GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μας κυνηγάνε οι συμμορίες σας..."

. Με ντουντούκα μια οικογένεια από την Δράμα ξέσπασε και κατήγγειλε έξω από το υπουργείο Οικονομίας την αυθαιρεσία και τις διώξεις εναντίο...

.
Με ντουντούκα μια οικογένεια από την Δράμα ξέσπασε και κατήγγειλε έξω από το υπουργείο Οικονομίας την αυθαιρεσία και τις διώξεις εναντίον της. Ο υπουργός Γ. Αλογοσκούφης προσπέρασε αδιάφορος και κάλεσε την ...αστυνομία!!!
Ένα συνταρακτικό ζωντανό ρεπορτάζ από το Press-gr.
. .
Σήμερα το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην αρχή και έξω από το υπουργείο Οικονομίας στην οδό Νίκης στη συνέχεια, μια νεαρή κοπέλα είχε μια ντουντούκα και φώναζε διαμαρτυρόμενη. Μαζί της ήταν και η ηλικιωμένη μητέρα της και ο αδελφός της, ένας νέος με κινητικά προβλήματα.
"Φέρτε πίσω τα κλεμμένα", "Εδώ και δέκα χρόνια δεν βρίσκουμε το δίκιο μας", "Εχουμε πληρώσει τα δεκαπλάσια και πάλι μας κάνουν κατασχέσεις", "Ελληνες, ξεσηκωθείτε", "Τι κάνει η Δικαιοσύνη και οι εισαγγελείς;" "Οι συμμορίες σας μας κυνηγάνε, κύριε Αλογοσκούφη", "Θα ερχόμαστε εδώ κάθε μέρα και θα σας καταγγέλουμε", "Σας προκαλώ να μου κάνετε μήνυση και να με κατασχέσετε κι εμένα...", ήταν μερικά από αυτά που φώναζε με την ντουντούκα η νεαρή.
Εξω από το υπουργείο Οικονομίας μαζεύτηκε και πολύς κόσμος που ρωτούσε να μάθε τι συμβαίνει.

Η νεαρή κοπέλα έδινε τα στοιχεία της -Φωτεινή Κυριακίδου από την Δράμα- και κατήγγειλε ότι η οικογένειά της ταλαιπωρείται από το 1996 διότι ο πατέρας της, ενώ κατήγγειλε φοροδιαφυγή σε μια εταιρεία που ήταν συνεταίρος, τελικά βρέθηκε ο ίδιος να διώκεται και να ταλαιπωρείται. Οτι υφίσταται εξοντωτικά πρόστιμα, άδικες διώξεις και κατασχέσεις και ότι οι διώκτες του έχουν υψηλούς προστάτες στην νομαρχία της Δράμας αλλά και στην Αθήνα.
Ελεγε επίσης ότι έχει καταφύγει και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλια ο οποίος έστειλε επιστολή για να αντιμετωπίσουν με δικαιοσύνη την περίπτωσή της οι αρμόδιοι, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Κι ακόμα ότι έχει καταφύγει στα τηλεοπτικά κανάλια αλλά δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα. "Δώσε το θέμα στα μπλογκς, στο Press-gr. Μόνο αυτά θα σε στηρίξουν..." της είπε ένας πολίτης.
Ο κόσμος που την άκουγε την ενθάρρυνε. "Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι..." είπε μια κυρία.
Κάποια στιγμή έφθασε στο υπουργείο και ο Γ. Αλογοσκούφης, ο οποίος δεν στάθηκε να ακούσει καν τι συμβαίνει. Προσπέρασε αδιάφορα και μπήκε κατευθείαν μέσα.
Αυτό που έγινε ήταν ότι λίγο αργότερα, κατέφθασε ένα περιπολικό με αστυνομικούς. Ο κόσμος που ήταν όμως μαζεμένος δίπλα στα μέλη της οικογένειας Κυριακίδου δεν ...άφηνε και πολλά περιθώρια για να κάνουν κάτι σε βάρος των τριών διαμαρτυρόμενων πολιτών.
Ύστερα από λίγη ώρα αποχώρησαν λέγοντας ότι θα επανέλθουν αύριο και κάθε μέρα μέχρι να βρουν το δίκιο τους.
---------------------------------------

21 σχόλια

  1. παιδιά πάρτετο χαμπάρι έχει τρελαθεί ο κόσμος. Οι γυναίκες ψάχνουν πούτσο, οι άντρες δεν προλαβαίνουν να γαμάνε και το στομάχι του έλληνα έχει πρηστεί από την αφαγία. Η άλλη πήγε στο Υπουργείο για να βρεί το δίκιο της!!Για τον πούτσο καταστάσεις δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από κάτι τέτοια πρέπει να βγήκαν οι εκφράσεις, κάτσε στα αυγά σου, εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα κλπ. ήθελε ο άνθρωπος να είναι τίμιος απέναντι σε κράτος και κοινωνία και να τα αποτελέσματα, εξόντωση μέχρι τελικής πτώσης!!! Εμ βέβαια, ποιός είναι αυτός που θα χαλάσει το σύστημα με ρίζες από την εποχή ιδρύσεως του κράτους, ποιός ειναι? Κατά καιρούς διαβάζω λόγους παλαιότερων επιφανών ελλήνων και καταλαβαίνω ότι είναι παρελθοντικοί από την γλώσσα που χρησιμοποιούν ρε τίποτα μα τίποτα δεν ε΄χει αλλάξει στην νοοτροπία και αντίμετωπιση των πραγμάτων του πολιτικού συστήματος και του βαθύ κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα εκανε, και ετσι θα πρεπει να κανουμε ολοι μας. Η αυθερεσια των καρεκλοκενταυρων, των βολεμενων, με τις "ακρες" και τα "μεσα" ταλαιπωρει και καταδυναστευει τους πολιτες. Ζουμε σε εποχες που ο λαος μας υποφερει, απο ολους εκεινους τους ανευθυνο-υπευθυνους που εχουν μετατρεψει την δημοσια περιουσια και τις δημοδιες υπηρεσιες σε τσιφλικι του πατερα τους. Μια χουφτα σαδιστες που καθημερινα καταρακωνουν την αξιοπρεπεια του πολιτη, οδηγοντας τον στην απελπισια και την εξαθλιωση. Την υποστηριξη και την συμπαρασταση μας σε αυτους τους ανθρωπους και σε ολους εκείνους που σηκωνουν το αναστημα τους και με κραυγη απελπισιας και οργης ζητουν το δικιο τους.

    Υ.Σ Η γενεια των 700euro δεν εχει πει την τελευταια της λεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΑ ΙΟΝΕΣΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ....

    ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

    ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ... ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ... ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ !!!
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.

    ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ. ΛΙΓΟ ΩΜΗ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H χώρα πάει κατα διαόλου!!!!

    Οι κωλομασώνοι στις τράπεζες σφάζουν τομ κοσμάκη (γαμώ τους μασώνους! Αλογοσκουφ τι έκανες στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;;;) . Εχουν εκτοξεύσει τις τιμές των σπιτιών αλλά και τα νοικια στα επουράνια οπότε πρέπει να πληρώνεις σαν πουστης για να μην μείνεις άστεγος!

    Ανθρωποι πέφτουν απο παράθυρα ή πανε απο καρδιά, επειδή δεν τους παίρνει για δουλεια κανένας ή απολύονται στα 50! Σκλαβιά και χουντα παντου!

    Εχουν κάνει τον πεινασμένο κόσμο ένα υπερκαταναλωτικο όργιο, με πανάκριβες πιστωτικές. Δουλευουμε σαν τα ζωα για ψίχουλα 10-12 ωρες την ημερα.

    Ενσυμα και ασφάλιση τον πουλο και αυτα!

    Γεμισε η Ελλάδα λαθρομετανασταριο, μαφία και εγκληματικοτητα! Η αστυνομία ακρωτηριασμένη, διεφθαρμένη, άφαντη!

    Τα εθνικά μας θέματα τον πουλο και αυτά! Οι αμερικανοι, αλβανοι, σκοπιανοι, ντορίτσα, τούρκοι, σημιτηδες, σιωνιστές, γιώργηδες, τσίπρες, νακρατζαδες, αναρχοαριστερά, κάνουν οτι θέλουν την χώρα!

    Χοντρογαμιάδες κοιλαράδες και πρώην ξυπόλητοι με φθαρμένα κοστούμια, τώρα έχουν βίλες!

    Αφου τους ψηφίζεις μαλάκα Έλληνα καλά να πάθεις! Μόνο να μουρμουρας ξέρεις απο τον καναπέ! Εμείς που έχουμε κανει τα λόγια πράξη μπορούμε να πούμε όπως αυτή η γυναίκα, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΖΑΓΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δώσε το θέμα στα μπλογκς, στο Press-gr. Μόνο αυτά θα σε στηρίξουν..."

    Τώρα το θέμα είναι στα στιβαρά χέρια της ... Αλεξίας !

    Ρέ σείς, στο Press-gr, βαρυούνται και δέν καταδέχονται να ξεσκαρτάρουν τις προφανείς βλακείες (τεράστια κενά, άπειρες επαναλήψεις κ.λ.π), θα βρούν όρεξη να ασχοληθούν μέ στριμόκωλα θέματα ?

    Ωραία, το ανήρτησαν στο Press-gr, κι' άν κρύβεται κάποια πουστίτσα από πίσω απ' τίς φωνές της κοπελλίτσας, ποιός θα ερευνήση να μέ ενημερώσει μετά ότι δέν έτρεχε τίποτα παράτυπο ? Τό Press-gr ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
    ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΚΑΜΟΥΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ αυτό που έχω μάθει είναι ότι πρέπει να ξέρεις την υπόθεση από την αρχή για να βγάλεις συμπέρασμα
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
    ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΟΤΙ
    ΕΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ..ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,Τ.Τ,ΟΛΠ,ΟΛΘ,ΚΤΛ..
    ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ-GPO ΤΡΕΙΣ
    ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

    ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "...ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΖΑΓΑΡΙΑ! ...

    16 Απρίλιος 2008 5:47 μμ. "

    Ο κλασσικός τύπος τού ανεύθυνου πολίτη και κύριος υπεύθυνος για τα χάλια μιάς κοινωνίας δήθεν πολιτών, που θεωρούν ότι η μόνη υποχρέωση πού έχουν, είναι να "Ξεσηκώνονται" οι άλλοι, πού είναι "Ζαγάρια", ενώ ΑΥΤΟΣ, ο ξύπνιος, ξέρει την ...αλήθεια.
    Και όλα θά λυθούν μέ ...αλλαγή τής ψήφου. Δηλ. άν ψηφιστούν άλλοι (ποιοί, δέν μάς λέει), τα προβλήματα ..τέλος.!!
    Πολίτης - κοινό τού Λαζόπουλου.
    Αθώος ο "λαός βασανισμένος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε (GRSex.com ) καλή η διαφήμιση που κάνεις αλλά το παρακάνεις , αυτά τα κενά που δημιουργείς δείχνουν ότι είσαι μεγάλος μαλάκας δεν υπάρχει κανείς να διαγράφει της μαλακίες του κυρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και μετά από όλα αυτά περάστε από τον καφενέ να σας κεράσουμε . Απόψε έχουμε
    Αφιέρωμα στον Σωκράτη Μάλαμα

    Ελάτε στο καφενείο να δείτε και να ακούσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρτε το χαμπαρι,ζουμε ενα καθεστος οικονομικης δικτατοριας.Το ΕΑΤ ΕΣΑ λεγεται ΔΟΥ οι εσατζηδες ΣΔΟΕ καιπαει λεγοντας.Και οποιος δεν υπακουει τον εξοντωνουν μεχρι τελικης πτωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6.11 το εαν εγώ ειμαι ανεύθυνος πολίτης και το τι πραγματικά κάνω για να βελτιώσω τα πράγματ αόσο πιο πολύ μπορώ και όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, άσε να το γνωρίζω καλύτερα απο σενα! Εσύ κοίτα τι κάνεις..

    Και δεν ανήκω στο κοινο του Λαζόπουλου...ένα εργαλειάκι του συστήματος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6.11 το εαν εγώ ειμαι ανεύθυνος πολίτης και το τι πραγματικά κάνω για να βελτιώσω τα πράγματ αόσο πιο πολύ μπορώ και όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, άσε να το γνωρίζω καλύτερα απο σενα! Εσύ κοίτα τι κάνεις..

    Και δεν ανήκω στο κοινο του Λαζόπουλου...ένα εργαλειάκι του συστήματος είναι...

    16 Απρίλιος 2008 8:23 μμ

    -------------

    Kαι η απαντηση, επισης καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Loipn tin kopelitsa tin eida kai ego simera to proi exo ap ti Vouli.
    Fonaze me perisio tsampouka kai dipla ontos itan i mana tis me ton aderfo tis.
    Kanena apo afta ta arxidia pou mpenovgenan me tis amaxares tous tis gialismenes den tis edine simasia.
    Ego eimoun me ena filaraki mou kai perasame apo mprosta...edo erxete i malakia....mou - mas!
    Tin kopelitsa san malakes provata pou mas exoun kanei tin perasame gia treli... o malakas o filos mou to proxorise akoma pio poli '' prezakia einai re malaka mou leei den ton eides ton tipo ? '' ( enowntas o malakas to paidi pou tora matheno oti eixe noitika provlimata ) .... gelasame kai figame san kaloi malakes..
    Oi megali tous niki einai afti magkes otis mas exoun kanei provata, malakes periopis. Den akousame ti elege i kopelia kateftian to vgalame to porisma.... treli einai...
    Ntrepome pragmatika giati nomiza oti diefera oti den aniko sto kopadi tous oti eimai psagmenos...
    Ena arxidi eimai kai miso, mas nikisan magkes mas nikisan... afto pragmatika theloun, na vlepoume anthropous na fonazoun kai na diamartironte kai san kaloi malakes pou girizame kai apo maxi kiolas, me to grafeiokratiko tous kratos, kai eixame rixei kai kana dio tsouvalia kantilia.( se dimosia ipiresia eimastan olo to proi )
    ti vgalame kai treli tin kopelia.
    Ego sou zitao signomi kopelia kai mono gia ti skepsi pou ekana o Manos eimai sigouros ama to mathei tha ntrapei kai aftos... vlepeis kapote imastan kai emeis ekei ap exo kai fonazame, tora... mi ta xanaleme tsampa magkes xavaledes koinos malakes...
    P.s Elpizo vathia mesa mou toulaxiston na eimaste ligoi kai to elpizo eilikrina. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κατήγγειλε φοροδιαφυγή σε μια εταιρεία που ήταν συνεταίρος, τελικά βρέθηκε ο ίδιος να διώκεται

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 16 Απρίλιος 2008 10:43 μ

    Etsi einai dystyxos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση