GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και το Πάσχα στην Κέρκυρα...

...αντιΠΑΣΟΚ εκδηλώσεις;‏ , Από τον Γιάννη Ζωχιό autenergos.blogspot.com ,.. Και το Πάσχα στην Κέρκυρα αντιΠΑΣΟΚ εκδηλώσεις; Πληροφορίες το...

...αντιΠΑΣΟΚ εκδηλώσεις;‏
,
Από τον Γιάννη Ζωχιό
autenergos.blogspot.com
,..
Και το Πάσχα στην Κέρκυρα αντιΠΑΣΟΚ εκδηλώσεις; Πληροφορίες του autenergos.blogspot.com αναφέρουν ότι, εάν εκδηλωθούν άμεσα οι αντιΠΑΣΟΚ εκδηλώσεις για το σκάνδαλο της πώλησης του ΚΤΙΡΙΟΥ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ίσως ξεκινήσουν Μεγάλη Εβδομάδα με «παραστάσεις» σε ΠΑΣΟΚικά γραφεία Κέρκυρας ή με «εκδηλώσεις» κατά τη διάρκεια Επιταφίων, Λιτανειών, Αναστάσεων.
Μέχρι πότε θα σιωπούν συνένοχα: Α. ΓΚΕΡΕΚΟΥ-Τ. ΧΥΤΗΡΗΣ και το… Όλον ΠΑΣΟΚ (Κεντρικό-Τοπικό);

---------------------------------

7 σχόλια

  1. Στο Γιαννη Ζwχιο
    Edw kai kairo mas exeis prixei me tis malakie sou ...An theleis analamvanw ta exoda na se ferw sth B.amerikh na se kleisw se trelladiko gia makroxronia therapeia. Kalh lamprh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κερκυραίοι δε φοβούνται τίποτα!

    Εχουν τον περίλαμπρο Γεωργιάδη,
    να τους σώζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia tin Gerekou.

    Boris na mas pis Kiria Gerekou giati i ikogenia sas aposiopise to thema DNA tis koris tou Voskopoulou? Pantos ta pragmata ine para poli ipopta. Ine olafanero oti mia apo tis dio plevres prospathi na kripsi kati. Fenete oti o Voskopoulos xagorastike gia na min epimini. Ta pragmata milane apo mona tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΟΔΕΞΙΑ !!!!


    ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΧΑΦΙΕΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ β' πειραιως ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Μαρια .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ (το Γιωργακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για θυμίστε μου ...
    τι δουλειά κάνει ο Γεωργιάδης...
    ...μεσίτης Κερκυραικών ακινήτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση