GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπήλιω και το κακό συναπάντημα...

. Γράφει ο Πέτρος Πέτρου . Απαράδεκτη, προκλητική, ιταμή καί ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ η επίθεση πού εξαπέλυσε χθες στήν "ποιοτική " εκ [πομπή] ...

.
Γράφει ο Πέτρος Πέτρου
.
Απαράδεκτη, προκλητική, ιταμή καί ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ η επίθεση πού εξαπέλυσε χθες στήν "ποιοτική " εκ[πομπή] τής ΜΠΗΛΙΩΣ, ο γνωστός καί αξιόλογος μουσικοσυνθέτης Στ. Κραουνάκης.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, από το κρατικό κανάλι στήν υπαρξη καί λειτουργία τού οποίου υποθέτω οτι συνεισφέρουν καί τα εκατομμύρια τών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, εξέμεσε οση χολή διαθέτει το χονδροειδές σαρκίο του, κι απ ο,τι φάνηκε διαθέτει μεγάλες ποσότητες, εναντίον των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που κατ' αυτόν διέλυσαν την ποιότητα που μέχρι τότε εξέπεμπε η κρατική τηλεόραση και οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες της αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ..
Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν ειχε το θάρρος και την αξιοπρέπεια να του υποδείξει οτι δεν μπορεί ετσι ασύστολα να υβρίζει και να υποτιμά ενα μεγάλο κόμμα καί τα εκατομμύρια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ, αισθανεσθε ευτυχης;
ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ νιώθετε ανετα;
Κι εσυ κυρα ΜΠΗΛΙΩ , ολων των ανέμων, κι ολων των καιρων ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ...
----------------------------------------------

40 σχόλια

  1. Δεν είναι κομματικό το θέμα φίλε Πέτρο.

    Ετσι ήταν και έτσι θα μείνει για πάντα η ΕΡΤ. Διακομματικά, διαχρονικά. Κουβαλάει το κρίμα από τις χιλιάδες κατάρες παιδιών τότε και στελεχών πια σήμερα, για τον 1244/72 και τον μονοπωλιακό 1533 δέκα και πλέον χρόνια μετά. Πολύ φάσκελο, πολύ κατάρα.

    Η αναφορά σου σε ανθρώπους όπως ο Παπαστεφάνου, θα είμαι ευγενικός, είναι τουλάχιστον ατυχής.

    Οσο δε για τη "μπίλια" τι να πει κανείς; Παντός καιρού, όντως.
    Κρίμα. Αυτή ξέρει το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα,τί έπρεπε δηλαδή να γίνει; Να τον λογοκρίνει;Από τη μια υπερασπίζεστε τον Κούλογλου κι από την άλλη, όταν σας λένε αλήθειες, ζητάτε λογοκρισία;
    Μάρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ !

    Απο όσο ενθυμούμαι (κι ενθυμούμαι καλώς), ο κ. Κραουνάκης και στις δύο περιόδους διακυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ετύγχανε ευνοικoτάτης προβολής,
    αν και δεν είναι μουσικός της εμβελείας ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ή ΜΙΚΗ!

    Προς τι ο χθεσινός ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Π.Πέτρου , απορώ με την ... απορία σας .
    Εδώ και αρκετά χρόνια ο Κραουνάκης ασχολείται πιό πολύ με το να σέρνει μπινελίκια (και πολλές φορές απαράδεχτα επίθετα) στους Πασόκους , παρά με τις συνθέσεις του .
    Το άσχημο όμως είναι ότι επaνειλημένα έχει βρίσει τους απλούς ψηφοφόρους του Πασοκ και όχι μόνο τα μέλη των Πασοκικών κυβερνήσεων .
    Μήπως τότε δεν έπαιρνε τις επιδοτήσεις που ,κατά την γνώμη του ,θα έπρεπε να παίρνει ;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ??

    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ
    1922 ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΙΖΑ, Η ΑΡΠΑΚΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΕΡΥΘΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

    Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ?

    21 Μάϊος 2008 3:45 μμ

    =============================

    τον συνεχή διασυρμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια πονάει.
    Περαστικά σου βαμμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι παθατε με τον Κουλογλου; Ο ανθρωπος νομιζει οτι ακομα νοιαζομαστε για την αντιπαραθεση ΕΚΚΕ και ΚΚΕ. Γι αυτο τα εχωσε (κατοπιν διαταγων ΜΠΟΥΣ) στον Πουτιν την στιγμη που γινοταν επισκεψη της Ελλαδας (ο ΚΚ ειναι εκπρόσωπος) στην χωρα του. Αυτο λεγεται δημοκρατια; Χα Χα αφελεις. Μετα κλαιτε για το ποιος βαζει φωτιες στα δαση και για ποιο λογο. ΟΧΙ δεν θρεφουμε μονο τους πρακτορισκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:45
    Ναί φίλε μου . Τον Μάρτη του 2004 έφυγαν οι πράσινοι διάβολοι και ήλθαν οι γαλάζιοι άγγελοι . Ήλθαν οι κουμπάροι . Ήλθαν οι Ευγένιοι . Ήλθαν οι Αγάπιοι . Ήλθαν οι εβδομηντάρηδες διευθυντές-εραστές . Ήλθαν οι Ινδοί των υπουργικών αναψυκτηρίων ,
    Έφυγε ο κλασσικός πασοκο-υπυργός με το ένα ανάκτορο και τον αντικατλεστησε ο αμόρφωτος υπουργός των τριών γιγαντιαίων ανακτόρων .
    Έφυγαν οι σαβουρογάμηδες Πασόκοι και ήλθαν οι τα πάντα γαμώντες και μετά αυτοκτονούντες , χοντροί Μεξικάνοι
    Έυγε ο Γιωργάκης από το ΥΠΕΞ με τα αμερικανάκια και τον αντικατέστησε η κόρη του Εφιάλτη της αποστασίας με βοηθό-σύμβουλο τον ...υιό της !!!.
    Εφυγαν οι πρασινοφρουροί των κλαδικών και ήλθαν οι κόρες και τα τέκνα των γαλάζιων υπουργών .
    Δεν ‘’πιάνονται’’όμως οι γαλάζιοι άγγελοι .Οι βαλίτσες πάνε για διακοπές στα Cayman Islands και μετά χάνονται τα ίχνη τους .


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια πονάει.
    Περαστικά σου βαμμένε.

    21 Μάϊος 2008 4:08 μμ

    ============================


    για εκείνους που φάγανε
    χωρίς γνώσεις
    χωρίς δουλειά
    χωρίς πιστεύω.....!

    Περαστικά λαμόγιο και καλοφάγοτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν υπήρχε η Μούντζα ως περιφρονητική χειρονομία στους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς ,τότε σίγουρα όλες αυτές αλλά και πολλές άλλες καταστάσεις που βλέπουμε και ακούμε σε αυτή τη χώρα ,θα ήταν απλά στα αζήτητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δεν κατάλαβα,τί έπρεπε δηλαδή να γίνει; Να τον λογοκρίνει;Από τη μια υπερασπίζεστε τον Κούλογλου κι από την άλλη, όταν σας λένε αλήθειες, ζητάτε λογοκρισία;
    Μάρκος "

    Πολύ σωστός, έτσι αντιλαμβάνονται την κριτική οι Πασόκοι , όταν τους ενοχλεί είναι άηθης , όταν τους γλείφουν είναι...... "αγωνιστές" στα μετερίζια, ρε άντε γ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρα τα είπε ο χοντρος. Τουλάχιστον αυτός μπόρεσε να φάει την
    λιπαρή κοροιδία των πασόκων και να πει την άποψη του. Οι άλλοι που φωνάζουν δεν θέλουν ούτε να την μυρίσουν. Μάλλον γιατί είναι δική τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβάζω τα σχόλια και έχω εμβρόντητος, άναυδος!

    Με εξαίρεση δύο που "τρώγονται κάπως" τι γράφετε βρε εδώ μέσα;
    Τα βλέπετε πραγματικά έτσι ή αλληλοδουλευόμαστε και παίζουμε θέατρο εντυπωσιακής παπ@^@$;

    Είσαστε απίστευτοι/ες...

    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί περιμένετε από μια αρκούδα και πούστη μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Bεβαια, βεβαια, είναι φασιστικό να λες την γνώμη σου.
    Ειδικά αν είσαι συνταξιούχος, ε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαραδεκτος, προκλητικος και φασιστας εισαι εσυ που ζητας να λογοκριθει η αποψη οποιοδηποτε επειδη δεν σου συμφωνεις μαζι του. Ο Κραουνακης εξεφρασε την αποψη του η οποια ειναι σεβαστη και ΔΕΝ εβρισε κανενα.
    Οσο για το αν καποιος βριζει ενα κομμα αυτο σημαινει οτι ταυτοχρονα βριζει και αυτους που το ακολοθουν, κάνεις εσκεμμενα,ειμαι σιγουρος, λαθος για να μας δειξεις τι κομματοσκυλο εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδυνατώ να καταλάβω, φίλτατοι Πασόκοι, που έγκειται η απορία σας. Στο αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο Κραουνάκης ή στο αν έπρεπε να λογοκριθεί, για να μη σας στενοχωρήσει; Δυστυχώς όμως για τη χώρα, είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι, το Πασόκ ήταν αυτό που κατάντησε τη Ελλάδα, τον τελευταίο σοσιαλιστικό παράδεισο της Ευρώπης και εμφύσησε το τσιγάρο, το φραπέ, το τσιφτετέλι, το σαβουροφαγητό και την ηθική αδιαφορία, ως ύψιστα ιδανικά του Έλληνα. Έτσι φτάσαμε στη κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας, διότι η σωστή εκφορά του λόγου ακούγεται "αντιδραστική", θεωρούμε την εφαρμογή του νόμου "φασισμό", τον πατριωτισμό ως εθνικισμό, ενώ αναδείξαμε το τσιφτετέλι ως αναπόσπαστο κομμάτι του νεοελληνικού πολιτισμού. Η ιδιωτική πρωτοβουλία συκοφαντήθηκε και λοιδορήθηκε και οι κομμουνιστικές κολάσεις του σιδηρού παραπετάσματος, φάνταζαν ως παράδεισοι, επί Ανδρέα Παπανδρέου. Οι σημερινοί τσογλανοσυνδικαλιστές, επί Πασόκ ανδρώθηκαν. Η δε τηλεόραση είχε δύο κανάλια, από τα οποία ξεβράζονταν γκαιμπελικής μεθοδεύσεως οχετός σοσιαλπασοκικής προπαγάνδας, όχι μόνο από τα δελτία "ειδήσεων" του κεθεστώτος, με την αλήστου μνήμης Συλβάνα Ράπτη ως εκφωνήτρια, αλλά και με τις εκπομπές λόγου, ακόμα και τα έργα. Ο δε κύριος Μαρούδας απειλούσε τότε, ότι θα ρίξει τους δορυφόρους που θα περνούσαν πάνω από την Ελλάδα, διότι καταλάβαινε ο άνθρωπος ότι η δορυφορική τηλεόραση, θα έθετε εν αμφιβόλλω την πρωτοκαθεδρία του κόμματος.
    Για όλα αυτά, αλλά και ακόμα περισσότερα, ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, έστω και αν είστε απλοί ιδεολόγοι και ελπίζατε ενδόμυχα ότι το Πασόκ, ήταν, (ή έστω θα μετεξελισσόταν σε), κάτι άλλο από αυτό που βιώνατε στη πραγματικότητα. Αντί λοιπόν να γκρινιάζετε που κάποιος σας μέμφεται και σας στηλιτεύει, προσπαθήστε να βοηθήσετε στη μετεξέλιξη του Πασόκ, σε ένα πραγματικά σύγχρονο, φιλελεύθερο, σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, (και όχι "κίνημα"), στα πρότυπα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Ένα τέτοιο κόμμα, είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος, είτε ως αξιωματική αντιπολίτευση, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αξιόπιστο εταίρο σε μια πιθανή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Και αφήστε επιτέλους τους εναγκαλισμούς με τους Αλαβάνους και τους κλώνους τους, μαζί με την αποκρουστική ρητορεία τους. Τα κόμματα διαμαρτυρίας ανέκαθεν είχαν ημερομηνία λήξης διεθνώς, καθώς αποτελούν συγκυριακό φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τό οτι ο Κραουνάκης ειναι αντίθετος μέ τήν αισθητική τού ΠΑΣΟΚ ειναι κατανοητό.
    Ειναι προφανως φάν του ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ
    Λογικό μου ακούγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. diati enoxlountai ai pasokoi.aftoi sto onoma tou anigmatos stin kinonia ton mi pronomiouxon[kathola epithimiti alla...]xeftilisan aksies thesmous ierarxisi aksion aksioprepia kai prosopiki kaliergia-aksiokratia kai eferan ta komatoskila to glipsimo tin komounistiki isopedosi ton aksion sto pato kai tin alitia tis lamogias tis klepsias kai tis fountas me ta ksekola os dithen nees pseydo aksion.to simerino mpaxalo koinonikis anomias ine diakomatiko kai polixroma yperkomatiko apolitik exi omos rizes ston pasokiko laikismo ton 80s.ta panepistimia ine to megalitero eglima tou aristerou laikismpou tis alitias kai tis ideologias tis isonos prospathias.liga ipe aneksartita ton kinitron tou [ta agnoo].-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    Ο ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο χοντρός χοντρες σκατούλες κάνει
    και βρωμάνε ασκημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ...ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mpano toy giati ebrise malks san esena poy egrace to artho eno olh oi aloi sas glyfoyn!!! sta mme gia ayto klebate 20 xronia kai kleboyn alla 8 oi aloi

    a kai epihs poia ekkatomiria se ligo den tha eiste oyte ena xaxaxaxax bre sas piran eidhseis mexri kai i kotsi maria sas kataalaabe eas mhn eixate tosoys bolemenyos kai tha soy elega ego poios sas chfizie hahahahaha tonn koma ton dekadon atomon tha ieste se ligo kai goystaro kai eis kai o xonrtos etsi re keep walking !!!!!telos chfizo leyko alla tora tha chfiso syriza mono kai mono gai giati eiste lamogia kai toy syrizzaq den einai(exo gnorimies!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας παρακαλώ μή θίγετε το Άγιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ,έχει τόσα πρόβατα που το ψηφίζουν. Μην το κριτικάρετε γιατί τα προσβάλετε τα καημένα. Θέλετε να μείνει για πάντα στην εξουσία η Νου Δούλα που έχει και αυτή τα δικά της πρόβατα για να την ψηφίζουν;
    Άντε ρε Πασοκονεοδημοκράτες μας ζαλισατε ,σταματήστε πια . Τσιράκια της νέας τάξης πραγμάτων όλοι σας, πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. tora na grapso ?..tha me kopsei pali o gnosths kai ipostirikths tou diadiktiou kapsampelhs..as einai tha dokimaso..loipon de ksero ti lete gia ti mpiliw mpantos exei ta wraiotera podia sti xwra dld ti vlepeis kai sourxete na ti xouftoseis asistola...po po ti gampes einai aftes re paidi mou ...dikseta re mpiliwww xortase to lao malakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ. ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤV. ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aυτός ο μακάκας ο κραουνάκης δεν έφαγε πολλές επιχορηγήσεις φαίνεται από το ΠΑΣΟΚ για αυτό το βρίζει.

    Αλλά τώρα η μεγάλη καλλιτέχνιδα αδελφή ψυχή όπως λέει και ο λαός "βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιγα τα ωα.Μεγαλο κομμα.Κομμα "my ass".
    Για ποιο κομμα μιλας φιλε μου, αυτο που κατεστρεψε την εκπαιδευση ΚΑΙ την Παιδεια στην Ελλαδα, με στοχο να μην υπαρχουν ελιτ, οπως ελεγαν τοτε;
    (Δυστυχως, το ψηφιζα κι εγω αυτο το κομμα για 10ετιες, και μυαλο δεν εβαζα, αλλα δε μου πηγαινε να ψηφισω τους αλλους.Τωρα βεβαια, δε θα ψηφισω κανεναν πουστη.Τιποτα. Και γαια πυρι μιχθητω).
    Αυτο, που ο υπουργος, "στοκος" εντελως, ελεγε οτι θα ριξει τους δορυφορους, αν τολμησουν να εκπεμψουν σημα στην Ελλαδα, τοτε που γινοταν ο τσαμπουκας, για τα μη κρατικα Μεσα;(Οχι οτι κερδισε η χωρα , απο την υπαρξη τους βεβαια).
    Αλλα Πασοκ και πολιτισμος, ειναι συντομο ανεκδοτο.(Μαζι με τα πασης φυσεως κομματα και αποκομματα).
    Βαλαμε τα χασισοτραγουδα σαν το απολυτο του πολιτισμου και βλεπεις σε ενα κρατος, που διωκει τη χρηση ναρκωτικων, να τραγουδανε και να χορευουν επωνυμοι, το "φυσα ρουφα τραβατονε, πατατονε κι αναφτονε"!!
    Εχουμε χασει το στοχο κυριοι. Και γυριζουμε απο δω κι απο κει, χωρις να ξερουμε που παμε.
    Μεγαλη πικρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ
    1922 ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΙΖΑ, Η ΑΡΠΑΚΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".

    Πόσο φαίνεται ότι είσαι ένας ανιστόριτος δεξιός συκοφάντης υβριστής!!!!

    Αλλά η μεγαλύτερη εθνική καταστροφή ήταν το 1922 και διαπράχτηκε από το Λαικό κόμμα του Γούναρη ( δηλαδή τη δεξιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γιατι ρε παιδια οταν καποιος χοντρό-πούστης βγαζει την χολη του θα πρέπει...και καλα να μπερδευουμε και ν'αναφερόμαστε σε ιδεολογίες και σε πολιτικές...και σε κόμματα ????
    ο χοντρός θέλει βαβούρα γύρο απ'το όνομα του ....και κανει οτι κανει ...
    οχι οτι δεν φταίνε κάποιοι που του χαϊδεύουν τον χοντρό του κώλο...!
    αλλα να το κάνατε ζήτημα σιγά τον αρτίστα....!
    είναι χωρίς ποιότητά....και το γνωρίζει ο ίδιος ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συναγωνιστ'α π'ετρου μ'ια άποψη είπε ο άνθρωπος,αυτή 'ηταν η γν'ωμη του την είπε.Το θέμα για εμάς που παρακολουθούμε και περιμένουμε από το πασοκ είναι εάν θα πάψει αυτό να στηρίζει 100 τοις εκατό τον κωστάκη και τη δεξιά κυβέρνησή του με την κατεδάφιση του ασφαλιστικού την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συμβάσεωβ.Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 90 ΣΕΝΤΣ ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευτυχώς στον αθλιο Κραουνάκη έχει απαντήσει πριν κάποια χρόνια η καλλιτέχνις Βάνα Μπαρμπα:
    "Όλοι οι νοήμονες Έλληνες ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ..." Όσο για την Μπήλιω και τον Παπαστεφάνου, όταν έγλειφαν τους τότε κυβερνόντες του ΠΑΣΟΚ ήταν καλά, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προφανώς, το πολύ πάχος του αλαζόνα "συνθέτη" έχει καλύψει τα αυτιά του, τα μάτια και τη μύτη του, ενώ οι 40 πόντοι λίπους εχουν δημιουργήσει cocoon που τον αποκόπτει από την πραγματικότητα. Γι αυτό δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν μυρίζει τι γίνεται γύρω του. Σε 4 χρόνια ΝΔ έχουν γίνει όργια που δεν είχαν γίνει ούτε επί των 20 ετών του ΠΑΣΟΚ. Φτάσαμε στο σημείο 2 εν ενεργεία Υπουργοί να κτίζουν αυθαίρετα (!!), να πηδάει ο μεξικάνος φίλος του Καραμανλή υποσχόμενος διορισμούς, να Πρωθυπουργεύει ο φοιτητής του Ανοιχ(!)του Πανεπιστημίου Θοδωρής καθώς ο επίσημος Πρωθυπουργός βαριέται που ζει, και για την κομπίνα των ομολόγων -τη μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης- 150 εκ. € σε 15' να μην έχει μέχρι τώρα προφυλακιστεί ούτε ένας, ενώ η καρα-επικίνδυνη Τσέκου είναι στη στενή εδώ και μήνες. Παιδιά, η Τσέκου δεν είναι επικίνδυνη για τη Δημόσια Ασφάλεια. Εμείς δεν μπρορούμε να τάξουμε διορισμούς για να πηδήξουμε, αλλά ούτε και το χρειαζόμαστε. Οι λιγούρηδες παρατρεχάμενοι του Καραμανλή είναι οι επικίνδυνοι της υπόθεσης.
    Καλά μυαλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε Πέτρε, διάβασα τον εναντίον του Κραουνάκη λίβελό σου και κατάλαβα ότι είπε καραμπινάτες αλήθειες, δυσάρεστες όμως στην πασοκική λαίλαπα. Αν έλεγε κάτι άδικο, ψευδές ή ιταμό εις βάρος του ΠΑΣΟΚ θα το επεσήμαινες. Εσύ δεν του καταμαρτυρείς απολύτως τίποτε συγκεκριμένο. Μόνο ύβρεις προς αυτόν και ευθύνες για τους συμμετέχοντες στην εκπομπή. Και ποιος σου είπε ότι όποιος ακούει κάτι σωστό εναντίον των ολετήρων της Ελλάδος, θα πρέπει να επεμβαίνει, να διακόπτει και να λογοκρίνει; Τα δικά σου συναισθήματα θέλεις να επιβάλεις για κριτήριο των ενεργειών άλλων, και μάλιστα ενεργειών άκρως αθλίων και αντιδημοκρατικών;
    Αν έχει ίχνη ορθότητος το άρθρο σου να το ξαναγράψεις και αντί για ύβρεις, που χαρακτηρίζουν εσένα και μόνο, να μας πεις τι καταδικαστέο είπε εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Αν του αξίζουν οι ύβρεις που εσύ εκτοξεύεις εναντίον του, άφησε τον αναγνώστη να το κρίνει και να τις εκτοξεύσει αυτός. Εσύ δώσε μόνο τα στοιχεία. Λάβε υπόψη σου ότι και ο αναγνώστης έχει μυαλό. Δεν έχεις μόνον εσύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πετρος πετρου;
    ε ρε πρωτο ΘΕΜΑ
    Δημιουργησες ΣΧΟΛΗ!!!
    ΤΑ μπλογκ σε αντιγραφουν
    γιατι πεφτει η επισκεψιμοτητα τους
    και το ριξαν στην κιτρινιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κακώς εστιάζετε στον χ ή τον ψ και τι είπαν. Δικαίωμα τους! Είναι η γνώμη τους και την δικαιούνται.

    Το μόνο πράγμα υπό συζήτηση θα έπρεπε να είναι οι στημένες εκπομπές που φυσικά δεν έχει κανένα λόγο ο μεσιέ Ρουσσό να λογοκρίνει;

    Ετσι δεν είναι μπίλια;

    Είχαμε κι άλλους "συναγωνιστές" κάποτε, για τους οποίους μπορούμε σήμερα άνετα να... ντρεπόμαστε!

    guess who μπίλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί φίλοι,
    Να λυπόσαστε μόνο τα κοριτσάκια και τα αγοράκια που τρέχουν πίσω από το βυτίο που κάνει τον στοχαστή- στιχουργό για να βγάλουν λίγο ψωμάκι ή για να δοξαστούν.
    Σωκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κάνετε πως δέν καταλαβαίνετε. Ποιός μίλησε για τό δικαίωμα τών πολιτών νά εκφράζου6ν ελεύθερα τήν γνώμη τους ? Μιλάμε γιά τήν αντικειμενικότητα πού πρέπει νά χαρακτηρίζει ενα ΚΡΑΤΙΚΟ καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Bρε γελοιε ΠΕΤΡΟΥ ψαχνεις να πιαστης απο καπου για να κανεις ΦΤΗΝΗ αντιπολητευση. Τα χρονια της αληστου μνημης ΕΡΤ επι ΠΑΣΟΚ 1981-1988 με τον αξιοτιμο κ.ΧΑΤΖΑΡΑ δεν της θυμασαι??? Με τους γκεμπελισκους πρασινοφρουρους να περιφερονται στο κτιριο της ΕΡΤ και να απειλουν οποιος δεν ηταν γραμμενος στην κλαδικη.Που ενημερωση εκαναν ολα τα σαπακια που τα γνωτα τους βρωμαγαν νεοπλουτισμο, και πεινα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση