν αρκετά μπλοκ τα οποία έκλεισε σιγά σιγά αφού δεν άντεξε την πίεση του μπλόκινκ κυρίως λόγω ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    4ος ΑΘΛΟΣ

    Τελικά τον πήρανε χαμπάρι και στα έντυπα και τον σουτάραν και από εκεί.
    Έτσι κατέληξε "μπλόκερ" όπως δηλώνει.
    Άνοιξε λοιπόν αρκετά μπλοκ τα οποία έκλεισε σιγά σιγά αφού δεν άντεξε την πίεση του μπλόκινκ κυρίως λόγω ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρε κολλημα με τον Νικοδημο!Μετρημενοι στα δαχτυλα οι αξιοπρεπεις ανθρωποι της χωρας κι οπου βρεθουν τ'ακουνε απο την καθε λογης "μουσταλευρια".Α ρε Τουρκοκρατια τι καταλοιπα αφησες!

    Ο Νικοδημος θα ΞΑΝΑεπαληθευτει αλλα θα ειναι κομματακι αργα..

    Φορεστε τωρα τα λουρακια και τα φιμωτρα σας εσεις οι "ρατσες" κι αφηστε τα αδεσποτα στην ησυχια τους.Αν μη τι αλλο ζουν αξιοπρεπεστατα και πανω απο ολα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

    "νεαρη σπουδαστρια"

    "νεαρη σπουδαστρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    5ος ΑΘΛΟΣ

    Τα μπλοκ τα οποία άνοιξε και λειτούργησε είχαν όλα μετριασμό σχολίων. Έπρεπε δηλαδή τα σχόλια να τα εγκρίνει ο ίδιος πριν δημοσιευθούν. Δεν μπόρεσε λοιπόν να κρύψει το φασίστα που έχει μέσα του αφού πεποίθησή του είναι ότι πρέπει να ελέγχονται οι απόψεις που κυκλοφορούν για το αν συμφωνούν ή όχι με τις δικές του.
    Φυσικά οι ενοχλητικές κόβονταν.
    Τελικά δεν άντεξε την κατακραυγή των μπλόκερ και την συστηματική λογοκρισία και εγκατέληψε.
    Αυτός ο άνθρωπος βγήκε να μιλήσει για τα μπλοκ.
    Απλά ντροπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    6ος ΑΘΛΟΣ

    Στο κατηγορώ του για τα μπλόκ ουσιαστικά μας κατηγορεί για την ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που απολαμβάνουμε.
    Θέλω απλά να του πω ότι για για αυτή την ελευθερία κάποιοι έδωσαν και τη ζωή τους ακόμη, για να μπορούν κάτι φασιστοειδή σαν τον Δήμου να την καταπατούν και να τη λοιδορούν

    Άντε χοροπήδα ρε Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Νεαρή Σπουδάστρια,
    κοίτα να ξαραχνιάσεις τα σκέλια σου γιατί με τις παρέες που κάνεις δεν θα βρεις ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΤΗ. Μάλλον στο σκύψιμο το ρίξανε οι δικοί σου.

    Η ΑΓΑΜΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Νεαρή Σπουδάστρια,
    κοίτα να ξαραχνιάσεις τα σκέλια σου γιατί με τις παρέες που κάνεις δεν θα βρεις ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΤΗ. Μάλλον στο σκύψιμο το ρίξανε οι δικοί σου.

    Η ΑΓΑΜΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Για τους δικούς σου άθλους πες μας ρε φίλε.. πείσε μας .. κάνε μας να πιστέψουμε ότι έχεις περισσότερο μυαλό και εμείς θα αλλάξουμε γνώμη.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αραγε εσυ που καταμαρτυρας τόσους άθλους του Δήμου...έχεις διαβάσει κανενα βιβλίο του?

    Ρωτάω...

    Εγώ παντως εχω διαβάσει τα περισσότερα και μου άρεσαν και μου άνοιξαν τα μάτια ακόμα περισσότερο..

    Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματια στο " Η δυστυχία του να εισαι έλληνας.,"
    Μάλλον για τύπους σαν εσένα το έχει γράψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς όλους αυτούς τους ανθρωπόμορφους βόθρους οι οποίοι, καθυβρίζοντας τον Νίκο Δήμου, βρήκαν ακόμη έναν τρόπο για να εκφράσουν τη βαριά τους ψυχασθένεια, έχω να τους πω μόνο το εξής: εάν εσείς είστε οι γνήσιοι και πραγματικοί Έλληνες, τότε μακάρι να έρθουν να μας κατάκτησουν οι Αλβανοί, οι Σλάβοι, οι Τούρκοι ακόμα και οι Ουγκαντέζοι... ΧΑΡΗ θα μας (και θα σας) κάνουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα και όχι με φασιστικές κορώνες.
    Αυτή όμως είναι η αγωγή που διαμορφώσατε στις παρέες του Δήμου.
    Αν έχετε να αντιπαραθέσετε κάτι το ακούω ευχαρίστως.
    Αλλοιώς αδειάστε μας τη γωνιά.

    Δημοπουλάκια της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣ 2:25

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ "ΠΡΟΣΚΥΝΩ"..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ, ΠΡΟΤΙΝΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΚΙΑ-ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ Κ.Ο.Κ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΟ,

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΛΑΣ ΣΟΥ,

    ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΤΕ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΔΙΑ ΚΟΛΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ,

    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΜΙΚΡΟΥΤΙΚΟ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,

    ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΙΧΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΥ-ΖΟΥΡΑΡΗ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΛΠ


    ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο .. ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ,
    (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ),

    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ (ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ) ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΟΘΡΟΥΣ"
    ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ..

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑ Σ-Κ-Α-ΤΑ


    Dinos Georgiou (alitirios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. @Dinos Georgiou (alitirios)
    Εντάξει ρε φίλε δεν προσκυνάς σκατά
    Πές μας τουλάχιστον τι προσκυνάς μήπως μας αρέσει και εμάς
    Έτσι για αλλαγή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. πρεπει να σας πειραξε πολύ το ποίημα μου για να αφαιρεθεί από το στήλη. εύχομαι με την ίδια ευκολία που "εξατμίζετε" τα post όσων διαφωνούν με τις "καθαρόαιμες" απόψεις σας, να εξαφανιστεί και το δικό σας blog, από αυτους που θα έχουν την εξουσία να το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. --------------
    Προς όλους αυτούς τους ανθρωπόμορφους βόθρους οι οποίοι, καθυβρίζοντας τον Νίκο Δήμου, βρήκαν ακόμη έναν τρόπο για να εκφράσουν τη βαριά τους ψυχασθένεια, έχω να τους πω μόνο το εξής: εάν εσείς είστε οι γνήσιοι και πραγματικοί Έλληνες, τότε μακάρι να έρθουν να μας κατάκτησουν οι Αλβανοί, οι Σλάβοι, οι Τούρκοι ακόμα και οι Ουγκαντέζοι... ΧΑΡΗ θα μας (και θα σας) κάνουνε...

    4 Μάρτιος 2008 2:25 μμ

    ------------

    Ξέρει κανείς τι είδους ψυχότροπη ουσία μπορεί να έχει πάρει αυτό το κωλόπαιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. TOUMXΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ,

    ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ

    400 ΧΡΟΝΙΑ

    ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ

    ΘΑ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑΛΛΑ 400.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ας πάρω στην τύχη έναν από τούς άθλους.

    Δεν νομίζω ότι λείπει η επιχειρηματολογία.
    Τι φωνάζει λοιπόν τότε η νεαρή σπουδάστρια?

    Κοιτάξτε τόν τελευταίο άθλο:

    ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    5ος ΑΘΛΟΣ

    Τα μπλοκ τα οποία άνοιξε και λειτούργησε είχαν όλα μετριασμό σχολίων. Έπρεπε δηλαδή τα σχόλια να τα εγκρίνει ο ίδιος πριν δημοσιευθούν. Δεν μπόρεσε λοιπόν να κρύψει το φασίστα που έχει μέσα του αφού πεποίθησή του είναι ότι πρέπει να ελέγχονται οι απόψεις που κυκλοφορούν για το αν συμφωνούν ή όχι με τις δικές του.
    Φυσικά οι ενοχλητικές κόβονταν.
    Τελικά δεν άντεξε την κατακραυγή των μπλόκερ και την συστηματική λογοκρισία και εγκατέληψε.
    Αυτός ο άνθρωπος βγήκε να μιλήσει για τα μπλοκ.
    Απλά ντροπή!!!!

    4 Μάρτιος 2008 1:06 μμ
    ----------------------------

    Αυτός, πάλι, που αναφέρω παρακάτω, δίνει την εντύπωση ότι όπου νά 'ναι θα τού βουλιάξει ο ιδιόκτητος στόλος από ιστολόγια και κινδυνεύει να ξεμείνει!
    Αποκλείεται να είναι πάνω απο 20 χρονών, όπως και αποκλείεται να είναι ελληνικής καταγωγής.
    --
    TA BLOGS είναι η παρούσα
    προτεραιότητα μας ή τα εθνικά;

    μήπως μας δουλεύετε κι εδώ τελικά?

    3 Μάρτιος 2008 5:15 μμ
    -----------



    Κι όσο για σένα, ακριβώς παρακάτω... Ο τόπος αυτός είναι πολύ μικρός για σένα. Ίσως αν ενωθούν ΗΠΑ και Η.Βασίλειο, να μπορούσες να κινηθείς πλέον με άνεση και στην γλώσσα σου. Εδώ, μπούλη, μιλάμε ελληνικά. Θα μπορούσες να τα πεις όλα στα αγγλικά, αλλά φαίνεται ότι το πας λάου λάου για να μην τυφλωθούμε από τα... βαρβαρικά σου!

    --
    Δε λέω σοβαρό το θέμα σχετικά με την δημοκρατία τωn blogs , καλές και οι απόψεις όλων το σχολιαστών , αλλά όντως το ποτάμι των blogs και της ενημέρωσης με τo internet δεν γυρίζει πίσω.
    Το θέμα είναι ότι στην παρούσα φάση (μιας και δεν κλείνει κανένα blog μην ανησυχείτε) είναι κάποια άλλα σοβαρότερα θέματα.
    Μακεδονικό, Ασφαλιστικό, Ακρίβεια και δυστυχώς πολλά άλλα.
    Focus λοιπόν εκεί που πρέπει και όχι εκεί που κάποιος ρίχνει προβολέα ….
    Όποιος κατάλαβε …. κατάλαβε …..

    http://press2-gr.blogspot.com/
    -----------------------

    Το παρακάτω είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα σχεδόν:

    Οι Τούρκοι έφυγαν,οι Ζαΐμηδες παρέμειναν!
    Είναι εδώ.Μπροστά μας.Τους βλέπουμε,τους ακούμε, τους στηρίζουμε,τους χειροκροτούμε, οσφυοκάμπτουμε απεναντί τους,τους διαιωνίζουμε για ένα ρουσφέτι,για μια θέση υποταγής στο δημόσιο!Φτάνει πιά!Μη συμπεριφερόμαστε ως ιθαγενείς!Ο Ραγιαδισμός και η οσφυοκαμψία ας λάβει τέλος!
    http://neofaliro.blogspot.com

    3 Μάρτιος 2008 7:43 μμ
    --------------



    Ο παρακάτω, όμως, δείχνει να είναι
    εξ όλων ο βλητότερος!
    ------- :

    Για έλα εδώ ρε 10.27.

    Ασε τον Δήμου.

    Για πές μου, πώς θέλεις να ονομάζονται τα Σκόπια;

    Το Μοναστήρι, θα το ονομάζουμε Σκοπιανό Μοναστήρι;

    Την περιχή θα την ονομάζουμε Σκοπία -όπως το Σκωτία-;

    Δεν θα είναι αυτό προσβολή στην μνήμη των Μακεδονομάχων που τόσο κόπτεσαι ότι σέβεσαι;

    Οταν αυτοί πολεμούσαν για να γίνει η περιοχή Ελληνική, το κάναν επειδή θέλαν να κατακτήσουν έναν ξένο τόπο;

    Αφού αυτοί την λέγαν Μακεδονία, εσύ γιατί διαφωνείς μαζί τους;.

    Οταν ο Δραγούμης ως πρόξενος στο Μοναστήρι πάλευε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, ψέματα έλεγε;

    Για πές μου;

    Τί ακριβώς θέλεις;

    Χωριάτης

    3 Μάρτιος 2008 10:45 μμ
    ---------------

    ( Και στα βάθη τής Ασίας υπάρχουν πόλεις ελληνικές, τα εδάφη όμως δεν υπήρξαν ποτέ ελληνικά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αφρική, αλλά και στην Ισπανία. Σ' αυτές τις πόλεις, λοιπόν, δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις. Επίσης δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παραμερίσουμε τα ονόματα αυτών των χωρών χάριν δικών μας ονομάτων, μόνο και μόνο επειδή σ' αυτές ιδρύσαμε πόλεις, ή επειδή τις "κατακτήσαμε".


    Κοίτα να επιστρέψεις στη χώρα σου και να κοιτάς τη δουλειά σου, βαλτό ξόανο!)


    ΕΥΘΥΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ποτέ οι έλληνες δεν έχουν δώσει σε πόλη τους το όνομα μοναστήρι. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο.
    Θα μου πείς τώρα... " εδώ, υπάρχουν χωριά που τα λένε Αη Παντελεήμων, υπάρχει άραγε χειρότερη αηδία απ' αυτήν?"

    Μπορώ να πω μόνο ότι τέτοια ονόματα δεν δόθηκαν από εγγράμματους έλληνες, αλλά απο αλλόφυλους παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ρε ΜΑΛΑΚΑ σκαραβαίο επί της ουσίας έχεις να απαντήσεις τίποτα στους ΑΘΛΟΥΣ του αφεντικού σου;

    Ή μήπως πρέπει να συσκευθήτε τα Δημοπούλια για να αποφασίσετε πως θα καλύψετε τον Νταβατζή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μου αρέσει που κάποιοι υποστηρίζουν πως τα αντιπαρατίθενται στον Ν. Δήμου με επιχειρήματα!!! ΄Ετσι βαφτίζουν τα αισχρόλογα που γράφουν. Δυστυχώς δεν έχουν το ΙQ ούτε μιας μαϊμούς...
    κε Δήμου, μας λείπετε πολύ. Τόση βρωμιά όμως γύρω μας και τόση ανοησία πώς να μην σας αηδιάζουν.

    Ας κατέβουν όλοι οι βόρειοι ή ανατολικοί λαοί να μας ποδοπατήσουν. Είναι σίγουρα πολύ καλύτεροι από εμάς. Φτάσαμε στον πάτο. Μια ανάγνωση των σχολίων με σε οποιοδήποτε θέμα και με καθαρό μάτι θα σας πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ενημερωτικά:

    Ο Δήμου δεν έχει απολυθεί ΠΟΤΕ - όλες οι αποχωρήσεις του ήταν παραιτήσεις.

    Μπορούμε να βρίζουμε όσο θέλουμε αλλά όχι να λέμε τόσο χοντρά ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. @ανώνυμος 6:30
    Πές μου και άλλα ...γουστάρω
    αλλα πρώτα μάθε και δέκα λέξεις ακόμα.
    Μάθε να κάνεις ενα λογαριασμο Google.
    Μάθε να βάζεις ενα ψευδώνυμο και μια εικόνα να ξέρουμε αν είσαι ο ίδιος σε όλα τα σχόλια.
    Δεν χρειάζετε να μας πεις τι είσαι το βλέπουμε...απλώς να ξέρουμε αν τα σχόλια τα κάνει ο Α ή ο Β.
    Blogger χωρίς ψευδώνυμο είναι μεγάλη μαλακία.
    Όσον αφορά τους άθλους δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε να αποδείξω τίποτα.
    Δεν είμαι με τον Δήμου ούτε με σένα.
    Απλώς έχει και αυτός το δικαίωμα της γνώμης του όπως και εσύ.
    Και αφού δεν έγινε προκλητικός δεν καταλαβαίνω γιατί τον βρίζεις με τόσο πάθος.
    Γιά αυτό πήρα το μέρος του..αν σε ενδιαφέρει
    Βέβαια το ανέφερα και στο πρώτο μου σχόλιο.
    "Αφου θα με γαμήσετε τι ασχολούμε"
    αλλα τι να κάνουμε καμιά φορά υπερισχύει το συναίσθημα.
    Καλό σου απόγευμα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η μοναδική επιχειρηματολογία του Δήμου είναι το moderation.
    Ο φασιστικός αποκλεισμός σχολίων που διαφωνούν με τα γραφόμενά του.
    Πού και που αφήνει και κανένα "ενοχλητικό" σχόλιο στο οποίο η απάντησει είναι υποτιμητική.
    Μπαίνει λοιπόν ο ανυποψίαστος μπλόκερ και βλέπει 95% των απόψεων να συμφωνεί με τον Δήμου. Ρε τόσο λάθος είμαι αναρωτιέται;
    Άντε να είμαι μειοψηφία, αλλά τόσο λάθος. Σε 100 σχόλια να διαφωνούν μόνο τα 5; Αν είναι λίγο τολμηρός αποφασίζει να στείλει σχόλιο.
    Περιμένει λίγη ώρα να δεί την απάντηση του Δήμου, τίποτα. Περιμένει λίγο ακόμη, τίποτα.
    Τα άλλα σχόλια συνεχίζονται. Ρε μπας και δε την είδα την απάντηση;
    Ψάχνει παραπάνω αλλά δεν βλέπει ούτε καν το σχόλιό του.
    Το ξαναστέλνει. Τίποτα.
    Διαμαρτύρεται με νέο σχόλιο. Πάλι τίποτα. Στέλνει μέιλ διαμαρτυρίας τίποτα.
    Αυτά είναι τα κατορθώματα του Δήμου.

    Άν θυμάμε καλά ο Παπαδόπουλος στο δημοψήφισμα της χούντας δεν είχε πάρει 95%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Επί της ουσίας δεν μας είπες τίποτα σκαραβαίο!
    Αν ήρθες μόνο και μόνο για να σε γαμήσουμε καλύτερα να μας στείλεις την ΝΕΑΡΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ.
    Κάτι παραπάνω από σένα αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ρε σκαραβαίο δεν σε έχω ξαναδεί στα μέρη μας. Απο πού κι ως πού πήρες απλά το μέρος του κακομοίρη του Δήμου που βάλλεται πανταχόθεν;
    Εγώ σε κόβω σε διατετεγμένη υπηρεσία.
    Άντε τράβα και πες το αφεντικό σου με την ισχυρή πέννα οτί εδώ δεν έχει moderation και περιορείζεστε στην ισχνή μειοψηφία.
    Όσο για την ισχυρή του πέννα, πέστου να περάσει απ' εδώ να δει πως είναι η πραγματική ζωή χωρίς moderation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πρώτα απο όλα
    πως ξέρεις οτι "ήρθα" και οτι δεν είμαι εδώ απο καιρό.
    Δεύτερον για την δουλειά που λες είναι ο ενας και μοναδικός babis
    Τρίτον φίλε εδώ μπαίνω για να διασκεδάσω όχι για να βγάλω τον εαυτό που δεν μπορώ να δείξω στην καθημερινή μου ζωή γιατι φοβάμαι.
    Δόξα το Θεό αυτό δεν το έπαθα ακόμα.
    Ποιά είναι η ουσία ρε φίλε για να σου απαντήσω ??
    Αν είναι προδότης ο Δήμου
    Χέστηκα.
    Άν μετά απο τόσο διάλογο δεν έχεις καταλάβει τις απόψεις μου τότε πρέπει να χωρίσουμε..δεν βγαίνει νόημα.
    Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ρε σκαραβαίο, μπας και είσαι ο Δήμου;
    Πολλές φορές στα μπλοκ του και ειδικά σε θέματα με έντονες αντιπαραθέσεις έβλεπες σχόλια με πανομοιότυπο ύφος. Τόσο όμοιο που έλεγες ότι είναι ο ίδιος ο Δήμου.
    Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο Δήμου χρησιμοποιεί πολλά ψευδώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναι ρε θα κάτσει να ασχολήθει ο Δήμου με αυτές τις μαλακίες που γράφουμε εμείς εδώ μέσα.
    Εκτός και αν εσύ τόσο καιρό πιστεύεις οτι είσαι σε σοβαρό blog γιατι εγώ που σε διαβεβαιώ οτι είμαι αρκετά παλαιός εδω μέσα για να έχω γνώμη πιστευώ το αντίθετο.
    Καλά είσαι τόσο πορωμένος...
    εσυ λές οτι ξέρεις απο Δήμου πιστεύεις οτι θα μπορούσε να γράψει αυτές τις λέξεις που έγραψα εγώ ??
    Τέλος πάντων...γάμησε το ..ασ το αφήσουμε καλύτερα
    Εκτός και αν θέλετε να με εκτελέσετε απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 1.To post του Νικοδημου(ουτε αρχιεπισκοπος)που δημοσιευτηκε ειναι καργα "φιλτραρισμενο" και δεν γραφτηκε κατα αυτον τον τροπο με συνεπεια να αλλαζει ολη η ουσια του κειμενου.

    Τελικα τι θα γινει;Υπαρχει καποιος που θα αντιπαρατεθει στον Δημου;Παντως εχει πολυ γελιο ο κοσμος(οχι ολος).

    "νεαρη σπουδαστρια"

    Ααααα...κι εγω,κι εγω!!!:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ.Αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι αυτο ο Ελληνας.Αυτο ειναι καταλοιπα πρωην αυτοκρατοριων.-μου θελετε και καθαροτητες φυλης.

    Καποιος μου ειπε να ξαραχνιασω τα σκελια μου...Καλη φαση..δεν το ειχα σκεφτει...μονος σου το σκεφτηκες;Θα παθω κατι η ειναι δοκιμασμενο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κι άλλο χοντρό ψέμμα

    Τα blogs του Δήμου στο 80% δεν είχαν moderation. Αναγκάστηκε να την βάλει όταν μαζεύτηκαν διάφορα φυντάνια σαν αυτούς που βρίζουν εδώ γιατί λέρωναν το μαγαζί και έδιωχναν τους σωστούς.

    Είναι απίθανο το πόσα ψέμματα γράφονται γι αυτόν τον άνθρωπο. Μέχρι και πούστη τον βγάλανε - αυτόν που έζησε τρεις γάμους και έγραψε για πολλούς έρωτες (βλ. τα βιβλία του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ωχ - πάλι ο Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τα blogs του Δήμου στο 80% δεν είχαν moderation. Αναγκάστηκε να την βάλει όταν μαζεύτηκαν διάφορα φυντάνια σαν αυτούς που βρίζουν εδώ γιατί λέρωναν το μαγαζί και έδιωχναν τους σωστούς.

    .................................

    Τα ίδια έλεγε και ο Παπαδόπουλος και σε κάθε εφημερίδα έβαλε κάποιον Δήμου να κάνει moderation.

    Προληπτική λογοκρισία!
    Στο Μόναχο όπου γαλουχήθηκαν κάποιοι Γερμανοπαίδες ίσως είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές.
    Εμείς εδώ αυτό το λέμε ΦΑΣΙΣΜΟ.

    Κατάλαβες ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Σε κάθε περίπτωση, δημοσιογράφος δεν είναι ο κύριος Δήμου. Οι δημοσιογράφοι είναι ο Μάκης, ο Καψαρχίδης, αυτοί οι ελεύθεροι άνθρωποι που έχουν δει τη ζωή με τα μάτια του Πατακού και της Έλλης Στάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Κι άλλο χοντρό ψέμμα

    Τα blogs του Δήμου στο 80% δεν είχαν moderation. Αναγκάστηκε να την βάλει όταν μαζεύτηκαν διάφορα φυντάνια σαν αυτούς που βρίζουν εδώ γιατί λέρωναν το μαγαζί και έδιωχναν τους σωστούς.


    ................................

    Τελικά είχε ή δεν είχε moderation ο Δήμου;

    Ιδού η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Άφησε ρε φίλε τον Δήμου ας μην ασχοληθούμε άλλο
    Νομίζω ότι επίτηδες τον χρησιμοποιείς και βάπτισες και εμάς υπάλληλους του.
    Πές μας για το moderation που σε καίει.
    Τα περισσότερα blog που έχω επισκεφτεί έχουν κάποιου είδους moderation
    Γιατί δεν δοκιμάζεις να ανοίξεις και εσύ ένα να δούμε τι θα κάνεις όταν θα αρχίσει να έχει μεγάλη προσέλευση και θα αρχίσει το βρίσιμο.
    Θα αρχίσεις να φιλτράρεις ή θα το αφήσεις να γίνει κωλοχανείο.
    Μιλάμε για δικό σου blog που θα το πονάς όχι κάποιο που περνάς αφήνεις μια κουράδα και περιμένεις να δεις αν κάποιος θα την πατήσει.
    Άρα τι θα κάνεις θα βάλεις το λάστιχο να την ξεπλύνεις
    Έλα όμως που αυτομάτως γίνεσαι φασίστας.
    Περιμένω να μου πεις τι θα κάνεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα για να συνεχίσουμε κουβέντα.
    Αυτή είναι η έννοια του blogging όχι ανταλλαγή επιθέτων..αυτό το έκανα πριν από πολλά χρόνια στο δημοτικό σχολείο. Από τότε προχώρησα λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΕΥΘΥΔΗΜΕ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, που για χάρη της μαλακίας που σας δέρνει, ανακάλυψε ότι το Μοναστήρι είναι ΑΠΟΙΚΙΑ.

    Βρε σαχλαμάρα το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ δεν είναι στο Αφγανιστάν, ούτε καμιά τυχαία πόλη.

    Η Φλώρινα και η Καστοριά, στο Μοναστήρι ανήκαν και διοικητικά, επί Βιλαετίου του Μοναστηρίου και κάναν τα ψώνια τους μέχρι το 1912.

    Ηταν μητρόπολη ισάξια της Θεσ/νίκης.

    Ηταν σημαντικώτερη πόλη από την Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο που επίσης ανήκαν στο Βιλαέτι.

    Μη λές μαλακίες μόνο και μόνο επειδή η λογική σας, είναι αδιέξοδη.

    Χωριάτης
    Μη φράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Επι του θέματος αν σας ενδιαφέρει η άποψη του Δήμου γι΄αυτά που γράφτηκαν


    Παβλόφ;

    Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008


    Στην Ελλάδα απεργούν οι πάντες – εκτός από τους συκοφάντες…



    Το γνωστό press-gr.blogspot.com ανέβασε (χωρίς να μου ζητήσει την άδεια) το κείμενο της Καθημερινής (βλ. προηγούμενο «Επίκαιρο»). Βρήκαν ανοιχτά σχόλια οι πολυπληθείς «φίλοι» μου και οργίασαν. 112 ήταν όταν έγραψα αυτό το κείμενο.



    Πάντα με βυθίζει σε απορία αυτό το συσσωρευμένο μίσος που εκτινάσσεται σαν ηφαιστιογενής λάβα μόλις βρει άνοιγμα. Λες και τους έχω προσβάλει προσωπικά.



    Δεν είναι ότι διαφωνούν με τις απόψεις μου, αλλά με την ύπαρξή μου. Και για να με πολεμήσουν επιστρατεύουν απίθανα ψέματα – που φωνάζουν από μακριά.



    «Τον Δήμου τον έχουν σουτάρει όλα τα Μέσα όπου έγραφε – ευτυχώς τον έδιωξε και το RAM».



    Κανένα Μέσο δεν με έχει απολύσει – ούτε και το RAM. Από όλα παραιτήθηκα αυτοβούλως και οικειοθελώς.



    «Ο Δήμου, ο φασίστας που δεν τόλμησε να κάνει blog χωρίς λογοκρισία – moderation».



    Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των blogs μου ήταν ανοιχτά – moderation αναγκάστηκα να βάλω μόνο στο τέλος, όταν πλήθυναν οι χυδαίοι και υβριστές και χαλούσαν όλο το blog. Από τα 93.000 σχόλια πάνω από 70.000 δημοσιεύτηκαν χωρίς moderation.



    «Ο Δήμου ο κίναιδος» (αυτό σε πολλές παραλλαγές).



    Δεν θα με χαλούσε κι αν ήμουν gay – όμως δεν συνέβη. Μια ματιά στα βιβλία μου και στην ζωή μου δείχνει πως πρωταγωνιστούσαν πάντα οι γυναίκες.



    Δεν θα συνεχίσω με τα ψέματα. Η απορία μου βέβαια παραμένει. Τι Παβλοβιανό ρεφλέξ είναι αυτό που μόλις ακούσουν Δήμου αρχίζουν και γαυγίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλα..ναι...λογια λογια λογια...Για να με γαμησετε ηρθα αλλα δεν βρηκα καποιον straight.Κι αν βρηκα δεν ηθελε να με γαμησει.

    "νεαρη σπουδαστρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μονάχα λύπη και απογοήτευση μπορεί να νιώσει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, όταν βλέπει τόσο μίσος ενάντια σε έναν έντιμο ορθολογιστή που απαρνήθηκε την αναγνωρισιμότητά του χάριν του γνήσιου ΦιλελΕλευθερισμού του και της ανιδιοτελούς του προσφοράς υπέρ των μειονοτήτων.

    Έίναι θλιβερό η χώρα που κομπάζει ότι γέννησε το Σωκράτη και τον Πλάτωνα να πνίγεται στο φθόνο και τη μισαλλοδοξία.

    Καημένη Ελλαδίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αγαπητέ φίλε καπα
    Εδώ μέσα πρέπει να φοράς τσίγκινο σώβρακο
    Δεν μπαίνεις με το πραγματικό σου προφίλ
    Μιλάμε για μεγάλο βόθρο χωρίς εξαερισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Γιά να κάνει ξανά ένα ...Φούύύ ο
    ...
    ...
    ...
    ...
    ..
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...

    Σφακιανάκης, για να δούμε πόσοι
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    "λεβέντες" απο δώ μέσα θα έχουνε τα
    "αρχίδια" για να "γαμήσουνε" τον Ν. Δήμου.
    ...
    ...
    ...
    ...
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Σκαραβαίο,
    ας σοβαρευτούμε λοιπόν να δούμε αν μπορούμε να συζητήσουμε.
    Κατ' αρχήν άλλο moderation και άλλο σβήσιμο υβριστικών σχολίων.

    Ο Δήμου κάνει moderation δηλαδή προληπτική λογοκρισία.
    Δεν ξέρω αν διαβάζεις τον politis.gr, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα "καταστολής". Σβήνει το υβριστικό ή προσβλητικό σχόλιο και αφήνει ένα μήνυμα γιατί το έκανε.
    Έτσι ο καθένας μπορεί να δει πόσες κουράδες (όπως λες) άφησαν οι "προβληματικοί" επισκέπτες.
    Αν είναι πολλές τότε κάτι δεν πάει καλά με το ποστ. Τέλος πάντων κρίνεις βλέποντας την πραγματική εικόνα.
    Εγώ συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο απομάκρυνσης των υβριστών. Μόλις αντιληφθεί ο παρείσακτος ότι δεν μπορεί να βρίζει και να μένουν τα υβριστικά του σχόλια θα αποχωρίσει.
    Από τον μπλόκερ χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Να σβήσει τα προβληματικά σχόλια και να μην ανταποδώσει τις ύβρεις.
    Αυτό θα έκανα εγώ. Αυτό κάνω στο δικό μου μπλοκ.
    Ο Δήμου δεν κάνει αυτό.
    Ο Δήμου κάνει προληπτική λογοκρισία. Ότι ξεφεύγει από την "φιλοσοφία" του δεν περνάει. Η αναλογία είναι όπως σου είπα.
    95%-5%. Και αυτό το 5% είναι μαλακά σχόλια. Οι τρανταχτές διαφωνίες είναι σπάνιες. Και αυτές τις χειρίζεται με σύστημα. Αφήνει την διαφωνία να εξελιχθεί έτσι ώστε να τον αγγίξει μερικώς.
    Κάποια στιγμή σου πετάει μια "δύσκολη" ερώτηση, ή σου ζητά μια τοποθέτηση. Όλα τα σχόλιά σου απ΄ εκεί και κάτω εξαφανίζονται.
    Ο ανυποψίαστος νομίζει ότι ο διαφωνών ελείψη επιχειρημάτων εγκατέλειψε. Άρα "πανηγυρική" δικαίωση του Δήμου. Μαγική εικόνα δηλαδή. Ψεύτικη. Όσο ψεύτικοι είναι κι αυτοί που τη δημιουργούν.
    Εμένα μου τό 'κανε πολλές φορές.
    Όταν έκλεισε το doncat έπαψα να ασχολούμαι και με το dimoutech γιατί δεν λέει. Μόνο φιγούρα κάνει στα παιδάκια που "επαναστάτησαν" πρόσφατα και νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά ..........
    Είμαστε σχεδόν συνομήλικοι οπότε καταλαβαίνεις ότι στη γενιά μας δεν περνάει.
    Και για να επιστρέψουμε στην ουσία για μένα υπόδειγμα μπλοκ είναι του "δε μασαμε ρε".
    Ανώνυμο, ελεύθερο, με καυστικό λόγο και μέσα στην Ελληνική κοινωνία.
    Όχι αμπελοφιλοσοφίες και προκλήσεις τύπου Δήμου.
    Εγώ τον Δήμου τον προσκάλεσα να του τα πω δια ζώσης. Τον μίλησα όχι μόνο με το ψευδώνυμό μου αλλά και με το όνομά μου στα μέιλ που του έστειλα.
    Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Πολύ λίγος για την εικόνα που έχει δημιουργήσει για το όνομά του.
    Γράφει καλά. Αυτό του το αναγνωρίζω. Αλλά οι απόψεις του και η όλη φιλοσοφία του είναι εκτός πραγματικότητας.
    Σημασία δεν έχει να γράφεις μόνο ωραία, αλλά να μπορείς να εμπνεύσεις.
    Και ο Δήμου δεν μπορεί να εμπνεύσει ούτε τη γάτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μόνο εκτός τόπου και χρόνου δεν είναι ο Νίκος Δήμου, δεν ήταν ποτέ.
    Αυτό εκτόξευσε την επισκεψιμότητά του, ενέπνευσε πολλούς και κατέστησε και το nikosdimou και doncat τα συγκλονιστικότερα ιστολόγια του ελληνικού διαδικτύου.
    Αυτό είναι που δεν του συγχωρέθηκε ποτέ από τις παρεξηγημένες μεγαλοφυίες της blogόσφαιρας που δεν έπαψαν με κάθε τρόπο να ουρλιάζουν ακριβώς επειδή δεν είχαν τίποτα ουσιαστικό να πουν.
    Εξακολουθήστε, μάς διασκεδάζετε...

    Y.Γ. Πόσο πολύ θα χαρώ εάν πληροφορηθώ τη σύλληψη έστω και ενός που οχυρωμένος πίσω από την ανωνυμία του ξερνάει τόση χολή εναντίον ενός ανθρώπου, διασπείρει γι αυτόν ψευδείς ειδήσεις και μηδενίζει το τεράστιο συγγραφικό και πνευματικό του έργο τυφλωμένος από το φθόνο του και τα βάσανά του που προφανώς και ευθύνονται για όλην αυτή την κακαντρέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αγαπητέ Ανώνυμε, συγγνώμη για την παρέμβαση. Κατά τη γνώμη μου δεν είστε ενημερωμένος.

    Εζησα το μπλογκ του Νίκου Δήμου από την αρχή μέχρι το τέλος. Το μελέτησα συστηματικα, το παρακολουθησα επισταμένα.

    Αν και εσείς το είχατε παρακολουθήσει συνολικά και όχι αποσπασματικά, θα είχατε άλλη άποψη.

    Το μπλογκ του ΝΔ λειτούργησε επί μήνες δίχως moderation. Οταν πλάκωναν οι... καλοθελητές, αναγκαζόταν ο άνθρωπος να βάζει moderation. Κι όταν λέμε καλοθελητές εννοούμε άτομα που... ξεχείλιζαν από ευγένεια

    Μόλις αποχωρούσαν άφηνε το διάλογο ανοιχτό, εξου και οι συχνές έντονες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. (Αν θέλετε παραπομπες, πολυ ευχαρίστως.)

    Τέλος, λέτε: "οι απόψεις του και η όλη φιλοσοφία του είναι εκτός πραγματικότητας".

    Είστε βέβαιος ότι γνωρίζετε τις απόψεις και τη φιλοσοφία του Νίκου Δήμου; Εχετε μελετήσει, για παράδειγμα, το "Εγκώμιον Αμφιβολίας" και το βρήκατε... μπόσικο;

    Με εκτίμηση

    Κάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Σε οσα σχολια διαβασα δεν ειδα καμια κριτικη σε θεσεις του Δημου. Οι μονες κατηγοριες που του αποδιδονται ειναι αυτες του ανθελληνισμου, του μασονισμου και του φασισμου( επειδη υπαρασπιζεται με ιδιαιτερο ζηλο τις μειονοτητες !?). Φυσικα η συνειδητοποιηση οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα σε καμια απο αυτες η αλλες κατηγοριες τους δινει και την πρεπουσα βαρυτητα . Μηδενικη! Βεβαια ακουστηκε και η συντριπτικη κατηγορια της ομοφυλοφιλιας !!! Στο μυαλο του μεσου φασιστα ελληνα αυτο και μονο αρκει για να στερησει καθε σοβαροτητας και αξιοπιστιας οποιαδηποτε αποψη. "Ας κανει καμια παρτουζα με αραπηδες και μετα να συζητησει γι'αυτα τα θεματα" ομονοει ο οχλος και αμεσως δικαιωνει τον εκαστοτε λαικιστη που "τα ελεγε απο την αρχη". Διευκρινιζω βεβαια οτι ο Δημου δεν εχει καποια σχεση με τον συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο και σιγουρα δεν το θεωρει "κουσουρι" οπως μερικοι -νεκροι πλεον- πεφωτισμενοι εθναρχες που η ιστορια ηδη τους εχει ξεχασει. Νικο Δημου συνιχισε να τους την σπας! Οσο περισσοτερο γαυγιζουν τοσο καλυτερα κανεις την δουλεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Μια και ο κ. Δήμου μου έκανε την «τιμή» να μου απαντήσει έστω και εμμέσως ας δούμε αν λέει αλήθεια.

    1ο ΨΕΜΑ
    «Τον Δήμου τον έχουν σουτάρει όλα τα Μέσα όπου έγραφε – ευτυχώς τον έδιωξε και το RAM».
    Εγώ έγραψα:
    4ος ΑΘΛΟΣ

    Τελικά τον πήρανε χαμπάρι και στα έντυπα και τον σουτάραν και από εκεί.
    ……………………………..
    Απ’ ότι φαίνεται ή δεν ξέρετε να διαβάζετε ή διαστρεβλώνετε τη ερώτηση για να απαντήσετε όπως σας βολεύει. Γνωστή τακτική. Την βιώσαμε στα μπλοκ σας. Δεν είναι και τίμια πάντως.
    Επί τοις ουσίας τώρα.
    Επειδή τουλάχιστον την απομάκρυνση από το RAM την παρακολούθησα μέσα από το μπλοκ σας να σας θυμίσω ότι προκληθήκατε με υποτιμητικούς υπαινιγμούς από νεαρή συντάκτρια και όταν διαμαρτυρηθήκατε στον διευθυντή σας, αυτός δεν σας κάλυψε. Κοινώς σας ΣΟΥΤΑΡΕ.
    Εσείς βέβαια λέτε ότι:
    «Κανένα Μέσο δεν με έχει απολύσει – ούτε και το RAM. Από όλα παραιτήθηκα αυτοβούλως και οικειοθελώς.»

    Και ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ αυτοβούλως και οικειοθελώς παραιτήθηκε.
    Όχι δεν τον σούταρε ο Καραμανλής. Αυτοβούλως και οικειοθελώς παραιτήθηκε. Γι αυτό πήδηξε από το μπαλκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    2ο ΨΕΜΑ

    «Ο Δήμου, ο φασίστας που δεν τόλμησε να κάνει blog χωρίς λογοκρισία – moderation».

    Εγώ έγραψα:
    5ος ΑΘΛΟΣ

    Τα μπλοκ τα οποία άνοιξε και λειτούργησε είχαν όλα μετριασμό σχολίων.

    Περίπτωση ίδια με την προηγούμενη. Απαντάτε σε ότι σας βολεύει και όχι σ’ αυτό που σας καταλογίζουν.
    Για την ουσία τώρα.
    Όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί τα μπλοκ σας γνωρίζουν ότι το moderation είναι η αγαπημένη σας ενασχόληση. Η εξουσία να επιτρέπεις ή να απαγορεύεις τον άλλον να εκφρασθεί ελεύθερα.
    Άλλωστε αυτός δεν είναι ο λόγος που τελικά κλείσατε όλα σας τα μπλόκ;
    Επειδή δεν αντέξατε στην 24ωρη λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    «Ο Δήμου ο κίναιδος» (αυτό σε πολλές παραλλαγές).

    Δεν θα με χαλούσε κι αν ήμουν gay – όμως δεν συνέβη. Μια ματιά στα βιβλία μου και στην ζωή μου δείχνει πως πρωταγωνιστούσαν πάντα οι γυναίκες.

    ..........................

    Δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε στην προσωπική σας ζωή και στις παρέες σας.
    Άλλωστε εγώ δεν αναφέρθηκα στα προσωπικά σας. Στο λόγο σας αναφέρθηκα.
    Όταν μιλάτε δημοσίως θα πρέπει να είστε έτοιμος και να δεχθείτε τη δημόσια κρητική. Είναι, όχι μόνο δικαίωμά, αλλά και υποχρέωσή μου, να απαντήσω στις δημόσιες κραυγές σας. Και επειδή αυτό το δικαίωμα, μου το στερήσατε στο δημόσιο μπλοκ σας αναγκαστικά τα διαβάζετε από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    «Δεν θα συνεχίσω με τα ψέματα. Η απορία μου βέβαια παραμένει. Τι Παβλοβιανό ρεφλέξ είναι αυτό που μόλις ακούσουν Δήμου αρχίζουν και γαυγίζουν;»


    Στην απορία σας απαντά ο πρώτος άθλος σας.

    ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    1ος ΑΘΛΟΣ

    Είναι ο μόνος άνθρωπος που γεννήθηκε Έλληνας, εξελίχθηκε σε ανθέλληνα και κατήντησε ο ποιο αντιπαθητικός για τους Έλληνες και ποιο συμπαθής για τους μισέλληνες.
    Τον χαρίζουμε στους ομοίους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Απόσο κατάλαβα, ο ανώνυμος που τα χώνει στον Δημου είναι παλιό, πικραμένο και αποκλεισμένο "Δημοπουλάκι"
    Μόνο έτσι δικαιολογήται τοση πίκρα.
    Εχω κάποιες υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι.
    nasos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. OK
    Εννοείς δηλαδή κατά το δικό μου παράδειγμα ότι δεν πρέπει να ξεπλένει την κουράδα εντελώς αλλά να αφήνει κάτι να φαίνετε.
    Αλλα politis.gr.
    Εντάξει …αλλά ο politis μαζεύει 10-20 σχόλια και μπορεί να τα κεντήσει
    Ο Δήμου εκεί ήσουνα και ξέρεις πόσα μάζευε
    Θα προλάβαινες εσύ να τα κοσκινίσεις
    Όπως όμως και να έχει το θέμα…ότι και να πιστεύεις για κάποιον το κρατάς για τον εαυτό σου.
    Είναι απίστευτα τα όσα γράφτηκαν για αυτόν εδώ μέσα
    Ούτε ο Εφιάλτης να ήταν
    Εμένα δεν μου αρέσει να βρίζουν ανθρώπους που με μεγάλωσαν όπως ο Δήμου ο Καββαθάς ο Σπίνουλας και μερικούς άλλους.
    Έχει δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει
    Όχι όμως να γαυγίζει με το παραμικρό όπως είπε και ο ίδιος.

    Το σωστό να λέγετε ??
    Καλό απόγευμα
    ΥΓ βάλε ένα ψευδώνυμο διάολε να μπορούμε να μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ο/Η Ανώνυμος είπε: "Είναι ο μόνος άνθρωπος που γεννήθηκε Έλληνας, εξελίχθηκε σε ανθέλληνα και κατήντησε ο ποιο αντιπαθητικός για τους Έλληνες και ποιο συμπαθής για τους μισέλληνες."

    -------------------------

    Αγαπητέ Ανώνυμε, είναι κρίμα για σας να ζείτε έχοντας τόσο αδικαολογητο και αφύσικο μίσος μέσα σας για έναν άνθρωπο που αδικείτε, φθονείτε, συκοφαντείτε, λασπολογείτε.

    Και είναι κρίμα για σας τον ίδιο, επειδή εν τέλει, εσείς ο ιδιος υποφέρετε.

    Δυστυχώς το πάθος σας κατά του ΝΔ είναι τόσο μεγάλο που σας ωθεί να λέτε και να πιστεύετε τα ψέματά σας και να μισείτε έναν άνθρωπο που δεν έκανε ποτέ του κακό σε κανέναν, έναν άνθρωπο σοφό και έντιμο, εναν άνθρωπο που θυσίασε τις δάφνες του για να σταθεί στο πλευρό των αναξιοπαθουντων, των "διαφορετικών" συμπολιτών του, των μειονοτικών πασης φύσεως.

    Ο Ντοστογέφσκι λέει ότι "ο ψεύτης υποφέρει, όχι γιατί δεν τον πιστεύει κανείς, αλλά επειδή ο ίδιος δεν πιστεύει κανέναν! (Πώς να πιστέψετε λοιπόν ότι ο ΝΔ είναι έντιμος;) Και ο φθονερός, το ίδιο υποφέρει. Οχι γιατί μισεί τον άλλον, αλλά επειδή κατά βάθος μισεί τον ευατό του..."

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπονοείτε ότι εσείς είστε και... Έλληνας!

    Πράγματι, είναι μεγάλη δυστυχία του αν είναι κανείς τέτοιος... "Έλληνας".

    Ευτυχώς που είστε ανώνυμος. Γιατί τώρα το βράδυ, άσχετα με το τι άλλο θα μας πείτε, πριν κοιμηθείτε, σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη της συνείδησή σας και ξαναστοχαστείτε όλα όσα είπατε εδώ μέσα εν βρασμώ ψυχής και παντελώς αδικαιολόγητα, για μας που σας παρατηρούμε ψύχραιμα και νηφάλια.

    Ξαναστοχαστείτε αυτά που λέτε, γιατί δεν μπορεί, κάποιο ίχνος εντιμότητας υπάρχει μέσα σας κατά βαθος.

    Ξαναστοχαστείτε. Και είμαι βέβαιος πως αργά ή γρήγορα θα αλλάξετε γνώμη.

    Με αισιοδοξία

    Κάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ξέχασα όσον αφορα το δε μασαμε ρε
    Συμφωνώ είναι πολύ καλή προσπάθεια
    Φαντάσου όμως να έσκαγε μύτη εκεί ο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Να σου πω ρε σκαραβαίο.
    Από τότε που βγήκα απ' τ' αυγό μου κι εγώ μ' αυτούς μεγάλωσα.
    Το Καββαθά τον γούσταρα.
    Ακόμη τα έχω εκείνα τα τεύχη των 4τροχών κάπου στο πλησταριό(;)
    Αυτό τον Δήμου όμως ποτέ δεν τον γούσταρα. Απο τότε είχε ένα τουπέ στο γράψιμό του.
    Θεωρούσε ανέκαθεν ότι μπορεί να μας πηγαινει όπου αυτός ήθελε.
    Μου θύμιζε το δάσκαλο με τη βίτσα.
    Τι θυμάσαι τη βίτσα;
    Αυτό μου έφερνε στο μυαλό.
    Ή θα μάθεις όπως θέλω εγώ ή σε βιτσιάζω.
    Ε όχι ρε Δήμου, δε θα μάθω αυτά που σου έμαθαν στο Μόναχο.
    Θυμάσαι εκείνο το ποστ με την καθαρή ματιά της Γερμανίδας;
    Δεν έχω διαβάσει ποιο αηδιαστικό πόστ.
    Αν το τυπώσεις και το δώσεις σε κάποιον να το διαβάσει θα σου πει ότι το βρήκες σε ιστοσελίδα Νεοναζιστών.
    Και αυτός ο άνθρωπος το παίζει ανεκτικός και υπέρ των μειονοτήτων;
    Ξέρεις γιατί έχει ανθελληνική στάση στο Μακεδονικό;
    Νομίζω πως θεωρεί ότι οι πρόσφυγες (Πόντιοι και Μικρασιάτες) που κατέκλυσαν κυρίως τη Μακεδονία τη δεκαετία του 20, μπαστάρδεψαν την ελληνική φάρα στο Βορρά. Δεν τους θεωρεί Έλληνες. Πιστεύοντας λοιπόν στην καθαρότητα της φυλής τους θεωρεί περιττούς. Άρα και να αποκοπούν από την υπόλοιπη Ελλάδα δεν τρέχει τίποτα.
    Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς πως μπορεί να αποποιείται την Ιστορία της Μακεδονίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Και κάτι άλλο σκαραβαίο.
    Δεν είμαι ο "σωστός" (το σωστό να λέγεται).
    Ο Άκης είναι κινητή Ιστορική εγκυκλοπαίδεια. Μακάρι να είχα τις γνώσεις του.
    Ήταν η πιο αξιόλογη φωνή των διαφωνούντων. Ο Δήμου δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα μαζί του, γι αυτό και τον έκοβε.
    Ο Άκης δεν έβριζε. Είχε επιχειρήματα. Ο Δήμου όμως τον έκοβε. Γιατί;
    Ούτε εγώ έβριζα. Κι εμένα μ' έκοβε. Τον πείραζε να δημιουργείται κλίμα διαφωνίας.
    Ξέρεις τι του έχω στείλει για το καθαρό βλέμμα της Γερμανίδας;
    Ο κ. Δήμου έγραψε τότε:


    "Στο πρόσωπό της αντίκρισα κάτι που είχα ξεχάσει. Μία καθαρότητα, εντιμότητα, διαφάνεια, που είχα καιρό να δω. ............ Είχα χρόνια να δω τέτοιο πρόσωπο"

    Δηλαδή χρόνια στην Ελλάδα δεν είδε ένα Ελληνικό πρόσωπο με καθαρότητα, εντιμότητα, διαφάνεια και χρειάστηκε μια τυχαία συνάντηση με μια Γερμανίδα για να το δεί.

    Φέρε στο μυαλό σου τον χειρότερο μισέλληνα. Τον Κίσινγκερ ας πούμε. Θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο; Οτι είμαστε ένας λαός βρώμικος, ανέντιμος, αδιαφανής. Ούτε ένας να εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα και έκανε χρόνια ο Δήμου να δει τέτοιο πρόσωπο;
    Ε λοιπόν αυτό το είπε ο Δήμου. Και όλοι εκεί μέσα κάνατε τουπεκί.
    Τουπεκί ψιλοκομμένο φίλε μου.
    Κανείς λες δεν το κατάλαβε;
    Όχι! Το κατάλαβαν πολλοί. Όσοι το κατάλαβαν και διαμαρτυρήθηκαν κόπηκαν.
    Αυτός είναι ο Δήμου τις απόψεις του οποίου υπερασπίζεστε.
    Χαρακτήρισε τον εσύ. Ας μην τον χαρακτηρίσω εγώ.
    Να τον χαίρεστε. Σας τον χαρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 4:36
    Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το "εκτος πραγματικοτητας".Τον Δημου προσωπικα δεν τον γνωριζω.Ο,τι γνωριζω για αυτον ειναι απο τα οσα βιβλια και κειμενα του εχω διαβασει.Δεν βρηκα ποτε κατι "εκτος πραγματικοτητας".Μηπως ειναι λιγακι υποκειμενικο το θεμα της πραγματικοτητας και της αντιληψης αυτης;Ειδικα οταν προκειται για τη "φιλοσοφια" και"κοσμοθεωρια"του καθενος;
    Επισης διαφωνω με το οτι δεν εχει εμπνευσει κανεναν.Οχι γιατι πιστευω πως εχει εμπνευσει αλλα γιατι η φραση αυτη παραπεμπει στο "...ολες/οι ιδιοι ειναι...".Γνωρισες ολους τους ανθρωπους που εχουν "ασχοληθει" μαζι του και πειστηκες πως δεν ενεπνευσε κανεναν;
    Εχει δηλωσει πως στοχος του ειναι να εμπνευσει καποιον;(ρωτω γιατι δεν γνωριζω)

    "νεαρη σπουδαστρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Εγω παλι θα δανειστω Κρονενμπεργκ και θα πω πως "η απολυτη καταξιωση ερχεται αφου πρωτα σε μισησει η χωρα σου".Και θα προσθεσω πως ειδικα οταν η χωρα σου ειναι η Ελλαδα αυτο ειναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    Αν θελετε σας αραδιαζω και ονοματα ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ανθρωπων(που δεν νομιζω πως τα αγνοειτε)οι οποιοι απλουστατα αποδεικνυουν και επαληθευουν τον Κρονενμπεργκ.

    Θελω να πω...αλλιως αντιλαμβανονται την "επιτυχια" και την "καταξιωση" οι ανθρωποι ανα τον κοσμο.

    Ουτως η αλλως δεν νομιζω πως οι προθεσεις του Δημου αφορουν στην δημοτικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δεν νομιζω πως μπορει να σκεφτει κανεις σαν τον Δημου αν δεν λατρευει την χωρα του και τους ανθρωπους.

    "νεαρη σπουδαστρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Tο ιστορικό των επιθέσεων που δέχεται ο Νίκος Δήμου, θα μπορούσε, συμβατικά και κατά προσέγγιση, να τοποθετηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ΄70.

    Είναι τον Ιούνιο του 1978 που ανταπαρατέθηκε στον Θεόδωρο Λιανό και με ένα πυκνογραμμένο και τεκμηριωμένο δημοσίευμα απαντούσε στη διαφήμιση και το ρόλο της που είχε υπογράψει μια βδομάδα πριν στο Βήμα ο γνωστός οικονομολόγος.
    Τον Δήμου πάντα τον ήθελαν έξω από τις παρέες και τα κυκλώματα των έγκριτων και αναγνωρισμένων διανοητών. Έκτοτε ακολούθησαν συνεργασίες του ΝΔ με πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Τη συγγραφική του πορεία την παρακολούθησα με πολλή προσοχή και χαιρόμουν πάντοτε να διαβάζω τις πρωτότυπες, ευαίσθητες (θυμήθηκα τώρα το μνημόσυνο του Μούψη), ενίοτε αιρετικές και ποτέ αγκυλωμένες θέσεις του σε ποικίλα ζητήματα του δημόσιου και καθημερινού βίου αυτής της χώρας.

    Βεβαίως και κάποιες φορές δεν με βρήκαν σύμφωνο οι απόψεις του. Αυτό όμως που οφείλω να αναγνωρίσω και εγώ και οποιοσδήποτε οπαδός της ανεξιγνωμίας είναι ότι με καθαρότητα σκέψης, πειστική τεκμηρίωση, στέρεα και αφτιασίδωτα ελληνικά αλλά και κυρίως και πάνω απ΄ όλα με ευπρέπεια και αρχοντιά (τόσο άγνωστη πια σε αυτή την πολτώδη εποχή μας) διατύπωνε τις απόψεις του.

    Μπορώ, εάν προκληθώ, να αναφερθώ σε καραμπινάτες παραιτήσεις του και ποτέ απολύσεις του από Μέσα στα οποία δεν ήταν αρεστός. Και αυτό δεν το μπορώ μόνο εγώ αλλά η κάθε Κουτσοκώσταινα.

    Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχουν πληθύνει οι υλακές μιας λυσσώδους τσογλανοπαρέας (ο χαρακτηρισμός τεκμαίρεται από την απερίγραπτη χυδαιότητα, βαναυσότητα και τύφλωση προς το πρόσωπό του). Και δεν έχω εκφράσει μέχρι σήμερα την αντίθεσή μου, ως και αηδία μου, για όλους αυτούς τους μεγαλοεργολάβους του τυφλού μίσους, για όλους αυτούς τους βάκιλους της πλατύποδης δημοσιογραφίας που επιμένουν να τρομοκρατούν με τα πρωτοβάθμια ελληνικά τους οποιονδήποτε δεν χορεύει στον χαβά τους.

    Θα προτιμούσα (αλλά και δεν θα το επιδιώξω) αυτό το εμπριμέ γήπεδο να νερώσει το κρασί του και να ελέγξει το σύστημα της φραστικής του τροχοπέδησης. Την ιδιότητα του νταβραντισμένου αρσενικού δεν την έχει κανένας μονοπώλιο. Και εδώ είμαστε.


    @ Κάπα:
    Και εγώ και η Ε. δεν θα πάψουμε ποτέ, καλέ μου φίλε, να σκεφτόμαστε τον αγώνα σας και να ευχόμαστε την πιο αίσια έκβασή του.
    Το "ωσεί παρόντες" θα ΄θελα να μην εκληφθεί ως υπερβολή.
    Αγάντα!


    pesoa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Καλημέρα πλέον
    Πρώτα από όλα χαίρομαι που ο διάλογος είναι πολιτισμένος και εποικοδομητικός
    Από την οπτική γωνία που βλέπεις μερικά πράγματα έχεις απόλυτο δίκιο και δεν θα σε αντικρούσω.
    Δεν εξετάζω αν είναι σωστή ή λάθος, έχεις κάθε δικαίωμα να την θεωρείς σωστή.
    Για μένα είναι σεβαστή.
    Και για τον Κ.Κ. έχω ακούσει πάρα πολλά…εμένα όμως με έμαθε να σκέπτομαι σωστά και πάνω από όλα να οδηγώ σωστά, όσον αφορά τα τεύχη έχω το Νο1 σε πρώτη έκδοση αγορασμένο με στέρηση τσιγάρων τότε.
    Θεωρώ άδικο να συνεχίσουμε αντιπαράθεση γιατί θα στενοχωρηθούμε και ειλικρινά δεν το θέλω.
    Στην ζωή μου από όλους τους ανθρώπους παίρνω μόνο τα καλά τους, τα άσχημα τα βλέπω αλλά τα αφήνω στους ίδιους.
    Α.. για τον Άκη μου έκανε εντύπωση που συμμετείχε μέχρι τελευταία στιγμή και χωρίς αντιπαραθέσεις.
    Χαιρετώ και χαίρομαι που αποδέχτηκες την πρόσκληση διαλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Niko Dhmoy egrajes gi'akomh mia fora! Einai sygkinhtiko na yparxoyn ellhnofwnoi (giati to "ellhnas" exei parei mia arnhtikh xroia opws vlepw kai ntrepomai na to xrhsimopoihsw gia sena) poy na exoyn tetoia o3ythta skejhs! Lypamai poly poy exeis kleisei to blog soy... Alla 8a mas empneeis panta ws enas apo toys megalyteroys dianohtes poy exei gennhsei pote ayth h gamhmenh kai 3eftilismenh xwra. Ta ghtaria mporei na sapisan to myalo toy 8ewdorakh alla esy emeines agerastos kai proodeytikos ws twra. Elpizw na synexiseis etsi. Eisai h apodei3h oti h hlikia den exei na kanei me tis apojeis . 3erw arxhgo kommatos 40 xronia mikrotero soy me api8ana pio synthritikes idees apo sena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Πόντικα με τους μύθους ξεχειλίζεις απο παράνοια.
    Δεν σου φταίει ο Δήμου αν εσύ σπαταλούσες τη ζωή σου στο μπλογκινγκ. Σε απέρριψε ο πατέρας-αφέντης και σάλταρες. Και άλλους απέρριψε αλλά δεν έκαναν έτσι. Πήραν το βαλιτσάκι τους, έκλεισαν την πόρτα και συνέχισαν τη ζωούλα τους.
    Να σταθείς στα πόδια σου και να μη χρειάζεσαι καμιά εξωτερική "έγκριση" για να αποδείξεις την υπόστασή σου.

    Και μια τελευταία συμβουλή. Όταν μπλογκάρεις με δήθεν όνομα και επίθετο, μη γελοιοποιείσαι με το να λες "εγώ γράφω επώνυμα". Άντε, γιατί και η βλακεία έχει και τα όριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Και συγγνωμη κιολας αλλα απο ποτε η επωνυμια και η υπογραφη ειναι μαγκια;;;Ελληνικο εθιμο κι αυτο;;;400 χρονια ηταν αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Γι αυτο ο Δήμου οταν το έπαιζε καθηγητης, σκυλοβριζε τον Μέγα Αλεξανδρο οτι ήταν λεει απολιτιστος και βάρβαρος;

    Ενω ο Δήμου είναι πολιτισμένος και ηθικο στοιχείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΑΝΩΝΥΜΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ,

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ Τ' ΑΡΒΑΝΙΤΟΒΛΑΧΙΚΑ.

    ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ

    ΤΑ ΚΩΛΟΦΑΝΤΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΘΝΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Οταν ημουν 16αρης διαβαζα κι εγω τους 4Τροχους γιατι στην ηλικια αυτη ηταν πολυ σημαντικη η ενασχοληση με τη συγκριτικη μελετη της επιταχυνσης των καινουργιων wanna be αγωνιστικων μοντελων, τουτεστιν "Μπαμπα αυτο το αυτοκινητο να παρουμε για να πεσουμε πιο γρηγορα στην κολωνα!". Ολη η παρεα ασχολουνταν με αυτο το θεμα, καθως και με το ποδοσφαιρο, το μπασκετ και τον αυνανισμο.
    Τοτε μαθαμε ολοι να μισουμε το Νικο Δημου που εγραφε για ασχετα θεματα στους 4Τ και ηταν ανθελληνας, φασιστας, προδοτης, ναζι, κομμουνιστης, εβραιος, μαυρος και πισωγλεντης.
    Περασαν πολλα χρονια ωσπου να τον ανακαλυψω, να διαβασω τα βιβλια του και να κατανοησω το πνευμα του, με διαφορα το πιο ανοιχτο πνευμα της Ελλαδας τα τελευταια 30 χρονια!
    Δυστυχως ομως οι Ελληναρες σαν πολους που γραφουν εδω μεσα, δεν ειναι ακομα σε θεση να κατανοησουν ανθρωπους σαν το Δημου. Κιετσι τους βαφτιζουν φασιστες, πουστηδες και ολα τα συναφη και μετα πανε στα συλαλλητηρια για τη Μακεδονια, υπογραφουν για τις ταυτοτητες, αραζουν να πιουν ενα φραπε, πανε στο γηπεδο για να τα σπασουνε, στο σκυλαδικο για να τα σπασουνε, στο κωλαδικο για να ξεχαρμανιασουνε και το πρωι στην εκκλησια, γιατι εκτος απο Ελληνες και πατριωτες ειναι και θρησκοι.
    Ε ρε γαμησι που θελετε...
    Κωλοελληνες, θλιβερες μου πορδες, οπως εχει πει κι ενας αλλος ανθελληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ.


    Διάβασα κι’ εγώ στα «Επίκαιρα» για την ενασχόληση του press-gr με τον Νίκο Δήμου, και το επισκέπτομαι απόψε για πρώτη μου φορά.

    Έχω διαφωνήσει πάρα πολλές φορές με τον κ.Ν.Δ. στα μπλόγκ του, αλλα εκείνο που έχω να πώ είναι ότι το διαδίκτυο είναι ΦΤΩΧΟ χωρίς αυτόν..

    Είναι λυπηρό για τον τόπο μας, άνθρωποι που θέλουν να παριστάνουν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, να βγάζουν μίσος και να φιμώνουν ουσιαστικά τη φωνή ενός ανθρώπου που μας ομόρφηνε τη ζωή μέσα απ’ το διαδίκτυο.

    Υπάρχουν πολλοί που μου έχουν ομορφήνει τη ζωή μου, άλλος με τη μουσική του, άλλος με το γράψιμό του, άλλος με το παιχνίδι του, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ως τώρα δέν πέτυχε το μοναδικό του Νίκου Δήμου:
    --- ΝΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ !

    Αυτή, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, και όποιος δέν την αναγνωρίζει, καλύτερα να μήν πιάνει στο στόμα του τη λέξη «Έλληνας»..

    -----

    ( Υ.Γ. Για τα μπλόγκ, το press-gr και τον πόλεμο της κυβέρνησης με αυτά, θα ακολουθήσει δεύτερο σχόλιό μου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. είμαι άντρας.. έχω @@, η μαμα με ταισε αρκετο γιουβΈΤΣΙ, η γυναικα μου καθεται οποτε θελω για τις γουνιτσες της, η γκομενα μου τα παιρνει οποτε θελω για τις βολτιτσες της, εχω χρημα εχω μερτσεντες εχω ομολογα, και μπαινω και στα μπλογκς να σας διαφωτισω ολους εσας τους συσκοτισμενους....

    εν πασει περιπτωσει, είμαι ενας Θεός

    ειμαι ενας αρχαιος ελληνας αλλωστε

    κλεβω το κρατος αλλα οταν το κανει ο γειτονας το καταγγελω στα τηλεπαραθυρα, ειμαι δηλαδη και δικαιος

    ονειρο μου ειναι να δω το γιοκα μου πρυτανη και τη κορουλα μου δικηγορο επ αρειω παγω

    οταν κοιταζομαι στον καθρεφτη βλεπω την θεικη μου φατσα και με φτυνω να μη βασκαθω

    εχω αρχιδια και επειδη εχω αρχιδια, ειμαι και ο Αινστάιν

    οποιος διαφωνει να φυγει απο την Ελλαδα, το οικοπεδο μου δηλαδη (καθ'ολα νομιμο, πρωτος ο προπαππους μου το πατησε άιντε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Γεια σας πεφωτισμένοι νεοέλληνες.

    Έχω κάποια σχόλια να σας γράψω, τώρα που κάθισα να πιω το γάλα μου το πρωινό.

    Καταρχάς, κάτω τα χέρια από το γίγαντα Θεοδωράκη, ξεφτιλισμένα κόπρανα ψευτοαριστεροί, που θέλετε τώρα να του κάνετε ότι κάνανε και οι σταλινικοί στους συντρόφους τους όταν διαφωνούσανε. Βγάλτε το σκασμό, μιάσματα, σκουλήκια του κόπρου. Τα ίδια λέτε και στον Ζουράρη και σε όποιον άλλον αριστερό βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά και είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Αυτό δεν το συγχωρείτε ποτέ, ψευτοδιεθνιστικές πορδές. Όμως όταν κάποιος είναι πράγματι ΕΛΛΗΝΑΣ στην ΚΑΡΔΙΑ, αυτό φαίνεται ότι ιδεολογία πολιτικοοικονομική και να έχει. Λοιπόν, βγάλτε το σκασμό ορφανές σταλινικές νυφίτσες.

    Ας μιλήσουμε τώρα για το τιμώμενο πρόσωπο του θέματος αυτό.

    Τι να μας πεις ρε ψευδο-αριστεριστή/ελευθεριαστή νεοταξίτη νεοφιλελεύθερου Νίκε Δήμε για τα μπλογκς τώρα..... τι να μας πεις;

    Δεν τραβάς να ταίσεις τις γάτες σου καλύτερα;

    Δεν ξεχνάμε ποτέ ρε Δήμε, ούτε θα ξεχάσουμε ποτέ το "Ειρωνικό Νεοελληνικό Λεξικό" σου, όπου στο λήμα -Μακεδόνας- έγραφες ότι αυτός ο προσδιορισμός χαρακτηρίζει τους σλαβομακεδόνες....

    Και επειδή βγαίνουνε κάποιες ποντικομαμές φάν σου να υποστηρίξουνε το "μεγαλείο" σου, λέγοντας ότι δεν μιλάμε με επιχειρήματα: τι έχουνε προσφέρει τα μπλογκς στην εποχή μας; Στην ανθρώπινη κοινωνία; Στον πλανήτη; Στον άνθρωπο;

    Να σας πω εγώ, μία περαιτέρω διόγκωση του εγωισμού του και της αργόσχολης ομφαλοσκόπησης. Αλλά γιατί να πειράζει αυτό έναν ψευτοεπαναστατικό νεοφιλελεύθερο σαν τον Δήμου; Ο άκρος ατομισμός και ατομικισμός και μάλιστα ο "πρωτευουσιάνικος", ο αφ υψηλού λεκτικός κανονιστικός φασισμός είναι αυτό που προτείνει, γιατί να τον χαλάσει που κάθε κουτσή μαρία πλέον κάθεται και γράφει στο κομπιούτερ της;

    Μπράβο ρε Δήμε, ήρθανε τα μπλογκς, ακόμα ένα αμερικανικό χόμπυ, και φέρανε την εξέλιξη της ανθρωπότητας! Ανάσταση!

    Βέβαια αν ρίξει κανείς μια ματιά στην Αθήνα ας πούμε, και δει ότι κάθε αργόσχολος, κρετίνος, αδερφάρα, στερημένη φεμινίστρια, κατίνα και ο κάθε μαλακοπίτουρας κάθονται και πατάνε το πληκτρολόγιο για μερικές ώρες κάθε μέρα αντί για το τηλεκοντρόλ, ε αυτό δεν είναι δα και μεγάλε "εξέλιξη" του ανθρωπίνου είδους! Εκτός αν ασχολούνται τα μπλογκ με κάτι που δεν το έχω καταλάβει εγώ, δηλαδή με τα προβλήματα του πλανήτη, της ανθρωπότητας, των κοινωνιών.

    ΟΧΙ, απλά είναι ΑΚΟΜΑ ένα μέσο άχρηστης ομφαλοσκόπησης για το κάθε άχρηστο ανθρωποειδές στο καπιταλιστικό μπουρδέλο που λέγεται Γη. Αυτά που θα έλεγα κάποιος στους γνωστούς/φίλους/συγγενείς, τώρα κάθεται και τα γράφει. Η αποθέωση της οθόνης. Μη μιλάτε, μην επικοινωνείτε πρόσωπο με πρόσωπο, απλά κάντε το μέσω της κάθε είδους οθόνης. Ωραίο πρότυπο για τους νέους ανθρώπους.... ένας κόσμος παντελώς εικονικός, παντελώς "αλλού", παντελώς νεκρός...

    Ο Δήμου έχει γράψει και ωραία πράγματα, όπως το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας", το οποίο όμως θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως μία φιλοσοφική απόπειρα, εάν λεγόταν πχ "Η τραγωδία του να είσαι Έλληνας". Τώρα όμως διακρίνεται αυτό το κακοπροαίρετο που διακρίνεται και στα λοιπά γραφόμενα του εν λόγω, μάλλον λόγω της παραμονής του στο εξωτερικό (τους μένει όλους ένα κάτι λίγο να μισούνε την ίδια τους την προέλευση έχοντας ζήσει με τους πιο 'αναπτυγμένους' τεχνικο-υλικά ευρωπέους) ή απλά λόγω παλαιοελλαδικής μαλάκυνσης εγκεφάλου ή ηλικίας.

    Το να έχεις ως στόχο μόνον να προκαλείς δεν δίνει καλά συμπεράσματα για το πόσο σεβασμός υπάρχει έναντι του ελληνικού λαού.

    Ο λαός μας έχει τα ελαττώματά του, αλλά αυτό είναι το λιγότερο όταν σκεφτεί κανείς τις διεθνείς συγκυρίες και γεγονότα και επιρροές και πιέσεις που έχουνε διαμορφώσει εν τέλει τον τόπο αυτό και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του. Και όλα αυτά τα ΕΞΩΘΕΝ δεν θα παίζανε τόσο καταστρεπτικό ρόλο στο πως είμαστε σήμερα σε όλα τα επίπεδα, ΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι, θα γινόμασταν κάποια στιγμή σοβαρό και ισχυρό κράτος σας αυτά που ζηλεύει και θαυμάζει ο εν λόγω στα γραφόμενά του...

    Αυτά.. και όπως είπα, δεν ξεχνάμε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. barak obama,
    τοσο πολυ σε "πειραζει" το γαλα ή απλα ετσι ρευεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. @obama
    Μήπως το βασικότερο ελάττωμα της χώρας μας είναι ότι πίνει το γάλα της στις 10:00 πάει για δουλειά στις 11:00 και σχολάει στις 14:00
    Λέω μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΟΧΙ ΣΤΟΝ... OBAMA
    ΑΠΟ.. ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ !

    @barak obama :

    Φίλε, στα όσα γράφεις υπάρχει... σοβαρή ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, και γιαυτό καλύτερα να μήν είσαι τόσο σαρωτικά επικριτικός. Σου απαντάω λοιπόν, γιατι ΔΕΝ μου αρέσουν όσοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου ως μπλόγκερ, χαρακτηρίζοντάς με ομφαλοσκόπο κλπ..

    1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, συμφωνώ μαζί σου ότι οι παρεμβάσεις του είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ, και αξίζει να τις μελετήσει προσεκτικά κάθε Έλληνας. Δέν συμφωνώ με το ύφος σου όμως, και άν ήμουν εγώ ο Μίκης δέν θα αισθανόμουνα ευχάριστα να με υπερασπίζονται άνθρωποι με τον τρόπο τον δικό σου...

    2) ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, το «επιχείρημά σου» για το τί έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα... κλπ, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΑΣΙΜΟ: Τα μπλόγκ έχουν περίπου 5 χρόνια ύπαρξης, η ανθρωπότητα ακόμα ΔΕΝ έχει μάθει να τα χειρίζεται σωστά, άσε να περάσει ΧΡΟΝΟΣ και... τότε θα μπορείς να κρίνεις την αξία τους. Το ίδιο «απαξιωτικό επιχείρημα» για το «τί έχουν προσφέρει... κλπ», ειπώθηκε και για το...PC, στα 5 πρώτα χρόνια του, απο σοβαρούς Πανεπιστημιακούς μάλιστα, και σήμερα το αναφέρουμε σάν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΟΗΣΙΑΣ : Πρόσεξε λοιπόν, μήπως ΚΙ’ ΕΣΥ πέφτεις στην ίδια παγίδα, να κρίνεις ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, με τους όρους του... χτές!

    3) Το ίδιο ισχύει για τον απαξιωτικό σου χαρακτηρισμό των μπλόγκς, ως «Αμερικάνικο χόμπυ». Αμερικάνικο χόμπυ είναι... όλη η Πληροφορική φίλε, τα email, το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το Ίντερνετ, τα τσιπάκια, πράματα και θάματα δηλαδή...! Βάλε φρένο, γιατι αυτά που εσύ βλέπεις ως άχρηστα αμερικάνικα χόμπυ, είναι στην πραγματικότητα ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, αλλα ήδη και του.... σήμερα!

    4)Μας χαρακτηρίζεις «ομφαλοσκόπους» εμάς τους μπλόγκερς, με το «επιχείρημα» ότι επικοινωνούμε μέσω οθόνης, και... ΟΧΙ «Πρόσωπο με πρόσωπο». Με τον Πλάτωνα δηλαδή... που επικοινωνούμε μέσω του χαρτιού, και όχι πρόσωπο με πρόσωπο, η επικοινωνία μας είναι μπάς-κλάς;; Με τον Χριστό; Τα ίδια θά ‘λεγες σε κάποιον που διαβάζει το Ευαγγέλιο; Η Προσωπική επικοινωνία ΔΕΝ είναι Πανάκεια, η ζωή είναι πολύ πιό μυστήρια απ’ όσο νομίζεις. Διάβασε ξανά τα λόγια σου, η φράση πχ «...ένας κόσμος παντελώς εικονικός, παντελώς αλλού, παντελώς νεκρός..» θα μπορούσε να ειπωθεί για να απαξιώσει και κάποιον που κάθεται και θαυμάζει με τις ώρες έναν πίνακα του Βαν Γκόγκ! Κι’ αυτός εναν ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ βλέπει, κι’ επικοινωνεί με έναν... νεκρό!!

    5)«Το να έχεις στόχο μόνο να προκαλείς... δέν δείχνει σεβασμό κλπ». Κάνεις τεράστιο λάθος εδώ. Η πρόκληση ενεργοποιεί τον άλλο να βρεί απάντηση, να σκεφτεί πέρα απο τα καθιερωμένα, να απεγκλωβιστεί. Κι’ αυτό... λέγεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ του άλλου! Χτές συζητούσα μ’ έναν Μαθηματικό, που μου έλεγε ενθουσιασμένος, ότι ο... ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ «προκαλούσε συστηματικά» τους σοφούς της Αλεξάνδρειας φτιάχνοντάς τους περίεργα προβλήματα, που τους τα ταχυδρομούσε με την πρόκληση «λύστε τα, άν μπορείτε!...». Θα πούμε γι’ αυτόν, ότι ...δέν σεβότανε τα Μαθηματικά, επειδή προκαλούσε;

    6) Άν συμφωνείς πως «Εθνικόν, το αληθές!», κι’ επειδή το «αληθές» θέλει... σκέψη, πρόκληση και διάλογο για να βρεθεί, τότε... ο Δήμου είναι ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, και ... άνθρωποι ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ τον εμποδίζουν να δημιουργήσει μιά ισχυρή ( δηλ. σκεπτόμενη, και διαλεγόμενη ) Ελλάδα...

    ----

    Y.Γ.
    Η γνώμη μου για τα μπλόγκς, το press-gr και τον πόλεμο της κυβέρνησης εναντίον τους, θα ακολουθήσει σε τρίτο σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Κανένα έλεος στους ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού!

    Ας ξέρουν οι εχθροί μας ότι τα πραγματικά σύνορά μας είναι μέχρι το Δούναβη!

    Λύση μόνο μία: Σύνορα κοινά με τη Σερβία!

    Προσέξτε βαλκάνιοι γύφτοι που μας εχθρεύεστε, μία αφορμή ζητάμε να σας κάνουμε σουβλάκια!


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Η συζήτηση ανάμεσα σε εκπρόσωπο τεχνικής υποστήριξης της word perfect με έναν πελάτη τους που πήρε Η/Υ.
    Ακολουθεί συνομιλία.

    -Γεια σας, η οθόνη δε δείχνει τίποτα.
    -Για δοκιμάστε να γράψετε κάτι τώρα.
    -Δεν φαίνεται απολύτως τίποτα.
    -Το λαμπάκι λειτουργίας είναι αναμμένο;
    -Οχι
    -Κοιτάξτε αν είναι στο ρεύμα.
    -Δεν γίνεται
    -Γιατί;
    -Εχει κοπεί το ..ρεύμα και δεν ανάβει το φως και έτσι δεν βλέπω.
    -Μάλιστα.., υπάρχει πρόβλημα.
    Πακετάρετε όλο τον Η/Υ και φέρτε τον πίσω στην εταιρία.
    -Και τι να τους πω;
    -Να τους πείτε πως είστε παντελώς ανάξιος να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή όσο και αν το θέλετε.

    Μέσα από αυτή την αληθινή ιστορία-αλληγορία θέλω να πω το εξής:
    Αν 'Ελληνες' νοούνται όσοι εκφράζονται με τον τρόπο που βλέπω εδώ μέσα, τότε αποστασιοποιούμαι.
    Σας αξίζει το Σκόπια. Οτι γυρεύει κανείς βρίσκει..
    Η εικόνα που έχετε για την Ελλάδα διαφέρει πολύ από την εικόνα που έχω εγώ για την Ελλάδα που είναι φωλιασμένη στην καρδιά μου.

    Και αυτή την εικόνα εσείς μου τη γαμείτε με τα χυδαία 'δήθεν' επιχειρήματα. Οχι, δεν είναι έτσι οι Ελληνες. Αν είναι, τότε μακριά από μένα αυτός ο εθνοτικός χαρακτηρισμός.
    Βλάπτετε την εικόνα.
    Φερθείτε, χαρακτηρίστε, τεκμηριώστε πολιτισμένα πρώτα, και μετά θα σας πάρουν στα σοβαρά.
    Ετσι, σαν μωρά που πάνε να τους πάρουν το παιχνίδι κάνετε.
    Διότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται..

    Και η αλληγορία: Σταματήστε λοιπόν να φέρεστε όπως ο 'ήρωας' της ιστορίας: Δεν σας αξίζει να μιλάτε.

    Διαφωνώ και εγώ σε μερικά με τον Νίκο Δήμου αλλά δεν 'γαυγίζω'..

    @KATO PATISSIA: Συνέχισε...

    κάποιος κάπου κάπως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Αχ ναι καλέ Κάτω Πατήσια, συνέχισε!

    Άντε μωρέ αδερφούλες γαμώ την παναγία σας, και τα Πατήσια σας, που νομίζετε ότι ζείτε, στο Μόναχο ή στη Νέα Υόρκη; Αυτός η αδερφίστικη ψευτοδιαλεκτική του Δήμου δεν ταιριάζει σε Έλληνες... είναι ότι πρέπει όμως για τίποτα τελειωμένες γριές της Αλσατίας για να τον διαβάζουν όταν δεν παίζουνε bingo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Έχω αρκετό καιρό που μπαίνω εδώ μέσα και έχω δηλώσει ότι μεγαλύτερο κωλάδικο δεν έχω ξαναδεί.
    Όλοι οι καθυστερημένοι αρχίζουν και ξερνάνε το σπέρμα που τους έχουν αφήσει στο στόμα και με χέρια τρεμάμενα από την μαλακία πληκτρολογούν ότι πιο ξετσίπωτο έχουν ακούσει τα αυτιά τους.
    Βλέπε ο τελευταίος ..ιωάννης μεταξάς
    Αναφέρει τοποθεσίες που φαντάζεται εκεί που βόσκει τα πρόβατα κάθε μέρα και πιστεύει ότι μπορεί και να εκφέρει γνώμες για αυτές.
    Σώνει και καλά τώρα μιλάει για συγκεκριμένο πρόσωπο και για ψευτοδιαλεκτικές.
    Αν μίλαγε και για τον πατέρα του τα ίδια θα έλεγε ίσως και χειρότερα.
    Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα ρε νεκροθάφτες να μιλάτε εκ μέρους των Ελλήνων.
    Ρε εκτρώματα πρωταθλητές της αμορφωσιάς γιατί βρίζετε όλο τον κόσμο.
    Διαφωνείτε σε κάτι ωραία γράψτε το είναι ανάγκη να το σφραγίσετε με γαμήσια.. Παναγίες.. πουστιές για να φοβηθούν οι άλλοι κα να μην ξαναδιαφωνήσουν μαζί σας
    Τι σου έκανε ρε μαλάκα μεταξά ο κάτω πατήσια και τον κράζεις και μαζί και την συνοικία.
    Ή ο άλλος που σηκώθηκε αργά-αργά να πιει το γάλα του και αφού έχεσε και ξεχείλισε την λεκάνη λέει ας κάνω και λίγο μάθημα στους μαλάκες που ασχολούνται με τα blog μπαίνοντας και αυτός σε κάτι που του είπανε ότι είναι blog και γράφοντας σε γενικές γραμμές ότι το να ασχολείσαι με τα blog είναι μαλακία και χάσιμο χρόνου ενώ το σωστό είναι να δουλεύεις όπως εγώ για να πάει η χώρα μπροστά.
    Άντε γαμηθήτε τσογλάνια του κερατά όλοι σας που επειδή η ταυτότητα σας γράφει Έλληνες εσείς το πιστέψατε και βγήκατε να κάνετε μάθημα πατριωτισμού στους υπόλοιπους.
    Ο κάθε ένας ρε μαλάκες μπορεί να γράψει αρχιδιές και βρισίματα όπως εγώ…δεν το σκεφτήκατε ποτέ αυτό. Το περάσατε για πρωτοτυπία ή είναι δείγμα ανδρισμού.
    Σωστό διάλογο μπορείτε να κάνετε ρε κάφροι…αν ναι κάντε τον
    Από μαλάκες έχουμε χορτάσει γύρω μας….δείξτε ότι κάπου διαφέρετε.
    Και μην νομίσει κανένας παπάρας ότι τα γράφω γιατί είμαι με το μέρος του έτσι ή του άλλου.. απλώς βαρέθηκα να γνωρίζω συνεχώς μαλάκες που νομίζουν ότι ελεύθερο δημοσιογραφικό blog είναι αυτό που ο διάλογος αρχίζει με το ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.
    Ότι και να μου απαντήσετε….την φράση την έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Πρέπει να αναζητηθούν τα αίτια για όλα αυτά και να μην κρίνουμε απλά τα συμπτώματα και τους δυστυχείς νεοέλληνες που τα παρουσιάζουν.

    Ο νεοέλληνας, είναι υπερσεξουαλικό ον λόγω ιδιοσυγκρασίας, η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα βγαίνει στο ότι έχει το χειρότερο βρισίδι έτοιμο στο στόμα σε κάθε στιγμή, στην εχθρικότητα καθώς και στις συμπεριφορές εκείνες που τρέφουν τον γηπεδικό τρόπο ζωής και τη βιομηχανία των ελλαδικών ομάδων ποδοσφαίρου κυρίως αλλά και μπάσκετ κλπ....

    Αυτό που φταίει είναι οι νεοελληνίδες οι οποίες έχουνε βάλει πολύ ψηλά τον αμανέ και δεν νοιώθουνε καθόλου την υποχρέωση να βοηθήσουνε τους ψυχολογικά καταπιεσμένους και προβληματικούς νεοέλληνες, ικανοποιόντας τους σεξουαλικά! Αποτέλεσμα, ενός κακού μύρια έπονται, για το σύνολο της κοινωνίας και αυτής της χώρας δυστυχώς....

    Αν όχι για λόγους ηθικής, έστω για χάρην της επιστήμης, πρέπει να προσπαθούμε να βοηθάμε τους αρρώστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ψυχίατρε
    Ο Έλληνας δεν είναι υπερσεξουαλικό ον. Απλά τριτοκοσμικό ον, και γι αυτό σωστή γυναίκα δεν το πλησιάζει με τη θέλησή της. Μόνο από ανάγκη ή απελπισία πάει μαζί του. Άρα συμφωνούμε οτι πάσχει από στερητικό σύνδρομο. Για να βοηθηθεί, ο οίκτος δε φτάνει. Όταν ανακλυφτούν χαπάκια τόνωσης ωρίμανσης, θα δουν φως στο τέλος του τούνελ. Ως τότε, αγαπητοί νεοέλληνες, τρέχετε στις μικρές αγγελίες ντόπιων και αλλοδαπών αποβρασμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR..


    Ευχαριστώ κατ’ αρχήν, όσους σχολιαστές μου ζήτησαν στα σχόλιά τους ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. Ξεκινάμε λοιπόν:

    ----

    Αντιγράφω απο το χτεσινό ( 7/3/08 )«ΒΗΜΑ», στήλη «ΒΗΜΑτοδότης»:
    -- «Ενώ το γνωστό DVD το έθαψε ο κ.Σ.Χατζηγάκης μέσα σε νομικό μπετόν. Βάσει του νέου νόμου ( που ψηφίζεται οσονούπω ) όποιος προβάλλει προϊόν υποκλοπής φυλακίζεται για 10 χρόνια. Έτσι, αχρηστεύτηκε ως μέσο εκβιασμού. Αυτό σημαίνει άσκηση εξουσίας...»

    Τί μας λέει εδώ, η εφημερίδα;

    Μιλάει για έναν «νέο νόμο, που ψηφίζεται οσονούπω..». ΠΟΙΟΝ νόμο εννοεί;; ΑΝ εννοεί τον νόμο για το φίμωμα των μπλόγκς, τον μόνο που περιμένουμε αυτή τη στιγμή δηλαδή.... τότε ΠΡΟΣΟΧΗ !

    1) ενώ η κυβέρνηση ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ την ανάκη ψήφισης ενός νόμου για τα μπλόγκς με τη δικαιολογία πως έπρεπε να προστατευθούν δημόσια πρόσωπα απο «εκβιασμούς του press-gr»... το ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR, αλλα αντίθετα, συνδέει τον υπο ψήφιση νόμο με το DVD ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!

    2) Δέν είναι σάν να ΟΜΟΛΟΓΕΙ η εφημερίδα, ότι το press-gr χρησιμοποιήθηκε ΣΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ για να αποκρυβεί η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ της ψήφισης του νόμου, που είναι ... ο κυβερνητικός ΤΡΟΜΟΣ μήν τυχόν και αρχίσουν να βγαίνουν σκηνές του DVD στο διαδίκτυο;;;

    3) Πέρα απο τα όσα γράφει το ΒΗΜΑ, υπάρχει και το... TIMING της εμφάνισης του «θέματος press-gr» : συνέπεσε ακριβώς με την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥ στον ανακριτή. Αυτό... είναι ΥΠΟΠΤΟ, και βάζει σε σκέψεις ότι
    -- ίσως να ΜΗΝ πρόκειται για ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, αλλα
    -- η επίθεση κατά των μπλόγκς με «δούρειο ίππο» το press-gr , ίσως να είναι ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, μετά την κατάθεση Τσέκου. Το χτεσινό ΒΗΜΑ, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ( για να μήν κοροϊδευόμαστε.. ) αυτή την άποψη.

    4) Κι’ όμως... τα κανάλια «σκίζονται» να μας πείσουν ότι μετά την κατάθεση Τσέκου, το θέμα Ζαχόπουλου... «πάει, ξεφούσκωσε, ο κόσμος κουράστηκε, η κυβέρνηση δέν ασχολείται άλλο πιά μ’ αυτό, νάτη που ετοιμάζει το ασφαλιστικό, πάμε γι’ άλλα !!».

    5) ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως, ότι το ΒΗΜΑ μιλάει και για έναν ΕΚΒΙΑΣΜΟ, που θάβεται απο το... νομικό μπετόν του νέου νόμου. Αλλα ο εκβιασμός αυτός, ΔΕΝ είναι ο πασίγνωστος «εκβιασμός των κακών μπλόγκερς του press-gr», ΑΛΛΑ είναι... ο εκβιασμός εκείνων που έχουν το DVD! Το οποίο... με τον νέο νόμο «αχρηστεύτηκε ως μέσο εκβιασμού». Ο νόμος δηλαδή, ΔΕΝ αχρηστεύει το PRESS-GR, αλλα το.. DVD !. Άρα...
    -- ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ( που ο... σωτήριος νόμος ακόμα ΔΕΝ έχει ψηφιστεί! ) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ DVD, ΚΑΙ
    -- ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ DVD ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ !! ( ..με πρόφαση τον δήθεν εκβιασμό του press-gr !!)

    6) Ξαναδιαβάστε την προηγούμενη παράγραφο, σκεφτήτε την καλά, και πέστε μου:
    -- δέν είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αυτά, για τη χώρα μας, άν το ΒΗΜΑ δέν μας αποπροσανατολίζει πρόστυχα, αλλα γράφει έγκυρα εδώ;; Τί συμπεράσματα βγάζουμε, αναπόφευκτα;
    -- ότι έχουμε μιά κυβέρνηση που ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ !!! Κι’ έναν Πρωθυπουργό, που δηλώνει πως... η κυβέρνησή του «ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται!». Δηλαδή... έχουμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΨΕΥΤΗ !!!!
    -- ότι έχουμε μιά κυβέρνηση, που νομοθετεί εκτάκτως για να ΦΙΜΩΣΕΙ τα μπλόγκς, προκειμένου να ανασάνει απο τον εκβιασμό!
    -- αδίστακτα δηλαδή, η κυβέρνηση βάζει σε ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ την κοινότητα των μπλόγκερς, τη νεολαία που προσπαθεί να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τις νέες τεχνολογίες, τους απλούς πολίτες σάν εμένα, που προσπαθούμε με τα μπλόγκ να ομορφήνουμε λίγο τη ζωή μας, και κάθε διανοούμενο που μπορεί να ενδιαφέρεται γι’ αυτά...
    -- Στα καλά καθούμενα, η κυβέρνηση μας εμφανίζει στην κοινή γνώμη ως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, και σπέρνει με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ στην Ελληνική κοινωνία τον προβληματισμό άν χρειάζεται ΝΟΜΟΣ για να πάψουμε να είμαστε τόσο... παλιάνθρωποι! ( ‘μπλογκατζήδες’ μας αποκάλεσε κυβερνητικό παπαγαλάκι σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, ενώ ο Υπουργός κ.Χατζηδάκης σε κείμενο στο μπλόγκ του θέλει να μας πείσει πως χρειαζόμαστε ...οπωσδήποτε νόμο! ).
    -- Εμβρόντητοι ακούμε την κυβέρνηση να μας λέει ένα ηχηρό «Σκάστε!!», ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ μάλιστα... με 10 χρόνια φυλακή!! Δηλαδή, ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ !

    8) Το χειρότερο απ’ όλα όμως, άν το ΒΗΜΑ γράφει σωστά, είναι πως έτσι η κυβέρνηση ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!!!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;;;; Πώς τολμάνε ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ για ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ;;;;;;

    ----

    Σταματάω εδώ. Θα συνεχίσω σε επόμενο σχόλιό μου αναγκαστικά, γιατι το θέμα έχει πολλές ανατριχιαστικές προεκτάσεις που δέν μπορώ να μήν τις θίξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. 10:51

    Ακριβως ετσι!!!

    1:22

    Ακριβως ετσι επισης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Είμαι άρρωστος.
    Πάσχω από στερητικό σύνδρομο αγαμίας. Έχω να πηδήξω γύρω στα 16 χρόνια.
    Θέλω να πηδήξω και εσάς τους δύο και την σπουδάστρια και τον Δήμου
    Γαμιέστε που γαμιέστε βοηθήστε κι έναν άρρωστο άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μπα, δε νομίζω.
    Στη κατάσταση που είσαι, ακόμα και μια τρύπα στον υπόνομο θα σε βόλευε.
    Στη χειρότερη, χώστο σε μια ..ξύστρα.
    Αυτό θα σου εξασφαλίσει πως δεν θα έχεις και πρόβλημα στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Συμφωνώ με τα κύρια σημεία του άρθρου του Νίκου Δήμου όπως ότι "Η αντίδραση στο press.gr υπήρξε υπερβολική".
    Το άρθρο του Νίκου Δήμου όμως περιέχει ορισμένες ανακρίβειες.

    Γράφει:
    α) "Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τα δημοσιεύματα αυτά".

    Τον απόλυτο έλεγχο έχει η εταιρεία που σας φιλοξενεί, στην προκειμένη περίπτωση η Google.
    Μπορεί να διαγράψει posts, σχόλια και ολόκληρα blogs, αν πιστεύει ότι υπάρχει λόγος. Πρώτα διαγράφει και μετά ερευνά αν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Διαβάστε τους όρους της εταιρείας που φιλοξενεί το blog σας, αλλά και πάλι να τους διαβάσετε δεν φτάνει γιατί είναι λίγο αόριστοι, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει απόλυτη εξουσία στους υπολογιστές της και στο λογισμικό της.

    Έχω προσωπική πείρα από διαγραφές μια και κάποιο γνωστό χαζονικοδημοπουλάκι, οι παλιοί συμμετέχοντες γνωρίζουν ποιος, απαίτησε από την Google να διαγράψει δικά του σχόλια που ήταν στο δικό μου blog!

    β) Δεν υπάρχουν 40000 blogs στην Ελλάδα όπως ισχυρίζεται αλλά δεν αποδεικνύει με στοιχεία o Νίκος Δήμου.
    Υπάρχουν περίπου 40000 διαφορετικά computers (IPs) από την Ελλάδα και το εξωτερικό (συνήθως ομογενείς και φοιτητές) που έχουν επισκεφτεί Ελληνικά blogs και έχουν αφήσει τουλάχιστον ένα σχόλιο.
    Τα ενεργά Ελληνικά blogs με τουλάχιστον ένα post (όχι απλώς σχόλιο επισκέπτη) τον μήνα είναι λιγότερα από 500.
    Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να βρεθεί ο ακριβής αριθμός ενεργών Ελληνικών blogs αλλά το αφήνω σαν άσκηση στον ενδιαφερόμενο.

    γ) Λίγα πράγματα στην ζωή είναι δωρεάν και το blogging έχει κάποιο κόστος που βέβαια μειώνεται με τον χρόνο και την εξέλιξη της τεχνολογίας.
    Κάποιος πρέπει να πληρώσει για την σύνδεση, άτομο, διαφημιστής ή σύνολο.

    δ)Δεν είναι μόνο η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και το Ιράν που ελέγχουν την πρόσβαση στο διαδίχτυο αλλά υπάρχουν αρκετές Δυτικές χώρες που προσπαθούν να ελέγξουν την πρόσβαση σε ένα ιστολόγιο.
    Η Τουρκία, αν θεωρείται βέβαια Δυτική χώρα, έχει μπλοκάρει πολλές φορές ιστολόγια όπως το YouTube.
    Άλλο πρόσφατο παράδειγμα, η αφαίρεση μέσω δικαστικής απόφασης της διεύθυνσης ενός ιστολογίου από το Internet, που παρουσίαζε περιπτώσεις (με σοβαρές αποδείξεις) ξεπλύματος παράνομου χρήματος και ειδικότερα γνωστής Ελβετικής Τράπεζας με υποκαταστήματα στην Καραβαϊκή.
    Στην Ελλάδα επίσης είχαμε δύο-τρεις περιπτώσεις κατάσχεσης υπολογιστών από την αστυνομία για διάφορους "λόγους" και κατηγορίες πλημμελήματος.
    Αν και έπρεπε (με τον υπάρχοντα νόμο) μόνο για πραγματικά εγκληματική δράση να αποκαλύπτονται τα ιδιωτικά στοιχεία των ανωνύμων bloggers, παρ' όλα αυτά υπάρχουν και τα "παραθυράκια" όπως στο press-gr που η πραγματική κατηγορία δεν ήταν έγκλημα αλλά πλημμέλημα συκοφαντικής δυσφήμησης.


    Υ.Γ.
    Χαιρετίσματα στους παλιούς και νέους φίλους και φίλες.
    Συνεχίζετε να γράφετε πολιτισμένα αλλά χωρίς να φοβάστε (αν δεν λυπάστε) την αντιπαράθεση με κανένα, γιατί πάντα πρέπει,
    "το σωστό να λέγεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ο ... 11:49 μμ αναφέρει ότι:

    «Έχω προσωπική πείρα από διαγραφές μια και κάποιο γνωστό χαζονικοδημοπουλάκι, οι παλιοί συμμετέχοντες γνωρίζουν ποιος, απαίτησε από την Google να διαγράψει δικά του σχόλια που ήταν στο δικό μου blog!»

    Το σωστό θα ήταν να πει ότι:

    «Έχω προσωπική πείρα από διαγραφές μια και κάποιο γνωστό χαζονικοδημοπουλάκι, οι παλιοί συμμετέχοντες γνωρίζουν ποιος, απαίτησε από την Google να διαγράψει δικά του σχόλια που είχα αντιγράψει χωρίς την άδεια του παρεμβάλοντας και δικά μου ειρωνικά/υβριστικά σχόλια στο δικό μου blog!»

    Το σωστό να λέγεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Πουθενά να ξανά βρεθούμε παιδιά εκτός από εδώ μέσα.
    Κανένα link ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ο/Η scarab είπε...
    Πουθενά να ξανά βρεθούμε παιδιά εκτός από εδώ μέσα.
    Κανένα link ???

    10 Μάρτιος 2008 1:22 πμ
    ------------------------

    Οποιος θέλει, περνάει από εδώ:

    http://sygxrona-keimena.blogspot.com/

    Με εκτίμηση

    Κάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Και εγώ θα σας έλεγα ότι μπορούμε φυσικά όλοι εμείς να συναντηθούμε και στο Gr.sex.com για κολασμένα ξεκωλιάσματα, αλλά έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια, οπότε δεν έρχεται κάποιος από σας να μου βουλώσει το κωλί μου να χαλαρώσω λίγο από τον φόρτο εργασίας (διαφήμισης);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. [[[[[[[[[[[[Ψυχίατρε
    Ο Έλληνας δεν είναι υπερσεξουαλικό ον. Απλά τριτοκοσμικό ον, και γι αυτό σωστή γυναίκα δεν το πλησιάζει με τη θέλησή της. Μόνο από ανάγκη ή απελπισία πάει μαζί του. Άρα συμφωνούμε οτι πάσχει από στερητικό σύνδρομο. Για να βοηθηθεί, ο οίκτος δε φτάνει. Όταν ανακλυφτούν χαπάκια τόνωσης ωρίμανσης, θα δουν φως στο τέλος του τούνελ. Ως τότε, αγαπητοί νεοέλληνες, τρέχετε στις μικρές αγγελίες ντόπιων και αλλοδαπών αποβρασμάτων.

    8 Μάρτιος 2008 10:51 μμ

    ]]]]]]]]]]



    Πω φαίνεται ότι είσαι γυναίκα ε; ή μάλλον γύναιο θα έπρεπε να πω...

    Να αραχνιάσετε μωρή φαντασμένες ξεκωλιάρες μυξοπαρθένες, τώρα που βρήκαμε τις ρωσσίδες και τις ρουμάνες δε σας έχουμε ανάγκη, αυταρχικές βρωμομούνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,
    ΚΑΙ ΣΤΟ PRESS-GR..
    (2o σχόλιο)


    «ΤΟ ΣΩΣΤΟ
    ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ»


    Γειά σου, φίλε «σωστέ»!
    (..για όσους δέν ξέρουν, ο «σωστός» είναι ο ΠΡΩΤΟΣ BLOGGER που με καλωσόρισε στο διαδίκτυο με σχόλιό του στο μπλόγκ μου, τη «..σαβούρα..» )

    Οι παρατηρήσεις σου είναι χρήσιμες.

    Έχω όμως την γνώμη, πως πρέπει να δόσουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, γιατι δέν αντιμετωπίζουμε ένα «νορμάλ» περιστατικό αστυνόμευσης του διαδικτύου σάν αυτά που αναφέρεις, αλλα ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ . Εξηγούμαι:

    1) Το timing της κυβερνητικής επίθεσης κατά του press-gr, αμέσως μετά την κατάθεση Τσέκου, αλλα και το κείμενο στο ΒΗΜΑ που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιό μου, οδηγούν στο συμπέρασμα πως Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.

    2) Άρα... άν ΔΕΝ υπήρχε ο εκβιασμός απο το DVD… η κυβέρνηση ούτε που θα έδινε σημασία στα μπλόγκς, και στο press-gr ! Να σου πώ ένα παράδειγμα: Εγώ ο ίδιος, χαρακτήρισα κάποτε στο μπλόγκ μου «καραγκιόζη!» τον σημερινό Υπουργό Μεταφορών κ.Χατζηδάκη, για τη στάση του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο άνθρωπος πικράθηκε, ανέφερε το περιστατικό ως προβληματισμό σε δημόσια διάλεξή του για τα μπλόγκς μαζί με τον Ανδρουλάκη και τον Τσίπρα, και ...αντέδρασε γελώντας, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι δύο. Το κλίμα ήταν ότι «..τί να κάνουμε; Προκειμένου να έχουμε το αγαθό της έκφρασης άποψης του κάθε πολίτη, ας δεχτούμε και μερικά... παρατράγουδα, δέν πειράζει!». ΑΥΤΗ, είναι κατα τη γνώμη μου η ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του πολιτικού κόσμου στο θέμα της ελευθερίας στο διαδίκτυο. Πόση διαφορά έχει εκείνη η αντίδραση, με την σημερινή πρεμούρα να ψηφιστεί νόμος για μάς, με όλα τα ΜΜΕ να μας δείχνουν σάν αποβράσματα... Τεράστια! Η μέρα με τη νύχτα!

    2) Επομένως, ΔΕΝ έχουμε εδώ μιά ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της κυβέρνησης, να νομοθετήσει για να βοηθήσει την Ελληνική νεολαία να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά τις νέες τεχνολογίες προς όφελος της κοινωνίας, αλλα το... ακριβώς αντίθετο: μιά άρον-άρον μεθόδευση φαλκίδευσης των μπλόγκς, για να εξυπηρετηθούν ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΠΟΙ, πάνω στην πλάτη της νεολαίας και όλων εμάς των υπόλοιπων μπλόγκερς!
    -- Βλέπεις εσύ, καμμιά ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ στη μεθόδευση αυτή;
    -- Την ανέχεσαι, ως μπλόγκερ;
    -- δίνεις το δικαίωμα στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, να σε χρησιμοποιεί χωρίς να νιάζεται για σένα, προκειμένου να πετύχει άλλους στόχους; Να νομοθετεί για σένα τσαπατσούλικα, όποτε την βολεύει;
    -- ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, εμάς τους μπλόγκερ, η κυβέρνηση, σωστέ; Για «εύκολους στόχους» για να παίζει τα παιχνιδάκια της;

    3) Σ’ αυτά, εγώ λέω ΟΧΙ ! Να νομοθετήσετε κύριοι, αλλα ΟΧΙ ΕΤΣΙ, κοροϊδεύοντάς μας με αυτή τη μεθόδευση. Κάντε μελέτες, ρωτήστε ειδικούς, ξεκινήστε διάλογο μαζί μας εδώ στο Ίντερνετ ( όπως αυτό πχ που κάνει τώρα ο κ.Χατζηδάκης, αλλα απλώς το κάνει σε ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ και γιαυτό δέν με πείθει πως οι προθέσεις του είναι αγνές... ). Δείξτε μιά ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ απέναντί μας, βρε αδερφέ! Με μιά λέξη:
    -- όταν ξεκινάτε να ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΕ για μάς, ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΜΑΣ πρώτα ! Χωρίς να με σέβεστε, ΔΕΝ σας δίνω το δικαίωμα να νομοθετείτε για μένα!!!
    -- άλλωστε, Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ, τα μπλόγκς και το διαδίκτυο γενικά, ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ της κυβέρνησης, και τον σεβασμό της! Είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ αυτό το σημείο, γιατι εδώ στο διαδίκτυο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, αλλα χτίζουμε ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. Και θέλω η οποιαδήποτε κυβέρνησή μας, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ και να μή μας αντιμετωπίζει σάν... αποβράσματα!!

    Κι’ επειδή είναι πολύ σοβαρό αυτό το σημείο, σταματάω εδώ και θα το αναπτύξω περισσότερο σε επόμενο σχόλιό μου, σύντομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Να απαγορευτουν οι ερωτικες συνευρεσεις ελληνιδων(λεμε τωρα)με ελληνες(λεμε τωρα).Μονο με αλλοδαπους ρε κοριτσια.Να αναβαθμισουμε τη ρατσα.Στο μ... εεεε στο χερι μας ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR
    ( 3o σχόλιο )


    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ


    Άν το ΒΗΜΑ είναι έγκυρο σε ότι ανέφερα πως έγραψε, τότε.... είμαι ένας ΤΡΑΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΙΤΗΣ», και εσείς το ίδιο. Βάζω τα εισαγωγικά στη λέξη, γιατι ουσιαστικά ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ.

    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, έχει ....ΠΟΛΗ !
    Έχει ΝΟΜΟΥΣ.
    Έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    Δέν μπορεί να έχει κυβέρνηση που ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.

    Πέρασαν οι απόκριες, αλλα βλέπω έναν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ γύρω μου, να συνεχίζεται!
    Καταλαβαίνει κανείς, τί θα πεί ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ;;;

    Θέλετε να σας το εξηγήσω ΕΓΩ;;;

    Είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ να.... προστατεύω ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;

    Όχι. Δέν είναι δική μου δουλειά, ούτε αυτή, ούτε το να πάω να ρωτήσω το «ΒΗΜΑ» τί στο καλό εννοεί με αυτό που έγραψε. Και άν έχει το δικαίωμα να μου γράφει εμένα, του ΠΟΛΙΤΗ, τέτοια πράγματα, με τέτοιο ύφος σάν να σφυρίζει στον αέρα ειρωνικά....

    Αφήστε με ήσυχο. Άν ψάχνετε για ήρωες, νά ρέ, σας πετάω στο πάτωμα την ταυτότητα του Έλληνα πολίτη, και γλιτώνω απ’ το φορτίο.

    Και σάν ΑΝΘΡΩΠΟΣ πιά, όχι σάν Έλληνας, θα συνεχίσω τα σχόλιά μου για αυτό που σας υποσχέθηκα, τις ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ που δημιουργούν οι μπλόγκερς με τα μπλόγκ...

    Δυό μέρες τώρα, τα σχόλια των άλλων σ’ αυτό το πόστ έχουν σταματήσει.
    Αισθάνομαι πως έμεινα μόνος μου πιά, να μιλάω σε πεθαμένο τόπο..

    Με κρατάει όρθιο ακόμα, μόνο η ραγισμένη φωνή του Μίκη «..ζούμε καιρούς χειρότερους απο εκείνους της Δικτατορίας...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ανεγκέφαλοι που δεν βλέπετε μέρα από τη μύτη σας, αμόρφωτοι που δεν εμβαθύνετε σε νοήματα υψηλά, αυθάδεις με τα γραπτά σας, ενωθείτε εναντίον του σεβαστού Νίκου Δήμου, γιατί δεν ταιριάζετε στο δικό του επίπεδο μόρφωσης. Δεν μπορείτε να κατανοήσετε ούτε την πιο απλή του φράση.

    Φυσικά μας κάνετε να γελάμε από τη μία με τα ευτελή σας «επιχειρήματα», αλλά και να λυπούμαστε για την ανεπάρκεια πολλών δυστυχώς να επικοινωνήσουν με αξιοπρέπεια. Δεν περιμένουμε δυστυχώς από εσάς κάτι διαφορετικό, αλλοίμονο αν η κουλτούρα σας συμφωνούσε με τον «δάσκαλο» Δήμου. Δεν υπάρχει εξίσωση πνεύματος και γνώσης ώστε να βρεθεί κάποιο κοινό σημείο επαφής. Βάρβαροι είσαστε και έτσι θα μείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ανώνυμε της10 Μαρτίου 2008 12:14 π.μ.
    Θα αισθανόμουν υπερήφανος ότι ακολουθείς το σωστό παράδειγμα αν τολμούσες να πεις και τα υπόλοιπα της ιστορίας που δεν τα ανέφερα γιατί ο κύριος σκοπός της επέμβασής μου ήταν να προειδοποιήσω τους bloggers για την πραγματικότητα.
    Πολλοί νομίζουν ότι το blog είναι ιδιοκτησία τους γιατί το έφτιαξαν και έχουν ένα κωδικό. Το ίδιο νόμιζε κι ο Νίκος Δήμου μέχρι που κάποιος επώνυμος τον απείλησε ότι θα ζητήσει από την Google να διαγράψει σχόλια στο blog του Δήμου που έκαναν αστεία για την σεξουαλικότητα κάποιων.

    Το λογισμικό των blogs και ο χώρος στους server της εταιρείας παρέχονται προσωρινά, υπάρχουν μόνο υποχρεώσεις από τον blogger και δικαιώματα από την εταιρεία.

    Τώρα στο θέμα της διαγραφής θα σου απαντήσω.
    Αν είχες χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο ή επώνυμο θα ήξερα αν είσαι από τους παλιούς και γνώριζες την ιστορία (άρα δεν θα υπήρχε ανάγκη να την επαναλάβω) ή αν είσαι νεόφυτος. Μόνο την διεύθυνση σου γνωρίζω.

    Ο λόγος που μεταφέρθηκαν ανέπαφα τα γραπτά του πιγκουΐνου (το χαζονικοδημοπούλι), του Harry the scum (υβριστικού ανθέλληνα), μαζί με τα δικά μου σχόλια, δεν ήταν γιατί τον έβρισα στο blog του Δήμου αλλά γατί ο Δήμου επέτρεπε τον Harry scum να βρίζει τους πρόσφυγες σαν τον Τ.Α. σαν τουρκόσπορους, αλλά όταν διαμαρτυρήθηκα για τις βρισιές, ο Δήμου έκανε λογοκρισία στα μηνύματά μου.

    Ο πιγκουΐνος και στόχος του Harry the scum ζήτησε από την Google την διαγραφή όλων των μηνυμάτων στο blog μου, αλλά εκείνοι δέχθηκαν να διαγράψουν μόνο τα δικά του με το όνομα του. Τελικά δεν ενδιαφέρθηκα να κάνω έφεση στην Google μια και η γλώσσα ήταν στα Ελληνικά. Αλλά ο πιγκουΐνος Τ.Α. το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει ο πρώτος blogger που ζήτησε από την Google να λογοκρίνει και να σβήσει τα δικά του γραπτά!!!
    Στα σχόλια στο blog “Το Αλώνι του Διγενή» θα δείτε σε κενά σχόλια το «This post has been removed by the blog administrator».
    Αυτά είναι τα δικά του σχόλια που ζήτησε να λογοκριθούν, ο ανόητος.
    Ο άνθρωπος δεν ήταν άξιος υπεράσπισης αλλά ήταν άξιος γελοιοποίησης και από τότε του έχει βγει το παρατσούκλι «ο αυτοκρατορικός πιγκουΐνος» του Νίκου Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Γεια σου φίλε Κ. Π.,
    Πάντα να είσαι καλά και στα πάνω σου.
    Λυπήθηκα και εγώ για τον χαμό του Μπόμπι Φίσσερ.
    Κρίμα, ήταν μια πραγματική ευφυΐα
    Είχα βρει ένα αγώνα του που είχε παίξει όταν ήταν 14 χρονών
    εναντίον του θείου του που ήταν μεγάλος Master.
    Με μια σειρά από θυσίες των κομματιών του σε μια καταπληκτική επίθεση εναντίον του αντίπαλου βασιλιά ανάγκασε τον θείο του να παραιτηθεί.

    Αν ενδιαφέρεσαι για το σκάκι υπάρχει ένα πολύ καλό βιβλίο στρατηγικής «Το σύστημά μου» του Άαρον Νίμζοβιτς.

    Ο Χαράλαμπος μόνος του γράφει στο blog του; Τι λεκάνη ούρησης κι αυτό το ρατσιστικό μαλάκιον μισέλληνα!
    Νομίζει ότι η καταγωγή του είναι από τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο που «εξυπηρετήθηκε» από Βαλκάνια οδαλίσκη (την πρόγονη του Χαράλαμπου) επανερχόμενος εκ των Σταυροφοριών.

    Να τι γράφει ο γυμνοσάλιαγκας (όσο και ανώνυμος να γίνεις πάντα θα σε βρίσκω Χαράγλομπε):

    «Να απαγορευτουν οι ερωτικες συνευρεσεις ελληνιδων(λεμε τωρα)με ελληνες(λεμε τωρα).Μονο με αλλοδαπους ρε κοριτσια.Να αναβαθμισουμε τη ρατσα.Στο μ... εεεε στο χερι μας ειναι!»

    Με τέτοια «ανώτερα πνευματικά» την έβρισκε ο Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ PRESS-GR..
    ( 4o σχόλιο )


    ΑΥΛΑΙΑ:
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ...ΠΕΦΤΟΥΝ !


    Απο σήμερα το πρωϊ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ανοιχτά, το press-gr να έρθει εδώ, και να σχολιάσει τα όσα έγραψε το «ΒΗΜΑ», που ανέφερα στα προηγούμενα σχόλιά μου, άν τολμάει!

    Η πρόκληση βρίσκεται σε σχόλιό μου εδώ στο press-gr, στο πόστ τους, της 12 Μαρτίου, με τίτλο «με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ... η ψήφιση του ασφαλιστικού» και με θέμα την κα Χριστοφιλοπούλου.

    Η μέρα τέλειωσε, και κανένας απο το press-gr δέν εμφανίστηκε εδώ...

    ----

    Έχω λοιπόν, να παρατηρήσω τα εξής, ειδοποιώντας τους άλλους μπλόγκερς:

    1) Δέν ξέρω άν στο press-gr έχουν καμμιά πολιτική να μήν απαντάνε στα σχόλια άλλων. Κάτι τέτοιο θα ήταν ΓΕΛΟΙΟ γιατι ....καταργεί τον ΔΙΑΛΟΓΟ που είναι Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ! Μπλόγκ χωρίς διάλογο... είναι κάτι άλλο, πέστε το όπως θέλετε αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ !

    -- Δέν συμβάλλει στην δημιουργία νέων κοινωνικών δομών, δέν μαθαίνει τους νέους να χρησιμοποιούν σωστά την τεχνολογία, δέν, δέν, δέν.... δέν κάνει ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ !

    -- Μιά ΑΠΑΤΗ είναι στην ουσία, μιά ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ των μπλόγκ, ανάξια ν’ ασχολούμαστε μαζί της... ( ..έστω και αργά ίσως, το κατάλαβα κι’ εγώ! )

    -- Απλώς μαζεύουν πολλά μικρά θέματα, απο οπουδήποτε μπορούν, τα πετάνε εδώ μέσα, και that’s it. Καμμία προσπάθεια αναζήτησης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, κανένας σεβασμός στον επισκέπτη που τους διαβάζει, και στον σχολιαστή...

    -- Και οι σχολιαστές τους, είναι στη συντριπτική πλειοψηφία ΑΝΩΝΥΜΟΙ.. Δηλαδή... πέραν του βεληνεκούς ενός ανθρώπινου διαλόγου. Εύκολοι «σχολιαστές», θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά και.... ένας αστυνομικός που να γράφει ότι του κατέβει, στο έτσι, τζερτζελές να φαίνεται ότι γίνεται, για να μαζέψουμε κορόϊδα και να τους περάσουμε μετά ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.



    2) Πόση ΔΙΑΦΟΡΑ, έχει αυτό το.... σκουπιδαριό, απο τα μπλόγκ του Νίκου Δήμου!!!

    -- ρε σύ, «σωστέ», είναι δυνατόν ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, αυτό τουλάχιστον;

    -- πού βρισκόμαστε, ρε φίλε, εδώ μέσα; Αισθάνεσαι πως μπορείς να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, όπως στα μπλόγκ του Δήμου;; Σ’ ακούει κανείς, εδώ μέσα ρε φίλε; (...εκτός της Αστυνομίας ίσως... ).

    -- ΑΥΤΗ την Ελλάδα θέλουμε, «σωστέ»; Αυτό το επίπεδο χρήσης του διαδίκτυου; Και το επίπεδο του doncat μας... ξυνίζει επειδή κάποιος «πιγκουϊνος» όπως γράφεις, σου δημιούργησε έναν ....μικρομπελά;;

    -- με τον HARRY, το ξέρεις ότι έχω αρπαχτεί στο παρελθόν. Ναί, είναι προκλητικός. Ναί, κι’ εγώ έχω έρθει «στο αμήν!» με τον Δήμου, που τον ανεχότανε... Όμως... θα βλέπουμε το δέντρο, και θα χάσουμε το δάσος;;;...

    -- μ’ έχουνε πάρει δάκρυα μέσα σ' αυτό το σκοτάδι ρε φίλε, Άκη (;), νονέ μου στο διαδίκτυο, ωραίε και μορφωμένε Έλληνα πατριώτη του εξωτερικού!

    ----

    ( Σταματάω εδώ. Και θα συνεχίσω σε λίγα λεπτά με νέο σχόλιο, μόλις συνέλθω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Χαραλαμπος...εισαι!


    Και γυμνοσαλιαγκας!


    Οσο για τον Δημου...αν την εβρισκε με "αυτους"(εμενα δηλαδη και το ακρως "ελεεινο" χιουμοριστικο σχολιο μου που αντιληφθηκατε ως ακρως κυριολεκτικο και προσβλητικο)θα ειχε ακολουθησει αλλους...τους "σωστους" δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ,
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR
    ( 5o σχόλιο )


    ΑΥΛΑΙΑ :
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... ΠΕΦΤΟΥΝ ! ( 2 )



    Για μένα, είναι φώς-φανάρι, ότι:

    Η κυβέρνηση ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ με τους διαχειριστές του press-gr ( τους πλήρωσε, μάλλον... ) για να παίξουν τον ρόλο του ΘΥΜΑΤΟΣ μιάς ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ κυβερνητικής επίθεσης εναντίον τους στο όνομα της «πάταξης των εκβιαστών του διαδικτύου», απο την οποία επίθεση

    Α) η κυβέρνηση προσδοκά
    -- ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τους μπλόγκερς ώστε να φοβούνται να αναπαράγουν στα μπλόγκς το DVD του Ζαχόπουλου όταν αυτό θα αρχίσει να κυκλοφορεί,
    -- να ρίξει λάσπη εναντίον των μπλόγκς χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ ώστε ο χώρος των μπλόγκς να ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ και να μήν πάρει ο κόσμος στα σοβαρά το DVD, και
    -- να κάνει τον κόσμο να σιχαθεί τα μπλόγκς, ώστε να μήν ενδιαφερθεί κάν να αναζητήσει το DVD στα λίγα απο αυτά που θα το παίξουν αψηφώντας τις κυβερνητικές απειλές.

    Β) το δέ PRESS-GR, πετυχαίνει
    -- να ηρωοποιηθεί, αυξάνοντάς την επισκεψιμότητά του, αφού θα το προβάλλουν τα ΜΜΕ με τις συνεχείς τους αναφορές στον «πόλεμο των μπλόγκς»,
    -- και έτσι, να γίνει ένα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ με απήχηση στη ΝΕΟΛΑΙΑ ( ..που δέν πολυ-λογαριάζει τα κανάλια, ενώ την τραβάει η περιέργεια στα μπλόγκς ) μέσα απ’ το οποίο να μπορεί η κυβέρνηση
    -- να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ αυτά που τη συμφέρουν κάθε φορά, και
    -- ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ την αλήθεια όταν θα κυκλοφορήσει το DVD…


    Με το σκεπτικό αυτό,

    Α) Σταματώ να σχολιάζω στο press-gr, αρνούμενος να μετέχω έστω και έμμεσα στα σκοτεινά αυτά σχέδια
    Β) Καλώ όλους τους τίμιους μπλόγκερς να απομονώσουν το press-gr
    Γ) και καλώ όλους τους Έλληνες να πάψουν να σχολιάζουν σ’ αυτό, ή να το τροφοδοτούν με κείμενα.

    ----

    Υ.Γ.
    1) Κρίμα !....Έφαγα όλες τις απόκριες για να τακτοποιήσω τις σκέψεις μου για ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ που φέρνουν τα μπλόγκς, και πάνω που ετοίμασα το κείμενο.... αναγκάζομαι να αποχωρήσω απ’ το μπλόγκ αυτό. Έτσι, δέν θα συνεχίσω την ανάλυση που σας υποσχέθηκα...

    2) «Σωστέ», στείλε μου την παρτίδα του Φίσσερ με σχόλιό σου στο μπλόγκ μου, άν θέλεις. Με ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ηθικόν δίδαγμα από την «πονεμένη» ιστορία που μας διηγήθηκε ο «πτωχός πλην τίμιος» αλλά και υβριστής και είρων «σωστό να λέγεται» - μην τα βάζεται με πιγκουίνους. Θα σας βάλουν να φάτε τα γκουανά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Σοφοί δε προσιόντων...



    Εχω την εντύπωση ότι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) συνήθως για τον Νίκο Δήμου μιλάνε (δηλαδή βρίζουν) εκείνοι που... αγνοούν παντελώς το έργο του ή απλως αδυνατούν να καταλάβουν τι λέει ο άνθρωπος, παρ΄ότι μιλάει με σαφήνεια, λιτά, ουσιαστικά και σοφά.

    Επί παραδείγματι, αυτά που έλεγε Ο Νίκος Δήμου για τον "Μακεδονικό" προ δεκαπενταετίας (και τον κατηγόρησαν τότε για... ανθέλληνα) να υπάρξει δηλαδή συμβιβασμός στο ονομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, αυτά που έλεγε λοιπόν τότε ο ΝΔ, αυτά εκλιπαρεί τώρα η επίσημη ελλαδική ηγεσία, ή μάλλον, όλα τα ελλαδικά πολιτικά κόμματα. Τότε όμως πέσανε όλοι να τον φάνε. Τόσο ήξεραν, τόσο καταλάβαιναν. (Δείτε τη συνέχεια στο υστερόγραφο)

    Μιλάει, δηλαδή, ο κόσμος χωρίς να ξέρει, έτσι, επειδή άκουσε, έτσι, επειδή του είπαν, έτσι, επειδή νομίζει και ακόμα χειρότερα, έτσι, επειδή φαντάζεται ότι ξέρει πως κάτι... τρέχει με τον Νίκο Δημου. Εκφράζονται, δηλαδή, οι άνθρωποι δίχως να να γνωρίζουν και φυσικά χωρίς να επιχειρηματιολογούν (αναθεμά κι αν ξέρουν τι είναι το επιχείρημα και πότε ένα τεκμήριο λογίζεται ως αξιοπιστο). Και τι επιχειρήματα να έχει κάποιος ανορθολογιστής, κάποιος θρησκόληπτος και φανατισμένος, κάποιος αφιονισμένος με την εκκλησία ή άλλα σύμβολα, σε τέτοιο σημείο που να τα αγαπάει περισσότερο από τους συνανθρώπους του;

    Προκειμένου λοιπόν οι λεγάμενοι να πάρουν μία ιδέα περί του στοχαστή Νίκου Δήμου, ας ρίξουν τουλάχιστον μια ματιά εδώ http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=2&time_id=69&cat_id=2

    κι ύστερα κουβεντιάζουμε.

    Διαφορετικά, δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση με τους ψευδολόγους, συκοφάντες και υβριστές του ΝΔ. Διαφορετικά είναι μάταιος κόπος. Πραγματικά είναι μάταιος κόπος!

    Δυστυχώς!



    Με εκτίμηση

    Κάπα


    Υστερόγραφο από τον Αλεξανδρινό:

    "(...)
    Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα
    αντιλαμβάνονται. Η ακοή

    αυτών κάποτε εν ώραις σοβαρών σπουδών
    ταράττεται. Η μυστική βοή
    τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων.
    Και την προσέχουν ευλαβείς. Ενώ εις την οδόν
    έξω, ουδέν ακούουν οι λαοί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. "...Για πολλα χρονια ημουν σεστενη επαφη μαζι σου.Μεσα απο τις προσωπικες μου εμπειριες γνωριζα τη ζωη σου και ηθελα να σε βοηθησω.Διατηρουσα τουτη την επαφη,επειδη εβλεπα οτι σε βοηθουσα πραγματικα κι οτι δεχοσουν προθυμα τη βοηθεια μου,συχνα με δακρυα στα ματια.Λιγο λιγο ομως αρχισα να καταλαβαινω οτι ενω ησουν προθυμος να δεχτεις τη βοηθεια μου,ησουν ανικανος να την υπερασπιστεις.Την υπερασπιστηκα εγω για σενα και παλεψα σκληρα για λογαριασμο σου.

    Μα ηρθαν οι ηγετες σου και κατεστρεψαν το εργο μου.Κι εσυ τους ακολουθησες διχως να βγαλεις αχνα.Μετα απο αυτο διατηρησα την επαφη μαζι σου,ελπιζοντας να ανακαλυψω τον τροπο που θα μπορουσε κανεις να σε βοηθησει χωρις να καταστραφει,ειτε ως ηγετης,ειτε ως θυμα σου.

    Ο ανθρωπακος μεσα μου ηθελε να σε κερδισει,να σε "σωσει",να τον θωρεις με το ιδιο δεος που αντιμετωπιζεις τα "ανωτερα μαθηματικα",επειδη δεν εχεις ιδεα τι ειναι.Οσο λιγοτερο καταλαβαινεις τοσο περισσοτερο δεος νιωθεις.Ξερεις τον Χιτλερ καλυτερα απο τον Νιτσε,τον Ναπολεοντα καλυτερα απο τον Πεσταλοτσι.Θεωρεις καποιο βασιλια σημαντικοτερο απ'τον Σιγκμουντ Φροιντ.

    Ο ανθρωπακος μεσα μου θελει να σε κερδισει,οπως σε κερδιζουν συνηθως με τα ταμταμ της ηγεσιας.Οταν ο ανθρωπακος μεσα μου ονειρευεται να "σε οδηγησει στην ελευθερια",σε φοβαμαι.Υπαρχει κινδυνος να ανακαλυψεις μεσα μου τον εαυτο σου κι εμενα μεσα σου,να τρομαξεις και γυρευοντας να δολοφονησεις τον εαυτο σου,να δολοφονησεις εμενα.

    Μα δεν ειμαι πια προθυμος να πεθανω,υπερασπιζοντας την ελευθερια σου να εισαι σκλαβος του καθενος..."

    Θα επανελθω.

    "amnesiac"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR
    ( 6o σχόλιο )


    ΑΥΛΑΙΑ:
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ...ΠΕΦΤΟΥΝ ! ( 3 : ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ )



    Έχμμμμ....
    Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελάει !

    Απο τη βιασύνη μου να τελειώνω για να κοιμηθώ χτές το βράδυ, ....ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ να εξηγήσω το ΓΙΑΤΙ θεωρώ πως το press-gr είναι πιόνι της κυβέρνησης ! Έτσι, γράφω αυτό το ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ για να το εξηγήσω:

    Ο λόγος, είναι τα όσα έγραψε το «ΒΗΜΑ» :

    -- Άν το PRESS-GR ήτανε μιά ΤΙΜΙΑ προσπάθεια που κυνηγιέται απο την κυβέρνηση, τότε ....ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ για τα όσα έγραψε το «ΒΗΜΑ» !

    -- Αυτό, επειδή ουσιαστικά το «ΒΗΜΑ».... αμβλύνει την κατηγορία κατα του PRESS-GR πως εκβιάζει δημόσια πρόσωπα, αφού γράφει πως ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ της κυβερνητικής επίθεσης στα μπλόγκ είναι ΑΛΛΟ ! Συνεπώς, άν αυτό το ΚΙΝΗΤΡΟ της κυβέρνησης ( δηλ. ο τρόμος μήν τυχόν και διαδοθεί στα μπλόγκς το DVD του Ζαχόπουλου... ) ΔΕΝ υπήρχε, η κυβέρνηση.... πιθανότατα ΔΕΝ θα ενοχλούσε το PRESS-GR, άρα ο εκβιασμός του ΔΕΝ θα υπήρχε !

    -- Το «ΒΗΜΑ» συνεπώς, δέν γράφει κάτι δευτερεύον, αλλα δίνει στο PRESS-GR το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ για να μας πείσει για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!

    -- Άρα, θα περίμενε κανείς το PRESS-GR να κάνει ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ το κείμενο του «ΒΗΜΑΤΟΣ», και να μας το χιλιοαναλύει καθημερινά είτε με σχόλια, είτε με ειδικά πόστ, είτε πάνω ή κάτω απ’ τον Μάκη και τον Θέμο που βάζει στην ειδική μόνιμη στήλη του, είτε, είτε.....

    -- Και όμως ! Απο τις 9 Μαρτίου που ανέφερα το κείμενο του «ΒΗΜΑΤΟΣ» μέχρι σήμερα, το PRESS-GR…. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ !!!! Έφτασα ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ανοιχτά να το σχολιάσουν όπως έγραψα στο προηγούμενο σχόλιό μου, και αυτοί..... πέρα βρέχει !

    -- Και, μή μου πείτε πως ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ : Τόσο εδώ, που είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΤ, λόγω του Νίκου Δήμου, όσο και σ’ αυτό της κας Χριστοφιλοπούλου στο οποίο τους προκάλεσα, που τους νιάζει εξίσου γιατι χτυπάει το ΠΑΣΟΚ και ειδικά μάλιστα μιά ΒΟΥΛΕΥΤΗ του κοινοβούλιου, σίγουρα τους ενδιαφέρει να δούν τις αντιδράσεις..

    -- Κατα τα άλλα, το PRESS-GR, το διαχειρίζονται.... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !! Δέν ντρεπόμαστε.... Απο ΕΜΕΝΑ και τον κάθε απλό πολίτη περιμένουν αυτά τα σαϊνια της ...ενημέρωσης, να τους πώ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «ΒΗΜΑ» ;;;;


    -- ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ, κύριοι !


    ----

    Υ.Γ.
    Ζητώ συγνώμη απο τον kapa-skeptikos και τον ανώνυμο "amnesiac" που παρεμβάλλομαι ανάμεσα στα ωραία, δικά τους σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΓΙΑ ΤON ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR..
    ( 7ο σχόλιο )



    ΤΟ «ΒΗΜΑ», ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !
    ( ΚΑΙ Η... ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ! )



    Συγνώμη, είπα να σταματήσω να γράφω εδώ μέσα, αλλα οι εξελίξεις δέν με αφήνουν !
    ( Σας θυμίζω επίσης, ότι.... ξέχασα την ταυτότητά μου εδώ μέσα, που την πέταξα στο πάτωμα, στα πόδια σας προηγουμένως!... Ά! Νάτη!! Έλα μου εδώ, ...ωραία! Και τώρα, μιλάω ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ξανά.. )

    Στο σημερινό «ΒΗΜΑ» (13 / 3 / 08 ), κείμενο του Π. ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ στη σελ.Α17 με τίτλο «Κακουργήματα η δωροδοκία και η υποκλοπή», μας δίνει τα εξής πρόσθετα στοιχεία για τον υπο ψήφιση νόμο για τα μπλόγκ (..αντιγράφω απόσπασμα απο την εφημερίδα ) :

    «...Ακόμη, τροποποιείται το άρθρο 370 Α του Ποινικού Κώδικα και μετατρέπεται σε κακούργημα, τιμωρούμενο με κάθειρξη ως δέκα ετών, το αδίκημα της υποκλοπής συνομιλιών, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και βιντεοσκόπησης ιδιωτικών και προσωπικών στιγμών. Έτσι, με τη νέα ρύθμιση επιχειρείται να κλείσουν όλα τα παράθυρα που υπήρχαν ως σήμερα και τα οποία επέτρεπαν στα δικαστήρια να αποδέχονται ως αποδεικτικό στοιχείο την καταγραφή ή βιντεοσκόπηση συνομιλιών. Οι περιπτώσεις αυτές ήταν :
    -- η προστασία της εθνικής ασφάλειας,
    -- η επίκληση των συνομιλιών για την απόδειξη κακουργηματικής πράξης,
    -- η απόδειξη δικαιολογημένου συμφέροντος, που δέν μπορεί να διαφυλαχθεί διαφορετικά και κατοχυρώνει το τεκμήριο της αθωότητας.»


    ----

    Πώς σας φαίνονται αυτά;

    Εγώ... έχω μείνει άναυδος !!!

    Τί μας λέει η εφημερίδα;; Ότι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, είναι το... αδίκημα της υποκλοπής ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Δηλαδή, ΑΝ εγώ εμφανίσω κασσέτα στην οποία θα ακούγεται ο... Τράγκας πχ, να οργανώνει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, τα Δικαστήρια και η Αστυνομία..... θα αρνηθούν να την ακούσουν, και θα με κλείσουν 10 χρόνια φυλακή;;;;;

    ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»;;;;;;;
    Τσιφλίκι τους;;;
    Για την ασφάλεια, του σκύλου στον κήπο τους, νομίζουν ότι μιλάνε;;;;;
    Άν είναι δυνατόν !!!!!

    ΚΑΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ
    -- ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    -- ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
    -- ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ
    Ν Α ΜΕ Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ε Υ Σ Ε Ι !!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    «Εκπτώσεις» στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ !!!!!

    ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ----

    Εύχομαι, ο συντάκτης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Π. ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ, να μήν έχει σωστή πληροφόρηση και να μήν προτίθεται η κυβέρνηση να παίξει με την Εθνική Ασφάλεια ( !!!!!! ) στον νέο νόμο.

    Αλλα, άν θέλουμε ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ....είναι πιό πιθανόν να είναι ΕΓΚΥΡΑ τα όσα γράφει !

    Αυτό, βάζει σε υποψίες ότι στο DVD του Ζαχόπουλου ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!

    (..σας θυμίζω, ότι όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου εδώ, το ίδιο το ΒΗΜΑ έγραψε πως ο νόμος κατά των μπλόγκ θα γίνει για να γλιτώσει η κυβέρνηση τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ απο αυτό το DVD.. )

    Πχ, θα μπορούσε ο Ζαχόπουλος να λέει στην Τσέκου «...ποιός Καραμανλής μωρέ;; Αυτός έχει ήδη συμφωνήσει με τους Αμερικάνους να γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, και να της δόσει τη Θράκη..»

    Πέστε λοιπόν, ότι ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    Και, το παίρνω εγώ, και το πάω στην Αστυνομία.

    Θα με κλείσουν 10 χρόνια φυλακή;;;

    Και τα δικαστήρια θα μου πούν ότι ....ΚΑΚΩΣ τους ενόχλησα με ένα «παράνομο προϊόν υποκλοπής»;;;;

    ΕΚΠΕΜΠΩ S.O.S. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !

    ----

    Υ.Γ.

    ...Κι' επειδή φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δέν θα κουνηθεί απο την θέση του για όσα λέω, αλλα θα πιάσετε όλοι το τηλεκοντρόλ και θα αφεθήτε στη μαγεία του ..ασφαλιστικού, της ΔΕΗ, του Συνέδριου του ΠΑΣΟΚ, του Τσίπρα κλπ, ...σας ξαναπετάω την ταυτότητά μου, του Έλληνα πολίτη, εδώ στο πάτωμα, μπροστά στα πόδια σας, μήπως έτσι ξυπνήσει καμμία υπευθυνότητα μέσα σε όσους απο σάς αισθάνονται ότι ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Φίλε Κ.Π.
    Να σου πω την αλήθεια, σαν αναγνώστης και περιστασιακά σχολιαστής προτιμώ το press-gr από αυτό του Δήμου.
    Η εξήγηση είναι απλή. Επικοινωνιακό μέσο που περνάει από το φίλτρο μια υποκριτικής ιδεολογίας με αποκλεισμούς είναι σχεδόν άχρηστο για την κοινωνία αλλά και για μένα προσωπικά.
    Η χρησιμότητα του είναι αντιστρόφως ανάλογη της λογοκρισίας που επιβάλλει.
    Ναι, είναι πολύ χρήσιμο για τον ιδιοκτήτη που προπαγανδίζει και μια κλειστή κλίκα που με την θέλησή τους σιγοντάρουν αυτή την προπαγάνδα και θεοποιούν τον ιστολόγο ή την ιδεολογία του.

    Στην προκειμένη περίπτωση το press-gr αλλά και όλα τα άλλα blogs που δεν διαλέγουν ποιος είναι ο καλός, ο κακός, και ο άσχημος αλλά το αφήνουν στην κρίση του αναγνώστη προσφέρουν ένα διέξοδο κάποιας πραγματικής ενημέρωσης από τα άλλα ΜΜΕ που βάζουν μπροστά πρώτα τα οικονομικά συμφέροντα του ιδιοκτήτη.

    Αγαπητέ Κ.Π έχει πέσει τόσο πολύ η ποιότητα των εφημερίδων και τηλεόρασης, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η προπαγάνδα, διαφθορά, ήθος των δημοσιογράφων που δεν έχει καμιά κοινωνική αξία πια η παρουσία τους.
    Τα blogs σαν το pres-gr αλλά και πολλά άλλα προσφέρουν αν όχι την ποιότητα ενημέρωσης τουλάχιστον μια αρχή σε κάτι καινούργιο που είναι ήδη καλύτερο από αυτό που υπάρχει στην πληρωμένη δημοσιογραφία.
    Αν δεν καταφέρουν να εξελιχθούν σε ΜΜΕ αρίστης ποιότητας τουλάχιστον θα προσφέρουν μια διέξοδο ελευθέρων νέων και ένα συναγωνισμό προς τα παραδοσιακά ΜΜΕ που θα είναι θετικό για όλους.
    Τα blogs είναι η αρχή μιας νέας εποχής.

    Φίλε Κ.Π. μην περιμένεις απαντήσεις σ’ αυτά που γράφεις εδώ από τους διαχειριστές μια και είναι τέτοιος ο όγκος των μηνυμάτων που είναι σχεδόν αδύνατο να απαντήσουν στον κάθε φιλότιμο σχολιαστή σαν εσένα.

    Αν μπορείς να το αντέξεις πίστεψε ότι σε διαβάζουν πολλοί νέοι bloggers όλων των ηλικιών που δεν έχουν ακόμη το θάρρος ή την εμπειρία για διάλογο σε blog.
    Σε λίγους παίρνει λιγότερο σε πολλούς περισσότερο χρόνο.

    Ένα μόνο να προσέχουν οι νέοι φίλοι του blog όπως είχα γράψει στου Δήμου, να μην γίνει το «μπλογκάρισμα» μπλοκάρισμα από τις άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες.
    Μπορεί να γίνει εθιστικό, ναρκωτικό, φυγή αλλά και αποφυγή της καθημερινής ζωής!

    Ένα ακόμη θετικό ενός press-gr, όποτε θέλεις έρχεσαι, όποτε θέλεις φεύγεις, η ενημέρωση είναι διαρκής, δεν είσαι αναγκασμένος να απαντάς κάθε μέρα όπως αν είχες ενεργό το δικό σου blog. Αν θέλεις να γράψεις κάτι που δεν υπάρχει εδώ το γράφεις στο δικό σου, αλλά πρέπει να έχεις τον χρόνο να απαντήσεις διαφορετικά κλείνεις τα σχόλια όπως ο πιτσιρίκος και δέχεσαι μόνο email.

    Ρυθμίζεις εσύ το blogging και όχι εκείνο την ζωή σου.

    Με συγκινεί ο χαρακτήρας σου, ο πατριωτισμός σου και η φιλία σου Κ.Π., πραγματικά είσαι παιδί μιας άλλης τίμιας και φιλότιμης εποχής και ανθρωπιάς, αυτής που βρήκαν αγνή και εκμεταλλεύτηκαν οι αχόρταγοι ρουφιάνοι και σαλτιμπάγκοι με αποτέλεσμα τον κυνισμό της σημερινής εποχής.
    Τιμωρούνται τώρα από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Χαράγλομπε των 3:26 πμ

    Πως σε τσακώνω γυμνοσάλιαγκα από την ουρά φανατικέ ρατσιστή, μισαλλόδοξε μισέλληνα !
    Όχι μόνο σε έκανα να αποκαλυφθείς Harry the scum αλλά και να παραδεχθείς ότι αν δεν την έβρισκε με σένα ο Δήμου και τα ανθελληνικά σχόλια σου τότε θα είχε μπορέσεις να κρατήσει αξιοπρέπεια και αποφυγή λογοκρισίας στο blog του.
    Τελικά σε βαρέθηκε γιατί επαναλάμβανες τις ίδιες και τις ίδιες βρισιές.

    Θα σε κυνηγώ χωρίς οίκτο όπου σε βλέπω σε blog Χαράγλομπε μέχρι να σταματήσεις τον μισελληνισμό σου. Θα στεγνώσεις από την βλέννα σου. Είναι απλώς θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Όλα τα καλόπαιδα μαζευτήκαν, μετά τον Χαράγλομπο των 3:26 πμ ήρθε και η ανορθόγραφη μύγα των 9:30 πμ
    «μην τα βάζεται με πιγκουίνους.» γράφει ότι θέλει να κάνει ηθικόν δίδαγμα αλλά αυτή η μύγα χρειάζεται πρώτα δίδαγμα ελληνικής γραμματικής.
    Το καλό γκουάνα χοντρόμυγα παράγεται από τα ελεύθερα πουλιά.
    Εσύ έντομο είσαι φυλακισμένο της παιδικής σου ηλικίας τρως αυτό που αφοδεύεις. Σ’ αφήνω στις ακαθαρσίες σου.
    «Αετός μύιας ου θηρεύει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Γεια σου Κ.,
    το link που έδωσες δεν οδηγεί πουθενά.
    Δώσε χαιρετίσματα στην Α. και στην ομορφούλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. amnesiac,
    κάθε ενήλικος έχει τις προσωπικές το ευθύνες.
    Τα παιδιά όμως, η νεολαία μας τι φταίνε και πληρώνουν τις αμαρτίες των γονιών τους.
    Αυτό το έκτρωμα με φασιστικές καταλήψεις μιας μειοψηφίας μαθητών καθοδηγούμενων από τους άχρηστους δασκάλους τους λέγεται ακόμη Στοιχειώδη Παιδεία.

    Αν είχα σήμερα παιδιά θα μετανάστευα στο εξωτερικό για να τους δώσω ελπίδα ή θα απαιτούσα με όλες τις δυνάμεις μου πριν απ΄ όλα τα άλλα την εξάρθρωση της κομματικής μηχανής από την Παιδεία όλων των βαθμιδών.

    Τίποτα σ' αυτή την χώρα δεν θα πάει μπροστά μέσα από τον πάτο της Εκπαίδευσης των παιδιών και των νέων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Ο/Η Το σωστό να λέγεται είπε...
    Γεια σου Κ.,
    το link που έδωσες δεν οδηγεί πουθενά.
    Δώσε χαιρετίσματα στην Α. και στην ομορφούλα σας.

    13 Μάρτιος 2008 11:42 μμ
    --------------------------

    Εννοείτε αυτό;

    http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=2&time_id=69&cat_id=2


    Ρωτάω, επειδή εγώ το δοκίμασα και δουλεύει.

    Με εκτίμηση

    Κάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Δεν ειμαι ο Χαραλαμπος.

    Να σε δω τωρα...Θα με καταλαβεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Γειά σου ρε σωστέ αετέ! Υπερπατριώτη που κόπτεσαι για την Ελληνική (μάλλον την Ελληνοχρηστιανική) παιδεία, όμως ευχαρίστως θα μετανάστευες ... για τα παιδιά σου! Αχ! Με έκανες και δάκρυσα ... Όπως δάκρυσα και με τα τα blog σου που είναι γεμάτα γκουανό για όποιον τολμήσει και σου θίξει το δικαίωμα να βρωμίζεις τα blog των άλλων.

    Προς ΚΠ. Αν, τα όσα λες για την ποινικοποίηση των υποκλοπών έστεκαν, τότε το νέο νομοσχέδιο θα πρέπει να προβλέπει και κατάργηση της ΚΥΠ και των παρακολουθήσεων που κάνει η Ασφάλεια. Διακρίνω κάποιο κενό λογικής ή μου φαίνεται; Όσο για τις προσκλήσεις προς στρατούς και πατριώτες να μας σώσουν και να μας προστατέψουν, μου θυμίζεις τους «αγανακτησμένους πολίτες» που το 1967 ζητούσαν μια χούντα για να τους σώσει ... κι έτσι μπήκαμε στο γύψο για 7 χρονια. Είμαι σίγουρος πως ο σωστός θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σου και μαζί θα τη σώσετε την Ελλάδα από τους κακούς, τρομάρα μας. Βρε εδώ δεν μπορέσατε να μας σώσετε από τον Χάρυ που Γραικούς μας (σας) ανεβάζει, Αλβανούς μας (σας) κατεβάζει, από ποιούς άλλους θα μας σώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Θα μου πειτε κι εμενα ποιος ειναι αυτος ο τυπος ο Χαρυ;;;Θελω να γινουμε φιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. -"...Ειναι ξενος!Ειναι μεταναστης!Ενω εγω ειμαι Ελληνας,Γερμανος,Αμερικανος,Δανος,Νορβηγος...!"

    -"Αδικα χολοσκας ανθρωπακο!Εισαι και θα παραμεινεις παντα μεταναστης και αποδημος.Μεταναστευσες σε τουτον εδω τον κοσμο ολοτελα τυχαια και θα φυγεις απο δω χωρις φανφαρες.Στριγκλιζεις επειδη φοβασαι,φοβασαι θανασιμα.Νιωθεις οτι το σωμα σου γινεται ολο και πιο ακαμπτο,στεγνωνει ολο και περισσοτερο.Για αυτο φοβασαι,γι'αυτο φωναζεις την αστυνομια σου.Μα μπρος στην αληθεια η αστυνομια σου ειναι ανισχυρη."

    copy-paste
    -amnesiac-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:45μμ


    Ανώνυμε…
    Έχω μιά ΑΡΧΗ, στον διάλογο που κάνω στα μπλόγκς :
    -- απαντώ μόνο στα σχόλια εκείνα που ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ τον διάλογο, και αφήνω ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ τα σχόλια που εμφανώς δέν προσφέρουν τίποτα, επειδή ο σχολιαστής είτε παραποιεί ότι έγραψα, είτε εθελοτυφλεί, είτε, είτε, είτε… Του δίνω ΣΙΩΠΗ λοιπόν, αφενός γιατι είναι καλύτερα ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ περισσότερο, αφού τα στοιχεία για να βοηθήσουν τη σκέψη του τά ‘χω δόσει ήδη, αφετέρου δέ για να μήν επαναλαμβανόμαστε λέγοντας τα ίδια, και κουράζουμε τον κόσμο.

    Δέν θα απαντούσα και στο δικό σου σχόλιο, αλλα θα το κάνω και θα καταλάβεις στο τέλος το γιατί.

    1) «..Άν τα όσα λές… έστεκαν..» : ΔΕΝ τα λέω ΕΓΩ τα «όσα..», αλλα ΤΟ ΒΗΜΑ !! Έχεις αντιληφθεί ότι το θέμα μας είναι Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ και ΟΧΙ οι δικές μου απόψεις;

    2) Επειδή προφανώς ξέρεις να διαβάζεις εφημερίδα, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ για τα όσα γράφει το ΒΗΜΑ, κρίνε ΑΥΤΑ, και όχι το τί κατάλαβα εγώ, άν νομίζεις πως εγώ κατάλαβα στραβά τα όσα διάβασα.

    3) Άν η δική σου αντίδραση διαβάζοντας την εφημερίδα είναι η σκέψη «…έλα μωρέ, άν ίσχυε αυτό που γράφει, τότε η ΚΥΠ…. κλπ» και πίνεις τον καφέ σου ανέμελος.... γιά ξανασκέψου το! Νομίζεις πως την ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ, δέν την έκανε ο Π. ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ που έγραψε το κείμενο στο ΒΗΜΑ; Για να την ξεπερνάει εκείνος λοιπόν, και να γράφει το θέμα όπως το γράφει, θα πεί πως.. μάλλον πρέπει να το σκεφτείς κι' εσύ περισσότερο! Ή νομίζεις πως μιά εφημερίδα αναφέρει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιπόλαια, χωρίς προσοχή, ιδιαίτερα για τέτοιο φλέγον ζήτημα! Εγώ.... τους θεωρώ πιό σοβαρούς !

    4) «Διακρίνω κάποιο κενό λογικής..». Να το πείς στον Λαμπράκη αυτό, και σε όλους τους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑΤΟΣ, ώ σοφέ !

    5) «..Μου θυμίζεις τους αγανακτισμένους πολίτες του 1967..». Μή μπερδεύεις τις βούρτσες με τις ...άλλες, καταρχήν!
    -- Η έκκλησή μου ΔΕΝ είναι να αρπάξει ο καθένας ένα τάνκς και να καταλύσει το Σύνταγμα τελείως,
    -- αλλα ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΠΟΡΕΙ για να το προστατεύσει! Να μην αδρανήσει!
    Υπευθυνότητα, μπορεί να είναι και το να στείλει απλώς μιά επιστολή όπου νομίζει πως πρέπει! ΑΥΤΟ του ζητάω να κάνει!

    6) Μου κάνει εντύπωση, πως ΕΝΩ στο κείμενό μου υπάρχουν παραδείγματα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη σκέψη σου να κινηθεί προς τη διαδρομή της παρερμηνείας περί χούντας κλπ, ( όπως του τρομοκράτη, και αυτό που θα μπορούσε να λέει το DVD ) ΕΣΥ προτιμάς να τα κάνεις γαργάρα, να τα υπερπηδάς χωρίς να προβληματίζεσαι, προκειμένου να μου πείς μιά «απάντηση» δική σου, άσχετη με τα δικά μου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Άν όμως, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, τότε... δέν κάνεις ΔΙΑΛΟΓΟ, αλλα απλώς θές ντέ και καλά να μας πείς τη δική σου άποψη! Οι "απόψεις" όμως, πρέπει ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ φίλε, και να μπορούν να δόσουν απαντήσεις στα ερωτήματα, αλλιώς.. τί να τις κάνουμε; Εδώ δέν είναι.... τηλεοπτικό παράθυρο για να αυτοπροβαλλόμαστε, γιαυτό ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΠΡΩΤΑ, και ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΥΣΤΕΡΑ, ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, και ΟΧΙ σε ότι γουστάρεις εσύ, επιλεκτικά! Άν ΔΕΝ μπορείς να απαντήσεις στα δύο παραδείγματα που ανέφερα, τότε ΜΗ ΜΙΛΑΣ, άνθρωπε! Σκέψου το περισσότερο!

    8) Έχω κουράσει ήδη τον κόσμο κι’ εσένα γράφοντας τα παραπάνω, γιαυτό και όπως είπα στην αρχή ΑΠΟΦΕΥΓΩ τέτοιο «διάλογο» συνήθως, και προτιμώ τη σιωπή. Τα γράφω όμως σε σένα, για να καταλήξω εδώ, που αρχίζει ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μέρος, και θέλω να το προσέξεις:
    -- Ας πούμε πως στον νόμο της κυβέρνησης, μπαίνει μιά ΕΞΑΙΡΕΣΗ που να λέει πως τα δικαστήρια πρέπει ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ τα υποκλεμμένα βίντεο, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΥΠ, ή τις κάμερες στους δρόμους. Σε καλύπτει αυτό, εσένα;

    Σκέψου, πρίν διαβάσεις παρακάτω, γιατι το θέμα είναι ΛΕΠΤΟ και γιαυτό σου έγραψα αυτό το κείμενο. Η απάντηση που θα δόσεις, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Θέλω να μας την πείς εδώ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, και να ανταποκρίνεται στη στάση που θα τηρήσεις στο ζήτημα στη συνέχεια.

    ----

    Υ.Γ.
    Άν θέλεις τη δική μου απάντηση στο ίδιο ερώτημα, είναι η εξής :
    -- ΔΕΝ με καλύπτει μιά εξαίρεση της ΕΥΠ στον νόμο! Γιατί θεωρώ πως Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και όχι μονάχα της ΕΥΠ ! Όταν λοιπόν, μιά εφημερίδα μου γράφει πως ουσιαστικά η κυβέρνησή μας πάει ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απο εμένα τον πολίτη λέγοντάς μου «..κάτσε στ’ αυγά σου εσύ, ρέ ! Είναι θέματα δικά μας αυτά...», τότε.... κινδυνεύει η Δημοκρατία πλέον! ΑΥΤΗ είναι η «χούντα», και ΟΧΙ η δική μου έκκληση σε όλους να αρθούν στο ύψος των ευθυνών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ PRESS-GR..
    ( 8o σχόλιο )



    ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ,
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,
    ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ


    Σας ενημερώνω, ότι απο χθές το βράδυ, την ίδια μέρα που στο ΒΗΜΑ γράφτηκε το κείμενο του Π.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιό μου, έχω γράψει σχόλια στα μπλόγκς τριών πολιτικών, και περιμένω τις αντιδράσεις τους για το θέμα.

    1) Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δημοσίευσε το σχόλιό μου πρώτος, απο χθές το βράδυ ήδη, στο πόστ του «ο Σουμάχερ και το ΠΑΣΟΚ» της 7 / 3 / 08. Ακόμα δέν μου έχει απαντήσει.

    2) Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δημοσίευσε το σχόλιό μου σήμερα το πρωϊ, στο πόστ «Δημόσια ( bloggo )σφαιρα». Δέν μου έχει απαντήσει ακόμα.

    3) Ο Υπουργός ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ακόμα ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει το σχόλιό μου, που το έστειλα στο πόστ του "τα blogs, η κυβέρνηση και οι bloggers." Oύτε μου έχει απαντήσει προφανώς..

    ----

    Α) Δέν έγραψα σε blogs άλλων πολιτικών σχόλια, επειδή.... αυτούς ξέρω, προς το παρόν, πως διατηρούν μπλόγκ ! Θα συνεχίσω όμως την αναζήτηση και άλλων, και θα τους στείλω ανάλογα σχόλια για να ζητήσω την τοποθέτησή τους.

    Β) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τον Μίμη Ανδρουλάκη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο απο το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δέχτηκαν να δημοσιεύσουν το σχόλιό μου στα μπλόγκ τους. Αντιλαμβάνομαι τον φόρτο εργασίας τους με το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αυτό τον καιρό, και θα περιμένω να μου απαντήσουν όποτε μπορέσουν.

    Γ) Για την απίθανη περίπτωση ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ το σχόλιο που έστειλα στον ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, θα του το ξαναστείλω. Ο κ.Χατζηδάκης, απ’ όσο κατάλαβα σε παλαιότερη επικοινωνία μου με το μπλόγκ του, μάλλον ενημερώνει τα σχόλια κάθε μέρα γύρω στις 10 το πρωϊ.. Όμως, τώρα πλέον είναι Υπουργός, και κατανοώ πως το μπλόγκ του μπορεί να το ενημερώνει με λίγη βραδύτητα παραπάνω απ’ όσο παλιά... Θα τον περιμένω λοιπόν, να εμφανίσει και να απαντήσει στο σχόλιό μου στον χρόνο που θα μπορεί εκείνος..

    Δ) Σας καλώ όλους, άν ενδιαφέρεστε για το θέμα, να επισκέπτεστε συχνά στη συνέχεια αυτά τα 3 μπλόγκς, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και όχι μόνο απο εμένα, όπως εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Κ. βγάζει σε μια αρχική λευκή σελίδα στην κατηγορία "κείμενα" με ένα link στο "επόμενο". Όταν κάνεις κλικ το link σε βγάζει στον αρχειοδείκτη http://www.ndimou.gr/index_gr.asp

    Για να κάνω συγκεκριμένη κριτική πρέπει να γνωρίζω σε ποια από τις χιλιάδες γνώμες του Νίκου Δήμου αναφέρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Ανώνυμε των 12:13 πμ,

    Είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει ένας λογικός άνθρωπος μια και γράφεις κούφια σχόλια, όταν δεν μας κουφαίνεις με τον ρατσισμό και μισελληνισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Μύγα τσε τσε των 12:45 πμ, αν οι καθηγητές της κομματικής εκπαίδευσης που υπερασπίζεσαι έβγαλαν έναν κάφρο σαν κι εσένα τότε ναι προτιμώ τα παιδιά να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Αντί να χάνουν τον χρόνο τους με καταλήψεις και στο τάβλι, να καταστρέφουν την ζωή τους με ναρκωτικά, και να δέχονται καθημερινά ανθελληνική προπαγάνδα, θα αποκτήσουν μια ανώτατη εκπαίδευση και ένα πτυχίο που δεν θα είναι του κόλου, ταυτόχρονα θα μάθουν πολύ καλά μια ξένη γλώσσα.
    Γι’ αυτό πονάει το κομματικό κατεστημένο και τους καλοπερασάκηδες η ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Θα φανεί η γύμνια και η ανικανότητα τους πιο άμεσα στον ελληνικό λαό.

    «Σταυραετός μύιας τσε τσε ου θηρεύει» αλλά παγιδεύει. ΛΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Ο Χαράγλομπος των 1:01 π.μ. έχει ερωτευθεί τον εαυτό του.
    Χάρυ φως φανάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Μα μπρος στην αληθεια η αστυνομια σου ειναι ανισχυρη."

    -amnesiac-

    Για να μην φοβάται εγώ θα του πρότεινα να αυτοσυγκεντρωθεί και να καλέσει είτε τον Θεό αν είναι πιστός είτε την αστυνομία των αντισωμάτων αν είναι άθεος.

    Μια άλλη συμβουλή από τους σοφούς της ποιητικής Ανατολής, ο φόβος νικάται με τον πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Κ.Π. το παιχνίδι που σου έλεγα θα το βρεις στο:
    www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1008361
    Λέγεται "the game of the century" το παιχνίδι του αιώνα μεταξύ του 13χρονου Bobby.

    Αν κάτσεις και φιλοσοφήσεις αυτό το παιχνίδι θα δεις πως μια παρτίδα σκάκι, ένας συνδυασμός κινήσεων μπορεί να αλλάξει την ζωή σου.

    Αν γνωρίζεις αγγλικά διάβασε τα σχόλια κάτω από το παιχνίδι.
    Έπαιξα μια μέρα πριν χρόνια στο Μάρσαλ Κλαμπ στους 10 δρόμους της Νέας Υόρκης κοντά στο πανεπιστήμιο. Εκεί σύχναζε από μικρός και για χρόνια μετά ο Bobby.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. Το βρήκα και στο wiki με ανάλυση μάλιστα!
    en.wikipedia.org/wiki/The_Game_of_the_Century_(chess)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση