GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Man of the Last Week..."

. Του SNB grbloopers.blogspot Μετά τις αγωγές που υπέβαλε εναντίον αρχη γών κομμάτων ο κύριος Βγενόπουλος, ο Εθνικός μας ευεργέτης στο ζήτη...

.
Του SNB
grbloopers.blogspot



Μετά τις αγωγές που υπέβαλε εναντίον αρχηγών κομμάτων ο κύριος Βγενόπουλος, ο Εθνικός μας ευεργέτης στο ζήτημα της πώλησης του ΟΤΕ με τα υπερκέρδη που εξασφάλισε για το Ελληνικό δημόσιο, έγινε αντικείμενο προβολής από τα ΜΜΕ. Η οξυδέρκειά του στο να διακρίνει τα όρια πολιτικής και επιχειρηματικότητας, αποτέλεσε παράδειγμα για τις ερχόμενες γενεές επενδυτών και επιχειρηματιών, ενώ το απαράμιλλο ήθος του δεν του επέτρεψε να απαντά ως πολιτικός χωρίς να είναι. Καθιέρωσε ένα νέο ορόσημο στην επιτυχημένη επιχειρηματική δράση, την οποία προστατεύει ως προς την ιδιότητά της και τον κίνδυνο του να εκπέσει σε γραφική.
Ταυτόχρονα, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας (πλην Λακεδαιμονίων φυσικά, ε, συμφέροντα είναι αυτά) καταδίκασε το γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία δεν το καταδικάζει, απλώς δεν συμμετέχει - λέει - δεν λαμβάνει μέρος, δεν το "συμμερίζεται". Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο γοητευτικός αυτός θεός της γνώσης, ο κύριος με την αστραφτερή φαλάκρα και την περίεργη ομιλία που φέρει το όνομα του Ρόδου, τη σοφία του Πλάτωνα, Αντώναρος. Το υπερθετικό στο βαθμό του ονόματός του, υπάρχει για να υποδηλώνει το μεγαλείο της γνώσης την οποία κομίζει (μπρρ, φτου κακά) στο πρες-ρούμ και το ανυπέρβλητο IQ της ευφυίας του: Αντώναρος. Σε ότι αφορά βέβαια στην ουσία της δήλωσης τύπου "Αντώναρος", αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεο-"δημοκρατικός" αυτός ισχυρισμός αυτός ελέγχεται ως προς την ακρίβειά του.
Στο τιμώμενο πρόσωπο τώρα: Στη φωτογραφία μας, ο κύριος Βγενόπουλος, απαθανατισμένος την ώρα κατά την οποία φημολογείται ότι εξηγεί με ένα νόημα χειρός, ποιος είναι ο λόγος που αισθάνεται αυτή την ανεξέλεγκτη εσωτερική παρόρμηση να υποβάλει μηνύσεις και αγωγές σε πολιτικούς για τις θέσεις τους, ιδίως δε όταν αυτές δεν τον ευνοούν επιχειρηματικά και έχουν εκφραστεί δημοσίως.
Η εξήγηση την οποία εμείς οι bloopers με τις ελάχιστες γνώσεις μας (δεν μπορούμε να είμαστε όλοι Αντώναροι) δίνουμε για τέτοιες απαξιωτικές προς την Χώρα την πολιτική και την Δημοκρατία εν γένει συμπεριφορές, είναι η εξής:
Ο κίνδυνος του οι απόψεις αυτές να μετατραπούν αργότερα σε λαϊκή εντολή με την ψήφο των πολιτών και μετέπειτα σε νομοθετικές πράξεις με την βούληση του νομοθετικού σώματος, φημολογείται ότι του δημιουργεί ορμές, παρορμήσεις και τάσεις.
Η ερμηνεία του εικαστικού μέρους που ακολουθεί είναι υποκειμενική και είναι δική μας.
Η παρόρμηση του ανδρός όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, τον πιέζει να υποκύψει αποδεχόμενος την τάση να ικανοποιήσει τις όποιες ορμές του, ενδεχομένως δε μάλιστα, με αντισυμβατικό - για την Δημοκρατία και τα κοινώς αποδεκτά περί τον Δημόσιο βίο - τινά τρόπο.
-----------------------------

43 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ
    ΜΕ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μαλακίες λές αγόρι μου, ο καθένας που θίγεται μπορεί να κάνει μηνύσεις. Επειδή οι ξεφτίλες πολιτικοι βρίζονται σαν τα σκυλιά και πάλι μαζί είναι???
    Ασε που μπορει να βγεί και μιά νέα γενιά επιχειρηματιών που να γράφουν τους πολιτικούς στ΄αρχίδια τους. Αυτό θα κάνει καλό και στο λαό, γιατί μπορεί να γεννήσει με τη σειρά του, μια νέα γενιά πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί ολίγοι Έλληνες γνωρίζουν ποιός είναι ο ξαφνικά εμφανιστής μεγιστάνας κ.Βργνόπουλος .
    Εδώ και περίπου 20 χρόνια , το μεγαλύτερο και δυναμικότερο ,δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά που ασχολείται αποκλειστικά με ναυτιλιακές υποθέσεις είναι το γραφείο ‘’Vgenopoulos and partners’’ .
    Θέλεις να αγοράσεις πλοίο και να βάλεις σημαία ευκαιρίας ;
    Θα σου τα ετοιμάσει όλα , την Μαλτέζικη εταιρία και όλο το χαρτομάωι , αντι αδράς αμοιβής βέβαια , αλλά ταχύτατα και πολύ σωστά .
    Αυτό σημαίνει ότι τον ξέρουν όλοι οι εφοπλιστές και τους ξέρει .
    Αυτήν την εποχή λοιπόν με τα τεράστια υπερκέρδη στην Ναυτιλία διεθνώς , πολλοί εφοπλιστές του ανέθεσαν να επενδύσει τα κέρδη του , εξ’ου και το όνομα :
    Maritime Investment Group .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ επιχειρηματιών και πολιτικής είναι το μεγάλο στόρι της εποχής. Και μάλιστα διεθνώς. ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ συζητείται η σχέση Σαρκοζί με μεγάλα αφεντικά του γαλλικού καπιταλισμού. Στην Αμερική ψάχνουν να δουν τι μέρος του λόγου είναι διάφοροι μπίζνεσμεν που χρηματοδότησαν Χίλαρι ή Ομπάμα. Και στην Ιταλία έχουν τον Μπερλουσκόνι που συνένωσε τους ρόλους. Και πρώτος επιχειρηματίας και πρωθυπουργός!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είμαστε πιο μπροστά. Επιχειρηματίες και πολιτικοί είναι ήδη στα δικαστήρια. Δύο αστικές αγωγές δυσφήμησης έχει κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε ισάριθμους αρχηγούς κομμάτων. Ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Αλέξη Τσίπρα- που δεν είναι βουλευτής, άρα δεν έχει ασυλία. Και δύο εκατομμύρια από τον Γιώργο Παπανδρέου. Όλα αυτά για δηλώσεις αμφοτέρων στην υπόθεση της πώλησης στην Ντόιτσε Τέλεκομ του πακέτου μετοχών της ΜΙG στον ΟΤΕ. ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ εδώ; Η μια εξήγηση- που έχει άρωμα πούρου- εστιάζεται στην προσωπικότητα του Βγενόπουλου. Η δικαστική αντιπαράθεση με Παπανδρέου και Τσίπρα δημιουργεί μια αρένα δημοσιότητας για τον ισχυρό άνδρα της ΜΙG. Η δεύτερη εξήγηση έχει να κάνει με τη ρητορική της αντιπολίτευσης. ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ έκαναν ανταγωνισμό σε οξύτητα χαρακτηρισμών για το ντιλ του ΟΤΕ. Ο Παπανδρέου μάλιστα- περίπουπροκάλεσε τον Βγενόπουλο να κάνει και σ΄ εκείνον αγωγή. Κρίμα που αμφότερες οι δικάσιμοι έχουν προσδιοριστεί για μετά τις ευρωεκλογές. Άλλωστε, αρχηγοί κομμάτων είναι ο Γιώργος κι ο Αλέξης - πόσο κινδυνεύουν πραγματικά να καταστραφούν από μια αγωγή; Διαφήμιση τους κάνει.
    Η ΤΡΙΤΗ εξήγηση είναι συστημική. Στη δημόσια ζωή ισχύει πλέον το «ενάγετε αλλήλους», καθώς διανύουμε φάση δικομανίας. Αγωγές κάνουν οι πολιτικοί στους δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι στους δημοσιογράφους. Αλλά και οι πολιτικοί- υπόθεση Λαλιώτη- Μητσοτάκη- μεταξύ τους. Ήταν θέμα χρόνου να κάνει ένας επιχειρηματίας αγωγές σε πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ πράγματι να κατανοήσω γιατί πρέπει η πολιτικοί να συναντούν ατιμώρητα ενώ υο ίδιο δεν ισχύει για τον οποιονδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.
    Α τα λεχθέντα από τον Παπανδρέου και τον Τσίπρα στοιχειοθετούν συκοφαντία ή όχι αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν δεν είναι συκοφαντία θα αθωωθούν, αν είναι γιατί να μην καταβάλλουν τις αποζημιώσεις όπως θα έκανε ο κάθε απλός πολίτης;
    Ίσως αυτό να λειτουργήσει και θετικά κάνοντας τους πολιτικούς να μετρούν τα λόγια τους και να είναι προσεχτικοί στις εκφράσεις τους.
    Στο κάτω-κάτω ο Βγενόπουλος δεν έκανε κάτι παράνομο χρησιμοποίησε απλά την νομοθεσία και την πρστασία που αυτή πρέπει να παρέχει σε κάθε πολίτη.
    Μακάρι μάλιστα να μπορύσε να επιβάλεται ένα μικρό πρόστιμο στους πολιτικούς για κάθε ψέμα και ανοησία που ξεστομίζουν, θα γίνονταν τότε η τάξη τους από τις πλέον φτωχές τις κοινωνίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.16
    "Τι μαλακίες λές αγόρι μου,"

    Α πηδήξου ρε!
    Από πότε είμαι "το αγόρι σου" αλήτη;

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να υποθέσω αγαπητέ συμπολίτη 3.41 ότι σκοπεύεις να κάνεις αγωγή στον "ακρότητες και άκρα" και άλλους που με λόγους η πράξεις καθυβρίζουν τον πολίτη;

    Ξανασκέψου τι ακριβώς είναι αυτό υποστηρίζεις. Εγώ νομίζω ότι παίρνεις μια θέση υπέρ της οικονομικής δικτατορίας με πολιτικούς ανδρείκελα και επίσημη, θεσμοθετημένη πηγή εξουσίας το χρήμα.
    Ξανασκέψου το.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καιρό τώρα «διενεργώ» από μόνος μου ένα σκεπτισμο, γύρω από τους προβληματισμούς που έχει ο καθένας από εμάς από την καθημερινή του ζωή, τις συζητήσεις και τις συναναστροφές του, εστιάζοντας περισσότερο στο «γιατί;» υπάρχουν «αυτά» τα καθημερινά προβλήματα, τι τα προκαλεί και πως νομίζει ο καθένας πως μπορούν να αντιμετωπιστούν τα άπειρα «κακά της μοίρας μας»...).
    sotiris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.57

    Εξαιρετικό!

    Ελπίζω βέβαια να το έγραψες αποδίδοντάς του εσκεμμένα αυτόν τον σατιρικό χαρακτήρα με το σκωπτικό ύφος, αλλιώς καήκαμε...

    Αν πάντως το ερμηνεύω σωστά ως προς τις προθέσεις, τότε είναι ένα υπέροχο κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο στον Βγενοπουλο που τους εκανε τα μουτρα σκατα. Μεχρι τωρα μενοντας στο απυροβλητο, ελεγαν οτι μαλακια, ψεμα, υπερβολη και μπουρδα ηθελαν απευθυνομενοι στους καφρους Ελληνες. Θα ηταν ευχης εργο να βρεθει και ενας δικαστης με αρχιδια να τους καταδικασει. Αλλα δυστυχως τους εχουν ξεδοντιασει και αυτους. Παντως καταφερε ο Βγενοπουλος να αποδειξει οτι οι πολιτικοι ειναι τσαμπα μαγκες και τωρα εχουν χεσθει και συσπειρωνονται εναντιον του. Προσεχε Βγενοπουλε διοτι ειναι κουφαλες και θα βρουν τροπο να σε πηδηξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @4.36

    Πάρε 10 ηρεμιστικά και έλα ξανά αύριο που θα είναι εδώ κι ο καθηγητής να δούμε εάν είναι ιάσιμο.
    Η επιστήμη θα κάνει ότι μπορεί αφού ο μπαμπά σου βαριόταν και έκανε οικονομία στη δόση που προοριζόταν για μυαλό.

    Ε, τι άλλο να σου πω;
    Το γυρίζω στο χαβαλέ για να μη σε βρίσω δηλαδή...

    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KL, γιατι να με βρισεις δηλαδη, δεν δικαιουμαι της γνωμης μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Bloopers, γιατί εκνευρίζεσαι όταν διαβάζεις αντίθετη άποψη; Μήπως επειδή είσαι κομπλεξικός αριστερούλης που μισεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, επειδή το καλύτερο που κατάφερε στη ζωή του, είναι να φτιάξει ένα θλιβερό ιστολόγιο για να βγάζει τα απωθημένα του; Και επιτέλους ΤΙ δεν καταλαβαίνεις από όλη αυτή την ιστορία; Όταν κάποιος θίγεται από κάποιον άλλο, τότε έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να προσφεύγει στα δικαστήρια, ανεξαρτήτως των ιδιοτήτων αμφοτέρων των μερών. Ο Βγενόπουλος, αλλά και ο κάθε Βγενόπουλος, έχει να προστατέψει το κύρος των επιχειρήσεων που διοικεί, των 55.000 εργαζομένων σε αυτές, αλλά και των μετόχων, παρόντων ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ, που αποτρέπονται ενδεχομένως να επενδύσουν στον όμιλο, εξαιτίας των γελοιοτήτων του κάθε πολιτικού, που πίσω από το απυρόβλητο της ασυλίας του, ή του κόμματός του, έχει την πολυτέλεια να δημαγωγεί και να ψηφοθηρεί, χαϊδεύοντας τα αυτάκια μερικών σαν και εσένα. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ο Βγενόπουλος, να το βουλώσει ενώ τον λούζουν με ύβρεις, ή μήπως να τους απαντήσει στο ίδιο και χειρότερο ύφος; Αν πίσω από όλα αυτά εσύ διαβλέπεις μια μελλοντική δικτατορία του χρήματος, αυτό αποτελεί δική σου θεώρηση των πραγμάτων, που δεν αντέχει σε καμία σοβαρή κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Όπως πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις



    “Η Δημοκρατία, οι αγωγές και το colpo grosso”


    Για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά της χώρας, ένας επιχειρηματίας που εμπλέκεται στη μεγαλύτερη εκποίηση δημόσιας περιουσίας, επιχειρεί να ξιφουλκήσει εναντίον πολιτειακού παράγοντα, εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία προσπάθεια συγκάλυψης του μεγαλύτερου colpo grosso.
    Η αγωγή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, είναι η κορυφή του παγόβουνου στο νοσηρό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι συντηρητικές επιλογές της κυβέρνησης Καραμανλή.
    Κάποιοι επιχειρούν να εκφοβίσουν τους πολιτικούς, να αναδιατάξουν τις σχέσεις πολιτικής και οικονομίας και να θέσουν σε ομηρία το πολιτικό σύστημα.
    Το θέμα δεν είναι προσωπικό, και δεν αφορά, απλώς, τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Αφορά την λειτουργία του πολιτικού συστήματος και το δημοκρατικό έλλειμμα που διευρύνεται και το χαρακτηρίζει.
    Αφορά την αυτονομία της Πολιτικής και των πολιτικών απέναντι σε εξωθεσμικά κέντρα και οικονομικά συμφέροντα.
    Αφορά, εντέλει, την Δημοκρατία.
    Πέραν πάσης αμφιβολίας μάλιστα, υπογραμμίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις ευθύνες όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων της δημόσιας ζωής, πολύ περισσότερο, εκείνων που διαμορφώνουν ή καθορίζουν τις εξελίξεις, πολιτικές δυνάμεις, κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, Τύπο.
    Γιατί όσο η λειτουργία του πολιτικού συστήματος εξαντλείται στα όρια της διαχείρισης και της διευθέτησης συμφερόντων, η πολιτική θα απαξιώνεται και οι πολίτες θα εθίζονται σε αντιδημοκρατικές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές.
    Και η κυβέρνηση που επέτρεψε με την πολιτική της, πολιτική χειραγώγησης και εκφυλισμού των δημοκρατικών θεσμών, αγωγές που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας, τηρεί στάση μακρόθεν σχολιαστή.
    Είναι η στάση της συνενοχής.
    Συνενοχή για την εκποίηση της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης, με υπερτίμημα που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός σε πολυπλόκαμα συμφέροντα.
    Συνενοχή γιατί το colpo grosso, εκποίησης του ΟΤΕ, πολιτικά και επικοινωνιακά, οργανώθηκε από κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες.
    Πολιτική συνενοχή, γιατί από την ψευδεπίγραφη πολιτική της σύγκρουσης με τα διαπλεκόμενα, οδηγηθήκαμε στην πολιτική του άγεσθαι και φέρεσθαι από αδιαφανή συμφέροντα.
    Καμιά μεθόδευση δεν πρόκειται να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού και να προασπίζεται την αυτονομία της πολιτικής.
    Και να γνωρίζουν οι ένοχοι και οι πολιτικοί ότι, όσοι είναι να λογοδοτήσουν, θα λογοδοτήσουν, και μάλιστα, πολύ σύντομα.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;
    ΣΤΗΝ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΤΡΑΓΚΑ;
    ΤΟ ΚΑΨΕ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΚΝΩΣΕ
    ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ
    ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟ
    ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ;
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ
    ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ
    ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ entokos ΤΟ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝ kai oti allo prokycei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν επί ΠΑΣΟΚ "ανδρώθηκαν" επιχειρηματίες τύπου Λαμπράκη, Μπόμπολα, Κόκκαλη και άλλων, το βουλώνατε. Τώρα που βρέθηκε κάποιος να δαγκώνει όταν τον δαγκώνουν,σας ενοχλεί. Υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΦΙΣ

    Ρε εχετε ξεφυγει. Καλυπτετε τον Βγενοπουλο που κανει αγωγη στον ΓΑΠ?? Ρε ο ΓΑΠ ειναι αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης;, ο ρολος του ειναι θεσμικος. Εχει δικαιωμα αλλα και υποχρεωση να ασκει κριτικη σκληρη χωρις ορια Αυτο επιτασσει η Δημοκρατια. Ειτε εχει δικιο ειτε εχει αδικο , ειτε ειναι λαικιστης ειτε ειναι υπερβολικος ειναι ο ρολος του που του επιτρεπει να κανει κατι τετοιο. Ειναι θεσμικος ο ρολος του. Δεν μπορει να εχει περιορισμους και να δικαζεται για κατι που ειπε (δεν στεκομαι αν ειναι σωστο η λαθος!)Ο λαος και η ψηφος του του δινει αυτο το δικαιωμα. Και ο λαος μονο μπορει να την αφαιρεσει.Εξου και η ασυλια στους πολιτικους ,ιδιως οταν προκειται για τους αρχηγους κομματων. Αυτο ακριβως σημαινει! Ειναι πολυ σημαντικοτερη η διασφαλιση της ελευθεριας εκφρασης απο το να θιχτει ο καθε επιχειρηματιας. Οπως ο λαος δινει στον καραμανλη δικαιωμα να πουλησει τον ΟΤΕ ετσι ο λαος (η αλλη εκφραση του μεσω αξιωματικης αντιπολιτευσης )δινει δικαιωμα στον ΓΑΠ να κανει κριτικη. Αυτο σημαινει δημοκρατια. Τι ειδους φασισμος ειναι αυτος που οδηγουμαστε???? Φανταζεσαι οταν ο Καραμανλης εκανε λογο για νταβαντζηδες (φωτογραφιζοντας ουσιαστικα τον Κοκκαλη) να του εκανε μηνυση αυτος??Φανταζεσαι στο μελλον οταν ο Καραμανλης τελειωσει την θητεια του και δεν ειναι πλεον πρωθυπουργος να εκφραστει εναντιον ενος επιχειρηματια και αυτος να του κανει μηνυση?? Απο που και ως που θα πρεπει ενας πολιτικος αρχηγος (και μαλιστα ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης) να προσεχει το πως εκφραζεται?? Ο λαος θα το κρινει αυτο, ειτε θα τον στειλει σπιτι του ειτε θα τον επιδοκιμασει! Ο ΛΑΟΣ και οχι οι αιθουσα καποιου δικαστηριου
    Με τον Βγενοπουλο δεν τα εχω. Ειναι απλα ενας αδιστακτος τραμπουκος επιχειρηματιας.
    Με τους δουλοπαροικους τα εχω. Ρε η φεουδαρχια τελειωσε δεν το πηρατε χαμπαρι? Δουλοπαροικοι και γεννημενοι ειλωτες

    ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχαχααααα ...
    ο εθνικός ήρωας και ευεργέτης μας ...χεχεχεχεεεεε θα μας βαλει ν' αλληλομηνυόσαστε ρε χαζοβιόλες ....
    μη μασάτε αυτο θελει ...σε λιγάκι θα αγοράσει και τα δικαστήρια ...το κάνει για πελατεία...ας κάνει μηνύσεις ο κρετίνος ..ειμουν στο λογύδριο και θύμιζε άλλες εποχές...67-74 .......!
    ΠΑΡΑΝΟΪΚΈΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KL, ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ, γιατι να με βρισεις δηλαδη, δεν δικαιουμαι της γνωμης μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η κυβέρνηση και οι βουλευτές ανήκουν κατ΄'α ομάδες σε διάφορους επιχειρηματίες και μπλοκ επιχειρηματικά.Τα παλαιά τζάκια θε΄λουν να εμποδίσουν τα καινούρια να μπούνε μέσα και να σπάσουν το δικό τους κοτσαμπασικό μονοπώλιο.Ο σύντροφος βγενόπουλος με τα πετρελαικά δισσεκατομμ'ύρια έχει ήδη αγοράσει πολύ μεγάλες εταιρείες.Εμένα δε με χαλάει να επενδυθούν πετρελαικά δολάρια στη χώρα και να υπάρξει κάποια ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.Να σημειωθεί ότι η μαρφιν τράπεζα έδωσε εξουσιοδότηση να γίνουν συλλογικές διαπραγματεύσεις για αυξήσεις ενώ ο κρατικοδιορισμένος αράπογλου της εθνικής τράπεζας θέλει να καταργήσει οτοε συλλόγους εργαζομένων και έστειλε τα ματ να μην μπούνε οι μέτοχοι εργαζόμενοι στη συνέλευση των μετόχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. UPDATE

    Στην Αγγλία λέει "υπάρχει μία λέξη που λέγεται honor".


    Στην Αγγλία όμως υπάρχει μια λέξη που λέγεται transparency, μια άλλη που λέγεται decency και μια ακόμα που λέγεται democracy.

    Μάλιστα δε, χωρίς αυτήν την τελευταία, όλες οι προηγούμενες έννοιες ακυρώνονται αφού δεν υπάρχει πλέον προβλεπόμενη διαδικασία για να τις διεκδικήσει κανείς.

    Ετσι δεν είναι κύριοι Maritime Financial Investment Group???

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομότυπο και αξιότιμο δεν είναι συνώνυμες λέξεις.

    Αυτός είναι ο λόγος που περιφρονώ βαθύτατα ως ανθελληνικά ενεργήσαντα τον Βγενόπουλο ασχέτως του αν υπάρχει παράνομη πράξη ή όχι.

    DF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γαμώ την ευαισθησία αυτός ο Βγενόπουλος. Ομιλεί εκ μέρους των 52.000 εργαζομένων του! Θα κλάψω από συγκίνηση...
    Αυτή είναι μια μορφή αλαζονείας χειρότερη και από αυτήν των πολιτικών. Ο πολιτικός τουλάχιστον χρειάζεται να γλύψει ή να κολακέψει τον ψηφοφόρο. Τον χρειάζεται και δεν μπορεί να τον θεωρεί δεδομένο.
    Αυτός ο βαλκανογιάπης με τις πλάτες των Σεϊχηδων, από και ως που θεωρεί πως όλοι αυτοί που δουλεύουν στις επιχειρήσεις του (με ερωτηματικό του "του") πρέπει να συμφωνούν και μαζί του; Είναι ψηφοφόροι του; Τους ρώτησε τι πιστεύουν;
    Έλεος με την εθνική μας λυγούρα για τους σωτήρες με τον παρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. The bloopers team, είναι φανερό το παιχνιδάκι σου αγόρι μου, Αυτά που μας λένε από την TV ήρθες να μας τα πείς και εδώ. Φόβος μήπως και χαλάσει η συνταγή που δουλεύει χρόνια τώρα. Και βέβαια, άντε και πηδήξου εσύ, παλιο-φερέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευτυχώς, για το Βγενόπουλο, ο Κουφοντίνας είναι στη φυλακη. Δυστυχώς για μας που είμασρε "ελεύθεροι" είμαστε τύπου 3,16 - 3,36 - 3,41 - 4,36 - 6,28 κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευτυχώς, για το Βγενόπουλο, ο Κουφοντίνας είναι στη φυλακη. Δυστυχώς για μας που είμασρε "ελεύθεροι" είμαστε τύπου 3,16 - 3,36 - 3,41 - 4,36 - 6,28 κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΦΙΣ

    ο ΓΑΠ εκπροσωπει εναν θεσμο (ειτε τον εκπροσωπει καλα ειτε οχι) Ο αργηχος Αξιωμ αντιπολιτευσης ειναι θεσμος (τεταρτος κατα σειρα μετα προεδρο δημοκρατιας, πρωθυπουργο, προεδρο βουλης). Μηνυοντας τον ΓΑΠ προσβαλλεις τον θεσμο. Δεν σεβεσαι την δημοκρατια. Ολοι οι πολιτες θα πρεπε να αντιδρασουν. Αυτο προτασσει η δημοκρατικη λογικη . Αλλα εσεις οι ΝΔ δεν τα εκτιματε αυτα! Εσεις να παρετε κανα παιχτη ο Βγενοπουλος και χεστηκατε για την δημοκρατια. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Αυτο εξυπηρετει και η βουλευτικη ασυλια. Εξασφαλιζει την λειτουργια της δημοκρατιας. Δεν μπορουν να φοβουνται οι πολιτικοι να πουν αυτο που σκεφτονται (ειτε λαθος ,ειτε σωστα!!) Ποσον μαλλον ο αρχηγος της αντιπολιτευσης (δεν παν να ειναι και η γιαγια μου!!) Δεν ειναι κοντρα Βγενοπουλου και ΓΑΠ. Ειναι κοντρα θεσμων (η πολιτικη ειναι θεσμος) και επιχειρηματιων
    Ελευθερια εκφρασης ειναι το ψηλοτερο αγαθο. Δεν πρεπει να το χαρισουμε στον Βγενοπουλο! Αλλοιμονο να μην μπορει ο αργηχος αξιωμ αντιπολ να μιλησει ελευθερα.Φανταζεσαι οι υπολοιποι τι θα μπορουσαν να παθουν ! Χουντα θελετε? Οσο για τους ισχυρισμους του Βγενοπουλου οτι καθε πολιτης που θιγεται απο καποιον μπορει να ασκησει μηνυσει ειναι απροσανατολισμος για δυο λογους
    1ος Ο ΓΑΠ εκπροσωπει εαν θεσμο! Ενας θεσμος πρεπει να εκφραζεται (ειτε λαθος ,ειτε σωστο δεν στεκομαι σε αυτο) χωρις να φοβαται τιποτα. Ακομα και να θιξει καποιον ειναι προτιμοτερο να θιγει καποιος ιδωτης απο το να φιμωθει ενας θεσμος. Ειναι ανωτερο αγαθο η δημοκρατια απο ολα!!
    2ον Δεν μιλησε για την προσωπικη ζωη του Βγενοπουλου .Ουτε σχολιασε καποια δουλεια του Βγενοπουλου ασχετη με τα δημοσια ζητηματα Τοτε θα ξεπερνουσε τα ορια του. Εκανε αυτο που ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ η ψηφος του ελληνικου λαου.ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και μαλιστα μεσα στον θεσμο της δημοκρατιας την βουλη των ελληνων. Για αυτο τον ψηφισε ο κοσμος. Αν δεν την κανει καλα αυτη την δουλεια τοτε Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ θα τον στειλει σπιτι του, οχι καποιος δικαστης

    ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πολυ καλα εκανε...Με τι στοιχεια τον ειπε ο Τσιπρας απατεωνα? Να τα φερει στο δικαστηριο να τα δουμε για να παμε να παρουμε τις καταθεσεις μας απο την τράπεζά του.
    Δεν μπορει ο καθενας εστω και πολιτικος να πεταει κατηγοριες και μετα να λεει σαν το λαγο του ανεκδοτου"Ε, λέμε και καμμια μαλακια να περασει η ώρα".
    Βρικαν δικαιολογια και οι πολιτικοι του βόλου "Θιγεται η δημοκρατια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΚΟΚΙΝΑ!
    Ποιος γνωριζει,απο εσας τους
    πολιτικους παντογνωστες,απο που,ποτε,
    και με ποια πολιτικη ηγεσια,
    ο Α.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,αγορασε μετοχες
    του....ΟΤΕ!!!
    ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε παλιόσκυλο όταν γράφουν εναντίον του Κόκκαλη τα λογοκρίνεις ?????? Για τον Βγενόπουλο ας γράφουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. KL, 3Η ΦΟΡΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ, γιατι να με βρισεις δηλαδη, δεν δικαιουμαι της γνωμης μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπραβο στον Βγενοπουλο που τους εκανε τα μουτρα σκατα. Μεχρι τωρα μενοντας στο απυροβλητο, ελεγαν οτι μαλακια, ψεμα, υπερβολη και μπουρδα ηθελαν απευθυνομενοι στους καφρους Ελληνες. Θα ηταν ευχης εργο να βρεθει και ενας δικαστης με αρχιδια να τους καταδικασει. Αλλα δυστυχως τους εχουν ξεδοντιασει και αυτους. Παντως καταφερε ο Βγενοπουλος να αποδειξει οτι οι πολιτικοι ειναι τσαμπα μαγκες και τωρα εχουν χεσθει και συσπειρωνονται εναντιον του. Προσεχε Βγενοπουλε διοτι ειναι κουφαλες και θα βρουν τροπο να σε πηδηξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11.34 ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11.07

    "αγόρι" μου να σε πει ο ομοφυλόφιλος βιαστής εγγονός σου την ώρα που θα σε βιάζει, αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. MERIKOI POL POT XREIAZONTAI GIA TYPOYS SAN TON BGENOPOYLO KAI POLLOYS OMOIOYS TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι λές βρε καραγκιοζόπουλε 3:49, Αλλο είναι το θέμα βρεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σιγά ρε ΟΦΙΣ, που ακούστηκε ότι ο Θεσμός Γιωργάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ακόμη και συκοφαντίες δηλαδή, και να μην δικαιούται ο άλλος να αντιδράσει; Τέτοια Δημοκρατία ξέρεις, τέτοια λες. Το σύνθημα όμως ότι ο Λαός είναι πάνω απ' ολους, το πρωτολάνσαρε ο Χίτλερ. Μετά το είπε ο Αντρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΠ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ, ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΆ;ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΜΑΦΙΟΖΟΥ;ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΒΙΕΝΟΠΟΥΛΟΙ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.


    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. CL των BLOOPERS.σε ρωτησα 3 ΦΟΡΕΣ, γιατι θα με βρισεις επειδη εχω τη γνωμη μου και συ ουδεποτε απαντησες. Την ευκαιρια σου την ειχες, και την κλωτσησες. Λοιπον ας αρχισουμε με τα εξης σαν επιδορπιο. CL εισαι ενα μεγαλο αρχιδι, ενας ψωλοπνιχτης, ενας αριστερος φασιστας που νομιζεις οτι μπορεις να πνιγεις την γνωμη των αλλων και να τους επιβαλλεις τη δικη σου. Μας κανεις δε και τη .....ΧΑΡΗ να μας αντιμετωπισεις με "χαβαλε" για να μης μας "βρισεις" εμας τους μαλακες που εχουμε διαφορετικη γνωμη και ΔΕΝ δικαιουμεθα να την εκφραζουμε κατ'εσε. Τι λες ρε κωλοπαιδο που θα μου πεις συ τι γνωμη θα εχω εγω? Δεν πας να ρουφηξεις καμμια ψωλη καριολη μη σε γαμησω εσενα και ολο σου το σοι? Παλιοπουστα! Σε ρωτησα ευγενικα 3 φορες να μου εξηγησεις γιατι θα με βρισεις και συ βεβαιως σαν θρασυδειλος που εισαι και "αδελφη" δεν τολμησες να μου απαντησεις. Απο δω και περα βρωμιαρη θα δεις τι εστι βερυκοκο. Τοσο εσυ οσο και το BLOOPERS διοτι νομιζετε οτι μπορειτε να καβαλατε τους αλλους και να επιβαλλεται τα δικα σας. Γαμω το μουνι της μανας που σε ξεπεταγε λουγκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ο μαλάκας 3.48 από Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήρθε και έριξε 11 σεντόνια με το κείμενο:

    ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΩΛΟΠΝΙΚΤΗ C.L. ΣΤΟ PRESS.GR

    ...και όλο αυτό επί 41 φορές σε κάθε comment, να μην διανοηθεί να το ξανακάνει ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ, γιατί εμείς ΔΕΝ είμαστε πρέςς και έχουμε τον τρόπο μας. Θα δει την διεύθυνσή του και το τηλέφωνό του στο Ιντερνετ, θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

    --ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΣΠΑΜ--

    Τελευταία φορά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Βγενόπουλος έχει ΄ ΚΑΧΟΝΕΣ ΄ ρωτήστε Ισπανόφωνο τι σημαίνει ΄ΚΑΧΟΝΕΣ΄ να τα βάλει με τον Παπανδρέου και τον Τσίπρα. Ποιος από τους 300 έχει από τα ΄ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΄ να τα βάλει με το ΠΡΕΖΙΝΤΑΝΤΕ ( ΚΟΚΑΛΗ ) ούτε ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση