GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To "Θέμα" πάλι αντέγραψε το Press-gr!...

...για την επίσκεψη Σαρκοζί στην Αθήνα. "Μπαγιάτικο" -δύο μηνών!- και το πρώτο θέμα του... . Οσοι διαβάσετε σήμερα στο "Πρώ...

...για την επίσκεψη Σαρκοζί στην Αθήνα. "Μπαγιάτικο" -δύο μηνών!- και το πρώτο θέμα του...
.


Οσοι διαβάσετε σήμερα στο "Πρώτο Θέμα" το ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Ν. Σαρκοζί στην Ελλάδα τον Μάιο και αυτό σας θυμίσει κάτι, δεν θα κάνετε λάθος!
Πρόκειται για το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ που είχε από τις αρχές της εβδομάδας το Press-gr, με ανταπόκριση από το Παρίσι. (Διαβάστε εδώ τί είχαμε γράψει από την Δευτέρα...). Το πήραν, το αντέγραψαν και οι αθεόφοβοι το αποδίδουν σε ..."πληροφορίες του Θέματος". Καλά, έτσι νομίζουν ότι θα επιβιώσουν στην ...εποχή Μπόμπολα; Συνεχίζοντας να αντιγράφουν τα δικά μας θέματα; Εκτός κι αν αναφέρονται στην μόνη πρόσθετη "πληροφορία" (...) που έχουν βάλει, ότι θα τον συνοδεύει η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι!
Μπαγιάτικο είναι και το πρώτο θέμα της εφημερίδας: Η "αποζημίωση" 1,6 εκατ. υερώ που πήρε για να αποχωρήσει ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας του ΟΠΑΠ. Η αποκάλυψη αυτή έχει γίνει σε Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη, επικεφαλής 22 συναδέλφων του, που κι κι αυτήν όταν είχε κατατεθεί ΜΟΝΟ το Press-gr (στις 5 Φεβρουαρίου!) την είχε αναδείξει (Διαβάστε εδώ το κείμενο που είχαμε, ολόκληρη την Ερώτηση και όλα τα ονόματα των βουλευτών που την είχαν καταθέσει). Τότε οι "Θεματατζήδες" τα είχαν ...καλά προφανώς με την διοίκηση του ΟΠΑΠ και δεν ήθελαν να την στενοχωρήσουν!

28 σχόλια

  1. Η προσθετη πληροφορια για την Κάρλα Μπρούνι ηταν το προσχημα για να βαλουν την πιπερατη φωτογραφια.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας αντεγραψαν.. Ε' και????
    Χεστηκε η φοράδα μεσ' τ' αλώνι..

    Εδω γίνεται ο κλεψας του κλεψαντος ..
    Της αντιγραφής το κάγκελο..

    και σεις καμαρώνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...
    Θα μοιραστω μαζισας την εμπειριαμου

    .......Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.

    Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.

    Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.

    «Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»

    Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόβλημα
    δεν αποτελεί
    η "αναπαραγωγή" αληθών ειδήσεων!

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η
    ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΝΑΛΗΘΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ & ΦΗΜΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ τους έχουμε, αλλά κι αυτό πολύ τους πέφτει.


    Της επί χρήμασι εκδιδομένης
    "εφημερίδας" το σιδηρούν κιγκλίδωμα.

    ο Πρώτος Κομιστής,

    ...η ΜΟΝΗ εφημερίδα που δεν έχει αντίτιμο αλλά.... ΚΟΜΙΣΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vre paniblaka kapsampeli xalarose ..tin eykeria tin axases tora paei ..diabase kai sxetika http://komistis-news.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. 2.32

    efxaristoyme therma gia ton aerismo twn orxewn mas.

    Parakaloyme panyblaka na mh mas ta klaseis eti peretairw, mexri stigmhs, gia shmera, mas ta exeis klasei arkoyntws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν ποιο σημαντικά θέματα απο το ποιος αντέγραψε ποιον... εμένα καρφί δεν μου καίγετε ποιός το είπε πρώτος... και για να είμαι ειλικρινής σιγά την είδηση...

    Εκείνο που ενδιαφέρει τη χώρα μας είναι να υπογράψουμε καμία συμφωνία για έρευνα και τεχνολογία και να αφήσουμε τις αηδίες για τη σύζυγο του Σαρκοζί.. Αυτά είναι θέματα για άνεργες μοδίστρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O babis τρέχει στο γιατρό:
    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέει πανικόβλητος.
    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.
    Αφού τον εξετάζει του λέει:
    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"
    - "Αρχισε από τα κακά", λέει με φοβερή αγωνία ο babis.
    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.
    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;
    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράγματι όταν "παίζονται" σημαντικά θέματα παραπληροφόρησης ή επιλεκτικής ενημέρωσης για λόγους σκοπιμότητας, είναι τετριμμένο να μας απασχολεί "η είδηση κλεμένου ρεπορτάζ για Σαρκοζί"
    Καταθέτω το

    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:

    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε όπως η άλλη αντιπολίτευση;;;...

    -Αν προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στατιστικές έρευνες απ' όλο τον κόσμο έχουν δείξει πως μόνο το 2% των δημοσίων τουαλετών παγκοσμίως είναι εφοδιασμένες με χρησιμοποιήσιμο χαρτί υγείας. Αν σταθείτε τυχερός-ή και πέσετε μέσα σε αυτό το 2% έχει καλώς. Αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν όσο να 'ναι.

    Σε περίπτωση που έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να καθαρίσει τον χεσμένο κώλο σας εκμεταλλευτείτε το, όπως σας είπα και παραπάνω. Τα χαρτομάντιλα θυμηθείτε πως είναι διπλά και τσακισμένα στα τέσσερα. Με απλές μεθοδικές κινήσεις λοιπόν ανοίξτε τα σε όλα τους τα φύλλα και παράλληλα ξεχωρίστε τα. Αυτόματα η ποσότητα του χαρτιού οκταπλασιάστηκε! Μην παραξενευτείτε όμως αν η σκατίλα διαπεράσει το χαρτί και βρεθεί στο χέρι σας, καθώς τώρα πια δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο πριν. Εκμεταλλευτείτε το χαρτί και γεμίστε όλη του την επιφάνεια με καφέ χρώμα. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ Π!!! Ναι, θα το χρησιμοποιήσουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Φυσικά θυμηθείτε να καθαριστείτε με την "καλή" πλευρά, δηλαδή με αυτή που καθόσασταν και όχι αυτή που ακουμπούσε τη λεκάνη. Εάν δεν έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα, φροντίστε τουλάχιστον να έχετε μια εφημερίδα. Χωρίστε και πάλι όλα τα φύλλα μεταξύ τους και σκίστε τα στα 4. Εδώ βέβαια πέρα από την προαναφερθείσα περίπτωση να σκιστεί το χαρτί και να σκουπίζεστε με το χέρι χωρίς να το καταλάβετε, υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα ο κώλος σας να γίνει ασπρόμαυρος, καθώς επίσης και να φανεί το κόκαλο από το πολύ γδάρσιμο. Εάν δεν έχετε ούτε εφημερίδα ούτε οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων, θα καταφύγουμε στην απελπιστική λύση. Τη λύση της φανέλας. Γδυθείτε με συνοπτικές διαδικασίες, προσέχοντας πού ακουμπάνε τα ρούχα σας, και βγάλτε τη φανέλα σας. Χωρίστε τη και αυτή σε μικρότερα κομμάτια και βγάλτε όσο περισσότερο πράμα γίνεται. Στην έσχατη περίπτωση που δεν φοράτε ούτε φανέλα, ντυθείτε σαν κύριος-κυρία και βγείτε άνετος-η από την τουαλέτα. Μην παραξενευτείτε, ωστόσο, αν δεν σας πλησιάζει κανένας στο δρόμο. Κουνάβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φιλε εσυ με το "ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:" μερες τςρα το γραφεις το ξαναγραφεις, το ξαναγραφεις παντου σε ολα σχεδον τα θεματα, το ιδιο και το ιδιο. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΑΪΒΑΝΙ ΣΤΑΜΑΤΑ.
    withOUT love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://servietes.blogspot.com/

    Απειλή η «Μεγάλη Αλβανία», όχι τα Σκόπια
    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Λόρενς Ιγκλμπέργκερ, βλέπει λύση στο Σκοπιανό και απορρίπτει την αναγνώριση του Κοσόβου

    http://servietes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ!!!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ; ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ; Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 1917 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ;

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασχολούμαστε ποιος αντιγράφει ποιον και δεν μας ενδιαφέρει η χώρα που ζούμε με τις οικογένειές μας; Κάνουμε διαδηλώσεις εναντίον του πολέμου. Πάρα πολύ ωραία και μπράβο μας που ενδιαφερόμαστε γι αυτό το θέμα. Για την πατρίδα μας για να ξυπνήσουν λίγο οι ηγέτες μας και να πάψουν να είναι πουλημένοι στους μεγάλους θα κάνουμε καμιά φορα καμιά μικρή διαδηλωσούλα; Μα τόσο κάφροι είμαστε;

    Μήπως τελειώνουμε σαν Ελλάδα;

    Μήπως "μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλοδαπή γκόμενα προς Γκουσγκούνη... "Fuck me!"
    ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ: "Σκάσε μωρή μη σε γαμήσω"
    -------------------------------------------------------------------------
    "Θα μου φέρεις λίγο νερό;
    ΑΑΑΑ φιρί φιρί το πας να σε γαμήσω..."
    -------------------------------------------------------------------------
    Γκουσγκούνης: Γεια σας κορίτσια, ξένες είσαστε;
    Κορίτσια: Όχι καλέ, ντόπιες από τη Μυτιλήνη
    Γκουσγκούνης: Α! Δηλαδή λεσβίες!
    Κορίτσια: Εεε όχι και λεσβίες!
    Γκουσγκούνης: Εε αποδείξτε το τότε!!!
    -------------------------------------------------------------------------
    Τώρα πούρθαμε στη βίλα, έλα κάνε μου .....πιπίλα
    -------------------------------------------------------------------------
    Το μουνί δεν είναι αρνί να το κλείνεις στο παχνί
    Το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ'αρχίδια
    -------------------------------------------------------------------------
    Της ψωλής μου το κεφάλι πιάσανε πονοκεφάλοι τα χειλάκια σου λοιπόν πιο
    καλά και από Depon
    -------------------------------------------------------------------------
    ΓΚΟΥΣΓΚ: Γυναίκα τι φαϊ έχουμε;
    ΓΥΝΑΙΚΑ: Μακαρόνια...
    ΓΚΟΥΣΓΚ: Τη γάμησες !!
    -------------------------------------------------------------------------
    Ο Γκουσγκούνης, έπειτα από υπόδειξη του σκηνοθέτη, ότι πριν ...γαμήσει,
    πρέπει να πει και δυο - τρία λόγια για εισαγωγή, ώστε το έργο να έχει ...
    πλοκή!
    Έρχεται η γκόμενα στο σπίτι:
    Γκουσγκούνης: Θες αχλάδι;
    Γκόμενα : όχι
    Γκουσγκούνης: έεεε τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να σε γαμήσω!!!!
    -------------------------------------------------------------------------
    Είναι ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ
    Η μπαρ-γούμαν πλένει τα ποτήρια...και πίσω της είναι ένα ρολόϊ Τοίχου Ο
    Γκοσγκούνης προσπαθεί να δει την ώρα...
    κάνει δεξιά... κάνει και η μπαρ-γούμαν δεξιά...
    κάνει αριστερά... και η μπαρ-γούμαν αριστερά....
    αυτό γινότανε συνέχεια. Ο Γκουσγκούνης είχε συφιλιαστεί απαίσια...
    τον βλέπει η μπαρ-γούμαν και τον ρωτάει....
    «.......γιατί είσαι τσαντισμένος» ;
    ....και ο Γκουσγκούνης.... «γιατί δεν βλέπω την ώρα να σε γαμήσω»!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------
    Βγαίνει ο Γκουσγκούνης από τη θάλασσα με μια γκόμενα. Φοράνε και οι δυο
    στολή. Όταν η γκόμενα πάει να βγάλει τη μάσκα, τη βλέπει ο μεγάλος και
    λέει:
    ".....μη βγάλεις τη μάσκα γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω!!!!!"
    ------------------------------------------------------------------------
    Ο Γκουσγκούνης έχει ..ατσαλώσει την πούτσα του .και λέει στην γκόμενα που
    την έχει γυρίσει από πίσω: "βάστα τοίχο, γιατί θα ζμπρώξω γερά"!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------
    Ο Γκουσγκούνης, με Γαλλίδα παρτεναίρ σε τσόντα:
    Γαλλίδα: "aahhh tres joli"
    Γκουσγκούνης: "τι ζολή μωρή, .... ψωλή το λένε"
    -------------------------------------------------------------------------
    Η πρωταγωνίστρια είναι μπρούμητα, ... ο γκουζγκου .σπρώχνει από
    πίσω, εκείνη φεύγει μπροστά. Εκείνος απορεί... και λέει: "έεε, που πας:
    τοίχος!!!!!"
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 1η (Σουρεαλισμός)
    Ο Γκουζγκούνης, είναι πρώτη μούρη στο πλάνο και φυσικά πηδάει την
    γκόμενα.
    Σε μια στιγμή μουρμουρίζει κάπως δυνατά:
    - "Πω, πω, να είχα μια μπύρα τώρα..."
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 2η (Ατάκα)
    Ο Γκουζγκούνης είναι και πάλι πρώτη μούρη στο πλάνο και η τύπισσα του κάνει τσιμπούκι.
    Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουζγκούνης, οπότε η Tσιμπουκίδου γυρνάει και
    αρχίζει να τα φτύνει.
    Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της, ούτως ή άλλως,
    ρομαντικής σκηνής:
    - "Τι φτύνεις μωρή; Κουκούτσια έχουν;;"
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 3η (Σενάριο)
    Χαλάνε τα υδραυλικά μιας γκόμενας. Ο Γκουζγκούνης έρχεται ως υδραυλικός
    στο σπίτι της στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας όπου έχει μια μεγάλη
    φρουτιέρα με πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει
    όλος αβρότητα:
    - "Πορτοκάλι θέλεις; "
    - "Όχι! " απαντά αυτή.
    - "Να σε γαμήσω θέλεις; "
    - "Δεν έχω πρόβλημα!!! " απαντά αυτή.
    Και η συνέχεια επί της οθόνης.
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 4η (Ατάκα)
    Και πάλι ως υδραυλικός έρχεται στο σπίτι μιας τσαχπίνας.
    Στρογγυλοκάθεται, ως είθισται, στο τραπέζι της κουζίνας όπου ακολουθεί ο
    εξής διάλογος:
    - "Καφέ θέλεις; " ρωτά αυτή.
    - "Ναι. " απαντά ο Μεγάλος.
    - "Πως τον πίνεις; "
    - "Πολλά βαρύ και όχι, με δύο φουσκάλες "
    - "Είσαι και μερακλής! "
    - "Έχεις γαμώ τις κωλάρες, θα σε ..γαμήσω!!! "
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 5η (Έγκλημα και Τιμωρία)
    Ο Γκουζγκούνης γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος - έφτιαχνε υδραυλικά ντε!
    Aφήνει την τσάντα με τα σύνεργα κάτω. Χαιρετάει βαριεστημένα την γυναίκα
    του και την ρωτάει:
    - "Τι φαΐ έχει; "
    - "...δεν έκανα φαΐ..." απαντά εκείνη απολογητικά, με ψιλοπονηρό όμως
    ύφος
    - "Τι; Δεν έκανες φαΐ; Θα σε γαμήσω!! "
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 6η (Ο παΤΕΡΑΣ)
    Ο Γκουζγκούνης παίζει τον ρόλο του πατέρα!
    Έρχεται η κόρη του στο σπίτι με μια καινούργια φίλη της.
    Κάθονται στον καναπέ. Έρχεται και ο Αρχηγός στο σαλόνι και τις βλέπει.
    Κάθεται και αυτός, χωρίς να πει τίποτα, κοντά τους.
    Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε).
    Ξαφνικά, ο Μεγάλος, γυρνάει προς την φίλη της κόρης του και την ρωτάει:
    - "Τον παίρνεις απ' τον κώλο; "
    - "Μπαμπά τι είναι αυτά που λες; " πετάγεται έκπληκτη η κόρη του
    - "Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο!!! " απαντά αυτός
    -------------------------------------------------------------------------
    ΣΚΗΝΗ 7η (Ο πιτσαράς)
    Ο Γκουζγκούνης παίζει τον ρόλο του πιτσαρά!
    - "Έφερα τις πίτσες. "
    - "Μα δε παραγγείλαμε πίτσες " απαντούν οι γκόμενες
    - "Παραγγείλατε, δε παραγγείλατε, εγώ θα σας γ*μήσω!!!
    -------------------------------------------------------------------------
    Είναι στην παραλία δύο γκόμενες, ολομόναχες. Σε κάποια φάση εμφανίζεται
    από το πουθενά ο Γκουσγκούνης να κόβει βόλτες εκεί κοντά.
    Σε κάποια φάση ρωτάει τις γκόμενες:
    - Τι κάνετε κορίτσια εδώ ;
    - Περιμένουμε να έρθει κάποιος να μας γαμήσει.
    - Α! Ευτυχώς που πέρναγα!
    -------------------------------------------------------------------------
    -> Γκουζγκούνης: Γειά.
    -> Γκόμενα: Γειά
    -> Γκουζγκούνης: Πως σε λένε;;
    -> Γκόμενα: Μαρία!
    -> Γκουζγκούνης: Κώστας... Στήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @3.18
    ΑΡΑΓΕ...
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,
    O καλός withOUT (sick) love κος takis,
    είναι...
    που ενοχλήθηκε
    απο το "ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ"
    και απο το: "ρε φίλε"
    γλύστρησε στο: "αει γαμήσου χαιβάνι" ;;;

    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:

    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε όπως η άλλη αντιπολίτευση;;;...

    -Αν προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. www.GRSex.com

    ΟΜΟΡΦΕΣ, ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥΣ! ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΤΑ ΣΤΗΘΗ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ!

    www.GRSex.com









    ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4:32 μμ
    Ρε χαϊβαν, δεν το ειδα, δεν βλεπω αλτερ, δεν με ενδιαφερει ο Παυλοπουλος, δεν εχω ΙΔΕΑ τι στο διαολο μιλας. Και μετα απο τοσες δεκαδες φορες που το εχεις γραψει το ιδιο και το ιδιο δεν βλεπω και κανενα να σου απανταει.
    Γινεσαι ενοχλητικος χωρις να το θελεις μου αρεσει να πιστευω αλλα παρε μια συμβουλη, γραψε το σε ενα e-mail προσπαθησε να εξηγησεις τι εγινε και πια ειναι η αποψη σου και στειλτο στον press-gr. Θα το βαλουν πρωτη σελιδα και ολοι θα το δουν και θα εχεις και αλλες αποψεις, αυτο που κανης λεγεται σπαμαρισμα, σε γραφουν ολοι.

    Η συμβουλη ηταν τσαμπα, απο τα jumbo bebe ξερεις, ολα τσαμπα.
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΡΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ?
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Η ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ?
    ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ?



    ΑΠΟΡΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ?
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Η ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ?
    ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ?



    ΑΠΟΡΙΑ...
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ
    ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ?
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Η ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ?
    ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @5.11

    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:

    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν (ζωντανή μετάδοση κανάλι Βουλής), τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Βουλής, Τετάρτη μεσάνυχτα, απο τον υπουργό δημόσιας διοίκησης Πάκη (Παυλόπουλο) και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ΝΔ, τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε (ο ΣΥΡΙΖΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, όπως η άλλη αντιπολίτευση;;;...

    -Αν προβάλουν αυτά τα στιγμιότυπα, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΛΑΒΑΝΟΣ & ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
    Σχετικά με το δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό που ζητά ο φαιδρός κ. Αλαβάνος έχω να του απαντήσω τα εξής :1) Κανείς Νόμος ποτέ στα χρονικά του τόπου, εκτός σπανίων εξαιρέσεων , δεν έχει υπέρ του, την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αλλά μόνο της βουλής.Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις. 2)Με δημοψήφισμα στον Ελληνικό λαό , ούτε ο Πολιτικός γάμος θα ήταν σήμερα Νόμος του κράτους .----ούτε το θρήσκευμα θα αφαιρείτο από τις ταυτότητες. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις .Και θέλεις τρομάρα σου, να κάνεις νόμο τον γάμο των ομοφυλοφύλων, .άντε να τον πας και για δημοψήφιασμα-.3)Εάν εφήρμοζες δημοψήφισμα στους ψηφοφόρους του κόμματος σου , να είσαι σίγουρος δεν θα ήσουν επί τρείς πενταετίες Ευρωβουλευτής , σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι ικανοί σαν και σένα στο κόμμα σου,εκτός και αν σαν άλλος Χίτλερ πιστεύεις στην μοναδικότητα σου. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ , θέλω να σου εξηγήσω ότι τα προβλήματα αυτού του δύσμοιρου τόπου δεν λύνονται με δημοψηφίσματα και αν υπήρχε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ αρχηγός αντάξιος του κομματός του, θα είχες πάει από εκεί που ήρθες , μ’αυτήν σου την πρωτοβουλία περί Δημοψηφίσματος. Μ ε σεμνότητα ευχαριστώ όσους με διάβασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5,53

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Έτσι που πάμε θα ξεφτιλιστούμε όλοι. Θα μας πάρει χαμπάρι το ηλίθιο το πόπολο και πως θα συντηρήσουμε μετά τις βίλες μας και τις Πόρσε μας»;



    Η κυβέρνηση , με την υπογραφή του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα, την έγκριση του πολιτικού προϊσταμένου του κ. Γ. Αλογοσκούφη και την υψηλή εποπτεία του κ. Θ. Ρουσόπουλου ήρε μυστικά και χωρίς καμία αιτιολόγηση τα περιοριστικά μέτρα που είχε επιβάλλει στην Ελεύθερη Τηλεόραση (Αlter) η αρμόδια ΦΑΕΕ Αθηνών - δέσμευση του 50% των καταθέσεων των προσώπων που διετέλεσαν διευθύνοντες σύμβουλοι κλπ βλ.εδώ. Η υπόθεση αφορά πλαστά και εικονικά συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ, που εντόπισε η ΥΠΕΕ του κ. Κλαδά. Δηλαδή η κυβέρνηση έβαλε την ΥΠΕΕ να στριμώξει τους Κουρή – Γιαννίκο και μετά τους έσωσε. Με ποια ανταλλάγματα; Πως αλλιώς λέγεται αυτό εκτός από «εκβιασμός»; Για ίδιο πράγμα δεν κατηγορούσαν και τον «κομιστή»;

    Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε μέσα στην αντάρα της Ζαχοπουλιάδας, όταν η Ελευθεροτυπία και η Καθημερινή άρχισαν να επιτίθενται στον Αlter και στη συνέχεια μπλέχτηκαν και το Πρώτο Θέμα με το Θεμομακισμό. Σχηματίστηκαν δικογραφίες, πλέχτηκαν λυκοφιλίες, μπλέχτηκαν και ορισμένα μπλογκς, ο ένας άρχισε να εκβιάζει τον άλλο, τα έβαλαν και με τον Χατζηνικολάου για εκείνη την καρακίτς βίλα (τι κρύβει η ψυχή του ανθρώπου) και τελικά όλοι μόκο. Τουμπεκί κανονικό ψιλοκομμένο. Έβγαλε η κυβέρνηση από τα συρτάρια του ΣΔΟΕ τους φακέλους, η θαρραλέα Αυριανή κιτρίνισε πραγματικά και άρχισε να παρακαλάει τον Ρουσόπουλο και να περιφέρεται γονυπετής σε εκδοτικά γραφεία, ο κ. Χατζηνικολάου κινδύνευσε να μείνει χωρίς δουλειά (άσε που στο κλαμπ της Εκάλης του έκαναν και πλάκα για το …Μπουρνάζι) και τελικά τους ήρθε όλων η θεία φώτιση και είπαν: «Έτσι που πάμε θα ξεφτιλιστούμε όλοι. Θα μας πάρει χαμπάρι το ηλίθιο το πόπολο και πως θα συντηρήσουμε μετά τις βίλες μας και τις Πόρσε μας»; Και ξαφνικά, κανένα δημοσίευμα σήμερα. Ούτε βίλες, ούτε τίποτα.

    Μια παρεούλα είναι όμως όλοι τους, τελικά. Που μοιράζει μεταξύ της ρόλους, χρήματα και …κόμματα, καθώς έχει αναδειχθεί πλέον σε ..υπερκομματικό και διαχρονικό φαινόμενο. Και δεν χρειάζεται ο τόπος αυτός παρά μόνο έναν πρωθυπουργό που δεν θα έκανε τα μεγάλα και τα πολλά, αλλά μόνον τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. tora kai na aerizetai kati poy den exete einai komati tragelafos ..pistiro toy oti den exete apolitos tpt kai tsampa o aerismos einai oti trexate na ksipsete ta pc sas kai oti ekliparousate oti den iste eseis pou grafete alla kapios allos ktl ktl ...pantos perimena na do kati pio emfanisimo kai eksipnotero XAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Oι προδότες των συμφερόντων του λαού ξέρουν πολύ καλά τι έχει γίνει. Τα λεφτά του ασφαλιστικού έχουν φαγωθεί από τους κουμπάρους και τους προστάτες, με τα βρωμοομόλογα και τώρα κοιτάνε να ξεζουμίσουν το κόσμο.

    Ρε ζώα ξυπνήστε τα λεφτά του ασφαλιστικού τα έφαγαν με τα ομόλογα οι κουμπάροι. Το είπε και ο δικός τους ο Ζορμπάς και τον έβαλαν στο πάγο. Μάθατε τίποτα για το πόρισμα Ζορμπά. Γιατί;;;;;;;;;;;;;

    Που ακούστηκε ομόλογα και να μην έχουν κρατική εγγύηση παρά τραπεζικές εγγυήσεις;

    Δεν έχετε μάθει για δις που έχουν χαθεί από κερδοσκοπικές χρηματοδοτικές επενδύσεις στην Αμερική; Τέτοια ήταν και τα δομημένα ομόλογα


    Δανείζομαι αυτό που έγραψε ένας φίλος:
    Σήμερα αν υπάρχει στην πολιτική ζωή ένας σύγχρονος και άξιος σεβασμού ηγέτης αυτός είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μακάρι να τον άφηναν οι λύκοι να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
    Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και δεν στέκεται στα μικρά και ασήμαντα


    Φίλε 2.18 μμ εγώ ξέρω ότι τα ασφαλιστικά ταμεία τοποθέτησαν σε μετοχές 450 εκατ. και όλες ήταν σε βαριά χαρτιά.

    Οι μετοχές αυτές ανέβηκαν 1,7 δισ και στο πιο ψηλό σημείο που έφθασαν ήταν 5,4 δισ. Όταν το χρηματιστήριο έπεσε έφθασαν στο κατώτατο σημείο 1,3 δις.Τώρα είναι στα 1,7 δισ.

    Να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε ότι τα ταμεία έχουν χάσει 3,5 δις δεν νομίζεις ότι είναι μεγάλη ψευτιά και συκοφαντία;

    Εσύ εάν είχες βάλει 450 εκ το 98 και τώρα είχες 1,7 δις θα είχες χάσει 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

    Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

    Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

    «Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

    Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

    Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. επειδή συνήθως υποβάλλεται στους νεόνυμφους η ερώτηση «και τώρα τι θα κάνετε, θα πάτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:
    α. Το δικαστήριο που θα επιληφθεί (της αίτησης ακυρώσεως αυτού που δεν θα του εξασφαλιστεί το δικαίωμα εγγραφής σε μερίδα Δημοτολογίου ή σε Ληξιαρχείο ή θα του παρουσιαστεί οποιοδήποτε εμπόδιο) είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    β. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρείται «ανώτατο δικαστήριο» σύμφωνα με το άρθρο 234 της «Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως ισχύει σήμερα» (έτσι λέγεται σωστά).

    γ. Σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο 234 το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν τίθεται θέμα ερμηνείας κοινοτικού δικαίου, «υποχρεούται» (και όχι απλά δικαιούται) να κάνει προδικαστική παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ληφθεί απόφαση ως προς το προδικαστικό αυτό θέμα (π.χ. τι ορίζει το κοινοτικό δίκαιο για τα δικαιώματα δύο ομοφύλων να τελέσουν γάμο. Σημείωση: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο. Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού).

    δ. Η προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα είναι υποχρεωτική για το ελληνικό δικαστήριο (σύμφωνα με το προμνησθέν άρθρο 234) και επομένως δεν θα έχει σημασία αν έστω και όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι εκ πεποιθήσεως κατά τέτοιου γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση