. Από το tsakidia.blogspot.com . 150 εκατομμύρια ευρώ θα ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από το Star Channel του Βαρδινογιάννη ως αποζημίωσ...
Από το tsakidia.blogspot.com
.
150 εκατομμύρια ευρώ θα ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από το Star Channel του Βαρδινογιάννη ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δηλαδή, αν το δικαστήριο κάνει δεκτή την αίτηση, ο Βγενόπουλος θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό με λεφτά που θα του δώσει ο Βαρδινογιάννης;
-------------------------------
Μπράβο του...Και για να αυξήσει τα έσοδα έκανε και μια μύνηση στον Τσίπρα για ένα μύριο. Ούτε για μεταγραφή δε φτάνει.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι με τα ρέστα (με το 1 εκ του ΤΣΙΠΡΑ) θα αγοράσει και σουβλάκια για να το γιορτάσει...
ΑπάντησηΔιαγραφή*** "Γιατί έκανα αγωγή σε Τσίπρα και Star"
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ κ. Βγενόπουλος έκανε αναφορά στην τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος της πώλησης του ΟΤΕ, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα τη στάση του σταθμού «Star» ο οποίος, όπως είπε, αν και μη ειδησηογραφικός, «έκανε σε μικρό χρονικό διάστημα 95 δυσφημιστικές αναφορές στην εταιρία μας υπονοώντας ότι τα χρήματα της εξαγοράς προήλθαν από την αλβανική μαφία».
Καταθέσαμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη για 150.000.000 Ευρώ κατά του STAR CHANNEL για προφανείς λόγους, είπε ο κ. Βγενόπουλος και πρόσθεσε: "Το ποσόν που διεκδικούμε είναι ανάλογο του μεγέθους της εταιρείας μας και της οικονομικής ευρωστίας των ιδιοκτητών του καναλιού και θα το τεκμηριώσουμε και με νομολογία που έχουμε συλλέξει από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με παρεμφερή συστήματα Δικαίου".
Επιπροσθέτως δήλωσε ότι κατατέθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.
"Καταθέσαμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη κατά του κ. Α. Τσίπρα ο οποίος δεν έχει την προστασία της βουλευτικής ασυλίας. Εφόσον αυτά που είπε εναντίον μας δεν τα είπε με δόλο, ας κάνει έστω και τώρα μια αναλυτική εξέταση των γεγονότων και των στοιχείων που υπάρχουν και θα είναι πραγματικά μια πράξη πολιτικής ανδρείας να ανακαλέσει και να μας αποκαταστήσει", είπε ο κ. Βγενόπουλος
Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε - πρόσθεσε - από τον κ. Α. Τσίπρα 1.000.000 Ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ.
απο την συνεντευξη βγενοπουλου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ αναγγελία της αποεπένδυσής μας, που όλοι οι πολιτικοί την επιθυμούσαν, συνέπεσε με την ολοκλήρωση της κυβερνητικής πολιτικής, για τον ΟΤΕ στην οποία αντιτίθεται σύσσωμη η Αντιπολίτευση. Επακολούθησε η μεγαλύτερη και πιο άδικη συκοφαντική εκστρατεία που έχει γίνει ποτέ εναντίον εταιρείας με τη συμμετοχή πολιτικών, συνδικαλιστών και μέσων μαζικής ενημέρωσης και με δράσεις οφειλόμενες σε ορισμένες περιπτώσεις σε άγνοια και λαϊκίστικη προχειρότητα και σε άλλες σε δόλο. Σε κάθε περίπτωση όμως η ανάμιξη του ονόματος της MIG σε πολιτικές αντιδικίες στερείται σοβαρότητας, ουσίας και ήθους.
Παρακολουθήσαμε μαζί με το Πανελλήνιο επί πέντε ημέρες στην Βουλή και στα ΜΜΕ να λέγονται τα «μεσάζοντες που πήραμε μίζα», «υπόγειες διαδρομές βρώμικου χρήματος», «αγοράσανε και πουλήσανε αέρα», «να αποκαλυφθεί η απάτη», «να επέμβει ο Εισαγγελέας» και άλλα τέτοια γραφικά. Ορισμένα κανάλια, κατά σύμπτωση με την ίδια περίπου ιδιοκτησία, έπαιζαν επί δύο ώρες την ημέρα (!) το « μεγάλο σκάνδαλο».
Το STAR CHANNEL, μη ειδησεογραφικό κανάλι, έκανε σε μικρό χρονικό διάστημα 95 (!) δυσφημιστικές αναφορές στην εταιρεία μας και ανεκάλυψε μέχρι και ότι γίνονται έρευνες ότι τα χρήματα της MIG που επενδύθηκαν στον ΟΤΕ προέρχονται από την «Αλβανική μαφία» (!) και οι δημοσιογράφοι φώναζαν ενθουσιασμένοι «βρωμάει, βρωμάει»! Όλοι αυτοί που με δόλο ή αμέλεια μας δυσφημούσαν δεν πίστευαν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να εναντιωθούμε σε ένα κατεστημένο σύστημα που εμφανίσθηκε τόσο συμπαγές, οργανωμένο και δυνατό διότι προφανώς δεν θα μας συνέφερε επιχειρηματικά. Όμως κάνανε λάθος διότι η αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας της MIG και των 52.000 εργαζομένων μας είναι υπεράνω οποιασδήποτε επιχειρηματικής σκοπιμότητας.
Έτσι, σήμερα ανακοινώνουμε ότι έχουμε προβεί στις εξής ενέργειες:
1. Καταθέσαμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη κατά του κ. Α. Τσίπρα ο οποίος δεν έχει την προστασία της βουλευτικής ασυλίας. Εφόσον αυτά που είπε εναντίον μας δεν τα είπε με δόλο, ας κάνει έστω και τώρα μια αναλυτική εξέταση των γεγονότων και των στοιχείων που υπάρχουν και θα είναι πραγματικά μια πράξη πολιτικής ανδρείας να ανακαλέσει και να μας αποκαταστήσει. Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε από τον κ. Α. Τσίπρα 1.000.000 Ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε περίπτωση στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα στοχεύουμε να δικασθούν ηθικά και όλοι αυτοί που σήμερα καλύπτονται από την βουλευτική ασυλία.
2. Καταθέσαμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη για 150.000.000 Ευρώ κατά του STAR CHANNEL για προφανείς λόγους. Το ποσόν που διεκδικούμε είναι ανάλογο του μεγέθους της εταιρείας μας και της οικονομικής ευρωστίας των ιδιοκτητών του καναλιού και θα το τεκμηριώσουμε και με νομολογία που έχουμε συλλέξει από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με παρεμφερή συστήματα Δικαίου.
3. Κατανοώντας τον κοινωνικό ρόλο του λειτουργήματος των συνδικαλιστών του ΟΤΕ, τους καλούμε να επανεξετάσουν ως προς εμάς την θέση τους με σοβαρότητα, αντί να προσβάλουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της MIG και των 52.000 εργαζομένων μας.
Όλοι εμείς, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της MIG, έχουμε δουλέψει τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια για να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι΄αυτό. Αυτήν την υπερηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε να την αμφισβητήσει κανείς, μα κανείς απολύτως, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος αντιπαράθεσης.
Πάντως καλά κάνει. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει τις μετοχές του. Γιατί θα πρέπει να δίνει λογαριασμό σε κάθε ΤΣΙΠΡΑ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΜΕ.
Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ,ΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ.
ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΜΜΕ?
XAXA!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠο΄τε μου δεν περίμενα έναν επιχειρηματία να κάνει αγωγή σε έναν τάχα μου πολιτικό και αμέσως να χέζονται οι πάντες.
Τι έγινε κύριοι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
σκεφτόταν να κάνει μήνυση και στο γιώργο. άραγε αν την κάνει, τα λεφτά θα τα δώσει στο μπέννυ για να κάνει δίαιτα?
ΑπάντησηΔιαγραφήxaxaxa!! ΑΧ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ! ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ!!
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ???
ΕΛΑ...!! ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!
ΧΑΧΑΧ ΤΩΡΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ@!!
ΑΛΕΞΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!
ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΣΟΥ!!
MAΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΟΝ ΓΑΠ.
ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ 25%
ΠΑΣΟΚ 18%
ΧΑΧΑΧΑ
ΒΓΕΝΟΠΟΛΟΣ
Το Star σήμερα είχε πολύ πλάκα... Προσπαθούσε να μας πείσει ότι η μήνυση απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας και ότι ο Βγενόπουλος είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία. Δείτε εδώ κάποιες φωτογραφίες από το δελτίο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο δε MEGA έλεγε ότι η κυβέρνηση είναι έξω φρενών με τον Βγενόπουλο και πράσινα άλογα... Ο Βαρδινογιάννης χάνει τον έλεγχο και έβαλε τους δημοσιογράφους-τσιράκια να πλήξουν τον Βγενόπουλο. Να δούμε τι θα γράφει αύριο η Espresso του.
Βασικά το SITAR CHANELLE απειλεί τη νοημοσύνη μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήο Βγενόπουλος είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία.
ΑπάντησηΔιαγραφήβαρδινογιαννης
ο Βγενόπουλος είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία.
βαρδινογιαννης
ο Βγενόπουλος είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία.
βαρδινογιαννης
Η ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί δεν βρίσκεται κάποιος να με συκοφαντήσει, να με δυσφημήσει και να μου προκαλέσει ηθική βλάβη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΈστω και ένα από τα παραπάνω μου φτάνει.
Και δεν θα ζητήσω πολλά.
Βολεύομαι και με 50.000.000 €.
Άντε, στην ανάγκη και 10.000.000 € να αποφασίσει το δικαστήριο θα τα δεχτώ.
Και θα προσφέρω τα 2.000.000 € στους φτωχούς μεγαλομετόχους των τραπεζών για να προικίσουν τις άπορες κορασίδες τους.
Ζητάω πολλά;
Λίγη συκοφαντική δυσφήμηση ζητάω.
DOMINUS
πολυ πεσμενο το πρες τζι αρ
ΑπάντησηΔιαγραφήμε το ζορι 20-30 σχολια σε καθε ποστ
πανε οι παλιες εποχες της δοξας
τωρα μονο κατι σπαμερ επιμενουν
Δεν σας χαλαει καθολου
Ολες αυτες οι αγωγες σε μενα τον απλο πολιτη αποδεικνυουν οτι ο Βγενοπουλος ειναι ενοχος για οσα του καταμαρτηρουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξαλου ολοι αυτοι οι λιμοκοντοροι που κανουν αγωγες καθε τοσο που ολο θιγονται ταχα μου οι ευαισθητουληδες και καταφευγουν στα δικαστηρια οταν οι μπραβοι τους δεν περνανε μου γυριζουν τα αντερα.
Ευχη μου ειναι ο Βγενοπουλος να πεθανει με φρικτο τροπο και να ειμαι μπροστα να χαιρομαι.
Σημειωση για μπατσους που μπορει να το διαβαζουν: Δεν προκειται για απειλη κατα του Βγενοπουλου , απλα για ΕΥΧΗ ^_^
1 εκατομύριο ? Απλό είναι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα δανειστεί από το ταμείο του κόμματος, Να το δώσει στην εταιρεία, Η εταιρεία θα το δώσει στο κόμμα όπως ήδη δήλωσε, οπότε το ταμείο δεν θα έχει έλλειμα.. Απλά μαθηματικά.
Όλα δείχνουν να είναι μια χαρά.
Γιατί να φοβάται ο ΤΣΙΠΡΑΣ?
Επιπλέον θα ανέβουν και τα ποσοστά του ( αυτό μπορεί να θεωρηθεί σαν πλεόνασμα του προσωπικού του ταμείου)
ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ
Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Πάντως, παλιά για να βρείς δουλειά χρειαζόσουν "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων"
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα για να πουλήσεις το αυτοκινητό σου ή το σπίτι σου ή τις μετοχές σου, χρειάζεσαι "πιστοποιητικό ΣΥΡΙΖΑ"
Τι πηδημα εφαγε αυτη η ξανθεια βλαχοαλβανιδα του Συριζα απο τον αρχισυντακτη του Μ. 30φυλοπουλου στη Ζουγκλα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην περιπτωση του Γιαννακοπουλου, παλι, κανει εντυπωση η ευκολια που αυτα τα ερπετα βρισκουν μπραβους γκανγκστερ και παριστανουν τους Καπονε μεσ' στη μεση της Αθηνας.
Αυτοι οι ιταλιανι μαφιοζι του Σικαγου εγιναν προτυπο σε ελληνες ή μηπως ειναι ιδια φατσα ιδια ρατσα και απογονοι τους?
Ποτε θα φανε το πηδημα ή την απελαση που τους αναλογει?
γνωρίζετε ποιος είναι ο Βγενοπουλος ?
ΑπάντησηΔιαγραφή,,ρε παιδια εγω δεν τον γνωριζω.....
όχι αυτό που κανει τώρα ...αλλά πριν τι έκανε ....! ξερει κανεις να μας πει.....?
Σε όλους εξώδικα στέλνει ο Βγενόπουλος; Ο νέος Κούγιας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτροφή προς τα αριστερά κάνει το ΛΑ.Ο.Σ.
χεχεχεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΑπάντησηΔιαγραφήσιγά να μην πάρει λεφτά από τον Τσιπρα και Βαρδινογιάννη.....χεχεχεχεεεεεε!
μεχρι τοτε.... δεν θα ειναι εκει που ειναι .....!
θα τον έχουν κάνει κλητήρα !!!!
μανωλης απο χανια
Ρε καρντασια ειδατε που σας ταλεγα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΑΓΙΟΣ βαραγε Βαρδηνογιαννη και εκανε οτι δεν ξερει τον Βγενοπουλο
γιατι οι συγγενεις του οι Γιαννακοπουλαιοι θελανε μα καθαρισουν με τον ΠΑΟ.
Απλο!!!
Το ωραίο είναι ότι τους δουλεύει κανονικότατα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα πάρει λέει το 1 εκατομμύριο από τον Τσίπρα και θα το κάνει δωρεά στο κόμμα του!!!
Έχει χιούμορ ο άνθρωπος :-)
Καποτε ο πρωθυπουργος μιλησε για νταβαντζηδες. Αυτοι που ερχονται ειναι πολυ πιο αδιστακτοι (Βγενοπουλος). Δεν ειμαι Τσιπρας αλλα αυτο που εκανε ο Βγενοπουλος ειναι φασιστικο και απλος τραμπουκισμος. Ειναι αρχηγος κομματος ο Τσιπρας. Τι και αν δεν καλυπτεται τυπικα απο βουλευτικη ασυλια? Ειναι αντιπολιτευτικος ο ρολος του και πρεπει να ακουγεται στην δημοσια ζωη. Ακομα και αν δεν συμπαθειτε τον Τσιπρα ,πρεπει να καταλαβετε οτι αυτο που επιχειρει ο Βγενοπουλος ειναι πολυ επικινδυνο.Φανταστειτε να ηταν αντιπολιτευση η ΝΔ και ενας που εκανε κριτικη στις μπιζνες που γινοντουσαν με τον Κοκκαλη να μηνυοταν. Παιδια εχει ξεφυγει ο Βγενοπουλος τελειως. Και οι αλλοι επιχειρηματιες θελουν να κοντρολαρουν την πολιτικη ζωη ,τον κοσμο κτλ αλλα αυτος ξεφευγει ακομα παραπερα. Για αυτον θελει τον Παναθηναικο. Θελει να αποκτησει προσβαση στις μαζες και μετα αλλοιμονο μας. ΟΧΙ στον Βγενοπουλο. Δεν χρειαζομαστε τετοιους. Να δειτε ο πολιτικος κοσμος θα την "πεσει" στο Βγενοπουλο ανεξαρτητως κομματος. Και δεν ειναι ΜΟΝΟ οτι θα υπερασπιστουν το συναφι τους. Απλα καταλαβαινουν οτι τυποι σαν τον Βγενοπουλο εαν δεν μπλοκαριστουν απο την αρχη τοτε γινονται ανεξελεγκτοι. Φανταστειτε να ειχε και τον Παναθηναικο αυτος τι θα εκανε, Η να ειχε και ενα καναλι? Οχι οτι υποστηριζω τον Βαρδινογιαννη ,εχει κανει πολλες βρωμιες αλλα ο καινουργιος ειναι ασυγκριτος
ΑπάντησηΔιαγραφή"Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε - πρόσθεσε - από τον κ. Α. Τσίπρα 1.000.000 Ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ."
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...?
NIKOLARAS
ναι ...καλά τώρα θα σταματήσουμε να κάνουμε κριτική (κρητική)στον Βγενοπουλο καλα καλα ....!
ΑπάντησηΔιαγραφήμανωλης απο Χανιά
Τσίπρα μην κλαίς!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα σου τα δώσει ο Αλαβάνος... Είναι ο πλουσιότερος Έλληνας πολιτικός!
Εύγε στον Βγενόπουλο !!! Πολύ μάγκας! Κρίμα που υπάρχει η ασυλία για τα άλλα πολιτικά λαμόγια!
Αφιερωμένο στο Τζων...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε σεμνότητα και ταπεινότητα
"ΑΥΤΗ τη φορά το ευρωχαστούκι που δέχτηκε η χώρα ήταν πολύ πιο ηχηρό από κάθε προηγούμενο: το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για «αλλοίωση της εκφρασμένης βούλησης των ψηφοφόρων», στις εκλογές του 2004.
Η ιστορία είναι γνωστή: όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής Σερρών ο κ. Αχιλλέας Καραμανλής, θείος του Πρωθυπουργού, εφευρέθηκε η προσμέτρηση των λευκών ψηφοδελτίων στις έγκυρες ψήφους. Μόνον όμως για την εκλογική περιφέρεια της Μακεδονίας! ΣΕ όλη την υπόλοιπη χώρα, τα λευκά δεν προσμετρήθηκαν ως έγκυρα. Επρόκειτο για μία αντισυνταγματική απόφαση του Εκλογοδικείου, με οριακή μάλιστα πλειοψηφία.
ΩΣΤΟΣΟ, ο πρωθυπουργικός θείος κέρδισε την έδρα που του αρνήθηκαν οι ψηφοφόροι, τρεις άλλοι βουλευτές έχασαν την έδρα που κέρδισαν με τους σταυρούς προτίμησης των πολιτών και η Νέα Δημοκρατία αύξησε κατά έναν βουλευτή τη δύναμή της στη Βουλή".
Gia ton Alexis
ΑπάντησηΔιαγραφή+
Για τα καλόπαιδα του
ΣΥΡΙΖΑ = ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
Πάντα Kikers φόραγαν,
Κωλωνάκι έμεναν,
και BMW τους καβάλαγαν.
CHIP + RASS
κάποια σχέση θα έχει!
( Alexis τώρα που έφυγε
ο Κούρκουλος να πάρει την θέση του!)
Όσο δε για εξωτερική πολιτική
πάρτε μια καλή ιδέα
μήπως και κάνετε και τίποτα καλό
για την ΕΛΛΑΔΑ μας κάποτε.
Σας γράφουμε Εγγλέζικα...
γιατί αυτή είναι η επίσημη γλώσσα
στα ιδιωτικά σχολεία που πηγαίνετε.
” Honest Proposition:
The name at stake is "MAKEDONIA"
Let FYROM get the first syllable, "MA".
We keep the second "KE".
So they can be called "MADONIANS".
This is a great advantage for your friends, because they:
1. Can have a modern emblem in the sun of their flag.
The famous singer "MADONΝA"
2. Will please the USA because they are the same kind
of products like Madonna,
MADE IN USA. ”
____
Tο παίζετε Μαγκάκια ...
Με τα ροζ τα Kikerakia…
Και αν φοράτε παντελόνια
Είστε μόνο για σαλόνια...
Oσοι είναι άντρες λένε τα
πράγματα με το όνομα τους.
BRAVO στον μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που ήταν αυτός
που βροντοφώναξε το VETO !
______
Γιατί ο κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν έκανε
αγωγή στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που πρώτος
τον έβγαλε στην γύρα;
Απάντηση : ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ σέβεται
τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Τον Τσίπρα τον έχει για να γλύφει
(βλ. Lifo )τα λουστρίνια !
ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΤΑΡ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ 150 ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΥΝΗΣΤΕ ΜΥΝΗΣΤΕ ΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΡΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧΗ;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΑΡΔΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ
ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ;
Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΑ
ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΡΟΜΠΑΝΤΟΥΡΑ ΣΑΣ
ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ
ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
Η ΕΞΕΔΡΑ ΑΛΑΛΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ.
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
Η ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ;
Ρε πανε καλά οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά έκανε και τους τα έχωσε ο Βγενόπουλος. Τέτοια συκοφαντία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!!!
Αν έχουν αποδείξεις ότι η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει από πριν να τις βγάλουν, αλλιώς μη μιλάνε για ελευθερία πολιτικών δηλώσεων. Άλλο η πολιτική δήλωση και άλλο η συκοφαντία!!!
Καλώς ή κακώς η MIG αγόρασε το 20% του ΟΤΕ μέσω του Χρηματιστηρίου ΚΑΙ ΟΧΙ από το δημόσιο και το πούλησε σε ξένο όμιλο ΚΑΙ ΟΧΙ στο δημόσιο.
Ο Βγενόπουλος να πάρει τους σεϊχηδες και να φύγει. Δε θέλουμε εδώ πέρα νέα τζάκια επιχειρηματιών, έχουμε πολλούς από δαύτους. Τι μας κουβάλησε εδώ πέρα τους Αραβες, τους προαιώνιους εχθρούς του δυτικού πολιτισμού; Μαυριδεροί θα γίνουμε όλοι; Να πάνε στην πατρίδα τους!
ΑπάντησηΔιαγραφή