GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφάνεια και ...ΣΔΙΤ!

. Από τον Γ. Κετσέα Διαφάνεια στον Δημόσιο Τομέα... Ο Ανακριτής τελικά φωτογραφίζει τους ενόχους στην υπόθεση του πρώην Γενικού Γραμματέα τ...

.
Από τον Γ. Κετσέα

Διαφάνεια στον Δημόσιο Τομέα...
Ο Ανακριτής τελικά φωτογραφίζει τους ενόχους στην υπόθεση του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού:

.

.
.
Αν όλα όσα γράφουν τα διάφορα blogs αληθεύουν, ο κ. Ζαχόπουλος κινδυνεύει να πάει από τον Ευαγγελισμό κατ΄ευθείαν στον Κορυδαλλό! Κι αυτό για μια απλή σύμπραξη δημόσιου- ιδιωτικού τομέα, (ΣΔΙΤ)…
------------------

10 σχόλια

  1. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ''ΖΑΧΟ'' ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ . ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΑΚΗΣ-ΤΑΡΖΑΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ , Η 35χρονη ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΟ .
    ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟ-ΠΑΣΧΑΛΗ Η ΜΕΓΑΙΡΑ ΑΛΙΚΗ .

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ .
    ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΟΥ.............

    HAPPY EASTER EVERYBODY

    Karl MARX jR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE PAIDIA POY PIGE AYTOS O KOPANOS O SEX GR. ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exoume k ton allo malaka ton "e8niko star" Eyagelopoulo na mas zalizei t arxidia synexeia...

    ola ta kanei aytos...
    "parte kosme, ola ta sfazw ola ta maxairwnw"...xaxaxaxa

    sygnwmi, tsimpoukia kanete??
    ma ti rwtaw k egw.. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    *synenteyxeis sto "pipa chanel" dinete?

    -------------------------------------
    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές...

    *o spa8aris, psaxnei neo karagiozi, trexe
    --------------------------------------
    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    *gia zwofilikous imoun sigouros
    --------------------------------------
    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    *nai alli kapsa den eixame, para me poion gamietai i Paris...
    ---------------------------------------
    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    *giati den dokimazeis moloso? eidika, o molosos makrypswlos, 8a sou pigenai xarma..
    ---------------------------------------
    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    *diavazeis k tis kwlotrixes??
    ---------------------------------------
    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια.

    * ayto einai sigouro, tosos kosmos apo toses e8nikotites pou se exei parei, exei na to lei




    re ti exoume pa8ei me to ka8e pswnio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ανδρέας μας, πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή ο εθνικός μας σταρ, δούλευε από μικρό παιδί για να θρέψει την πλούσια -πλην φιλόζωη- γιαγιά του, η οποία και χαλούσε όλα τα χρήματα της στην εκτροφή ζώων φοξ-τεριέ. Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι έκανε μεροκάματα στην Κοκκινιά σε οικοδομές όπου δούλευε ως καλουπατζής, φορτηγατζής και καμιά φορά ως χορεύτρια στο θέατρο - εξ ου και το ροζέ αφημένο στο πρόσωπο, το οποίο καλύπτει την έντονη ανδρωσύνη του.

    Η τύχη του άλλαξε όταν ένας μεγάλος κηνυγός αρχαιών ταλάντων έφτασε στο θέατρο για να συναντηθεί με το Γιώργο τον Μπουμπλέκο, ο οποίος είχε τις πληροφορίες περί ταλάντων. Ο Καρατζαφέρογλου ήταν γνωστός για την ευφυία του. Οτάν μίλησε είς τον σημερινό μας εθνικό σταρ κατάλαβε μεμιάς οτι ο άνθρωπος που μιλούσε δεν ήταν τυχαίος. Οτι εκείνη η μέρα θα άλλαζε ολάκερη την ζωή του. Και την άλλαξε. Με τρόπο που κανείς δεν φανταζόταν. Τον ρώτησε σε σπασμένα greeklish για τα τάλαντα που κρύβαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (σύμφωνα με τις Λιακοθεωρίες, προγονοι-απόγονοι, αφεντικα και δούλοι, σκατά γινήκαμε ούλοι):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ανδρέας δεν στεναχωρήθηκε από τα ελάχιστη που του έκανε το Ελληνικό κράτος και τραγούδησε το "Μην κλαίς για μένα Ελλαντα", το οποίο αργότερα διασκεύασε η Μαντόνα όταν πήγε στην Αργεντινή. Ποτέ όμως δεν πρόδωσε το επάγγελμα που τον έκανε πασίγνωστο τοις πασοί γενικώς και σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη του για την οικοδομή υπάρχει ακόμη,εξ ου και η λατρεία του για τα ξενοδοχεία Hilton που στήνει παντού μνημεία για να τα τιμά. Εξ'ου και η μεγάλη του επιτυχία στα Γαλλικά:

    Αντρέας: Non je ne regrette rien!

    Οι χιλιάδες οπαδοί του: Pas de tout, Antrea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:22

    Excessive masturbation can be hazardous for your health.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Ελλάδα οι γκέι, οι λεσβίες και οι τρανσέξουαλ γνωρίζουν από διακρίσεις. Τις αντιμετωπίζουν καθημερινά στην οικογένεια, την κοινωνική ζωή και τον επαγγελματικό στίβο.

    Καμιά φορά όμως φτάνει μια σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου το Υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζεται να καθιερώσει ένα ‘συμβόλαιο συμβίωσης’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Δεν θεωρούμε ότι ένα απλό ‘συμβόλαιο’ μπορεί να λύσει τα ζητήματα των ζευγαριών ίδιου φύλου, ούτε να εξασφαλίσει την ισότιμη μεταχείρισή τους. Πιστεύουμε όμως ότι η προτεινόμενη διάκριση είναι κατάφωρα αντίθετη τόσο με το ελληνικό Σύνταγμα όσο και με τις ευρωπαϊκές συνθήκες για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Πόσο μάλλον όταν 18 ευρωπαϊκές χώρες ήδη παρέχουν νομική κατοχύρωση στα ζευγάρια ίδιου φύλου.

    Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενημερωθούν σχετικά οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιστοσελίδες και ιστολόγια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που ζητάμε είναι ίσα δικαιώματα για όλους. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

    Αυτή τη φορά δεν θα μείνουμε σιωπηλοί. Αυτή τη φορά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ


    In Greece gays, lesbians and transexuals know about discrimination. They face it daily from their families, in their social lives and in the professional field.

    But sometimes, all it takes is a single straw to break the camel’s back.

    According to press reports, the greek government is preparing to introduce a domestic partnership ‘contract’ EXCLUSIVELY for unmarried heterosexual couples. We do not believe that a mere ‘contract’ can resolve the issues same-sex couples face or ensure their fair treatment under the law. However this discriminatory proposal is a direct contravention of the greek Constitution, as well as european human rights treaties. Especially since same-sex couples already enjoy legal rights in 18 european nations.

    The aim of this intervention is to make sure that european institutions, human rights organisations, websites and weblogs from around the world learn about these proposals. What we ask for is equal rights for all. Nothing more and nothing less.

    This time around we will not sit idly by. This time around we will not keep silent.

    GREEK BLOGGERS AGAINST DISCRIMINATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den me xalaei pou o Andreas einai gay,
    oute exw tipote me tous gay.

    Aytos omws, einai malakas me patenta, ayto me xalaei..

    an mporouse, 8a pidiotan dimosia sto syntagma me ton mayro epivitora tou, gia na kanei ntoro...

    den exei afisei sxolio gia sxolio edw mesa,
    pou na min exei anartisei ayti ti malakia pou grafei...
    opws episis k o allos ili8ios,
    o sexoualika sterimmenos o Grsex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση