GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλε φωτιά ο Πέτρος Τατούλης...

. Προβλέπει πολιτική αστάθεια ο παλιός ΕΚΚΕτζης - γιατί τον χαρακτηρίζουν ...λαγό - με ποιους "συνομιλεί" . Ο πρώην υφυπουργός...

.
Προβλέπει πολιτική αστάθεια ο παλιός ΕΚΚΕτζης - γιατί τον χαρακτηρίζουν ...λαγό - με ποιους "συνομιλεί"
.

Ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Τατούλης, με την "αιρετική" ομιλία του σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή, ανέτρεψε την προσπάθεια να αποτελέσει μια απλή φιέστα η συνεδρίαση.
Η παρέμβαση Τατούλη δεν θεωρείται, από τους γνωρίζοντες, τυχαία ούτε αποσπασματική. Ο ίδιος ήταν, από παλιά όταν ανήκε στο ΕΚΚΕ, "δημιουργός" εξελίξεων. Αυτή την περίοδο "συνομιλεί" δυνατά μέσα στη ΝΔ με την πλευρά Μητσοτάκη και έξω από τη ΝΔ με παράγοντες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ορισμένοι τον χαρακτήριαν "πολιτικό λαγό"
εν όψει εξελίξεων. Και συγκεκριμένα εν όψει των κυβερνήσεων συνεργασίας που ...έρχονται.
Η πιο σημαντική, πολιτικά, φράση του ήταν ότι ο τόπος μπαίνει σε "περίοδο αστάθειας μέχρι να μοιραστεί ξανά η πολιτική τράπουλα".
Στα βασικά σημεία, ο Π. Τατούλης τόνισε:

-Οι μεταρρυθμίσεις απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις, γεγονός που δεν έχει επιτευχθεί από την κυβέρνηση.
-Για τα ομόλογα και τις υποκλοπές η κυβέρνηση ακολούθησε τη λογική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, παραπέμποντας τα θέματα στη Δικαιοσύνη και από εκεί στο αρχείο.
-«Νομίσαμε ότι όλη η ιστορία της διαφθοράς έχει να κάνει με πέντε νταβατζήδες για να αντιληφθούμε στην συνέχεια επί των ημερών μας και από δικά μας στελέχη ότι όλο το σύστημα έχει δομηθεί σαν φυτώριο διαφθοράς».
-«Το πολιτικό σύστημα έχει μπει στην περίοδο των μεγάλων αναταράξεων, ο κρατικοδίαιτος δικομματισμός τελειώνει, πρέπει να προετοιμασθούμε για μία περίοδο αστάθειας μέχρι να μοιραστεί ξανά η πολιτική τράπουλα».

----------------------------

6 σχόλια

  1. Τι ρώτησε ο Τσίπρας τον Αλαβάνο . Μόνο στο καφενείο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα ωά Πέτρο μας, μη γίνουν άμποτε ... ομελέτα. Κι' άμα είναι να θέλετε 5 χρόνια για να "αντιληφθήτε ...", φέξε μας καί γλιστρήσαμε...
    Ρε δέν τα αφήνεις αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβαλε φωτιά ο Πέτρος Τατούλης γιατί είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον Τατούλη που τα λέει έξω από τα δόντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο αισιόδοξο και δημιουργικό είναι το αποτέλεσμα της ύπαρξης των απόψεων και της κριτικής Τατούλη , όποια και αν είναι η σκοπιμοτητα τους, τόσο μίζερο και απογοητευτικό είναι να βλέπεις ότι υπάρχουν όντα που σκέπτονται σε τόσο "υψηλό" επίπεδο όσο ο πιο πάνω ΠΑΣΟΚος ανώνυμος...Μάλλον είναι δείγμα του μεγέθους της ανοησίας του πολίτη αυτής της χώρας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση