GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού...

.. Ποιες μεθοδεύσεις γίνονται για να δοθούν σε "ημετέρους". Μίζες πάνω από 1 εκ. ευρώ... Μεγάλο (;) σκάνδαλο κυοφορείται στο υπο...

..
Ποιες μεθοδεύσεις γίνονται για να δοθούν σε "ημετέρους". Μίζες πάνω από 1 εκ. ευρώ...

Μεγάλο (;) σκάνδαλο κυοφορείται στο υπουργείο Πολιτισμείο με τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους.
Μπορεί να ακούγεται ...δευτερεύον θέμα, αλλά δεν είναι.
Μαθαίνουμε ότι στήνεται κόλπο ολόκληρο. Αρχικά, η αρμοδιότητα των κυλικείων -που είναι μεγάλη εμπορική "μπίζνα"- έφυγε από το ΤΑΠ (Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων) και πέρασε στην αμροδιότητα του ΟΠΕΠ. Ετσι ελέγχεται καλύτερη η όλη διαδικασία για την ανάθεση τους από τους κεντρικούς μηχανισμούς του υπουργείου.
Τώρα λοιπόν μεθόδευεται η διενέργεια διαγωνισμών για την ανάθεσή τους αλλά με ....πολύ χαμηλότερα "ενοίκια" από τα μέχρι τώρα. Έως και 50% κάτω σε ορισμένα. Η δικαιολογία είναι ότι έτσι θα πέσουν και οι τιμές των προϊόντων που πουλάνε και τώρα είναι ...φαρμακείο. Και σιγά που θα πέσουν!
Η πραγματικότητα είναι ότι κάποιοι ετοιμάζονται να διακινήσουν περισσότερο ...μαύρο χρήμα. Μόνο ο "αέρας", όπως ακούγεται, για τα "μεγάλα" κυλικεία θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ...
------------------------------------

7 σχόλια

  1. Ο http://dekarxos.blogspot.gr/
    Είπε:

    Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο νέο βιβλίο Γεωγραφίας της Ε΄ Δημοτικού

    " Βασιλειο της κάτω Μακεδονίας"

    στο κεφάλαιο 32ο καιστη σελίδα 108η
    ..............
    http://dekarxos.blogspot.com




    ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάγανε, φάγανε, φάγανε...
    Γέφυρες, νοσοκομεία, σχολεία...
    Μα τι στομάχι είναι Χριστέ μου αυτό που έχουν;
    "Έφαγα τη γη να σ' αναζητάω..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΩΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ ΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ). ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΖΩΕΣ.(H.G.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς άφησε στο Τζάνειο Νοσοκομείο 83χρονη γυναίκα στα Καμίνια του Πειραιά, από το φόβο της μπροστά στη θέα ομάδας εφήβων που χθες βράδυ επιτέθηκε εναντίον του σπιτιού της, πετώντας πέτρες στα τζάμια.

    Προκαλώ τους παιδεραστές να βιάσουν αυτά τα εφηβάκια. Και να τους δώσουν πρέζα. Και μετά να κάψουν τα σπίτια τους μαζί με τους γονείς τους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ SEX GR, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.(H.G.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα Παναθηναικα σας θεματα
    www.greenpowerpao.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανενα σχολιο για το κυοφορουμενο σκανδαλο?!?!? Τα βρηκε με το Σιοψη ο Λιαπης (οι Μιχαλακηδες!) κι ετοιμαζει κολπο με οχημα τον ΟΠΕΠ? Καιρο εχουμε να δουμε αποκαλυψεις για τις αμαρτιες του ΟΠΕΠ, τι εγινε, χασατε τα κοννε σας? Τελιωσανε τα εργα στον ΟΠΕΠ θυμαμαι οτι και η ΜΙΖΕΝΣ ειναι ανακατεμενη σε καποια κοινοτικα... Για ερευνατε και γραψτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση