GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η ΕΡΤ κρύβει τις μίζες...

. Γιατί έχει "εξαφανίσει" το σκάνδαλο της Siemens από την κρατική τηλεόραση ο ιπποκόμος του κ. Ρουσόπουλου; . Του Δημήτρη Σκοπελίτ...

.
Γιατί έχει "εξαφανίσει" το σκάνδαλο της Siemens από την κρατική τηλεόραση ο ιπποκόμος του κ. Ρουσόπουλου;
.
Του Δημήτρη Σκοπελίτη

Για την κρατική τηλεόραση το θέμα του σκανδάλου της Siemens, παρά τα στοιχεία που έρχονται στο φως, δεν ...υπάρχει ούτε σαν απλή αναφορά. Αντίθετα, έβλεπα σήμερα το μεσημέρι στη ΝΕΤ, με την κυρία Κλείτου παρουσιάστρια, σχεδόν ...πέντε λεπτά ρεπορτάζ για τα βραβεία που πήραν κάτι δημοσιογράφοι. Χέστηκε ο πολίτης γι΄αυτά. Για τα κλεμμένα δισεκαττομύρια θέλει να μάθει...
Μήπως όμως ο ιπποκόμος του κ. Ρουσόπουλου, πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, δεν παίζει το θέμα για να μην ...θυμόμαστε και τα οικονομικά σκάνδαλα που βαραίνουν και τον ίδιον; Γιατί σίγουρα το θέμα δεν είναι ευχάριστο για τη ΝΔ (ούτε και για το ΠΑΣΟΚ βέβαια...)
------------------------------

17 σχόλια

  1. 1, EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΤΑ 5%
    2. ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    3. ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ.
    4. ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    5. ΠΑΓΩΜΑ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ !!!!

    Alexandros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αλητη Σκοπελιτη εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλειστικά σήμερα στο καφενείο μας

    Ο Μητσοτάκης διαβάζει το μυαλό μας

    Είναι Απίστευτο. Πέστε και στους φίλους να το δουν

    Τα πάντα για τη αποστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε έδιωξαν τον Κουλογλου απο΄την ΕΡΤ. Τον πλέον διακεκριμένο δημοσιογράφο τους διότι έκανε εκπομπές που δεν άρεσαν στην κυβέρνηση του κρυπτοβλακοφασιστάκου Καραμανλή! Ξυπνάτε ρε! Ο φασισμός κτυπάει την πόρτα σας
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3. ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ.
    4. ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    5. ΠΑΓΩΜΑ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ελληνικό κοινοβούλιο έφτασε το θέμα με την παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών από τους ποταμούς Νέδα, Αλφειό και Λάδωνα.

    Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κουσελάς και Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή για τα αδρανή υλικά που παίρνουν εργολάβοι από τον ποταμό Νέδα με αποτέλεσμα να συντελείται τεράστια οικολογική καταστροφή.

    Οι εργολάβοι ισχυρίζονται ότι τα αδρανή υλικά λαμβάνονται στο όνομα των αντιπλημμυρικών έργων που διανοίγουν την τρύπα της μάνας του Καψαμπέλη.

    Σύμφωνα, όμως με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης τέτοια έργα δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 6.00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

    ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

    ΒΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρωμιαρη Σκοπελιτη, εχεις αποδειξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "[...] Εγώ ως Δημόσια τηλεόραση οφείλω..." είπε το διορισμένο κομματόσκυλο της ΝΔ, λογοκριτής και σφουγγοκωλάριος του "υπουργού" προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΥΕΝΕΔ ΤΟΝ ΣΤ. ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΔΕΗ;
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ [ΙΔΩΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ] Η Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ χρονική περίοδο όπου σχεδόν όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί της Δυτικής Ευρώπης (πλην Ισπανίας και Αγγλίας), μεταξύ των οποίων και η Deutsche Τelekom, ελέγχονται πλήρως από τις κυβερνήσεις.
    Αντίστοιχα, όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί της τέως Ανατολικής Ευρώπης (πάλι με δύο εξαιρέσεις), στην απέλπιδα προσπάθεια των κυβερνήσεών τους να ενισχύσουν βραχυπρόθεσμα τα οικονομικά τους, έχουν εκχωρηθεί σε ξένα κεφάλαια και επενδυτές. Ερώτημα πρώτο:
    Τελικά, η Ελλάδα ανήκει στη Δύση ή στην Ανατολή; Στον ΟΤΕ, το Δημόσιο κατέχει σήμερα το 28% των μετοχών του. Από αυτό, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πωλήσει το 3% στην Deutsche Τelekom για να εισπράξει στην καλύτερη περίπτωση 382 εκατ. ευρώ, εκχωρώντας και το μάνατζμεντ σε... συσκευασία δώρου! Με μέτριες εκτιμήσεις, τόσο κοστίζουν μόνο δύο από τα 2.500
    κτίρια του ΟΤΕ, αυτά στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στην οδό Πατησίων. Ερώτημα δεύτερο:
    Αλήθεια, μόνο τόσο αποτιμάται η παραχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ;
    Για να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης, παρατίθενται τα εξής στοιχεία:
    ● Τον Ιούνιο του 2007 εκποιήθηκε ποσοστό 10,7% των μετοχών του ΟΤΕ, χωρίς να επηρεάζεται το μάνατζμεντ, αντί 1,12 δισ. ευρώ.
    ● Ο ΟΤΕ για να αποκτήσει πλήρως την CosmΟΤΕ (ποσοστό περίπου 35%) δαπάνησε περίπου 3 δισ.
    ευρώ.
    ● Η CosmΟΤΕ για τον έλεγχοεξαγορά του 1/3 της Γερμανός δαπάνησε περίπου 1,5 δισ. ευρώ.
    ● Ο ΟΤΕ για να ελέγξει πλήρως τη διοίκηση της Romtelecom αναγκάστηκε από την κυβέρνηση της Ρουμανίας να εξαγοράσει συνολικά το 54%.
    ● Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου για το 2007 ανήλθε σε 6,3 δισ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη σε 662,6 εκατ. ευρώ. ● Μόνο το μέρισμα που θα εισπράξει το Δημόσιο φέτος από τον ΟΤΕ ανέρχεται σε 103 εκατ. ευρώ.
    Τα καθαρά χρήματα που προσδοκά να εισπράξει η κυβέρνηση από την εκποίηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ είναι ψίχουλα σε σχέση με την αξία του Οργανισμού, αλλά και με τα πρόσφατα δαπανηθέντα ποσά από τον Όμιλο για τις εξαγορές των Γερμανός και CosmΟΤΕ.
    Δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση, αλλά για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με αποικιοκρατικού τύπου διαδικασίες που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ στον ανεπτυγμένο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ;
    1. ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ...)
    2. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ Ή ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
    3. ΘΑΨΑΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ...
    4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΗΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΕΙΦΤΗ;

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ερτ εχει καταντησει μια μαλακια και μιση .ολο βλακειες προβαλλει .μας εχουν πρηξει με τη ευρωβυζιον τους....


    μονο ο κουλογλου αξιζε και αυτον τον εδιωξαν γιατι τους ενοχλουσε ....

    καλα θα κανουμε να σταματησουμε να πληρωνουμε την ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτος ο παναγοπουλος τι γυφτουλας που ειναι . σα το ρουσσοπουλο το μαλακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η δε κυρία Κλείτου που παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ είναι κόρη του πρωην υπουργού της Ν.Δ -της κυβέρνησης Μητσοτάκη 1990-1993- Νικολάου Κλείτου βουλευτή Σερρών. Μάλιστα οι κακές γλώσσσες λένε ότι γι'αυτήν την "απασχόληση" της η κα Κλείτου αμοίβεται με το ποσό των 5.000 Ευρώ μηνιαίως. Τόσο βαρύ και ανθυγειηνό επάγγελμα κάνει η κα Κλείτου. Προσωπικά γνωρίζω τουλάχιστον 50 περίπου δημοσιογράφους που θα έκαναν την συγκεκριμένη δουλειά με πολύ λιγότερα χρήματα. Το ακους αυτό κύριε Ρουσόπουλε... και μετά σας φταίει ο Κούλογλου σα δε ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ είναι πρόεδρος ενός δημόσιου οργανισμού, ο οποίο συντηρείται (και μάλιστα πλουσιοπάροχα...) από τις υποχρεωτικές εισφορές όλων των Ελλήνων. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ μπορεί να διορίστηκε από τον Ρουσόπουλο, αλλά δεν διοικεί το μαγαζί του πατέρα του, ούτε το μαγαζί του Ρουσόπουλου, ούτε κάποια ιδιωτική επιχείρηση για την οποία θα ήταν υπόλογος στον ιδιοκτήτη της. Καλώς ή κακώς, ο πρόεδρος της ΕΡΤ είναι υπόλογος σε όλους και όχι μόνο στην κυβέρνηση που τον διόρισε.

    Ουδείς, φυσικά, του αμφισβητεί το δικαίωμα της διοίκησης. Δεν μπορεί όμως να διοικεί κατά τα προσωπικά γούστα του, να κόβει εκπομπές επειδή «δεν του αρέσουν» , να λαμβάνει αποφάσεις με διάτρητα κριτήρια ή έστω χωρίς κριτήρια. Και γι΄ αυτό στην υπόθεση Κούλογλου είναι βαθύτατα εκτεθειμένος: όχι για την απόφαση που πήρε (και η οποία αποτελεί δικαίωμά του...),αλλά επειδή η απόφαση αυτή δεν περιέχει κανένα στοιχείο αξιόπιστης τεκμηρίωσης.

    Σε απλά ελληνικά αυτό ονομάζεται «αυταρχισμός». Κυβερνητικός αυταρχισμός, στην προκειμένη περίπτωση. Αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις δεν νοιάζονται καθόλου για την ορθότητα ή την εγκυρότητα ή τη στοιχειώδη επάρκεια των αποφάσεών τους. Τους αρκεί η εξουσία να τις παίρνουν. Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, η ΕΡΤ κινδυνεύει να εξελιχθεί σε θερμοκήπιο «τσάτσων».

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σοκαριστηκα!!!!Εδιωξε η ΕΡΤ τον κ. Κουλογλου λοιπον!!!!!!!Αυτο ειναι απο τα αγραφα.Ως τωρα ηξερα οτι τον διεβαλλαν κει στην ΕΡΤ,λεγοντας οτι τα ντοκιμαντερ που παρουσιαζε δεν ηταν δικα του,αλλα τα αγοραζε απο αλλους και τα παρουσιαζε για δικα του,κατι ολοτελα ψευδες.Ζησαμε για να τον δουμε να τον διωχνουν και αυτον.....Ελπιζω να επανεμφανιστει συντομα στην τηλεοραση!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση