GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε φωτιά η ΕΡΤ...

,. ...από τις αντιδράσεις για την απόλυση του Στ. Κούλογλου . Δεν αντιδρούν μόνο οι "επώνυμοι", όπως οι ευρωβουλευτές και η βουλ...

,.
...από τις αντιδράσεις για την απόλυση του Στ. Κούλογλου
.
Δεν αντιδρούν μόνο οι "επώνυμοι", όπως οι ευρωβουλευτές και η βουλευτής της ΝΔ Φ. Πιπιλή, στην απόλυση του Στ. Κούλογλου από το τσιράκι του Θ. Ρουσόπουλου, Χρ. Παναγόπουλο.
Στην ΕΡΤ έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από τους πολίτες που διαμαρτύρονται ενώ μέχρι χθες η ηλεκτρονική σελίδα της εκπομπής του Στ. Κούλογλου είχε δεχθεί περισσότερα από 20.000 μηνύματα συμπαράστασης.
Την έχουν λίγο άσχημα, οι υπάλληλοι του Θόδωρου. Οπως και ο ίδιος...
------------------------------------------

38 σχόλια

  1. Πολυ καλα κανανε και διωξανε τον σκυλο αυτο της αριστερας απο την ΕΡΤ , αιντε να ξεβρωμιζουμε σιγα-σιγα , βαρεθηκαμε την ερυθρα φασιστικη προπαγανδα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, απο 'παρεουλες' που αλληλουποστηριζονται , απο λαμογια και τρωκτικα με απεραντα βαθεια και σοβαρα βιωματα εναντιον της πατριδας μας..

    ΟΞΩ ΚΟΠΑΝΟΙ - ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΟΥΛΟΓΛΑΚΙΑ
    ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΜΜΑΝ
    ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

    ΕΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚ. Κ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ( ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΤΡΙΑΝΤΑΖΟΥΓΚΛΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bloopers, πάντα η ανάγκη για έλεγχο από την εξουσία γεννά την επιθυμία να ασκεί επίδραση στα γεγονότα και τους ανθρώπους.

    Το πρόβλημα είναι πολιτικό με την έννοια ότι σχετίζετε με πολιτικά ζητήματα η με τη σχέση Ελλάδας Κίνας.
    Μην ξεχνάς όμως ότι όλοι έκαναν πίσω στο ζήτημα της Κίνας έπειτα από την προτροπή της ΔΟΕ.

    Η αρχική υιοθέτηση του ζητήματος από την αντιπολίτευση με πρόσχημα την εκπομπή των 700 ευρώ ήταν συνειδητή προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης, η ίσως άγνοια του ζητήματος, ενώ θα πρέπει να μπει κατά μέρος η μυθολογία …

    Μακάρι να υπήρχε αυτή η ευαισθησία για τόσα άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

    Ασυδοσία υπάρχει στα μμε όχι εξόντωση. Έχουν εξοντώσει την αλήθεια.

    Δες και αυτό

    http://www.worldpublicopinion.org
    V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.28

    Σεβαστή η άποψή σου. Διαφωνώ ως προς τις πραγματικές προθέσεις τις οποίες είμαι σε θέση να γνωρίζω, πλην όμως ευχαριστώ για τον διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bloopers, πάντα η ανάγκη για έλεγχο από την εξουσία γεννά την επιθυμία να ασκεί επίδραση στα γεγονότα και τους ανθρώπους.

    Το πρόβλημα είναι πολιτικό με την έννοια ότι σχετίζετε με πολιτικά ζητήματα η με τη σχέση Ελλάδας Κίνας.
    Μην ξεχνάς όμως ότι όλοι έκαναν πίσω στο ζήτημα της Κίνας έπειτα από την προτροπή της ΔΟΕ.

    Η αρχική υιοθέτηση του ζητήματος από την αντιπολίτευση με πρόσχημα την εκπομπή των 700 ευρώ ήταν συνειδητή προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης, η ίσως άγνοια του ζητήματος, ενώ θα πρέπει να μπει κατά μέρος η μυθολογία …

    Μακάρι να υπήρχε αυτή η ευαισθησία για τόσα άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

    Ασυδοσία υπάρχει στα μμε όχι εξόντωση. Έχουν εξοντώσει την αλήθεια.

    Δες και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΞΩ ΚΟΠΑΝΟΙ - ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάνατε λάθος: Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ.


    Κύριε Κούλογλου,

    Διαβάζοντας τα γεγονότα της μη συνέχειας των θεματικών ενοτήτων της εκπομπής σας για την Κίνα και για την γενιά των 700 € και γνωρίζοντας την ποιότητά τους εκ προοιμίου βάσει τόσων άλλων παραγωγών σας, έχω να πω οτι ο πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε., κύριος Χρήστος Παναγόπουλος, είναι τουλάχιστον αφελής να νομίζει οτι αυτή η τακτική θα περάσει...

    Για την ακρίβεια και αυτός και ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης κύριος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ, καλούνται να δώσουν τις παραιτήσεις τους διότι με την πράξη τους αυτή ξεφτιλίσθηκαν χωρίς περιθώρια επανόρθωσης.

    Ο απαράδεκτος κύριος Παναγόπουλος έχει το μέγιστο θράσος να λέει οτι ενημερώθηκε αργά λες και η δική σας εκπομπή ή το ανάστημά σας είναι τόσο μικρό ώστε να περνάτε απαρατήρητος.

    Δεν αντιλαμβάνεται ο διορισμένος λακές της εξουσίας ότι μπροστά σας είναι ένας χαμένος και άγνωστος όπως και ο κύριος Γόντικας...

    Κύριοι, Παναγόπουλε και Γόντικα, έχετε βάλει το κάρο μπροστά απο την άμαξα...

    Διαχειριστές είσαστε και δεν το έχετε καταλάβει ενώ ζείτε χάριν του έργου και της προσπάθειας ολίγων και εκλεκτών δημοσιογράφων...

    Χωρίς αυτούς είστε ένα μηδέν και χωρίς αξία δεν έχετε καμία θέση στο άρμα της ΕΡΤ.

    Επομένως, πρώτα θα παραιτηθείτε εσείς για να μην χαρακτηρισθεί συλλήβδην όλη η ΕΡΤ φασιστική... κάτι που ούτε συμβαίνει ούτε πρέπει να θεωρηθεί οτι ισχύει... και μετα θα συνεχίσει το έργο του ο κύριος Κούλογλου.

    Διαφορετικά, θα ήταν αδύνατο να ανέχεται τα ξινά σας πρόσωπα και τις αηδιαστικές θέσεις σας ενώ εκείνος θα μας καθηλώνει, εμάς τους θεατές του, με τις εκπληκτικές παραγωγές του...

    Αντίθετα, τον δικό σας ρόλο υπάρχουν πολλοί που μπορούν να παίξουν και μάλιστα με μεγαλύτερη επιτυχία, ακλουθώντας με ευπρέπεια τους δημοκρατικούς κανόνες και τις ποιοτικές απαιτήσεις μιας ΕΡΤ, όπως θα έπρεπε να είναι...

    Τα λοιπά είναι εκ του πονηρού και φέρνουν οσμές επταετίας...

    Μη μολύνετε το προσωπικό ενός ολόκληρου οργανισμού με τις άθλιες αποφάσεις σας, τις ανόητες πολιτικές σας σκοπιμότητες και την επιμονή σας να παραμείνετε στη θέση σας...

    Κάνατε λάθος: Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καραμανλής λέγει ΟΧΙ στους Αμερικανούς.
    Οι Αμερικανοί σκυλιάζουν.
    Ο Καραμανλής, αμέσως, πηγαίνει στην Ρωσία και κάνει στρατηγικές συμφωνίες.
    Οι Αμερικανοί σκυλιάζουν ακόμη περισσόερο, και ο Κούλογλου, όλως... τυχαίως, την ίδια ακριβώς στιγμή κάνει εκπομπή υπονομεύσεως του Πούτιν αναπαράγοντας όλη την δυτική προπαγάνδα της CIA και της Ιντέλιτζενς Σέρβις.

    Κι εσείς το χαύετε αμάσητο!
    Θά 'θελα νά 'ξερα, δεν προβληματιστήκατε καθόλου;
    Δεν είναι η ενέργεια Κούλογλου (από την κρατική τηλεόραση!) ευθεία πρόκληση και υπονόμευση Καραμανλή, τουλάχιστον αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά και ηθικά, αλλά και απροκάλυπτη προβοκάτσια, αν δεν γεννά και εύλογες υποψίες και για άλλου είδους διασυνδέσεις και επιδιώξεις;

    Και μέσα σε αυτό το βρώμικο κύκλωμα της παγκόσμιας διαπλοκής και συγκρούσεως των διεθνών συμφερόντων, εσείς μας παρουσιάζετε τον Κούλογλου σαν την Οσία Μαρία Παρθένο, ήρωα της ελευθεροτυπίας! Ε όχι, δεν είμαστε και τόσο χαϊβάνια!

    Για δείτε λοιπόν και μερικά επιπλέον στοιχεία, με έγγραφα και φωτογραφίες, για το παρελθόν και το παρόν και τις διασυνδέσεις του κυρίου Κούλογλου.

    Και μην ανησυχείτε. «Προοδευτικός» δημοσιογράφος με τέτοιες διασυνδέσεις και πιστοποιητικά, δεν μένει άνεργος...

    ...
    «Όταν, μετά τις πρόσφατες επισκέψεις Καραμανλή στη Ρωσία και όλο το τελετουργικό των εγκωμίων που ακούσαμε εκατέρωθεν, βγαίνει στην κρατική τηλεόραση εκπομπή η οποία εμφανίζει τον Πούτιν σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία (με υλικό από τις μυστικές αμερικάνικες υπηρεσίες), αυτό συνιστά μείζον πολιτικό θέμα, συνειδητό κτύπημα εναντίον Καραμανλή και αποτυπώνει την «οργή» των Αμερικανών.
    Είναι αυτό το πολιτικό γεγονός, το ύπουλο κτύπημα των Αμερικανών, που όχι απλώς εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Κούλογλου (εξάλλου στους πολιτικά σκεπτόμενους ο Κούλογλου ήταν γνωστός για την αντικομμουνιστική του προπαγάνδα από τα αρχεία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών), αλλά του στοίχησε και τη θέση του.
    Καιρός ήταν! Γιατί δεν είναι δημοσιογραφία να χρησιμοποιείς τα υλικά από τα μαγειρεία των μυστικών υπηρεσιών. Δεν είναι δημοσιογραφία να χρησιμοποιείσαι, συνειδητά ή μη δεν έχει σημασία, από τις μυστικές υπηρεσίες του πλανητικού υπερκράτους και της βαρβαρότητας: Του πλέον βρώμικου στην ιστορία της ανθρωπότητας.»


    ...
    «Ας πάμε, λοιπόν, τρεις δεκαετίες πίσω, το 1977 την εποχή που ο κ. Κούλογλου ήταν φοιτητής της Φαρμακευτικής και μέλος του ΕΚΚΕ, για να δούμε πως κατέθετε οικειοθελώς πληροφορίες στην Ασφάλεια και τις δικαστικές αρχές, για τη δράση αναρχικών στα Εξάρχεια. Για κακή τύχη του η «εθελοντική» αυτή προσφορά, έχει καταγραφεί σε κρατικά έγγραφα όπως η δικογραφία τεσσάρων φοιτητών οι οποίοι κατέληξαν στην φυλακή, κατηγορούμενοι για σοβαρά κακουργήματα. Σήμερα οι ίδιοι, φτασμένοι επαγγελματίες, -άλλοι εκδότες, άλλοι πολιτευτές και επιστήμονες, ή απασχολούμενοι στον χώρο του Τύπου-, και γενικώς καθ όλα ευυπόληπτοι και πολιτικά ενεργοί πολίτες, θυμούνται εκείνες τις ημέρες και το ρόλο του Στέλιου Κούλογλου στην υπόθεσή τους.»
    ...
    Σήμερα, οι πρωταγωνιστές αυτής της δικαστικής περιπέτειας περιγράφουν με πολύ μελανά χρώματα όσα συνέβησαν τότε: μιλάνε για «χαφιέδες και καταδότες», μιλάνε για «άσσους της παραπληροφόρησης», «προνομιακούς γνώστες της γραμματικής των εντυπώσεων» και «αδίστακτους καριερίστες».

    (Τα σκαναρισμένα έγγραφα στο «Ρεσάλτο».)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μια ερώτηση για προβληματισμό:

    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέα ένταση στο χώρο της παιδείας πυροδοτεί η προειδοποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα της χρημαδότησης, αλλά και οι επικείμενες πρυτανικές εκλογές.

    Πρυτάνεις και καθηγητές εκφράζουν την ανησυχία τους για την εξέλιξη των εκλογών, ενώ οι φοιτητές που στηρίζουν τις καταλήξεις δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εφαρμοστεί ο νόμος πλαίσιο.

    Έτσι, κατά τη διάρκεια των συνελεύσεων των φοιτητών ελήφθη η απόφαση για καταλήψεις σχολών στο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα: Στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών που γαμανε το μουνι της μανας του Αντρεα Καψαμπελη.

    Υπό κατάληψη θα είναι και το τμήμα των Μεταλλείων και Μεταλλουργών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, καθώς και η σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την ενότητά της επειδή είναι ακόμα κυβέρνηση. Για κανέναν άλλο λόγο. Μόλις χάσει την πρωθυπουργία ο Καραμανλής έχουμε πολλά τραγελαφικά να δούμε..
    wert01gf.blogspot.com
    Ξεμπρόστιασμα στον Βρώμικο Ρουσόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το "υψηλό κόστος και η χαμηλή τηλεθέαση" προβάλλονται επισήμως ως οι λόγοι για τους οποίους κόπηκαν οι εκπομπές του Σ. Κούλογλου από την κρατική τηλεόραση.

    Οι παροικούντες όμως, μιλάνε για έντονη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε σε στενό κύκλο από τα πλέον επίσημα χείλη, μετά την προβολή ντοκιμαντέρ στην εκπομπή του ΣΚ στις 13 Μαρτίου 2008, όπου ο πρώην Πρόεδρος και νυν Πρωθυπουργός της Ρωσίας Β. Πούτιν παρουσιαζόταν με πολύ αρνητικό τρόπο (ως αδίστακτος, αχάριστος, απάνθρωπος, ανήθικος, πράκτορας κλπ). Αυτά τα κατήγγειλαν ανυπόληπτοι πρώην πράκτορες που είχαν αποσκιρτήσει σε χώρες της Δύσης και διάφοροι άλλοι.

    Το ντοκιμαντέρ χαρακτηρίστηκε ως "προπαγανδιστικό" και κινούμενο στην νεο-ψυχροπολεμική γραμμή της Ουάσινγκτον (και ειδικά του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, με το οποίο ο ΣΚ φέρεται να έχει στενές σχέσεις). Και αυτά προβλήθηκαν από την ελληνική κρατική τηλεόραση.

    Τελευταία ο ΣΚ είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Κίνα για να γυρίσει ένα ντοκυμανταίρ με τίτλο «από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η ΕΡΤ απέφυγε να του παραχωρήσει τα δικαιολογητικά για να εξασφαλίσει δημοσιογραφική βίζα. Όπως ψιθυρίζεται πολλοί ανησύχησαν ότι το ντοκιμαντέρ ίσως να κινηθεί στο ίδιο προπαγανδιστικό ψυχροπολεμικό πνεύμα (ανθρώπινα δικαιώματα, Θιβέτ κλπ) και να δημιουργηθούν προβλήματα με το Πεκίνο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

    Δεν πρέπει να είναι τυχαίο ότι στην περασμένη εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου προβλήθηκαν μεγάλα αποσπάσματα από το «περίεργο» ντοκιμαντέρ εναντίον του Πούτιν, μάλιστα σε αντιπαραβολή με όσα επαινετικά δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής για τον Πούτιν κατά την τελευταία συνάντησή τους. Μάλιστα ο Λάκης ζήτησε κάποιος να ξεκαθαρίσει τι είναι αλήθεια: αυτά που λέει ο Πρωθυπουργός ή αυτά που δείχνει το ντοκιμαντέρ. Ίσως τελικά ο Λάκης να έφαγε τον Κούλογλου…

    Όπως και να έχει όμως, τα περί «υψηλού κόστους και χαμηλής τηλεθέασης» είναι αληθινά, αφού ο ίδιος ο Κούλογλου σε επιστολή που έστειλε στην ΕΡΤ παραδέχεται ότι το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και η Θεματική Βραδιά είχαν τηλεθέαση 5% και 4% αντίστοιχα. Για το δε κόστος, όπως λέγεται ο ΣΚ λαμβάνει 500.000 ευρώ τον χρόνο για δύο εκπομπές με εξαιρετικά χαμηλή τηλεθέαση!!!

    Εντύπωση προκαλεί ότι ο ίδιος στην ιστοσελίδα του παλαιότερα πρόβαλε άλλα νούμερα (μέσο όρο 10,8% για το 2003-04). Αν αυτό είναι αλήθεια τότε η εκπομπή του έχασε από τότε τους μισούς τηλεθεατές της.

    Πάντως ο ΣΥΝ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του ΣΚ όπου μιλάει για "λογοκρισία". Βιάστηκε μάλλον ο ΣΥΝ για μία ακόμη φορά…


    Εμείς προφητεύουμε ότι ο ΣΚ θα προσπαθήσει να προσληφθεί στο συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) όπου έχουν καταφύγει πολλοί εκσυγχρονιστές ομοϊδεάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσοι "ζουν" με μισθούς πείνας θέλουν να ακουστεί η φωνή τους, και όχι να ακούγεται μόνο η φωνή των γόνων πολιτικών οικογενειών που κληρονομούν την έδρα του μπαμπά ή της μαμάς. Ντροπή στην ΕΡΤ που τόλμησε να μας προσβάλει με τέτοιο φασιστικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι σίγουρος πως η απόλυση έχει να κάνει μετά τη συνέντευξη του παραιτημένου υπαλλήλου της Αμερ. Πρεσβείας και την ενόχλησή της από το γεγονός αυτό. Κατά τα άλλα πρέπει να πω ότι το χειρότερο είδος δημοσιογράφου είναι αυτό του προσκυνημένου. Που αφού τρούπωσε υπηρετεί το ίδιο καλά όλα τα αφεντικά. Ντροπή τους. Να δώσω συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους τύπου ζούλα-panagiotar κλπ. που ενημερώνουν με μονόλογους των υπουργών. Φυσικά δεν μπορώ να μην εξάρω τις καλές προσπάθειες εκδημοκρατισμού που φυσάει στη ΕΤ3 και ειδικά στην κ. Καλημέρη. Τώρα τελευταία τα πάνε πολύ καλά.
    σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΤΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ...

    ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

    ΝΤΕΛΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Kuloglu είναι τούρκος. Γνωρίζω πως έχει τουρκαλάδες συγγενείς (και όχι έλληνες) στην Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι στεναχωριέστε; Στη θέση του Κούλογλου θα προσλάβουν τον λούστρο του Ρουσόπουλου τον Λουτράδη, που τις ελεύθερες ώρες του, μετά τα ψώνια της Μάρας, κάνει το δημοσιογράφο – ερευνητή για την διακομματική αγαστή συνεργασία στις μίζες. Μαλακοβροχή στο PRESS-GR.blogspot.com. Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ .ΣΤΕΛΙΟ Η ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι κρατικοί σταθμοί ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και οι εκπομπές τους πρέπει να περιέχουν όλες τις πολιτικές πεποιθήσεις.
    Υπάρχει υπεραντιπροσώπευση της συνασπισμικής αριστεράς (όχι του ΚΚΕ,δεν έχει ούτε μία εκπομπή) που δεν μπορεί να συνεχίζεται.
    Λογοκρισία θα ήταν να μην τον άφηναν να κάνει εκπομπή αλλού.12 χρόνια είναι αρκετά.Ας πάει στα ιδιωτικά κανάλια και ας αφήσει και άλλους να φάνε από τα λεφτά που πληρώνει όλος ο κόσμος από τη ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kάνοντας μιαν ιστορική διαδρομή και συγκρίνοντας την δεξιά που έχω ζήσει, (ΕΡΕ και ΝΔ). έχω ανεπιφύλακτα συνάγει το εξής συμπέρασμα:

    Η χούντα του παπαδόπουλου συγκρινόμενη με τις κυβερνήσεις της δεξιάς ήταν σαφώς καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Πολυ καλα κανανε και διωξανε τον σκυλο αυτο της αριστερας απο την ΕΡΤ"

    Πας καλά ρε μεγάλε , αριστερός με Lexus ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ

    Πολλή φασαρία , για μία εκομπή που ο Λαός την είχε κυριολεκτικά γραμμένη.
    Την είχε γραμμένη γιατί τα ποσοστά τηλεθέασης ήσαν τραγικά.
    Εγώ απορώ πως και την κρατήσανε 12 χρόνια . Αν είναι τόση καταπληκτική η εκπομπή του κυρίου Κούλογλου, ας βγεί στην ελεύθερη τηλεοπτική αγορά, μακρυά απο το κουκούλι του δημοσίου χρήματος και του δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της !!!!
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη, όλα τα άλλα είναι ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε εληξε η συμβαση του και του ειπαν "ευχαριστουμε για την συνεργασια σας"!!!

    Δεν ξερω αν ειναι "δημοκρατικο" αλλα δεν καταλαβα ,εγω τοχω ακουσει πολλες φορες να μου το λενε στον ιδιωτικο τομεα!!!

    Γιατι τα κωλοπαιδια που διορισθηκαν στην ΝΕΤ με μεσον η "σπρωξιμο" πρεπει να απολαμβανουν "ασυλιας" και "ισοβιοτητας"???

    Γιατι πρεπει να ασχολουμαστε με τον καθε κουλογλου,που δεν του ανανεωσανε την συμβαση??

    Γιατιιι????

    Αμα δηλωνει σκουζοντας οταν τον εκοψαν για "πολιτικους λογους" ,γιατι δεν παιρνει τις "αξιολογες εκμπομπες του" και να παει στον ΜΕΓΚΑνισταν,η στο ΑΛΤΕΡ η αλλο ιδιωτικο??

    Χαρες δεν θα κανουμε τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ αμα παρουν με το μερος τους ,στο καναλι τους αυτο το φρουτο??
    Που το κυνηγαει η ..κυβερνηση?
    Και αρα θα "τους τα χωνει πιο χοντρα"??

    Γιατι παρακαλαει την ΝΕΤ??

    Σαν να μου φαινεται δεν παμε καλα,ρε δεν παμε καθοολου καλαα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε χαιβανι Μπαζιωτοπουλε που εχεις γεμισει το Press gr με τις μαλακιες που γραφεις για τον Κουλογλου, πηγαινε στο ΤΡΟΚΤΙΚΟ για να μαθεις ποιος ηταν ο Κουλογλου και τι παιγνιδια επαιζε? Ζωντοβολα εσυ και ολοι οι αλλοι που δεν ξερετε τι λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ανώνυμος (15 Μάϊος 2008 2:43 μμ)

    Εχω να πω οτι αν διατηρείς ίχνη εγκεφαλικής ουσίας στο άδειο κρανίο σου, προσπάθησε να μιλάς με επιχειρήματα διότι οι χαρακτηρισμοί απο κίναιδους πίσω απο παραβάν ανωνυμίας επιστρέφονται...

    Άντε να ξεχαρμανιάσεις και άσε εμάς τους υπόλοιπους να ασχοληθούμε με εκείνα που αξίζουν ενώ εσύ ούτε να αντιληφθείς μπορείς ούτε να εκφράσεις έχοντας το ακαταλόγιστο χάριν της μειωμένης εγκεφαλικής σου ουσίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ντροπή και αίσχος για το κατάντημα της κυβέρνησης. θέλουν ένα λαό αποβλακωμένο, χωρίς καμμιά χαραμάδα πραγματικής ενημέρωσης.Παραμύθια, σκυλοκαβγάδες,καλομοίρες,φραπελιές, καφετζούδες,ψωμιάδηδες, ένα κοκτέϊλ φτήνειας, κακογουστιάς και σκοταδισμού. Είδηση γι αυτούς είναι ότι συμφέρει τους ισχυρούς του χρήματος. Σας έχουμε καταλάβει πια. ΄Οσο για τους κομπλεξικούς που βάλλουν κατά του Κούλογλου, η φρασεολογία τους μαρτυρεί το επίπεδο,το ποιόν τους και τη φασιστοειδή προέλευση τους. Ας αφήσουν τις κραυγές και τις ύβρεις και ας αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα. Τι τους ενόχλησε στις εκπομπές του Κούλογλου; Που ασχολείται και φωτίζει όλα τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα;Που καταπιάνεται με την πείνα, τους πολέμους,τους εξοπλισμούς,τις στρατιωτικές επεμβάσεις και κατοχές, το ενεργειακό,το περιβαλλοντολογικό, την οικονομική κρίση και τόσα άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν τη ζωή μας και την επιβίωση του πλανήτη; Γιατί τέτοιο μένος κύριοι; Γιατί αυτός ο φανατισμός και η κακότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για πες μας εσύ που ξέρεις, 2.43, τι παιχνίδια παίζει ο Κούλογλου, να μαθαίνουμε και εμείς οι αγράμματοι;

    Κατά τα λοιπά, όποιος έχει δει ειδήσεις σε Κρατικό Κανάλι τα τελευταία δύο χρόνια, καταλαβαίνει πως λειτουργεί πλέον. Δεν είναι ανάγκη να πουλήσουν τον Κούλογλου για να το καταλάβουμε.

    Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι μέχρι να βρει νέα στέγη, δεν ξέρω που θα βλέπω τις εκπομπές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. /// GRSex.com

    15 Μάϊος 2008 5:05 μμ

    ==
    Μπα γαμω το χριστο σου βρωμιαρη!!!

    Μπα γαμω τη πουτανα τη μαννα σου...

    Ρε παλιοπουστα ,ρε τομαρι..δεν καταλαβαινεις απο νευρα?? ε??

    Ε? σακατικο εισαι γαμω το χριστο σου??

    Αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ρε δυστυχισμενη αποβολη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε συ Μπαζιωπουλε, εριξες αμεσως τη μελανια σου? Οταν σε αποστομωνουν τους αποκαλεις κιναιδους και νομιζεις οτι καθαρισες? Αντε ρε κωλοαριστερε των βορειων προαστειων, διαβασε πιο πανω τον Ρασπουτιν για να μαθεις τι γινεται. Και επειδη εσυ εχεις περισσια φαια ουσια βαλε μερικη στις εγκεφαλικες μαλακιες που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν υποθέσουμε ότι ο κ.Κούλογλου είναι πράκτορας των Αμερικανών, εναντίων των Ρώσσων, μην μου πείτε πως τώρα τον πήραν χαμπάρι στην Ε.Ρ.Τ.;

    Αν υποθέσουμε πως αιτία είναι το ρεπορτάζ για την Κίνα, γιατί να απολυθεί και απλά να μην εγκριθεί το ρεπορτάζ;

    Ότι και αν είναι, τελικά άλλοι αποφασίζουν τι και πως θα ενημερωθούμε. Αυτό λέγεται έλεγχος της πληροφορίας και κατ'επέκταση έλεγχος του νου.

    Αυτό θέλουν. Να ελέγχουν το νου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

    ΕΥΓΕ !


    o κοπανος αυτος ειχε την τυχη που του επρεπε, να τον εξωπεταξει ο ρουσσοπουλος ! εκτακτα , επιτελους πηραμε και μια χαρα απο την ΕΡΤ που πληρωνουμε αδρα για να κανουνε την κωλοπροπαγανδα τους κατι κουλογλου και ξουλογλου...

    ευχομαι να μην τον ξαναδουμε και να τον ακολουθησουν και αλλοι ..

    αιντε να ξεβρωμισουμε σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άσε, Ανώνυμε (15 Μάϊος 2008 6:08 μμ)

    θα δανεισθώ απο την δική σου εγκεφαλική ουσία... βλέπω έχεις περίσσευμα...

    Όσον αφορά τον Ρασπούτιν, τον έχω τσεκάρει πριν εσύ τον ανακαλύψεις αλλά έχουμε και εμείς τις πηγές μας και δεν θα σου πώ πόσες χιλιάδες τόμους έχει η βιβλιοθήκη μου διοτι θα πάθεις εγκεφαλικό...

    Όμως σε καμία περίπτωση δεν σνομπάρω τον Ρασπούτιν που κάνει καλή δουλειά διοτι προσφέρει πληροφορία...

    Μακάρι να συνέβαινε με όλους έτσι διότι θα κάναμε όλοι εξαιρετική δουλειά...

    Αλλά δυστυχώς εμφανίζονται εδώ τα λογιών-λογιών ξέκωλα της παραδημοσιογραφίας και άλλες αρρωστημένες κρυφομανωλίτσες που ζουν όπως τα τσιμπούρια μαζί με τους ιπποπόταμους...

    Νομίζουν οι άχαροι οτι θα βρούν παρηγοριά στο άχαρο κορμί τους και παρέα για την κενή κεφάλα τους... Αμ δε..

    Με τον Ρασπούτιν μπορεί να συμφωνώ ή και να διαφωνώ...

    Αλλά μπράβο στον μάγκα γιατί έχει κάτι να πει ακόμα και αν δεν μου αρέσει. Εσύ και ο άλλος ο ανώνυμος τι σκατά λέτε και ποιό σκατό σας ακούει...

    Είστε ανώνυμοι... άρα μηδενικά !!! Είστε ΝΕΚΡΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ενα απο τα σκατα που μας ακουει εισαι συ Μπαζιωτοπουλε. Αρα και εσυ σκατο εισαι κωλκοαριστερε των βορειων προαστειων. Τα βιβλια που εχεις ειναι ολα μουχλιασμενα και αραχνιασμενα.Ο κοσμος εχει αλλαξει shithead. Μου'πιασες ολo το Press.gr και το γεμισες με προπαγανδα γι'αυτον τον χαφιε. Αν εισαι φιλος του καταλαβαινω τι κουμασι θα εισαι και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Ανώνυμος (15 Μάϊος 2008 8:09 μμ),

    Χαίρομαι που με λες αριστερό... διότι ο άλλος με έλεγε δεξιό... Τέτοιο μπέρδεμα πρώτη φορά το κατάφερα...

    Φαίνεται βρήκα το κολλάει ή έπεσα σε ξέκωλα με θολωμένο το μάτι απο την στέρηση... που δεν ξεχωρίζουν το γαϊδούρι απο την φοράδα...

    Ναι, ο κόσμος άλλαξε αλλα δε το είδες... Έμεινες στον αραμπά... και πας για τα τσακίδια με τυφλά βόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ FACEBOOK ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Κούλογλου ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ JOIN ΤΟ GROUP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση