GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πάρεις τα ...πενταπλάσια!

. .. ...του υποσχέθηκαν για να κάνει ...τσάμπα τη δουλειά! Δηλαδή ...1,5 εκατ. ευρώ - από πού άραγε; . . Ο ιδιώτης, με επώνυμη καταγγελία,...

. ..
...του υποσχέθηκαν για να κάνει ...τσάμπα τη δουλειά! Δηλαδή ...1,5 εκατ. ευρώ - από πού άραγε;
. .
Ο ιδιώτης, με επώνυμη καταγγελία, υποστηρίζει ότι κ. Αλογοσκούφης, μέσω του επικεφαλής της ομάδας υποστήριξης του και σημερινό Διευθυντή του Γραφείου του, του πρότεινε συμφωνία με τον εξής όρο:
«εάν στις προσεχείς εκλογές εκλεγόταν το κόμμα της ΝΔ και ο ίδιος βουλευτής, θα κατέβαλε στην εταιρεία όσα συμφωνήθηκαν και μάλιστα στο πενταπλάσιο. Αν όχι θα έπαιρνε η εταιρεία το ρίσκο και δεν θα είχε καμία απαιτηση».
Κι αυτός το δέχτηκε.... (Ας πρόσεχε!)
----------------

6 σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω τι έφαγε ο Αλογοσκούφης από άλλους πολίτες , γνωρίζω τι έφαγε από εμένα , όταν αύξησε την φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων στο 40% .

    Αλλά τόσο τούβλα είμαστε που τον ξαναβγάλαμε βουλευτή .

    Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN τον είχε συμπεριλάβει μεταξύ των
    101 dumbest of the Year 2006 .

    Και μετά μάθαμε ότι ένα πανηλήθιο περιοδικό τον ανακύρηξε
    Golden Man of the Year 2007 .

    Μόνο στην Ελλάδα βραβεύουμε τους ηληθίους με βραβείο !!!!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    Όσοι έχουν να λογοδοτήσουν θα λογοδοτήσουν

    Τεράστιες ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, γιατί «άγεται και φέρεται από αδιαφανή συμφέροντα» επέρριψε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το ΙΣΤΑΜΕ και η Κ.Ο. του Κινήματος στο Ευρωκοινοβούλιο, για τα 40 χρόνια από τον Μάη του ΄68. «Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια αντίληψη ότι, όποιος έχει ισχύ, όποιος έχει λεφτά και μέσον μπορεί και αυθαιρετεί» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και άσκησε κριτική στο σύνολο των συντηρητικών επιλογών της ΝΔ, ενώ επανέλαβε την πρόσκληση προγραμματικού διαλόγου και συνάντησης των προοδευτικών δυνάμεων. Αναφερόμενος στην πρόσφατη αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, υπογράμμισε ότι, δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα αλλά αποτελεί «σοβαρό θέμα για την Δημοκρατία και τον τρόπο που λειτουργεί η πολιτική ζωή στην χώρα». Το πρωί, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη των περιφερειακών οργάνων του Κινήματος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε ότι «όσοι έχουν να λογοδοτήσουν θα λογοδοτήσουν και πολύ σύντομα» και κατέστησε σαφές ότι καμία μεθόδευση δεν θα τον εμποδίσει «να συνεχίζει να λέει αλήθειες και να παλεύει για το δημόσιο συμφέρον».



    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τα ΜΜΕ θα παίξουν αυτό το θέμα ή θα το κάνουν γαργάρα;

    Ο άλλος ο ζούγκλας στη προηγούμενη εκπομπή του αντί να ασχολείται με πράγματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό, είχε συνέντευξη τη γυναίκα του Πασχάλη!!!! Ωραίος αγωνιστής σαν το Λάκη και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα λαμόγια οι δεξιοί έχουν επιπέσει σαν τα όρνεα τα κοράκια και τους γύπες στα κονδύλια και στο πλούτο της χώρας και έχουν το θράσος να λένε ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    Η δεξιά και οι δεξιοί στην Ελλάδα, τη συκοφαντία το ψέμα, τη ρουφιανιά, τη βωμολοχία τη κλεψιά, τη λαμογιά και τη προδοσία την έχουν στο DNA τους.
    Δεν με εκπλήσει όμως. Διαχρονικά η δεξιά παράταξη ήταν γεμάτη από συκοφάντες, κλέφτες, λαμόγια, ψεύτες και προδότες.
    Το λυπηρό όμως είναι να τους ακολουθούν και μερικοί που αρέσκονται να λένε ότι είναι αριστεροί, που εάν ο Μάρξ και ο Λένιν τους ήξεραν θα τους έβαζαν σε ένα καράβι και θα τους βύθιζαν στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MPA !

    TA MME 8A TO KANOYN GARGARA KAI DEN 8A ANAFEROYN ESTO AORISTA TIPOTA.

    ALLA KALA NA PA8EI KAI AYTOS.
    GIATI NA EPISTEFTEI ENAN POLITIKO POY KATA 98% OI POLITIKOI LEGOYN PSEMATA.

    OSO GIA THN BRABEYSH TO ILI8ION STHN ELLADA AYTO EINAI ALH8EI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση