GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7.000.000 "επισκέψεις" το Press-gr!

. Με 40.000 hits ημερησίως συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, με τη δική σας στήριξη και βοήθεια... ... Εσπασε και το φράγμα των 7.000.000 &q...

.
Με 40.000 hits ημερησίως συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, με τη δική σας στήριξη και βοήθεια...
...
Εσπασε και το φράγμα των 7.000.000 "επισκέψεων" το Press-gr, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του. Με τον μέσο όρο των "επισκέψεων" να αγγίζει και τις 40.000 (ορισμένες φορές εκτινάσσονται και στις 70.000) έχει γίνει βασικό μέσο καθημερινής ενημέρωσης για χιλιάδες πολίτες αλλά και αποκάλυψης ειδήσεων και θεμάτων που μένουν "κουκουλωμένα" από πολλά παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Με τα λάθη του και τις υπερβολές (ποτέ όμως με κακοπιστία και αρνητική πρόθεση), το Press-gr έχει διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα και έχει δώσει διέξοδο στον απλό πολίτη που ασφυκτιούσε από τους "νταβατζήδες" της ενημέρωσης. Γι' αυτό και χαιρόμαστε - χωρίς καμιά ...ανταγωνιστική διάθεση- όσο πολλαπλασιάζονται οι εστίες της εναλλακτικής ενημέρωσης.
Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος. Δεν είμαστε αλάνθαστοι. Χρειαζόμαστε, εκτός από τη στήριξή σας, και την κριτική σας. Οσο σκληρή κι αν είναι. Την γνώμη σας. Τις προτάσεις σας. Για να διορθώνουμε τα λάθη. Για να γινόμαστε καλύτεροι. Σωστότεροι. Γιατί το Press-gr είναι εσείς! Αυτό δεν το ξεχνάμε ούτε στιγμή. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε. Χωρίς εσάς δεν μπορεί να υπάρξει.
Τα 7.000.000 "ευχαριστούμε" είναι ...λίγα. Και συνεχίζουμε!
----------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Καψαμπέλη είσαι μαλάκας. Από όταν έκλεισες τα σχόλια το Πρεςς έχει πάρει την κάτω βόλτα. Είσαι μεγάλο ανέκδοτο. Το Πρεςς ήταν τα ελεύθερα σχόλια και το νταβαντούρι, όχι το να το παίζεις επιμελητής της τάξης. Αντε, βούρλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 24 Μάϊος 2008 9:44 μμ

    ΔΗΛΑΔΗ τι ηθελες;
    Να έχεις τον καθε μαλακα SEX.com
    να διαδημιζει τις πουτανες του;
    Η τον αλλο τον χειροτερο
    να βριζει τους διαχειριστες του πρεςς
    επειδη.... επιτρεπουν στον σεξ.κομ.ταδε
    να μας τα ζαλιζει;
    Ετσι τουλαχιστον φευγει η πολυ μαλακια εδω μεςσα.


    ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκαλούν οι Σκοπιανοί της Αυστραλίας

    Περίπου 20.000 Σκοπιανοί της Αυστραλίας σύμφωνα με τους διοργανωτές βγήκαν στους δρόμους φτάνοντας μέχρι το κοινοβούλιο της vctoria ζητώντας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας να αναγνωρίσει επίσημα την εθνική κυριαρχία της Μακεδονίας με την ιστορική και συνταγματική ονομασία.

    Ταυτόχρονα έχουν αναρτήσει και σχετικό video στο internet.
    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://mindcup.blogspot.com

    http://mindcup.blocspot.com.


    Η ώρα της αντίδρασης και του αγώνα πλησιάζει .
    Θα ενημερωθείτε πλήρως .

    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επισκεψιμοτητα του press-gr εχει πεσει μαζι με τη συμμετοχη των σχολιων που δεν εμφανιζονται παρα 8-12 ωρες αργοτερα. Υπαρχουν ηδη πολλα αλλα εναλλακτικα blog. Ο Καψαμπελης εκανε αυτο ακριβως που κατηγορουσε τους αλλους: καβαλησε το καλαμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κτυπήστε, ανελέητα το κατεστημένο τής
    εκκλησίας του Νεού Ημερολογίου,ξεμροστιαστε εναν Ανελέητο, Αιρετικό Πατριαρχη, ανθέλληνα, σας θυμίζω ενα μονο, τ0 2003 τήν 29η μαίου αντι να κανη μνημοσυνα για τήν αποφραδα ημερα της Αλωσης τής Κωνσταντινουπολεως, παρευρισκετο στο Μαυσωλείο του Ολωκαυτωματος των Εβραίων μαζι με τον τουρκο μουφτη,κ.λ.πους στήν Θεσσαλονικη, αλλοδοξους καταθετοντας στεφάνια...και λεγοντας αυτα τα απαισια λογια για προκαθήμενο της Άγίας Ορθοδοξιας,ακουσον ακουσον!!!!! η διαφορα των Θρεισκειών μας ειναι μονο ενας Σταυρός και ενας Α μ φ ι λ ε γ ό μ ε ν ο ς, Χρηστός.
    Να τον χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση