GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως άρχισε να ξυπνάει η Ευρώπη;...

. Μήπως άρχισε να ξυπνάει η Ευρώπη; Ας ελπίσουμε πως ναι. Ήδη τα πρώτα καλά σημάδια φάνηκαν για την ώρα, αρχής γενομένης από Γερμανία, Γαλ...

.
Μήπως άρχισε να ξυπνάει η Ευρώπη; Ας ελπίσουμε πως ναι. Ήδη τα πρώτα καλά σημάδια φάνηκαν για την ώρα, αρχής γενομένης από Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία. Η τελευταία, καίτοι δεν έχουν αρθεί οι διαφορές της με τα Σκόπια, εξέφρασε άποψη και τοποθετήθηκε έστω και εμμέσως υπέρ της Ελλάδος, με όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται για την γειτονική της χώρα τα Σκόπια.
Εκείνο που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι η Ελληνική πολιτγική στο σύνολό της, πρέπει να μείνει αταλάντευτη και ανυποχώρητη από τις αρχικές της θέσεις, κι’ αυτές δεν είναι άλλες παρά μόνο το ‘‘βέτο’’.
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι υπερατλαντικοί σύμμαχοί μας, ότι δεν μπορούν να βάζουν τα πάντα στη ζυγαριά της σκοπιμότητας. Μένει μόνο να δούμε τι γραμμή θα κρατήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ελληνική Βουλή.
Επειδή η πάγια τακτική τους μέχρι στιγμής, είναι μόνο η άρνηση, εύχομαι αυτή τη φορά να υπάρξει αλλαγή τακτικής και να διαψευσθώ. Τουλάχιστον θα πρέπει για εθνικούς και μόνο λόγους, να παραμερίσουν κάθε μικροπολιτική τακτική και τις όποιες διαφορές τους να τις κρατήσουν για αργότερα και για εσωτερική κατανάλωση.
gianniotis.gr
--------------------------------------

9 σχόλια

  1. Το συμπέρασμα είναι ότι τον Μπους τον υπονομεύουν πλέον οι σύμβουλοί του ανοιχτά. Μέχρι χθες τον έβαζαν να δηλώνει νέτα σκέτα ότι θα μπουν τα Σκόπια στο Νάτο.

    Προέκυψε δε ότι τον φτύνουν και Γερμανοί, Ρώσοι, Γαλλοι... πως γυρίζει έτσι ο τροχός.

    Οι δε σκοπιανοί κλαίνε σαν κερατωμένες γκόμενες. Ας μην πίστευαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ήττα των πολεμομανών Δολαριανών στο Βουκουρέστι, δηλαδή να μην εισβάλει το ΝΑΤΟ σε Ουκρανία-Γεωργία, ισοδυναμεί με αποτροπή παγκόσμιας σύρραξης, κι όσοι παρακολουθούν τις κλιματικές εξελίξεις (http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia.html) μπορούν να φανταστούν ότι οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όσο αντιδημοκρατικές κι αν είναι, καταλαβαίνουν ότι σε περίπτωση κλιματικής ψύξης, πρέπει να έχουμε απεξαρτηθεί τουλάχιστον από τους νταβατζήδες. Όπως και στην υπόθεση του ονόματος των επιθετικών Σκοπιανών πολιτικάντηδων, έτσι και στο ζήτημα μιας Βαλκανικής ή Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας με μονοετή όργανα από συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟαπό τον καθένα μας εξαρτάται το μέλλον των παιδιών!
    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι, Έτσι ξύπνησαν όλοι

    Και άυριο που θα βγούνε 10 τουρκικά στο αιγαίο εμείς δεν θα σηκώσουμε τα δικά μας αλλά θα φωνάζουμε

    "βέτο, βέτο"
    και ο Σαρκοζί θα φωνάζει
    "Πάρτα Κάρλα να δεις πως γαμάνε οι Έλληνες"

    Η Ευρώπη ξύπνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέλληνες ας δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι εμπρός στην αδιαλλαξία των Σκοπίων και το θράσος του Bush, να θεωρεί δεδομένη την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, πριν την έναρξη της διάσκεψης.

    Ας δείξουμε με την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών στα μπαλκόνια μας, ότι είμαστε ΕΝΑ!

    Ας γίνει από σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=YOz8jOgIQJA
    deite to tha ekplageite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ;
    ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!!!
    ΓΚΕΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Takis

    kane to kouneli!

    ...the uncle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε! βέβαια περίμεναν οι Ευρωπαίοι να τους τραβήξει πρώτα ο Πούτιν το αυτί για να ξυπνήσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση