GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα αντ' άλλων για τα 160 εκ. ευρώ...

. ...που "ξάφρισαν" από το Ταμείο Πυροπλήκτων! Τα έκαναν ...ομόλογα. Ποιο ψέμα λέει και ποια αλχημεία κάνει η κυβέρνηση... .. &qu...

.
...που "ξάφρισαν" από το Ταμείο Πυροπλήκτων! Τα έκαναν ...ομόλογα. Ποιο ψέμα λέει και ποια αλχημεία κάνει η κυβέρνηση...
..
"Σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου ανά πάσα στιγμή ρευστοποιήσιμους" απάντησε το υπουργείο Οικονομίας (εδώ) ότι έχουν επενδυθεί τα 160 εκατ. ευρώ που "εξαφανίστηκαν" από το Ταμείο Πυροπλήκτων, ύστερα από το θέμα που δημιουργήθηκε και το ανέδειξε το Press-gr (εδώ) ενώ τα κανάλια το ...εξαφάνισαν. Δηλαδή, έχουν πάει σε ομόλογα - όπως πιθαναλογούσαμε κι εμείς με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες.
Το ένα θέμα είναι το πολιτικό: Η τοποθέτηση έγινε με πλήρη ....μυστικότητα. Καμιά ενημέρωση, κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Γιατί; Κι αυτό την ώρα που οι πυρόπληκτοι διαμαρτύρονται ότι έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, εννια μήνες μετά την τραγωδία. Οσοι δηλαδή έδωσαν τα χρήματα τους δεν γνώριζαν μέχρι τώρα ότι αυτά θα πήγαιναν για να ...καλυφθούν μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού. Αυτό το ψέμα που πλήττει την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης καλύπτεται;
Το άλλο θέμα είναι το πιο τεχνικό: Στρην ανακοίνωση του το υπουργείο λέει ότι "τα διαθέσιμα του Ταμείου (5/5/2008) ανέρχονται στο ποσό των 171.648.135,26 ευρώ".
Κι όμως η κίνηση του λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος που εμείς παρουσιάσαμε (εδώ) -και περιλαμβάνεται στην Ερώτηση των βουλευτών- αναφέρει ότι στις 6.5.08 το ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ήταν μόλις 525.849,65 ευρώ. Άρα λοιπόν λένε ψέματα για να καλύψουν το "ξάφρισμα". Με τέτοιες αλχημείες θέλουν να δικαιολογήσουν την ενέργειά τους;
Ας δώσουν στη δημοσιότητα την επίσημη κατάσταση με την κίνηση του λογαριασμού.
Κι αλήθεια: Πώς θα ζητήσουν από τον κόσμο να συνδράμει από το υστέρημά του την επόμενη φορά που -ω μη γένοιτο- προκύψει μια ανάλογη εθνική ανάγκη; Πώς;
----------------------------------------

25 σχόλια

  1. Η υπογραφή του ελληνορωσικού μνημονίου για τον περίφημο αγωγό «South Stream» χαιρετίστηκε με εμφανή ή συγκρατημένο ενθουσιασμό από το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού Τύπου. Ο αγωγός με το αγγλοπρεπέστατο όνομα μπήκε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, χωρίς, όπως φαίνεται, κανείς μας να απορήσει: Αφού καμμία από τις χώρες που εμπλέκονται δεν είναι αγγλόφωνη, αφού οι Ρώσοι μια άλφα –ή και ωμέγα- περηφάνεια την κουβαλάνε, πως άξαφνα αυτός ο αγωγός βρήκε νονό να τον βαφτίσει στα αγγλικά; Από που και ως που South Stream; Είναι πια η lingua franca σε τέτοιο βαθμό αποδεκτή;

    Ένα μικρό, σύντομο ρεπορτάζ, απέδειξε ότι, όχι, οι Ρώσοι δεν παρέδωσαν γην και ύδωρ, παρά το διεθνή χαρακτήρα της συμφωνίας. Η Αναστασία Ιβάνοβα, από το γραφείο τύπου της Γκαζπρομ, είχε την ευγένεια να μας ενημερώσει πως, το όνομα του αγωγού είναι ρώσικο εις την Ρωσία. Ο αγωγός επισήμως και με τη βούλα ονομάζεται Νότιο Ρεύμα -- για τους ρωσσομαθείς Южный поток, Γιούζνι Ποτόκ. Όμως, μιας και ένα μεγάλο μέρος της αλληλογραφίας και του ενημερωτικού υλικού μεταφράζεται ή συντάσσεται και στην αγγλική, σε αυτό το απευθυνόμενο σε ξένους υλικό, οι Ρώσοι της Γκαζπρομ μεταφράζουν το όνομα του αγωγού.

    Κοινώς, South Stream είναι η αγγλική μετάφραση του Γιούζνι Ποτόκ, του Νοτίου Ρεύματος και ως μετάφραση εκπονείται για να βοηθήσει τους αγγλόφωνους στην κατανόηση. Αν είσαι Έλλην απόφοιτος των κώλλετζες (colleges) που προσποιείται το στέλεχος υπουργείου, όμως, όλα αυτά δε σε αφορούν. Μένεις στην αγγλική μετάφραση διότι σε αυτήν βρίσκεις την γλώσσα που αγαπάς και προτιμάς. Τη γλώσσα που δεν αλλάζεις με τίποτε και σε κάνει να νοιώθεις κάποιος... Κατόπιν, τη φοράς καπέλο σε Τύπο και κοινό, νομίζοντας ότι πράττεις το σωστό, γιατί δε σου πέρασε καν από το νου ότι κάποιος άλλος λαός μπορεί να έχει την αξιοπρέπεια ή την υπερηφάνεια που προφυλάσσουν από επαρχιωτισμούς και αρχοντοχωριατιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να έχει υπολογιστεί το οικονομικό κόστος", δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, παίρνοντας αποστάσεις από τις ανακοινώσεις Σουφλιά για απόσυρση των παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητων και τα τέλη κυκλοφορίας.

    Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, μόνο όταν ο κ. Σουφλιάς δώσει αναλυτική αναφορά.

    Για γνωστή, δοκιμασμένη κατεύθυνση επιβάρυνσης της λαϊκής οικογένειας και ενίσχυσης των βιομηχανιών αυτοκινήτων κάνει λόγο το ΚΚΕ , ενώ ο ΣΥΝ υποστηρίζει πως οι προτάσεις Σουφλιά αποτελούν επανάληψη μέτρων που έχουν εξαγγελθεί επανειλημμένα και κινούνται σε λάθος κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να έχει υπολογιστεί το οικονομικό κόστος", δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, παίρνοντας αποστάσεις από τις ανακοινώσεις Σουφλιά για απόσυρση των παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητων και τα τέλη κυκλοφορίας.

    Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, μόνο όταν ο κ. Σουφλιάς δώσει αναλυτική αναφορά.

    Για γνωστή, δοκιμασμένη κατεύθυνση επιβάρυνσης της λαϊκής οικογένειας και ενίσχυσης των βιομηχανιών αυτοκινήτων κάνει λόγο το ΚΚΕ , ενώ ο ΣΥΝ υποστηρίζει πως οι προτάσεις Σουφλιά αποτελούν επανάληψη μέτρων που έχουν εξαγγελθεί επανειλημμένα και κινούνται σε λάθος κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ελληνικό κοινοβούλιο έφτασε το θέμα με την παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών από τους ποταμούς Νέδα, Αλφειό και Λάδωνα.

    Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κουσελάς και Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή για τα αδρανή υλικά που παίρνουν εργολάβοι από τον ποταμό Νέδα με αποτέλεσμα να συντελείται τεράστια οικολογική καταστροφή.

    Οι εργολάβοι ισχυρίζονται ότι τα αδρανή υλικά λαμβάνονται στο όνομα των αντιπλημμυρικών έργων που διανοίγουν την τρύπα της μάνας του Καψαμπέλη.

    Σύμφωνα, όμως με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης τέτοια έργα δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕΜΝΑ ΣΕΜΝΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΦΕΡΤΕ ΦΕΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. On Friday, Barack Obama publicly raised the possibility of helping Hillary Clinton pay off more than $25 million in debts, including the $11.42 million she loaned her own campaign to keep it afloat in recent months.

    "Historically after a campaign is done and you want to unify the party, particularly when you've had a strong opponent, you want to make sure you're putting that opponent in a strong position so that they can work to win an election in November....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕΜΝΑ ΣΕΜΝΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΦΕΡΤΕ ΦΕΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Το κράτος, προσαρμοσμένο στο νέο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον του σκληρού ανταγωνισμού, αναπτύσσει νέα εργαλεία, με σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης και μέσα τεχνολογίας. Μεριμνά για την κοινωνική συνοχή, διατηρεί τη ρυθμιστική του παρέμβαση στις αγορές, συνεργάζεται στενά με τον πούστη ιδιωτικό τομέα μέσα από διαφανείς διαδικασίες και ανταποκρίνεται γαμιώντας το μουνί της μάνας του Καψαμπέλη στις προσδοκίες του πολίτη, παρέχοντας σε όλους πρόσβαση σε ενισχύσεις, ενημέρωση και επικοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ξεφτιλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TA XRHMATA AYTA TOOOOOOOORA.

    EXOYN GINEI TZIP PORSE KAGIEN KAI TA RESTA TA EXOYN DOSEI STA KORITSAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντε ρε ζωα που θα αμφισβητησετε εσεις ενα Μολυβιατη,τα ομολογα αυτα δινουνε και τοκο,ζωα,δεν ειναι ρισκου δομημενα,ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλητία κρέμασμα στο Σύνταγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οτι και να εγιναν, οποιος δινει χρηματα σε τηλεμαραθωνιους και αλλες "ηρωικες"προσπαθειες ειναι κοροιδο. Πληρωνουμε ΟΛΟΙ, οι φτωχοι μεσω ΦΠΑ, οι πλουσιοι και με το φορο εισοδήματος στο Κρατος που οφειλει να εχει αποθεματικο αντι να τα ξοδευει σε φιεστες και μιζες.

    Θελεις κυριε να βοηθησεις ενα πυροπληκτο?/ Βρες τον και δος του οτι λεφτα ή ειδος μπορεις.

    Με την ευκαιρια θυμαστε που ειχε ελθει η εικονα ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ και την υποδεχθηκαν με τιμες αρχηγου κρατους και την εβελαν σε δημοσιο προσκύνημα. Ειχαν επικεφαλης της επιτροπης που θα διαχειριζοταν τα εκατομμυρια των πιστων κορόϊδων ενα τιμιο αρεοπαγιτη ( Βελλης, νομιζω). Μετα που πηγαν τα λεφτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βλάκα,πριν βάλεις το χέρι στην τσέπη και βγάλεις 1 ευρώ(340δρχ) και το δόσεις σκέψου το καλά.

    όταν στο πάρουν,άντε γειά.

    ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εάν νομίζατε ότι τα ευρουδάκια θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους καλά να πάθετε. Είδατε και τον Μολυβιάτη πρόεδρο και αγαλλιάσατε. Μα τόσα χρόνια ο Μολυβιάτης που θήτευσε ?? ΄Εμαθε καλά πως να διαχειρίζεται τα ξένα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ χρονική περίοδο όπου σχεδόν όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί της Δυτικής Ευρώπης (πλην Ισπανίας και Αγγλίας), μεταξύ των οποίων και η Deutsche Τelekom, ελέγχονται πλήρως από τις κυβερνήσεις.
    Αντίστοιχα, όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί της τέως Ανατολικής Ευρώπης (πάλι με δύο εξαιρέσεις), στην απέλπιδα προσπάθεια των κυβερνήσεών τους να ενισχύσουν βραχυπρόθεσμα τα οικονομικά τους, έχουν εκχωρηθεί σε ξένα κεφάλαια και επενδυτές. Ερώτημα πρώτο:
    Τελικά, η Ελλάδα ανήκει στη Δύση ή στην Ανατολή; Στον ΟΤΕ, το Δημόσιο κατέχει σήμερα το 28% των μετοχών του. Από αυτό, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πωλήσει το 3% στην Deutsche Τelekom για να εισπράξει στην καλύτερη περίπτωση 382 εκατ. ευρώ, εκχωρώντας και το μάνατζμεντ σε... συσκευασία δώρου! Με μέτριες εκτιμήσεις, τόσο κοστίζουν μόνο δύο από τα 2.500
    κτίρια του ΟΤΕ, αυτά στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στην οδό Πατησίων. Ερώτημα δεύτερο:
    Αλήθεια, μόνο τόσο αποτιμάται η παραχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ;
    Για να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης, παρατίθενται τα εξής στοιχεία:
    ● Τον Ιούνιο του 2007 εκποιήθηκε ποσοστό 10,7% των μετοχών του ΟΤΕ, χωρίς να επηρεάζεται το μάνατζμεντ, αντί 1,12 δισ. ευρώ.
    ● Ο ΟΤΕ για να αποκτήσει πλήρως την CosmΟΤΕ (ποσοστό περίπου 35%) δαπάνησε περίπου 3 δισ.
    ευρώ.
    ● Η CosmΟΤΕ για τον έλεγχοεξαγορά του 1/3 της Γερμανός δαπάνησε περίπου 1,5 δισ. ευρώ.
    ● Ο ΟΤΕ για να ελέγξει πλήρως τη διοίκηση της Romtelecom αναγκάστηκε από την κυβέρνηση της Ρουμανίας να εξαγοράσει συνολικά το 54%.
    ● Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου για το 2007 ανήλθε σε 6,3 δισ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη σε 662,6 εκατ. ευρώ. ● Μόνο το μέρισμα που θα εισπράξει το Δημόσιο φέτος από τον ΟΤΕ ανέρχεται σε 103 εκατ. ευρώ.
    Τα καθαρά χρήματα που προσδοκά να εισπράξει η κυβέρνηση από την εκποίηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ είναι ψίχουλα σε σχέση με την αξία του Οργανισμού, αλλά και με τα πρόσφατα δαπανηθέντα ποσά από τον Όμιλο για τις εξαγορές των Γερμανός και CosmΟΤΕ.
    Δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση, αλλά για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με αποικιοκρατικού τύπου διαδικασίες που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ στον ανεπτυγμένο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ
    ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. με ποιο δικαίωμα ρε ,τα καθάρματα έφαγαν τα λεφτά που δώσαμε για τους πυρόπληκτους ...απλά πράγματα τα'φαγαν οι κουμπάροι και τα κυβερνητικά καθίκια εεεεεεεε! ρεεεεε!!!!!
    φτάνει πια ...............ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συμμορία κυβερνητικών !!!!!!!!
    όλοι θαυμαστοί ,και υπέροχοι απατεώνες και κλέφτες...οι Σικελοι θα τους ζήλευαν...τέτοια μεθόδευση ρε παιδιά ?????
    πρώτα βάζουν φωτιές ...για τα συνεταιρικοί τους ...και μετα τρων τα λεφτά του κοσμάκη ...!
    φυσικα ,ετσι κανουν οι συμμορίες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kleftes neodimokrates ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με πάρα, μα πάρα πολύ σεμνότητα και ταπεινότητα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ,









    Comments
    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!
    Και σας ενημερώνουμε ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GRSex.com ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΤΟ GRSex.com ευχαριστεί όλα τα μουνοπανα που επισκέπτονται το PRESS-GR ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Ν Α Σ Α Σ Π Ρ Η Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.













    .
    ,









    Comments
    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!
    Και σας ενημερώνουμε ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GRSex.com ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΤΟ GRSex.com ευχαριστεί όλα τα μουνοπανα που επισκέπτονται το PRESS-GR ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Ν Α Σ Α Σ Π Ρ Η Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.













    .
    ,









    Comments
    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!
    Και σας ενημερώνουμε ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ GRSex.com ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΤΟ GRSex.com ευχαριστεί όλα τα μουνοπανα που επισκέπτονται το PRESS-GR ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Ν Α Σ Α Σ Π Ρ Η Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.













    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 1.000.000 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ,ΦΑΝΤΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 1.000.000 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ,ΦΑΝΤΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση