GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιβλίο για τον Χριστόδουλο...

. Από τον Δημήτρη Ριζούλη . Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία το πρώτο -μετά την κοίμησή του - βιβλίο για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο...

.
Από τον Δημήτρη Ριζούλη
.
Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία το πρώτο -μετά την κοίμησή του - βιβλίο για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του, φράσεις και δηλώσεις που συζητήθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό. Το προλογίζει ο υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το βιβλίο επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, Δημήτρης Ριζούλης και εκδίδεται από τις “Ελληνικές Εκδόσεις”. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ενθρονιστήρια ομιλία, την προσφώνηση προς τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ, τις εισηγήσεις για την κάθαρση στην Εκκλησία και τις ταυτότητες, την την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, πολλές παρεμβάσεις για θέματα εθνικά και κοινωνικά καθώς και τα τελευταία λόγια του κατά την περίοδο που ήταν ασθενής.Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη 15 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα “θεοχαράκη” απέναντι από τη Βουλή, στη γωνία Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν. Ομιλητές θα είναι ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ο υπουργός παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος, και ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Παρόντες αναμένεται να είναι αρκετοί από τους συνεργάτες του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Την παρουσίαση οργανώνει η εταιρία «i-force επικοινωνίες».
-------------------------------------------------------------------------------

64 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΗΤΣΑΜΕ


    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΛΑΕΜΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ.


    Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε, και τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα βγαλουν και τα αλλα του στην εκπαιδευτικη Tv με σπονσορα τον βαλλιανατο
    τι να τα κανουμε τα λογια του τα εργα μενουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευριπιδη Στυλιανιδη

    Ευχομαι να βαλεις μυαλο εστω και την τελευταια στιγμη και να κρατησεις αποστασεις απο στελεχη μιας ανθελληνικης οργανωσης ραβινων.

    Να σκεφτεσαι παντα ποσο αμειλικτη υπηρξε η Ιστορια με ανθρωπισκους που εργαστηκαν κατα του Ελληνισμου.

    Εχεις καιρο να ξανασκεφτεις τις πραξεις και τις ενεργειες σου.

    Οταν ομως θα εχει ληξει η θητεια σου, η ευκαιρια θα εχει χαθει.
    Μακρυα απο επικινδυνες οργανωσεις και τα στελεχη της.

    Αν θελεις να διαγεις βιο σωστο και ελληνοπρεπη, μακρυα απο υπολογους αξιοποινων πραξεων. Σκεψου λιγο και το φτυσιμο που θα πεσει οταν θα εισαι μονος, εσυ μαζι με τις πραξεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ,
    ΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΗ
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ,
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ
    ΑΡΧΙΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως υπάρχουν και άλλα βιβλία για τον αγαπημένο μας μουλά... από τότε που διάβαζε τα μαθήματά του και το λοιπό παπαδαριό έγλειφε τη χούντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΣΟΤΑΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:09 Αυτο λεω και εγω πως καταντησε αυτη η χωρα.Να εχετε κανει σημαια την ανωμαλια τα ναρκωτικα και το μισος για πατριδα και θρησκεια.Μουλας ειναι το φτωχο σου μυαλο που μαστουρωμενο δεν σ`αφηνει να ξεφυγεις απο τα μαυρα σου σκοταδια.Καλα θα κανεις λοιπον να διαβασεις το βιβλιο για τον μακαριστο αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο.Αυτο ισως σε βοηθησει εστω και τωρα να ξεφυγεις απο την πλανη που ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΘΟΛΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκοτάδι τέλος!!! η μαύρη παρένθεση των μαύρων μουλάδων κλείνει επιτέλους! Και μια που πολλά λέγονται και για το ισλάμ, διαβάστε τις επιστολές του παύλου(αυτού που κράξανε οι αθηναίοι), να δείτε ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, πολύ πρίν τους μουρλούς τους ισλαμιστές...Χριστιανές αμαρτάνετε, το λέει ο παυλάκης χα χα χα

    ΥΓ Οσο για το κράξιμο, μέχρι και η "αγία γραφή" το αναφέρει, ευγενικά και συγκαλυμμένα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κλεφτοκοταδες, μπορει να κλεβετε τις γιαγιαδες μας με τροπο που να μη σας παιρνουν ειδηση...
    Αλλα εδω στο διαδικτυο, θα αντιμετωπισετε τους εγγονους τους που δεν θα σας χαριστουν.

    Παρτε τον γιαχοβα σας και τους λοιπους ραβινους και πηγαινετε στην παλαιστινη να πουλησετε παραμυθια. Αργα ή γρηγορα θα ψοφησετε απο ελειψη ηλιθιων.
    Η κωλοφαρα σας ειναι ανεπιθυμητη στην Ελλαδα. Επαναπατριστειτε οσο εχετε καιρο. Καντε αιτησεις στην ιταλικη και ισραηλινη πρεσβεια και παρτε δρομο. Αρκετα σας ανεχτηκε η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξαιρετική η πρωτοβουλία και η εργασία του Δ. Ριζούλη. Το βιβλίο αποτελεί γνήσια δημοσιογραφική έρευνα και καταγραφή γύρω από μία κεντρική προσωπικότητα του δημόσιου βίου.
    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. l12 Απρίλιος 2008 7:16 μμ:
    ΔΕΝ ΓΙΝΩΣΚΕΙΣ Α ΑΝΑΓΙΝΣΚΕΙΣ.
    Η ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ "ΚΑΚΟ" ΒΓΑΙΝΕΙ !

    Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ Γ Ν Ω Σ Η Σ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ.....

    ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ!!! ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΡΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ..
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

    ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ [ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΙΣΤΟΣ.
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ, ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..
    Α, ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ
    ΘΕΜΑΤΑ Ξ Ε Ν Α ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ
    ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΑΠ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΠΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΤ ΓΚΗΡ ΗΤΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ....
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ Α Λ Η Θ Ε Ι Α, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Μ Ι Α !!

    ΠΕΤΡΟΣ
    ΓΕΩΛΟΓΟΣ-ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καθαρση στην εκκλησια! χο χο χο! Ο χριστοδουλος!!! χα χα χα! Αλληλεγγύη!!! χρυσάφια!!!λιμουζίνες!!!κρουαζιέρες εκατομμυρίων!!! καθαρση στην εκκλησια! υπέροχα!!!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να το διαβάσετε, δεν λέω, αλλά να διαβάσετε παράλληλα και το βιβλίο του Μανώλη Βασιλάκη "Η μάστιγα του θεού" για να έχετε σφαιρική ενημέρωση. Κι σ' αυτό υπάρχουν οι λόγοι τους μακαρίτη Ελληνο-Ταλιμπάν αλλά με σχόλια και φωτογραφίες, δίπλα στον Παττακό και τον Παπαδόπουλο, τότε που διάβαζε ντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΤΡΟ,
    Γεωλόγε-Αστροφυσικέ

    Υποψιάζομαι με σκονάκι και βράδυ πήρες τα πτυχία. Έστω και τα εισαγωγικά κεφάλαια να κατάλαβες, θα ήσουν σε θέση να ξέρεις ότι οι θρησκείες είναι για τους αγράμματους, οι οποίοι ούτε τη Γεωλογία, ούτε την Αστροφυσική καταλαβαίνουν. Εσύ καμιά αποστήθιση θα έκανες και γι' αυτό καταχρηστικά φέρεις του τίτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος...

    12 Απρίλιος 2008 9:26 μμ
    "

    Ρε τρελαμένε, θα πρέπει να βάλει πρώτα πρώτα 10-15 δικούς του μέσα, επικοινωνείς με το μυαλό σου; Με ποιους θα κυβερνήσει μετά, αν αναλάβει την εξουσία;

    Καλά, ένα μεγάλο ΑΝ είναι αυτό, αλλά να λέμε και καμιά μαμακία τώρα που ανεβαίνει η ζέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΠΑΣΑ δε γυνή προσευχόμενη ή προφητεύουσα με την κεφαλήν ασκεπή καταισχύνει την κεφαλήν εαυτής διότι εν και το αυτόν είναι με την εξυρισμένην. Επειδή αν δεν καλύπτηται η γυνή, ας κουρεύσει και τα μαλλιά αυτής αλλ' εάν ήναι αισχρόν εις γυναίκα να κουρεύει τα μαλλιά αυτής, ή να ξυρίζεται, ας καλύπτυται", αυτά λέει ο μισογύνης παύλος πετράκη και πολλά άλλα άθλια όπως το αμίμητο ότι ο άνδρας είναι δόξα του θεού ενώ βεβαίως η γυναίκα μόνο δόξα του άνδρα, ότι είναι ντροπή ο άνδρας να έχει μακριά μαλλιά και άπειρες άλλες ιουδαϊκές μαλακίες...(και δεν έχω τίποτα με τους εβραίους ούτε με αφορά η θρησκεία τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το αγαπημένο μας PRESS-GR , ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που απεκάλυψε την πραγματική ασθένεια του συχωρεμένου Χριστόδουλου και πως την ‘’απέκτησε’’ στο Ιατρικό Κέντρο πλησίον της Λίμνης Λεμάν στην Ελβετία .
    Άραγε αυτά θα τα γράψουν στο βιβλίο ;;
    Οπωσδήποτε δεν θα γράψουν στο βιβλίο , όσα έγραψε η Πανδώρα στο ‘’Βήμα’’για την παραμονή του συχωρεμένου Χριστόδουλου στο Four Seasons Hotel , Milano , Italia μαζί με ένα παχύ διάκο .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί μου θυμίσατε το κάθαρμα πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dioti o mesaiwnas den to vazei katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε! Τον τρέμετε ακόμα και πεθαμένο. Ξεμπρόστιασε και ασας και τα βρωμοσόγια σας. Τους γραικύλους και τους κουσουριάρηδες στο σώμα και στην ψυχή. Δε πα να γαυγίζετε. Σας ξέρει τώρα ο κόσμος όλος.Από Αλαβαναίους μέχρι Σιφουνάκηδες. Και για πείτε μου ρε αγράμματοι και ανιστόριτοι; ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Κουραδόφατσες. Ε κουραδόφατσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψευτοπροοδευτικοι της πλακας προοδος δεν ειναι η μαστουρα.Εαν ξερατε το ελαχιστο απο το εργο του μακαριστου αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου δεν θα γραφατε ασυνναρτησιες και ψεματα.Σταματηστε την μαστουρα για να μπορεσετε οπως εκατομμυρια ανθρωποι να δειτε και εσεις τι ειχε προσφερηει.Διαβαστε το βιβλιο του Δ.Ριζουλη και θα καταλαβετε γιατι τον αγαπησε τοσο πολυ ο κοσμος.Οσο σας εχουν χαπακομενους τ`αφεντικα σας τοσο θα ζειτε στα μαυρα σκοταδια.Ποτε δεν ειναι αργα ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μεσαίωνα είχαμε από τότε που κάτι χριστιανοί της πλάκας όπως εσύ, μετέτρεψαν τη θρησκεία της αγάπης σε θρησκεία του κώλου, του μίσους και της ελληνικότατης "χριστοπαναγίας"(αλήθεια, ποιοί άλλοι "γαμάνε" το θεό που πιστεύουν και τη μάνα του, όποτε τσαντίζονται?)
    Μεσαίωνα έχουμε από τότε που οι μουλάδες αποφάσισαν ότι είναι εξουσία, και για όποιον δεν γνωρίζει, ας πάρει να διαβάσει τα χρονικά του βυζαντίου (πχ πρκόπιο) και να δει ότι η ιερά εξέταση δεν ήταν τίποτα μπροστά στα βυζαντινά τραγιά. Εκείνοι τουλάχιστον είχαν κάτι σαν παρωδία δίκης, οι "δικοί μας σε έκαιγαν ή σε έγδερναν ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ!!!, άνευ δίκης, αρκεί να θεωρούσουν αιρετικός..Κατάλαβες αγενές και αμόρφωτο αρχιδάκι των παπάδων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΗ.ΕΣΕΙΣ ΝΑΝΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ.ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    όπως και το κάθε φασιστοειδές...εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.00 Ωρα που βγαίνουν οι βρυκόλακες σαν κι εσένα. Χρονολογικά ντοκουμέντα σου ζήτησα και τεκμηριωμένα ιστιρικά στοιχεία. Βάσει νόμου λες. Ποιών νόμων. Γιατί υπάρχει και ένας νόμος της φλυσης που λέει πως αν ο πουτανόκωλος πατέρας σου τραβιώτανε από το μουνί της σκρόφας μάνας σου, δε θα εφερναι στον κόσμο μπασταρδοπουσταρέλια ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 12:00 ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΡΕΤΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν εκλαμβανετε την πιστη στον θεο ως αδυναμια να δωσουμε απαντησεις στις φαντασιωσεις σας, αθεοι ψευτοαριστεροι ειστε βαθια νυχτωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 5:45. Μου θυμίζεις σε παρακαλώ; Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ήταν η μάννα σου, η γυναίκα σου, ή η αδερφή σου; ΄Εχω καιρο να τις τργουδήσω και μπερδευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:00 ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΣΑΙ. ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ 'ΑΡΧΙΔΑΚΙ' ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΑ 21.13,
    354μχ, ο Κωνστάντιος επι ποινή θανάτου απαγορεύει την ελληνική θρησκεία
    355μχ ο ίδιος χορηγεί πλήρη ασυλία στους αρχιτράγους για ΟΛΑ τα δικαστήρια
    359μχ ανοίγει το "χριστιανικό άουσβιτς" της σκυθόπολης και εκτελούνται οι ιερείς των διόσκουρων
    364μχ νεα μέθοδος αγάπης εισάγεται από την εκκλησία μας για τους έλληνες:ο κομματιασμός πλευρών με άγκιστρα...η σύνοδος της λαοδίκειας αποφασίζει: ποινή θανάτου στους αστρολόγους
    370 κάψιμο στην πυρά του Σιμωνίδη
    380 ο φλάβιος θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της αγαπημένης μας...κύμα δολοφονιών και λεηασιών εις βάρος του ελληνικού πληθυσμού που δεν αλλαξοπίστησε
    391 ο θεοδόσιος απαγορεύει και το κοίταγμα των αγαλμάτων
    χριστιανοί πυρπολούν το ιερό του Σεράπιδος στην Αλεξάνδρεια
    395 πυρπολείται το ιερό της Ελευσίνας μαζί ο Ιερφάντης Ιλάριος και οι ιερείς
    396 νόμος του Αρκάδιου εξισώνει την ελληνική θρησκεία με προδοσία του κράτους...
    397 νέος νόμος διατάσσει την ισοπέδωση των ναών που έχουν απομείνει
    399 με νέο νόμο του ιδίου ισωπεδώνονται οι Δελφοί
    401 η σύνοδος της Καρχηδόνας εκδίδει κανόνα όπου αφορίζει όλους όσους δεν έχουν αποκληρώσει τυχόν συγγενείς μη χριστιανούς
    406 ο ι.χρυσόστομος, αυτό το υποκείμενο που λέει ότι η γυναίκα είναι το όργανο του σατανά, διατάσσει την πυρπόληση του ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσσο.
    423 ο άλλος θεοδόσιος εκδίδει νόμο με τον οποίο τιμωρεί με φυλάκιση και βασανιστήρια την παραδοσιακή λατρεία
    438 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ(!!!) εγγράφως!!! η θανατική ποινή ως τιμωρία της ειδωλολατρείας

    Θέλεις κι άλλους "νόμους" υπάνθρωπε; Φυσικά και υπάρχουν, όπως και άπειρα στοιχεία για τα εγκλήματα της "θρησκείας της αγάπης" σ' αυτόν τον τόπο, απλά κουράστηκα να γράφω. Όσο γι' αυτά που λες για τη μάνα και τον πατέρα μου, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από έναν οπαδό της "θρησκείας της αγάπης", αλήθεια βλάκα μου αν σου σκάσουν ένα χαστούκι τι κάνεις σαν καλός χριστιανός;γυρνάς το μαγουλάκι;
    ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ...
    Θυμάμαι πόσο αγαπούσε τα χρυσαφικά του και συγκινούμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ. Είναι αλήθεια πως το μουστάκι είναιο φερετζες του πουστη; Και το δικό σου διάτανε παραείναι παχύ.
    Διαλε τσ αποθαμένοις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:00 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΝΕΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ "ΣΟΒΑΤΙΖΕΙΣ" ΜΑΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1:06. ΑΜ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΥΜΕΝΕ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΕΙΣ. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και τέλος επειδή βαρέθηκα και για να μην ξεχνιόμαστε παπαδοπαίδι:
    529μχ διάταγμα του ιουστινιανού απαγορεύει τη διδασκαλία της φιλοσοφίας, κλείνει τις σχολές της αθήνας, και, όπως λέει ο χριστιανός χρονογράφος Ι.Μάλλας, ρίχτηκαν στην πυρά τα πολυμίσητα βιβλία των Ελλήνων.Καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1:06. ΑΜ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΥΜΕΝΕ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΕΙΣ. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ;
    γειά σου κυρ μαλάκα!!! σιγά μη φορέσω και χλαμύδα ή βεβαίως ράσα που είναι χειρότερα... Με την εξουσία των ιερατείων ΟΛΩΝ των ιερατείων τα έχω ηλίθιε, δεν μπορεί οι θεοι ή ο θεός ή ο όποιος μας έφτιαξε τελοσπάντων να εκπροσωπείται από χριστόδουλους ή πάπες ή το παπαδαριό που σκότωσε τον Σωκράτη ή τον κάθε σχιζοφρενή φανατικό που απαιτεί μόνο αυτός να κατέχει την Αλήθεια!!! τόσο δύσκολο είναι; χεσμένο το έχω και το 12θεο τον ανθρώπινο φόβο εκμεταλεύθηκαν κι αυτοί, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν δολοφόνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλυνύχτα 1:18 Παρ΄ οτι μας ζάλισες τ΄αρχίδια με τις δήδεν ιστορικές σου πηγές. Αυτές τις διαστρεβλώσεις ξέρεις ποιός τις έκανε και ποιοί τις αντέγραψαν και τις κυκλοφορούν.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ: Και τα χεράκια έξω από τις κουβέρτες. Στην ηλικία σου ακόμα και η μαλακία φέρνει ταμπλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1:28 ΠΟΙΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΡΕ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το αρχαίο παπαδαριό ηλίθιε αγράμματε.Η κατηγορία ήταν "ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και διαφθορά της νεολαίας" Βλέπεις, μόνο τα ονόματα αλλάζουν, οι λόγοι για να πεθάνεις από τα ιερατεία είναι διαχρονικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμε 1:42 Μήπως ο Σωκράτης εκτός από τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τη μαιευτική είχε και κάποια άλλα HOBΒY αντίθετα φυσικά από τα δικά σου; Είχε δηλ.αναγάγει την κωλομπαροσύνη και την παιδεραστεία σε μιας άλλης μορφής έκφραση της "επιστήμης"του;
    ΄Αντε και γαμήσου παλιό συκιά που θα μας κάνεις και μαθήματα ιστορίας. EAMOMOYLGARE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:06. Πως πάει η συγγραφή των διατριβών σου; Η αντιγραφή και το ...ΚΛΩΠΥΡΑΪΤ προχωράνε; Η υφηγεσία σου το ίδιό; Στο σπίτι όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:06. Πως πάει η συγγραφή των διατριβών σου; Η αντιγραφή και το ...ΚΛΩΠΥΡΑΪΤ προχωράνε; Η υφηγεσία σου το ίδιό; Στο σπίτι όλα καλά;

    Πάντως λεβέντη μου, έχεις χιούμορ, πράγμα σπάνιο πια... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:28 ...ΜΕΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΥΤΟΥΡΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΤΗΛΕΦΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ...αμώ τον δαίμονα του πληκτρολογίου. Υ και Η γειτονικά. Συμπαθάτε με. Kομπλάρει και ο αυτόματος διορθωτής.; Iσως έχει συμβεί και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παντως ενας απο τους μεγαλυερους βλακες ειναι εκεινος που μιλαει για ... ενα φανταστικο παπαδαριο που δικασε λεει τον Σωκρατη!!!

    Ρε βοδι, ποιο χαϊβανι εφηυρε αυτο το κατασκευασμα και το εχαψες, χαφτα? Αφου δεν ξερεις Ιστορια, τι καθεσαι και γραφεις, σλαβος εισαι?

    Και τι θες να μας πεις δηλαδη? Οτι τα εβραϊκα βλακοειδη στενοχωρηθηκαν για τον Σωκρατη?
    Τον ηξεραν απο χτες? Γειτονα τον ειχαν και τον ηξεραν? Ηξεραν ελληνικα και ενημερωθηκαν απο ελληνικες εφημεριδες για τη δικη του?

    Για πες μας... Παρεξηγηθηκαν τα τσιρακια του γιαχοβα για την Δικη του Σωκρατη? Ηταν η μοναδικη τους σκοτουρα, ρε βλαμμενο, η κατηγορια που αντιμετωπιζε η Σωκρατης?

    Βλητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. προσ τον ηλιθιο 6.34
    παπάδες ζώον υπήρχαν και πριν τους χριστιανούς και σε όλες τις θρησκείες. Εν προκειμένω, χρησιμοποιήθηκε η κατηγορία της ασέβειας για να καταδικαστεί ο Σωκράτης. Διάβασε τη δίκη του βλάκα, αμόρφωτε κάφρε. Προφανώς δεν έχουν σχέση οι Εβραίοι ηλίθιε φίλε μου αρχαιοελληνικό ιερατείο ήταν οι εν λόγω παπάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αφήστε ρε δήθεν μου αρχαιολάτρες ήσυχο τον Σωκράτη.Αυτός ήπιε το κώνειο μια φορά και ησύχασε. Εσείς ρουφήχτε καθημερινά τα υγρά της πούτσας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 7:16 Σωκράτης Σοφρωνίσκου Αλωπεκήθεν...΄Ετσι δεν άρχιζε το κατηγορητήριο του Σωκράτη;Βλέπεις δεν είμαστε τελείως αμόρφωτοι και κιάφροι. Και σε κάθε τελως πάντων περίπτωση, ρούφα μου την πούτσα ρε μουνόπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. NA ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΟΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο πουστοδουλος πληρωσε τις πρωκτικες αδυναμιες του και τωρα λιωνει αναποδα βλεποντας τα ραδικια αναποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. skata sτο tafo tou karkinodoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο χριστοοδυλος δεν εχει κορη οπως αναφερει καποιος βλακας πιο πανω .

    ο χριστόδουλος ηταν αποκλειστικα παθητικος ομοφυλοφιλος .ετσι κολλησε ηπατιτιδα c .απο τα gay πρωκτικα οργια στη μουνη πετρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.

    ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟ . ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ,ΚΛΕΦΤΗΣ,ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΙΩΣΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟΣ ????

    Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΑΥΜΑ ΣΑ ΤΟ ΒΗΣΑΡΡΙΩΝΑ.....

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΦΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΚΡΟΦΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΕΙ ΗΜΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!


    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!


    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!


    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    Σας κάθεται στο λαιμό ο Χριστόδουλος ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και έλεγα και γώ, γιατί να με τρώνε τα αρχίδια μου-γιατί να με τρώνε τα αρχίδια μου...
    Τελικά νά γιατί ! Γιατί βγήκε βιβλίο γιά τον Χουντόδουλο.
    Και ξέρετε και κάτι? Ο Χουντόδουλος δεν ψόφησε όπως θα ψοφήσουμε όλοι μας κάποτε, αλλά "εκοιμήθη" !!! Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι σας λέω γώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση