GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ...blogs από το "Πρώτο Θέμα‏"

.. Διαβασα πριν απο λίγο στο akouseto.gr για τα blogs του "Πρώτου Θέματος" που τώρα πια δεν υπάρχουν (και δεν ξέρω και αν υπήρξ...

..
Διαβασα πριν απο λίγο στο akouseto.gr για τα blogs του "Πρώτου Θέματος" που τώρα πια δεν υπάρχουν (και δεν ξέρω και αν υπήρξαν ποτέ).
Κωνσταντίνος Π.

10 σχόλια

  1. apo TROKTIKO.GR


    Καλή η πρόταση για το δημοψήφισμα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ας πει στον κόσμο ότι για να περάσει χρειάζεται 180 βουλευτές που σημαίνει ότι και με την Ν.Δ να τα έβρισκε πάλι θα είχε πρόβλημα(που λέει ο λόγος). Άρα έχουμε μια φούσκα εντυπωσιασμού από τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα., Μετά πάμε στο συνέδριο οτου κόμματος όπου έγινε δημοσκόπηση και έβγαλε πρώτη εφημερίδα την "Ελευθεροτυπία" σύμφωνα με έρευνα που έγινε μεταξύ των μελών, ενώ ακολούθησε η "Αυγή"! Είναι τόσο

    αξιόπιστη η εφημερίδα του ΣΥΝ που δεν την διαβάζουν ούτε οι ίδιοι; Προτιμούν να έχουν την ενημέρωση τους από την "Ελευθεροτυπία". Στο μετας;ξύ το μεγάλο ψέμα είναι ότι ανάμεσα στους σύνεδρος στην έρευνα δεν βρέθηκε ούτε ένας που να διαβάζει την πρώτη εφημ,ερίδα στην Ελλάδα το "Πρώτο Θέμα"! Πλάκα μας κάνουν ή δεν θέλουν να το πούνε και άρα πολύ απλά υποκρίνονται σε ένα τόσο απλό θέμα; Φανταστείτε στα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πούρθαμε στη βίλα, έλα κάνε μου .....πιπίλα
    -------------------------------------------------------------------------
    Το μουνί δεν είναι αρνί να το κλείνεις στο παχνί
    Το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ'αρχίδια
    -------------------------------------------------------------------------
    Της ψωλής μου το κεφάλι πιάσανε πονοκεφάλοι τα χειλάκια σου λοιπόν πιο
    καλά και από Depon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.58

    μα
    και στα γκάλοπ για την ΤΒ
    όλοι ντοκυμαντέρ για αρκούδες και φίδια ...δεν βλέπουν;

    μα
    και στα γκάλοπ για τα κόμματα
    'ολοι τον...κανένα δεν ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα έχει ξεφτιλιστεί το blog και με τα θέματα που ανεβάζεται και με τα σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. +

    Παντρεύονται στη Νέα Υόρκη η πρώην σύζυγος η Σεσιλιά Σιγκανέρ Αλμπενίζ, πρώην σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, και ο εκδότης Ρίτσαρντ Ατίας.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο γάμος θα τελεστεί αργά το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα) στην αίθουσα Ρείνμποου του κέντρου Ροκφέλερ. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει κοκτέιλ και εορταστικό δείπνο για τους περίπου 150 προσκεκλημένους του ζευγαριού.

    in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

    ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΑΤΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΓΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΑΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΕΘΝΗΣ του κώλου ΕΝΩΣΗ "ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ…

    Επικοινωνείστε ΤΩΡΑ (έχουμε ανάγκα από λεφτά) με την info@Press-bank.gr, http://www.press-bank.gr

    Με πρωτοβουλία της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, δημιουργήθηκε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της.

    Πρόκειται για επαναστατική καινοτομία, που προβλέπεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα του Τύπου και με πορδές να βάψει αυγά με δήθεν "δημοσιογραφικές σπουδές" που θα πληρώνουν τα κορόιδα.

    Ως γνωστόν ήδη σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν δημοσιογραφικό χαρακτήρα και στις οποίες εργάζονται εκατοντάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ή φλογεροί και ικανοί εραστές της δημοσιογραφίας, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ και άφραγκοι μαλάκες όπως εμείς αφού λόγω μαλακίας κανείς δεν μας προσλαμβάνει. Κανείς, από τους κλασσικούς δημοσιογράφους, δεν αναγνωρίζει το ουσιαστικό έργο που προσφέρουν μέσω του διαδικτύου και οι άνθρωποι, ενώ προσφέρουν θετικό δημοσιογραφικό έργο… αισθάνονται ότι είναι φτερό στον άνεμο!


    Έτσι λοιπόν, η πρωτοπόρος στις ύβρεις στους εκβιασμούς και τις απάτες Ε.Δ.Μ. προχώρησε στην ίδρυση της ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ… και καλεί ΟΛΟΥΣ που ασχολούνται με την ενημέρωση μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, - Να μην είσαστε πια σκόρπιοι, αμφισβητούμενοι και ξέφραγο αμπέλι, να γίνετε πρόβατα στο μαντρί μας να σας τα πάρουμε με μη αναγνωρισμένες "σπουδές του κώλου -να επικοινωνήσουν μαζί μας .
    Δεν χρειάζονται πολλά: 1) Το ονοματεπώνυμο- το e-mail σας 2) Η ιστοσελίδα όπου εργάζεστε εθελοντικά ή επ αμοιβή και 3)Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε ( π.χ. ρεπορτάζ.. ή άλλα είδη ενημέρωσης (π.χ. ταβέρνες… διασκέδαση, κ.λ.π., με τα σχετικά δείγματα δημοσιογραφικής δουλειά σας ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ βεβαίως.

    Ανοίγουμε νέους δρόμους στη μάσα. Αναγκαίους στις τεχνολογικές εξελίξεις… που όλοι εμείς διακονούμε οι γυροδιακονιάρηδες.

    Όσοι νομίζετε ότι υπηρετείτε δημοσιογραφικό-ενημερωτικό έργο…μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ είστε μαλάκες, το Ιντερνετ δεν είναι για αυτή την δουλιά, επικοινωνήστε στο info@press-bank.gr.. Μαζί με τις όποιες, όσες απορίες έχετε… ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ένας έκαστος χωριστά…αφού εξετάσουμε μαζί με τον ψυχίατρό μας την περίπτωσή σας!
    Η λεωφόρος για τους δημοσιομαλάκες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ άνοιξε. ΄Οσοι πιστοί προσέλθετε! Η δημοσιογραφία του ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι μια νοητή πραγματικότητα - αν την δείτε να μας χέσετε - που ουδείς πλέον θα αγνοεί ή θα κάνει την αποκοτιά να παραβλέπει ή υποβαθμίζει!

    Είμαστε μπροστά και θα μας έχουν μπροστά: Συνδικάτα, συντεχνίες και η Πολιτεία!.
    Θα διεκδικούμε το νέο δημοσιογραφικό κόσμο! Και θα τον επιβάλουμε επιτοπίως και διεθνώς, διαγαλαξιακώς θα ήταν ακριβέστερο!

    Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να σας πιάσουμε τον κώλο και να σας δώσουμε σκατόχαρτα.
    Φιλικά

    Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΠΛΑΝΙΤΙΚΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ- INTERNET

    ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ… http://www.press-bank.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΝΑΙ!"

    GRSex .com - ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!



























    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @12.13
    αμ' το άλλο, το παρακάτω, πού το βάζεις...

    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:

    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν (ζωντανή μετάδοση κανάλι Βουλής), τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Βουλής, Τετάρτη μεσάνυχτα, απο τον υπουργό δημόσιας διοίκησης Πάκη (Παυλόπουλο) και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ΝΔ, τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε (ο ΣΥΡΙΖΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, όπως η άλλη αντιπολίτευση;;;...

    -Αν προβάλουν αυτά τα στιγμιότυπα, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση