GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνουν πως δεν γνωρίζουν...

Γράφει ο Γιάννης Πάλλης .. Χαιρετώ την πλέον διεφθαρμένη εφημερίδα , την οποία οι ΕΝΤΙΜΟΙ πολιτικοί μας και Μεγαλοδημοσιογράφοι χαρακτηρί...


Γράφει ο Γιάννης Πάλλης
..
Χαιρετώ την πλέον διεφθαρμένη εφημερίδα, την οποία οι ΕΝΤΙΜΟΙ πολιτικοί μας και Μεγαλοδημοσιογράφοι χαρακτηρίζουν αναξιόπιστη. Ενοχλούνται, επειδή χάνουν την διατεταγμένη ενημέρωση πού στοχεύει στην αποβλάκωση, με τις στημένες ερωτήσεις-απαντήσεις και στο τέλος της ενημέρωσης κανείς δεν θυμάται να πήρε ουσιαστική απάντηση.
Όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει με το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ και το πρόβλημα των ΤΡΑΠΕΖΩΝ αλλά γνωρίζουν πολύ καλά να προβάλλουν τις διαφημίσεις για την προβολή των Τραπεζών στους πυρόπληκτους.
Όλοι γνωρίζουν τη φάμπρικα με το Γραμμάτιο Παράστασης πού οι Δικηγόροι στέλνουν τους πελάτες να κόψουν για να κάνουν παράσταση, αλλά κανείς δεν λέει ότι οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ επιστρέφουν το Γραμμάτιο και εισπράττουν αυτοί το 80-90% , και μόνο το 10% πηγαίνει στο σύλλογο και στη συνέχεια λένε στον πελάτη δώσε μου και τόσα σαν αμοιβή.
Όλοι γνωρίζουν για το καθεστώς πού διέπει τις Συχνότητες των Ρ/Τ όπως επίσης και για τα χρέη των καναλιών αλλά όλοι κάνουν την πάπια (κράτα με να σε κρατώ).πχ ΘΕΜΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
Ο Κορνήλιος Καστοριάδης σε ένα από τα τελευταία του έργα με τίτλο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ υποστηρίζει ότι αυτό πού χαρακτηρίζει τα σημερινά ΜΜΕ είναι η προβολή του ευτελούς συνδυαστικά με τον ευτελισμό αυτού που είναι σοβαρό. Κατά τον Καστοριάδη η πιο σοβαρή επίπτωση συνίσταται στη συνδυασμένη Υπονόμευση της κριτικής δυνατότητας των ανθρώπων, δηλαδή στην πρόκληση μιας Γενικευμένης ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
Δείτε τα τελευταία σκάνδαλα, η αντιμετώπιση τους μέσα από ένα πρίσμα καθαρά σκανδαλοθηρικό όχι μόνο δεν οδήγησε αλλά – το ακριβώς αντίθετο – δημιούργησε όρους για την σταδιακή εξαφάνιση από την δημόσια σφαίρα.
Η διελκυστίνδα όμως μεταξύ σκανδαλοθηρίας και κουκουλώματος δεν πρέπει διόλου να εκπλήσσει. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
Στο επόμενο θα ενημερωθείτε για το ταμείου προνοίας δικηγόρων Αθηνών γιατί πώς και με ποιους υπογράφει συμβάσεις νοσηλείας καθώς επίσης τι είδαν και έζησαν τα μάτια και τα αυτιά ενός διεφθαρμένου πολίτη μέσα σε
ενα διεφθαρμένο σύστημα.
Με εκτίμηση σε όλους...

-----------------------------------------------------------------------------

3 σχόλια

  1. Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΛΛΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΗΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κύριε Πάλλη για μία μεγάλη αλήθεια που εγραψες για τους Δικηγόρους. Kάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τούς Μηχανικούς στις οικοδομικές και Μηχανολογικές άδειες, με τα λεγόμενα φορολογικά.
    Είναι ορισμένα που κόβονται επ ονόματι του Μηχανικού. Αυτά βάζουν να πληρώσει κακώς ο Πελάτης.
    Υ.Γ. Εχεις σχέση με Σολωμού ??
    Εμενα στον 7 οροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς εξυπνάκια που μισεί τους Δικηγόρους:

    Το γραμμάτιο προείσπραξης στο οποίο αναφέρεσαι είναι η εκ του νόμου minimum αμοιβή του δικηγόρου,πιο κάτω απο την οποία δεν έχει δικαίωμα να σου ζητήσει ούτε ο Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις που μόλις έλαβε την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.

    Δηλαδή ο νόμος έχει θεσπίσει κατώτατο όριο, και όχι ανώτατο. Συνεπώς, το πόσο επιπλέον θα πληρώσεις στον δικηγόρο σου είναι θέμα συμφωνίας΄μεταξύ σας.

    Επομένως που υπάρχει το πρόβλημα κε Πάλλη? Μήπως το πρόβλημά σου είναι ότι έχεις καβουράκια στην τσέπη και πολύ θα ήθελες να πληρώνεις φιλοδώρημα στον δικηγόρο αντί αμοιβής? Γιατι πολύ απλά δεν εκτιμάς καθόλου την δουλειά του.

    Η μήπως παίζεις και συ κανένα παιχνιδάκι με μεγάλες εταιρείες, που θα γλίτωναν πολλά χρήματα, αν μείωναν τις αμοιβές των δικηγόρων

    Και μια τελευταία ερώτηση: Τι επαγγέλλεσαι σε παρακαλώ? για να ξέρουμε και εμεις την σκοπιά απο την οποία κρίνεις

    ένας νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση